עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by elad76,

אני מנסה להפעיל את המשחק F.E.A.R COMBAT על מדיום כרטיס וידיוע ומקסימום מחשב + AF16 FSAA4 על 1024 768 ואני לא מצליח... יש רגעים שאני פותח דלתות והוא צונח ל20 ונתקע לכמה שניות.. כשאני יורה במתכת הוא גם צונח ל20... אני כבר לא יודע מה לעשות!! יש לי דרייבר 6.9 וDX9 END כל הדרייברים של הלוח. והטמפרטורה בסדר. אולי זה בעיה בWINDOWS??

• 58 תגובות
    • 4k צפיות
  2. Started by LastForOne,

יש לי כרטיס מסך ATI Radeon X300 ובזמן האחרון יש בעיות שנראות קשורות אליו... זה התחיל כשהופיעה לי הודעת שגיאה של ATI שהודיעה על בעיה עם קיפאון חומרה או משהו כזה.. והמשיך לכך שהמחשב נתקע ושום דבר לא מזיז אותו.. וגם כשעושים ריסטרט נדלק רק מסך שחור בלי כלום.. ורק ניתוק וחיבור של הספק פותר את הבעיה.. השארתי את המחשב דלוק כמה שעות, וכשחזרתי גיליתי שהוא שוב תקוע, ככה קרה מספר פעמים. שמתי מאוורר ביתי ליד המארז כדי לקרר טיפה את כל העסק מבפנים... וזה נראה כאילו עכשיו הוא די יציב... בנוסף גם ביטלתי את האוברקלוק שעשיתי לו והורדתי דרייבר מעודכן... המצב העכשווי הוא שמדי פעם התמונה במסך קופאת והמחשב נתקע, ואז חייבים לעשות ריסטרט. מישהו יודע מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  3. איך אני מתקין? אני יכול להוריד מהאינרנט ואז לשים את הסריאל או שאני חייב את הדיסק? מה אני צריך לעשות כדי שזה יעבוד? לצרוב את הדיסק? אשמח לקבל הסבר מפורט כי עוד מעט אני מקבל את המחשב ואצטרך להתקין תודה.

4. Started by Eled,

אני בקושי משתמש במדפסת, וכשאני מנסה להדפיס בה משהו אז זה מדפיס צבעוני טוב אבל השחור יוצא מאוד לא ברור ולא חלק, וזאת רק כאשר קניתי דיו חדש של אופיס דיפו (מספר 56) כי לפני זה זה בכלל לא הדפיס שחור. בעבר לא הייתה בעיה עם ההדפסה. ייש לכם רעיון מה אפשר לעשות? תודה,

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  5. קראתי שה5v- לא רלוונטי במחשבים חדשים ולא צריך להתייחס הקטע הוא שיש לי סטייה גדולה בו זה סתם בולשיט או שצריך להתייחס?

• 6 תגובות
    • 593 צפיות
  6. Started by guykep,

אהלן, יש לי מחשב נייד של lenovo שהגיע עם ווינדוס 7 עליו. כמה תקופה ארוכה שעדכון ווינדוס נכשל לי. ניסיתי את כל הפתרונות שמופיעים פה: https://support.microsoft.com/he-il/help/949358/failure-configuring-windows-updates.-reverting-changes.-error-when-yo (התקנת עדכונים במצב אתחול נקי,פותר הבעיות של ווינדוס) ושום דבר לא עבד. קיבלתי את המחשב עם הווינדוס מותקן עליו ללא דיסק. יש למשהו רעיון מה אני יכול לעשות? זה כבר משגע אותי, העדכון נכשל וכל פעם מחדש קופץ לי החלון עם ההתראה שיש לי 4 שעות לעשות עדכון. תודה

7. Started by tommy_g,

אהלן. רכשתי לפני מס' ימים מחשב חדש. המאוורר האחורי מרעיש בצורה קצת מוגזמת לטעמי. נשמע שהוא פועל תקין, אבל מציק לאוזן. יש מה לעשות מבלי לגעת במארז? האם אפשר להאט את מהירות סיבוב המאוורר? תודה מראש, תומר.

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by satlan1,

שלום יש לי בעייה רצינית במחשב.. עד אתמול הכל פעל בסדר, היום הפעלתי את המחשב והטעינה של הXP קפאה.(הקו הכחול הזה שזז..). עשיתי ריסטים וזה לא עזר. ניסיתי להכנס למצב בטוח וזה גם לא עזר, כל פעם זה נתקע שזה טוען את הדרייבר mup.sys משהו כזה. בסוף לחצתי על האפשרות של הפעם האחרונה שהמחשב פעל.(ברשימת מצבים של מצב בטוח, מצב בטוח עם אינטרנט..) וזה פועל. השאלה היא אם בפעם הבאה שאני אפעיל את המחשב זה יפעל בסדר או לא? ואם לא מה הבעייה ומה אני צריך לעשות? תודה!

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  9. Started by Rocket_Pool,

שלום לכם.. אני עם E4400 וקירור זלמן על OC גבוה כ 3.4 תמידי. השבוע קרה לי משהו מוזר שהמסך לא קיבל תצוגה וכביכול המחשב לא עלה. הוצאתי את הבטריה והכנסתי חזרה והמחשב פעל כרגיל על ההגדרות הרגילות שלו 2000Mhz. עכשיו הקירור שעל המעבד , זלמן 9700 , לא נדלק והמאוור לא מסתובב. החזרתי את כל ההגדרות בביוס להגדרות ברירת המחדל ועדיין לא פועל. *אני עם לוח אם של GIGABYTE DS3 965P מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. היי, יש לי בבית מחשב שזה המפרט שלו: INTEL E7400 GIGABYTE GA-G31-ES2L (הלוח הוחלף לפניי כשבוע וחצי בKSP בעקבות תקלה, הלוח הקודם בכלל לא נדלק) 2GB DDR II HYNIX צורב DVD של LG הרדיסק 500GB של סמסונג SATA ספק כוח GOLDEN TIGER 400W בקיצור, המחשב מקבל מתח, כשמדליקים אותו נדלקות המנורות, אך אין צפצוף המעיד על תקלה או על הדלקה תקינה, ואין שום התקדמות. ניסיתי להחליף זכרון, לעבוד עם הסלוט הנוסף, לנתק כל מה שאפשר לנתק, החלפתי מעבד, החלפתי ספק - כלום. איפסתי את הביוס ע"י הוצאת הסוללה לחצי שעה והחזרתה - לא עזר. אני מאוד מקווה שזה לא שום פעם הלוח שהתקלקל. מישהו יכול לייעץ לי מה לעשות? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by IMT,

לפני מספר ימים קראתי את המאמר על עיגול כבלים והחלתתי לעשות זאת בעצמי. לקחתי את המחשב היותר ישן שלי (P2 350MHZ) כדי לנסות כודם עליו, עיגלתי לו את כל הכבלים, חיברתי, הפעלתי, ו... כלום. המסך לא מגיב, אפילו לא משנה את צבע הנורה ממצב המתנה לדלוק. ניסיתי לחבר את המסך למחשב השני ושם הוא עובד כרגיל. ניסיתי לשחק עם סידור הכבלים וגם לא עוזר. אני טועה אם הבעיה נוצרה בגלל סידור הכבלים, או שפשוט בצרוף מקרים מדהים הכרטיס מסך החליט למות בדיוק באותו הרגע ד"א כשאני מפעיל את המחשב, נורות ה PAWOR וה HDD עובדות. אבל נורת ה HDD נשארת דלוקה רצוף

• 10 תגובות
    • 881 צפיות
  12. Started by eladbu,

שלום לכולם הרכבתי לפני יומיים מחשב רציני ומאוד מכובד מאז החיבור לחשמל כל הזמן יש לי זרם במתכות הלוח הורכב כראוי עם ספייסרים ובמרווח מהדלת שום חוט לא חשוף למארז וכל הכבלים על סטירפים מה יכולה להיות הבעיה????

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  13. Started by stass,

אהלן, קניתי מחשב עם 6GB זכרון שעובד ב triple channel לאחרונה שמתי לב לתופעה מוזרה, כ-10% מהמקרים בהם אני מדליק את המחשב אני מגלה שהביוס והווינדוס מזההים רק 4 GB בלבד. לאחר כיבוי והדלקה של המחשב (ריסטרט לא עוזר כאן) הביוס והווינדוס חוזרים לזההות את ה6GB שיש לי במקור הרצתי memtest86 במשך 7 שעות ללא כל שגיאה. אשמח אם יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by ruff stuff,

יש לי xp pro לא מסוגל לסגור האם זאת בעייה בכפתור power המחשב מאתחל במקום להסגר. לא בעיית מודם.

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  15. Started by rubin180,

שלום לכולם אצמול בערב גמרתי להתקין את הלוח אם החדש שלי. asus p5q pro . התקנתי ווינדוס הכול עובד טוב ויפה לחמש דקות ואז הכל נתקע. אתם וודאי חושבים שזה בעיית תוכנה וכך גם אני חשבתי אבל התקנתי ווידום מעל ל10 פעמים גירסאות שונות התקנתי דרייברים בקיצור בדקתי כל מה שייכולתי. כלום לא עזר. אני חושש שזו בעיה עם הלוח עצמוץ תיאור הבעיה: הכל פשוט נתקע המסך פשוט נתקע על אותה תמונה והעכבר לא זז. בקיצור תקוע לחלוטין. אם יש סאונד ברקע (מוזיקה, תוכנת דיבור) אז זה חוזר על עצמו -נראה לי כולם מכירים את זה קורה די הרבה. אם למישהו יש מושג מה לעשות אנא פנו אלי. ראיתי באשכול פה לפני כחודש שאמרו שהביוס בעייתי לפני עדכון יכול להיות שזו הסיבה? בקיצור אני מפסיק עם ההשערות, נשאיר את זה לאנשים שמבינים…

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  16. התקנתי XP בנוסף לוויסטה כי רציתי להפעיל כמה תוכנות ישנות שלא עובדות בוויסטה. המפרט הוא מה שמופיע בחתימה כולל הOC. הבעיה היא אך ורק כאשר אני מפעיל משחק שממש אבל ממש לא מזיז לכרטיס מסך שלי, משחק עם גרפיקה עלובה(משחק רשת-MuOnlie) המסך מהבהב לי מידי דקה, זה מאוד רנדומלי זה גם יכול להבהב לי כל 10 שניות גם... וגם לפעמים כל מספר דקות, ומה שקורה שבאחד ההיבהובים הוא פשוט קופא הכל לא מגיב ואם אני מחכה שאולי זה יעבור, למרות שזה אף פעם לא עובר אני מקבל מסך כחול והמחשב עושה ריסט. ובעוד שכל זה לא קורה כלל בוויסטה, אין היבוהבים אין כלום אני יכול לשחק במשחק שעות.(משמה זה אומר שהכרטיס לא דפוק) אמרתי אולי זה טמפרטורה... למרות שזה פעול חלק בוויסטה, ולא.... זה לא הטמפ' של הכרטיס,המאוורר …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. יש לי 8GB זיכרון במחשב נייד ואני חושב לאיזה מותג לשדרג. - יש MICRO 16GB כל מודול 8 ג'יגה במהירות 1333MHZ - יש HYNIX 16GB כל מודול 8 ג'יגה במבירות 1333MHZ - יש SAMSUNG 16GB כל מודול 8 ג'יגה במהירות 1600MHZ מי יותר אמין? מחשב נייד שלי הוא: מאבד i5-2520M 8GB זיכרון SSD דיסק Intel HD כרטיס תודה

18. Started by nir007,

אז ככה לחבר שלי יש שתי מערכות הפעלה אחת טובה.. והשנייה לא טובה היא אומרת שאיזה קובץ בסיסטם32 פגום או חסר לא זוכר.. והוא רוצה למחוק את הווינדוס הזה איך הוא מוחק?

• 14 תגובות
    • 794 צפיות
  19. Started by saarxee,

הדבר היחידי אולי שאני יחסית מסתבך בו בפירוק והרכבת מחשב, הוא קירור המעבד. =\ ושבוע הבא יש לי בגרות בזה (הרכבת מחשב) ואני צריך לנסות שוב את הרכבת קירור המעבד ולפרק אותו כמו שצריך (תושבת 478) מה אפשר לעשות?

