תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,295 דיונים בפורום זה
-
תראו אני אובד עצות הורדתי דרייבר לכרטיס קול התקנתי והוא נשאר כמו שהיה יש לי כרטיס קול VIA AC'97 Enhanced Audio Controller עכשיו אני בסך הכל רוצה ללכת ללוח בקרה שהמחשב יזהה אותו ואז אני אוכל להכנס לצלילים וללחוץ על האופציה הצג בשורת המשימות אני מנסה והוא אומר לי ללכת להתקין משהו התקנתי דרייבר מה עוד אפשר? נ.ב. יש לי XP PROFESIONAL
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול קיבלתי דיסק קשיח חדש (WD 120GB 8MB Buffer) וניסיתי לחבר אותו כ-slave לדיסק הישן (IBM 40GB). ג'ימפרתי נכון, חיברתי את כבל ה-DATA נכון אבל ה-BIOS לא מזהה אף אחד מהם. הנה מגיע הקטע המוזר - כשאני מנתק את הפלופי, ה-BIOS מזהה את הכוננים הקשיחים ללא בעיה. למישהו יש מושג מה קורה פה?
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום חברים. אולי זה לא המקום הנכון,אבל זה נראה לי פחות או יותר הפורום הכי קשור... אם לא-העבירו אותו הלאה בבקשה. תודה. יש לי מייל מאז ומעולם של 012 (אינטרנט זהב) ואני רוצה להתנתק מהם ורק בגלל המייל שלהם "נתקעתי" איתו עד היום. יש לי שם המון רישומים לפורומים וסיסמאות ושחזור סיסמאות אליו וכו', לכן עדיין לא עברתי לג'ימייל למשל. לעניין: תחת "חשבונות וייבוא" בג'ימייל, אני רואה 2 אופציות- יבא דואר ואנשי קשר מידע נוסף יבא מ-!Yahoo, Hotmail, AOL או דואר אינטרנט או חשבונות POP3 אחרים. יבא דואר ואנשי קשר או בדוק דואר מחשבונות אחרים: מידע נוסף הוסף חשבון אימייל …
-
- 0 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
לא יודע אם זה שייך לתוכנה או חומרה אבל זה שניהם פחות או יותר.. רכשתי כבל USB TO IDE CABLE ושאני משתמש בו זה כאילו עובד רק בפעם הראשונה, כלומר: חיברתי הרדיסק (1) ללפטופ וזה עבד וכאשר ניסיתי לחבר הרדיסק (2) אחרי זה כבר לא עבד. לקחתי את הרדיסק (2) למחשב אחר חיברתי אותו שם וזה עבד. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה במחשב כשהוא נידלק הוא פיתאום לא מגיב[אין מסך]והנורה ב CD-ROM מהבהבת כמו משוגעת עכשיו,המחשב היה באייבורי לתיקון [איך לא אייבורי הא?] והם אומרי שלהם עבד הכל טוב -ושכל הרכיבים תקינים-כולל הספק [520W] אז השאלה היא ככה- 1.יכול להיות שהמחשב מיתקצר מכרטיס הרשת האלחוטי?[level 1] 2.האם זאת בעית מתח בבית? [למרות שיש לי עד מחשב אבל אין לו תבעיה הנ"ל. למרות כשה חיברתי לו את כבל המסך קיבלתי היתחשמלות והי כמו ניצוצות קטנים כאלה.. נ"ב-היחלפתי את כל הכבלים לחדשים ועדיין יש בעיות וחשוב לומר שליפעמים הוא כן עובד ואם אני משאיר אותו על מצב המתנה אחרי שעה או לא יכבה. תודה מראש אלירן
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך מגדירים שמה שעכשיו קיים יהיה מוגדר. בשלב השני אני רוצה לדעת איך אני מחיל את מה שקיים על המחשב בו אני פועל. במילים פשוטות איך אני מגדיר ואיך אני מפעיל. כבר קרה לי שהתעסקתי, ועל כל מה שהיה קיים (הלינקים) התווספו עוד מאות קישורים ישנים שכנראה הגדרתי אותם בעבר ועכשיו אין לי בהם צורך, ואני רוצה לדעת איך אני מגדיר כדי שבפעם הבאה לא אכנס למצב ביש נוסף
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך DELL 2209WA ולאחרונה יש פס צהוב לאורך המסך. לפעמים זה נעלם מעצמו אחרי כמה זמן. ניסיתי להחליף כבל חשמל של המסך, לגעת במגעים, להחליף חיבור במכרטיס מסך ולא עוזר.. אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כונן של 2T (למיטב זכורני) של WD passport לא מזוהה ע"H המחשב וכנראה ש ה boot master נדפק. מבין שלושת הכוננים שלי הוא הכי חדש (נקנה לפני 3 4 שנים) ונדפק שנתיים אחרי שנרכש. התפנה לי זמן ואני רוצה ל"שבת" על זה ולנסות להציל לבד את המידע. לא לוקח לחברה חיצונית כי זה הון ולא בטוח בכלל שיש שם משהו שלא מגובה גם במקום אחר. זה המקום לשאול על תוכנה מומלצת / סרטון שמסביר איך לפרק את הכונן וכו'? או לעבור לפורום אמצעי אחסון?
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש ובו לוח אם M2A-VM HDMI ומסך ViewSonic VX2235wm גירסת ה 2ms. חיברתי את המסך והכרטיס מסך שעל לוח אם בעזרת חיבור DVI-D הקיים בשניהם. ברזולוציה הכי גבוהה 1680X1050 מתרחשת תופעה מוזרה ברבע התחתון השמאלי של המסך יש ריצוד של פיקסלים. נגיד בשולחן העבודה של XP בלי שאני עושה משהו פיקסל אחד או שניים משנה את צבעו ללבן או אדמדם וחוזר למצב המקורי שלו ( כחלק מהתמונה ) וכך יש מן ריקוד לש פיקסל אחד שניים אחד אחרי השני. עד כמה שאני מצליח לראות ברזולוציות האחרות זה לא קורה. מה הסיבה לך? בעית מסך? בעיית כרטיס מסך בלוח האם? בתודה מראש. עריכה: עכשיו חיברתי את המסך והמחשב בעזרת חיבור VGA ונכון לעכשיו התופעה פסקה ( או שאני כבר לא רואה טוב ). אז מה מקור התופעה בחיבור הד…
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
קניתי כרטיס זיכרון RAM למחשב נייד של ASUS בחנות שבה קניתי נאמר לי להוציא את הסוללה לפני שאני מכניס את הזיכרון למחשב. לאחר שהחזרתי את הסוללה המחשב מראה לי שהסוללה מחוברת אבל לא נטענת. מה יכולה להיות הבעיה ? חשוב לציין שהסוללה מקורית והמחשב חדש בן 10 ימים.
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אולי מישהו יודע/ניסה? הייתי מוענין לפרק מסך של לפטופ ולהשתמש בו באיזה שהיא צורה כמסך בפני עצמו. הרעיון הוא להתקין אותו ברכב, השאלה אם יש איזה שהיא דרך לפרק את המסך בלבד וליצור לו באיזה שהיא צורה חיבור חיצוני. תודה מראש. נועם.
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
המחשב החל להכבות בלי סיבה... ובלי קשר (או אם) כשאני מפעיל אותו כל פעם הוא רושם לי FLOPPY DISK FAILED ואני צריך ללחוץ F1, בחלק מהמקרים זה נכנס לי אוטומטית לביוס לאיזור שבו עושים בד"כ OVER CLOCKING.. חשוב לציין שמעולם לא עשיתי O.C למחשב... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
הכל עובד בצורה מצויינת אבל הכתוביות לא תומכות תלת מימד. כלומר רואים את הסרט בתלת מימד ואת הכתוביות לא. הן נמרחות על הכל הסרט...
