עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אני הולך להחליף את הHD שלי לחדש [ניצול אחריות] וגם כ.מ בשל ביצועים חלשים. המחשב איטי או שזה וירוס או שיש פגם בHD. לעניין: מה הם הרכיבים שגורמים להאטת המחשב? אם זיכרונות נמצאים ברשימה הזאת, אז יש לי זיכרונות חדשים לגמרי שרק אתמול הרכבתי אותם על המחשב מהקופסא ישר ללוח. =]

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  2. שלום לכולם מאז שיש לי את המחשב, קיים צליל HUM מעצבן הבוקע מהרמקולים/אוזניות. צליל זה מפריע מאוד כשאני מחברת מיקרפון ומשתמשת במסנגר מפני שהצד השני שומע את הצליל, שלפעמים מאפיל על שלי. עשיתי די הרבה נסיונות להתגבר על הבעיה וגיליתי מה מקור הרעש: כרטיס טלויזיה של pinnacle. כשהוצאתי את הכרטיס החוצה הצליל הפסיק לגמרי. אבל כשאני מחזירה הכרטיס ללוח האם הצליל המעצבן מתחיל... (כך שמקור הבעיה בכרטיס הטלויזיה ולא בלוח האם/כרטיס הקול) ניסיתי לנתק את חיבור lineout של כרטיס הטלויזיה אך זה לא עזר... כנראה שהכרטיס מכניס רעשים ללוח... יש לכם רעיון לפתרון? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by mosheamsalem,

אני רוצה להצפין את הכוננים במחשב כולל RAID שעליו נמצאת המערכת הפעלה האם מומלץ לרכוש TPM ולהשתמש בו ? או שלא קריטי ? במידה והלך המחשב ואני מעביר את הכוננים לאחר שאין בו TPM , מה קורה ? ניתן בעזרת המפתח לגשת אליהם או חייב את אותו רכיב TPM מהמחשב הישן ?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by highmiko,

שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה מאוד ואני לא מצליח לאתר את הבעיה. בדקתי מערכת עם הרכיבים הבאים: Asus P8Z77-M Intel Core i3 2120 Kingaston 4GB DDR3 1333MHZ Antec Earthwatts 500W PSU הלוח לא נדלק, החלפתי את הלוח הנ"ל 3 פעמים אצל היבואן. בפעם הרביעית שבאתי אליו הוא בדק את הלוח עם הרכיבים הבאים: Intel G620 Kingston 2GB DDR3 1333MHZ Corsair 750W PSU הלוח עבד אצלו והוא גם ביצע עדכון ביוס, ראיתי במו עיניי, הוא כיבה והדליק את הלוח מס' פעמים נראה כי הלוח תקין לחלוטין. כשחזרתי עם הלוח לקחתי את המעבד שבידי עם הספק והזיכרון וחיברתי ללוח אם אחר של Intel. הכל עובד מצויין. כשניסיתי להפעיל את הלוח של ASUS גיליתי שהבעיה עדיין קיימת. בדקתי באתר של אסוס והמעבד שציינתי מתאים ללוח. החלפתי זיכרון…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. כרגע אני משתמש בחלונות 7 ULTIMATE ואני שוקל לשדרג. למי שמכיר את DAZ LOADER לאקטיבציה של חלונות, הוא מציג לי שגיאה: unsupported partition table. לאחר חיפוש בגוגל הבנתי שזה משהו שקשור להארדיסק בנפחים גדולים ולBIOS ושצריך לעשות שם משהו על מנת שהLOADER יעבוד. בכל אופן, השאלה שלי היא האם ישנה אקטיבציה עקיפה לחלונות 8.1 שתעבוד עם הארדיסק בנפח 3 TB כי אני מעדיף לא להתעסק עם הBIOS? תודה.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. אהלן יש לי בעיה מוזרה באתחול המחשב: החומרה עם לוח 945 של אינטל ומעבד 820D זיכרון 4GB מע הפעלה XP ושרת 2003 X64-אתחול כפול. הצרה היא שמערכת ההפעלה עולה רק אם אני מחליט על אתחול. ברגע שאני מכבה את המחשב המחשב תקוע ולא עולה.התפריט ב BOOT נשאר תקוע ולא מגיב. איך אני פותר את הבעיה? מכניס CD BOOT או לחילופין משחזר את אחת ממערכות ההפעלה ע"י GHOST. ה BIOS מעודכן,הג'מפר בלוח מאופס,את הסוללה הוצאתי והכנסתי,כרטיס מסך הוחלף PCI EX בקיצור מחשב מתוחזק. תודה!

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  7. Started by zaroor,

שלום לכולם לפני עידכון הביוס רציתי לדעת לגבי ה VER. במקרה שלי כאשר בדקתי אצלי יש בלוח (אסוס P5GD ) יש 1006 כאשר אני בוחר חיפוש עידכון אוטומטי לתוך האתר של אסוס הוא מציג אפשרות לגירסה 1011 בלבד אבל אם מחפשים בכל הפשרויות באתר יש כל מיני גירסאות כולל הסוג שלי 1-האם אני יכול לבחור את הסוג באוטומט של 1011 או חייב רק את ה 1006 לעדכן ? 2-אם מעדכנים למספר גירסה גבוהה יותר ורוצים להחזיר לישן יותר זה אפשרי? 3-המקרה לשאלה זו ,הוחלף לי הלוח עקב קילקול בלוח החדש הרכבתי גם את סוג המעבד שהיה לי 64 BIT אינטל 775 3.00 וכנסתי לביוס SETUP ב CPU קופיגורצייה צריך להפתח אפשרות נוספת בשורה תחתונה של EIST , וכאן פתאום אין אפשרות זו ובלוח הקודם היה וגם בחוברת הלוח זה רשום כך עשיתי עידכון ביו…

8. שלום, במחשב שלי קיים לוח אם Gigabyte Z490 AORUS ELITE AC https://www.gigabyte.com/il/Motherboard/Z490-AORUS-ELITE-AC-rev-10#kf אני מעוניין להוסיף כונן SSD של Samsung https://www.samsung.com/us/computing/memory-storage/solid-state-drives/980-pro-pcie-4-0-nvme-ssd-2tb-mz-v8p2t0b-am/ האם הכונן יעבוד ויתאים ללוח אם? לוח האם תומך ב-NVMe PCIe 3.0 x4 , והכונן של סמסונג הוא NVMe PCIe 4.0 x4

9. שלום הכבלי מידע שמתחברים מהלוח אם לצורב , הארד דיסק וכונן הדיסקים לדוגמא נראים ככה כמו שאתם יודעים : |------------------------------------|-------------| (1) (2) ( מקווה שהבנתם את הציור ... ה- | = החלקים השחורים שמחברים לכוננים ) איזה מבין השניים הוא ה Master ואיזה ה Slave ? ועוד שאלה - זה משנה אם אני מחבר את הצורב לדוגמא ל Master ואת הכונן דיסקים ל Slave או שחייב להיות סדר מסוים ? ואם למשל אני משנה את הסדר הזה אני צריך לשנות דברים בביוס או בווינדוס ? האם הארד דיסק חייב להיות Master או שאפשר לחבר אותו כ Slave ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by nogi85,

הי לכולם. רציתי לשאול שאלה שממש אין לה הגדרה... יש לי מחשב (דווקא די סבבה מפרט מעבד ליבה כפולה המחשב בן שנתיים ומשהו) שהיה מותקן עליו windows xp תקופה ארוכה. הגיע היום שנמאס לי מה xp ורציתי לעבור לווינדוס 7 פרמטתי אותו לגמרי (כולל מחיצות והגדרתי הכל מחדש) והתקנתי עליו windows 7 כמובן עם אנטי ווירוס וכו' (אציין שבמחשב יש רק סרטים גישה לאינטרנט זה הכל) אחרי כמה ימים קרתה התקלה מתי שהדלקתי את המחשב בזמן הוא הגיע לרגע שהוא אמור לקרוא מהדיסק קשיח המחשב פשוט נכבה ונדלק מחדש וכל זה מתי שהווינדוס 7 היה מותקן (אציין שהתקנתי אותו כמו שצריך, במחשב אין ווירוסים בקושי יש עליו משהו) עשיתי בדיקה להארד דיסק דרך הביוס והוא נמצא תקין בלי שום בעיות החלפתי ספק כח וגם לא עזר, ניסתי לתקן בעיות…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by שרונה תמיר,

היי שלום רב מחשב בעת הפעלה עולה הביוס לא ניתן לצאת ממנו שוב ושוב חוזרים לאותו מצב.כיצד ניתן להפעיל שוב את המחשב ניסינו הכול.כולל יציאה כיבוי ועוד אופציות כגוןcontrol alt diltlt וכו כמו כן אינו מזהה התקנים.לתשובתכם תודה רבה

12. מדובר במחשב נייד אחרה כמה דקות מראה לי פסים במסך איך יודעים מה הסיבה הם זה בעיה מסך או דבר אחר.? עשיתי בדיקה והמעבד חם צריך להוסיף משחה,

13. Started by nir007,

אוקיי יש לי מחשב נייד שאני מפעיל אותו לא עולה כלום חוץ ממסך שחור וקו למעלה.. ניסתי להעדכן ביוס לא הלך. ניסתי לפרמט הוא נותן לי את השגיאה STOP:0X0000007B עשיתי חיפוש קצר בגוגל ומצאתי פיתרון לבעיה אבל אצלי הבעיה לא נפתרה אני השמח לעצות תודה.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אוקי... יש לי HDD Seagate 40GB הוא פועל על 5400 סל"ד..ועל חצי מגה באפר (512). אוקי..אני עוד כמה ימים הולך לקנות הארדדיסק חדש של WD 40Gb 7200Rpm 8Mg buffer אוקי ..קיצר עכשיו אני אגיד מה הבעיה... עד היום זאת אומרת שאני משתמש היום בSeagate אז מתי שאני מאמץ אותו עם משחקים כגון:Hl CS Need4SpeeDועוד .. או אפילו סתם אימוץ אחר כמו ...זמן בקזה הוא נהיה איטי מאוד .... אוקי אני יודע שאחרי שאני אחליף את ההרדדיסדק שלי לWD(הנ"ל) המחשב לא יהיה בכלל איטי לאחר המשחקים או התוכנות האלו ... רציתי לדעת מה יקרה אם אני אחבר את שני ההרדיסקים...זאת אומרת שנגיד אני אתקין לדוגמא CounterStrikeבהרדיסק שלWD אז שאני אצא ממנו הוא יחזור להיות איתי בגלל ששהוא מחובר להרדיסק השני ? . מפרט: Amd 1800 Athlon X…

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  15. שלום לפני כשנה קניתי מחשב אחרי שהתייעצתי פה בפורום וקניתי בסוף פנטיום d 930 כרטיס המסך שלי זה gainward geforce 7600gt עכשיו יש עליו מאוורר אבל הוא לא ממש עוזר ובהתחלה הוא היה במנוחה כשאני לא משתמש בוא על 55-60 מעלות ובמאמץ על 80-85 היום הוא כבר מגיע לשיאים חדשים שדי מפחידים אותי כאשר ללא מאמץ הוא על 80-85 מעלות ובמאמץ הוא עובר לפעמים גם את ה105 בבקשה אני חייב לדעת מה לעשות אני די בבעיה תעזרו לי אני פשוט לא יכול לשחק במשחקים כי הוא מתחמם ושולח לי הודעה

• 7 תגובות
    • 739 צפיות
  16. Started by iveco,

שאני משחק ב WOT אם אני מעלה את ההגדרות ממינימום למשל למקסימום זה משפיע על ה GPU בלבד או ככל שאני משחק בהגדרות גבוהות זה גם משפיע על המעבד ? ומכביד עליו " מאמץ " . למשל המעבד יהיה ממצב של 70 אחוז מאמץ יגיע ל 100 ? נמאס לי מהמעבד הזה אני הולך לקנות I7 , מישהו אמר לי שה WOT עובד רק על ליבה אחת אבל במנהל משימות זה מראה ש 2 ליבות אצלי עובדים ב FULL איך זה יכול להיות ? ========================================================== שמתי לב למשהו שעל הנייר לא אמור להיות שיחקתי על שני מחשבים עם E5700 WIN32 2GB 430GT ו G2020 WIN64 8GB 450GTS באותו משחק WOT והמחשב שאמור להיות חלש יותר על הנייר המאמץ של המעבד היה על 60-65% והמעבד הזה שיותר חזק G2020 היה על 75-…

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. יש לי מסך lcd עכשיו כשאני שומע בווליום גבוהה ובמיוחד כשיש באסים מן הסתם יש את הרעידות האלה ואני מפחד שזה יכול לדפוק תמסך או משו למה lcd עדין והכול....יש מקום לדאגה? או שזה שאני סתם דואג על שטויות?

• 8 תגובות
    • 606 צפיות
  18. Started by aipe,

אני לא יודע למה זה קורה , בל יש אתרים שמספיק שאני יכתוב את השם שלהם בלי www וזה יכנס לי לאתר ככה היה גם עם hwzone על העברת התר לשרת אחד כל פעם כתבתי: hwzone.co.il וזה נכנס לי לאתר עכישו אני כותב את זה וזה לא נכנס רק שאני כותב www.hwzone.co.il זה נכנס זה קורה בעוד כמה אתרים מישהו יכול להגיד לי למה זה קורה?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  19. חיפשתי ב nvidia.com לא מצאתי לה גיפורס 4 .

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  20. יש לנו מחשב ישן בן 6 - עם 512 זיכרון DDR400 רכיב 1G חדש עולה 200 = לא נשקיע רכיב 1G במהירות 800DDR עולה 100..... אם נחבר רכיב קיים במהירות 400 עם רכיב חדש במהירות 800 האם זה יכול לעבוד ללא תקלות ? ( ברור לי שהמהירות תהיה 400(

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by edeNF,

מישהו יודע למה בכל המקלדות יש מין נקודה כזאתי על הF והJ זה נורא מעצבן אותי

22. Started by solysr6,

יש ברשותי כרטיס חדש של 8800 gtb מאוורר הכרטיס עובד כל הזמן גם שאיני משחק או צופה בסרטים אני יודע שזו גרסה מומהרת אבל האם הוא צריך לעבוד ללא הרף ?

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  23. Started by RACHTZO,

יצרתי קבוצה מסוימת ב"אנשי קשר" ושלחתי לכולם מייל אחיד. קיבלתי בחזרה את ההודעה הזאת: Hi. This is the qmail-send program at mail14g.g14.rapidsite.net. I´m afraid I wasn´t able to deliver your message to the following addresses. This is a permanent error; I´ve given up. Sorry it didn´t work out. האם זה אומר שכולם לא קיבלו את הודעתי, או שרק חלק? תודה רבה

24. Started by onetwo,

שלום, זה שאלה למביני gmail לעומק. יש לי כבר שנים alias ב gmail שאני שולח דרכו. הגדרתי את הכל דרך settings=>Accounts and import=>Send email as שם יצרתי אימייל של אתר שיש לי, ועשיתי את כתובת האימייל הזאת להיות דיפולט. עם השנים, שמתי לב שאנשים מחזירים לי אימייל לפעמים לכתובת gmail הפרטית. בדקתי בחיפושים וראיתי שאף פעם לא שלחתי אליהם מהכתובת הפרטית, אלא אך ורק מהalias. אני בטוח בזה (וזה גם הדיפולט, ואין סיבה שהייתי משנה לכתובת האמיתית). מישהו יודע איך זה ייתכן?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.