עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Buffer,

היי, אתמול השתמשתי בכונן דיסקים והיום אני מגלה שהוא פתאום לא עובד, ואפילו יש דיסק בפנים.. הביוס לא מזהה אותו וגם לא המערכת הפעלה ובכלל נראה כאילו הוא לא מחובר לחשמל, אבל הוא כן בדקתי שוב למרות שלא נגעתי בכלום.. מישהו יכול לעזור לי להבין מה הולך פה?

• 10 תגובות
    • 897 צפיות
  2. קניתי מחשב חדש, וקבלתי אותו היום לפני שעה.. כולי אושר והתרגשות באתי להתקין בו ווידווס נוצץ וחדש והוא מודיע לי שהוא לא מזהה הרד-דיסק במחשב... הלכתי לביוס וניסיתי לראות מה הבעיה, יצא שהמחשב לא מזהה IDE מאסטר ראשי וכל נסיון לבדוק מה הבעיה לא הועיל!! עכשיו אני לא כ"כ מבין מה קורה פה (אולי הקטע של ה-SATA החדש קשור לעסק, כי בחיים שלי לא השתמשתי בכונן SATA לפני זה ויכול להיות שפה הבעיה...) בכל מקרה אם משהו יכול לעזור לי זה ממש דחוף לי לדעת למה המחשב לא מזהה לי את הדיסק או איך אני אמור בכלל להתקין אותו??

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  3. Started by yotamgiu,

שלום לכולם, לאחרונה קניתי את הלפטופ הזה בארה"ב. אך לאחר החיבור הראשון לחשמל בארץ התחילו מס' בעיות. 1) רק הרמקול הימני עובד, והוא מוציא שמע מעוות. 2) שלושת כניסות הUSB השמאליות לא עובודות. 3) כניסת האוזניות לא עובדת(גם היא בצד שמאל) נסיתי לעשות את הדברים הבאים: 1) לעדכן את הדרייברים 2) להתקין מחדש את ווינדוס(דרך recovery) ולעדכן הדרייברים 3) לשנות את הגדרות הכוח בשביל כניסות הUSB הרכיבים מופיעים בDevice manager כשהם לא תקולים. יש לציין שהמחשב עובד כשורה חוץ מהבעיות האלה. כניסת הUSB מצד ימין עובדת. אני כרגע במגעים עם MSI, אך מעוניין לפתור את הבעיה אם היא פתירה, יותר מהר.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by assafz,

שלום לכולם, אני מקווה שאני בפורום הנכון. יש לי סורק שולחני hp scanjet 2100C משום מה הוא לא סורק טוב אלא צובע את התמונות בירוק. ניסיתי להתקין אותו על מחשב חדש וגם להוריד לו דרייברים מהאינטרנט, אבל הוא עדיין לא עובד, הייתי רוצה לנסות לתקן אותו, אם מישהו יוכל לעזור לי, או אם מישהו מכיר את הבעיה הזאת. תודה מראש לכל המגיבים, אסף [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  5. אורח דור
    Started by אורח דור,

שלום לכולם,לפני כחודשיים וחצי קניתי מחשב.עבד חלק עד לאחרונה, המחשב לעיתים קרובות(במרווחים של בין עשר שניות לכמה דקות) "קופא" המסך נתקע, השמע ממשיך ולעיתם אפילו הדפדפן לא מגיב בעקבות זאת.מחשב חדש לחלוטין כמו שציינתי ולא נתקלתי בבעיות בעבר.עם התופעה פשוט אי אפשר לעבוד....נתוני המחשב:core i5-7500קירור Arctic Alpine 11 Pro R2 כרטיס מסך- asus geforce gtx 1060 turbo אשמח לעזרה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  6. Started by rjjb7,

שלום, בשבוע שעבר קניתי מחשב HTPC (זה עם המארז הקטן הידוע גם בשם mega PC ) . כחלק אינטגרלי מהמארז ישנו קורא כרטיסי זיכרון (מכל הסוגים) בחלק הקדמי שלו. (מתחת לכונן דיסקים) כשנכנסים למחשב שלי ישנם סמלים עבור 4 כוננים נשלפים , אולם כאשר אני מכניס כרטיס SD או כל סוג אחר, הכונן לא קורא אותו. לדעתי הבעייה טמונה באחת הפתרונות הללו: הגדרה לא טובה בג'אמפרים (לא כ"כ ייתכן כי לא נראה לי שהחברה של המחשב עילגת עד כדי לתת מחשב עם בעייה בג'אמפרים) או להתקין דרייבר לקורא כרטיסים הזה. אשמח לקבל עזרה, רועי.

