עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by TermiNal,

שלום הרכבתי הרדדיסק חדש הפעלתי תמחשב וכתוב לי בפוסט - Floppy Disk Failure 40, ניתקתי תהרדדיסק ועדיין אותה בעיה מעצבנת! עשיתי ריסטרט - לא עזר! פתאום שמתי לב שלמטה כתוב "כדי להמשיך לחץ F1" לחצי, הווידנוס עלה! אבל בכל זאת זה עדיין מופיע בכל פוסט - זה משגע! ;D אגב - מצטער על הלחץ הלוח שלי הוא - EP-8rda+ וכבר איפסתי תביוס ע"י הוצאת הבטרייה, מה אפשר לעשות? תודה.

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  2. Started by hen1235,

יש לי מחשב שקורס כל הזמן. הוא יכול לעבוד תקופה ממושכת ופתאום לקרוס. עשיתי לו כל בדיקה אפשרית. ניסיתי לעבוד בלי התקנים חיצוניים וכלום לא עזר, המשיכו הקריסות. בדקתי את הקבצי minidump ושם הופיעה שגיאה במערכת הקבצים NTFS. עשיתי פירמוט והתקנה מחדש - לא עזר. החלפתי דיסק קשיח - לא עזר. למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  3. Started by BHXHO2,

ככה יש את העליה של הדיסק של XP אחרי זה אני בחור התקנה זה עושה פרמוט למחיצה אחרי זה זה מעתיק קבצים ואחרי זה זה עושה ריסט ומעלה את הלוגו של XP אחרי זה נותן לי את השגיעה הזאת (ראה תמונה) ניסיתי לבצע את הפקודות האלהchkdsk FIXBOOT דרך Recovery Console ללא הואיל

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by VoliSuS,

אהלן אני מקבל שגיאה שאיזה שהוא קובץ לא קיים במערכת הפעלה משו שהמחשב שלי עולה: http://www.siz.co.il/my.php?i=gmu1mwm44zwz.png אממ זה משו רציני? כאילו זה יכול לגרום משהו למחשב? מה לעשות עם זה?

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  5. Started by irina20,

שלום שאני מעלה את המחשב אני מקבלת את השגיאה BIOS HAS BEEN REST PLEASE DECIDE HOW TO CONTINIUE ונותן 2 אפשרוית לבחור LOAD OPTIMIZED DEFAULTS THEN BOOT או LOAD OPTIMIZED DEFAULTS THEN REBOOT יש לציין שהמחשב פורמט אבל עדיין אחרי ריסט יש את ההודעה אשמח לעזרה מה יכולה להיות הבעיה?

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. Started by OR007,

קודם כל מי שלא מבין בנושא שלא יגיב וסתם יסבך אותי בדברים שהוא לא בטוח בהם CMOS CHECKSUM-ERORR - DEFAULTS LOADID PLEASE ENTER SETUP MENU TO SET CLOCK RATIO זה הארור שהוא נותן לי . ! מלפני כמה ימים נשרף לי ספק בעקבות זה שאחי בטעות הוריד לי את המתג בספק מ-230 ל-115. נתתי את המחשב לטכנאי בשביל לבדוק אם נשרף הלוח אם והזכרונות והמעבד, והוא אמר שלא ושהוא רוצה לדבוק יותר לעומק והוא התחיל לרצות ממני הרבה כסף אז בסוף לקחתי את המחשב ולא שילמתי ;D . היום קניתי ספק חדש. חיברתי אותו ואז הפעלתי את המחשב וקיבלתי את הארור שכתבתי למעלה. ועכשיו לסיבות: קראתי באיזה שהוא מקום שיכולים ליהות כמה סיבות לארור שנוגע ל-CMOS: 1. בעייה בספק כח 2. בלוח אם 3. בבטריה נראה לי מוזר שככה פצאום נגמרה או נ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. שלום, חברים ! אנא, עזרו לי לפתור אותה בהקדם. מה יכול להיות מקור התקלה. תודה, זיו [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 772 צפיות
  8. Started by chaim_f,

אני מקבל שגיאה - אני מוסיף תמונה חיפשתי והורדתי את הקובץ החסר ושמתי בסיסטם 32 וזה עדיין לא מצליח אשמח לקבל עזרה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום, קיבלתי את השגיאה הזאת לאחר שמחקתי את המסנג'ר והתקנתי אותו מחדש. לפני זה לא היו לי שגיאות דומות או בכלל שגיאות (הWIN פועל כבר שנה כמעט ללא בעיות) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  10. Started by ras81,

