תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, אני זקוק לעצתכם. רכשתי לפני כחודש מחשב נייד / טאבלט מדגם Asus Transformer T101HA, לאחר שנתתי את שלי (דגם ישן יותר של המחשב) לבן משפחה. היו לי תקוות מאוד גדולות מהמחשב, שכן בניגוד למחשב הישן, מחשב זה בא עם מעבד Atom X5 שאני יודע שחדש יותר, עם 4 גיגה זיכרון במקום 2 שהיה, ועם כונן קשיח של 64 גיגה במקום 32. מהרגע הראשון ביותר, המחשב עובד ממש ממש לאט. אפילו בדיקת מיילים וגלישה קשים לו. האצתי מבחן Benchmark והציון מאוד נמוך. לפי התוצאות בתוכנה בה השתמשתי, המעבד חלש ביותר והדיסק הקשיח איטי. במקרה של המעבד, הוא יצא אפילו חלש ביחס למעבדים דומים. ההערה הייתה שהמהירות של ליבה בודדת מאוד איטית. עדכנתי ביוס, עדכנת…
-
- 7 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
לאחרונה המחשב נכבה לי באופן אקראי... חשדתי בספק הכח החלש והחלפתי לאחד איכותי... הבעיה המשיכה, אז חשדתי בכרטיסי הזיכרון... בניסיון לפתור הבעיה הוצאתי את אחד מכרטיסי הזיכרון, במחשבה שהוא יוצר את הבעיות, אך כשניסיתי להדליק את המחשב המאווררים עבדו, והמחשב לא עלה... לא היו אורות בעכבר והמסך לא הראה סימני חיים... הבעיה נשארה גם לאחר שהחזרתי את כרטיסי הזיכרון למצבם הקודם. מה כדאי לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, שדרגתי לאחרונה את הטריפל של הוט מ-5 מגהביט ל-30 מגהביט, ומאז המהירות שלי איטית להחריד. לעתים אי אפשר אפילו להכנס לגוגל או שצריך לרעננן כל הזמן. המחשב שלי בן כמה חודשים - לפטופ של סמסונג 300V5A עם וינדוז 7 הום פרימיום עם SP1 וכל העדכונים (גם של הדרייברים). ברקע יש לי דרופבוקס, גוגל דרייב (שלא מסנכרנים כעת כלום), ויוטורנט שמוגבל על העלאה של 10 קילוביט. תוכנה נוספת שרצה ברקע היא מיקרוסופ סקיוריטי אסנשייל, וזהו. שום סרגל או תוכנה זדונית אחרת שאמורה לזלול לי את רוחב הפס. למען הסר ספק נכנסתי בסייפמוד, אבל גם זה לא שיפר את המהירות. בבית קיים עוד לפטופ וגם אייפון אשר מקבלים כמעט את המהירות המקסימלית אלחוטית (בערך 20 מגהביט), אבל בבדיקת מהירות של המחשב שלי הוא נכשל, בעיקר …
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי אתמול לוח אם חדש דגם gigabyte Z270-HD3 יחד עם מעבד I7 סידרה 7 וזיכרונות 2X8G. התקנתי את הכול והמערכת עלתה ועבדה טוב, אך הלוח אם היה משום מה מוגדר לBIOS רגיל ולא ל-UEFI. לאחר חיפוש מצאתי אך מפעלים את הUEFI והפעלתי אותו. ביצעתי התקנה חדשה של windows 10. באחת ההפעלות מחדש המחשב לא עולה ונדלקה לי נורית שיש בעיה בכרטיס מסך(מה שיהיה ניראה לי מוזר כי הוא לא עשה בעיות בעבר) ניתקתי אותו ועבדתי עם הכרטיס המבנה. לאחר התקנת ה-DRIVER-ים הפעלתי שוב מחדש ואז המחשב נכנס למצב של לולאה אין סופית שהוא מפעיל את עצמו מחדש עוד לפני שתפריט הBIOS עולה. מבחינת הנוריות שעל הלוח אם הנורה של הBIOS היא האחרונה שנדלקת ואז מיד המחשב מופעל מחדש. משהו יודע מה יכולה …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מפרט: Intel E6600 2x1GB Kingston DDR2 5-5-5-12 667 Sapphire x1950XT 256MB משום מה נראה לי נמוך קצת.