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  7. שלום, ברשותי מחשב ישן פנטיום III עם כרטיס מסך nvidia 32MB. בימים האחרונים אני שם לב לרעידות או רעשים כאלה שמלווים בקול "ויש"במסך. שמתי לב שזה קורה בחצי שעה הראשונה של ההפעלה לרוב. שאילתי היא: מה מקור הבעיה, המסך או כרטיס המסך? יש לציין שהמסך הוא 17" MAG FD785 .

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  8. Started by shay_55,

בעיה ראשונה : מדי פעם כשאני מדליק את המחשב ממצב כיבוי ( לא RESTART ) כשעולה המחשב הוא עולה עם רזולוציה נמוכה כאילו שלא הותקן כרטיס מסך ,כל האייקונים ענקיים וכו' . כשעושים RESTART זה פותר את הבעיה ועולה תקין. בעיה שנייה : במשחק CRYSIS 3 אני מצליח להגיע רק ל 30 - 40 פריימים בלבד למרות מערכת חזקה כביכול. בעיה שלישית : בהתקנת הדרייברים של NVIDEA העדכניים לאחר ההתקנה יש כמה דברים שהוא לא מתקין כגון PISIX או CUDA או NVIDEA UPDATE . מפרט המערכת : לוח - GIGABYTE X58 UD7 מעבד - I7 EXTREAME 990X זיכרון - 24 GB כ. מסך - GIGABYTE 690GTX דיסקים - SSD 256GB X 4 RAID 0 מסך - DELL 30 2560X1600 תודה. כמו כן אשמח לדעת על טכנאי שמתמחה במערכות HI END שהוא גם GAMER שאוהב ונושם את התקלות המ…

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  9. עדכון בסוף דף ראשון נא לשים לב ההודעה המקורית: המסך נכבה שהXP עולה כי שמתי קצב רענון גבוה מידי אני מצליח להגיע למצב בטוח, אבל מה עושים שם בשביל להחזיר לרזולוציה\קצב רענון נמוך יותר תודה רבה לכל העוזרים אני כרגע במחשב השני וזה מה זה לא נוח! באסה לייייייייייי

• 8 תגובות
    • 754 צפיות
  10. Started by Tzach_n,

אהלן, המפרט שלי בחתימה. יש לי בעיה מוזרה, מדי פעם, לא תמיד, כשאני מפעיל את המחשב אחרי 5-10 שניות הוא נכבה ומפעיל את עצמו מחדש, בדיוק כמו אחרי שמשנים הגדרות ביוס של אוברקלוק למשל. זה יכול לקרות גם אם אני מכבה את המחשב מהכפתור של המארז או גם דרך Shutdown בוינדואס, לא שזה כזה משנה כי שניהם עושים את אותה פעולה. בכל מקרה, אני יודע 100% שהבעיה היא לא בהתחממות, ההיטסינק יושב על המעבד מצוין והמאורר מתחיל לעבוד בשנייה שאני מדליק את המחשב, כל המאווררים במארז עובדים והוא נקי מאבק כל הזמן. האפשרות היחידה שאני יכול לחשוב עליה היא שאולי יש יותר מדי עומס על השקע שאליו מחובר המחשב? יש לי שקע אחד שמחזיק שני מפצלים ובסך הכל 7 שקעים בשימוש מחוברים אליו כולל זה של המחשב ויש לי עוד שקע פנוי …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by WsS_MLG,

מישהו שמבין בנושא יכול לעזור לי? חבר מחק לי את החשבון בדיסקורד וכדי לשחזר אותו אני צריך לבדוק בתמיכה באתר של דיסקורד אבל אני לא מצליח למצוא שם מה לעשות, וכשאני מנסה לפתוח חשבון חדש זה כותב שהאימייל שלי נחסם ואני לא יכול אפילו לפתוח חשבון ;( בבקשה תעזרו אני לא יודע מה לעשות

