עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ablabl,

אז ככה בזמן האחרון למחשב שלי יש נפילות בזמן מאמץ בינוני עד חזק הוחלפה משחה תרמית נעשה סדר וניקוי מחדש למחשב עד הפרט האחרון. ועדיין קריסות בזמן מאמץ בינוני. חשבתי שאולי זה הספק (SS 620W) ולכן בדקתי אותו בOCCT ומכאן לשאלה הבאה האם זה תקין? (אין OC כרגע בעבר היה אבל כרגע אין) אם אפשר רעיונות לגבי סיבות קריסה (נבדק חום..מגיע גג ל52 מעלות בOCCT) תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  2. Started by free fraek,

אני הולך לפרמט הערב את המחשב וכשאני נכנס לתוכנת התקנה של הווינדוס הוא נותן לי 3 אפשרויות לפרמוט באיזה הכי טוב לבחור כדי שאח"כ המחשב לא יכיל כלום?

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  3. Started by flezet,

האם הפעלת מחשב נייד דרך חשמל (שנאי) שומר לטווח הארוך על חיי הסוללה ? או שנכון יותר להטעין רק כאשר סוללה נגמרת ....

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  4. יש לי שאלה, במעבדי הC2D החדשים של אינטל שעובדים עם הL2 CACHE המשותף, האם הליבות אמורות לעבוד בסינכרון של 100% אחת עם השניה? ז"א, אם אני מריץ תוכנה זהה על פני כל ליבה ומריץ אותם בדיוק באותו הרגע, האם אחרי עשר דקות שתי הליבות ישלימו מספר זהה של פעולות? אם זה אמור להיות ככה, ואצלי זה לא עובד ככה [הליבה הראשונה שלי עובדת כמעט מהר פי שתיים מהליבה השניה], מה הבעיה? הלוח אם או המעבד? כי האמת שהלוח אם גם עושה לי המון בעיות אחרות...... -ג'ו

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by kipi25,

שלום, תסלחו לי אם הנושא לא מתאים לפורום הזה, אבל לא ידעתי לאן לשייך אותו. יש לי ספק גנרי (נראה לי 400W) על המחשב הבא: P4 2.8 Prescott + קירור זלמן 7000Alcu 1024 מגה זכרון (4*256) לוח אם MSI PT880 VIA Chipset VT8237 כרטיס גרפי Nvidia FX 5200 דיסק קשיח סמסונג 120 מגה SATA דיסק קשיח מקסטור 200 מגה SATA צורב דיסקים רגיל CDRW שני מאווררי 80cm מאז שהוספתי את הדיסק של מקסטור, אני מקבל מדי פעם מסכים כחולים. כמה פירמוטים לא עזרו, ויש לי הרגשה שהספק שלי אולי הוא הגורם לכך. האם הספק הגנרי שאצלי אמור ויכול להחזיק את המערכת שלי, או שכדאי להחליף אותו במשהו יותר יציב? אני חייב לציין שאני לא מבצע שום OC על המערכת. אם להחליף אותו, האם הספק הבא יהווה תחליף טוב? http://www.noacomp.co.il/pr…

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  6. Started by ragee,

שלום. בעזרת התוכנה CPU-Z, אני שם לב כי המתח של המעבד שלי נע בין 1.388-1.412 כאשר הוא מגיע למתח הנמוך המהירות של המעבד יורדת ל2998 ובמתח הגבוה המהירות עולה ל3002. האם דבר זה פוגע לי בחומרה באופן חמור ביותר או שזה הפרשי מתח סבילים?

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  7. Started by tronado,

הספק מעביר חשמל למסך אבל המחשב לא נדלק זזה אומר שהפיוז שרוף? איך מחליפים את הפיוז זה דחוף!!!

