עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אהלן ערב טוב, אני מנסה לפתוח תמונות במחשב וכתוב לי ''למציג התמונות של Windows אין אפשרות להציג תמונה זו מכיוון שייתכן שאין במחשב שלך די זכרון זמין. סגור תוכניות אחדות שאינך משתמש בהם או פנה מקום בדיסק הקשיח (אם הוא כמעט מלא), ולאחר מכן נסה שוב'' לפי גאדג'ט בדסקופ (כן אני נאמן לWIN7) אחוזי השימוש בזיכרון הם נמוכים. בדקתי גם דרך מנהל המשימות ויש לי יותר מ2GB פנויים. לגבי ההארד דיסק, במחיצה הזו של ההארד דיסק יש לי יותר מ200GB. מה הסיבה שזה קורה? תודה.

• 1 תגובה
    • 7.3k צפיות
  2. Started by topcat115,

אני מנסה לצרוב קבצי וידאו לפורמט DVD על דיסק DVD+R DL ובסוף הוא מודיע שהצריבה נכשלה, וכשבעצם הוא צרב רק חצי. ניסיתי כבר בשני צורבים שונים שתומכים בDVD+R DL ואותה תוצאה בשניהם. השתמשתי בWindows DVD Maker. מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם ! אז ככה , יש לי מוניטורים של DYNAUDIO BM6A וכרטיס קול מגדם FIREFACE 400 כמו שאתם מכירים . הבעיה שלי היא , שאני מנסה להפעיל שיר כולשהוא יש לי קפיצות מהמוניטורים אני שומע כמו פלאקים כאלה , טאק טאק טאק טאק משהו כזה ושאני נותן למחשב שלי להתאמץ טיפה זה משמיע קפיצות קצת יותר חזקות , עכשיו האפשריות שניסתי כדי למנוע את הבעיה הם : *ביטלתי את הכרטיס קול המובנה בביוס - לא נפתרה הבעיה *ניתקתי זכרונות חיברתי + כול המחשב פירקתי חיברתי - לא נפתרה הבעיה *פירמטתי את המחשב והתקנתי ישירות את ההתקנה של ה FIREFACE הכרטיס קול - לא נפתרה הבעיה *ניתקתי את כרטיס ה FIRE WIRE שאליו מחברים את הכרטיס קול FIRE FACE , ניתקתי אותו ושמתי אותו בסלוט אחר במחשב - לא נפתרה הבעיה אבל איך …

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. המחשב פשוט ניתקע לי שאני מתחיל לשחק במשחקים. ניסיתי משחקים כמו 1.6 וCALLL OF DUTY 2 ו CIVILIZATION 3 וכמה דקות או שניות אחרי שאני משחק במשחקים האלה המחשב ניתקע. המפרט שלי הוא MSI 915G combo-fr intel P 4 3000 MSI rx600xt Samsung SATA 80 GB ceno DDR 400 256*2 Enermax NoiseTaker 370W מה יכולה להיות הבעיההההההה?

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  5. Started by e-d-a,

שאלה ראשונה מה אתם אומרים על המסך הזה LG Flatron 795FT Plus? (יש לי טרייד אין עליו משומש) שאלה שנייה איזהזכרונות הכדי לי מבחינת ביצועים בלי אוברקלוק שיתנו ביצועים מעולים אבל לא יהיו יקרים? (נגיד גג 320)

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. היי לכולם, יש ברשותי מחשב דלל vostro v131 עם מערכת הפעלה ווינדוס 7 ואקספלורר 9 לאחרונה (יומיים כבר) מופיעה הודעה מאוד מציקה שמפריעה לגלישה באינטרנט... אשר מופיעה כל הזמן.... רענון דף, פתיחת דף חדש, סגירת דף קיים ובכלל..... מצורפת תמונה.... אשמח לכל עזרה בעניין. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  7. ככה יש לי לוח של dfi ומעבד amd 3500 אני רוצה להתקין את ההיטסינק על המעבד עכשיו שמתי אותו את שני התופסנים מהצדדים תפסתי עכשיו בצד אחד יש מין מנוף כלשהו שאתה אמור להוריד כלפי מטה ,עושה רושם שהוא יורד אבל ממש בכוח ,הצלחתי להוריד אותו אבל הוא לא הכי נתפס על אחד הפינים שהוא אמור להיות עליהם אבל הוא למטה...:\ האם זה בסדר? לא הבנתי כל כך למה צריך את המנוף הזה אם בשני הצדדים יש את הקליפסים שתופסים אותו חזק ללוח אשמח אם תוכלו לעזור לי אני במהלך ההתקנה