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Dalbayob,

לנעול

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  13. שלום לכולם, אני אשמח אם תוכלו לעזור לי. קניתי מחשב חדש לפני שבוע, התקנתי WINDOWS 7 למערכת. הכל עובד כמו שצריך עד הרגע שחיברתי דיסק קשיח שני שעליו יש את כל הנתונים ומהסמכים חשובים שלי. דיסק קשיח WD SATA, חיברתי אותו כמו שצריך. פעם אחד המערכת עלתה וזהיתה את הדיסק השני בהצלחה. לאחר חיבוי והדלקה של המחשב יש את הבעיה הזאת: מגיעה למסך של LOADING OPERATING SYSTEM ונתקע וווינוס לא עולה אלא עושה LOOP לחלון של לוח אם וכן אלה במעגלים. בBIOS המערכת מזהה את הדיסק השני כSLAVE והראשון עם מערכת הפעלה כMASTER. כאשר אני מוציאה את הSATA כבל מהדיסק השני - מערכת הפעלה עולה רגיל. אני חייבת את הדיסק השני - בבקשה תעזרו לי מה לא בסדר? איך מגדירים BIOS נכון? או איפה אפשר למצוא אינפורמיה על זה. …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. המחשב שלי קרס באמצע שימוש ב-DISK DEFRAGMENTER, לא הצלחתי להחזיר אותו ליציבות בשום צורה, אז כיביתי את המחשב "באלימות" והדלקתי שוב, ועכשיו הוא מסרב להעלות את מערכת ההפעלה, ניסיתי גם להעלות אותו ב-SAFE MOD, אבל גם אז הוא לא עולה. מה עושים? אני כמובן מעדיף שלא לפרמט לחלוטין את המחשב ולהתקין הכל מחדש, אבל אם חייבים, אני אעשה גם את זה, האם קיימת איזה שיטת RECOVERY שלא כוללת פירמוט?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by tonberry,

פתאום כשאני מעלה את המחשב ה BIOS מציג את שני הכוננים, אבל ב XP הוא מראה לי שיש לי רק כונן אחד. לפני כן הכונן עבד מעולה ולא הראה שום סימנים לבעיות. האם זה אומר שהכונן נשרף?

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  16. Started by Black_Citadel,

היום הלוח אם מגיע אליי מKSP עכשיו ראיתי בחוברת שלו באתר של ABIT שיש לו 2 חריצי USB1 ו2 של USB2: http://img301.imageshack.us/my.php?image=usb5or.jpg וקניתי 4 רכיבי USB: עכבר, מודם ו 2 גיימפאדס וכולם USB1... ניתן להכניס אותם לUSB2 והם יעבדו ?

17. Started by KaKa,

יש לי זיכרון חדש במהירות 266 בנפח 256 , יש לי בעיה איתו בהתחלה הזיכרון התנגש בסטיקים האחרים שלי אז הוצאתי אותם ושמתי רק אותו בודד בהתחלה הוא עדיין גרם לציפצופים אבל אם הייתי "מטלטל" אותו קצת בslot הוא היה עובד טוב , מה לדעתכם גורם לזה שאני צריך ממש ללחוץ על הזיכרון או להזיז אותו ואז הוא פתאום עובד? יכול להיות שהחיבור שלו משופשף? כאילו הדבר הזהוב שמתקלף אחרי כמה זמן... יש למישהו פיתרון ? תודה רבה לעונים

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  18. שכחתי את הקוד כניסה לא מצליחה להכנס למחשב בןןנדוס 10

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. המחשב בדואל בוט: חלונות 8.1 שמשמש למשחקים בלבד ולצידו לינוקס מינט לעבודה יומיומית על מסמכים לאיזו מערכת קבצים לפרמט HD חדש SSHD? ההנחה היא שיותקנו עליו כמעט ורק משחקים ומדיה שיוזרמו דרך הרשת הקוית הביתית לטלויזיה בסלון. ניהול המדיה והמוסיקה (להזרמה לרשת) יהיו תחת לינוקס. המשחקים כאמור תחת חלונות.

