תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,307 דיונים בפורום זה
-
שלום רב יש לי htpc עם המפרט הבא Amd A6-3500 Asrock A75M 4gb Ddr3 166mhz ועדיין כל פעם שאני מריץ עליו דרך poerdvd או arcsoft hometheater המעבד קופץ ל100% והסרט מגמגם גם בווידאו וגם בסאונד הדרייברים עדכניים הקובץ רץ חלק על מחשב אחר אין ווירוסים מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב XPS 13 9343 עם וינדוס 10. הכל עובד מעולה, כולל משטח העכבר שבעייתי בסדרה הזאת, אפשר לגלול בקלות כאשר אני משתמש בדפדפנים, אבל לצערי כאשר אני נמצא בתיקיות/קבצים (אופיס, PDF וכו) הגלילה מאוד איטית ונתקעת ואי אפשר לעבוד עם המחשב. ניסיתי לשנות הגדרות תצוגה של האופיס, להתקין מחדש את הדרייבר של כרטיס המסך, לשנות PERFORMANCE OPTIONS של המחשב, אבל כלום לא עזר (בין לבין התקדמתי גם לוינ10). יש למישהו הצעה איך ניתן לפתור את זה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
קיבלתי הודעה, ולא הספקתי לפתוח אותה והמחשב נתקע ועשה ריסט.. עכשיו יענו זה כאילו לא קיבלתי תהודעה יש אפשרות לראות תהודעה? אין לי היסטורי. תודה לעוזרים! זה דחוף!
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום, אני ממשיך לבנות את המחשב - שאלה נוספת: יש לי בלוח האם 3 חיבור חשמל (POWER): 1. 24 פינים - ATX 2. ריבוע 4 פינים - ATX 3. 4 פינים AUX - AUX PEX PWR CONNECTOR צריך לחבר את שלושתם?
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
יש לי לפטופ של DELL מדגם inspiron 5520 עם כרטיס מסך AMD RADEON 7670 לפני כשבוע בערך התחילה לי בעיה שאחרי כמה זמן שאני משחק המשחק קורס. אין שום הודעת שגיאה אלא רק הודעה של windows שהיישום הפסיק לפעול וwindows מחפש פתרון, והוא לא מוצא. ניסתי את זה עם כמה משחקים וזה קורה בכולם אבל אין זמן קבוע שבו המשחק קורס. לפעמים אחרי חמש דקות, ולפעמים אני מצליח לשחק שעה. ממה זה יכול להיגרם ואיך פותרים את זה?
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
היי. נכון כשאתם מכבים את המחשב אז יש רעש כזה ואז הוא נכבה? אז הוא לא נכבה בקיצור, אז אחרי איזה 5 דקות מאז ההפלה של המחשב הוא עושה כאלה רעשים.. הכל מוקפא ואני חייב לעשות ריסטרט.. ואז בהפעלה הוא עושה לי מסך כחול.. קשה לי לעשות משהו. עזרה..
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
מעבד e6300 זכרון 2g מערכת הפעלה vista נגן סרטים קויק טיימ 7. הכל חוקי לחלוטין הורדתי את הנגן מאתר של האפל שאני מנגן את הסרט הסרט מקרטע ולא רואים כמו שצריך.