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי לוח אם של asus p4s8x ביומיים האחרונים כאשר אני מדליק את המחשב הוא נדלק ועף יש לביוס ויש הודעה שכתוב בה message confirmation the system intruded,chassis opend or tempered before.please check the system תודה
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן, הייתה לי בעיה במחשב לפני כמה זמן שנאלצתי לאפס את ה BIOS. אחרי האיפוס המאווררים של המחשב לא מפסיקים לעבוד על 100% והרעש בחדר לא יאמן.. ניסיתי כל מיני טוויקים של speedfan וכאלה אבל לדעתי זו בגדרה של ה BIOS של הלוח שלי.. מה עושים חברים? חיפשתי בהגדרות של ה BIOS לנסות לעשות auto למאווררים אבל לא מצאתי דבר. ברשותי asus p5q pro (דיי ישן), וגרסת BIOS מספר 1306.
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
היי שבוע שעבר עידכנתי את המערכת שלי עדכון גדול ומאז כשאני מפעילה את המחשב (אני נכנסת עם זיהוי פנים )ומהעדכון המערכת מחכה לזהות את הפנים שלי אך המצלמה לא נפתחת ולכן אין הצלחת זיהוי. בדקתי את המצלמה והיא עובדת מצויין ופעם בכמה הפעלות המערכת נזכרת להדליק את המצלמה בשלב זיהוי פנים. אשמח לעזרתכם לפתרון הבעיה תודה מראש אירית
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
טוב התחלתי להתעסק עם קטע של חומרה לא מזמן וקיבלתי עוד מחשב מיוחיד להתעסק עם זה עכשיו מה שניסיתי לעשות זה להעביר את הכונן מקום מתחת והבעייה שלי הייתה שבכל מחשב אז יש את המקום מתחת לכונן החיצוני שרואים שכאילו מסתיר את הברזלים אז פירקתי את הפברגים מזה אבל יש שם גם מחסום מברזל והוא מחובר למארז והיא אפשר להוציא אותו מה אני אמור לעשות?
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי אני כבר לא יודע מה לעשות לפני חודש הדלקתי את המחשב ושמעתי את המארז עוד שניה מתפוצץ כיביתי מהר אחי שעתייםה דלקתי שוב וקיבלתי הודעה שהOC נכשל ושיש בעיה בCMOS עשיתי RESTORE SETTING לBIOS הוצאתי סוללה ליומים כנראה שנכנס לי וירוס לביוס שעושה OC המחשב עבד ככה שבוע מצוין הסקתי מכך שהוירוס נעלם והכל טוב ויפה אמאמה כבר שבוע כל בוקר המאוורר עושה עוד פעם רעשים שאלוהים ישמור פתחתי את המארז בדקתי חיבורים איפסתי ביוס מה לא עשיתי המאוור ממשיך לעשות רעש עכשיייווו (ממש לפני כמה דקות) גיליתי שרק המאוורר החיצוני עושה רעש תוכנות ניטור מראות שהטמפ' סבירה לגמרי.. (35-6מעבד ו40 לוח אם..) אני עובד עם מארז פתוח ואין לי מאוורר CHASIS (שעשה את הרעש) מה לעזאזל קורה פ…
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום, כבר כמה פעמים המחשב עושה ריסטרט בעצמו.. 1.כשראיתי סרט בצפייה ישירה החלק השני שלהסרט הוא עשה ריסטרט. 2.במשחק כששחקתי עשה ריסטרט. 3. כשהיה לי קצת עומס גם עשה.. מה יכולה להיות בעיה... וגם החלפתי מאוורר למעבד אבל לפני שהחפתי הוא עשה ריסטרט בעצמו.. וגם אחרי שהחלפתי זה המשיך.. שמתי משחה טרמית לפני שהתקנתי תמאוורר החדש! תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
ביום שלישי שעבר ביצעתי אתחול למחשב, אשר לאחריו מערכת ההפעלה (windows xp) סירבה לעבוד, פשוט נתקעה באמצע. כאשר לקחתי את הדיסק הקשיח שלי וחיברתי למחשב של אבא שלי, וניסיתי לגשת אליו דרך "המחשב שלי" קיבלתי הודעה שהדיסק הקשיח הושחת, וכי לא ניתן לגשת אליו אלא אם כן אפרמט אותו קודם. לפיכך ביצעתי פירמוט והתקנתי מחדש את מערכת ההפעלה - שוב לא עבד וניתקע באיתחול הראשון שלאחר ההתקנה. שיערתי שהדיסק הקשיח תקול וקניתי אחד חדש. גם בחדש התעוררה אותה בעיה (הוא אפילו נתקע לי באמצע ההתקנה!) החלפתי כבל IDE ושוב ביצעתי התקנה (גם על הישן וגם על החדש) - אין שינוי. אני כרגע הולך לחבר את הדיסק הקשיח הישן למחשב של אבא שלי ולבצע עליו התקנה, לראות אם הוא באמת תקול, אבל אם למישהו יש הצעה מה יכול להיות …