20. Started by הצילו,

לילה טוב אנשים היום הוסיפו לי WD160 SATA .... ככה שכרגע יש לי אחד של 80 רגיל + החדש. הוצאתי את הפרימארי והכניסו לי את החדש בSATA ומשום מה הוא מזהה אותו כמשני ל80 וכאילו מתקין לי WIN על D וזאת למרות שכוןלם MASTERS 80 IDE 0 צורב IDE 1 160 IDE 2 - אני מבין שזה קשור לACTIVE משהו - איך אני אומר למחשב להכיר בSATA קודם כC (ועזבו את זה שניתן לשנות בWIN !!!) למבינים - יש לי KNF-9 של גיגהבית BIOS) ועוד דבר חשוב ולא קשור אחרי התקנת WIN המקלדת לא עובדת לי אבל כן בSAFE MODE בקיצר הההההצצצצציייילווווווו ! 5 שעות אני כבר מדמם פה

• 8 תגובות
    • 617 צפיות
  21. ברשותי מחשב P4 מהדגם הראשוני של אינטל עם הRDRAM שם הלוח ep-4t2a של EPOX מחשב ישן בקיצור המצב כרגע הוא שהמחשב ברגע ההדלקה לאחר כמה שניות נותן צפצוץ עולה ויורד ללא הפסקה כמו של אמבולנס הצפצוף הוא לא כמו של בעיית כרטיס מסך החשד שלי הוא שהבעייה זה הספק אבל כאן יש לי בעיה רצינית לבדוק את זה משום שמי שזוכר הספקים שמתאימים ללוחות האלו צורכים גם כן 6-PIN חוץ מה20PIN וה4PIN הספק שכרגע נמצא במחשב הוא Macron Power MPT-301 שככל הנראה אני חושב שהוא הבעייתי אז הבעיות שלי הם כאלה: א.אני לא בטוח מה הבעיה שלי ב.במידה והבעייה היא אכן הספק איפה אני משיג כזה ספק (מברור קצר שעשיתי גליתי שקשה מאד למצוא כזה היום. אני אודה מאד למי שיוכל לעזור לי.

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  22. המפרט למטה. מותקן כרגע חלונות 10 32 ביט וזה מאוד איטי ולא יציב. המחשב הזה עושה הרבה בעיות אז החלטתי להתקין חלונות מחדש. יש לי כמה שאלות: 1. איזה חלונות 10 או 7 להתקין? 64 ביט או 32 ביט? Home ,Education או Pro? 2. האם להתקין את הגירסה הכי עדכנית של חלונות 10 או גירסא ישנה יותר שהורדתי לפני שנה? מה פחות יעמיס על המחשב? 3. האם יש תוכנות שאתם ממליצים להתקין למחשב הזה? 4. יש המלצות מה לעשות לאחר ההתקנה כדי שהמחשב יעבוד כמה שיותר טוב? 5. אם אני רוצה לשמור את כונן D ולפרמט רק את C מה עלי לעשות? 6. מאיפה אני מוריד את הכלי שמכין התקנה של חלונות 10 או 7 על דיסק און קי?

23. Started by nadavy11,

היי החלפתי את המעבד - e2180 ל Q9550 , איפסתי ביוס , הרצתי את המחשב , ראיתי שהכל בסדר בביוס - השארתי על ההגדרות הרגילות בלי שינוי לאף אחד . כשהמחשב נכנס לחלון ה welcome של וינדוס הוא מראה מסך תכלת , הודעה שעוברת מהר מאוד ומפעיל את עצמו מחדש . עזרה תתקבל בשמחה נדב .

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by yosizach,

עם אני מקשיב לשיר ועושה עוד פעולות במכה אז הסאונד מגמגם לי מדוע זה? המחשב אחריי פירמוט

• 10 תגובות
    • 948 צפיות
  25. Started by Liron C,

הי. יש לי מהשבוע האחרון בעיה של טעינה בלפטופ. כשאני מחבר אותו לחשמל, הנורית טעינה נדלקת, ול-2-3 שניות יש חיווי של הפס בטריה בוינדוס שעולה מלמטה למעלה, ואז הוא מפסיק. בהודעה רשום plugged in, charging, אבל בפועל, האחוזים לא עולים. כל עוד אני משאיר את המחשב מחובר לחשמל, האחוזים של הבטריה גם לא יורדים, אבל אם מנתקים הם יורדים ולא עולים בחזרה. המחשב זה של Toshiba Satellite C75D-B AMD A8-6410 APU window 8.1 64bit בטריה- DC10.8v ניסיתי להוציא ולהחזיר את הבטריה, הסרה והתקנה מחדש לדרייבר. מה עוד אפשר לנסות? האם צריך בטריה חדשה?

• 0 תגובות
    • 952 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.