תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
כמו שאמרתי- המחשב פתאום קופא, בזמנים שונים (באמצע עבודה בווינדוס, בעליה של המחשב ואפילו לפני POST. פתחתי את המחשב ושמתי לב שכאשר המחשב קופא המאוורר של הכ. מסך מפסיק להסתובב, ושבחיבור של החשמל מהספק ללוח יש סימנים חומים על הפלסטיק כאילו הוא נשרף\ התחמם יותר מדי. יש ארבעה סימנים כאלה, כולם בשקעים של חוטים אדומים ???. בביוס יש טמפרטורת POWER (לא יודע איפה החיישן.. בספק? ) ואחרי הריסט שעשיתי באחת הפעמים הוא הראה 51 מעלות. יש לציין שכשמדליקים את המחשב אחרי הרבה זמן שהוא היה כבוי הוא עולה ודולק לכמה זמן בלי בעיות. פעם אחת כשהמחשב הצליח לעלות בדקתי אותו דרך פריים 95 ובמקביל הסתכלתי על הטמפ'. כשהתחילה הבדיקה טמפ' #3 (שתואמת עם הספק כנראה) התחילה לעלות מהר, אפילו בקצב של המעבד ואח…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש דרייבר ל pci simple communication controller אני לא מצליח למצוא ,חיפשתי בכל מיני מקומות. מישהו יודע איפה אני יכול למצוא ? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש תוכנה שיכולה לשחזר קבצי וורד לאחר פירמוט מלא והתקנת XP . :-\
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה יכולה להיות הבעיה? חבר שלי הזמין חלקים, הם הגיעו היום מפנדס, והרכבתי לו אותם לתוך המארז הקודם שלו. החלקים הם: AMD Athlon XP 2500 ABIT motherboard NF7 PQI DDR 3200 256mb X2=512mb Clud3D Radeon 9250 SONY cdrw 52x32x52 ההרדיסק זה ההרדיסק הקודם שלו, WD 40GB SE. הספק הוא ספק חדש, בן חצי שנה בערך. הרכבתי הכל, חיברתי לחשמל. כשהדלקתי את המתג של הספק, כל המחשב נעור לכמה שניות. הרדיסק מאותחל, כל המאווררים פועלים, שתי נוריות הבקרה של הלוח אם פועלות, ואז אחרי שתי שניות בערך הוא נדם. הנורית האדומה שאומרת שהספק מחובר לחשמל דלוקה. וזהו. לחיצה על כפתור ההפעלה לא עושה כלום. גם לא עוד לחיצה. גם לא לחיצה ארוכה. ניסיתי כל מה שיכולתי להעלות בדעתי, כולל לשחק עם החיבורים של קדמת המארז, אבל ב…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה קורה אנשים? שכחתי ת הסיסמא של הביוס שלי ואני לא יכול להיכנס בלי להקליד את הסיסמא. מה אני צריך לעשות?? יש לי את הביוס הזה של המסך הכחול. תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
I bought a new HD and after installing windows with the necessary hardware drivers I have 3 problems left: Problem #1: I can't write in Hebrew. I can read Hebrew, the bars at office are in Hebrew, but using alt+shift doesn't get me anywhere. Problem #2: windows tell me when I start my pc that it doesn't recognize the following hardware: "VIA bus master IDE drivers" under "SCSI and RAID controllers" And it cannot find necessary drivers on the net. In case its related to my new HD, my HD is Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Problem #3: this is going to be a tough one to brake. I have an old sound card PCI 128 sound blaster of creative. I have a cd full of…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא מצליח לכבות את המחשב כי בכל פעם שאני מסמן לו על כיבוי הוא נכבה ומיד נדלק מה לעשות?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זאת פעם שנייה שאני כותב את ההודעה יש לי מחשב: intel pentum 4 2.8 ghz לוח אם: ASUS P4P800 שני זיכרונות 256 שעובדים בדואל צ'נל כרטיס מסך: FX5200 והמחשב רק בן שנה!! אין שום וירוס ולא תוכנת ריגול, עבר פירמוט אבל יש בעיה שהוא עוצר לכמה שניות ואז ממשיך כל מה זמן... אז במשחקים, התקנות, הפעלת ווינדוס וכמעט כל דבר קטן הוא נורא איטי... מישהו רשם לי בהודעה הקודמת שההארד דיסק הולך למות אז איך בודקים אם זה באמת נכון? אז בבקשה שמישהו יגיב ויגיד לי מה לעשות או מה אני צריך לתקן. תודה מראש!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קיבלתי מחשב פנטיום 3 ויש לו איזה בעיה רצינית ... כאשר הייתי מדליק את המחשב הוא היה מצפצף ולא היה תמונה על המסך....החלפתי כרטיס זיכרון ולא היה יותר את הצלצולים אמרתי אולי כרטיס מסך ...החלפתי כרטיס מסך ועדיין לא רואים תמונה על המסך והמאוורר של הכטיס מסך עובד.. המאוורר של המעבד עובד...הספק כוח עובד...סידרום נפתח...יש בו כרטיס מסך ita וכרטיס קול אני לא יודע איזה סוג...יש usb בנוי על הלוח מה אני עושה תעזרו לי בבקשה כי אני כבר מיואש .... תודה..
