עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. זה קורה לפעמים על ההתחלה ולפעמים אחרי כמה זמן (לפני קו הסיום כשהיתי מקום ראשון הוא נתקע ), המחשב לא חם בזמן הזה, יש דריברים CATALYST 7.79 ואין לי מושג מה הגורם ...

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. נראה לי התחיל לאחר שהתקנתי SP2. לרוב קורה כשאני משחק במשהו (רק פעם אחת בלי). הבעיה היא שקופץ לי מסך כחול ואני לא יכול לעשות כלום. רשום בו " A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. MACHINE_CHECK_EXCEPTION אם זו הפעם הראשונה תפעיל מחדש, אם לא תבדוק תוכנות אחרונות שהותקנו וכד'... עוד כמה שטויות ו *STOP: 0X0000009C(0X00000000,0X80540370,0X842A4000,0X00000136) לפעמים המחשב פשוט סתם נתקע, או שקופץ מסך כחול שלא רשום בו בכלל כלום. יש מצב שזה בגלל התחממות? למרות שאני בספק, כי למה דווקא בזמן האחרון זה התחיל. עשיתי קצת חיפוש בגוגל, למלא אנשים יש את השגיאה אבל לכולם יש סיבה. כלומר בהתקנה של משהו, בפתיחה של תוכנה כלשהיא וכד'. אצל…

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  3. Started by mikko,

טוב אני קם בבקור לקול תיקתוק חלש אני כזה חושב שזה שעון חח פתאום אני שומע תיקתוק קול מכוון המחשב אני פותח אותו מקשיב טוב יותר ושומע שזה ב הhardisk שלי אני בא לעשות ריסטרט אולי זה יזעזור המחשב נתקע אני עושה ריסט מהכפתור ואז ה windows לא עולה !! רשום no boot device ואני wtf לא גיביתי כלום 1!! כיביתי והדלקתי ו הרעש פסק ו ה windows עולה , לפחות עכשיו מה עושים?!

4. Started by rivki1985,

המחשב שלי מאתחל את עצמו באמצע עבודה ונותן לי הודעת שגיאה(קובץ 1 עם הרקע התכלת) ומופעל מחדש מופיע לי חלון זה (קובץ 2 עם הרקע הסגול) תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 3.6k צפיות
  5. Started by ROEY--1,

שלום אני צריך עזרה לאחרונה קניתי מחשב חדש -עכשיו כאשר אני מפעיל משחקים מסוימים הווינדוס (2000) שלי פשוט ממזער אותם לשורה למטה אך אני עדיין שומע אותם עובדים -שומע את המוזיקה שלהם..לאחר שאני לוחץ עליהם להגדיל אותם הם כאילו חוזרים לעבוד לחצי שניה ושוב ממוזערים במהירות...לפעמים לאחר איזה 20 לחיצות כאלה על מנת להגדיל את המשחק -המשחק מסתדר ואני משחק בו כמו שצריך מישהו יכול לעזור לי מה יכולות להיות הבעיות--תודה.

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  6. Started by thedag,

כשאני מחבר את המסך שלי לחיבור 15 פינים שיש לי על הלוח אם כאילו מבחוץ איפה שכל החיבורים אז המסך פשוט לא מציג לי כלום אבל כשאני מחבר את זה לג'יפורס 4 הוא מציג לי איך אני יכול להשתמש במחשב כשזה מחובר לכרטיס מסך של הלוח אם? תודה.....

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  7. Started by NewRig,

אין פלופי, והתקנתי את XP על דיסק PATA. לכל אורך הדרך מחובר דיסק SATA-II 200GB - ועובד. הכונן מוזהה ה-Device manager ובתוכנה של אינטל (Storage manager). אבל, לא מזוהה ב-My computer בכלל. אין גישה. לא חסרים דרייברים - הכל מעודכן והכל מותקן. אין OC ואין התנגשות התקנים. יש למישהו רעיונות? תודה

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  8. המחשב אתמול נפל לי נפילה קטנה באותו רגע לא קרה כלום אחרי 5 דקות הוא ניתקע הווינדווס לא עולה פירמטתי אי אפשר לעשות פורמט מלא רק מהיר אי אפשר גם לסיים את ההתקנה של ווינדווס הוא תמיד ניתקע ולפעמים קורה משהו מוזר שהוא ניתקע הצבע מתחיל להיעלם מהמסך אני חושב שזה הארד דיסק עזרה בבקשה..

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום רב אני שם את ההרד דיסק בתור slave על הערוץ המישני (יש לי הרד דיסק נוסף שמכיל את מערכת ההפעלה וכל שאר הדברים) בביוס אני רואה אותו אבל ב"מחשב שלי" הוא לא מופיע , ולעומת זאת הוא מופיע במנהל ההתקנים יש למישהו פה שמץ למה זה? תודה

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  10. Started by eli_xXx,

שלום לכולם, עד אתמול הכל היה בסדר אני עובד עם לפטופ ועם עוד מסך שתמחבר אליו. אתמול הייתי צריך להפעיל מחדש את המחשב ומאז המסך החליט שהוא לא עובד זתומרת זה שניה מראה את התמונה ושניה אחרי זה הוא מסך שחור. מה הבעיה? אפשר לתקן את זה? או שהלך המסך? תודה.

• 7 תגובות
    • 941 צפיות
  11. שלום רב וחג שמח, בהמלך טיסה בסימולטור המחשב נתקע, כאשר ביצעתי איתול בדקתי את רמת הטמפרטורה במאוורירים, באמצעות תוכנת Speedfan והתוצאה היא זו (אשמח אם תומרו לי מה בדיוק מתחמם, וכיצד לפתור זאת). תודה המחשב הוא: Intel® Core™ i7 920 msi X58 PRO-E GLAN Nvidia 250 GT 1GB GB 3 DDR3 מארז APEX RAIDMAX

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  12. הגרוטה נמצאת בפרופיל. בכל מקרה, אני פותח את המחשב.. ואז רואים שהוא רק חושב.. שום דבר לא עובד כולל המקלדת.. ואז שהוא מפסיק לחשוב להרבה זמן, עדיין כלום לא עובד. זה כבר שבוע ככה... מה שעשיתי בהתחלה זה לסגור ולפתוח אותו הרבה... וזה עבד. לאחר מיכן ראיתי שהוא לא מזהה את הצורב והכונן DVD. בכל מקרה, כל פעם שסגרתי את המחשב הייתי צריך להתעסק ככה.. אז מה שעשיתי זה לנתק את הצורב ולחבר שוב. עכשיו המחשב נפתח והכל, אבל זה אומר שהמעבד שלי עובד על 1150 MHZ וכותב הודעה "cpu is unworkable or has been changed, check soft menu" עכשיו בביוס, הערכים 10 ו 115MHZ כתובים כזה באפור.. אבל הערכים הרגילים 2600+ ומכפלה הרגילה ושאר הדברים עדיין כתובים רגיל. שעושים exit and save זה שוב חושב הרבה ולא רואי…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. קודם כל זה המפרט: Intel Core 2 E6600 @ 2.40Ghz Abit IN9 32X-MAX Wi-Fi 680i ASUS GTX560 TI 1GB GDDR5 Creative X-Fi Titanium Fatal1ty Pro Series Dell 2007WFP Samsung SyncMaster 931C\C1931 G.Skill 2X2GB F2-8000CL5-2GBPQ DDR2 (PC2-6400) 400 MHz (DDR2 800) Westren Digital WD2500KS 250GB Samsung HD103SJ windows 7 ultimate 64 bit המחשב שלי כל כמה זמן אקראי פתאום כביכול מפסיק לחשוב לכמה זמן (יכול להגיע לכמה דקות) ואז משתחרר וממשיך כרגיל עד הפעם הבאה... אני יכול לפתוח חלון חדש אבל התוכן שלו לא יטען עד שמחשב "ישתחרר".. אם הדפדפן פתוח אני יכול לעבור בין טאבים ולקרוא עמודים שכבר הוטענו לפני, ואם אני אפתח קישור בטאב חדש או יעשה ריענון לעמוד הוא יפתח את הטאב אבל ינסה לטעון עד שהמחשב …

• 22 תגובות
    • 3k צפיות
  14. Started by felixb,

שלום, מדובר על מחשב P4 עם מ"ה WIN XP עליו. בזמן האחרון, מידי פעם המחשב פשוט קופא, כלומר לא ניתן לעשות כלום (לא להזיז את העכבר ולא לעשות CTRL+ALT+DEL). כיצד ניתן לדעת מה יכולה להיות הסיבה לכך?

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  15. Started by solo53,

לאחרונה שמתי לב כאשר אינ מקליט עם כרטיס הטלויזיה מופיע על המסך כמו רשת וגם על הקבצי הנוצרים כאשר נמצא במצב STOP זא צפיה בלבד התמונה נקיה האם יכול להיות מהספק זה ספק ישן מ ה P 3 לוח ASUS AMD 2800+ RAM 512 יש לי ספק חליפי של 400 HEC דרך אגב על מחשבים אחרים כולם P3 866 אין בעיות כאלו

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  16. אוקי אז ככה שלשום אבא שלי התעורר בבוקר אחרי עבודה וכשהגיע לפתע הרגע שהוא ניגש למחשב והתחיל להשתמש בו ובידיוק אחרי 5 10 דקות הוא טוען שהמחשב נכבה לו ולא נדלק מאז ויש לציין שהכפתורים power ו rest דלוקים בכחול כזה אך המאוררים הארדיסק והכל הכל לא פועל ולא נותן תרחיש של רעש כאילו דממה ובמסך רשום not input יש לציין שניסיתי להוציא את המחשב מהחשמל לא עזר חיברתי לשקע אחר גם בחדר אחר גם לא עזר החלפתי לכבל אחר גם לא עזר אז אם הספק הלך אז איך הכפתורים של ה ppwer ו rest כן דלוקים שזה מראה שהמחשב כן מקבל מתח מהספק אחרת לא היו נדלקים המנורות הללו שציינתי את שמם יש לציין עוד שפתחתי את המחשב ולא הרחתי שום ריח של משהו שרוף ולא התנתק שום כבל מהספק ללוח וגם המחשב לא קיבל מכה ולא נפל כלום כלו…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. כשאני מפעיל סירטון ביוטיוב או סרטים במחשב,המסך מתכבה לשניה ונדלק ישר . אני חושב שהבעיה נגרמת מהכרטיס של הOn Board (המובנה) כי כשמפעילים לחץ על הכרטיס המובנה,המערכת מפעילה את הסרטים על הכרטיס החיצוני (יש לי 570GTX). ניסיתי לשנות בBios את ההגדרה של הכרטיס המובנה וזה לא עזר . ניסיתי להוציא את הכרטיס החיצוני וזה עזר - בהפעלת סירטונים וסרטים המסך לא התכבה ונדלק ... לאחר שהכנסתי שוב את הכרטיס,שוב הבעיה חזרה . מה אפשר לעשות ?

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by תמרה,

מחשב בן 4 מתחיל להתקשות בהצגת סרטים: הוידאו לעתים תקוע חלקית על התמונה הקודמת ומערבב אותה עם הבאה. הסרתי את כל הקודקים והתקנתי מחדש K-LITE עם MPC, הבעיה נשארה. בעיה בהגדרות? רכיב חומרה ישן? מה אפשר לשנות כדי לזכות שוב בצפיה נקיה? אשמח לכל עזרה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום חברים .לא יודע מאיפה בא לי הדבר הזה -לא מצאתי אותו בהוספה הסרה וגם הרצתי סריקה עם תוכנות נגד רוגלות לא עזר זה האייקון עם הכלב הזה GAMES בשולחן עבודה וגם זה שמוצמד לשורת המשימות העפתי אותו מיליון פעם ואחרי כל הפעה מחדש זה חוזר.. מה זה הדבר הזה http://www.ufu.co.il/files/bo31ly3cbupvjw8ur1ub.jpg