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  8. Started by davis5,

המחשב שלי פתאום נכבה ולא נידלק יותר זה קרא בזמן שהתקנתי מחדש כרטיס מסך איפוס ביוס לא עזר ניתקתי את כל מה שעפשר הסרתי את כל הכרטיסים השארתי רק את הלוח מחובר לספק אבל עדין לא נידלק איך אפשר לדעת אם הבעיה בלוח אם או בספק? תודה

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by IdanS,

שלום לכולם! אני לא יודע אם זה הפורום הנכון להעלות את השאלה, ובכל זאת אשמח לקבל תשובה ממי שיודע (או הפניה לפורום הנכון). יש לי מחשב נייד Dell inspiron N5010. גרסת ה-BIOS של המחשב (כמו שיצא מהאריזה) היא A04, והיא כבר בת כמה חודשים. ברצוני לעדכן את ה-BIOS, כפי שהומלץ ע"י היצרן, מכיוון שזה אמור לפתור כמה דברים הקשורים ללוח האם, ערכת השבבים, הזכרונות והעבודה הכללית של המחשב. באתר היצרן, ישנה גרסא להורדה מספר A08. ז"א, שישנן ארבע גרסאות BIOS שיצאו מאז המחשב שלי נארז. שאלתי היא כזו - האם אפשרי לעדכן את ה-BIOS ישירות מגרסא A04 לגרסא A08 או שישנו סיכון בכך, ולכן יהיה עדיף לעדכן בשלבים (A05, A06, A07 ורק אח"כ A08)? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  10. Started by weissby,

נניח יש לי וירוסים/רוגלות למיניהן על דיסק קשיח מסויים, האם לאחר פירמוט של הדיסק הקשיח יש סיכוי שעוד תהיה בעיה? כי מה שאני רוצה זה כי עכשיו אני עם מחשב חדש, ואני רוצה להעביר אליו דיסק קשיח מהמחשב הקודם ואני לא רוצה לדפוק את המחשב החדש שלי בגלל וירוסים או רוגלות מהדיסק קשיח של המחשב הקודם.. יש סיבה לדאגה או לא?

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  11. Started by aviv_ni,

פיטרמתי את המחשב ובטעות את הכונן הלא נכון ונימחקו לי בו דברים .. איך אני יכול לשחזר את כל המסמכים שלי ?? אמרו לי שצריך לבדוק משהו סקטורים אם הם נמחקו ואם הם לא אז אפשר לשחזר .. איך אני יכול לעשות את זה או שיש דרך אחרת .. תודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. רציתי לדעת מה עושה פקודת הפירמוט והאם חובה לבצע אותה על דיסקט שפעל קודם לכן במחשב מקינטוש ? :s05:

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. טוב אז ככה, אחרי שהמחשב נדפק לי מהווינדוס Update (כמו שתוכלו לראות באשכול בלחיצה פה) החלטתי שאני רוצה לפרמט את הווינדוס. כרגע עדיין בהתלבטות אם לקנות כונן SSD למערכת ההפעלה או לקנות SSD אחד גדול לכל המחשב (ומשהו חדש, אולי מסדרת ה-850 Pro של סמסונג) השאלה שלי היא מה קורה לגבי מקוריות התוכנות שעל המחשב: הווינדוס שלי הוא 7 אולטיימיט חוקי, עם דיסק וסיריאל שיש לי עד היום, ויש לי גם אופיס 2010 מקורי שאת הסריאל שלו קיבלתי מהאתר של מיקרוסופט לפני שנים רבות. אין לי מושג איך לאתר אותו היום. מה אני עושה אם אני רוצה לפרמט? הרי אם אני ירצה לבצע אקטיבציה לווינדוס 7 אחרי ואני יקיש לו את הסריאל שיש לי, הוא יזהה שיש כבר אחד כזה בשימוש. וכנ"ל לגבי האופיס, שאותו בכלל שאני לא יודע איפה לאת…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. Started by killer30,

אם יש לי קירור מים שמתאים לתושבת 2011 בלבד, לפחות ככה כתוב באתר היצרן של הקירור, הקירור לא יכול להתאים לתושבת ישנה יותר? תודה לעונים!!!

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  15. שלום לכולם, רציתי לשאול אם ניתן להסתפק בקירור סטוק במידה והמחשב משמש לרוב לעבודה משרדית, הורדות, סרטים, מולטיטאסקינג וגלישה. במילים אחרות: אין כרטיס מסך חיצוני ויש צורך אך ורק בכרטיס המובנה שמגיע עם המחשב השאלה מופנית כלפי מעבדי הi7 וה i5 ? האם באיי 7 מומלץ להחליף את הקירור שמגיע עם המעבד? במידה ומדובר במשהו חשוב, אשמח אם תמליצו לי על פתרונות קירור טובים ונפוצים מקירור הסטוק. תודה.

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  16. Started by shibie,

איך אפשר לשלוט במאוורר של הכרטיס מסך? תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  17. היי אני מתכנן לקנות כרטיס 3070TI חדש בקופסא מאדם שייבא אותם בעצמו מבחינת מחיר סבבה לי. השאלה שלי איך אני מסתדר מבחינת אחריות ואיך אני עושה את כל העסק ככה שאני לא משלם הרבה כסף ונדפק. יעני איך אני מוודא שהאחריות תעבור אליי וכמובן שהכרטיס יעבוד

18. Started by USERone,

שלום חברים יש לי לוח Ga b250m gaming ואני לא מצאתי אופציה לעשות לו רייד מידהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by USERone,

בס"ד האם כשה אני עושה רייד בווינדוס 7-8-10 האם הם יודעים לקרוא אחד את השני תודה רבה לכולם

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  20. שלום וברכה יש לי מעבד I7 5820K והתושבת שלי LGA2011-3 אם אני קונה לוח אם עם תושבת LGA2011 בלי תושבת LGA2011-3 האם זה יתאים למעבד I7 5820K.

21. שלום חברים, רציתי לשאול לגבי שדרוג מחשב נייד ישן מאוד. מדובר במחשב: Asus u31sd-dh31. במפרט שמצאתי באינטרנט: https://www.cnet.com/products/asus-dh31/ כתוב כי ניתן להתקין עד 8GB זכרון פנימי. 1. במידה וארכוש 2 זכרונות DDR3 1333MHz 8GB, כלומר סה"כ 16GB. האם המחשב יזהה זאת? או שיתמוך עד 8GB במצטבר? 2. לגבי SSD, האם מק"ט 44529 יתאים למחשב הנ"ל? 512GB SSD. תודה לכם

22. Started by הילה2000,

שלום המחשב הנייד היקר שלי הזדקן והתעייף, אז לפני שאני קוברת אותו ורוכשת חדש אשמח לברר אתכם, האם ניתן איכשהו לשדרג אותו כדי לשפר את ביצועי המחשב לגלישה באינטרנט? נתונים טכניים Device DELL Precision M4800 15.6" Processor Intel(R) Core(TM) i7-4800MQ CPU @ 2.70GHz 2.70 GHz Installed RAM 8.00 GB System type 64-bit operating system, x64-based processor Edition Windows 10 Home Version 21H1

23. Started by asdfasd,

שלום לכולם, אציין קודם כל שהמחשב שלי די ישן (מ 2008), ואני מעוניין להוסיף ראם (יש לי שני סטיקים של 2 ג'יגה, ומעוניין להוסיף עוד שני סטיקים כאלה). המפרט שלי הוא: מעבד: https://ark.intel.com/products/29765/Intel-Core2-Quad-Processor-Q6600-8M-Cache-2_40-GHz-1066-MHz-FSB לוח אם: https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-EP45-DS3L-rev-10#ov ראם: https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231211 אציין גם שהחנות שממנה קניתי את המחשב עשתה OC למעבד (מ 2.4ghz ל- 3ghz), כפי שניתן לראות פה: http://up419.siz.co.il/up3/j24ymnwhlymj.png אז השאלה שלי היא - מהרשימה שלהלן מזאפ, איזה ראם הכי יתאים למערכת והכ…

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  24. Started by brighi,
    • 0 תגובות
    • 533 צפיות
  25. יש לי לוח של GIGABYTE דגם GA-8SG667 SIS 648 קניתי זיכרון של סמסונג 512 400MH יש לי כבר 256 של סמסונג 400MH והוא מזהה אותו כרגע המחשב מזהה את ה512 כ256 וביחד עם הזכרון הישן שלי הוא מראה 512 במקום שיראה 768MH עם מישהוא יכול להגיד לי מה עלי לעשות כדי לפתור את הבעיה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 587 צפיות

דיונים חדשים בפורומים