-
- 13 תגובות
- 829 צפיות
-
-
לי יש מסך LCD של LG צריך לנקות אותו אבל לא יודע עם מה מותר
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אבא שלי שיחק עם איזה תוכנה שמשנה הגדרות במכשיר והיא מוגבלת לשלוש פעמים בלבד ועכשיו אנחנו תקועים. הבעיה היא שכל הפונטים העבריים השתנו. כמה פתרונות: א. לקנות את התוכנה.... (לא כ''כ נראה לי) ב. להשיג סריאל של התוכנה (מסובך ביותר) ג. איכשהו לשנות את ההגדרות של הפונטים, ולא הצלחתי עד עכשיו. התוכנה קוראים לה tweaks2k2 3.0 מי שמכיר או מתמצא בעניין אני אודה לו מאוד!
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
דבר ראשון תוכנת ההתקנה היתה בצרפתית ככל הנראה אבל זה לא מה שהדאיג אותי... דבר שני, לעוד מישהו קרה שתוכנית ההתקנה פשוט נתקעת על Please Hold......... ובמשך כמה דקות טובות, המעבד מנוצל ב 100 % וכל מה שנותר לעשות הוא לסגור את התוכנית ע"י לחיצה על Ctrl + Alt + Del...
-
הצילו!!! הצורב שלי לא צורב יש למישהו אולי מושג מה קרה???
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אנלא מבין כל פעם שאני משחק MOHAA או RTCW המחשב שלי פשוט FREEZE אני לא ידעתי מה לעשות עד שהעלתי את ה VOLTAGE של המעבד ב5% עכשיו זה עובד יופי אבל אני לא יכול להבין למה הוא לא עבד טוב בלי זה ?? הרי אין שום OVERCLOCK ואחרי שהעלתי את הVOLTAGE החום של המעבד עומד עך 61C(!) בIDLE מה לעשות ???
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
סתכלו על הטמפ' זה קצת לא הגיוני עם p4 1800 בזמן מנוחה....
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הורדתי עידכון לביוס של הלוח אם שלי עכשיו הבנתי בחייבים לעשות את זה דרך דוס , אין לי בעיה עם זה אבל האם צריכים לעשות משהו מיוחד או שפשוט להפעיל את הקוב , ומה אז? כמה זמן זה צריך לקחת? האם יש התקנה? תודה רבה (סורי על השאלות שיכולות להיות קצת מטומטמות , אני רוצה להיות בטוח במה שאני עושה)
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
כשאני מכניס דיסק הוא מאט את כל הפעולות של המחשב ולאט לאט נתקע מה קרה לו?
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עד ימים אלה נהנתי מהדריברים גירסא 7.58 שלי.. אבל לא יודע מה נפל עלי, החלטתי להשאיר אותם מאחור ולעבור הלאה.. הורדתי את ה21.83, אך אבוי, מאז אני לא מצליח להתקיו אותם או לחזור ל7.58... בפעמים שהוא כן מקבל את ההתקנה הווירז מודיע בסוף כרגיל אפשר לציין: an error occurred during the installation of the device the system cannot find the file specified ניסיתי להשתמש אפילו ב-detonator destroyer אך גם זה לא עזר. נכון לעכשיו אני די תקוע. אני יכול להקתין לפעמים את ה21.83 לקבל את הERROR ולעבוד "רגיל" בלי ריסט, לאחר הריסט כמובן יש בעיות ואני חזור למצב של 256 צבעים. הא כן, מפרט כמובן מימין, מערכת הפעלה ווינדוס2000 פרו, SP2. מישהו יכול להושיע?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחי יש סלרון והיום החלפתי לו לוח אם וכרטיס מסך לוח אם של אסוס - TUSL2 (אם ככה אומרים את השם) כרטיס מסך - MX440 בכל אופן חיברתי הכל כמו שצריך, ושאני מפעיל את המחשב אין תגובה במסך. שומעים שהכל עובד.. אבל במסך רואים שחור (והוא מחובר לחשמל) מה עושים ?!מה מקור הבעייה ?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שפתאום קרתה אני בא לצרוב דיסק פתאום הנירו לא מזהה את הצורב , אח"כ אני מסתכל גם הסי די רום נעלם , נעלמו מהמחשב שלי , עכשיו נכנסתי ל device manager והיה לידם הסימן קריאה הצהוב אם תוכלו לעזור לי זה די דחוף. תודה אלירן
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב שלי P4VXASD2 P4 @ 1.7GHz 320 אסדיראם @ 100 TNT 2 XP proffesional מדי פעם מסיבה לא מוגדרת המחשב עושה memory dump....ואחרי זה כשאני מנסה להפעיל את הווינדוס שורת המשימות לא נטענת, רואים רק את קווי המתאר וצבע הרקע שלה, והמחשב נתקע.... הדרך היחידה לסדר את זה היא להתקין מחדש את הווינדוס, ונמאס לי לעשות את זה כל פעם למה זה קורה בכלל? שמתי לב שהdumps התחילו לקרות עם בוא הקיץ, אני מאמין שהמעבד מתחמם יותר מדי ( עם ההיטסינק המקורי שבא איתו) הטמפרטורה שלו זה בסביבות ה45 מעלות. כדאי לי להחליף לווינדוס 98? שמעתי שהוא דורש פחות מהמעבד והזיכרון. תודה
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש ברשותי סידירום AOPEN X52 , הסידירום אחרי שאני מכניס לתוכו דיסק עושה רעשים חזקים מאוד של טעינה וגם לאחר שאני מוציא את הדיסק הסידירום ממש ממש רותח וגם הדיסקים, יש איזשהי דרך להפסיק את הרעש והתחממות? נ.ב. הסידירום מחובר כ-SLAVE והצורב שברשותי כ MASTER.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
GA-7VXRP צורב TEAK SCSI DVD ASUS זיכרון 256M DDR הבעיה : בזמן שאני צורב אני בקושי מצליח לכתוב בWORD וב PERFORMANCE המעבד נמצא רק ב 5% מאמץ וזה קורה רק בזמן צריבה מה יכול להיות הבעיה ? לפני כן היה לי לוח ASUS A7V-E ואיתו לא היתה בעיה כזאת
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה: קרתה תקלה במחשב (החדש, 10 חודשים) שלי. הבעיה היתה בעיית חומרה (לוח אם דפוק). עד עכשיו עברו חודש וחצי מהיום בו הכנסתי אותו לתיקון במעבדה. כנראה שיקח זמן של כחודשיים עד התיקון. האם זה זמן סביר לתיקון של מחשב באחריות, כאשר אנו יודעים כי הבעיה היא בעית חומרה בלבד? (הכונן הקשיח מפורמט). האם חודשיים זה זמן הגיוני? אני מבקש, אם אפשר שמי שעונה לי גם יציין מה ההשכלה הפורמלית שלו בענין (טכנאי מחשבים, עובד בחנות מחשבים וכו'...). אני רוצה לצטט את זה אם אחליט לתבוע אותם בעתיד... תודה מראש לכולם! מוטי.