תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
היי קניתי מחשב חדש לא מזמן שהגיע עם כונן SATA... עכשיו יש לי מהמחשב הישן כונן שכנראה הוא IDE ואני רוצה להוסיף אותו למחשב החדש.... יש דרך לעשות את זה?
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מעבד PHENOM II 720 BE, לוח של DFI 790GX-M3H5 וגוף קירור של SCYTHE MUGEN 2. על הMUGEN יושב מאוורר 120ממ' במהירות של 660 RPM, פלוס עוד מאוורר 120, שמוציא אוויר חם החוצה, גם כן באותה מהירות.. בIDLE, הטמפ' של המעבד במצב הנ"ל מגיעה ל-72 מע' פלוס מינוס! החיווי שמראה ה-EVEREST הוא: CPU TEMP = 72..(זהה לחיווי דרך הביוס..) הביוס בשום אופן לא במצב OC... אשמח מאוד לעזרה דחופה!!! :'( בברכה ותודה, ניר
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב חדש ומתקדם לפני כמה חודשים. לאחר חודשיים של עבודה לא מאומצת הסתבר שהדיסק הקשיח לא תקין ועל כן נאלצתי להחליפו. לפני כשבוע התקנתי את הדיסק החדש. הערב שוב נראה שהדיסק (החדש) אינו תקין ומערכת ההפעלה לא מצליחה לעלות. זה כבר די מטריד. האם ייתכן שמשהו בקונפיגורציה של המחשב גורם לתקלות בדיסקים הקשיחים? תודה. יואב
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. מבקש עזרה בקשר לבעית תצוגה במסך. אז ככה. יש לי מסך LG FLATRON 795 FT PLUS ובקצוות המסך (בארבעה הפינות וגם במרכז אבל פחות) הכתב ניראה מתושתש, אם מישהו יכול לתת לי עצה כיצד לפתור בעיה זו. אולי יש איזה שהיא תוכנה לכיול מסך. או כל פיתרון אחר, אולי זה בגלל כרטיס מסך חדש שהרכבתי לאחרונה? ( GE FORCE MX 440 128 MG DDR ) תוצרת - ST LAB אשמח לקבל תגובות.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב בן כמה שנים, שמור ומטופח רק לפני כשנה הוחלף הגוף קירור למעבד בגלל שבקודם המאוורר שבק חיים, מדובר בלוח אם Gigabyte GA-G41M-ES2H התופעה שמתרחשת: המחשב נדלק, המסך נותר כבוי, ולאחר אולי דקה-שתיים נדלק המסך, ונראה שהדברים מגיבים אך הוא במסך לפני הבוט של הווינדוס שמבקש ריסטור. מאחר והמקלדת היא מקלדת USB אלחוטית, אין לי מה לעשות (אבל נתעלם מהעובדה הזו) אם עושים ריסט, או ברבים מהמקרים האחרים אני מדליק, הוא ישר נותן צפצוף קצר ומהיר מאוד ולבסוף מרסט או מכבה עצמו (הצפצוף מתרחש או בעת עליית המחשב או לאחר דקה-שתיים), מבלי שהמסך נדלק בכלל ככה או ככה, בשורה התחתונה לא ניתן להשתמש במחשב (המקרה שהוא מגיע לשלב הבוט של הווינדוס נדיר) האם זה סופו של הלוח אם? האם מדובר במשהו אחר? א…
-
- 13 תגובות
- 4k צפיות
-
-
מחשב ישן... לאחרונה הכל עבד נורמלי עד שהמקלדת מתפגרת הבעיה היא לא במקלדת עצמה, ניסיתי כמה מקלדות וקורה אותו דבר כשהמחשב עולה המקלדת נדלקת ואפשר ללחוץ Delete כדי להיכנס לביוס. אבל לאחר שהמחשב מתחיל לעלות את הווינדוס האור של ה "Num Lock" ננעל וכאילו היא נתקעת. ניסיתי להוציא, להכניס, ריסטים, איפוס ביוס ושום דבר לא עוזר מה זה יכול להיות?
