עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם יש לי מחשב נייד של ASUS N75F יש לו את הכרטיס מסך של אינטל מובנה ובנוסף יש כרטיס מסך של NIVIDIA GT 555M. לאחרונה התקנתי כמה משחקים ישנים וכמה חדשים כמו סקיירים RYL משחקי רשת למינהים אבל לא משהו מטורף שהמחשב לא יכול לעמוד בזה. המשחק האחרון ששמתי לב לזה היה סקיירים התקנתי אותו הכל טוב הפעלתי הוא זהה את הכרטיס מסך של NIVIDIA ורץ מצויין זה היה לפני 3 ימים. ופתאום היום שבאתי לשחק נכנסתי למשחק ואז הוא עשה לי מזהה הגדרות ושם אותי על LOW שנכנסתי להגדרות ראיתי שהוא בוחר אוטמטי את הכרטיס של INTEL ולא נותן לי לבחור את NIVIDIA. הדברים שניסיתי עד עכשיו הם. עדכון דרייבר של NIVIDIA וגם NIVIDIA EXPERENCE. ניסיתי ללחוץ מקש ימני על המשח…

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  2. Started by N630,

איזה אוזניות כדאי לקנות שטובות לסמארטפון?

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  3. Started by iveco,

לקחתי שני מעבדים E5700 ומעבד שני J1800 על הנייר ה E5700 חזק יותר ב 70% לערך אבל ל J1800 יש את הטכנולוגיה SSE4.1 ו SSE 4.2 לפי מה שהבנתי הסט פקודות הזה משפר את הביצועים בצפיה HD וכאלה , אז איך יכול להיות שבבנצמרקים ה E5700 שיש לו רק SSE3 חזק ממנו ב 70 אחוז ? אני אשמח לדעת תודה .

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  4. Started by yyy123,

התקנתי במחשב את המשחק call of duty black ops הראשון ויש מצבים שהמשחק נתקע לי לפעמים למה זה ככה? יש מצב יש וירוסים במשחק או שהמעבד שלי חלש? יש לי מעבד intel pentuim 3ghz זיכרון פנימי יש לי 4GB DDR3 וכרטיס מסך חזק gtx 750 ti 2gb מה הבעיה פה לדעתכם?

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  5. Started by רקיע,

אני רוצה לקנות מתאם USB לגוייסטיק עתיק שיש לי משנת 1985 האם הגוייסטיק הישן כשאחבר למחשב החדש ? אני שואל כי אני יודע שהסינים מייצרים כל דבר שמבקשים מהם גם אם זה לא יכול לעבוד בפועל.

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  6. Started by natee,

האינטרנט לפעמים לא פועל, ומסתדר רק לאחר כיבוי והדלקה של המחשב, ובמקרי חירום רק ע"י שחזור מערכת.. מצורפת ההדעת שגיאה של אבחון בעיות. מישהו יודע מה הבעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  7. Started by ifiter78,

שלום למומכים! אני נוהג לא לכבות את המחשב כלל אך המסך מתחבה אחרי 3 דקות ללא שמוש.לאחרונה המסך הפסיק להגיב - הוא לא נדלק כאשר אני מזיז עכבר או לוחץ על מקלדת. זה התחיל לפני יומיים - הזזתי עכבר ,המסך נדלק, אבל הכל היה ברקע כחול - כיבוי בכפתור ורסטארט של מחשב לא עזרו,מה שעזר - זא רק להוציא כבל חשמל ולהחזירו. הצבעים חזרו, אך כרגע המסך מתכבה ולא חוזר בצורה תקינה,צריך להוציא כבל חשמל -רק אז המסך נדלק החלפתי כבל DVI - לא עזר. באופן כללי המסך עובד בסדר גמור - מה לדעתכם הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. המאוורר של המעבד כל כמה שניות "מעלה הילוך" ונרגע (כאשר עוצרים את המאוורר הרעש הזה לא קיים) האם הבעיה במאוורר עצמו שיש בעיה במעבד שגורמת למאוורר לעבוד קשה יותר?

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  9. Started by yafimp2,

היי, אני סובל מתקלה של תקיעות אקראיות של שניה- שתיים זה קורה לא משנה אם המחחשב בעומס או לא מישהו נתקל בזה בעבר? כרגע ניתקתי את כל ההארדיסקים ונשארתי רק עם הSSD לא עזר , כנל ראם אחר המפרט: i7 4770K corsair H90 sabertooth z87 290X Corsair Nautron GTX seasonic platinum 880W Corsair Dominator 2400MHZ 4X4 - switched to gskil ares תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Zadu,

שאני משחק GTA V לפעמים יש תקיעות כאילו המשחק עוצר בקטנה ואז ממשיך. שיחקתי עם ההגדרות של המשחק שמתי אותם הכי נמוך שאפשר וביטלתי את כל הפילטרים וכו' וזה עדיין קורה. לפעמים יש לי את זה לפעמים לא זה מוזר. המפרט מחשב שלי: CPU: i5 4590 CPU Cooler: Arctic Freezer i11 Motherboard: GA-H81M-HD3 Graphics Card: GeForce GTX 760 Hard Drive: Seagate Barracuda 1TB SSD: Samsung 840 EVO 250GB Memory: Kingston HyperX 8GB DDR3 x2 המחשב מעודכן עם כל העידכונים של מיקרוסופט ועם הדרייבר הכי מעודכן לכרטיס מסך. ממה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by doreiny,

שלום לכולם יש לי תקיה עם קבצי וורד במחשב שמתעדכנת על בסיס יומי. יש שירות גיבוי בענן שיכול לבצע גיבוי "ריל טיים" על התקיה הזו כל הזמן? (במידה ולא לפחות גיבוי יומי) תודה מראש. נ.ב ניסיתי בעזרת גוגל דרייב , כשאני לוחץ מקש ימני על תקיה ומנסה לשתף אותה לדרייב זה מופיע באפור ואי אפשר ללחוץ על זה.

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  12. Started by Guy_1710,

שלום לכולם יש לי כונן SSD SAMSUNG 840 שעליו מותקנת מערכת ההפעלה. אתמול ווינדוס 10 בצע עדכון ולאחר מכן לא חזר לעלות אז נאלצתי לחזור לתמונת מערכת קודמת. לאחר החזרה, התחלתי להתקין כל מיני דרייברים שנמחקו ובסוף הרצתי בדיקת תקינות בsamsung magician, קיבלתי תוצאות מחפירות. נכנסתי לביוס וראיתי שההגדרות של האתחול חזרו חזרה לIDE במקום AHCI. כל ניסיון להעביר חזרה לAHCI בשביל שאוכל למקסם את הפוטנציאל של הSSD גורם לאתחול כושל של מערכת ההפעלה (עושה המון ריסטים ולא נותן לי שוב אפשרות להיכנס לביוס במשך המון זמן. כשאני סוף סוף מצליח להיכנס לביוס, אני משנה חזרה לIDE והכל עולה כרגיל). גיגלתי קצת ונתקלתי בכל מיני פוסטים שהכווינו אותי לשנות כל מיני הגדרות בregedit…

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  13. הדפדפן עדכן את עצמו לגרסא הכי עדכנית עכשיו אני לא יכול לפתוח לינקים בלשונית חדשה או בחלון חדש לא יכול ללחוץ BACK ללכת אחורה לעמוד קודם לא יכול ללחוץ בדפדפן ולהכנס לאופציות של הדפדפן עצמו בפינה הימנית למעלה שום דבר לא מגיב פשוט הרס כמעט הכל. מה זה...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Lakers24,

שלום בעת התקנת משחק FIFA 16 מופיעה לי ההודעה הבאה(ראו תצלום). מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by asvg,

יש לי מחשב נייד מסוג toshiba satellite a300 שלא נדלק , ברגע שמדליקים אותו לא רואים כלום על המסך ,יש אור על כפתור הPOWER ועוד כמה נורות שנדלקות והמחשב עושה מן רעש [כמו חריקה חלשה] חלש ,נכבות הנורות ושוב רעש החריקה וחוזר חלילה , עם בטריה זה לא נדלק בכלל אבל שמחברים את המטען זה נדלק כפי שציינתי , מה יכולה להיות הבעיה ???תודה רבה על ההענות

