תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הלוח הזה http://www.pcpartner.com/layout/847-857.gif יש עליו יציאה לשני USB עם שתי שורות של 4 (!) פינים הייתי בחנות והראו לי כבל USB עם 5 פינים (לכל יציאה) האם הכבל יתאים לי, איך לחבר את הכבל? למישהו יש ניסיון בחיבור כבל כזה ליציאת USB (באותו אופן שמחברים את COM1)
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
חטפתי היום הרבה וירוסים מהסוג של W32.Pinf W32.walla.2024i .. הם חדרו לכל כמעט לכל קובץ במחשב שלי וכפי שהבנתי שינו את תוכנו!! בלכ מקרה המחשב שלי בקושי זז עכשיו והאנטי וירוס נוטרל על ידי הוירוס! אולי מישהו מכיר את התופעה של הוירוסים האילה ויודע כיצד להסירם??!!! תודה רבה! זה מאוד דחוף!!!!
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
היי לכולם אתם יכולים להגיד לי איך מוחקים את win XP אני רוצה לפרמט את המחשב. :AR15: וגם יש לי עוד שאלה אם אני רוצה להרכיב כרטיס במחשב איך אני יכול להמנע מחשמל סטטי ולפרוק את החשמל מגופי ואז אני יוכל להרכיב את הכרטיס בלי חשמל סטטי ??? תשובות יתקבלו בברכה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למי יש סיסמא מפתח כניסה של חלונות 2003 אם יש תרשמו .... אנא
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם ABIT NF7 rev2 ו AXP 1700+ בקיצר אחרי העדכנתי את הביוס כפי שהציעו לי פה... התחילו הבעיות... אני לא יכול לעשות o.c לפני העדכון הייתי ב o.c של fsb 200 ומכפלה של 10 במתח 1.7 הכל עבד לי פצצה לא היה בעיות בכלל אחרי העדכון אני מחזיר את ה o.c והמחשב קורס לי כל הזמן גם בwindows וגם במשחקים ניסיתי להחזיר את הביוס לגירסא ישנה יותר ניסיתי ל 11 ולא עזר ניסיתי ל 12 (מה שאני כרגע אליו) ולא עזר בבקשה אני חייב עזרה... תודה
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום שוב ברשותי מחשב לוח אם GA-7DXE DURON 800 הבעייה שהמעבד מתחמם ומגיע ל 52-56 מעלות במצב רגיל גם כשהמארז פתוח ומאוורר בחדר ממוזג על המעבד יש מאורר חזק מאוד אם שני חיבורי חשמל ללוח אם 12V מאורר מסוג SUPER ORB TL נתוני ביוס PC HEALTH STATUS VCORE 1.63V 3.3V 3.20 5V 4.92V 12V 12.24 ניסיתי אפילו עידכון ביוס אך ללא הועיל מה עוד אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
בזמן האחרון שאני צופה בתמונות שאני מצלם בתוכנה של ה XP בזמן שאני מנסה להפוך את התמונה מופיע לי הודעה שמשהו לא בסדר והתוכנה נסגרת ( הוא רוצה לשלוח למיקרוספט את הבעיה ) פעם זה לא היה קורא וזה קורא רק בזמן הפיכת התמונה ולא תמיד
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב ולא חשוב איזה לדעתי כלל ,מי שיודע ונתקל בבעיה שמחשב מתחיל לעשות boot ונכבה שוב לפני הלוג אין של הסיסימא שבכלל לא צופיע וחוזר חלילה. מה עושים חוץ מי לפרמט יש פטרון אחר?תודה. עזרה אני מבקש ולא ביקורת!!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי דואל בוט במחשב וכשאני מנסה להעלות את ה-xp המחשב מתנתק ומבצע restart . אפילו לא מגיע לחלון הלוג אין,מה עושים,עזרה בבקשה? :-[
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שמתי את הדיסק של אקס פי בסי די ועשיתי BOOT ואחרי שזה פירמט והעתיק את הקבצים למחשב במסך הכחול זה עושה RESET וכשזה בא להעלות את ההמשך של ההתקנה זה נתקע בדוס וכותב: NTLDR is missing press ctrl+alt+del to restart בבקשה תעזרו לי זה די דחוף לי
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני יומיים שלוש הלכתי לPCH לקחת את המארז שהזמנתי...... אחרי כל הדרך הארוכה שעשיתי באוטובוסים מת"א לרמת גן ובחזרה.... הרכבתי את המחשב והרכבתי הכל אבל על הצג של הLCD רשום H וכשהוא לא בין הHSF רשום L. בכל אופן, אני בטוח ב100% שהבעייה היא בחיישן הטמפרטורה אך זאת בעייה בשבילי ללכת עד לPCH בשביל שיחליפו לי את כל המארז.... והמחשב שלי כבר מורכב על המארז וזה ממש מרגיז לפרק ולהרכיב את כל המארז שוב רק בשביל חיישן הטמפרטורה הקטן הזה שבטח היה עולה גרושים אם היה אפשר לקנותו לבד. השאלה שלי: האם ניתן להחליף רק את החיישן עצמו מבלי שאביא את כל המארז עד לחנות?? האם יש מקום כלשהוא שבו מוכרים רק את החיישן? (לפי ידיעתי - לא). שאלה לPCH: האם יש אפשרות שתחליפו לי את המארז במקום? (הכל עובד טוב ע…
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
החומר שקיבלתי בקופסה יחד עם המעבד. דהיינו קיבלתי 2 מזרקים עם חומר בפנים ואין לי מוסג עם מערבבים את זה ואך מורחים... אשמח לעזרה.... ואם אפשר להפנות אותי לאתר או לתת לי קישור לאיזה קובץ של סירטון התקנה אני אשמח..... תודה מראש. נ.ב זה אמור להיות דבק או שמן או מה? כי אם זה דבק אז אך אני יחליף את המאוורר בעתיד במידת הצורך? כי זה ידבק הרי למעבד!!
-
- 45 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
וירוס bugbear מחק לי את notepad. מהיכן אפשר להוריד את notepad.exe ??
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
כשאני פותח outlook express/win98 מוצגת תיקית דואר נכנס. כשאני עובר לתיקיה אחרת וחוזר לדואר נכנס - מתקבלת הודעת שגיאה שאין די זכרון או אין די שטח דיסק
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אנשים אני מנסה לצרוב IMAGE שאני יודע שהוא תקין וכולי אני מכניס דיסק TDK 700 מגה מסוג METALLIC DISK שרשום שהוא עד X40 שאני מתחיל את הצריבה לפני שנצרב משהו על הדיסק אני מקבל אררור של POWER CALIBRATION ERROR מישהו נתקל בבעיה כזאת צרבתי היום כמה דיסקים והם עבדו לעומת זאת הדיסק הזה ועוד דיסק שהוא בלי חברה פושט כזה מסרבים לעבוד מישהו יכול לעזור?
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה קלה, כל פעם שאני מפעיל את המחשב הווינדווס עולה אבל לא מצליח להפעיל שום תוכנה בדקה וחצי הראשונות אפילו שכל המחשב עלה. בהתחלה חשבתי שזאת בעיה של האנטיוירוס אבל ביטלתי אותו וזה עדיין המשיך. אם למישהו יש מושג מה הבעיה אני מבקש עזרה כי זה מעצבן מאוד. בתודה מראש פני.