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם !!! עליתי מ200 ל250 באס הכל היה טוב ויפה עד ש.... אחרי משהו כמו 6-8 שעות שהמחשב עבד חלקית במאמץ מלא ו50 אחוז מהזמן גם נח הוא נתקע לי עם מסך כחול מעצבן מול הפנים משהו עם בעיית זיכרון וירטואלי. מה יכולה להיות הבעיה שלי ? אלא פרטי האוברקלוק : באס 250 יחס לDDR 5:4 VCORE 1.550 DDR_VCC 2.65 APG_V 1.6 בעיקבות היחס (5:4) הזיכרונות אוטומטית ירדו מתזמונים של 8-3-3-3 ל 7-3-3-2 (אני כמעט בטוח ב95 אחוז). אולי זאת הבעיה, לא יודע תגידו אתם.
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בכונן די וי די ,הבעיה היא שהכונן פשוט מפסיק לזהות את תכולת התקליטור לאחר מספר פעמים. אני יכול לצרוב דיסק די וי די והפעולה תצא ללא תקלות ואז כאשר אני מכניס את הדיסק הכונן פשוט לא מצליח לזהות אותו,וגם הוא לא מזהה די וי די אחרים. לפעמים כאשר אני מאתחל את המחשב אז הכונן מצליח לקרוא את התוכן של הדיסק די וי די. חשבתי שהכונן תוצרת חברת "פיליפס" התקלקל אז קניתי חדש מתוצרת "teac" ואז הבעיה פשוט חזרה על עצמה. החלפתי את כבל הנתונים שמחבר את הכוננים ללוח האם בכבל חדש ,אבל הבעיה חוזרת על עצמה. האם יכול להיות שבקר הכוננים שבלוח התקלקל? האם עלי להחליף לוח אם? תודה רבה. ???
-
- 8 תגובות
- 805 צפיות
-
-
USB נשאר דולק לאחר כיבוי המחשב.אני רואה שהוא ממשיך להטעין את האייפד שלי גם שהמחשב סגור
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל פעם שאני צריך להפעיל מחדש את המחשב ( מה שלא קורה הרבה) אז המחשב לא יעלה לי אם לא יהיה דיסק אתחול כלשהו( לא משנה אם זה של ווינדוס או סתם למשל נורטון אנטיוירוס), בביוס סדר ה BOOT מוגדר על CDROM ואחרי זה על IDE, אבל אם אין דיסק BOOT כלשהו אז המחשב פשוט לא עובר להעלות מה IDE. נכון אז אני יכול כל פעם לשים דיסק אתחול והמחשב יעלה בלי בעיה אבל זה די מוזר לי כל העניין הזה, למישהו אולי יש מושג קלוש איך לפתור? (המפרט מחשב בפרטים)
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
רכשתי לבן כרטיס מסך gtx 1080 מיני של גיגהביט והוא לא מצליח כאשר משחקים להגיע לאחוזים גבוהים שלfps מגיע בין 40 ל70 אחוז שלחתי אותו לבדיקה במעבדה של ksp והם טוענים שהוא בסדר מה עלי לעשות.?נתוני המחשב הם בורד של אסוס דגם b150 m.c מעבד אינטל i5 6600 3.3mz זיכרון 8g ram מהירות 2150 ספק כוח 600w בבקשה עזרה/יעוץ.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה מוזרה במסך, הוא כל הזמן כאילו מתרחב ואז אחרי שנייה הוא חוזר לגודל הרגיל שלו. מסך CRT 17 מישהו יודע איך לסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
יש את התוכנה DEAMON TOOLS עכשיו כבר משחק רביעי שאני מתקין והמחשב קופא ניתקע רואים כרגיל את המסך כאילו בווינדוס אבל המחשב לא מגיב ואם נגיד יש שיר ברקע שומעים רררררררררררררררררר משו כזה . אני לא חושב שזה קשור לתוכנה כי יש אותה גם במחשב השני שלי הרבה פחות טוב מזה שקיים אצלי עכשיו את המפרט אפשר ליראות בצד ימין יש תמפרט. בבקשה מה כבר יכול ליגרום למחשב ליקפוא ככה ? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 759 צפיות
-
-