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  8. או קי קניתי לא מזמן מערכת של קריאיטיב למחשב inspire 4400 ושאני שומע מוזיקה חזק המסך קצת רועד ויש טיפב עיוותים... מה אפשר לעשות? זה יכול להרוס תמסך?

• 13 תגובות
    • 788 צפיות
  9. שלום כולם... יש לי איזו בעיה במחשב, שכשאני מדליק אותו הוא נשמע עובד, הכוננים נדלקים, אבל המסך לא נדלק. גם לא שומעים צפצופים כשהמחשב עולה, והמנורה הכתומה במחשב של הדיסק דולקת לאיזה 20 שניות ונכבית. ניסיתי לנתק הכווול מהמחשב, חוץ מהמעבד, ולא קרה כלום.. וכשהוצאתי את הזכרונות לא שמעתי צפצופים. קראתי קצת בכל מיני ת'ארדים ואמרו שם שזה המעבד או הלוח אם. אבל איך אני יכול להיות בטוח? ואם זה אחד מהם, איך אני מוצא במה זה בדיוק? נ.ב: לפני שזה קרה, הייתה בעיה בדיסק, והייתה בעיה שהמחשב עבר את ה-BIOS ואז עשה ריסטרט. מצאתי שזכה היה בגלל הדיסק. אבל אז אפילו כשניסיתי להכניס את הדיסק של הווינדוס היה מסף כחול... ופתאום זה לא עבד לגמרי. מישהו?

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  10. אז ככה: כמו שכבר כתבתי יש לי את הלוח GA-8N SLI של גיגה בייט, מעבד INTEL-P D 2.66 1 ג'יגה דואלי 667 של גייל (שני כרטיסים של 512) לפני כמה שבועות נשרף המעבד מסיבה לא ידועה, לאחר שהחליפו את המעבד נשרף לוח האם, שכנראה מההתחלה התקלה הייתה בו, אבל לא משנה הכל הוחלף. אחרי שהחליפו אותו התחילה בעיה שהוינדאוס כל הזמן נפל (מסכים כחולים וריסטרטים עצמיים), אחרי פירמוט בכלל לא היה ניתן להתקין וינדואוס כי הוא היה נופל כל פעם. אחרי ששברתי תראש מה לעשות בסוף חיברתי את הזיכרון לא בצורה דואלית אלה בסלוטים 1-2 (במקום 1-3 שהם דואלים). מאותו הרגע הכל עבד. האם הזיכרון לא בסדר, או הלוח?! ואיך אני יכול לבדוק את זה מבלי להביא זיכרון אחר? עוד שאלה, כל פעם שאני לוחץ על הפעלה מחדש המחשב מבצע כיבוי וי…

• 6 תגובות
    • 561 צפיות
  11. Started by DudiD,

שלום, יש לי דיסק קשיח חיצוני (Maxtor One Touch) בנפח 500GB המחובר למחשב באופן קבוע. כשאני לא נכנס לספרייה הראשית של הדיסק החיצוני אז אין שום בעיה, אבל כשאני נכנס התהליך explorer.exe לפתע קופץ ל-99% והוא ממשיך להיות כך גם כשאני סוגר את כל התיקיות של המחשב. הדרך היחידה לצאת מהמצב הנ"ל הוא להרוג את התהליך explorer וליצור אותו מחדש. (לעיתים כשאני נכנס לתיקייה הראשית של הדיסק החיצוני אז explorer.exe עולה רק ל-49%, לא הצלחתי להבחין מה גורם להבדל בין הפעמים שהוא 99 לבין הפעמים שהוא 49). הדיסק החיצוני מחובר ישירות למחשב על ידי USB2. בהתחלה חשבתי שהבעיה בכבל ה-USB, אך החלפתו לא פתרה את הבעיה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by dogday,