-
- 13 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש לגיבוי בכונן קשיח מסוג western digital 1tb green שנקנה בשנת 2009 פעם הדיסק הקשיח היה הדיסק המרכזי במחשב אבל לפני חצי שנה הוצאתי אותו והפכתי אותו לכונן גיבוי, אני מחבר אותו פעם בחודש דרך USB ומבצע גיבוי. לאחרונה שמתי לב שיש הרבה תמונות עם בעיות ניסיתי לעשות תיקון סקטורים פגומים אבל זה לא פתר את הבעיה דוגמאות נוספות* http://up408.siz.co.il/up1/3d2gz5nazteg.jpg תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הצורב שלי הוא דיי חדש לא ממזמן קניתי אותו של LG רציתי ליצרוב כמה סרטים ומשחקים על דיסקי DVD והוא לא רוצה לעשות את זה CD הוא צורב מאוד יפה אבל DVD הוא לא רוצה כותב כל הזמן שגיעה לפני זה לא היה לי דבר כזה אההה ואגב אני גם לא מצליח להעתיק מדיסק לדיסק לא משנה אם זה מCD ל CD או מ DVD ל DVD הוא לא רוצה גם כותב הודעת שגיעה התוכנה שאני מתשתמש בא היא כמובן NERO 6 מאוד מקווה שתעזרו לי
-
- 13 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אתמול התחילו להופיע לי מסכי שגיאה כחולים (ווינדוס 7) עם שגיאות שונות ואחריהם ריסט. בהתחלה זה היה כל כ-5 דק', אחרי זה בתכיפות גבוהה יותר. פתחתי את המארז כדי להוציא סטיקים של זכרונות ולבדוק אם הבעיה באחד מהם. כשהוצאתי את אחד הסטיקים המחשב קפא כבר במסך פתיחה של הלוח אם. כשהוצאתי עוד סטיק המחשב כבר לא עלה (וגם לא כשהחזרתי אותו). המחשב נדלק, כל המאווררים עובדים אבל המסך נשאר שחור וגם אין את הצפצוף של הלוח אם ושום צפצופי שגיאה. האם אלו סימפטומים של לוח אם גמור או שיכולה להיות בעיה אחרת? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם מקווה שהכותרת תקינה מחשב בן 2.5 שהוחלף לו עכשיו חדש לוח אם וגם ספק כח הכל מחובר וברגע הדלקה כל הרכיבים בהחלט מרגישים ככאלה שעובדים אבל כשאני מסתכל על המסך אני שם לב שיש תקשורת נכנסת אבל המסך נאשר כאילו בסטנד בי כלומר הוא מבין שהוא מחובר למכשיר אבל הוא לא מקבל ממנו את התצוגה ניסיתי להעביר לכרטיס המובנה ועדיין נשארה הבעיה ניסיתי בנוסף את שתי החיבורים במסך גם דיגיטלי וגם אנלוגי ועדיין לא עובד מה שאומר שאיפה שהוא בחיבורים פספסתי משהו ? כאמור הלוח אם חדש וגם הספק המוצרים נקנו באייבורי אם זה אומר משהו (תקול?) כמובן תודה רבה לעוזרים מראש
-
- 13 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
חרים שלום רכשתי מדפסת ברדר ואני מנסה להתקין התוכנה שלה במחשב ואז לאחר הרצת הקובץ מקבל את השגוי ניסתי להוריד קובץ מאתר מיקרוסופט ולא ניתן להפעילו הנקרא FIX IT והו לאפועל אשמחלסיוע דחוף
-
- 13 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן נהרס לקרובה שלי הדיסק הקשיח הישן(WD800BB-88JHC0) במחשב הישן שלה שהיה מחובר בכבל IDE וחיבור חשמל של מולקס 4 פינים מהספק, ומכיוון ששמתי לב שלוח האם(PM8M3-V) תומך בSata קניתי מתאם(מולקס 4 פינים לחשמל של Sata), כבל Sata מלוח האם לדיסק הקשיח וגם דיסק קשיח ST3250318AS. עכשיו מאז שחיברתי את הדיסק הקשיח החדש וניסיתי לפרמט היה כתוב לי שאין לי דיסק קשיח מחובר ולפני שבכלל הגעתי לקטע של הפירמוט אז ראיתי את המסך הבא ואחרי שלחצתי Tab הגעתי לפה עכשיו אין לי שום צורך במערך של Raid מאחר ויש לי רק דיסק קשיח אחד ואין לי מושג איך לשנות למערך אחר כדי שאני יוכל לפרמט? בביוס הדיסק הקשיח מוגדר כIDE Secondary Master ואני לא יודע איך להפוך אותו לIDE Primary Master?? תודה …
