עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום רב אני כבר לא יודע מה לעשות עשיתי הרבה מאוד בדיקות והכל אבל שום דבר לא עוזר פתאום אני לא מצליח להתחבר לאיסיקיו שלי אחרים מצליחים להתחבר ואני יכול להתחבר אבל למספרים אחרים באיסיקיו פשוט המחשב שלי לא נותן לי להתחבר למספר איסיקיו שלי ! ניסיתי להסיר את האיסיקיו ולהתקין מחדש וזה לא עוזר...ניסיתי לשים מירנדה וזה גם לא עוזר. בבקשה תעזרו לי ! אני לא רוצה לפרמט. עריכה: שיט ! מנהלים בבקשה תעביר את זה לפורום המתאים לא יודע מה קרה פה !

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  2. שלום לכולם, לפני כמה ימים אחי ניסה להדליק את המחשב שלו, ואחרי שהמחשב עלה הוא התחיל לעשות ריסטארטים, והמצב החמיר עד שהמחשב עושה ריסט כבר בשלב של טעינת הוינדוס. הוא הלך לטכנאי והטכנאי ניסה לעשות Repair למערכת ההפעלה, וזה לא עזר. כשחיברנו את ההארד דיסק למחשב שלי הצלחנו לקרוא ממנו מידע וגם להעתיק ממנו קבצים חשובים, מש ששולל את התקלקלות ההארד דיסק. ניסינו להתקין וינדוס מחדש, ואחרי השלב של פירמוט ההארד דיסק, מופיעה הודעה שהמחשב יאותחל בעוד מספק שניות, ולא קורה כלום. אם מכבים את המחשב מהכפתור ונכנסים שוב להתקנה של וינדוס, המחשב כביכול מתחיל להתקין את הוינדוס מחדש, אבל הוא מראה שיש כבר מחיצה אחת ©. ממה נראה לכם שזה נגרם? מה אפשר לעשות? יש לציין שהמחשב ישן מאוד, ועובד כמו סוס כבר …

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  3. Started by user1552,

שלום רציתי לדעת מה זה גרסת וינדוס 7 MSDN? ראיתי שהרבה מדברים עלייה. ועוד שאלה קטנה : אם אני עושה תיקון במחשב (שידרוג וינדוס אותו גרסה) זה ימחק לי את הכל? או שלא? ואם יש לי תוכנת הגנה שמותקנת על C:\Windows\system32 זה ימחק לי אותה?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. תמיד שאני על דולבי במסך וזה מחובר לכרטיס קול הפשוט OB של הלוח “ צבע ירוק “ ALC662 אז המחשב נכנס לפריז אחרי כמה שעות / יום לא מיד וזה נתקע באמצע סירטון ב HDMI זה לא קורה , אני רוצה לעבוד על ה AUX הרגיל של ה מחשב והטלויזיה בגלל ששם אין דיליי בשמע כמו ב HDMI דיליי של 2 שניות ואז שומעים במעבר בין סירטון לסירטון , אם אני יוריד את איכות השמע זה יפסיק להיתקע ? למשל CD או FM QUALITY ?? במקום ה DVD QUALITY זאת לפחות ההמלצה של ה AI

5. סרטוןשלום לכולם, אשמח לקבל את עזרתכם. נהייתה לי בעיה במחשב שכל פעם שאני מנסה להריץ משחק מופיעים לי פסים במסך. צירפתי קישור לסרטון. מדובר במחשב גיימינג עם כרטיס מסך nvidea gforce rtx 2060. מה הה קורה? בדקתי את הכרטיס ונראה שהוא תקין וגם התקנתי דרייברים מחדש דרך nvidea. מישהו פה מכיר את הבעיה הזו ויכול לעזור לי בבקשה?