מה זאת השגיאה ומה אני עושה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by eyal00,

שלום, יש לי שגיאה מוזרה של "מניעת ביצוע נתונים"(מצורפת תמונה). מה זאת הבעיה הזאת? [attachment deleted by admin]

12. Started by smootskin,

הי, מאז שרכשתי את הזיכרון SSD MX500 אני מקבל מדי פעם שגיאות בהפעלת המחשב (כותרת). הפעם הייתי באמצע משחק ופתאום הופיע מסך כחול. פתחתי את המחשב ונגעתי בכונן, נראה שהוא התחמם מאוד. האם חימום יתר יגרום לכונן SSD לקרוס? לא יודע כמה זה משנה, אבל לא הייתה לי מגשית לכונן, פשוט קשרתי אותו לאחת הצלעות מתכת של המארז. 🙁

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Reality,

בשלושה ימים האחרונים אני מקבל כל הזמן את השגיאה הזאת כל הזמן והמחשב קורס אשמח לקבל עזרה בנושא, אין לי מושג אפילו למה זה יכול להיות קשור :s05:

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  14. היום המחשב עשה ריסט ללא סיבה, אז החלטתי לבדוק את הטמ' בתוכנה EVERST.\ ותחת הלשונית COMPUTER->DMI יש לי שגיאה: Warning! Accuracy of DMI data cannot be guaranteed א. הטפ' בסדר. ב. אתמול החלפתי ספק כוח(FSP 350), אז יש מצב שזה קשור אחד לשני ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אז ככה, התקנתי כרטיס רשת חדש במחשב, ומא הכרטיס קול והכרטיס רשת המובנה על הלוח הפסיקו לעבוד, והכרטיס שהתקנתי גם הוא לא ממש עבד. הוצאתי את הכרטיס החדש, ועדיין הכל היה מחורבש. איפסתי את הביוס, וזה לא עזר. הכרטיסים שמחוברים מקבלים מתח ונדלקים כאני מחבר להם כבל... פירמטתי והתקנתי מחדש (הכרטיס היה מחובר בזמן ההתקנה ), ושום דבר לא עזר. הכרטיס רשת מוצג כלא עובד עקב CODE 12, בטענה שאין מספיק משאבים. הכרטיס קול מוצג כלא עובד עקב CODE 10, THIS DEVICE CANNOT START. חיפוש קליל העלה משהו על IRQ חופפים בין התקנים, אין לי שמץ מה לעשות עם זה. לפני שאני מפרמט שוב עם הכרטיס רשת מחוץ למערכת, יש לכם הצעות למה לנסות? המערכת: P4 williamette 1.5ghz ASUS p4t-m sound card: terratec dmx…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by crazyunser7,

טוב יש לי ככה בעיות: כל קובץ שאני מוריד מהאינטרנט הוא עושה לי שגיאת CRC בהתקנות מדיסקים תקינים לחלוטין הוא עושה שגיאות CRC עד שאני לוחץ RETRY כמה פעמים והוא ממשיך עד להודעה הבאה הזכרונות נבדקו אם memtast ההארד דיסק נסרק בסריקה של הווינדוס הווינדוס פורמט הרבה והדרייוורים מעודכנים כולם מה זה יכול להיות? אני מיואש כבר

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  17. Started by levy18,

האלן אז ככה...יש לי הרבה שגיאות CRC במחשב כשאני פותח קבצי winrar ואני לא חושב שזה קשור לקבצים עצמם כי ה-sfv אומר שהכל תקין 100% וכל פעם יש שגיאות בקבצים שונים ואני אסביר לדוגמא יש לי קובץ שאני רוצה לפתוח והוא מחולק לעשרה חלקים בנסיון הראשון לפתיחה יש למשל שגיאות בקבצים 3,5,7 ובנסיון שני יש שגיאות בקבצים 2,4,5,9 לדוגמא אני חושב שזה קשור לזיכרון אשמח לעזרה...