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
סתם היה לי משעמם ונכנסתי לביוס שיחקתי קצת שם כמו מטומתם וכשיו כשאני מפעיל את המחשב זה רושם לי: BOOT FAILURE INSERT BOOT DISKEETE TO DRIVE A PRESS ANY KEY WHEN READY מישהו יכול להגיד לי מה קרה? ואיך מסדרים את זה? תודה ולמי שתוהה איך אני רושם בפורום אם דפק המחשב זה בגלל שאני במחשב של אחותי.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אתמול החלפתי לוח אם ללוח שכתוב במפרט-gigabyte g1 sniper 5 אחרי שהתקנתי את הלוח הוא לא קיבל אינטרנט מהפורט על הלוח- הנחתי לעצמי שזה בגלל שאין דרייברים אז לקחתי את הדיסק דרייברים למחשב הנייד שלי שיש בו קורא דיסקים והעתקתי את כל תכולתו לדיסק און קי כשחיברתי את הדיסק און קי למחשב, המחשב החליט לחלק אותו לשתי מחיצות אחת של 15.8 גיגה ואחת של 200 שרק אותה הוא מזהה ככה שאין לי גישה משום מה לדרייברים שעל הדיסק און קי כשחיברתי אותו למחשב הנייד שלי-mac ראיתי שיש שתי מחיצות אחת של 200 מגה ואחת עם כל התוכן שהיה עליו לאחר מכן החלטתי לנסות להתקין את הדרייברים דרך הדיסק וקיבלתי את השגיאה שיש בעיה עם הדיסק או שהמחשב שלי לא עומד בדרישות המינימום כרגע אני תקוע עם מחשב אמנם עולה אבל אין…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי ריסטרט מטומטם במהלך הסרת תוכנת רול בק בשם reboot restore rx הבוט נהרס. ניסיתי לבצע תיקון בוט מדיסק הפעלה של חלונות אבל התוכנה מחזירה הכל אחורה,אני מניח,ואין אפשרות לשחזר אותו. מה אפשר לעשות במצב כזה? תודה
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן, לא בטוח שזה המקום הנכון לכתוב בוא, אשמח אם תוכלו להעביר במקרה וזה לא המקום הנכון. העניין הוא כזה, יש ברשותי מחשב נייד מסוד ASUS VIVOBOOK 15 מעבד: i7 8550u ram: 8gb 1600mhz ddr 3 ואני מעוניין להשתמש בתוסף EXP GDC BEAST על מנת לקבל ביצועי גיימינג טיפה גבוהים יותר, קראתי קצת על העניין ולא הצלחתי לגמרי להבין איך הדברים עובדים מה המגבלות של התוסף הזה, כרגע באפשרותי להשתמש בו יחד עם GTX550TI בתור התחלה, המחשב הגיעה עם GTX 930m והביצועים שלו לוקים בחסר. רציתי לדעת אם למישהו יצא להשתמש בPCIE חיצוני למטרה הנ"ל והאם אפשר להשיג את זה בארץ באיזה שהיא צורה ומה עליי לדעת לפני שאני קונה אחד. תודה רבה לעונים
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
כן, נשרף לי ההרדיסק, ההוא שתכננתי שישאר להרבה זמן ולכן שמתי בו את הדברים הכי חשובים שהיו לי כגון מוזיקה (הכי חשוב), תמונות (שמאז שיש לי מצלמה דיגיטלית, הן רק על המחשב), שירים וסיפורים שכתבתי, ברוב טיפשוטי ללא גיבוי (שבעיקרון המשפט האחרון תקף לכל מה שכתבתי עד עכשיו...) ההרדיסק נורא ישן (שנתיים, שלוש בערך...) ונשרף לו צ'יפ במערכת חשמל החיצונית, אבל למרות שזה חיצוני, לא הצליחו להחליף את הלוח מהרדיסק זהה אחר (הצליחו, אבל זה לא עזר...), פה אני צריך אתכם, אני צריך מקום לשחזור מידע מהרדיסקים במוות קליני! ואני יודע שזה יקר, זה המידע היחיד שהשגתי עד עכשיו... תודה לצדיק שיעזור לי...