• 10 תגובות
    • 945 צפיות
  20. Started by tvholic,

יש לי הרד דיסק אחד של WD ששימש אותי עד עכשיו ועליוי מותקנת המערכת הפעלה עם כל הקבצים והדברים האחרים שלי. הבאתי הרד דיסק אחר (סיגייט משומש אבל עובד) שיחובר בנוסף לישן שלי. יש כבל שיוצא מהלוח אם ובקצה שלו מחובר ההרד דיסק המקורי עם המערכת הפעלה (ה-WD). חיברתי את הסיגייט למחבר האמצעי בכבל (אני חושב שזה נקרא SLAVE) וכשאני מפעיל את המחשב הוא מבקש ממני להכניס דיסק BOOT לכונן הקטן. ניסיתי לחבר את הסיגייט לבד ואז עולה לי מסך שחור ששואל אותי איך להפעיל א הווינדוס (safe mode, normally, last good known...) כשאני מחבר רק את הWD הכל עולה כרגיל. מישהו יכול לעזור?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by mikelson,

שלום לכולם יש לי מחשב עם vista sp1 מקורי עם לוח אם ga-ma78gm-s2hשהתחיל לעשות בעיות בימים האחרונים ובצעד נמהר (אולי יותר ואולי פחות) החלטתי להתקין אותו מחדש על ה-HD. הבעיה היא שבאמצע ההתקנה המחודשת הוינדוס החליט שחסר לו קובץ והוא לא יכול להשלים את ההתקנה. (בעיה בפני עצמה שלא בטוח שקשורה לפורום זה אבל ההמשך כן) כאשר התחלתי את המחשב מחדש, ה-BIOS החליט שהוא לא מוצא את ה-HD sata . בדקתי שבקר ה-SATA עובד בביוס אבל זה עדיין לא עוזר. כעת אני לא יכול אפילו לנסות להתקין את הוינדוס מחדש. האם יש סיכוי שה-HD קרס (די חדש פחות משנה)?אדגיש כי החלטתי לבצע ההתקנה מחדש מכיוון שאופציית התיקון של ויסטה נכנעה ולא הצליחה לגרום לוינדוס לעלות עקב הערה של בעיה לא ידועה עבורה. האם יכול להיות שאני פ…

22. היי לכולם, יש לי מחשב נייד, ASUS דגם n551jk. הוא מגיע עם כונן קשיח מכני, אחריו קניתי כונן SSD, פתחתי את המחשב והתקנתי את הכונן עם מתאם (את הצורב הוצאתי לצורך הSSD). לאחר התקנת הWINDOWS (ע"י DOK), כאשר אני מבצע ריסטרט למחשב - הוא נכנס ישירות לביוס. לא רק זה, הוא לא מציג אף כונן במחשב. יש אפשרות להיכנס "בכוח" (לא זוכר איך זה נקרא) לכונן הSSD. עוד דבר, כאשר אני נמצא בביוס ולוחץ על כיבוי המחשב (נגיעה קלה), לאחר מכן מדליק אותו - המחשב נדלק כרגיל עם הווינדוס 10. מצרף תמונה של הDisk Managment אם וצריכים לצורך פתרון הבעיה: (C הוא כונן הSSD) ניסיתי הרבה מדריכים ברשת, אך אני כרגע לא יודע מה לעשות בנידון. …

• 7 תגובות
    • 4.6k צפיות
  23. Started by ran_giladi,

היי המשב שלי לא מעלה את הווינדוס וניסיתי לעשות restore וזה לא עובד כשניסיתי להדליק אותו הוא רשם לי ש הביוס קרס ואז הוא שחזר אותו ומשם הוא לא עולה יותר המחשב הוא מחשב מורכב הוא בן חודש תודה מראש למי שעוזר נ.ב הווינדוס הוא 64 ביט

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by pc student,

יש לי בעיה משונה מדי פעם המחשב שלי קורס ומדליק את עצמו מחדש ולפני זה מופיע לי מסך כחול עם משהו שכתוב שם אתם יכולים לעזור לי?

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  25. Started by Crown,

OK קודם אתן את המפרט E6600 P5b DLX corsair 1024x2 pc8500 samsung 80GB IDE LG DVDRW IDE enermax 350W gefoce 6600 המחשב עולה והכל סבבה אבל כאשר אני מנסה להתקין windows הוא מתחיל את ההתקנה ואז חוזר על זה שוב ושוב ואם אני מנסה להעלות דיסק קשיח אחר שכבר מותנקת בו מערכת הפעלה הוא עושה restart למחשב ( גם על safe mode ) מישהו מכיר את הבעיה? :-[ הכל חדש, וטרי ולא פועל האם הלוח תקול? או משהו שאני לא עשיתי בסדר.

• 2 תגובות
    • 585 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.