עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אני מתקין דרך usb וכל פעם בסוף ההתקנה זה פשוט נכנס ללופ מחדש של ההתקנה גם הוצאת הדיסק או קי או שינוי הבוט בbios לא עוזר , וכשאני משתמש בhdd הוא מתקין בלי בעיה.

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by VIN_DIESEL,

שלום לכם יש לי בעיה רצינית במחשב ישן פנטיום 2 זיכרון 256 כרטיס מסך 64MB אז נטשתי אותו מאז שנה ומשהו שיצא מהשימוש ואז התחלתי להפעיל אותו ובאופן המפתיע באיתחול הוא החליט "לסרב" להמשיך לטעון ללא הודעת שגיאה(מצורף תמונה בההמשך) אז לא הבנתי מה לעשות ואז חיפשתי באינטרנט על הפתרונות ואז עשיתי איפוס בלוח האם ע"י הוצאת סוללה או גמפר וגם שקע חשמל ולהגדיר בביוס כברירת מחדל וריסט משום הפעם התחיל להביא הודעת שגיאה: cmos checksum error - default loaded ולפני זה גם עשיתי בדיקה הוצאת כבלים מהארדיסקים וכוננים והבעיה עדיין נשארת באיתחול הנ"ל. מה יכולה להיות הבעיה? איך אפשר לסדר את הבעיה? תודה. [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אני מדבר מהמחשב הישן שלי .. כי הספק במחשב החדש נשרף אז אמרתי לאבא שלי הוא הלך וקנה לי 480 אבל של חברה לא מוכרת עכשיו אמרו לי זה לא טוב זה לא 480 לא יודע מה בלבלו אותי חבלז מה לעשות הספקכבר אצלי לשים אותו לא לשים אותו .. לא יודע מה לעשות :-[

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום שמתי לב שבעת הגלישה שלי לא לאתר מסויים אלא סתם כך לפעמים כל הדפדפנים מתחרבשים - התוצאות מגוגל הופכות להיות דרך אתר אחר, ההגדרות משתנות, משהו עובר על הכרום והIE, בדקתי וגיליתי שבכלים>אפשרויות אינטרנט>חיבורים>הגדרות LAN>מסומן כשזה קורה V והשורה הבאה מופיעה : http://wpad.com.gr/proxy.pac , אני לא מצליח למחוק אותה, מה עושים בנידון (בתקווה שזה זה הבעיה) תודה

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. שלום קודם כל מצטער אם זה לא הפורום הנכון להגיד את הבעיה.. יש לי בעיה בזיכרון RAM, ששום דבר לא רץ ברקע אבל מנהל המשימות מראה שהזיכרון מאוד גבוה. יש לי 4 ג'יגה בכללי וכאשר שום דבר לא רץ הוא מצביע על כך ש 1.5 ג'יגה RAM תפוסים (אפשר לראות בתמונה שצירפתי שרק החלון של האינטרנט איפה שאני כותב את ההודעה בפורום פתוח ומנהל המשימות וזהו, והזיכרון מצביע על כמעט 2 ג'יגה תפוסים). תהיתי אם זה נורמלי או בסדר ואם לא אז אולי מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי מה לעשות? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. VDSL Modem Router WIFI N -NB403 בדק . תודה מראש לעוזרים. שבוע טוב.

• 13 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. Started by RX7,

המחשב שלי התכבה מעצמו וצילמתי תתמונה של השגיאה http://img219.imageshack.us/img219/5985/18qc1.jpg מה אני עושה?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by yiftahorad,

שלום, יש לי מספר שאלות : 1. איך מזהים שיש וירוס שתוקף את ה MBR? 2. איך נפטרים מוירוס שתקף את הMBR? 3. האם פירמוט רגיל מוחק את הMBR? האם פירמוט כולל מחיקה של המחיצות מוחק את הMBR? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by insane95,

היי אנשים, היום פעם ראשון זה התחיל, שיחקתי לי בBFH ופתאום המחשב נתקע והמסך התחיל להתחרבש בצבעים, אחרי הצבעים בא לי את המסך הכחול הזה וגם הוא היה מחורבש עם צבע שחור ואז המחשב עשה ריסטרט. חשבתי שזה היה חד פעמי, אחרי כמה שעות זה שוב פעם קרה, כיביתי את המחשב והדלקתי שוב, ואז בדיוק 2 דקות אחרי שהדלקתי מחדש זה עוד פעם קרה. נתתי לו לנוח שעה ומשהו ועכשיו הוא עובד בסדר, אבל אני בטוח שזה יקרה עוד הפעם. אשמח לעזרה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by afik068,

שלום לכולם יש לי מחשב עם המפרט הנ"ל: Intel Core i5 7600K Arctic Freezer 13 Gigabyte Z270P-D3 2xCorsair Vengeance 8GB 2400Mhz DDR4 EVGA Geforce GTX 1070 8GB FTW Samsung 850 EVO M.2 250GB לאחרונה נוצר מצב שהמחשב מתקשה להריץ משחקים כבדים לדוגמה COD: MW משחק עם כל ההגדרות על LOW, מוציא 100FPS יציב בערך (מסך 144 וגם מכוון לאיכות גבוהה יותר..) משחקי סורס פשוטים משחק עם הגדרות על HIGH לא מוציא יותר מ80-90 למעט CSGO כמובן לפעמים גם יש תקיעות סאונד (הסאונד קופא לחלוטין, המשחק ממשיך כרגיל וחוזר לעבוד כרגיל אחרי מספר שניות-דקה) ביצעתי נקיון למחשב, ניקיתי קבצים ברפרוף שלדעתי יכלו להזיק למחשב במא…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by cvtt.z88,

המחשב נכבה ונדלק פתאומית רק במשחקים בדקתי זיכרון לוח כרטיס מסך ועדכנתי דרייברים ועדיין יש אותה בעיה אגב הטמפרטורות בסדר מפרט המחשב לוח ASUS P5QC כרטיס מסך Gainward 9800GTX+ 512MB מעבד אינטל q9550 זכרון 4GB תודה מראש למי שעוזר

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מערכת הפעלה: Win 7 Ultimate 64 לוח - GA-EX58-UD3R rev. 1.6 מעבד - i7-920 זכרונות - 3 סטיקים. 4GB כ"א. Patriot psd34g13332h במאפייני המערכת אני רואה: 12.0GB ורק 8.00GB ניתנים לשימוש. למה? נקודות חשובות: 1. הזכרונות עברו Memtest 2. כידוע, בלוח יש 3 סלוטים לבנים, ואחד כחול. כשאני שם את 3 הסטיקים בלבנים, המחשב לא עולה, ומצפצף. כשאני משאיר סלוט אחד לבן פנוי (סלוט מס' 2) המחשב עולה. 3. למען הסדר הטוב, מספור הסלוטים: לבן - 1. כחול - 3. לבן - 2. לבן - 4. 4. ביוס מעודכן. 5. בביוס, תחת MB Intelligent Tweaker, מופיע לי : Channel A<<<<< x CAS Latency Time 8 Auto x tRCD 8 Auto x tRP 20 Auto x Command Rate(CMD) 1 Au…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום יש לי כמה בעיות במחשב שכבר מחרפנות אותי ואי אפשר לעבוד במחשב בצורה נורמלית.. הבעיות הם:מסכים כחולים , מחשב קופא , מתרסט מעצמו או עושה ריסטרט והמסך בכלל כאילו לא מגיב לזה שהמחשב נדלק.. המסך נשאר כבוי והמחשב עובד שומעים מאווררים שומעים הכל.. הורדתי everest לראות את המעלות ושהמחשב במנוחה המעלות הם 30 בHARD DISK ו30-34 בGPU אין לי מושג אם זה טוב או לא טוב בגלל זה הגעתי לכאן כדי לשאול לא בדקתי כמה הוא במאמץ כי ברגע שאני נכנס למשחק או משהו אחרי דקה קורה משהו מהבעיות.. המפרט הוא : AMD Athlon II X4 635 nVidia GeForce GTX 460 1GB 4GB RAM SAMSUNG HD502HJ תודה לכל מי שיכול לעזור או לנסות לעזור

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by rsigall,

שלום, יש לי בעיה שרק עכשיו שמתי לב אליה (בעקבות קניית disk-on-key). לוח האם שלי הוא: ASUS P5VD2-MX. ומערכת ההפעלה היא Windows XP SP2 עם כל העדכונים האחרונים. כאשר אני מחבר למחשב התקן usb2 הוא עובד כ-usb1, וזאת למרות שלוח האם תומך ב-usb2. בנוסף אני מקבל הודעה מ-windows שההתקן יכול לעבוד מהר יותר אם אחבר אותו לאחד מהפורטים של usb2 - הוא מראה 8 פנויים, למרות שיש דברים מחוברים(עכבר, מדפסת), ויש לי רק 6 כניסות usb במחשב (4 מאחורה ו-2 מקדימה). ב-Device Manager אין שום דבר עם סימן קריאה ויש "VIA USB Enhanced Host Controller" ורשום שעובד בסדר. ב-BIOS ה-USB וה-USB2 ב-Enable. ניסיתי לעדכן דרייבר של ה-chipset אבל לא עזר. התקנתי תוכנה בשם USBInfo והיא הראתה שיש לי 8 פורטים של usb2 פנ…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. קניתי מארז: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=CSVAR8016W&Cat2Cat1ID=1435&Cat2ID=0 יש לי לוח אם: http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-8LD533.htm עכשיו, המארז די קטן, יש לי מארז MIDI ATX נוסף, ובכל זאת ההבדלים ביניהם גדולים. משום מה המארז שקניתי הרבה יותר קטן מהמארז MIDI ATX הישן שלי. אבל בכל זאת הלוח אם שיש לי נראה לי קטן ומתאים למארז. אני פירקתי את לוח האם והעברתי אותו למארז החדש. אבל נתקלתי בכמה בעיות: 1) במארז החדש אין חוברת הדרכה, ויש עם המארז כל מיני ברגים שאין לי מושג איפה למקם אותם. 2) אני הכנסתי את לוח האם לתוך המארז, אבל איפה שיש בלוח האם את היציאות של המדפסת, עכבר, מקלדת וכו', אז זה לא התאים למה שמורכב על המארז. מקווה שהבנתם. מה…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by momi mvmNEW,

שלום חברים. יש לי לוח אם asustek H81M-E ועליו מעבד interl core i7-4770 ספק כוח 500w חשוב לציין שיש לי מאוורר אחד באריזה שיושב על המעבד עד לפני כמה ימים היה לי כרטיס מסך gtx 650 ti ולא הייתה לי בעית התחממות (לפחות לא ששמתי לב) לפני כמה ימים רכשתי כרטיס מסך gtx 1660 super הכל תואם כמו שצריך למארז השתמשתי בו כמה ימים והכל היה תקין עד ששמתי לב שיש קצת חום גבווה מהמארז הורדתי את התוכנה speedfan ומופיע לי (ללא מאמץ) שהמעבד שלי על 68 מעלות והכרטיס מסך על 53 מעלות וגם שהמערכת שלי בכלל על 110 מעלות כמובן שאני הולך להוסיף עוד מאוורר אבל עדיין אני חושש שאחד מהרכיבים שלי ישרפו ויותר גרוע שהכל יישרף. רציתי לדעת אם זה נשמע הגיוני כל הנתונים האלה ול…

17. Started by X-_PLOSIVE,

שלום יש לי בעיה שפתאום קרתה אני בא לצרוב דיסק פתאום הנירו לא מזהה את הצורב , אח"כ אני מסתכל גם הסי די רום נעלם , נעלמו מהמחשב שלי , עכשיו נכנסתי ל device manager והיה לידם הסימן קריאה הצהוב אם תוכלו לעזור לי זה די דחוף. תודה אלירן

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by shahartal,

קניתי לפני פחות מחודש מחשב חדש, קישור למפרט: (שבקשתי כאן) http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=3740 היום המחשב הפסיק לעבוד ולא נפתח. ניתקתי את כל החיבורים אליו חוץ מהעכבר, המקלדת והמסך ובדקתי אם העניין זה המסך או המחשב עצמו (נסיתי 2 מסכים ונסיתי חיבור גם של VGA וגם HDMI) בנוסף פתחתי אותו והפעלתי וראיתי שהמאווררים עובדים. כשאני לוחץ על פתיחת המחשב הוא מפעיל את המנורה, שומעים קול של החלקים והמאווררים מופעלים ואז הם מפסיקים (כאלו יש שגיאה שחלק לא עובד או משהו) ואז הוא מנסה שוב (ככה כל הזמן בלי להפתח) אני יכול להשתמש באחריות? בגלל שזה נקנה בחלקים שאומנם הם חברו את הכל בעצמם אבל עדיין נראלי שהאחריות היא על חלקים ספציפים ולכן אני צריך לדעת על מה לבק…

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by Dimka,

המחשב כאמור לא נדלק, כל המאווררים עובדים וכל הרכיבים תקינים. (לא המחשב שיש לי בצד) אחרי התעסקות מצליח פה ושם לגרום לו להדלק (התעסקות כלומר ניתוק מהחשמל וניתוק כבל 20 פינים, גם לא עובד תמיד) וכאשר נדמה שהבעיה סודרה, פה ושם נכנס למצב הזה. צריך לציין שהוא גורם לקשיח לעשות רעשים מוזרים ולגרום לסידירום לקרוא ממנו, כמו כן גם לכונן הדיסקטים. כאשר אני מצליח לגרום לו לצאת מזה, הוא רושם לי ש-OC נכשל (למרות שלא עשיתי OC, אבל זה תמיד היה בעבר אם הייתה הפסקת חשמל או משהו בסגנון). מגיע לחלונות והכל עובד פיקס - מספיק לעשות סך הכל restart והוא נכנס שוב למצב הזה... בהתחלה חשבתי שזה הקשיח אבל גם הניתוק של כל ההתקני האחסון לא עוזר והקשיח עובד מעולה במחשב אחר. הבעיה גם לא בכרטיס מסך... אני ח…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Pumiki,

בשעה טובה עברתי לADSL איך שולחים פקסים ישירות ממעבד התמלילים? ??? ???

• 13 תגובות
    • 948 צפיות
  21. Started by liav25,

היום בצהריים גלשתי באינטרנט, שמעתי מוזיקה ועוד 2 תוכנות פעלו. שמתי לב שהמחשב נתקע טיפה ואז חוזר לעבוד רגיל. מתישהו הוא נתקע לגמרי, ואחרי דקה התייאשתי ובאתי לכבות, בטעות נתתי מכה די חזקה למארז (החלק שמאחורי הלוח) והמחשב כבה. ניסיתי להדליק עוד הפעם, עבד ומיד כבה. אחרי כמה דק' ניסיתי שוב, נדלק, אחרי איזה 10 שניות הוא שוב כבה. חשבתי שאולי יש התחממות ולכן גם קניתי מאוורר של AC 80MM בחנות שליד הבית שלי והוספתי אותו בצד המארז (הוא מכניס אוויר אם זה משנה). התקנתי את המאוורר, ניתקתי את המחשב מהחשמל ויצאתי למגרש, כשחזרתי הפעלתי את המחשב (המאווררים עובדים כראוי). המחשב נדלק ולאחר שבחרתי בSAFE MODE הוא כבה. ניסיתי גם להפעיל ווינדוס רגיל והוא כבה שוב לאחר חצי דקה. לדעתי הבעיה היא בזכ…

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by Epidem,

מדובר, על המחשב הזה שתיקנתי אתמול בבדיקת ביצועים בכונן SSD עם Samsung Magician הכונן לא מגיע לביצועים כמו במחשב אחר (שלי למשל) AHCI on מחובר לחיבור SATA3 ועדיין איטי יותר מהנייד שלי תמונה ראשונה ושנייה זה מהמחשב הבעייתי, תמונה אחרונה זה מהנייד שלי (להשוואה)

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. היי יש לי בעיה מוזרה. לאחרונה רכשתי זכרונות למחשב ושיחקתי עם הגדרות הביוס בכל הנוגע למהירויות. הכל עבד בסדר. החלטתי שהכרטיס מסך מרעיש מידי אז הוצאתי אותו וניקיתי את המאוורר. כשהוצאתי את המאורר הוצאתי גם את הקירור שיושב על צ'יפ ה-GPU. החזרתי הכל למקום הפעלתי את המחשב - ווינדוס 7 והוא עבד. החלטתי לערוך בדיקה לזכרונות. עוד לפני הכניסה לווינדוס בחרתי באופציה WINDOWS MEMORY TOOL והמחשב התחיל לבדוק את הזכרונות כשלפתע נעשה ריסטרט. ראיתי בזה דבר נורמלי מאחר שרשום שתוך הבדיקה זה עשוי לקרות. אלא שבריסטרט הבא כבר לא הייתה תמונה. פתחתי את המחשב ונגעתי בכרטיס המסך. הוא היה לוהט. היה גם ריח קל. הוצאתי אותו ובדקתי את הצ'יפ. הוא לא נראה שרוף. גם כל פעם שהמחשב עולה הוא עושה פוסט רגיל, כאי…

• 13 תגובות
    • 4k צפיות
  24. Started by haim652,

לחבר שלי יש בעיה בווינדוס 7, בעיה שהמחשב פשוט נתקע בזמן שהוא נכנס לאינטרנט לדוגמא, והוא צריך לחכות כדקה או יותר עד שהמחשב מחליט שהוא ממשיך לזוז. הוא גם אומר שכשהוא לוחץ לפעמים על עוד משהו אז מופיע לו מסך כחול, ושהוא חייב לעשות ריסט למחשב. הוא מספר שזה גם היה לו ככה כשהו התקין VISTA וזה לא רק ב7 ספציפי. ובווינדוס XP המחשב עבד טוב בלי הבעיות הנ''ל. מפרט מחשב: מעבד: E8400 כרטיס מסך: HD 4870 512MB זיכרון: 4GB Ram של USI או משהו בסגנון הזה, משהו שלא מוכר, לי לפחות. לןח אם: GA-N650SLI-DS4L מקווה שיש מספיק פרטים.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. רכשתי היום Samsung 960BF ויש לי גוון צהוב ומעצבן על הצג...זה מסתדר לפעמים כשאני מזיז קצת את קצה הכבל שמחובר למסך מצד אחד ולמחשב מצד שני, נראה כמו מגע רופף? משום מה היתה לי את אותה הבעיה גם במסך הישן שהיה מסך CRT של חברת CTX. איך לדעתכם ניתן לפתור את זה? תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 932 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.