עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Osher Azulay,

אהלן חברה , ישלי בעיה מוזרה כבר כמה שבועות שאני לא מצליח לפתור , נסיתי עדכוני דרייברי כרטיס מסך , ניקוי יסודי והגברת מאוורירים ו.. נאדא. לצערי הבעיה היא כזו , לאחר מאמץ של המחשב במשחק כולשהו , לא חייב משוגע , ולא הגדרות יוצאות דופן, התצוגה במסך קורסת , לעיתים מהבהב ופסים מוזרים והכי מוזר , מתפצל לשניים wtf ( הוספתי קישור לתמונה למטה - זה לא המחשב שלי אבל זה גם מה שקורה לפעמים ) . המחשב עצמו לא הכי חדש שיש אבל אמור לעשות את העבודה , כרטיס המסך הוא amd radeon 6800x2 (crossfire)e. אני לא יודע מה לעשות ואחריות כבר עברה ככה שלפני שאלך לחנות שישדדו אותי אשמח להמלצתכם, תודה רבה לעוזרים , מעריך אתזה מאוד. התמונה המוזרה ( זה לא המחשב שלי ) http://files.macit.co.il/368733a_f…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by andrei21,

שלום מחפש שרטוט של מעגלים חשמליים של ספק כח hiper 425W מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום וברכה. אני מעוניין לדעת איך לעשות בדיקה כללית ללוח אם, מעבד והזיכרון ואם איזה תוכנה מומלץ לבצע את הבדיקה לראות שהכל תקין. אני לא יודע מה הטמפרטורה צריכה להיות או איך אני יודע שהרכיבים עובדים בצורה תקינה. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי בקצרה או להפנות אותי למדריכים הרלבנטים. הלוח GIGABYTE G1.Assassin 2 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4046#ov המעבד Intel Core i7-3930k http://ark.intel.com/products/63697/Intel-Core-i7-3930K-Processor-12M-Cache-up-to-3_80-GHz והזיכרון Crosair XMS3 8GB http://www.corsair.com/en-us/xms3-8gb-ddr3-memory-kit-cmx8gx3m1a1600c11 - - - תגובה אוחדה: - - - אגב המעבד שלי יכול להגיע ל 3.80 GHz וכרגע הוא על 3.20 GHz האם מומלץ ל…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by AB6killer,

ssd1 -ocz 60 giga ssd2 patriot torch 120 giga את שניהם הפעלתי בraid 0.המטרה שלי זה להוציא את המקסימום מהם ומי sata 2 שיש לי . שאלה ראשונה האם להפעיל אותם ברייד 0 כ180 גיגה או כ 60 גיגה (פה אני מפסיד נפח, ככה שהאופציה הזאת נפסלת) ? וכשכבר הפעלתי אותם ברייד 0 כ 180 גיגה הגעתי לשלב בהתקנת הוינדוס הוא לא מראה לי את כונן , אולי להתקין את הוינדוס מי usb? מה לא עשיתי נכון/לא נכון? תודה לפותרים את התעלומה ())

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  5. שלום, יש לי מחשב נייד של HP עם מסך מגע (אם זה משנה). הוא בסדר ואין איתו שום בעיה, עד שאני מוריד את המסך והוא עובר למצב שינה אני חושב, אחרי שהוא נדלק (לא ממצב כיבוי, הווינדוס מודיע על "המשך") הוא נהיה איטי לגמרי. לחלונות מסויימים לוקח זמן לזוז מצד אחד של המסך לצד השני והמחשב מגיב ממש לאט. מה גורם לזה ומה אפשר לעשות? מפרט מחשב: I3 U380 4GB RAM Windows 7 Home Premium SP1 64bit

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by rOnka,

קניתי לא מזמן Acer Aspire V5 וזה הלפטופ הראשון שלי ואני לא מצליח להבין איך המצב שינה עובד פה. כשאני עושה מצב שינה(עם הקיצור במקלדת) ואז סוגר את המסך המחשב פשוט ניכבה לי אחרי. כשאני סתם סוגר תמסך אחרי כמה דקות הוא גם ניכבה לי. מישהו יכול להסביר לי האם זה בעיה אצלי או ככה שזה עובד אצל כולם?