קיבלתי מסך כחול באמצע הורדה של משהו קטן 4MB בערך: ניתוח הMinidump: Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.11.0001.404 X86 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini031311-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*[url]http://msdl.microsoft.com/download/symbols[/url] Executable search path is: Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 3) MP (2 procs) Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 2600.xpsp_sp3_gdr.101209-1647 Machine Name: Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x8055d720 …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב שולחני עם וינדואס 10 והוא לא נכנס למצב שינה לבד אף פעם. כמובן שהגדרתי לו בהגדרות של צריכת חשמל שירדם לאחר זמן, בנוסף חפשתי על זה באינטרנט ככה שנסתי כמעט הכל כל מיני פקודות ב CMD וגם שנתי את ההגדות ששיתוף מולטימדיה ל"אפשר למחשב לישון". i5-7600 Kaby Lake Quad core CPU - 3.5 GH GeForce GTX1070 G1 Gaming H170 - LGA1151 - H170 - 4x DDR4 up to 64 16GB DDR4 2133Mhz CL15 SSD 250+ SSD500 500GB Hard Drive
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה ונראה לי שהיא במעבד , יש לי Intel Core 2 Due E6300 1.86GHz , שאני מחלץ קבצי ראר ומעתיק קבצים ומתקין משחקים זה עושה את הפעולות ממש אבל ממש לאט, ושיש טיפה לחץ על המחשב המוזיקה מתחילה להרעיש והסאונד מתחיל לעשות רעשים מוזרים. עכשיו בדקתי באוורסט אולי המעבד מתחמם או משו ושמתי לב שהחלוקה בין הליבות הוא 99%-70 באחת ו0% בשניה וזה לא בזמן עומס במחשב.. אני בICQ, EVEREST ואני מחלץ קובץ ווינראר. מה יכול לגרום לבעיה? תודה.[br]פורסם בתאריך: 1.09.2007 בשעה 22:45:58 UP
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד דל INSPIRION 6400 שמותכנת עליו ויסטה והמחשב לא משמיע שום קול (לחצתי על כל כפתורים הרלוונטיים) האייקון של הקול בשורת המשימות מסומן באיקס אדום וכשעומד עליו העכבר הוא כותב: NO AUDIO OUTPUTDEVICE IS INSTALLED וכשאתה מנסה להפעיל שיר מהמדיה פלייר הוא כותב לך: Windows Media Player cannot play the file because there is a problem with your sound device. There might not be a sound device installed on your computer, it might be in use by another program, or it might not be functioning properly. התקשרתי לתמיכה של החברה וענה לי מישהו שלא נראה לי שהבין ממש מה הבעיה והוא אמר לי שאני צריך לבוא למעבדה כי יתכן שזו בעיית חומרה. אין לי את הזמן הזה! יש למישהו פתרון אחר?
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתקין מחדש את המערכת הפעלה(חלונות XP), אני עושה boot מהדיסק מקבל את ההודעה "setup is inspecting your computer's hardware configuration" או משהו דומה ואז המסך פשוט הופך ליהיות שחור! המסך עצמו דולק אבל לא רואים כלום. ניסיתי לחכות יותר מעשרים דקות וזה היה אותו הדבר, פירקתי את הכרטיס קול והכרטיס רשת ועדיין אותו הדבר, עשיתי Load fail-safe defaults בביאוס, עשיתי disable לכל מה שמצאתי בביוס(כרטיס קול מובנה, כרטיס רשת מובנה, USB ואפילו SATA - יש לי IDE), ניסיתי Load optimized defaults וזה עדיין אותו הדבר. בדקתי את הדיסק על המחשב הנישא שלי וזה עובד בסדר(ההתקנה ממשיכה). אני כבר מיואש, מה עוד אפשר לעשות? עריכה: פתרתי את זה ע"י שימוש ב- "lilo -M /dev/hda"
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-