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש בעל כונן SATAII ולוח אם Gygabyte GA-ma78gm s2h. לאחר שלא הצלחתי להתקין את הXP על ההארד דיסק (גם לאחר צריבת דיסק התקנה חדש דרך Nlite), העברתי את ההארד דיסק למצב native ide בביוס, ורק לאחר מכך התקנתי את ה XP. לאחר מכך התקנתי את כל הדיסק שמגיע עם לוח האם - שאמור להכיל גם דרייבירים לSATA, תקוותי הייתה שלאחר התקנת הדרייבירים, אוכל להעביר בביוס את ההארד דיסק שוב למצב SATA, אך לצערי הוינדוז לא עלה במצב זה. האם יש דרך להעביר אותו לSATA או שאאלץ להתקין כונן דיסקטים בשביל להתקין מחדש XP במצב SATA? בתודה מראש, אריאל
-
- 7 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום חברים, אני זקוק לעצתכם. רכשתי לפני כחודש מחשב נייד / טאבלט מדגם Asus Transformer T101HA, לאחר שנתתי את שלי (דגם ישן יותר של המחשב) לבן משפחה. היו לי תקוות מאוד גדולות מהמחשב, שכן בניגוד למחשב הישן, מחשב זה בא עם מעבד Atom X5 שאני יודע שחדש יותר, עם 4 גיגה זיכרון במקום 2 שהיה, ועם כונן קשיח של 64 גיגה במקום 32. מהרגע הראשון ביותר, המחשב עובד ממש ממש לאט. אפילו בדיקת מיילים וגלישה קשים לו. האצתי מבחן Benchmark והציון מאוד נמוך. לפי התוצאות בתוכנה בה השתמשתי, המעבד חלש ביותר והדיסק הקשיח איטי. במקרה של המעבד, הוא יצא אפילו חלש ביחס למעבדים דומים. ההערה הייתה שהמהירות של ליבה בודדת מאוד איטית. עדכנתי ביוס, עדכנת…
-
- 7 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
לאחרונה המחשב נכבה לי באופן אקראי... חשדתי בספק הכח החלש והחלפתי לאחד איכותי... הבעיה המשיכה, אז חשדתי בכרטיסי הזיכרון... בניסיון לפתור הבעיה הוצאתי את אחד מכרטיסי הזיכרון, במחשבה שהוא יוצר את הבעיות, אך כשניסיתי להדליק את המחשב המאווררים עבדו, והמחשב לא עלה... לא היו אורות בעכבר והמסך לא הראה סימני חיים... הבעיה נשארה גם לאחר שהחזרתי את כרטיסי הזיכרון למצבם הקודם. מה כדאי לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, שדרגתי לאחרונה את הטריפל של הוט מ-5 מגהביט ל-30 מגהביט, ומאז המהירות שלי איטית להחריד. לעתים אי אפשר אפילו להכנס לגוגל או שצריך לרעננן כל הזמן. המחשב שלי בן כמה חודשים - לפטופ של סמסונג 300V5A עם וינדוז 7 הום פרימיום עם SP1 וכל העדכונים (גם של הדרייברים). ברקע יש לי דרופבוקס, גוגל דרייב (שלא מסנכרנים כעת כלום), ויוטורנט שמוגבל על העלאה של 10 קילוביט. תוכנה נוספת שרצה ברקע היא מיקרוסופ סקיוריטי אסנשייל, וזהו. שום סרגל או תוכנה זדונית אחרת שאמורה לזלול לי את רוחב הפס. למען הסר ספק נכנסתי בסייפמוד, אבל גם זה לא שיפר את המהירות. בבית קיים עוד לפטופ וגם אייפון אשר מקבלים כמעט את המהירות המקסימלית אלחוטית (בערך 20 מגהביט), אבל בבדיקת מהירות של המחשב שלי הוא נכשל, בעיקר …
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי אתמול לוח אם חדש דגם gigabyte Z270-HD3 יחד עם מעבד I7 סידרה 7 וזיכרונות 2X8G. התקנתי את הכול והמערכת עלתה ועבדה טוב, אך הלוח אם היה משום מה מוגדר לBIOS רגיל ולא ל-UEFI. לאחר חיפוש מצאתי אך מפעלים את הUEFI והפעלתי אותו. ביצעתי התקנה חדשה של windows 10. באחת ההפעלות מחדש המחשב לא עולה ונדלקה לי נורית שיש בעיה בכרטיס מסך(מה שיהיה ניראה לי מוזר כי הוא לא עשה בעיות בעבר) ניתקתי אותו ועבדתי עם הכרטיס המבנה. לאחר התקנת ה-DRIVER-ים הפעלתי שוב מחדש ואז המחשב נכנס למצב של לולאה אין סופית שהוא מפעיל את עצמו מחדש עוד לפני שתפריט הBIOS עולה. מבחינת הנוריות שעל הלוח אם הנורה של הBIOS היא האחרונה שנדלקת ואז מיד המחשב מופעל מחדש. משהו יודע מה יכולה …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מפרט: Intel E6600 2x1GB Kingston DDR2 5-5-5-12 667 Sapphire x1950XT 256MB משום מה נראה לי נמוך קצת.
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי לוח אם של asus p4s8x ביומיים האחרונים כאשר אני מדליק את המחשב הוא נדלק ועף יש לביוס ויש הודעה שכתוב בה message confirmation the system intruded,chassis opend or tempered before.please check the system תודה
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן, הייתה לי בעיה במחשב לפני כמה זמן שנאלצתי לאפס את ה BIOS. אחרי האיפוס המאווררים של המחשב לא מפסיקים לעבוד על 100% והרעש בחדר לא יאמן.. ניסיתי כל מיני טוויקים של speedfan וכאלה אבל לדעתי זו בגדרה של ה BIOS של הלוח שלי.. מה עושים חברים? חיפשתי בהגדרות של ה BIOS לנסות לעשות auto למאווררים אבל לא מצאתי דבר. ברשותי asus p5q pro (דיי ישן), וגרסת BIOS מספר 1306.
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
היי שבוע שעבר עידכנתי את המערכת שלי עדכון גדול ומאז כשאני מפעילה את המחשב (אני נכנסת עם זיהוי פנים )ומהעדכון המערכת מחכה לזהות את הפנים שלי אך המצלמה לא נפתחת ולכן אין הצלחת זיהוי. בדקתי את המצלמה והיא עובדת מצויין ופעם בכמה הפעלות המערכת נזכרת להדליק את המצלמה בשלב זיהוי פנים. אשמח לעזרתכם לפתרון הבעיה תודה מראש אירית
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב התחלתי להתעסק עם קטע של חומרה לא מזמן וקיבלתי עוד מחשב מיוחיד להתעסק עם זה עכשיו מה שניסיתי לעשות זה להעביר את הכונן מקום מתחת והבעייה שלי הייתה שבכל מחשב אז יש את המקום מתחת לכונן החיצוני שרואים שכאילו מסתיר את הברזלים אז פירקתי את הפברגים מזה אבל יש שם גם מחסום מברזל והוא מחובר למארז והיא אפשר להוציא אותו מה אני אמור לעשות?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי אני כבר לא יודע מה לעשות לפני חודש הדלקתי את המחשב ושמעתי את המארז עוד שניה מתפוצץ כיביתי מהר אחי שעתייםה דלקתי שוב וקיבלתי הודעה שהOC נכשל ושיש בעיה בCMOS עשיתי RESTORE SETTING לBIOS הוצאתי סוללה ליומים כנראה שנכנס לי וירוס לביוס שעושה OC המחשב עבד ככה שבוע מצוין הסקתי מכך שהוירוס נעלם והכל טוב ויפה אמאמה כבר שבוע כל בוקר המאוורר עושה עוד פעם רעשים שאלוהים ישמור פתחתי את המארז בדקתי חיבורים איפסתי ביוס מה לא עשיתי המאוור ממשיך לעשות רעש עכשיייווו (ממש לפני כמה דקות) גיליתי שרק המאוורר החיצוני עושה רעש תוכנות ניטור מראות שהטמפ' סבירה לגמרי.. (35-6מעבד ו40 לוח אם..) אני עובד עם מארז פתוח ואין לי מאוורר CHASIS (שעשה את הרעש) מה לעזאזל קורה פ…
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, כבר כמה פעמים המחשב עושה ריסטרט בעצמו.. 1.כשראיתי סרט בצפייה ישירה החלק השני שלהסרט הוא עשה ריסטרט. 2.במשחק כששחקתי עשה ריסטרט. 3. כשהיה לי קצת עומס גם עשה.. מה יכולה להיות בעיה... וגם החלפתי מאוורר למעבד אבל לפני שהחפתי הוא עשה ריסטרט בעצמו.. וגם אחרי שהחלפתי זה המשיך.. שמתי משחה טרמית לפני שהתקנתי תמאוורר החדש! תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