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני וצה להחליף אבל אני לא בטוח ש זה יעבוד לי טוב
-
- 6 תגובות
- 800 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3 800 עם כונן SCSI. הHDהיה NTFS אך המרתי אותו ל- fat 32 ופירמטתי את כונן C. עכשיו, כשאני בא להעלות את הכונן ע"י דיסקט איתחול של WIN98 הוא לא מזהה בכלל את כונן התקליטורים. ניתקתי את הHD וחיברתי אותו למחשב שני (פנט' 4 1500 ). ממנו יצרתי בHD המפורמט תיקיית WIN98ו תיקיית WINXP כהכנה לבאות. העתקתי את הקבצים מתוך הCD של WIN98 לתיקייה החדשה וכנ"ל עם דיסק של XP. כשאני בא להתקין את 98' בHD המפורמט ע"י דיסקט האתחול במחשב הראשון (דרך הדוס) אני רושם: CD WIN98 . אח"כ, כשאני בתוך התיקייה, אני לוחץ SETUP אך כלום לא קורה. הוא פשוט קופץ שורה ושוב רשום C:\ CD WIN98 כאילו כלום לא נכתב. ניסיתי כמה פעמים וגם ניסיתי לבצע את ההתקנה מהמחשב היותר חדיש כHD נוסף, אך הוא לא נתן כי כב…
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום שלום יש לי מסך ישן 15 אינט'ץ של אורטק (ORTECH) וכאשר באתי לחבר אותו לכרטיס מסך במחשב הישן ראיתי שביציאה שלו יש פין עקום לגמרי. ברור שלא הצלחתי להכניס אותו אז ניסיתי ליישר את הפין אך ללא הצלחה. מה יקרה אם אני יוציא את הפין הזה? גם שמתי לב שחסרים שלושה פינים.. אבל אני חושב שזה היה ככה מההתחלה, אחרת לאן הם נעלמו?! ואם להוציא אותו לא בא בחשבון אז מה לעשות? לקחת אותו למעבדה??? תודה ושלום
-
- 24 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מזה כשנה יש ברשותי צורב Aopen 3248 ותוכנת צריבה Nero 5.5. שניהם עבדו בצורה טובה (כל הצריבות היו מוצלחות). לאחרונה החלפתי את המחשב (P4 2.4) ומע' ההפעלה (XP) והצרות החלו... לעיתים הצורב עובד טוב אך פעמים רבות אני מקבל הודעות media speed error או power callibration error. המדיה זהה לזו שבה השתמשתי בעבר וכן מהירויות הצריבה. צריבה חד פעמית שביצעתי עם clone cd הייתה מוצלחת וללא בעיות. האם ידועות בעיות של NERO עם XP? האם הבעייה בצורב? פתרונות יתקבלו בברכה. שאלה נוספת בנושא-- האם ניתן להמיר קבצי IMAGE עם סיומת כלשהי (BIN,ISO...) ל- ccd. (סיומת של CLONE)
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
מזה כשנה יש ברשותי צורב Aopen 3248 ותוכנת צריבה Nero 5.5. שניהם עבדו בצורה טובה (כל הצריבות היו מוצלחות). לאחרונה החלפתי את המחשב (P4 2.4) ומע' ההפעלה (XP) והצרות החלו... לעיתים הצורב עובד טוב אך פעמים רבות אני מקבל הודעות media speed error או power callibration error. המדיה זהה לזו שבה השתמשתי בעבר וכן מהירויות הצריבה. צריבה חד פעמית שביצעתי עם clone cd הייתה מוצלחת וללא בעיות. האם ידועות בעיות של NERO עם XP? האם הבעייה בצורב? פתרונות יתקבלו בברכה.
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
הרכבתי לאחותי מחשב על לוח של פנטיום 3 עם חריצי ISA הכנסתי לה כרטיס קול שקניתי ממשהו.. ?ISA) בלי דריברים.. זה כרטיס עם שבב של אופטי.. הוא מזהה אותו בוינדוס XP אבל הוא לאמוצא דריברים ונותן סימן קריאה צהוב לידם.. אמרו לי שבחלונות 98 ןME הוא מוצא דריברים מתאימים. אני מעונין למצוא דריברים לכרטיס מה שהוא רשם שהוא מצא OPTI AUDIO 16 MPU401 GAME PORT AUX0 תודה!
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה שאני רואה פס שקוף שחותך/שובר לי את חדות התמונה זה לא ממש מפריע לי לשחק אבל זה עדיין מעצבן.. זה קורה באיזורים סגורים במיוחד שאני עובר ליד אוביקטים כמו דלתות וכל מיני דברים..בבקשה אם אתם יודעים מה הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה תכתבו.. תודה מראש.יש ליP4 2000 512 RAM DDR R9500 PRO
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אחרי שנפתחו לי 2 תוכנות NERO הצורב הפסיק לקרא לי דיסקים אחרי עשרות ריסטרטים ...הסרת NERO...החלפה של תוכנת צריבה... פתיחה של הצורב וניקויו - כלום לא עזר יש הצעות אחרות?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-