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by xAragon,

קניתי מחשב חדש לפני חודשיים - שלוש עם 8GB RAM.בימים האחרונים כשאני מריץ תוכנות "כבדות" כמו Battlefield 4 ו Photoshop (בנפרד כמובן) שלוקחות ~2GB RAM המחשב שלי מציג אזהרה שיש לי זיכרון RAM נמוך ולפעמים התוכנה גם קורסת.הקטע המוזר הוא שכשאני בודק ב Task Manager זה מראה שיש שימוש גבוהה של 80% - 90% RAM אבל כשאני ממיין את התהליכים לפי זיכרון RAM זה מראה את התוכנה הכבדה עם ~2GB וכל השאר 150MB ומטה (יש איזה 10 כאלה).הרצתי סריקות אנטי וירוס, "כלי אבחון זיכרון של Windows" ולא מצאתי כלום. הנה כמה Screenshots שצילמתי הרגע:קודם כל 32% מהזיכרון שזה 32% מ8 זה בכלל 2.56, ככה שזה לא מסתדר שכתוב שיש 32% זיכרון בשימוש ובמקביל שיש 813MB בשימוש.ובאותו הזמן לקחתי את ה Screenshot הז…

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  17. Started by shwonder,

שלום לכולם. אני לא בטוח שזה הפורום הנכון לשאול את זה, אך לא מצאתי משהו מתאים יותר. הרשת הביתית שלי מנוהלת ע"י HotBox שעובד במצב של ראוטר (ולא מודם בלבד). אני מנסה להגדיר Port Forwarding, אך נתקל במשהו שאני מתקשה להבין: אחד השדות שצריך למלא עבור ה-port forwarding הוא external IP. וזה מוזר כי הרי ה-IP שלי הוא דינאמי, אז איך אני יכול לקבוע אותו מראש? מה יקרה אחרי שהוא ישתנה בעוד כמה שעות/ימים? צריך להגדיר הכל מחדש כל פעם? לא נראה הגיוני. אז אני בדילאמי לאיזה External IP הוא מצפה בדיוק? הוא גם לא נותן להשאיר את השדה הזה ריק. תודה

• 0 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. יש לי מחשב נייד ASUS N56VB , המחשב מגיע עם מטען/ספק חיצוני. לאחורנה מתרחש המצב הבא: אחרי שהמחשב עובר למצב שינה ונמצא במצב זה זמן מה, המחשב מפסיק לזהות את המטען ולהטען (נורית החיבור לחשמל אינה דולקת במחשב). לאחר שהמחשב מתעורר הוא עובד על הסוללה ולא מזהה את המטען, גם כאשר אני מנתק את המטען מהמחשב ומחבר מחדש. כשאני מנתק את המטען מהחשמל, כעבור מספר רגעים המחשב מזהה את המטען, עובר לטעינה וחוזר לסוללה (כנראה כי המטען נפרק - עדיין לא מחובר לחשמל). לאחר חיבור בחזרה לחשמל המטען טוען את המחשב בצורה תקינה. כאשר המחשב פועל ולא במצב שינה, המטען לא מתנתק. לדעתי מדובר בבעיה כלשהי במטען ולא במחשב, אבל אין לי בסביבה מטען אחר כדי לוודא זאת. למ…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום לכולם, לאחר כיבוי פתאומי של המחשב הופיעה לי ההודעה הבאה: Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press a key מסך שחור ולא ניתן לעשות כלום. חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי שכדי לנקות את האבק ולבדוק אם החיבור של הדיסק הקשיח מחובר כמו שצריך. זה לא עזר. לאחר מכן, נכנסתי דרך הביוס, הכנסתי את דיסק ההתקנה של ווינדוס ועשיתי שה-CD יעלה. המחשב נדלק מחדש, ונשאר הלוגו של המסך. בדקתי בביוס boot option priorities: והכל נראה תקין. (יש אופציה אחת - SATA SM...) (יש לי 2 דיסקים קשיחים. על ה-SSD מותקנת מערכת ההפעלה) וכשנכנסתי דרך הביוס לדיסק הקשיח מופיעות לי שתיי אופציות: sata (boot option #1) ו- bo…