• 10 תגובות
    • 933 צפיות
  20. Started by creek1,

שלום, המערכת: ep45c-ds3r e8400 stock + freezer xtream 4gb ddr3 kingstone saphire hd4870 512 mb + arctic L2 plus corsair vx550w המערכת נקיה ומאווררת היטב. לאחר כמה שעות שימוש התצוגה כבתה, עשיתי RR, הוא עלה וכבה שוב לאחר כמה דקות. מאז הוא לא מראה תצוגה כלל ורק לפעמים, פעם בכמה הדלקות הוא עובר POST ומתחיל לטעון מערכת ואז קורס. הקירור על הכרטיס עבד טוב כבר כמה חודשים. לאחר הדלקה כושלת, דולקת בגב הכרטיס נורת D1601, אחת מארבע נורות אזהרה שמשמעותה: D1601 - Red LED On, shows critical temperature fault אבל בבדיקה אחרונה הכרטיס בטמפ סבירה לגמרי - איזור ה 40, מייצבי המתח לעומת זאת התחממו מאוד (עפ מגע) - כרגע הם קרים לגמרי. הצעות? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. אני לא מסתד עם החיבורים שמה.. צריך עזרה. הנה מה שכתוב על הMANUAL שלי בעניין (בגלל שאין לי את הג'מפרים ובגלל שאני רוצה את יציאת הAUDIO הקדמית אני צריך להבין את זה): הבעיה שלי שהכבלים שלי כתוב עליהם EarL וכאלה.. לא כתוב בכלל את הדברים שכתובים לעיל.[br]פורסם בתאריך: 7.04.2007 בשעה 21:16:51 הנה הכבלים שיש לי:EAR L (שניים כאלו) EAR R (שניים כאלו) Mic Data Mic VCC GND באיזה מספר כול אחד? עריכה: מצאתי את הפיתרון לשאלה, אפשר לנעול.

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  22. קניתי לוח אם של abit is7-v2 מעבד celeron d 533 fsb 2.4 ghz חיברתי ספק כח ושמתי כרטיס מסך וזיכרון כשאני מנסה לגוע במברג ב power שיידלק כלום לא קורה . יש אור מהלוח אם רק שהוא מחובר לחשמל? חשבתי לקנות מחר עוד חלקים לוחאם ומעבד שיהיה לי כדי שאני אוכל לדעת מה הבעיה . מה אתם מציעים לקנות לוח אם ומעבד שהיה לי לניסויים של פנטיום? ולמה לא נדלק לי? קראת הכל בלוח אם..עברתי אבל לא מצאתי מה לעשות אלא רק לקנות עוד חלקים ולבדוק מב דעתכם? תודה..

• 8 תגובות
    • 767 צפיות
  23. Started by No buddy,

יש לי שאלה פשוטה למדי... איך אני בכלל מעדכן את הביוס ? ??? ??? :asthanos: :AR15: :AR15:

• 49 תגובות
    • 4.3k צפיות
  24. שלום כולם , יש לי בעיה רצינית במחשב , פעם ראשונה שזה קורה אז ככה , אני מדליק את המחשב , זה מגיע לשלב של הלוגו [תמונה] ואז מראה לחצי שניה מסך כחול ומתחיל מחדש ... ניסיתי כבר ככה , 1. להחליף הארד-דיסק (זה אותו דבר בשני הארד דיסקים S-ATA ) 2. לבדוק חיבורים ומגעים 3. לבדוק טמפ' ולנקות את המחשב 4. לאפס את הביוס ( גם דרך הביוס וגם דרך הג'אמפר CMOS ) וזה לא משנה שום דבר בבקשה תעזרו לי , מה עוד יכול להיות הבעיה ?? אני תקוע במעצר בית בלי מחשב !!! תודה, דור

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by guyb7,

אהלן, מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה שלי: יש לי את כרטיס המסך GeForce FX 5700LE, ובאתר של nVidia כתוב שהוא PCI-Express, אבל בפועל החיבור שלו נראה ככה (התחתון): אני מפספס משהו, או שהכרטיס הזה הוא AGP? (nVidia: http://www.nvidia.com/page/fx_5700.html) בינתיים, בגלל שהכרטיס לא מתאים ללוח-אם (GIGABYTE GA-G41M-ES2L) אמורה להיות בעיה להריץ אותו עם הכרטיס מסך On-Board?

• 3 תגובות
    • 899 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.