-
- 13 תגובות
- 898 צפיות
-
-
יש לי בעיה שהמחשב שלי מתחמם חבל"ז המיפרט הוא: לוח אם: Intel Dragontail Peak DP35DP מעבד: QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600 (cl5 800 hz)זיכרונות קורסייר : 4 ג'יגה כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 8800 GTS (640 MB) דיסק קשיח: ST3500641NS (500 GB, 7200 RPM, SATA-II) מסך: samsung syncmaster226bw 22" מאוורר למעבד : thermaltake bigtyp vp 120 מארז:Thermaltake Armor-Jr Middle Tower with Window - black ספק כוח פשוט 450w כשאני משחק במשחקים כמו קרייסיס וכאלה שלוקחים הרבה מהמשאבים של המחשב הוא מתחמם לי חבל"ז מגיע ל+80 מעלות המעבד ו80+ הכרטיס מסך ופשוט עושה לי ריסט עכשיו הלוח אם שלי לא תומך בשינויים של מהירות האיוורור של המעבד והיה לי מאוורר Arctic-Cooling Highend Low Noise (775) Freezer 7 …
-
- 13 תגובות
- 969 צפיות
-
-
הרכבתי היום מעבד חדש AMD ATHLON 64 X2 4200+ Socket 939 למחשב שלי וקרה משהו מוזר הוא לא מזהה לי 2 ליבות וגם בשם של המעבד במאפינים של המחשב שלי הוא רושם לי ככה - AMD Hammer Family Processor - Model Unknown הינה הלוח אם שלי http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1860 ( אני רק לא יודע אם מה שיש לי זה גירסא 1 או 2 אבל בכל מקרה שתיהם תומכים ב ATHLON X2 ) http://img228.imageshack.us/my.php?image=cpuz4200vk7.jpg
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר במחשב של אחי. פירמטתי לו בעקבות כל מיני תקלות קטנות וניצלתי את העניין כדי להתקין לו WIN7 כבר. הכל עבד נהדר יומיים-שלושה אך אתמול שבאתי להדליק את המחשב הוא נתקע במסך שבו רואים את האייקון של חלונות בארבעת הצבעים ושם זה נגמר. גם - Safe mode לא עולה. אין לי מושג מה לעשות במקרה כזה. האם לדעתכם מדובר בתקלה ב-HD?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז זה המצב. עד עכשיו היה לי 2 סטיקים של 1 גיגה של OCZ ועוד 2 סטיקים של 512MB של Twinmos. סה"כ 3 גיגה ב-4 סלוטים - דואל צ'נל. סטיק אחד של 512mb התפגר לי והחלטתי לרכוש זוג סטיקים חדשים של Kingston של 1 גיגה (כלומר עכשיו סה"כ 4 גיגה במחשב). הבעיה היא שמאז שהחלפתי יש לי במחשב הרבה בעיות, קפיצות במסך, תקיעות, ועבודה איטית במיוחד של המחשב. הרצתי Memtest ל2 הזוגות סטיקים בכל התצורות האפשריות הניתנות לסידור על הלוח אם, כל בדיקה למשך פחות או יותר כשעה, ולא נמצאו שום תקלות. מצד שני, ברגע שעבדתי רק עם זוג אחד כל פעם (פעם רק עם הOCZ ופעם רק עם הKINGSTON) המחשב עבד מצויין, בלי תקיעות או קפיצות. כל הזכרונות מסוג DDR2 667MHZ והלוח אם שלי תומך עד 4 גיגה (כפי שכתוב גם בחוברת). כלומר ה…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן ניסיתי להתקין כמה תוכנות היום, וחלקן הודיעו לי הודעות בסגנון The file or directory C: is corrupt and unreadable. ניסיתי להריץ chkdsk שכשוינדוס רץ במצב רגיל, וגם שהוינדוס רץ בsafemode, אך ללא הצלחה. מיותר לציין שמערכת ההפעלה היא win2k + sp3. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעת הדלקת המחשב המחשב עוד לא נכנס לביוס הוא מראה לי dual bios חלון כזה (אני עם ביוס uefi) ואז הוא נכבה וככה חוזר חלילה פעמים או שלוש ורק אז נכנס לוינדוס עד אתמול הכל עבד בסדר מה שהשתנה זה רק החלפת קירור מ scythe mugen 2 ל noctua nh-d14 ערכתי בדיקות מאמץ ולא היו בעיות כלל לא היו לי תופעות של כיבוי או הפעלות מחדש את הכבלים החזרתי בידיוק לפי הספר ולפי איך שהיה מיקודם ( עשיתי שרטוט על דף) תודה לעוזרים מראש !!! יש השערות ?
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
Hello, I have a P4 2.53 pc with Radeon 9700 pro by Gigbyte. every time i run the game (or any other ea game like NBA 2003) the computer runs the game and restarts it self. I have the latest Catalyst Drivers and Directx 8.1 and all the latest drivers for every part of my computer. what should I do?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשאני משחק אחרי כמה זמן קופץ לי מסך כחול ובו רשום: being dumped by physical memory. ואחר כך המחשב מבצע restart קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים ומאז שהתקנתי יש את הבעיה הזאת. המפרט שלי בצד. הזכרונות הם: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_2521&products_id=19543&PHPSESSID=699008e642b2c1e4cbcd4477cb619127 מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 13 תגובות
- 938 צפיות
-