תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
לפני כמה ימים חבר שלי הביא לי כמה הרדיסקים שהוא לא משתמש בהם כמה זמן כדי שאבדוק אם הם פועלים. פתחתי את המחשב, ניתקתי את ההארדיסקים שלי כדי שיהיו בטוחים ויאפשרו לי מרווח עבודה (מאסטר של 8GB וסלייב של 4GB) והתחלתי לבדוק את ההארדיסקים (ע"י DOS)... ההארדיסקים היו במצב נורא ואף אחד מהם לא פעל. אז החזרתי את שלי וחיברתי אותם כמו שהיו... הפעלתי את המחשב הוא התחיל באופן רגיל , ומשום מה התחיל לבצע SCANDISK ונתקע באמצע ???! מה שחייב אתחול. בפעם השנייה לא אפשרתי למחשב לבצע SCANDISK והוא נתקע אחרי הופעת מסך ה-WELCOME. ניסיתי להיכנס ע"י SAFE MODE והוא נתקע שוב... לא הייתי כלכך מבואס כי את החומר החשוב אני מגבה על הסלייב (4GB) והוא מוגדר על ידי ,לפי מנהל ההתקנים של ה-XP, כהתקן מנו…
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכם, ושבת שלום. אני עובד רוב היום מחוץ לבית ואני חייב לחבר את המחשב הנייד לאייפון בשביל אינטרנט. מצאתי מחשב ישן פירמטתי אותו לווינדוס XP Pro Service Pack 3. כשאני מנסה לחבר גם דרך יואסבי וגם דרך הWifi את המחשב לאייפון. הצג שעל האינטרנט נתקע בײמחפש כתובת IPײ באייפון הוא מראה שהוא מחובר אבל במחשב לא. סוג המחשב compaq nc6120 מה עושים? תודה לכם.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב אז יש לי בעיה בנגן שלא הייתה מקודם כשאני רץ אז הנגן מתחיל לנגן את השיר חלש לפעמים כל כך חלש שאני לא שומע ומתחיל להתקע ורק אם אני מסובב אותו או מרים הוא מתחיל לנגן נורמאלי ואז שוב אותה בעיה הסוללה חדשה ומלאה והאוזניות מחוברות טוב מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי duel boot ואני מנסה לבחור בין xp לויסטה ....אני עושה ריסטרט ובעמוד של הדול בוט אני אמור לסמן את הxp עם המקלדת אבל היא והעכבר לא פועלים, (הנורות מכובות) הם מחוברים אבל עולים רק כשהווינדווס עולה.....מה לעשות? תודה רבה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי יציאת VGA מהמסך ו-2 אופציות לכניסה בכרטיס מסך - VGA ו-DVI. כשקניתי את המחשב והמסך קניתי גם מתאם בין VGA ל-DVI, חיברתי אותו לכבל של ה-VGA ואת המתאם עצמו לכרטיס מסך והכל היה בסדר. החיבור עבד מצוין ככה לפחות שנה וחצי. לפני כמה ימים המסך פתאום הפסיק לעבוד לי, וכשניסיתי לבדוק מה הגורם לתקלה גיליתי שכשאני מחבר את המסך לחיבור VGA רגיל הוא עובד, אך רואים הרבה פחות טוב. הסקתי שהבעיה היא במתאם וקניתי מתאם חדש - אך התקלה נשארה. חשבתי שאולי מקור הבעיה הוא בכבל VGA וניסיתי להחליף כבל עם מחשב אחר, אבל המצב נותר על כנו. מישהו יודע איך לעזור לי להשיב את המצב לקדמותו?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
להלן תוצאות בדיקה של שני מעבדים שניתן לרכוש עם הטאבלט הזה . אני לא איש מחשבים. מאיזה מעבד אני אהנה יותר? https://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Pentium-Gold-4425Y-vs-Intel-Core-m3-8100Y/m786431vsm648336
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
- 2 followers
-
-
היי. אני משתמש הרבה ב sleep mode בזמן שאני לא משתמש במחשב, ובזמן האחרון שמתי לב לתופעה בה המחשב קורס לי לאחר חזרה ממצב שינה. לרוב זה קורה לאחר מספר דקות של שימוש אך לפעמים אפילו במיידי. קורס = לא BSOD, אלא מסך שחור למספר שניות שלאחריו המחשב פשוט מופעל מחדש. ב event viewer של וינדוס כתוב רק שהמחשב הופעל מחדש בצורה לא צפויה, אך לא רשום מהי הסיבה או מה גרם לכך. שמתי לב שהבעיה קשורה בשימוש בכרטיסי המסך (לדוגמא אם אני צופה בוידאו לאחר החזרה ממצב שינה זה יקרה יותר מהר). המעבד שלי ב OC, אך אני לא חושד בו כרגע כי אני איתו כבר שנתיים והוא היה יציב לגמרי, כמו כן לפי ההגיון אם הבעיה היתה ב OC זה היה קורה גם לפני כניסה ל sleep. התקנתי את וינדוס מחדש אך זה לא עזר. אשמח לעזרה. מפרט : …
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בין כ10 שנים שהדיסק קשיח שלו התקלקל. כל מה שאני יודע זה שהדיסק קשיח היה 1TB בחיבור SATA. אשמח להמלצות איזה דיסק קשיח חדש יכול להתאים לו? בסביבות 2TB כ-300 שקל תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
חברה לפעמים שאני עושה הפעלה מחדש האתחול לא ממישך והוא נעצר בבדיקה של הזיכרון שהוא מראה כמה זיכרון יש הוא נעצר כזה על Mem ולא מראה את המספרים ולא ממישך בתאחול עד שאני עושה הפעלה מחדש מישהו מוכן להסביר לי מזה? בתודה רבה לידור..
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
קניתי את המחשב נייד msi creator 17 , ועד כה המחשב כמעט מושלם. הכמעט מושלם מגיע בגלל שהמעבד רשום שהוא מתחיל מ2.3 ויכול פוטנציאלית להגיע עד ל5.1 GHZ המעבד: Intel® Core™ i7-10875H 8 Core Processor, 16M Cache, 2.30 GHz up to 5.10 GHz שאלתי היא כזאת , איך אני נכנס לביוס ועושה אוברקלוק למעבד?.. קראתי reviews הם כולם אומרים שהמעבד הזה אכן מגיע למהירויות שצויינו , ונותנים ציון מצוין. אך לא מצאתי מדריך שמראה איך להיכנס לביוס של המחשב נייד הזה ולשנות שם את המהירות.. אשמח לעזרה בנושא
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב hp compaq 8200 elite pro ולאחרונה עשיתי לו כמה שידרוגים (כרטיס מסך, SSD, RAM) ועכשיו הזמנתי גם מעבד חדש עם 4 ליבות. סוג המעבד הוא xeon e3 1220 v2, וראיתי שהתושבת שיש לי תואמת. (lga 1155), עד כאן הכל טוב. אבל בדקתי באתר החברה (של המחשב) ולא ראיתי ברשימה של התמיכה שהוא תומך במעבדי קסאון, למרות שהוא תומך באיי 5 ואיי 7 גם עם ארבע ליבות. אשמח לדעת האם זה יתאים או האם יש סיבה שלא יתאים (אולי ערכת שבבים) תודה מראש, מבטיח לעדכן בתוצאות אם תענו לי
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
תקשיבו היה לי צירוב SONY NEC בן שנה שנדפק כי זה חרא צורב ויש לי אחריות לשנתיים אז הביאו לי צורב חדש והמחשב שלי מונח על הצד והקדימה שלו פונה לתוך ארון אז עשיתי חור בלמעלה של המארז וחיברתי אותו מעל המארז כי ככה זה הרבה יותר נוח(הצורב מחוץ למארז) עכשיו הוא חדש מהיום ושהוא קורא/צורב הוא עושה קולות של ציפורים כאלה ציף ציף כאילו הוא חותך את הדיסק עם מסור וחורט עליו אבל לדיסק לא קורה שום דבר. זה בסדר? הוא לא ידפק מזה? מה ההבדל אם אני שם אותו בתוך המארז או מעל המארז? חוץ מהחיבורים שלו למארז עם ברגים אין הבדל