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by sasido,

שלום לכולם, אשמח בעזרתכם המלומדת בבעיה שקיימת לי מאז שקניתי את המחשב (בערך חודש). לאחר שחיברתי אותו הכל רץ מצוין, אבל ברגע שעזבתי את המחשב, ולאחר מכן חזרתי, המחשב שהיה במצב ספק שינה ספק רק מסך מנותק(היה רעש שהמחשב פעיל, אולי רק המאווררים של המארז), לא הגיב לשום דבר. לא נגיעה על העכבר מקלדת כיבוי והדלקת המסך. לאחר שעשיתי ריסטרט כפוי, המחשב נהיה איטי משמעותית, לקח לו מלא זמן לפתוח את היוזר של הווינדוז ולהעלות הכל(יש לציין שלפני הבעיה המחשב רץ במהירות מטורפת!), ברגע שנפתח הכל הגיב לאט וכל תוכנה נתקעה שעות במצב של not respond. לאחר ששוב ניסתי לעשות ריסטרט דרך המערכת הפעלה, חזרה אותה בעיה והאיטיות לא עברה. לקחתי את המחשב לבחור שהרכיב לי אותו כדי שאולי יפענח את הבעיה,…

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  21. שלום לכולם, קודם כל, שיהיה לי בהצלחה אני חדש כאן טוב אז ככה, יש ברשותי כרגע מעבד Intel Core i5 2500, לוח אם H67M-D2. לאחר 5 שנים איתם, החלטתי להשתדרג ולרכוש מעבד ולוח אם חזקים יותר.. אני הולך על Intel Core i7 6700, ולוח Asus H170-PRO ורציתי לדעת מה דעתכם על השדרוג.. שניהם עולים לי בערך כ- 2,000 ש"ח.. שווה את המחיר? ד"א, מה אתם אומרים על StartPC? ראיתי שהמחירים אצלם די נמוכים משאר החנויות.. תודה רבה על העזרה ושיהיה שבוע טוב לכולם!

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  22. Started by yanme,

האלן חברים יש לי לוח של Gigabyte h170-d3hp כשאני מחבר את החיבורים של ה Front usb על המארז מקדימה, כל חיבורי ה USB בלוח מפסיקים לתפקד זה מתבטא אי קריאה של דיסקים חיצוניים , או קריאה איטית מאוד ,אבל עכבר או מקלדת עובדים, עובד עם Win7 64 pro דרייברים הכי עדכניים.. למישהו יש רעיון או שנתקל גם בתופעה?

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  23. Started by zion561,

בהקשר לפוסט שפתחתי לגביי הצפצופים, פתחתי תמחשב אתמול לנקות אבק (היה הרבה אבק) וכשהדלקתי תמחשב המחשב נדלק אבל רשום NO SIGNAL במסך והאור הופך לכתום לקחתי מסך אחר לנסות,הפעם כן יש תצוגה במסך,אבל כל כמה דק יש מסך שחור וצריך לכבות תמסך ולהדליק שוב כדי שתהיה תצוגה וככה זה נמשך חיברתי תמחשב דרך כבל לטלוויזיה ועובד מעולה. מה יכולה להיות הבעיה? יש לי כרטיס גרפי מובנה ,והמחשבנ שמע כאילו עובד כרגיל ועולה רגיל בלי צפצופים ושגיאות..(עבד לפני שפתחתי לנקות אבק) תודה לעזורים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. היי.ברשותי PC עם וינדוס 7 רכשתיLG 42LF650Y LG אני מעוניין להציג את מסך המחשב בטלויזיה.התקנתי סמארט שייר במחשב שלי ואני יכול לשתף את התכנים שאני "זורק" לתיקייה השיתופית. משום מה אני לא מצליח להציג את המסך של המחשב ב WIFI הבנתי שבוינ 7 יש צורך להתקין את התוכנה בנפרד אכן עשיתי זאת.התקנתי את ה dash של אינטל הפעלתי את התוכנה אך משום מה הוא לא מוצא לי את ההתקנים ולא נותן לי אופציה להפעיל את הWIFI DIRECT . האם צריך לרכוש חומרה נוספת? תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אני יודע שהסיכויים למצוא תשובה או לתקן הם קלושים, אבל בכל זאת אנסה: לאחר הוצאה וחיבור של כבל החשמל מהמסך עצמו, המסך חדל לפעול. הכוונה בחדל לפעול היא שהוא לא נדלק בכלל, ולא שרק אין סיגנל או משהו דומה. ניסינו להחליף כבל, להחליף שנאי, לחבר למחשב אחר וכלום לא עזר. די ברור שהתקלה במסך עצמו. השאלה היא אם יש דרך למצוא ולתקן את הבעיה בצורה עצמאית (ע"י פתיחת המסך וכו). על תיקון המסך דורשים 500-600 שקל וזה לא משתלם. תודה רבה לעוזרים! Sent from my SM-G930F using Tapatalk

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים