עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. המחשב שלי בזמן האחרון כמעט ולא זז, יש לי את הPRCES הזה: SYSTEM IDLE PROCES או משהו כזה, שתופס באופן קבוע 90-99 אחוז מהCPU , אני עובד בXP בלי SP1 ואני כבר אובד עצות יש למישהו פיתרון?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם, יש לי: Hitachi DVDRom GD-7500 MSWinXProSP1 הוא עבד אצלי בסדר אבל אכשיו הוא קורא רק CD רגילים ו- DVD לא! אני לא יודע מה לעשות הוא פשוט לא קורא/מרגיש את ה- DVDCD כשאני מכניס אותו! כל ה- DVDCD שלי הם מקוריים ולא צרובים וכו'... בבקשה תעזרו, אני לא יודע מה לעשות!

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  3. Started by BIG M,

כשאני מנסה להדליק את המחשב הוא לא מגיב ואין בעיה בספק כי יש חשמל.

• 7 תגובות
    • 884 צפיות
  4. אני יכול לשמוע קבצי Mp3 וגם Wav וגם סרטים עובדים ללא בעיה אבל קבצי Mid אני לא יכול לשמוע... וגם באנימציות של Flash אין לי סאונד... כשאני מנסה לנגן קובץ Mid ב-WinAMP זו ההודעה שאני מקבל (מצורף כתמונה) אנא עיזרו לי, תודה.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by yvkr,

הבעייה שלי פורסמה לאחרונה ע"י ידידי חסר הכישורים, ולא הובהרה כהלכה. לאחרונה רכשתי ,בחלקים, מחשב. המפרט: P IV 2.4 לוח אם Asus ps4x-x (עם fsb-533Mhz עלובים). geforce 2 mx 420 זיכרון 256Mb 333DDR של חברה עלומה. HDD maxtor 40gb ניסיתי להתקין מע' הפעלה win98 ( השידרוג ל- 95 ==גירסה ראשונה) הדורשת גם את קבצי ההפעלה של win95 . ה-WIN הותקנה בהצלחה, אך כאשר ניסיתי להפעיל את המחשב קיבלתי הודעת windows protection error==> restart your computer. ניסיתי לחבר HD אחר שעליו כבר מותקנת ותה מע' הפעלה, והתוצאה הייתה זהה. לבסוף, בהמלצת טכנאי התקנתי Win_xp והבעייה נעלמה והמחשב עובד בצורה טובה. השאלות שלי הן: 1. האם הבעייה עשוייה לנבוע מכרטיס זיכרון לא תקין?(זוהי דעה שקיבלתי מטכנא…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ro1000,

שלום יש לי cd rw ricoh mp7163a באמצע הצריבה cd הפסיק לעבוד הנורה תמיד דולקת הכונן לא מגיב(המגירה לא נפתחת) הוצאתי את הכונן מהמחשב פתחתי את המגירה עם סיכה החזרתי את הכונן למחשב ,הכונן לא מגיב נורה תמיד דולקת מגירה לא נפתחת. משהו יודע מה הבעיה ? ואם יש תוכנה שיוכלה לבחון את הכונן. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  7. Started by eranmor,

בזמן האחרון אני מקבל את ההודעה הזאת יותר מדי פעמים בזמן שהמחשב משתגע לי... מה זה אומר ואיך אני מתקן את זה? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by ^HocK^,

(לא ידעתי איפה לשים ,אם זה לא מתאים אנא להעביר..) בכל מקרה, כל פעם שאני מנסה להפעיל/לצפות בסרט במחשב , לא משנה איזה סיומת, AVI,MPEG או כל דבר אחר DIVX XVID, זה נתקע. מה יכולה להיות הבעיה? בחומרה? או בתוכנה? :-\ תודה, יאן.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. תודה שנכנסתם ושאתם מנסים לעזור. יש לחבר שלי בעיה מאוד גדולה במחשב, הנה ההודעה שהוא ביקש ממני לכתוב: נתחיל מהמפרט הטכני של המחשב: לוח אם: SoyoUSA SY7VCA, תומך עד AGP x4 Chipset: VT82C694X (VIA) כרטיס מסך: NVidia GeForce 4 440MX שני הארד דיסקים, שני סידירומים (אין קשר אליהם, לכן אני לא מפרט) כרטיס טלוויזיה FlyVideo2000 כרטיס קול Genius Sound Value Maker 5.1 ועכשיו לבעיה, אני אסביר את המצב כאילו אני מתקין Windows XP מחדש: לאחר ההתקנה, הכל מוגדר בעזרת הדרייברים של XP. מתקין DirectX9, מפעיל DXDiag, הולך לטאב ה-Display, ולוחץ על Test Direct3D. קיימת תקלה, המחשב מציג את הקוביה, אך אינו מסובב אותה (בכל הבדיקות, DX7-9). מתקין דרייבר של NVidia, בניסיון של כ-5 גרסאות אחורה מהאחרו…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by yvkr,

בעיה רודפת בעיה. לאחרונה ניסיתי לחבר את הדיסק הקשיח הישן שלי למחשב החדש. הדיסק החדש הוא Maxtor 40Gb 7200 והישן Quantum 20Gb 7200. על החדש מותקן XP ןעל הישן Win98. הג'אמפרים מסודרים כך שהחדש הוא ה- Master , והשני Slave. המחשב נתקע מיד לאחר ה-Bios. (דרל אגב, ה- Bios מזהה את שני הכוננים). מה הבעיה? האם ישנה דרך מיוחדת לחבר את שניהם למחשב (האם צריך להגדיר משהו מיוחד)?

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  11. Started by godisme171,

שלום כל דיסק שאני צורב בצורב הזה אז הסידי רום לא מצליח לקרוא את הדיסק בדקתי את זה בכמה סידי רומים אחרים ואותו דבר פשוט הדיסק לא נקרא אני נאלץ לשים כל פעם את הדיסק שצרבתי בצורב כדי להפעיל. הערה: כשאני צורב למערכת או לדיוידי אז הם קוראים את הדיסקים. הערה: הדיסקים שאני צורב איתם קבוע הם SILVER LINE ולא נראה לי שהם הבעיה. מה אתם אומרים????

• 5 תגובות
    • 981 צפיות
  12. Started by zzroni,

שלום. במנהל ההתקנים בכרטיסיה primary ide channel וגם secondary ide channel כאשר אני מסתכל במאפיינים , יש 3 כרטיסיות : כללי , מנהל התקן ומשאבים. אין בשום מקום איזכור למצב pio או dma . אני זוכר שפעם היתה לי כרטיסיה נוספת של מתקדם או משהו כזה. לאן היא נעלמה ?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Supra Man,

המממ...או קיי אז ככה אני חדש פה...נראה אם יהיה מי שיעזור לי ואם זה הפורום הנכון. המחשב שלי עושה לי צרות (פנטיום 800, עם 512K זיכרון) מחשב תמיד עבד חלק וטוב ופתאום הוא החליט שנמאס לו! :AR15: עוד משהו שהיה בולט היה שלקח לו המון לעלות חלונות אקספלורר, ולפעמים לא העלה אותם בכלל, אלא "הריץ" אותם ברקע אחרי חריש כבד על המחשב כדי לברר מה קרה לו, וכמעט השברות להתקנת ווינדווס חדש מצאתי את הבעיה! תוכנה שרצה ברקע בשם Msbb בנתיים הסרתי אותה מרשימת הסטארט אפ שברג'יסטרי, לא בעיה להחזיר אם היא חשובה. מישהו יכול להגיד לי מזו התוכנה הזו (תמיד היה לי אותה), מה היא עושה, ולמה היא החליטה שהיא הורסת לי את המחשב? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום לכולם חבר שלי קנה מחשב חדש עם המפרט הבא: מעבד פנטיום 2.4 זיכרון 256MB DDR333 כונן קשיח מקסטור 40GB לוח-אם של אסוס (לפי המפרט תומך במעבד/זיכרון, אין לי עליי את הדגם) כרטיס גרפי MX420 (זמני) כאשר הוא מנסה לאתחל את המערכת הוא מקבל הודעת שגיאה, לפני עליית שולחן העבודה - אני חושב ש GENERAL PROTECTION ERROR. לאחר מכן המחשב עובר למצב SAFE MODE ואז הוא פועל כמו שצריך. גם שהובא הכונן הקשיח מהמחשב הישן,ששם הוא עולה בסדר גמור, הוא הראה את אותה תקלה, כלומר יש בעיה בחומרה. אודה אם תעזרו לי לגלות אותה.

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  15. Started by zzroni,

שלום. יש לי בעיה משונה .(לפי דעתי). כאשר אני צורב דיסק , הוא מראה את קצב ההתקדמות והוא מגיע ל-100% ואחר כך הוא מחכה כמה שניות וכותב - buffer underrun . איך זה יכול להיות ? אני מבצע את זה עם test כי אני לא רוצה לזרוק דיסקים (ולכן אי אפשר להשתמש ב - buffer underrun protection). מהירות צריבה נמוכה נרו 5.5.10.20 מישהו יודע מה הבעייה ?

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  16. לאחר 3 ת'רדים ללא פתרון------(ראה דפים אחרונים בגרפיקה ותלת מימד, מפרטי מחשב) עשיתי איחוי להרד דיסק. אנשים שונים הציעו לי לעשות פורמט למרות שהם לא שמו לב לעובדה שניסיתי את הכרטיס מסך אצל חבר והוא עבד אותו הדבר. כלומר, על 20 FPS בunreal על 1024X768 בלי AA,AF ותופעה דומה בut2003 - על 30 פריימים... עכשיו אם אתם שואלים אותי, פורמט לא יכול לעזור כי עובדה שבשני המחשבים הוא עבד אותו הדבר... : תהיתי אולי בגלל הsp1 הביצועים ירדו...עד כה לא ענו לי בקשר לזה... ??? עריכה - בשני המחשבים הכרטיס הוציא ב3dmark 2001 באזור 9000.... ניסיתי הכל חוץ מפירמוט ואני לוקח את זה כמוצא אחרון... : החלפתי דרייברים, עדכנתי משחקים ולא עזר.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by shibby15,

שלום כשאני מנסה להריץ סרטים או את סנדרה ועוד כל מיני תוכנות (כולל WORD) המחשב נתקע ורק העכבר רץ אחרי שניה או שתים הוא משמיע ביפ וגם העכבר נתקע. יש לכם מושג מה זה יכול להיות? אחרי הריסטארט הXP מריץ בדיקה לאחידות קבצים משהו בקשר לFAT 32 בכונן C (למרות שזה ווינדוס XP אז לא מובן לי מה הולך...)

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by edoson,

לאחרונה שמתי לב שהמערכת שלי הואטה בצורה משמעותית. אני פותח תפריט התחל או תיקייה ויש לה DELAY מסוים עד שהיא נפתחת, וגם כשהיא נפתחת אז קודם מגיע רקע לבן ואח"כ כל התמונה. בזמן שזה קרה היתה אצלי רק תוכנה פתוחה אחת ברקע, ורק היא השתמשה בכתיבה לHD זאת היתה FLASHGET והיא כתבה לHD בפחות ממגה לשנייה... עכשיו נשברו כל השיאים וחיכיתי 7 דקות כדי שהHD יעביר 1G בין C לD.... מה שמראה על תעבורת נתונים חלשה מאד... אני חייב לציין שהמחשב פתוח יומיים במהלכם קידדתי סרט במשך 9 שעות והורדתי לפחות 3G למחשב, וגם הפעלתי וסגרתי עשרות תוכנות אני יודע שאפשר להגיד שהזכרון מפוצץ אבל בהעתקה בין מחיצות מה משקל הזכרון בכלל??? חוץ מזה שגם בזמן ההעתקה פתאום הזמן המוערך קפץ ל-12 דקותלמשך 30 שניות , ואז ירד ל…

• 6 תגובות
    • 981 צפיות
  19. יש לי מחשב נייד שאפשר לראות את המפרט בצד <------------------------------------------- קיצר, שקניתי אותו אז הבטריה החזירה לתקופה ממש ארוכה (4 - 4 וחצי שעות). עכשיו בMANUAL שלו רשום שפעם בחודש יש לרוקן את הבטריה ולמלאה עד הסוף מחדש, המחשב היה אצל אחי הגדול למשך תקופה של חצי שנה לערך שבה הוא לא עקב אחרי הוראה זו. נכון לעכשיו הבטריה מספיקה לשעה וגם זה בקושי. התקשרתי לפני חודש לחברה שממנה קניתי את המחשב,אמרתי להם את זה, והטכנאי שם אמר לי, שיש מן כרטיס חכם שלומד את אופי השימוש במחשב ולפי זה מתאים את אורך חיי הבטריה, (מוזר), עכשיו שאלתי אותו מה לעשות, הוא אמר לי לרוקן כמה פעמים את הבטריה עד הסוף ואז למלא עד הסוף וזה היסתדר, וכידוע זה לא היסתדר. הוא גם אמר שבמחשב מהמודל שלי אי…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ETB,

הכל התחיל ששיחקתי עם הבננה של המגבר שמחובר לכרטיס קול באמצע שמיעה בMP3. ואז פתאום הופיעה הודעה: nullsoft waveOut plug in V2.3 the specified format is not supported or cannot be transled. use the capabilies function to determine the suported formats. אין שום סאונד במחשב, ובDevice manager לא מופיעה שום שגיעה. הכרטיס מסוג VIBRA 128, וWIN XP. מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  21. ברשותי מחשב פנטיום 3 עם לוח של אינטל. רכשתי לאחרונה הארד דיסק של MAXTOR 20 GB. שמתי אותו במחשב שלי ובעוד שני מחשבי פנטיום שלוש, בשלושתם הייתה בעיה "DISK FAILURE", הפעלתי PM8 והוא גם לא מצליח למצוא שיש עוד דיסק. הדיסק הוא עובד בטכנולוגיית ATA 133, יכול להיות שבגלל זה אני לא מצליח להפעיל אותו שכן הלוחות שבמחשבים שלי לא תומכים בזה? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by EG,

יש לי: פנטיום 3 בערך 633 מג"ה 320 MEMORY לוח אם פינקפד 600E הוא נדלק יש עוד 20MB בHD מעלה את הווינדוס בכתב מוזר ונתקע ונשאר רק להוציא את התקע מהחשמל הוא הלך איתו לטכנאי וזה אמר שהHD לא בסדר - נשרף וכך גם כרטיס זיכרון של 128 מתוך ה320 איך דבר כזה/יכול לקרות??!!

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  23. שלום היום בערב המסך יצא מפקוס גיאילו הרל מטושטש אבל עדין אפשר לקרא אז גיליתי שאם אני סוגר ופותח את המסך הוא חוזר להיות רגיל עכשיו איפו הבעיה יכולה להיות בשפורפרת המסך או ברכיבים אלקטרונים כי בשפורפת נגמרה לי העכשיו אהה הדגם של המסך זה sony e400 מישהוא היתה תופעה כזאת

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by snsn_1,

האם כרטיס מסך DDR יכול לעבוד על MOTHERBOARD SDRAM והאם נקבל את התפוקה של DDR

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  25. כולם אומרים פה שזה עוזר לביצועים של המחשב אולי אני יעדכן גם

• 4 תגובות
    • 898 צפיות

דיונים חדשים בפורומים