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  18. Started by yaloner,

שלום לכולם, הכנתי לידידה דיסק עם +memtest86 כדי לבדוק חשד לבעיית זיכרון אצלה, ועל הדרך החלטתי להריץ אותו על מחשב ישן שלי (אני כותב את זה סתם כדי להבהיר שהבדיקה לא נעשתה בגלל תקלה או בעיה אלא סתם במקרה). המחשב הוא P3 בעל 384M של זיכרון SDRAM שמחולק ל-3 סטיקים ג'נריים לחלוטין. עובד ככה כבר שנים וכולם מרוצים. תוצאות הבדיקה (שחזרתי עליה כמה פעמים) הם כאלה: בדיקות 1 עד 4 ו-6 עד 10 עוברות ללא תקלה בכלל. לעומת זאת, בדיקה 5 שנקראת [tt][Test #5 Block move, 64 moves][/tt] נכשלת לחלוטין. יש errors בכל הכתובות, החל מ-0MB ועד 384MB. מישהו מבין מה זה אומר ומה המשמעות ?

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  19. Started by BENNY-L,

יש לי נגן של ארקוס 30 גיגה בגלל שיש לו שגיאות בהארדיסק ב 3 גיגה הוא לא מעתיק לי כלום הנגן עובד עם קבצי FAT32 השאלה שלי היא כזאת אם אני יעשה לו איתחול ל NTFS ויריץ תיקון אני יוכל אחרי זה לפרמט אותו חזרה ך FAT32. אשמח לקבל רעיוות אחרים

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  20. Started by yoav1000,

הרצתי MEMTEST86 בעקבות קריסות מוזרות שקורות כל הזמן. אחרי 20 שעות (ועוד ממשיך) נמצאו 2 שגיאות מה לעשות?

21. Started by wollmann,

אני מריץ עכשיו memtest86 על מחשב אחד, כרגע המחשב עם 1043 שגיאות אחרי 6 בדיקות מקיפות (Pass). האם בהכרח הזכרון דפוק? ואם כן, איך אני יכול לדעת איזה מהזיכרונות? (רק ניסויי וטעיה?) תודה רבה

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  22. Started by Raz20,

זה מה שזה מראה לי בבדיקת דיסק של כונן E יש לי כונן אחד של 200GB שמחולק ל-3 :כוננים C , D, E זאת התוצאה של כונן E : (בדיקה ב Windows XP Professional ) The type of the file system is NTFS. Volume label is New Volume. WARNING! F parameter not specified. Running CHKDSK in read-only mode. CHKDSK is verifying files (stage 1 of 3)... File record segment 1808 is unreadable. File record segment 1809 is unreadable. File record segment 1810 is unreadable. File record segment 1811 is unreadable. File record segment 2240 is unreadable. File record segment 2241 is unreadable. File record segment 2242 is unreadable. File record segment 2243 is unreadable. File record segment 2668 is u…

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  23. Started by HaimTS,

שלום, כאשר אני מריץ את תוכנית הבדיקה memtest במצב בדיקה std הבדיקה עוברת תקין. במצב בדיקה bios-all נמצאים מלא שגיאות ותוכנית הבדיקה אפילו אינה מצליחה לסיים את הבדיקה. מה זה אומר ? תודה, HaimTS עריכה------------------- הוספתי תמונה כדי להראות שבמצב רגיל הבדיקה תקינה (התמונה השנייה) [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  24. Started by SSD,

מאז המעבר לחלונות 10 אני נתקל כמעט תמיד בשגיאה כלשהיא כשאני מנסה להתקין תוכנה. עכשיו יש לי את השגיאה הזאת. תודה.

25. בקיצור ויש לי הסבר הגיוני...יש לי מחשב HP שיש לו בעיה עם החיבורי USB+CDROM...באסה... יש לי עוד מחשב HP כמעט אותו דגם(ההבדל הוא שהראשון נגיד זה DV6000-BLA BLA והשני הוא DV6000 BLA BLA BLA) בקיצור ולעניין...חיברתי את ההרד דיסק למחשב התקין והתקנתי מערכת הפעלה...כשהחזרתי וניסיתי להיכנס למערכת קיבלתי מלא שגיאות ומסכים כחולים ומה לא. בSAFE MODE זה עלה לי רק פעם אחת ואחרי זה הפסיק. לפי ההיגיון זה אמור לעבוד ...אבל בתחלס ברגע שזה אותו דגם של מחשב אז לא צריכה להיות בעיה. השאלה שלי ממש פשוטה... האם יש אפשרות כלשהי לפתור את הבעיה של המסכים הכחולים? נגיד בBOOT CD למרות שחפרתי בו ולא מצאתי כלום...? הצילו!

• 0 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים