עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. למה כשהמחשב חושב הוא מוציא רעש? ממה נובא הרעש והאם אפשר להשתיק אותו?

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  2. ואני גם רוצה לעלות את הקובץ הזה ליוטיוב איך אני מלביש עליו איזה תמונה אוו משהו כדי שזה יתאפשר.. כי אי אפשר לעלות אדיו ליטיוב !! אשמח לעזרה ממש תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. יש לי את הכרטיס הזה כבר שנה, והוא לא יושב טוב על המארז! יש כזאת מסילה שהוא אמור לשב עליה (איפה שהיציאות) והוא גדול מדי, אז הוא יושב - רופף! מצאתי לזה פיתרון, אבל כל פעם זו בעיה לעשות כל מיני דברים שאני רוצה.. למישהו כאן יש את הבעיה הזאת?!?? אני מתכנן לקנות את המארז הזה : http://www.compucase-hec.co.uk/mainpages/product_detail.asp?pid=7# אני רוצה ליהיות בטוח שזה לא יקרה בו!

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  4. Started by aerosmith,

שלום, קניתי מחשב חדש ויש לי איתו בעיות... החלקים בו (ההארד דיסק והסידי רום הם SATA) יש לי מחשב רגיל שאני משתמש בו כבר איזה 3 שנים ולא נראה לי שזה SATA , מה הסוג האחר? ומה יותר מתקדם, האם אני יכול לבקש מאייבורי(איפה שקניתי את המחשב) להחליף לי את ההארד דיסק והסידירום שלא יהיו SATA אלא משהו אחר? (יש מצב IDE?) תודה רבה לעוזרים. (הבעיה זה שאני מנסה להתקין את ההווינדוס אחרי כמה שלבים הוא מעלה לי מסך כחול שיש שם בעיה משהו עם PCI.SYS...)

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  5. איך אני יכול לדעת מה הטמפ המומצלת לכרטיס מסך במאמץ ובמנוחה? הכרטיס מסך של AMD חיפשתי באתר היצרן ולא מצאתי AMD 6870HD http://www.amd.com/us/products/desktop/graphics/amd-radeon-hd-6000/hd-6870/pages/amd-radeon-hd-6870-overview.aspx#4

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  6. Started by TNT,

השאלה היא באיזה שיטה ומהירות (יש לי צורב על 40X) כדאי לצרוב סרט בפורמט VCD, כך שיצא עותק מושלם? זה משום שצרבתי דיסק של סרט בפורמט VCD ובדיסק שנוצר נוצרו קפיצות ועיוותי תמונה כאלה בזמן ניגון הסרט בכל מיני מקומות, מה שלא היה בדיסק המקור, אז השאלה היא ממה זה נובע ואיך לעשות שזה לא יגרם.? תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אני חושד שהספק אולי לא מספיק חזק. יש לי ספק 350W מעבד P2.4 כ.מסך NVIDIA 6200 זיכרון 1GB DDR ו 2 HD קיימים (הנוסף הוא כבר השלישי) האם אני צודק או שיכולה להיות בעיה ב HD הנוסף?

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  8. Started by javaabp,

אני רוצה להרכיב לעצמי מחשב, ראיתי מדריכים ביוטיוב שמסבירים איך עושים תזה. אבל,מה שאני רוצה לדעת זה שאני יכול לקחת סתם ספק כוח וסתם לוח אם ומעבד וכו... ולהרכיב או שזה לא עובד כך, וצריך להתאים מא עד ת.

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  9. Started by oferl31,

היי הלוח אם שלי Gigabyte GA-K8NF-9 / K8NF9 Ultra (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) עם צ'יפשסט של nVIDIA nForce4, AMD Hammer כל פעם כשאני מחבר כרטיס PCI כלשהוא יש בעיות משונות . או שהכרטיס לא מזוהה בכלל או שהוא מזוהה אבל לא מצליח לתפקד תקין . לעיתים רחוקות אני מצליח להתקין כרטיס כמו שצריך. מדובר בכרטיסים תקינים שעובדים על מחשבים אחרים . כרטיסים כמו מודם אנלוגי או כרטיס טלוויזיה .. על הלוח יש 4 סלוטים . 3 PCI רגיל ו -1 PCI-E . התיאור של הלוח כמו שכתוב למעלה נלקח מ EVEREST . מה הכוונה כשהוא כותב שיש 3PCI, 2 PCI-E x1 ?? 3 PCI רגי אני מבין . מה זה ה - 2PCI-E x1 האם זה מקור הבעיה שלי ? אשמח לכל עזרה בעניין המעצבןןן הזה . תודה .

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  10. שלום, זה המפרט שלי: http://i41.tinypic.com/1zbtjx2.jpg הערה: הכרטיס מסך הוחלף והוא כעת ATI RADEON 4770 כפי שאתם רואים יש לי מעבד 4 ליבות. הקטע הוא שאני לא ממש מרגיש כאילו למחשב יש 4 ליבות, כלומר אני לא בטוח שהוא מנצל את ה4 ליבות האלה בצורה יעילה (אם בכלל). אני חושב שמחשב\מערכת ההפעלה כן מנצלת את כל ה4 ליבות כי שאני עושה CTRL ALT SELETE ואני רואה את הגרפים האלה (cpu history usage) בזמן שהמחשב עסוק אני רואה את כל ה4 גרפים זזים ומשתנים. אבל בכל זאת יש לי הרבה מקרים (לפחות זה נראה לי הרבה...בטח במיוחד למעבד עם 4 ליבות) שהמחשב קופא\נתקע. בדרך כלל זה לזמן קצר יחסית אבל יש גם מקרים (יחסית נדירים) שאני ממש צריך לעשות ריסט. כל זה פשוט לא נראה לי הגיוני ממעבד עם 4 ליבות... האם יש …

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  11. תודה מראש לכל העוזר..

• 8 תגובות
    • 701 צפיות
  12. איך אני בודק אם אצלי במחשב הגירסה היא המלאה ולא הסטרטר ? תודה מראש על עזרתכם !

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. זה בעיה שיש לחבר שלי.. הוא קנה מחשב חדש והוסיף גם כרטיס קול.. אך החכם הזה לא חשב לפני כן ושכח שיש כבר כרטיס קול מובנה D: עכשיו איך הוא יכול לנטרל את הכרטיס הקול המובנה, כדי שבשירים וכו' הם ישתמשו בכרטיס קול שהוא קנה? תודה

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  14. Started by edbd,

שלום לכולם, המחשב של אימא שלי משמיעה רעש נוראי מהמאוורר והוא מסתובב במהירות של 5000 RPM בערך (מחשב ישן.. יותר מ3 שנים..) וניקתי אותו מבפנים והמאוור בסדר גמור דווקא.. ואני לא מצליח להגיע בביוס לאפשרות של הSMART FAN זה שונה בביוס שלי למשל הצלחתי להגדיר את זה.. והספר הדרכה של הלוח אם לא קיים ממזמן .. אז מישהו יכול לתת לי כיוון ?

• 11 תגובות
    • 945 צפיות
  15. שלום, יש לי מחשב נייח שלא עובד ואני מעוניין לחבר את הדיסק הקשיח שלו למחשב נייח אחר (שיש לו דיסק קשיח משלו עם Win7) כדי לעבור עליו. הוצאתי את הדיסק הקשיח מהמחשב שלא עובד, איך מחברים אותו לנייח השני (פיזית + הגדרה בתוכנה) שכאמור כבר יש לו דיסק קשיח משלו מבלי שיהיה צורך לפרמט או לפגוע באיזושהי צורה באחד משני הדיסקים הקשיחים? הדיסק הקשיח הוא Samsung 1TB F3 Sata2 שהיה מחובר ללוח מצ'יפסט P67 במחשב שלא עובד, המחשב הנייח שעובד מכיל לוח אם מצ'יפסט Z67 ודיסק קשיח Samsung 500GB F3 Sata2. בשני המחשבים מערכת ההפעלה היא Win7 64bit.

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  16. אני רוצה לפרמט את המחשב ובשביל זה צריך לעשות בזמן הריסטארט BOOT FROM CD הוינדוס שאני רוצה לא עולה לי ישאר ניחנס לוינדוס אני צריך לעשות לוינדוס boot איך עושים ? יש ברשותי nero 6 בבאיוס אצלי מסודר הכול הורדתי וינדוס xp והוא לא קורה לי אותו ואת הדיסק שיש לי מזמן כן קורה לי אולי אני לא צורב את הדיסק נכון הוא איך לצרוב את את הוינדוס על דיסק? הוינדוס לא iso

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  17. Started by acls,

חבר שלי הפעיל משחק עם קראק מסוים ושאני מנסה להפעיל את המחשק אז הקראק מראה לי לוגו של DOS ולו זה מראה את הלוגו של המשחק.. איך זה יכול להיות?!

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  18. היי חבר'ה,לפני כמה זמן היה לי קאספרסקי אנטי וירוס על המחשב וכשהוא נגמר פשוט מחקתי והתקנתי נורטון אינטרנט סיקיוריטי 2013 המלאה מקורי.עכשיו מאז יש לי רק בעיות במחשב!1.הגאדג'טים לא עובדים לי.2.פתאום הטיונאפ לא עובד לי :S3.האתר FIFLAYER לא נותן לי לפתוח משום מה ואצל אחרםי זה עובד.4.כשאני מנסה להוריד שירים/סרטים למחשב אני מקבל תמונה כזאת:זה קורה לי בכל דבר שאני מוריד בעיקר בסרטים ובשירים...אני מתחנן אליכם אני לא רוצה ואני לא אפרמט את המחשב אני מוכן לסבול איתו ככה אבל אם יש דרך לתקן הכל אני אשמח!!הכל בגלל האנטי וירוס!! למה החלפתי?? למהה???

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  19. עשיתי סריקה בסגנון Boot scan עם Avast והיה הפסקת חשמל בזמן הסריקה , השאלה היא אם יכול לקרות משהו למחשב ? להימחק משהו ?

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  20. אם תסתכלו במפרט מחשב שלי תראו שיש לי ספק 1050W של חברת אנרמקס, אני חייב לקנות אל פסק בגלל נפילות מתח חוזרות באזור המגורים שלי. בחנות מחשבים נאמר לי שאני לא יכול לקנות UPS רגיל כי יש לי ספק מעל 1000W ואני צריך לקנות UPS אינטראקטיב סינוס (שעולה כפול במחיר מUPS רגיל). הדילמה היא כדלהלן אם אני קונה את הUPS הרגיל 1050W אז אני משלם 970 ש"ח (שזה לא סכום קטן) ובסוף אני אצטרך את המתקדם יותר אז נדפקתי ב1000 ש"ח. אם אני קונה את הUPS אינטראקטיב סינוס היותר מתקדם אז אני משלם 1300-2100 ש"ח (שגם זה בהחלט סכום לא מבוטל) ובסוף אני אגלה שהייתי יכול לקנות את הרגיל אז בגלל נדפקתי שמישהו יעזור לי בבקשה! אני מתחרפן! ועוד מעט מתחיל החורף ואיתו הגשמים הברקים והנפילות מתח.. תודה לכל מי ש…

• 14 תגובות
    • 6.7k צפיות
  21. Started by alexsp,

שלום, רכשתי מחשב ללא כונן דיסקים ולכן נכנסתי לאתר של יצרנית הלוח אם במטרה להוריד את הדרייברים הנחוצים. ראיתי שזה בערך 5 קבצים ובכל קובץ יש המון המון תיקיות עם אופציות להתקנה האם אני צריך להתקין כל תיקייה ותיקייה או שבעצם יש כלכך הרבה כי היצרנית מכסה את כל האפשרויות שיש? ואם לא איך אני יודע איזה קבצים בידיוק אני צריך להתקין? תודה!

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  22. ספק הכוח שלי לא נכנס באופן שהתחתית שלו למטה והגג שלו למעלה, הוא נכנס לי הפוך כלומר גגו למטה והתחתית שלו למעלה. האם זה מסוכן להפעיל את המחשב כשהספק הפוך ככה? ואם לא אז האם זה בריא לספק?

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  23. Started by shahar0592,

קניתי את המחשב ללא תקציב גדול והיום אחרי למידה והכרה של המערכת ביצעתי לראשונה בדיקה ב-3DMark Vantage ואני רוצה לדעת אם הוא עומד בתוצאות הממוצעות למחשב. http://3dmark.com/3dmv/3657145?show_ads=true&page=%2F3dmv%2F3657145%3Fkey%3DlNxMy8nW2DUC2l6n64OwBg תודה על העזרה והמשך יום נעים (או לילה)

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  24. אהלן חברים, יש לי המון בעיות עם הוינדוס שלי ואני חושב לבצע התקנה חדשה שלו. הבעיה שיש לי עם הרעיון הזה, זה שיש לי המון דברים שמותקנים כברירת מחדל על כונן C או שמותקנים על כונן אחר אבל יש להם כמה קבצים על כונן C. בפעם הקודמת שהתקנתי מחדש את וינדוס בעצם הייתי צריך "להתחיל" מחשב מחדש בגלל שכמעט אף תוכנה לא עבדה והיייתי צריך להתקין כמעט הכל מחדש. רציתי לשאול האם יש לי אפשרות להתקין את וינדוס (על כונן אחר ממה שיש היום, אם זה משנה) והוא יעתיק או ישמור על כל הקשרים הקיימים? או שאין מנוס מלהתקין את הכל מחדש? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני מעוניין לבצע את התיקון הזה: http://support.microsoft.co.il/repair-installation-on-windows-7/ יש לי וינדוס SP 1. השאלה שלי האם אני צריך אותה גרסת מוצר על מנת שתיקון יצליח? זאת אומרת יש לי נניח גרסה מוצא 6.129.25 אז אני צריך אותה הגרסה? או שאני יכול להתקין אניח גרסת מוצר 6.130.25? או שזה לא חשוב הגרסת המוצר רק ה SP1 אלא וגרסת אולטימט? והאם זה בסדר שצרב את הוינדוס על 8X?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים