עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by BEN GEYN,

מי מכיר ויכול לתת דעה על Asus VivoMini VC66R

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
    • 0 תגובות
    • 733 צפיות
  2. Started by odedi80,

שלום לכל המבינים באשר הם, השקעתי הרבה מאוד כסף במחשב שאמור לתת לי הרבה מאוד שקט בעבודה גרפית, אבל בכל הנוגע לפוטושופ (ולעוד תוכנות) הוא פשוט חלש/נתקע/קורס/איטי להחריד. אני פשוט משווה אותו למחשב נוסף שברשותי (עם נתונים מרשימים פחות) שעובד עם אותן התוכנות ועם אותה מערכת ההפעלה (WINXP 32) ואיתו אין שום תקיעות וזה עובד מצויין. אני רק מציין שבמחשב החזק יש שני מסכים ובשני לא - אם יש קשר. מה יכולה להיות הבעיה מלבד וירוסים וטרויאנים למיניהם ששללתי כבר? מצ"ב המפרט של המחשב: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6700, 2666 MHz (10 x 267) 4 ג'יגה KINGSTONE DDR2 - 667 SDRAM כרטיס מסך - Video Adapter NVIDIA Quadro FX 4600 (768 MB) Motherboard Name Intel Shrewsbury DG965SS תודה מראש לעו…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by ori24,

אתמול בלילה כיביתי את המחשב ואחרי שעה שמעתי מעין פיצוץ שגרם למפסק רק בחדר שלי לרדת. שהדלקתי תמחשב למחרת ראיתי שהוא לא עובד. אין כל ריח של שרוף במחשב,מדובר בספק איכותי של סיסוניק. אין על הספק יותר אחריות לכן שואל, האם הספק הלך?

4. אז ככה קניתי אוזניות של פלנטסוניק גיים קום 780 עכשיו שאני שאני מחליש את הווליום עד הסוף עדיין שומעים מוזיקה מוזר. במשחקים יש לי קפיצות בדקתי עם אובר קלוק ובלי אובר קלוק עדיין יש תבעייה אני בטוח שזה משהוא במחשב ולא בכרטיס מסך. חלונות כחולים מידי פעם קופצים להם וזה מעצבן!. יש אובר קלוק גם למעבד ובדקתי בלי אובר קלוק עדיין יש חלונות כחולים ועוד. בווינדוס אפדיט יש לי שמה עידכון שזה לא מתקין FRAMEWORK 4 יכול להיות שמזה נובעת הבעייה? גם אחרי פירמוט היתה הבעייה. וגם מאז הSSD המחשב ניהיה לי איטי מאוד מעניין למה זה ככה. הקפיצות במסך זה כמו שהמגעים של החשמל לא יושבים טוב ויש קו באמצע כזה במהירות של פחות משניה. אלה הבעיות תודה רבה לעוזרים.

• 52 תגובות
    • 11.6k צפיות
  5. היי, המחשב הוא Dell vostro 3450 . ולחיצה על שני הכפתורים ב touchpad מתנהג כמו לחיצה על הגלגלת אז לדוגמא גלישה בynet ולחיצה על אחד הלינקים כדי לפתוח ב TAB חדש מבצע את הפעולה אבל גם מקפיץ אותי לראש העמוד באתר. אבל זה קורה רק כשאני לוחץ על לינק ולא על כל לחיצה על שני כפתורים. זה קורה גם בפייקפוקס וגם בכרום. יש לי את המחשב כבר למעלה משנתיים ועד עכשיו זה לא קרה לי. האם מישהו מכיר את הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  6. שלום ! יש לי לוח אם של ASUS P4P800 SE וכרגע מחוברים אליו 2 כוננים קשיחים של WD 80 ג'יגה 7200 PRM בחיבור SATA רגיל , אחד בתור MASTER והשני SLAVE . האם אני יכול להוסיף כונן קשיח נוסף בצורה כלשהי ? ואיך ? (ישנם גם חיבורי IDE ) האם אני צריך לשנות משהו בהגדרות ? ואיך אני מבצע זאת ? שאלה נוספת : יש לי רעשים חשמליים מוזרים שיוצאים מתוך הכונן הקשיח , זה נשמע כמו נפילות מתח , מה הבעייה ? האם יכול להיות שהכונן "גוסס" (הוא בן שנתיים וחצי ) ? תודה רבה ושנה טובה .

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  7. Started by Wunderbar,

שלום חברים, רכשתי מחשב חדש לחלוטין לפני מספר חודשים ואני מרגיש שהוא לא עובד בצורה חלקה ושהביצועים קצת מגושמים, אף על פי שבגדול אין איתו יותר מידי בעיות. אני לא יודע ממה נובעת הבעיה. סרקתי באוואסט וב-malwarebyes, עשיתי איחוי דיסק וגם ניקוי עם ccleaner, אבל עדיין אני מרגיש שהביצועים צריכים להיות יותר חלקים. אני משתמש ב-win 8, המעבד שלי זה 8 ג"ב זיכרון, intel core i-5 3470 וכ.מסך, אם זה רלוונטי amd hd 7870xt. אני ממש אבוד עצות, אני מרגיש שהמחשב הזה יכול לתת הרבה יותר ולא להתקשות להריץ כמה טאבים של כרום ווורד. תודה...

8. היום בבוקר אני קם ואני רואה את המחשב שלי מכובה השארתי אותו דלוק בלילה כמו כל לילה אני בא להדליק אותו ולא קורה כלום לא נדלקת שום נורה שום כלום אז נתקתי אותו מהחשמל וחיברתי ניסיתי להדליק ולא קורה כלום אז אמרתי אולי יש קצר ממשהו אז נתקתי את כל החלקים והמאוררים וניסתי להדליק ולא קרה כלום אז נתקתי מהחשמל וחיברתי שוב ושחיברתי אותו לחשמל המנורות של ה HDD ושל הPOWER דלקו קבוע ואני מנסה להדליק תמחשב ולא קורה כלום אבל רק שהמנורות דלוקות. לפי דעתי אני חושב שזה הספק מדובר במחשב AMD 2500 ABIT NF7-SL SAMSUNG 3200PC 256MB ואתמול קיבלתי זיכרון חדש שהזמנתי KINGSTON PC3200 256MB יש למישהו אולי פיתרון?? יש מצב שזה הלוח אולי?? יש למישהו כיוון???

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  9. Started by vulture,

שלום. קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים וכשאני מדליק אותו קורה הדבר הבא: נדלק ל 2-3 שניות ואז נכבה ל 2-3 שניות מעצמו וחוזר חלילה פעמיים כשבפעם השלישית הוא עולה ומריץ את הווינדוס האם זה תקין ? מפרט מחשב: core 2 duo e7500 msi p43 neo-f ספק כח: spire 550w שכחתי לציין שהמחשב נלקח למעבדת אייבורי שבה נקנה והטכנאי הסביר שהריסטרטים העצמיים הם למעשה מנגנון הגנה מפני קצרים כלומר שהלוח אם לא יקבל כמות זרם גדולה בבת אחת שיכולה לגרום לשריפת מוליכים

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by squeezo,

היי ברשותי מחשב ישן כאשר יש בו לוח אם של חברת TOTEM ממיטב הבנתי מדגם TM-P2BX VER 2.2 עליו מעבד סלרון 333 זיכרון 128 עוז זיכרון 128 ועוד זיכרון 256 הFSB עובד במהירות 66 MHZ בגלל המעבד... יש לי כמו כן מעבד בצד P3 500 MHZ עכשיו לבעיות כשאני מכניס את המעבד השני הוא מזהה לי אותו רק כ 333(כן מזהה שזה פנטיום 3) ואת הזיכרון 236 הוא מזהה כ 128... תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  11. Started by mohikan,

שלום אני יישמח אולי לכמה דעות אנשי חומרה מנוסים אני טכנאי יש לי בבית כרגע שלוש מחשבים 2 עם אותם סימפטומים ואחד עם פחות או יותר אותה בעייה שתי המחשבים הראשונים פשוט עובדים לא נותנים תצודה נתחיל בזה בדקתי זכרונות בדקתי כרטיסי מסך חיצוני גם המובנים על הלוח גם ניסיתי להחליף לספקים חדשים כלום פשוט אין תצוגה בדקתי תכבל VGA ניסיתי מסכים אחרים פשוט כלום אין תצוגה אני חושב בשתיהם בעייה עם הלוח אם אני לא סגור על זה ןמחשב שלישי פשוט לא מגיע מעבר לביוס בדקתי טמפרטורה של ה CPU והוא עובד קבוע על 60-65 שזה קצת מעל הנורמה ושמתי מאוורר INTEL חדש ל CPU עם משחה טרמית ככה שזה אמור להסתדר והמחשב פשוט לא מגיע מעבר לביוס לא מזהה הארדיסק לא עושה בוט כלום נטו ביוס איפסתי תלוח תהגדרות בביוס פשוט כ…

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  12. בוקר טוב חברים, לפני כמה שנים יצרתי מחיצה נוספת במחשב והתקנתי עליה Ubuntu שאת גרסתו אני לא זוכר ולא מצליח לאתר. עקב ניסיון לפרמט את המחשב, מחקתי את המחיצות ונכון לעכשיו כל פעם שהמחשב עולה אני מקבל את ההודעה הבאה: error: no such partition Entering rescue mode... grub rescue> המחשב לא מתחבר לוינדוס וגם דיסק הפעלה/USB לא עוקפים את ה- Loader, תמיד חוזרים למסך הנ"ל. ראיתי מספר פתרונות, כאשר היחיד שרלוונטי אלי הוא למצוא את גרסת האובונטו, להתקין אותה מחדש ואז אוכל לגשת למחשב. יש למישהו רעיון במקרה?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  13. שלום לכולם, אני קניתי את הסטרימר הזה: WD TV play והזמנתי אותו לארץ והוא הגיע ויש לי בעיה בהתקנה שלו ואני ממש צריך עזרה ולא יודע מה לעשות. אני חיברתי אותו לטלוויזיה וחיברתי אותו לרשת האינטרנט הביתית והוא מחובר ( אפשר לגלוש ביוטיוב ואפילו להתחבר לכונן של ממיר יס) אבל אני לא מצליח לחבר אותו למחשב (כדי להריץ סרטים ישירות - שזאת היתה מטרת הקניה) אני נכנס להגדרות רשת-> השג את קוד הצימוד של -windows -> מזין את הקוד שקיבלתי בסטרימר ב-network במחשב - אני פותח את התמונה של הסטרימר וזה פותח לי חלון אינטרנט שבו אני צריך להקיש את הקוד, ואז שניהם לא מוצאים אחד את השני. [ATTACH=CONFIG]3941[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]3942[/ATTACH] מה לעשות? אולי משהו בהגדרות שלי לא טוב? ניסיתי את …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Noam Ganz,

היי לכולם אני מחפש תחנת עגינה ללפטופ שלי כרגע יש לי תחנה אחת שמחוברת למסך רמקולים מקלדת עכבר ואינטרנט ואת כל אלו היא מעביר בכבל אחד usb c למחשב ראיתי תחנות עגינה אחרות שהם ללא usb c חלקם לא הבנתי בדיוק באיזה צורה וחלקם משתמשים בusb b השאלה שלי היא כזאת אני חשבתי שרק טייפ סי יכול להעביר אינטרנט ותצוגה טעיתי? כל תחנת עגינה יכולה להעביר הכל בכבל אחד בלבד?

15. שלום לכולם, הנה סרטון שצילמתי, שמראה את הבעיה שהיתה לי עם העלאה של המחשב. http://youtu.be/2-N-TtSNNXs עשיתי בסוף RESTORE והצלחתי להעלות את המחשב, אבל זה מחשב של עבודה ואני חייב אותו עובד כמו שצריך. הבעיות האלו עושות לי כאב ראש ואני רוצה להמנע מבעיות כאלו אם אני יכול מבעוד מועד, ולכן אני פונה אליכם לראות אם יש משהו שאני יכול או צריך לבדוק במחשב שאולי בעייתי, ובכך לפתור את הבעיות העתידיות. זה מחשב שאני בניתי, עם מעבד 3770K, לוח אם אסוס P8Z77-V PRO, זכרונות 16 ג'יגה של קורסאייר2133, כרטיס מסך ATI FIREPRO V5800. ספק 600 של קורסאייר. חלונות יושב על SSD של סמסונג 840 פרו, ויש עוד כמה דיסקים, גם רייד0 . אני מוטרד בגלל שתמיד היו לי מדי פעם בעיות כשחלונות היה עולה. כשהייתי מדליק …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by IDOnoach,