• 0 תגובות
    • 390 צפיות
  6. Started by The-Who,

שלום רב, ברשותי מסך NEC AccuSync LCD 72VM וכ. מסך מובנה לוח אם INTEL GMA 3000. לאחרונה המסך מסרב להכנס למצב STANDBY ע"י WINDOWS XP. המסך מפעיל את שומר המסך בזמן הקצוב, אך כאשר הוא אמור להכנס למצב STANDBY כעבור X דקות הוא נכבה לרגע ואז נדלק שנית, כאילו מישהו נגע במקלדת או העכבר. אמנם למחשב יש מקלדת ועכבר אלחוטיים ולכן יתכן שתנועה או קליטה של תנועה כלשהי שלהם עלולה "להעיר" את המחשב, אך עובדה היא שהבעיה מתעוררת רק בכניסה למצב STANDBY, במצב SCREEN SAVER אין שום בעיה והוא נשאר במצב הזה עד שהוא אמור, כאמור, להכנס למצב STANDBY. אשמח לשמוע אם למישהו יש רעיון כיצד לפתור את הבעיה. תודה מראש לכולם.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  7. כמה הוא נחוץ? הלוח יכול לפעול בלי החיבור הזה? ומאיפה אני משיג ספק עם כזה חיבור?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  8. Started by yosisharaby,

שלום! יש לי בעיה בקריאת דיסק DVD! מדובר בצורב7170A DVD NEC הצורב אחריות וראיתי שמחליפים לי אותו! חיברתי אותו בבית וכמו כן אותה בעיה שוב פעם הוא קורא דיסקים רגילים של 700 רק DVD לא. הכנסתי דיסק של ויסטה שהוא על דיסק DVD והוא קורא את הדיסק כבוט! האם אני צריך לפרמט את המחשב או שיש דרך אחרת לסדר זאת? יש לי נערכת הפעלה XP PRO! תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  9. Started by eegg,

המחשב עושה ריסטארט כמעט כל יום כשאני באינטרנט או אפילו רק במסנגר צריך עזרה! מפרט hp pavilion mx70 מעבד 1.0 אניטל פנטיום 3 192 זיכרון 60 גיגה

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  10. Started by a1516a,

היי, קניתי מחשב נייד של DELL מדגם INSPIRON 7720SE, הוספתי לו SSD בנוסף לקשיח, עשיתי פירמוט והתקנתי את הוינדוס מחדש על ה-SSD במקום על ההארד דיסק. מפרט מחשב: [table][tr][td]ערכת שבביםMobile Intel® 7 Series Express Chipset (HM77) [/td][/tr][tr][td] צבעAluminium [/td][/tr][tr][td] מעבד : [/td][/tr][tr][td] מעבדIntel Core i7-3610QM [/td][/tr][tr][td] מהירות2.3GHz [/td][/tr][tr][td] זכרון מטמון6MB [/td][/tr][tr][td] מהירות FSB1333MHz [/td][/tr][tr][td] זיכרון : [/td][/tr][tr][td] נפח8GB [/td][/tr][tr][td] מהירות זיכרון1600MHz DDR3 [/td][/tr][tr][td] חריצי זיכרון פנויים0 [/td][/tr][tr][td] קיבולת זכרון מקסימלית8GB [/td][/tr][tr][td] אחסון : [/td][/tr][tr][td] גודל דיסק1000G…

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  11. שלום אנשים המחשב שלי נהיה איטי מאד הפעלתי את כל התוכנות המומלצות לניקוי איחוי, לא עוזר, בדיקת האד דיסק, אנטי וירוס וכו', הכל תקין טמפרטורת המעבד 58 מעלות צלזיוס דגם המעבד הוא PENTIUM 4 3 .0GH 64 BIT SOKET 775 למישהו מושג מה היא הטמפרטורה המוממלצת למעבד הנ"ל? לוח האם יושב על 50 מעלות מדובר על לוח אם P5GD1-VM - 915 זכרון 512 256*2 400mhz המחשב איטי בטירוף, משמש ליישומים משרדיים ועדיין... מהירות סיבוב מאוורר המעבד 2.3K אשמח אם מישהו ידע מהי הטמפרטורה המומלצת ומה עוד יכולה להיות הבעיה תודה

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  12. יש לי כל הזמן רעשים לבנים ברקע > מרגיז לא ברור לי למה זה קורה היום היצלחתי לגלות שכשכל הערוצים בפול ווליום > ואני מנמיך את הערוצים 3 או 5 או 7 > למינימום > הרעש ניפסק! דממה ואח"כ אני יכול להשמיע מוזיקה בלי רעשי רקע מישהו יודע למה זה קורה ואיך פותרים את הבעיה? THX

