תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
-
אחרי שאני יוצא ממשחק הרזולוציה משתנה לי לרזולוציה שהייתה במשחק זה קרה לי בכמה משחקים Crysis RainBow6Vegas ועוד כמה. יש למישהו רעיון למה? והכי מעצבן שעכשיו ב Crysis אחרי שאני יוצא וקורה לי הדבר הזה עם הרזולוציה, אני משנה אותה חזרה, ושאני רוצה להיכנס שוב למשחק זה לא נותן לי (הוא נכנס, מראה מסך שחור לשניה ויוצא), אני עושה restart וזה חוזר...
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני מנסה כבר חודשים להוריד משחקים ומוזיקה וDVDים בפורמט RAR ומדי פעם אני מקבל CRC ERROR. כנ"ל התקנות של משחקים מכונן CD-ROM פגומות, ואני לא מצליח לעלות מאיפה הבעיה? לפי דעתי אולי בעיה בלוח אם או הגדרות כתיבה לדיסק... אבל הייתי שמח לשמוע דעות אולי אני צריך לקנות ציוד חדש וזהו? אולי הזיכרון לא מתאים? Motherboard- Gigabyte GA-8N-SLI Royal nForce4 SLI chipset Processor - Intel® Pentium® D processor 830 LGA775 Dual Core 64 bit Memory - (2X) Kingston DDR II 512MB PC533 R.Disk - (2X) WD 200GB 7200 RPM 8MB SATAII תודה, איציק.
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש לי נייד ישן פנטיום 1, 233, ויש לו כל מיני בעיות, ולי יש מלא שאלות שאשמח אם תעזרו לי בכמה.. קודם כל מדובר בנייד הזה http://support.ajp.co.uk/specs_html/7200.htm התקנתי עליו וינדוס מי ווינדוס 2000 1. אני לא מצליח להפעיל את יציאת הוידאו לטלויזיה שלו. שמתי רזולוציה 640X480 כמו שנאמר בהוראות שמצאתי באיזשהו אתר, העברתי את הנייד למצב טלויזיה, ושמתי בביוס על מצב PAL, אבל הוא לא מראה לי כלום בטלויזיה..יש למישהו הצעות? ?(כמובן הכבל עובד מצויין וניסיתי על שתי טלויזיות..) 2. בעיה שיותר חשובה אם לא הכי חשובה, זה בעיית הUSB שלי..הוינדוס לא מזהה את הUSB, אין לו דרייבר מתאים בשבילו..חיפשתי בכל מקום אפשרי ולא מצאתי את הדרייבר הנחוץ, בקשה אם מישהו יוכל לעזור לי אודה לו מאוד.
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
זה קצת דחוף. לפני כמה ימים שמרתי על דיסקט מסמכים חשובים של סבא שלי כי פירמטתי את המחשב שלו. עכשיו אני מכניס את הדיסקט וכשאני מנסה לפתוח אותו הוא אומר שהוא לא מאותחל ואם אני רוצה לאתחל אותו. אז כמובן שאני לא רוצה לאתחל כי הכל ימחק. מה אני יכול לעשות כדי לסדר? (זה לא פעם ראשונה שזה קורה לי) מה יכולה להיות הסיבה לבעיה זו? ואם אני אשים אותו נגיד במחשב שלי או אחר זה יפעל? בכל מקרה אם מישהו מכיר פתרון לבעיה הזו כתבו פה.. חשוב לציין שהדיסקט פעל בסדר כששמרתי את המסמכים וגם חשוב לציין שהוא לא היה חדש. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
כשאני מעלה את המחשב עולה לי ההודעה הבאה: מצורפת תמונה. מה זה אומר.?????? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב שלי לכרטיס מסך (Radeon 9800 pro) ובטלויזיה אני רואה ממש(!) מטושטש... לעומת זאת אם אני שם את ההגדרות של הכרטיס מסך שלי לשחור ולבן בלבד אז זה רואים בטלויזיה טוב. לעומת זאת בצבע אני רואה ממש מטושטש... ההגדרות של הטלויזיה שלי נכונות... PAL B
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
היי חברה כבר העלתי את הבעיה שלי והיא עדיין לא ניפתרה ??? המחשב מתחיל לזייף בוינאמפ ובהרצת סרטים וזה נעלם אם אני לא גולש או מפמפם בחמור!!! ניסיתי את כל ההצעות הקודמות כמו להקטין את ה PAGE FILE ו SPAM ו לשנות את ההגדרות של הביצועים ב SYSTEM - PREFORMANCE OPTIONS וזה עדיין לא עוזר!!! מה שגיליתי זה שהתופעה מתחילה רק כעבור איזה 4 שעות ואם עושים RESET אז זה מסתדר שוב לא ניראה לי שזה בעית היתחממות כי המארז פתוח והטמפ' 55 מעלות!!