ביום שלישי שעבר ביצעתי אתחול למחשב, אשר לאחריו מערכת ההפעלה (windows xp) סירבה לעבוד, פשוט נתקעה באמצע. כאשר לקחתי את הדיסק הקשיח שלי וחיברתי למחשב של אבא שלי, וניסיתי לגשת אליו דרך "המחשב שלי" קיבלתי הודעה שהדיסק הקשיח הושחת, וכי לא ניתן לגשת אליו אלא אם כן אפרמט אותו קודם. לפיכך ביצעתי פירמוט והתקנתי מחדש את מערכת ההפעלה - שוב לא עבד וניתקע באיתחול הראשון שלאחר ההתקנה. שיערתי שהדיסק הקשיח תקול וקניתי אחד חדש. גם בחדש התעוררה אותה בעיה (הוא אפילו נתקע לי באמצע ההתקנה!) החלפתי כבל IDE ושוב ביצעתי התקנה (גם על הישן וגם על החדש) - אין שינוי. אני כרגע הולך לחבר את הדיסק הקשיח הישן למחשב של אבא שלי ולבצע עליו התקנה, לראות אם הוא באמת תקול, אבל אם למישהו יש הצעה מה יכול להיות …
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם !!! עליתי מ200 ל250 באס הכל היה טוב ויפה עד ש.... אחרי משהו כמו 6-8 שעות שהמחשב עבד חלקית במאמץ מלא ו50 אחוז מהזמן גם נח הוא נתקע לי עם מסך כחול מעצבן מול הפנים משהו עם בעיית זיכרון וירטואלי. מה יכולה להיות הבעיה שלי ? אלא פרטי האוברקלוק : באס 250 יחס לDDR 5:4 VCORE 1.550 DDR_VCC 2.65 APG_V 1.6 בעיקבות היחס (5:4) הזיכרונות אוטומטית ירדו מתזמונים של 8-3-3-3 ל 7-3-3-2 (אני כמעט בטוח ב95 אחוז). אולי זאת הבעיה, לא יודע תגידו אתם.
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בכונן די וי די ,הבעיה היא שהכונן פשוט מפסיק לזהות את תכולת התקליטור לאחר מספר פעמים. אני יכול לצרוב דיסק די וי די והפעולה תצא ללא תקלות ואז כאשר אני מכניס את הדיסק הכונן פשוט לא מצליח לזהות אותו,וגם הוא לא מזהה די וי די אחרים. לפעמים כאשר אני מאתחל את המחשב אז הכונן מצליח לקרוא את התוכן של הדיסק די וי די. חשבתי שהכונן תוצרת חברת "פיליפס" התקלקל אז קניתי חדש מתוצרת "teac" ואז הבעיה פשוט חזרה על עצמה. החלפתי את כבל הנתונים שמחבר את הכוננים ללוח האם בכבל חדש ,אבל הבעיה חוזרת על עצמה. האם יכול להיות שבקר הכוננים שבלוח התקלקל? האם עלי להחליף לוח אם? תודה רבה. ???
-
- 8 תגובות
- 819 צפיות
-
-
USB נשאר דולק לאחר כיבוי המחשב.אני רואה שהוא ממשיך להטעין את האייפד שלי גם שהמחשב סגור
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל פעם שאני צריך להפעיל מחדש את המחשב ( מה שלא קורה הרבה) אז המחשב לא יעלה לי אם לא יהיה דיסק אתחול כלשהו( לא משנה אם זה של ווינדוס או סתם למשל נורטון אנטיוירוס), בביוס סדר ה BOOT מוגדר על CDROM ואחרי זה על IDE, אבל אם אין דיסק BOOT כלשהו אז המחשב פשוט לא עובר להעלות מה IDE. נכון אז אני יכול כל פעם לשים דיסק אתחול והמחשב יעלה בלי בעיה אבל זה די מוזר לי כל העניין הזה, למישהו אולי יש מושג קלוש איך לפתור? (המפרט מחשב בפרטים)
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-