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
-
ניסיתי עם הכפתור fn לא עזר וגם לחפש servies.msc ולהפעיל משם גם לא עזר יש למישהו רעיון?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה חינמית לתיקון קבצי וידאו שיחזרתי מכרטיס זיכרון של מצלמה והתמונות חזרו אבל כל הוידאו פגומים מישהו מכיר תוכנה טובה? עדיפות לחינמית אבל אם אין אז תוכנה שלפחות נותנת מספר תיקונים בחינם ולא שנותנת רק מס' שניות מהסרטון כדי שאוכל לבדוק איך התוכנה והאם שווה לקנות אותה בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כמה ימים הייתה לי את אותה תקלה הוצאתי את הזכרון ראם והכנסתי שוב והסתדר אתמול כיבתי את המחשב והורדתי את המפסק מאחורה עכשיו ניסיתי להדליק לא מגיב בכלל ניסיתי שוב להוציא את הראם ולא עזר תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
-
היי כרטיס מסך של רדאון, כשאני גורר חלון לתצוגה המשנית(צג נוסף) ואח'כ סוגר אותו, החלון ממשיך להיפתח רק שם (תצוגה משנית, צג נוסף) עד שאני גורר אותו שוב לתצוגה המרכזית, מאוד מתסכל! יש דרך להחזיר את החלון לתצוגה הראשית בסגירה (פשוט שיחזור אוטומטית) תודה
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד lenovo ideapad s530 ויש לי בעיה שכאשר אני מכבה את המחשב (כמו שצריך דרך התפריט של הווינדוס בפינה למטה, לא מצב שינה או משהו) אז כעבור זמן מסוים שאני מדליק אותו הסוללה "צונחת" ל0.. לדוגמה כיביתי את המחשב עם 57% סוללה, הדלקתי אותו כעבור בערך 14 שעות ואז הוא נדלק המד סוללה היה על קצת יותר מחצי (לא הספקתי לראות אחוז מדויק אבל באזור 50-60% ) ואז אחרי משהו כמו 3 שניות הוא רושם לי הודעה על המסך שהסוללה חלשה מאוד ולחבר למטען (הסוללה "קופצת" ל- 0) אם אני מספיק לחבר מטען בשניה אז הוא נשאר דולק אם לא אז הוא נכבה ואני מדליק אותו אחרי איזה דקה עם אחוז או שניים.. יש לציין שהמחשב בן שנה, בשימוש סביר לגמרי לא שימוש כבד מידי, וכאשר אני עובד איתו הסוללה מספיקה סבבה ל…
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
התקלה חוזרת על עצמה כבר בערך חודשיים (יש לציין שתדירות הBSOD נמוכה משהו כמו פעם בשבוע), קוד התקלה הוא 0X0000007E ומופיע גם שם הקובץ TCPIP.SYS. ניסיתי בעבר לעדכן את הביוס ואת הדרייבר של כרטיס הרשת (מובנה בלוח GA-965P-DS4) לא היה שינוי, כמו כן ניסיתי לעבוד עם כרטיס רשת PCI רגיל (8139 של REALTEK) ואין שום שינוי. אני מצרף את קובץ הMINIDUMP האחרון שלי (צריך לשנות את הסיומת(למחוק את הTXT.)) אה, ועוד משהו שנראה לי קשור לבעיה: כל פעם שאני עושה איתחול למחשב (התקנת תוכנות, עידכונים וכו') מופיעה לי הודעת שגיאה(שנסגרת לבד לאחר שנייה) של הדר' ווטסון (dwwin.exe) [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אהלן חברים. ברוך השם הגיעו לי היום שתי חבילות מארצות הברית, מיקרופון AT2020 עם מחבר XLR וBLUE ICICLE שממיר אותו לUSB. עכשיו הבעיה היא שאין לי דרך לקבל פידבק עצמי מהמיק' לאוזניות, כי אין למתאם דרייבר עם GUI, ככה שבעצם אני תקוע עם הפידבק של הווינדוס שמגיע בדיליי ואי אפשר לעבוד איתו. יש לכם איזה עצות לעזור לי? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, לפני כחודש שידרגתי את הכרטיס מסך שלי ל-GIGABYTE ATI RADEON HD4850 וגם את ספק הכח (כדי שיתמוך בכרטיס, עלה 400 שקל בערך). הכל עבד יופי עד שפירמטתי את המחשב, פתאום לא היה סיגנל במסך.. לא עזר כלום, חיברתי את המסך לכרטיס המובנה של הלוח אם. בDEVICE MANAGER הכרטיס מסומן כלא מזוהה, וכמובן ניסיתי להתקין את התוכנה מדיסק ההתקנה המקורי של כרטיס המסך אבל היא טוענת שהיא אינה תומכת בסוג הכרטיס שיש לי.. מוזר. שוב לא עזר כלום, לא דרייברים מהאינטרנט, לא איפוס של ה-ביוס ולא 3 פירמוטים למחשב. לקחתי את הכרטיס למעבדה ושם אמרו שהוא תקין ושהבעיה אצלי, כנראה שאולי בPCI SLOT. האם יש תוכנות שיכולות לבדוק \ לאבחן (אולי לתקן?) בעיות בPCI? או שמישהו מבין בזה ויודע איך לעשות את זה? תודה רבה!…
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום, נכון להיום יש לי מעבד e6550 עם 1333fsb עכשיו בתוכנה cpu-z כתוב לי שמהירות הבאס של המעבד היא 333mhz ,ויש לי זכרונות שהם 800mhz האם זזה חונק אחד את השני? , ואיך הfsb משחק פה ? תודה לעונים ,לידור .
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-