יש לי WIN7 64 ואני מעוניין להכין USB עם WIN7 64 למחשב חדש שקיבלתי. התוכנה המקורית של הוינדוס לא מאפשרת לי לעשות את זה. היא טוענה שתוכנה אחרת משמשת בכונן ולא מאפשרת לי להתקין. מישהו מכיר את הבעיה? למישהו יש רעיון לפתרון? תודה

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  17. Started by Yookidoo,

איך הכי כדי לעביר מערכת הפעלה וין 8 בשלמותה עם כל התוכן מhdd פשוט לssd ?

• 35 תגובות
    • 5.6k צפיות
  18. Started by Hamudi Gufa,

שלום חברים יש לי מחשב נייד אסוס 750gb ו 24 gb ssd השאלה אם אני יכול להתקין את הווינדוס על ה 24 gb אם כן איך אני יכול לעשות את זה תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by kobibo,

יש לי מחשב נייד של דל מדגם : Latitude L-400 שהגיע עם כרטיס DVD to GO מעין TV OUT שיש בכרטיסי מסך. ( הכרטיס גם של דל מדגם MARGI ). אני לא מצליח לראות בטלויזיה את המחשב ? אודה ללינק לדרייבר מתאים לכרטיס ( Win2000 ) והאם עוד נתקלו בבעיה זו של כרטיס זה ?

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  20. Started by Moo,

הצורב מבפנים מלא אבק ואני חייב דחוף לנקות אותו. כבר היה לי בעיה עם הצריבה של ה RW ועם דיסק ניקוי זה הסתדר אבל עדיין יש אבק בכמויות

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני לא מצליח להיכנס לאחת המחיצות שלי דרך הווינדוז והאפשרות היחידה שאני מקבל ממערכת ההפעלה היר לפרמט. מכיוון שאני רוצה להעתיק מהמחיצה את הקבצים החשובים לי לנפי הפירמוט בדקתי אם דרך הדוס ניתן להיכנס ומסתבר שכן. העניין הוא שכשאני עושה xcopy זה לא מעתיק לי חצי מהקבצים (במיוחד אלו ששמם בעברית). דבר נוסף שניסיתי הוא להיכנס למחיצה דרך מערכת הפעלה לינוקס מה שהצליח וכל הקבצים בריאים ועובדים. העניין הוא שגם שם לא הצלחתי להעתיק מהמחיצה הפגומה דבר... (יש לציין שעבדתי עם מערכת הפעלה לינוקס דרך הסי די רום והיא לא הותקנה על הדיסק הקשיח). תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור.

22. חיברתי את הצורב דיוידי ללוח אם שלי עם הכבל של הHDD זה יכול לפגוע בביצוים של הצורב או של המערכת עצמה? החיבור הוא IDE והHDD שלי הוא SATA2 תודה

23. Started by עזרא יעקב,

כתוצאה מהפסקות חשמל התוכנה של הטלביזיה נעלמה ואיך אפשרות להפעילה למזלי אני באחריות וטכנאי ביצע אפגרייד המזכירה בקשה 250 שקל עבור טכנאי. בקשתי היא איכן ניתן להסיק את הקובץ לא יתכן שכל הפסקת חשמל תשבאת המחשב בטלביזיה והצרכנים ללא סיבה ינוטרלו למספר ימים וישלמו מכספם על מחדלי חברת החשמל בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. בטעות קירבתי חפץ עם מגנט למסך, ועכשיו הוא ככה יותר. ניסיתי לעשות לו degauss אבל זה לא עזר הרבה. מה עוד אני יכול לנסות?

• 2 תגובות
    • 940 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.