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  13. Started by mc hagay,

תראו אני אובד עצות הורדתי דרייבר לכרטיס קול התקנתי והוא נשאר כמו שהיה יש לי כרטיס קול VIA AC'97 Enhanced Audio Controller עכשיו אני בסך הכל רוצה ללכת ללוח בקרה שהמחשב יזהה אותו ואז אני אוכל להכנס לצלילים וללחוץ על האופציה הצג בשורת המשימות אני מנסה והוא אומר לי ללכת להתקין משהו התקנתי דרייבר מה עוד אפשר? נ.ב. יש לי XP PROFESIONAL

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  14. Started by shubilmobile,

שלום לכולם, אתמול קיבלתי דיסק קשיח חדש (WD 120GB 8MB Buffer) וניסיתי לחבר אותו כ-slave לדיסק הישן (IBM 40GB). ג'ימפרתי נכון, חיברתי את כבל ה-DATA נכון אבל ה-BIOS לא מזהה אף אחד מהם. הנה מגיע הקטע המוזר - כשאני מנתק את הפלופי, ה-BIOS מזהה את הכוננים הקשיחים ללא בעיה. למישהו יש מושג מה קורה פה?

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  15. שלום חברים. אולי זה לא המקום הנכון,אבל זה נראה לי פחות או יותר הפורום הכי קשור... אם לא-העבירו אותו הלאה בבקשה. תודה. יש לי מייל מאז ומעולם של 012 (אינטרנט זהב) ואני רוצה להתנתק מהם ורק בגלל המייל שלהם "נתקעתי" איתו עד היום. יש לי שם המון רישומים לפורומים וסיסמאות ושחזור סיסמאות אליו וכו', לכן עדיין לא עברתי לג'ימייל למשל. לעניין: תחת "חשבונות וייבוא" בג'ימייל, אני רואה 2 אופציות- יבא דואר ואנשי קשר מידע נוסף יבא מ-!Yahoo,‏ Hotmail,‏ AOL או דואר אינטרנט או חשבונות POP3 אחרים. יבא דואר ואנשי קשר או בדוק דואר מחשבונות אחרים: מידע נוסף הוסף חשבון אימייל …

• 0 תגובות
    • 7.1k צפיות
  16. Started by prigat_a,

לא יודע אם זה שייך לתוכנה או חומרה אבל זה שניהם פחות או יותר.. רכשתי כבל USB TO IDE CABLE ושאני משתמש בו זה כאילו עובד רק בפעם הראשונה, כלומר: חיברתי הרדיסק (1) ללפטופ וזה עבד וכאשר ניסיתי לחבר הרדיסק (2) אחרי זה כבר לא עבד. לקחתי את הרדיסק (2) למחשב אחר חיברתי אותו שם וזה עבד. מישהו מכיר את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  17. Started by eliran-f,

שלום. יש לי בעיה במחשב כשהוא נידלק הוא פיתאום לא מגיב[אין מסך]והנורה ב CD-ROM מהבהבת כמו משוגעת עכשיו,המחשב היה באייבורי לתיקון [איך לא אייבורי הא?] והם אומרי שלהם עבד הכל טוב -ושכל הרכיבים תקינים-כולל הספק [520W] אז השאלה היא ככה- 1.יכול להיות שהמחשב מיתקצר מכרטיס הרשת האלחוטי?[level 1] 2.האם זאת בעית מתח בבית? [למרות שיש לי עד מחשב אבל אין לו תבעיה הנ"ל. למרות כשה חיברתי לו את כבל המסך קיבלתי היתחשמלות והי כמו ניצוצות קטנים כאלה.. נ"ב-היחלפתי את כל הכבלים לחדשים ועדיין יש בעיות וחשוב לומר שליפעמים הוא כן עובד ואם אני משאיר אותו על מצב המתנה אחרי שעה או לא יכבה. תודה מראש אלירן

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  18. Started by אישי555,

אני רוצה לדעת איך מגדירים שמה שעכשיו קיים יהיה מוגדר. בשלב השני אני רוצה לדעת איך אני מחיל את מה שקיים על המחשב בו אני פועל. במילים פשוטות איך אני מגדיר ואיך אני מפעיל. כבר קרה לי שהתעסקתי, ועל כל מה שהיה קיים (הלינקים) התווספו עוד מאות קישורים ישנים שכנראה הגדרתי אותם בעבר ועכשיו אין לי בהם צורך, ואני רוצה לדעת איך אני מגדיר כדי שבפעם הבאה לא אכנס למצב ביש נוסף

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by daniel89,

שלום, יש לי מסך DELL 2209WA ולאחרונה יש פס צהוב לאורך המסך. לפעמים זה נעלם מעצמו אחרי כמה זמן. ניסיתי להחליף כבל חשמל של המסך, לגעת במגעים, להחליף חיבור במכרטיס מסך ולא עוזר.. אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by ozzo,

כונן של 2T (למיטב זכורני) של WD passport לא מזוהה ע"H המחשב וכנראה ש ה boot master נדפק. מבין שלושת הכוננים שלי הוא הכי חדש (נקנה לפני 3 4 שנים) ונדפק שנתיים אחרי שנרכש. התפנה לי זמן ואני רוצה ל"שבת" על זה ולנסות להציל לבד את המידע. לא לוקח לחברה חיצונית כי זה הון ולא בטוח בכלל שיש שם משהו שלא מגובה גם במקום אחר. זה המקום לשאול על תוכנה מומלצת / סרטון שמסביר איך לפרק את הכונן וכו'? או לעבור לפורום אמצעי אחסון?

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  21. Started by mozess,

טעות

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  22. Started by Diniska,

שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש ובו לוח אם M2A-VM HDMI ומסך ViewSonic VX2235wm גירסת ה 2ms. חיברתי את המסך והכרטיס מסך שעל לוח אם בעזרת חיבור DVI-D הקיים בשניהם. ברזולוציה הכי גבוהה 1680X1050 מתרחשת תופעה מוזרה ברבע התחתון השמאלי של המסך יש ריצוד של פיקסלים. נגיד בשולחן העבודה של XP בלי שאני עושה משהו פיקסל אחד או שניים משנה את צבעו ללבן או אדמדם וחוזר למצב המקורי שלו ( כחלק מהתמונה ) וכך יש מן ריקוד לש פיקסל אחד שניים אחד אחרי השני. עד כמה שאני מצליח לראות ברזולוציות האחרות זה לא קורה. מה הסיבה לך? בעית מסך? בעיית כרטיס מסך בלוח האם? בתודה מראש. עריכה: עכשיו חיברתי את המסך והמחשב בעזרת חיבור VGA ונכון לעכשיו התופעה פסקה ( או שאני כבר לא רואה טוב ). אז מה מקור התופעה בחיבור הד…

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  23. Started by saaryan,

קניתי כרטיס זיכרון RAM למחשב נייד של ASUS בחנות שבה קניתי נאמר לי להוציא את הסוללה לפני שאני מכניס את הזיכרון למחשב. לאחר שהחזרתי את הסוללה המחשב מראה לי שהסוללה מחוברת אבל לא נטענת. מה יכולה להיות הבעיה ? חשוב לציין שהסוללה מקורית והמחשב חדש בן 10 ימים.

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by torchak,

אולי מישהו יודע/ניסה? הייתי מוענין לפרק מסך של לפטופ ולהשתמש בו באיזה שהיא צורה כמסך בפני עצמו. הרעיון הוא להתקין אותו ברכב, השאלה אם יש איזה שהיא דרך לפרק את המסך בלבד וליצור לו באיזה שהיא צורה חיבור חיצוני. תודה מראש. נועם.

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  25. Started by ScreameR,

המחשב החל להכבות בלי סיבה... ובלי קשר (או אם) כשאני מפעיל אותו כל פעם הוא רושם לי FLOPPY DISK FAILED ואני צריך ללחוץ F1, בחלק מהמקרים זה נכנס לי אוטומטית לביוס לאיזור שבו עושים בד"כ OVER CLOCKING.. חשוב לציין שמעולם לא עשיתי O.C למחשב... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.