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
לא בטוח שזה המקום אבל לא מצאתי שום מקום מתאים יותר... האם אפשר\מומלץ לנקות אבק מהמחשב עם שואב אבק לרכב ? תודה
-
- 14 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
וזאת אחרי שעשיתי הרחבה של הזיכרון מ 257 מגה ל 756 מגה. אני לא יודע אם הבעיה היא של טמפרטורה גבוהה כתוצאה מהוספת הרכיבים או מזיכרון דפוק. אני הורדתי את התוכנה לבדיקת זיכרון ואני יריץ אותה הלילה. מה שאני מבקש אם מישהו מכיר תוכנה שיכולה לבדוק את הטמפרטורה של המעבד מסוג AMD על מחשב נייד של קומפקט אני מאוד אשמח לקבל לינק. כמו כן כל עזרה תתקבל בברכה כדאי אולי להחליף מאוורר על המעבד ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב יש לי מחשב נייד מק שמחובר כרגע לדוקינג סטיישן ואליו מחוברים 2 מסכים ויש לי עוד מחשב נייך שאני רוצה לחבר ל2 המסכים האילו ולהחליף בין המחשבים על אותם המסכים מה הכי נכון והכי טוב שאני אקנה? תודה
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
- 1 follower
-
-
אני חושב שהיא קשורה ללוח אני חושב הנה אולי אתם יודעים:
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מדובר במחשב נייד HP PAVILION DV5000 עשיתי לו BOOT FROM CD, וכשאני מפעיל אותו הוא מראה לי מסך שחור עם שגיאת BIOS שאומרת: Error 0701: USB Over Current On HC/Port - Bus:00H Dev :1DH Fun:01H / Port:00H Error 0701: USB Over Current On HC/Port - Bus:00H Dev :1DH Fun:02H / Port:00H Press F1 For resume, Press F10 For Boot Device Selection Menu כשאני לוחץ על F1 הוא קורא את הדיסק ואז מופיע לי מסך כחול שאומר: Setup did not find any HDD installed in your computer... press f3 to Quit setup כשאני לוחץ על F10 הוא עובר לBIOS ושם הכל נראה בסדר. אציין שאיפוס הגדרות הBIOS לא עוזר, שום דבר לא מחובר למחשב - לא USB ולא כלום. וההארדיסק תקין - בדקתי אותו במחשב אחר/ תודה,
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד asus ux510 ובזמן האחרון הוא לא מזהה לי רשתות אינטרנט זמינות . 1 ל 4, 5 הדלקות זה מסתדר ואז עוד פעם לא עובד. הורדתי דרייברים מחדש מהאתר של אסוס ועדיין לא יסתדר. יש מצב שהלך כרטיס רשת? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם יש איזה בעיה מוזרה שנתקלתי בה בזמן האחרון במספר מחשבים. כאשר מכניסים דיסק און קי או כרטיס רשת אלחוטי או מכשיר סלולרי ב-USB מקבלים X אדום בהתקנת הדרייבר. כלומר ההתקנה האוטומטית לא הצליחה. כאשר ניסיתי להתקין את הדרייבר ידני קיבלתי חסימה עם "הגישה נדחתה". ניסיתי כל מיני מדריכים מהאינטרנט של עריכת הרגיסטרי , ביטול בקרת משתמש ועוד אך ללא הועיל. יש לציין שהמקרה קרה בכמה מחשבים עם ציפסט של אינטל חלקם עם ווינדוס 7 וחלקם עם ווינדוס 8.1 . בחלק מהמקרים הבעיה נפתרה כאשר הסרתי את הדרייבר intel managment engine ובכך חשבתי שמצאתי את הגורם לבעיה. לפתע קיבלתי טלפון מחבר שמתלונן על אותה בעיה אולם למרבה הפלא במקרה שלו הציפסט הוא של חברת NVIDIA מדגם ישן. בנקודה הזאת הבנתי …