אני לא מצליח להכין ב xp כל דיסקט שאני מכין לא טוב. תודה לעוזרים!!!! ;D

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  13. PC הפסיק לעלות לוח אם GA-B75M-D3H סוקט 1155 ניסיתי כל מה שידוע, לפרק את כל הרכיבים, לבצע CLR_CMOS. התופעה היא שהמחשב מציג את מסך הביוס הראשוני - מוצגות האפשריויות ללחוץ DEL, F9,F12 וכדומה אבל אז הוא מנסה להעלות את מסך הביוס הראשי כותב כתובת UEFI BIOS אבל לא מצליח להיכנס ונכבה. היות וניסיתי כנראה הכל וזה בעיה כנראה בלוח אם אני רוצה המלצה לחנות אמינה ומקצועית רצוי באיזור תל אביב שיטפלו לי במחשב. תודה.

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  14. Started by Weihenstephan,

שלום לכולם.. אי שם במעמקי המחשב יש לי תמונות ממש ישנות, שעד לפני שנה בערך נפתחו באופן תקין ופעלו כמו שצריך. מדובר על קבצי JPG שעדיין מופיעים בתוך התקיה.. יש להם נפח אך המחשב לא מצליח להציג אותם צירפתי את הודעת השגיאה.. אגב ניסיתי כבר שלל תוכנות להצגה (פיקאסה ,acdsee) אבל כאילו הקובץ של התמונה שומר על גודלו הנפחי אבל לא מציג את המידע בתוכו (התמונה עצמה) יש אפשרות לשחזר את התמונה או שהקובץ "הלך" ולא ניתן לשחזר? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Grahf,

יש לי aspier 3100 מACER (שקבלתי במתנה) עכשיו המפרט לא משהו (1.6 סמפטרון גיגה ראם DDR2) הבעיה שכול דבר שהוא תלת מימד (אפילו הסמל של אידוס ) נשבר לחתיכות גאומטריות לא משנה אם המשחק ישן (דאוס אקס , רברנט) או יותר חדש (KOTR2) המחשב אמור לעמוד בדרישות עדכנתי את הדריברים האחרונים של ACER כי ATI לא תומנכת ישירות בחברה עכשיו אני יודע שהכרטיס הזה יכול להריץ את המשחקים האלה אבל זה לא עוזר רעיונות

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  16. Started by owen10,

מה זה DMI? ומה אומרת ההזהרה פה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  17. שלום יש לי בעייה רצינית יש לי את הכרטיס קול הזה VIA VT8237A High Definition Audio Controller PCI עכשיו לפני שפירמטתי את המחשב פתאום הפסיק להיות קול במחשב בדקתי דרייברים הכל אפילו התקנתי כרטיס קול חיצוני חדש שמתי דרייברים קיבל הכל בלי שגיאות בלי כלום אפילו במנהל התקנים מראה שהכל תקין מזהה דרייברים הכל מותקן כל הדרייברים של הלוח אם בקיצור הכל על פני השטח מראה תקין עכשיו פירמטתי את המחשב שמתי ווינדוס חדש התקנתי הכל אחד לאחד כולל הכרטיס קול המובנה של הלוח במנהל התקנים מראה הכל תקין קודאקים התקנתי בסרגל מראה את האייקונים של הכרטיס קול הכל מראה בסדר אפילו שאני מפעיל סרט או שיר הוא מראה שהכל תקין פשוט מריץ כאילו הכל בסדר אבל בעצם לא שומעים כלום אם למישהו יש פיתרון בישבילי או שי…

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  18. יש לכם מושג מה זה אומר? אולי הזיכרון לא תקין!

19. שלום לכולם, היום אחר הצהריים עזבתי את המחשב דלוק וכשחזרתי עליוהוא היה במהלך ריסט. המחשב עולה עד לטעינת הWINDOWS ואז מאתחל בחזרה, כלומר הWINDOWS איננו עולה. מה עושים? חשוב לציין שאף אחד לא נגע במחשב בזמן שלא הייתי ליידו. כמוכן במחשב היה HD קרוב לסוף חייו, נתקתי אותו וגם לאחר מכן המחשב לא עלה כמו שצריך. בנוסף המחשב לא עולה גם בSAFE MODE. מה עושים? תודה רבה לעוזרים, אני ממש זקוק לעזרתכם! ניצן

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. התקנתי את הדרייברים הכל היה אחלה עשיתי מודינג ושהזזתי את הכרטיס קול מהסלוט שלו הוא עשה בעיות התקנתי את הדרייברים מחדש אבל מי שמכיר את החומרה יודע שיש בתוכה איזה מיקסר פנימי מעיין אקולייזר חיוני ועכשיו הוא מסרב להתקין לי את המיקסר בתואנה שחסר קובץ שנימצא על הדיסק של הוינדוס הכנסתי את הדיסק אבל הוא לא מוצא אותו לא על הדיסק ולא בכונן הקשיח מה עושים?!?!?!

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  21. Started by Sygnus,

שלום שמתי לב שהכרטיס קול אינו עובד, מוזיקה לא מתנגנת מהמחשב. נכנסתי ל volume control , הוא לא נותן להיכנס לזה הוא רושם, there are no active mixer devices כאשר אני מנסה להפעיל קובץ עם ווינאמפ, הודעת השגיאה היא bad directsound driver please install proper drivers or select another device in configuration. 88780078 eror code ההגדרות במנהל התקנים מוגדרות, אפילו הורדתי אותן והתקנתי מחדש. מה יכולה להיות הבעיה לפי דעתכם ? תודה.

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  22. Started by -LosNir-,

שלום, לפני כמה שעות פרמטתי והתקנתי וינדוס XP SP2 באנגלית. התקנתי את כל הדרייברים והכל. אחרי זה התקנתי QUAKE 4 ופתאום התחילו לי בעיות שאני מתחיל משחק חדש, לקראת סוף הטעינה הוינדוס עושה שגיאת "Send / Dont Send". מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  23. אהלן ניסתי להקין חלונות 7, ולא משנה מה עשיתי, ההתקנה של חלונות 7 לא זיתה את הדיסק קשיח שלי. מה עשיתי: הגדרתי את הכונן גם כ SATA ןניסיתי גם כ IDE. (ככה הביוס בעצם מכבה כנראה את ה ACHI ) בכל אוםן הכונן *כן* מזוהה ע"י הביוס בשני האופנים. ניסתי גם לטעון את הדריברים שהגיעו עם הדיסק - עדיין אין זיהוי של הדיסק במערכת ההפעלה. יש לכם? רעיונות? אני די בטוח שמדובר בכונן לא תקין, והציפסט של G41 הוא די ישן, אמור להיות דריברים שלו בחלונות 7.

• 7 תגובות
    • 991 צפיות
  24. Started by MDK,

אני לא מבין מה הבעיה..... המשחק עובד יפה מאוד על 1600X1200@EXTREME (בלי פילטרים) ופשוט נתקע לפעמים לכמה שניות.......אה וגם טיפה מקרטע מ70 ל20 ברזולוציה הזו בנוסף, התקיעות האלה קורות גם על 1280X1024... הנה תמונה שצילמתי ברגע שנתקע המשחק לרגע...(אגב המחשב עצמו לא נתקע - ההוכחה היא שאני שומע שירים והם לא עוצרים) קשה לי להאמין שזו בעית חום... הדרייברים הם 53.03...מפרט מחשב תוכלו למצוא בצד <--- נ.ב. - לפי מה שהבנתי המשחק לא כבד..ואמור לעבוד נורמלי..

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by abcdd,

בזמן האחרון המחשב ניהיה ממש איטי, עשיתי איחוי ולא עזר הישתמשתי בכל מיניי תוכנות לניקוי Registry ו- spyware כלום לא עזר, בדקתי בwindows task manager ושמתי לב שזה מישתמש ביותר מידיי זיכרון שימו לב למיספרים הגבוהים 20000 זה לוקח, שזה אמור לקחת 1000.... למישהו יש רעיונות?

• 6 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.