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום! לפי מה שכתוב בחוברת של הלוח אם שלי, FFh - Boot attemp (INT 19h) עכשיו אני לא זוכר שאף פעם זה היה ככה.. אחרי שהוינדוס עלה אז הצג שעל הלוח אם שמציג 2 אותיות לא הציג כלום.. וחוץ מזה המחשב כבר עלה.. א זלמה הוא מנסה לעשות בוט? וממה?
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
http://planet.nana.co.il/supersus/CPU.JPG מה עושים? זה קרה כשהתקנתי מעבד ללוח אם, והמחשב לא תמיד עולה..למצב הזה.
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
תראו אני אובד עצות הורדתי דרייבר לכרטיס קול התקנתי והוא נשאר כמו שהיה יש לי כרטיס קול VIA AC'97 Enhanced Audio Controller עכשיו אני בסך הכל רוצה ללכת ללוח בקרה שהמחשב יזהה אותו ואז אני אוכל להכנס לצלילים וללחוץ על האופציה הצג בשורת המשימות אני מנסה והוא אומר לי ללכת להתקין משהו התקנתי דרייבר מה עוד אפשר? נ.ב. יש לי XP PROFESIONAL
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אם יש לי קירור מים שמתאים לתושבת 2011 בלבד, לפחות ככה כתוב באתר היצרן של הקירור, הקירור לא יכול להתאים לתושבת ישנה יותר? תודה לעונים!!!
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
המחשב שלי ביום בהיר אחד הפסיק לזהות את הכונן צורב שלי - LG GH22NS50 , זאת למרות שהחיבור לחשמל תקין והוא מגיב - נפתח/נסגר. ניסיתי לחיבורי SATA שונים וגם להחליף כבל אבל כלום. חשבתי שאולי הבעיה במכשיר עצמו שכבר כמה שנים אצלי ולכן רכשתי אחד חדש - LG GH24NS95 , שעשה את אותה הבעיה. גם לאחר שהחלפתי בחנות לאחד אחר במחשבה שאולי היה בו פגם כלשהו זה המשיך. חיבורי ה SATA עובדים תקין כאשר אני מחברת אליהם כונן קשיח אחר. כל הנסיונות נעשו כמובן כשהמכשיר מכובה ולא בחשמל ובכל פעם הפעלתי את המחשב מחדש. ניסיתי להוריד עדכון FIRMWARE אבל המחשב טוען שאינו מזהה את המוצר. כאשר אני מכניסה דיסק המחשב מנסה למצוא את הכונן ולאחר מכן שולח הודעה של כשל בהתקנת תוכנת מנהל התקן. יש לצין שמלבד המארז כל המח…
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
בוקר טוב ושבוע טוב, רציתי לשאול מהשהו , לא שאני מזלזל בסטיקים בתמיכה טכנית של האתר שלכם ולא להיפגע אבל פשוט בעייתי להשתמש בהם כצורך סייען בפתרון תמיכה טכנית במחשבים ולכן אני מאוד אודה אם תמליצו לי או תפנו אותי בלינק לאתר שמכיל מדריך או סטיקים קצת יותר מפרט ללא תמונות חסרות (כמו שמופיע בסטיקים של הפורום הזה) ואם מישהו מכיר קובץ או מדריך שניתן להורידו למחשב או אתר אינטרנט בעברית (תמיד בעברית קשה יותר למצוא משהו ממש טוב) ואני מקווה שאני אמצא משהו באמת טוב אזי אני אודה לכם מאוד. תוך כדי סטיקים אני אנסה ללמוד וקצת לחדד כללים מסוימים לגבי פתרון בתקלות טכניות במחשבים. תודה ויום נעים, אדוארד.
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אהלן. הווינדוס XP נכנס ללופ של הדלקה וכיבוי ורק אחרי שהשארתי סטיק זיכרון אחד הצלחתי להעלות את המערכת. עשיתי בדיקה ב MEMTEST וקיבלתי ERROR החלפתי לסטיק השני ושוב ERROR לקחתי שני סטיקים אחרים מחבר וגם עליהם קיבלתי שגיאות. נראה לי מוזר. המערכת מדי פעם קורסת כך שברור שיש בעיה. האם לדעתכם הבעיה בכלל בלוח? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
בקצרה: מחברים את המחשב למסך, מדליקים את המחשב, והמסך שחור. כאילו המסך לא מקבל אות מהמחשב - לא עולה שומדבר. בדקתי את כל החיבורים, גם בתוך המחשב. (יש לציין שהכבל והמסך בסדר, שניהם בשימוש עם מחשב אחר ועובדים בסדר גמור) הערכות לגבי מה נדפק יתקבלו בברכה (:
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום, הבעיה באמת דחופה מהעובדה שהאינטרנט עלול ליפול לי שוב בדקות הקרובות. הבעיה היא כזו- הרשת שלי תקינה (כך לפי דבריו של נציג תמיכה מבזק), אך האקספלורר לא מציג דפי אינטרנט. בנוסף, כאשר ניסינו ל"לשלוח" פינג לאתר כלשהו של בזק זה אכן קלט מה שמוכיח שהבעיה היא באקספלורר (הפיירפוקס כלל לא פועל). לאחר 31 דקות שיחה איתו בטלפון שלא הובילו לשום מקום, עשיתי שיחזור מערכת והאינטרנט אכן פעל! זו הייתה הקלה לכמה דקות אך לאחר מכן הסתבר שהבעיה חזרה וחזרה, כך כשלוש פעמים. אין לי מושג מה יכול לפתור את הבעיה ומה יכול לגרום לה. אולי זה הAVG? הZONE ALARM? אשמח לתשובות, אני אובד עצות!
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
יש לי ספק עם 480w ויש לי כרטיס מסך 7600GS. עכשיו הכנסתי למחשב למשך שבוע וחצי x1950pro ואחרי שהכנסתי את ה כרטיס שלי שוב[7600GS]. קורה מצב שהמאווררים לא מסתובבים. יש לי 2 על הצד של המארז ועוד אחד מעל המארז. קורה לי מצב שהמאוור של המעבד לא מסתובב שאני מדליק תמחשב ואז אני מיד מכבה אותו ומדליק שוב לאחר מספר שניות ואז הוא על סף קריסה כאילו שהוא כמעט לא מסתובב שוב מה לעשות עם זה? כדאי לקנות ספק חדש? אני חושב שזה בגלל ה x1950pro שהכנסתי תעזרו לי בבקשה
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
לפני כמה ימים חבר שלי ביקש ממני לבדוק מה קורה עם המחשב שלו, הוא כל הזמן קורס ועושה ריסטארטים, בדקתי את המחשב וגיליתי שיש לו בעיית חום חמורה (המעבד מגיע ל 90 מעלות במאמץ ו 80 בלי) בלי קשר לזה הבפנים של המארז חם (מרגישים) נגעתי בסינק של המעבד (וכן אני יודע שזה לא חכם) והוא רותח אז הבעיה היא לא במשחה הטרמית, המאורר פועל כמו שצריך ואין לי מושג מה לעשות, אני לא רוצה להגיד לו שהוא צריך להוציא עוד כסף כדי לתקן את זה, יש דרך אחרת? ודבר שני יש לי עוד חבר עם אותה בעיה ואצלו יש גם בעייה שהמתח של ה 2.5 מוציא רק 1.6 זה משפיע?
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
בבקשה! :'( תעזרו לי לקנות מחשב נייד עם כרטיס מסך טוב שיעלה לי משחקים כמו the sims 2 sirius sem ועוד וכו' עם מעבד core 2 duo מהירות אמצעית צורב dvd משולב.. ולא אכפת כמה ייעללה!! אבל בקשה לא להגזים תודה..!
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום כולם! קודם כל.. אחלה פורום, אני חדש פה... רק עכשיו גיליתי (לצערי) את האתר המדהים הזה!! בכל אופן, רכשתי מחשב חדש לפני כמה ימים בנעה מחשבים בחיפה... המליצו לי על כ. מסך של BFG 7600GT........ הדבר הזה מרעיש מאוד, המאוורר פשוט פועל בעוצמה מלאה כל הזמן! דיברתי עם החנות אמרו לי שאחרי שאני אתקין דרייברים זה יסתדר והוא יווסת את עצמו, אך זה לא קרה... האם זה באמת ניתן לוויסות? או שכדאי לי להחליף לאותו כרטיס של ג'יגה בייט.. שמעתי שהם שקטים כי יש להם קירור פסיבי משהו כזה... אשמח לעזרה וייעוץ! הרעש מגיע במאה אחוז מהכ. מסך, הוא עובד ללא הפסקה בפול מהירות, התקנתי את הדרייברים הכי חדשים מהאתר של נבידיה! תודה כולם... שבת שלום
-
- 5 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני לא בדיוק יודע מה זה, אני גם לא יודע אם זה שייך לפורום הזה (אם לא, תעבירו לאן שצריך). אבל יש לי שתי בעיות עם הכרטיס קול: הראשונה היא שאני לא מצליח להקליט כלום. יש לי מיקרופון, הוא עובד 100% (נבדק), אני מקליט משהו דרכו ולא שומעים כלום. הבעיה השניה היא, שגם להקליט קול ממשחקים ודברים כאלה זה לא למקליט. יש בעיה כלשהי עם כל הקטע של ההקלטה. מישהו יודע מה הבעיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום המחשב הנייד ברשותי הכונן החליט לחזור בתשובה והפסיק לקרוא דיסקים צרובים (מכל הסוגים והמינים) משהו יודע לייעץ לי מה כדאי לעשות במקרה כזה? (חוץ מלקנות כונן חיצוני..) תודה
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
יש לי מחשב חזק AMD DUL COR 4400 ו2GB זיכרון עכשיו הוא עשה לי איזה 4 פעמים מסך כחול וריסט עכשיו בדקתי טמפרטורה והיא על 126 זה לא טוב נכון..!? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 538 צפיות
-