תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
-
הי לכולם. רציתי לשאול שאלה שממש אין לה הגדרה... יש לי מחשב (דווקא די סבבה מפרט מעבד ליבה כפולה המחשב בן שנתיים ומשהו) שהיה מותקן עליו windows xp תקופה ארוכה. הגיע היום שנמאס לי מה xp ורציתי לעבור לווינדוס 7 פרמטתי אותו לגמרי (כולל מחיצות והגדרתי הכל מחדש) והתקנתי עליו windows 7 כמובן עם אנטי ווירוס וכו' (אציין שבמחשב יש רק סרטים גישה לאינטרנט זה הכל) אחרי כמה ימים קרתה התקלה מתי שהדלקתי את המחשב בזמן הוא הגיע לרגע שהוא אמור לקרוא מהדיסק קשיח המחשב פשוט נכבה ונדלק מחדש וכל זה מתי שהווינדוס 7 היה מותקן (אציין שהתקנתי אותו כמו שצריך, במחשב אין ווירוסים בקושי יש עליו משהו) עשיתי בדיקה להארד דיסק דרך הביוס והוא נמצא תקין בלי שום בעיות החלפתי ספק כח וגם לא עזר, ניסתי לתקן בעיות…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי שלום רב מחשב בעת הפעלה עולה הביוס לא ניתן לצאת ממנו שוב ושוב חוזרים לאותו מצב.כיצד ניתן להפעיל שוב את המחשב ניסינו הכול.כולל יציאה כיבוי ועוד אופציות כגוןcontrol alt diltlt וכו כמו כן אינו מזהה התקנים.לתשובתכם תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדובר במחשב נייד אחרה כמה דקות מראה לי פסים במסך איך יודעים מה הסיבה הם זה בעיה מסך או דבר אחר.? עשיתי בדיקה והמעבד חם צריך להוסיף משחה,
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקיי יש לי מחשב נייד שאני מפעיל אותו לא עולה כלום חוץ ממסך שחור וקו למעלה.. ניסתי להעדכן ביוס לא הלך. ניסתי לפרמט הוא נותן לי את השגיאה STOP:0X0000007B עשיתי חיפוש קצר בגוגל ומצאתי פיתרון לבעיה אבל אצלי הבעיה לא נפתרה אני השמח לעצות תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקי... יש לי HDD Seagate 40GB הוא פועל על 5400 סל"ד..ועל חצי מגה באפר (512). אוקי..אני עוד כמה ימים הולך לקנות הארדדיסק חדש של WD 40Gb 7200Rpm 8Mg buffer אוקי ..קיצר עכשיו אני אגיד מה הבעיה... עד היום זאת אומרת שאני משתמש היום בSeagate אז מתי שאני מאמץ אותו עם משחקים כגון:Hl CS Need4SpeeDועוד .. או אפילו סתם אימוץ אחר כמו ...זמן בקזה הוא נהיה איטי מאוד .... אוקי אני יודע שאחרי שאני אחליף את ההרדדיסדק שלי לWD(הנ"ל) המחשב לא יהיה בכלל איטי לאחר המשחקים או התוכנות האלו ... רציתי לדעת מה יקרה אם אני אחבר את שני ההרדיסקים...זאת אומרת שנגיד אני אתקין לדוגמא CounterStrikeבהרדיסק שלWD אז שאני אצא ממנו הוא יחזור להיות איתי בגלל ששהוא מחובר להרדיסק השני ? . מפרט: Amd 1800 Athlon X…
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לפני כשנה קניתי מחשב אחרי שהתייעצתי פה בפורום וקניתי בסוף פנטיום d 930 כרטיס המסך שלי זה gainward geforce 7600gt עכשיו יש עליו מאוורר אבל הוא לא ממש עוזר ובהתחלה הוא היה במנוחה כשאני לא משתמש בוא על 55-60 מעלות ובמאמץ על 80-85 היום הוא כבר מגיע לשיאים חדשים שדי מפחידים אותי כאשר ללא מאמץ הוא על 80-85 מעלות ובמאמץ הוא עובר לפעמים גם את ה105 בבקשה אני חייב לדעת מה לעשות אני די בבעיה תעזרו לי אני פשוט לא יכול לשחק במשחקים כי הוא מתחמם ושולח לי הודעה
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שאני משחק ב WOT אם אני מעלה את ההגדרות ממינימום למשל למקסימום זה משפיע על ה GPU בלבד או ככל שאני משחק בהגדרות גבוהות זה גם משפיע על המעבד ? ומכביד עליו " מאמץ " . למשל המעבד יהיה ממצב של 70 אחוז מאמץ יגיע ל 100 ? נמאס לי מהמעבד הזה אני הולך לקנות I7 , מישהו אמר לי שה WOT עובד רק על ליבה אחת אבל במנהל משימות זה מראה ש 2 ליבות אצלי עובדים ב FULL איך זה יכול להיות ? ========================================================== שמתי לב למשהו שעל הנייר לא אמור להיות שיחקתי על שני מחשבים עם E5700 WIN32 2GB 430GT ו G2020 WIN64 8GB 450GTS באותו משחק WOT והמחשב שאמור להיות חלש יותר על הנייר המאמץ של המעבד היה על 60-65% והמעבד הזה שיותר חזק G2020 היה על 75-…
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי מסך lcd עכשיו כשאני שומע בווליום גבוהה ובמיוחד כשיש באסים מן הסתם יש את הרעידות האלה ואני מפחד שזה יכול לדפוק תמסך או משו למה lcd עדין והכול....יש מקום לדאגה? או שזה שאני סתם דואג על שטויות?
-
- 8 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני לא יודע למה זה קורה , בל יש אתרים שמספיק שאני יכתוב את השם שלהם בלי www וזה יכנס לי לאתר ככה היה גם עם hwzone על העברת התר לשרת אחד כל פעם כתבתי: hwzone.co.il וזה נכנס לי לאתר עכישו אני כותב את זה וזה לא נכנס רק שאני כותב www.hwzone.co.il זה נכנס זה קורה בעוד כמה אתרים מישהו יכול להגיד לי למה זה קורה?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
חיפשתי ב nvidia.com לא מצאתי לה גיפורס 4 .
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לנו מחשב ישן בן 6 - עם 512 זיכרון DDR400 רכיב 1G חדש עולה 200 = לא נשקיע רכיב 1G במהירות 800DDR עולה 100..... אם נחבר רכיב קיים במהירות 400 עם רכיב חדש במהירות 800 האם זה יכול לעבוד ללא תקלות ? ( ברור לי שהמהירות תהיה 400(
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע למה בכל המקלדות יש מין נקודה כזאתי על הF והJ זה נורא מעצבן אותי
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס חדש של 8800 gtb מאוורר הכרטיס עובד כל הזמן גם שאיני משחק או צופה בסרטים אני יודע שזו גרסה מומהרת אבל האם הוא צריך לעבוד ללא הרף ?
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יצרתי קבוצה מסוימת ב"אנשי קשר" ושלחתי לכולם מייל אחיד. קיבלתי בחזרה את ההודעה הזאת: Hi. This is the qmail-send program at mail14g.g14.rapidsite.net. I´m afraid I wasn´t able to deliver your message to the following addresses. This is a permanent error; I´ve given up. Sorry it didn´t work out. האם זה אומר שכולם לא קיבלו את הודעתי, או שרק חלק? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, זה שאלה למביני gmail לעומק. יש לי כבר שנים alias ב gmail שאני שולח דרכו. הגדרתי את הכל דרך settings=>Accounts and import=>Send email as שם יצרתי אימייל של אתר שיש לי, ועשיתי את כתובת האימייל הזאת להיות דיפולט. עם השנים, שמתי לב שאנשים מחזירים לי אימייל לפעמים לכתובת gmail הפרטית. בדקתי בחיפושים וראיתי שאף פעם לא שלחתי אליהם מהכתובת הפרטית, אלא אך ורק מהalias. אני בטוח בזה (וזה גם הדיפולט, ואין סיבה שהייתי משנה לכתובת האמיתית). מישהו יודע איך זה ייתכן?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום יש לי לוח אם של ג'יגהבייט עם 4 יציאות usb אחוריות ויש לי במארז עוד 2 יציאות usb קידמיות שלא עובדות כנראה שהן לא מחוברות, אפשר לעשות משהו כדי שהן יעבדו?
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי משהו כזה בביוס שקוראים לו ככה: AGP Comp. Driving והאפשרויות שזה נותן הן אלו ( משהו כזה..אבל יש עוד ) : DA ,E1 וכו..יש עוד הרבה. מה זה???? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
עם הלוח נשרף הוא משהו אז אז יש אחריות על החלק ויש אחריות גם על ההרכבה?
-
- 11 תגובות
- 726 צפיות
-
-
צהריים טובים שאלה של אמינות. איפה אני יכול להשיג אינפורמציה כללית בנושא של אמינות מחשבים (חומרה)? כוונתי היא כזאת, בחברה שבה אני עובד, אנו משתמשים במחשבים תעשייתים בתוך המוצר שלנו (שני מחשבים תעשיתיים בכל מוצר) והמחשבים מיתקלקלים מטבע הדברים, המחשבים הם מסוג SBC עם מערכת הפעלה "Embedded", היצרן שלח לי מפרט המכיל בתוכו את ה"MTBF" של המחשב בכללותו (כ 16000 שעות עבודה עד לתקלה ראשונה), אבל אני רואה שזה תאורטי ולא מעשי. רציתי לדעת, כמובן לגבי השנה הראשונה בלבד, מהוא אחוז התקלות שנחשב סטנדרטי (חומרה בלבד)או נורמלי או הערכה כלשהי, לכמות מחשבים שהותקנה (לדוגמה ל 1000 מחשבים בשנה הראשונה, או משהו כזה) בבסיס אני רוצה לדעת למה לצפות " בגדול" והאם מספר התקלות שיש לי כיום הינו בגדר ה…
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום וברכה, אחרי יותר מידי זמן שלא ניקיתי את המחשב החלטתי שהגיע הזמן לנקות אותו אז פרקתי אותו מהחשמל ומכל הכבלים (כשהוא היה מנותק מהחשמל לחצתי על כפתור ההפעלה מס' פעמים כדי לפרוק מתח) ואז פתחתי אותו והשתמשתי בספריי לחץ אוויר בשביל לנקות אותו, השתמשתי המון בספריי כי המחשב היה ממש מלא באבק. לאחר הניקוי, חיברתי את כל הכבלים וכשבאתי להכניס את הכבל של החשמל (כשהתקע כבר בחשמל עצמו) החשמל קפץ, אותו דבר קרה בניסיון השני, אז ניסיתי הפוך, הוצאתי את התקע מהשקע, חיברתי למחשב ורק אז הכנסתי לחשמל ואז לא קפץ החשמל, אבל עדיין לא ראיתי חשמל במארז (יש אצלי אור כתום כזה בתוך המארז כשהוא מחובר לחשמל) רק אחרי טיפה זמן נדלק האור במארז ורק אז הצלחתי להפעיל את המחשב. כשהו…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשתף קובץ ששמור בגוגל דרייב עם לקוח לצפייה בלבד לתקופה מוגבלת. תמיד נשארת לו האפשרות להוריד את הקובץ למחשב שלו מה שלא מתאים לי. איך חוסמים אפשרות זו?
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. יש לי את הכרטיס מסך הזה : LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB לגבי דרייברים, יש דרייברים באתר היצרן של הכרטיס LEADTEK ויש גם דרייברים באתר של Nvidia זה משנה מה אני מתקין?
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
השאלה היא האם הלוח תומך בזיכרון של 400 DDR PC-3200. הבעיה שלי היא שקניתי את הלוח ויש לי זיכרונות 256X2 של kingston 400 DDR pc-3200 אבל הוא מזהה את הזכרונות כ DDR 333.... מה לעשות?! מה הוא באמת לא תומך 400? בתודה אלעד
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-