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  7. Started by Zeev86,

אהלן. לפני מספר ימים קניתי את המחשב הבא: i5-4590 @ 3.3 GHz Gigabyte GTX970 8 GB RAM Windows 7 ultimate SP1 fully updated driver version 347.09 המשחקים עובדים ללא בעיה. אבל לפני מספר דקות ניסיתי להפעיל את ShadowPlay של Gforce Expirience, וקיבלתי מסך שחור לכחצי דקה, ואז, לאחר שהמחשב עשה הפעלה מחדש, התברר שזה היה BSOD: Additional information about the problem: BCCode: 116 BCP1: FFFFFA8009FD6120 BCP2: FFFFF88004981BFC BCP3: 0000000000000000 BCP4: 0000000000000002 OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 החלטתי לעדכן את גרסת הדרייבר להכי עדכני עם התכנה Gforce Expirience, ובאמצע ההתקנה קיבלתי הודעה בTaskbar (למעטה מימין) שהדרייבר הפסיק לעבוד ומשהו לגבי kernel. יש ס…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by gtrippleg,

אני לא יודע אם זה קרה לעוד מישהו פה... פרסמתי מוצר בלוח, השארתי את המייל שלי, קיבלתי מודעה ממישהו שהתעניין וכשניסיתי לענות לו זה נותן לי את ההודעה (החופרת) הבאה, ולא מצויין המייל של הבן אדם אז אין לי איך לחזור אליו...זה די דפק לי מכירה וחבל... פיתרון? עריכה: מתנצל, בסוף מצאתי את המייל שלו בהודעה החופרת אז קבלו ביטול ומתנצל שבזבזתי את זמנכם - יום טוב

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ronitah10,

הייתה לנו הפסקת חשמל בבית ומאז המחשב נדלק, הווינדוס עולה וניתן להשתמש בכל הדברים בו, אבל שמדליקים את האינטרנט המחשב נכבה מעצמו. ניסיתי לבדוק עם ספק אחר ואיתו הווינדוס לא עולה בכלל והמחשב נכבה אחרי כמה שניות. מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by KingKong,

אוקיי אז היום ניסיתי לפתוח את המחשב הנייח שלי וכשלחצתי על כפתור ההדלקה היו צלילים של המחשב פועל אבל כלום לא עולה. ניסיתי כמה פעמים לכבות ולהדליק, כולל לכבות מהמתג האחורי ולתת למחשב כמה דקות לנוח, אבל כלום לא עוזר. בשלב מסוים לחצתי על Del בזמן ההדלקה והגעתי למסך שחור כאשר אני יכול להזיז את העכבר אבל לא לעשות כלום, וגם לא להעלות את מנהל המשימות. בנוסף ניסיתי להיכנס לBIOS ע"י לחיצה על F1,F2,F10,F12 אבל כלום לא מצליח להיכנס וזה ממשיך למסך שחור בלי עכבר. רציתי לפחות לתקן את המחשב ע"י USB תיקון של וינדוס שהכנתי (כי אין לי כונן דיסקים במחשב) אבל אני לא יכול להיכנס לBIOS ולגרום לזה שהכונן USB יקבל עדיפות על הכונן דיסקים. אני אובד עצות, בבקשה תעזרו

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by shefernadav,

שלום יש לי בעיה מאוד מוזרה כאשר אני נכנס למשחק (בעיקר BF4) יש פעמיים שפשוט העכבר נתקע לא זז זה קורה רק במהלך משחק חשבתי שזה העכבר אבל לא ( החלפתי מספר עכברים) ואז שמתי לב שיצא הודעה מוזרה (תמונה) אני לא יודע מה זה אומר אולי לוח או ספק לוח asus rampage iv extreme ספק corsair 1200w אשמח לעזרה [h=1][/h]

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אני מנסה לעדכן את הקשוחה של כרטיס מסך ויש שגיאה התוכנה זאת לא מופיעה לי את הדגם של כרטיס המסך ועוד.. דגם : GV-N970WF3OC-4GD_P/F2

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by IG,

שלום לכולם, בזמן האחרון המחשב שלי החליט שהוא מידי פעם מתרסק וקופץ לי המסך הכחול. הוינדוס חוקי ומעודכן. גולש בFF ורואה סרטים בסטרימינג עם תוספים של פלאש וכו', המחשב לא מתחמם (בדקתי ב HWMONITOR) לא זוכר שהתקנתי תוכנות כלשהן (רק עדכונים שונים ואולי רק את התוכנה של HTC לעבודה עם הטלפון, אבל גם זה לא חדש במיוחד) זה הדוח שאני מקבל אחרי הריסטארט Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7601.2.1.0.768.3 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: d1 BCP1: FFFFF08005D540C4 BCP2: 0000000000000002 BCP3: 0000000000000000 BCP4: FFFFF880044D06D2 OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Pro…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by doronos,

יש לי משחק שכשאני מנסה להריץ אותו הוא שולח לי הודעת שגיאה Detected AMD Radeon driver version 12.6. The required driver version is 13.9 or later. please update your driver... אז הורדתי את הדרייבר של Catalyst 13.9 ווידאתי שרשום שהכרטיס מסך שלי תומך בזה (Radeon 4870) והתקנתי משום מה זה לא מעדכן את זה. אם מישהו יודע איך לסדר את זה, איך לעדכן אני אשמח לעזרה! עריכה: כרגע מנסה להסיר את כל הדרייברים ולהתקין מחדש. עריכה2: אני גאון, עבד כמו קסם! אפשר לנעול!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. קניתי שלושה נגנים mp3 חדשים שונים דרך הרשת והמחשב הודיע לי ש"עלי לאתחל קודם השימוש", אולם מהלך האתחול לא צלח ונותרה ההודעה "שהווינדוס לא הצליח לאתחל את הדיסק" מדובר על שלושה נגנים ממקורות שונים וקשה לי להאמין שכולם פגומים מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש למגיבים ולמסייעים.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Eargasm,

היי, ברשותי Lenovo Yoga 3 pro, ולו מסך ברזולוציה 3200X1800. הסקיילינג המובנה בווינדוס על הפנים, שמתי 250% אבל זה עדיין נראה זוועה ויש המון המון דברים שנשארו פיציים כדוגמת החלון הקטן שנפתח כשמפעילים אאוטלוק או באינטרנט כשיש אופציות בחירה שנפתחות (לדוגמה כשהתקנתי את האופיס דרך האתר של מייקרוסופט והיה צריך לבחור שפה) וזה פשוט מעצבן. יש גם דברים שמטושטשים (לדוגמה הAtera בשביל להתחבר לשרת של העסק או החלונות שהeset מקפיץ (כאילו שהרזולוציה שלהם קטנה מידי וזה יוצא בגודל נורמאלי אבל מטושטש...) מה עושים? זה נראה זוועה ומוריד מחווית השימוש של המחשב... תודה לכל העוזרים והעוזרות!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום לכולם, בימים האחרונים התחילו כל מיני בעיות במחשב הנייח שלי (מערכת הפעלה 8.1, לאחר עדכון מערכת 8 שנרכשה כשדרוג לווינדוס 7). לאחר BOOT וכניסה לשולחן העבודה - העכבר נע ועובד אך לוקח זמן רב לתגובתיות מן המערכת (מדובר בכונן קשיח 128 C400 SSD). בשימוש בדפדפן IE יש לעיתים קרובות תקיעות (מסך לא מגיב, העכבר נע), ולעיתים הוא לא מצליח לפתוח דף חדש וטוען שיש בעיות בתקשורת על אף שאין. הבעיה הכי חמורה הופיעה כאשר במשחק CS:GO פתאום הופיע מסך כחול וכניסה לריסט. ההודעה הייתה: KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR ללא פירוט מעבר לכך. הרצתי כלים לבדיקת זיכרון וכונן קשיח - לא נמצאו בעיות. כן נמצאו קבצים corrupt שהמערכת לא הצליחה לתקן בעצמה (untitled2 - קובץ מצורף). לפני שאני קובע שזה בעיה בכ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by speed42,

יש לי בעיה במחשב שהתמונות מוצגות בצבע שחור - זה קורה עם כל התמונות שאני מעביר למחשב. במחשב אחר התמונות נראות רגיל. מצורפת דוגמא... מה יכולה להיות בעיה? תודה!

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  19. שלום, יש לי בעיה במחשב בתקופה האחרונה, בעת עליית ווינדוס 7 המחשב נכנס בדוס לCHKDSK בגלל איזושהי בעיה, מסיים את הבדיקה ומעלה את ווינדוס. עשה את זה בעבר בצירוף מסכים כחולים, פירמטתי עכשיו והתקנתי מחדש, עדיין עושה זאת... הדיסק - תקין זכרון - תקין מעבד AMD X3 4500 זכרון 4GB לוח אם asus m2a-vm hdmi וינדוס 7 64BIT אודה לעזרתכם! מצורף קובץ הלוג של הchkdsk האחרון: Checking file system on C: The type of the file system is NTFS. One of your disks needs to be checked for consistency. You may cancel the disk check, but it is strongly recommended that you continue. Windows will now check the disk. CHKDSK is verifying files (stage 1 of 3)... 145664 file reco…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ikehgl,

שלום י ש לי תוכנת הפעלה windows 7 בעברית לאחרונה נתקלתי בבעייה שהמסך שלי לא נכנס למוד שינה-- הוא כל הזמן עובד על שומר מסך (שיקופיות מתחלפות) אבל למרות שבחרתי: לוח בקרה > התאמה אישית > שומר מסך > ריק (מסך שחור) וזאת אחרי 10 דקות השיקופיות ממשיכות להתחלף.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by I7210I,

שלום ברשותי הטאבלט WINBOOK TW100 10.1 אינצ' היה מותקן עליו windows 8.1 with bing אבל העברית שם לא היתה משהו לכן התקנתי windows 8.1 רגיל ושם יש לי עברית אלא שאז לא היתה לי אפשרות והגילוי של הUpdate לא גילה את הדרייברים ..מפה לשם הצלחתי להשיג גיבוי עדכני של כל הדרייברים המלאים למכשיר מאותו המכשיר אבל חדש ובאמת הכל עובד אלא שמשום מה הדיוק של המגע לא טוב אני לא מצליח להגיע לנקודה הכי ימנית קיצונית במסך, נסיתי לעשות כיול למסך אבל היות ואני לא מצליח להגיע לנקודה אז אינני יכול לכייל את צד ימין כראוי. מה ניתן לעשות? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אהלן. יש לי בעיה במחשב, מדי פעם קורה שהמחשב מסרב לעלות, הוא נדלק אבל לא מבצע בוט (כל המאווררים עובדים ושני הנורות - ירוקה ואדומה דולקות ביחד). דומה מאד למה שהיה לי כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=458248.msg3910931#msg3910931 בד"כ הייתי "פותר" את זה ע"י ריסט לביוס ובוט מינימאלי כאשר כל פעם אני מוסיף עוד חלק למחשב. זה היה פותר את הבעיה. ניסיתי הכל. גם כאשר אני מנסה להדליק את המחשב כאשר רק המעבד מחובר לא קורה כלום מעבר למה שציינתי קודם, אף לא צפצוף אחד. לוח האם מת? מה יכול היה לגרום לזה? במידה והלוח אכן מת, יש טעם להחליף גם ספק? יכול להיות שהוא הגורם לבעיה מלכתחילה? תודה מראש על כל עזרה. עריכה: מסתבר שהבעיה היתה בספק, לקחתי ספק ממחשב אחר מתוך סקרנות והמחשב…

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  23. Started by Sickp,

יש לי מסך LED של LG למחשב וטלויזיה גם של LG שניהם תומכים ב-1080p המסך מחובר דרך DVI והטלויזיה מתחברת דרך VGA כשהטלויזיה מחוברת לבד ואני שם רזולוציה של 1080*1920 אז אני רואה חלק חתוך מימין (כל החלק של השעון והסמלים לא נראה) וזה קןרה בשולחן העבודה ובחלק מהמשחקים עכשיו , ישנם משחקים שאני מפעיל (כמובן גם ב1080) אז רואים מצויין!!!!! שום דבר לא חתוך!! מה גם כשהמסך והטלויזיה מחוברים ביחד ואני עושה DUPLICATE (שיציג אותו דבר בשני המסכים) אז רואים את השולחן עבודה מצויין בטלויזיה!! ואם אני עושה EXTEND אז חתוך 0_0 כרגע המסך והטלויזיה במצב DUPLICATE, ואם אני אנתק ת'מסך אז הטלויזיה תחזור למצב הרגיל שלה (חתוך) WTF?! תסבירו לי את זה!!! ואיך מתקנים את זה?? הכרטיס מסך שלי: HD4850 וזה ככה ב…

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  24. שלום חברים אני מנסה להוציא את הוירוס הזה ללא הצלחה מחפש את הקובץ autorun.inf ללא כל הצלחה הוא לא קיים ובנוסף F:\attrib -s -r -h F:\del autorun.inf אבל הקובץ לא נמצא ועדין זה נמצא שם ללא כל הצלחה להסיר אותו אשמח לרעיונות או כלים

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  25. * טופל - תודה.

• 0 תגובות
    • 648 צפיות

דיונים חדשים בפורומים