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
תסתכלו בתמונה http://img475.imageshack.us/my.php?image=untitledyw8.png נכון למטה הדברים שסימנתי אז אני רוצה לעלים אותם כאילו שהתוכנות האלו לא יעלו כאשר אני מדליק את הוינדוס איך אני עושה את זה
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
אחת ליום בערך המחשב שלי קורס - מופיע מסך כחול בדוס והמחשב מאתחל את עצמו חמור מזה - אם המייל שלי פתוח הכל נמחק במיילים בקיצור לא נעים פירמטתי את המחשב ושלחתי אותו להתקנה מחודשת ושוב אותה תקלה - ולכן המסקנה שלי שמדובר בבעיית חומרה לא תוכנה למישהו יש רעיונות ממה להתחיל? ואיזה תוכנה חינמית יש לבדיקת הזכרונות?
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
שלום, קודם מצרף פירוט של המערכת שלי: לאחרונה המחשב נייד שלי התחיל לקרוס למסך כחול עם הודעת השגיאה video_tdr_failure nvlddmkm.sys. ניסיתי את כל הפתרונות שהצלחתי למצוא באינטרנט, בינהם להסיר את הדרייברים לחלוטין עם DDU והתקנתם מחדש של הגירסא הכי עדכנית. בהמשך שמתי לב שהדרייבר נמחק מהמחשב (המערכת מזהה את הדרייבר בDEVICE MANAGER אבל בפועל שום מערכת של הדרייבר לא עובדת כולל הNVIDIA CONTROL PANEL והgeforce experience גם לא מזהה את ההתקנה החדשה. ניסיתי גם פירמוט מוחלט למחשב וזה לא פתר את הבעיה, חשוב לציין קשור או לא בMSI Afterburner גם הדרייבר לא מופיע. הקריסה למסך הכחול קרתה מספר פעמים אבל לא בתדיר…
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
קיימת אפשרות כזאת בכלל ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לפורום לאחרונה החלו להופיעו מסכים כחולים בעת עבודה שגרתית (לא בזמן מאמץ\ OC לדוגמה אלא בעת גלישה באינטרנט) עם השגיאה של KERNAL PAGE ERROR... התעלמתי מכך כיוון והם הופיעו מדי פעם אבל עכשיו שאני מדליק את המחשב הוא עובר את כל השלבים בהפעלה (כולל את המסך הירוק עם העיגול המסתובב באמצע) אבל כשהוא אמור להגיע למצב שבו הוא מאתחל את אקספלורר עם כל החלונות- שום דבר לא קורה. המסך פשוט עומד. לאחר כדקה-שתיים המחשב מבצע ריסטרט עם BSOD וכותב "fatal system error, process terminated unexpectedly. יש לציין שהוא מעביר הודעה בתחילת ההפעלה שאומרת שיש בעיה עם הדיסק הקשיח... איך אפשר לבדוק שזו באמת הבעיה? כרגע אני עובד בSAFE MODE שמסתבר שאין בעיה להריץ אותו עזרה בבקשה?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המחשב החליט להשתגע - והוא מאתחל את עצמו ללא הרף עד שאני מנתק אותו מהחשמל (יודע שזה גרוע...) עד עכשיו עבד בסדר ולא היה שום שינוי בחומרה כל שהיא. יכול להיות שזה קשור לספק (ז'נרי) שכבר עשה את שלו?
-
- 9 תגובות
- 3.5k צפיות
-