תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי מחשב נייד DELL latitude הבעיה כאשר אני מדליק אותו נדלקות המנורות של המחשב והמחשב לא נדלק רק המנורות מהבהבות המסך לא נדלק. אם יש למשהו רעיון בשמחה תודה...
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני שמתי את המחשב שלי במארז וספק חדשים. במארז וספק הישנים, לאחר שהיתי מדליק את המחשב או מאתחל אותו, העמוד הראשון(זה של ה-BIOS, איפה שיש כותרת צבעונית ומידע בסיסי כמו מעבד, זיכרון, מקלדת זיהוי כוננים וכו'...) היה כל כך מהיר שלא היתי רואה אותו בכלל ולעיתים רואה אותו בקושי כי הוא היה נעלם בשבריר שנייה והמחשב היה מתחיל להעלות את ה-XP. עכשיו, למרות שעל פניו המחשב עובד כמו קודם בדיוק מבחינת ביצועים, הוא נתקע במסך הראשוני זמן רב שלא היתי מדמיין- משהו כמו רבע או שליש דקה, בערך כמה זמן שלוקח לו להעלות את XP ואולי יותר. ממה זה יכול להיות?! זה מוזר לי כי הוא לא מדווח על שום תקלה או משהו כזה. למישהו יש מושג בכלל? אולי תגידו לי שזה לא אמור להפריע לי ותהיו צודקים, אבל החשש שלי נובע מכך…
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב (פנטיום 4 2.8 GHZ, לוח אם של ASROCK , ג'יגה זכרון 2*512 של סמסונג, הארד דיסק 80 ג'יגה של סמסונג... לאחרונה עשיתי למחשב פרמוט לצורך התקנה מחדש של מערכת ההפעלה אך כשאני בא להתקין את מערכת ההפעלה המחשב מבצע ריסטים בכל פעם שהוא מנסה להכנס להתקנה של המחשב. מבדיקה שעשיתי ראיתי כי היחידת קירור שעל המעבד תקינה והיא שומרת על הטמפרטורה הנדרשת,זכרונות תקינים יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? אשמח לשמוע הצעות כיצד ניתן לבדוק ולטפל בבעיה.
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
הייתי באמצע כתיבת טקסט למשהו. והייתי צריך להקטין את האותיות ובטעות במקום 10 עשיתי בלי לשים לב 100000. אז עכשיו זה לא נותן לי לעשות ביטול. כלום השתיק לגמרי. ושאר המחשב פועל רגיל. סגרתי את מה שיכולתי שיהיה מקום אבל זה לא עוזר. אז אשמח שתעזרו לי.
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
- 1 follower
-
-
כי יש לי בעיה,ואמרו כאן לנטרל את בקר ה-RAID ,אז איך אני עושה את זה,אני לא מבין בביוס!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, הבוקר בזמן שגלשתי בדפדפן כרום, התחיל פתאום הבהובים שחורים במסך, חשבתי שמדובר בתוסף הAdblock, הסרתי אותו וחיפשתי משהו אחר. אחרי שחשבתי שהבעיה הסתיימה, סגרתי את הכרום וחזרתי למסך הdesktop. לפתע המחשב קפא וקיבלתי מסך שחור שכתוב בו Opss או משהו שמזכיר BSOD. (לא היה לי דבר כזה מאז 2000 או 2001 לכל היותר). המחשב שלי בן שנתיים וחצי פחות או יותר להלן המפרט: MSI Creator 32 PS321URV Intel Core i9-13900K ADATA XPG Levante 360 AIO Gigabyte Z790 AERO G Crucial 32GB DDR5 4800Mhz Samsung 990 Pro 2TB Samsung 980 Pro 2TB Samsung SSD 840 EVO 1TB Creative AE-5 Plus Nvidia 3080Ti PSU ROG TH…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
אחים שלי אני חייב עזרה סעעמק הכרטיס קול שלי אחי מחק לי אותו והתקנתי חדש realtek Ac97 Audio עכשיו הוא מראה שהכול מותקן לי ואני מנסה להפעיל שיר הוא רץ השיר אבל אני לא שומע כלום אולי יש משהו שלא עשיתי מי שיכול לעזור לי אני יישמח למה אני מתשתג בלי מוזיקה בתודה לכול העוזרין ואחלה פורום שבעולם
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם מסך כחול, המחשב היה דלוק(רק נידלק) ופתאום הופיעה מסך כחול. קוד: 0X00...2 0X89F07C5D בעקרון אני יודע שקיים אתר כזה שמופיעות שם כל התקלות של מסך כחול והוא תמיד עזר לי, אני עכשיו לא מוצא אותו ואני לא זוכר איך מצאתי אותו פעם אחרת. מישהו עזרה?
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש לי את ה 9800 אני משחק מעולה ב 60mhz במסך והכל עובד ממש טוב אולי פעם אחת קורה את הבעיה הזאת: אבל כשאני שם 75 אני יכול לשחק 10 דקות ויש צבעים מוזרים מעוותים והמחשב נתקע ובלי ריסט אי אפשר לעשות כלום מה לעזעזל קורה פה? אגב זה מחשב חדש לפני חודש קניתי אין סיכוי לאבק ================================================================ עכשיו יש לי עד פעם צבעים מוזרים גם עם 60MHZ אבל לא תמיד... ולפעמים יש מסך כחול פעם בכמה זמן אבל לא כל הזמן ואגב הווינדוז 7 עובד לי טוב עם אירו והכל סבבה
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
יש לי מחשב P4 2533. 1GB RAM RX800XT ולוח אם..של אינטל. שיחקתי אתמול במחשב ופתאום הכל נפל ומאז המחשב לא נדלק החלפתי כרטיס מסף ועדיין לא עבד, ניסיתי אפילו מסך אחר ולא עובד עכשיו אני יודע שזה לא הספק כוח כי הספק מעביר כוח ללוח אם..(יש את האור הירוק של הלד בלוח) עכשיו לפני שאני שולח את המחשב לתיקון יש לכם עוד איזה עזרה בשבילי? לכי המחשב לא נדלק בכלל , אני יכול ללחוץ שעה על ה POWER SWITCH
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
שלום, הוצאתי היום ממחשבי סטיק של 512MB DDR, אולי כדאי לציין שיש עוד סטיק של 512MB DDR. בכל אופן כשניסיתי להדליק את המחשב הוא סירב להידלק, המחשב עצמו עבד אך העכבר,המקלדת והמסך לא הגיבו. חיברתי מהר את הסטיק שהוצאתי ושוב המחשב לא הגיב, חיזקתי וחיזקתי עד שלבסוף הוא נדלק, אך בכל פעם שהוא עולה אני מקבל את השגיאה הזו : Warning! Now system is in Safe mode. Please re-setting CPU Frequency in the CMOS Setup. אני חייב ללחוץ על F1 בכדי לגרום למחשב לעלות. מה פשר השגיאה? ויותר חשוב, מה עלי לעשות? עריכה : החזרתי את הביוס למצב Fail Safe והבעיה נפתרה, אפשר למחוק.
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
בוקר טוב, לפני כשבועיים ניסיתי להכין קובץ אימג' מהמשחק "רד אלרט 2" שיש ברשותי. המשחק הינו מקורי והדיסקים במצב יוצא מן הכלל! הצלחתי לשמור היטב על המשחק במשך 10+ השנים האחרונות. אולם לא משנה באיזה פלפטפורמה ניסיתי התוכנות למיניהן טוענות שכבר בהתחלה יש המוווון מקטעים שהן לא מסוגלות לקרוא והכתיבה לאימג' נכשלה. *אחת הפלטפורמות זה המחשב של ההורים (בן 6) שעליו מותקן אותו צורב (בן 12) שאיתו שיחקתי ואף צרבתי לחברים את המשחק. בתור תוכנה השתמשתי באלכוהול 120% ואף ניסיתי גם נירו 6 אך ללא הועיל. *פלטפורמה שניה זה עם הלאפטופ שלי (בן שנתיים) גם דאמון טולס ואף נירו 8. *פלטפורמה שלישית זה הלאפטופ של אחותי (בן 4) גם כן עם נירו 8 וללא הועיל. לאור ההצלבה מתחזקת בי התחושה כי הדיסקים פגומים א…
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
החלטתי לאט לאט לשדרג את המחשב, החלטתי להתחיל לשדרג קודם כרטיס מסך. היה לי ראדון 5750 512M , החלפתי אותו ל 750I GTX - 2 G אני משחק במשחקים כמו CS GO + NBA 2K15 ואני חייב לציין שאין כמעט הבדל בין 2 הכרטיסים, כמובן שהתקנתי דרייבים ומה שצריך ואין הבדל למה נראה לכם זה יכול להיום? שאר המפרט הוא - 4G RAM + Q9400 - המעבד לא הכי טוב אבל זה אמור להיות טוב למשחקים כאלו ( נבדק באתר can i run it) בקשר ל CS GO , חברים שלי עם אותו כרטיס מסך מרצים את המשחק על 150 FPS ואני על 60
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני אתחיל בלהסביר איך הכל מחובר אצלי כדי שתבינו אולי מאיפה הבעיה. יש לי מחשב נייד 13 אינצ' (dell inspiron n3010 לצורך ניידות ללימודים) בעל 3 חיבורי usb. 1. מקלדת (razer ultimate black widow) רק חיבור אחד שלה. 2. עכבר נייד קטן (אני משתדל לא להוציא אותו כדי לא לאבד את הדונגל שלו העכבר הוא מדגם logitech m215). 3. מפצל של 7 usb עם חשמל (מפצל no name סיני כלשהו כנראה) אל המפצל מחובר: 1. היציאה השנייה של המקלדת (בעצם מאריך כי יש לי על המקלדת יציאה נוחה אז זה מה שמקשר אותה). 2 ו3. צורב נייד של asus מחובר גם לחשמל (הגיע עם קבל usb כפול). 4. מתאם אלחוטי לג'ויסטיק של לוגיטק. 5. משטח קירור של silver line (יש לו 2 יציאות usb שלא בשימוש). 6.מדפסת של hp (עובדת גם אלחוטי אבל…
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
פעם בכמה שעות או ימים (אני בד"כ לא ליד המחשב) המחשב עושה לעצמו Reset ואז נתקע על הודעת "Boot Disc Error" או משהו כזה. אני אז צריך לחזק את החיבורים של ה SATA לשני ההארדיסקים, לעשות ריסט והמחשב עולה. מה יכולה להיות הבעיה? ראוי לציין שהמארז שלי פתוח.
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם, שאני מחבר את הפלאפון לדוגמא ל- USB 3.0 של הפאנל הקדמי במארז הוא מתנתק ומתחבר ככה ברצף אחרי שנייה, הכבל תקין כי שאני מחבר בפאנל האחורי של הלוח אם זה עובד כמו שצריך, בנוסף אם אני מחבר לדוגמא כונן קשיח חיצוני אז נדלקת הנורית של הכונן הקשיח אבל המחשב לא מזהה אותו כאילו לא חיברתי בכלל, ובפאנל האחורי כן עובד. מה שכן עובד זה דיסק און קי (כנראה צריך פחות מתח או משהו) למה זה קורה? אני צריך להוריד איזה דרייבר של הלוח אם אולי לUSB 3.0 שיתמוך בפאנל הקדמי? קצת פרטים רלוונטים: לוח אם Gigabyte GA-B85M-D2V מארז NZXT Phantom 240 מערכת הפעלה Windows 8.1 Pro x64 ביוס מעודכן תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב DELL latitude XT2 עם windows 7 home premium 64 bit הבעיה שהיא שהמחשב (פתאום) לא מזהה שום רשת WIFI. מה שניסיתי עד עכשיו: - הסרת הדרייבר של הWIFI, הפעלה מחדש של המחשב והתקנה מחדש מגיבוי של הדרייבר. - הסרת הדרייבר של הWIFI, הפעלה מחדש ולתת לwindows להתקין את הdriver לבד - כניסה למצב בטוח עם רשת כדי לוודא שתוכנה צד 3 לא מפריעה. - ביטול כול הfirewalls ותוכנות הגנה למיניהן. - ניסיון לפתוח hotspot מהטלפון. - שחזור מערכת לכמה ימים קודם.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב התקנתי ווינדוס (זה שהיה מותקן גם לפני הפירמוט), אני מחבר מודם ל-USB והמחשב לא מזהה כלום. נכנסתי למנהל התקנים ואין שם בכלל את ה-UNIVERSAL SERIAL BUS CONTROLS. התקנתי את הדריברים שאני תמיד מתקין מהדיסק ולא עזר, ניסיתי גם להתקין דריברים מעודכנים ושוב אין זיהוי. אני חייב לציין שההתקן USB מספק חשמל, המודם שחיברתי קיבל חשמל (הנורה עליו דלקה), אבל בכל זאת המחשב לא מזהה אותו. ניסיתי לפרמט שוב ולהתקין דריברים מחדש בלי הצלחה. מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
-
אני מנסה להתקין משחק שדורש את הmicrosoft visual c++ 2005 reditributable ואני לא מצליח להתקין את זה. זה כל הזמן נתקע בהתקנה ניסיתי לעשות הפעל כמנהל ניסיתי להתקין עם compatability issues וזה עדיין לא עובד... בבקשה עזרה
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קיבלתי היום את המחשב החדש שלי(7 אלף שקל) חתיכת פצצת שעוד שנייה תוריד את אירן, אבל בוא לא נכנס לפוליטיקה זה לא המקום, בקיצור המוכר בחנות(IQPC) שעשה את הOC למעבד, אמר שהוא שם את WINDOWS 7 גרסת ה64ביט כדי לעשות למחשב בדיקות כפי שביקשתי, ואמר שכדי לנצל את כל הRAM שיש לי אז עדיף לי להשאיר את המערכת וזה גם באמת חסך לי קצת עבודה, אבל עכשיו כל משחק שאני מתקין לא מוכן לעלות ואומר שהקובץ הזה D3DX9_37.DLL פגום או שאני צריך להפעיל את המשחק בתור מנהל וכמובן שאני המנהל של המחשב כך שזה לא עוזר, עכשיו אני מתלבט בין לפרמט את המחשב ולהתקין WINDOWS 7 בגרסת ה32 ביט ולתלות את המוכר מהביצים על חבל כביסה או שאני מוצא דרך סבירה לפתרון הבעיה
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
נייד E6400 + win 7, לאחרונה התחילו לי כל מיני מריחות בתצוגה (ראו תמונה מצורפת) עדכנתי דרייברים למסך + עידכונים לwin ולזה לא עזר. האם מדובר בבעיית חומרה או תוכנה? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 848 צפיות
-
-
הסיפור הוא כזה הייתה לבת דודה שלי הפסקת חשמל ו"נדפק" לה המחשב יש לה ATHALON 1200 לוח של גיגהבייט המבוססKM133 אני פירמתתי את המחשב אני בא להתקין את WIN98 נכנס לחלון הכחול של ההתקנה הוא מתחיל לחשב זמן ריצה וכשהו מגיע ל100 אז הוא מוציא קישקוש בשחור על המסך... במרכז ושה בצבעים שחור ולבן כמו של הדוס... איך אני יכול לתקן את זה? 2** האם יש דרך להתקין XP על מחשב ריק?
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
הבאתי לו את המחשב עם windos xp pro ואז הוא היתקין לי windox xp home סבבה היתקין לי וזה ניכנסו לי מלא וירוסים עשיתי פורמט החזרתי את הwindosx xp pro שהיה לי וזה עכשיו ביכללללל המחשב עובד לעט נורא ..אני ינסה להסביר את זה..שאני כותב פה מקליד זה לא עושה כלום שאני פותח את מחשב שלי וזה זה עושה קצת בעיות הwinamp ניתקע לא ניתקע רק השיר עובד לעט נורא.. אחרכך שאני מפעיל תוכנת שיטוף slsk נגיד גם זה מעיט ...ושאני מפעיל מישחק הוא ניתקע לי מלא פעמים עד שהוא קולט אותו ועובד חלק.. ומתי שאני נגיד סתם מפעל icq גם השיר ניתקע והעכבר עובד לעט ..אני חושב שהמערכת שלי יכולה להיתפוצץ שוב מה הפיטרוון של הבעייה הזאת......... הוא סתם שם לי פיקס 5200 לוח אם חדש..+256 גיגההרץ 400 מגהרץ מה אני כול לעשו…
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
המפרט שלי: הוא מחשב כבן 5 שנים בערך. אני רוצה ככול הנראה לעשות 200 מגה ורציתי לדעת האם הוא יכול להריץ 200 מגה אינטרנט מלבד 100. מה אתם חושבים?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-