תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב ושבוע טוב, רציתי לשאול מהשהו , לא שאני מזלזל בסטיקים בתמיכה טכנית של האתר שלכם ולא להיפגע אבל פשוט בעייתי להשתמש בהם כצורך סייען בפתרון תמיכה טכנית במחשבים ולכן אני מאוד אודה אם תמליצו לי או תפנו אותי בלינק לאתר שמכיל מדריך או סטיקים קצת יותר מפרט ללא תמונות חסרות (כמו שמופיע בסטיקים של הפורום הזה) ואם מישהו מכיר קובץ או מדריך שניתן להורידו למחשב או אתר אינטרנט בעברית (תמיד בעברית קשה יותר למצוא משהו ממש טוב) ואני מקווה שאני אמצא משהו באמת טוב אזי אני אודה לכם מאוד. תוך כדי סטיקים אני אנסה ללמוד וקצת לחדד כללים מסוימים לגבי פתרון בתקלות טכניות במחשבים. תודה ויום נעים, אדוארד.
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה הטלוויזיה לא מזהה את המחשב פעם עולה פעם לא עולה אני משתמש במתאם dviלhdmi זה עבד תקופה בסדר ואז פתאום אין אות רשום לי
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
המחשב היה מחובר לטלוויזיה דרך הכרטיס מסך (RADEON 6870) והכל עבד, כרגע יש רק תמונה ללא קול. הפעולות שבוצעו ולא עזרו: 1. הוצאה והחזרה של כרטיס המסך 2. חיבור בכבל HDMI אחר / ליציאה אחרת בטלוויזיה 3. רענון דרייברים של לוח האם / כרטיס מסך 4. בדיקת הגדרות OUTPUT לסאונד (מראה כאילו הוא כן עובד אבל בפועל לא). תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום, לפטופ של Asus עם Windows 8 הפסיק לעבוד.. כשמדליקים אותו מקבלים Error: File:\BCD Error Code: 0xc00000034 מערכת ההפעלה לא עולה. מה שחשוב זה לחלץ את התמונות על כונן C שנמצאות ב- My Pictures. הוצאתי את ההרדיסק של המחשב וחיברתי אותו למחשב אחר באמצעות NexStar Hard drive dock.. ישנן שני כוננים וירטואלים.. באחד מהם יושבת מערכת ההפעלה ושם גם נימצאות התמונות.. כשאני ניכנס ליוזר שבוא נמצאות התמונות ב- My Pictures שלו יש 0 קבצים ?! ועוד משהוא מוזר.. במחשב שלי הוא ש- 130GB תפוסים אך כשאני פותח את הכונן עצמו ומסמן את כל הקבצים (כולל הניסתרים) ועושה Propeties אני רואה שהם תופסים רק 46GB לאיפה נעלמו הקבצים? האם בגלל שמותקנת מערכת ההפעלה על כונן זה ישנה איזשהיא חסימה? שי
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש בעיה בדיסק הקשיח במחשב הזה, וכנראה אין מנוס מלהחליף את החלק. זה מראה בהפעלה של המחשב 301 FALIURE. לפי בירור באינטרנט מדובר בסוף סיפור. תוכלו להמליץ לי על כוננים קשיחים מומלצים ומתאימים למחשב? המעבד שלו - AMD II P340 Dual Core. תודה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייח שיש לו כבר כמה שנים. הוא משמש כמחשב המחובר לטלויזיה (מסך דרך hdmi בלבד). לאחרונה, המחשב נתקע הרבה לפני ביצוע בוט. רק אם אני נותן לו לנוח יום יומיים הוא עושה בוט ואז עובד בסדר בדרך כלל. מה יכולה להיות הבעיה? תודה נמרוד
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
היי כולם קיבלתי לפני כמה ימים מצלמה דיי ישנה- Sony hdr-hc3 ההקלטה נעשית על קסטות, כך שכדי להעביר את החומר למחשב חשבתי לחבר את המצלמה ע"י FW. יש לי על הלוח חיבור FW 6 פינים המחובר למצלמה (השקע במצלמה הוא 4 פינים). גם המצלמה וגם המחשב קולטים שהם מחוברים בFW. הבעיה מתחילה כאשר אני מנסה לנגן במחשב את הפלט מהמצלמה. אני מקבל שגיאות שלא הצלחתי למצוא עליהם מידע באינטרנט. במחשב מותקן דרייבר legacy וקודקים של LAV. מצורפות תמונות, תודה
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
היי. יש לי בעיה די מוזרה: לפעמים, כשאני מנתק את כבל ה-Micro USB שמחובר אליו שלט Xbox One מאחד מהכניסות ה-USB במחשב, התוכנה של ה-Sound מצהירה שה-Sound Device התנתק. ואז מתחבר מחדש. הבעיה היא שעד שאני לא לוחץ על "אישור" בתוכנה הארורה של בקרת הקול בשם Realtek HD Audio Manager - אין לי קול, וזה יכול להיות מעצבן כשאני יושב כמה מטרים מהמחשב כשאני מתכנן לצפות במשהו על הטלוויזיה הגדולה שמחוברת למחשב. השאלה שלי, מה זה יכול להיות? דרייברים של כרטיס הקול? שלט XBOX ONE שמשבש משהו? WINDOWS10? כי אני לא זוכר שהיו לי בעיות כאלה לפני שעברתי למערכת ההפעלה הזאת.
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
לפני כשנה רכשתי מחשב חדש בדיוק על פי הנחיות אנשי צוות שלכם, לצורך עריכת וידיאו תוך שימוש בתכנת "אדיוס פרו - גירסה 7". אני משתמש בעבודה עם 2 מסכים (19 ו- 22 אינץ) ועוד מסך מוניטור על הקיר שמולי (מסך טלויזיה 32 אינץ). המחובר בכבל HDMI למחשב. לוח האם שבמחשב הוא תוצרת ASUS מדגם B85M-G בו שתי יציאות למסכים ועוד שקע HDMI אותו חיברתי למוניטור שעל הקיר. הצרה שכל נסיונותי לקבל עליו את תצוגת מסך העריכה לא הועילו. בעבר, במחשב הקודם איתו עבדתי בעריכה של "אדיוס פרו - גירסה 5", היה לי כרטיס מיוחד (של אותה החברה שבבעלותה תכנת העריכה "אדיוס פרו" והכרטיס נקרא HDSPARK (שם החברה הוא GRASS VALLEY). בעזרת הכרטיס, שבו יציאת HDMI, התחברתי למוניטור שעל הקיר והכל עבד נהדר. היום מציעים לי כרטיס ד…
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
הבעיה התחילה לפני כמה שבועות אבל הפסיקה זמנית והיום זה חזר שוב בבעיה צוין BAD POOL HEADER מבדיקה שנעשתה כל הדיסקים הקשיחים והSSD במצב תקין אני חושב שזה בגלל שעשיתי עדכון קושחה לSSD יש לי SAMSUNG EVO 840 והיה עדכון קושחה אבל שולל גם אפשרות כזאת שזה בגלל זה או שהSSD מתחיל לעשות בעיות אחרי שנה כי הEVO 840 יש בו בעיות היו כ4000 ערכי ריג'סטרי פגומים שעשיתי להם תיקון בפעם שעברה שזה קרה עם התוכנה Ccleaner בפעם שעברה שהמסך כחול הופיע הייתה ב7.11.15 הפעם זה אותו קובץ שקרס מפעם שעברה אותה שגיאה. המחשב נתקע בזמן גלישה באינטרנט ואז הופיע מסך כחול בפעם שעברה עשיתי בדיקה לזכרונות לבדוק את תקינותם והם תקינים המחשב אצלי מחר שנה ובאותו יום שרכשתי אותו התקנתי עליו Windows 7 Ultimate 64…
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת canon MX450 והתקנתי WINDOS 10 ומשום מה אני לא מצליח לסרוק איתה מה שמגיע מובנה בוינדוס "פקס וסריקה" אני מקבל הודעת שגיאה : An error occurred while setting scanner properties בעצם זה https://support.microsoft.com/he-il/kb/2876213 אבל אין פיתרון לוינדוס 10, הורדתי כלי מסויים מהאתר של קנון וזה עבד, אב אני רוצה שזה יעבוד בלי כלי חיצוני, איך מסדרים את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אין Vsync בסרטוני יוטיוב בכרום. במשחקים הכל סבבה, אין בעיה בכלל. מחשב מפורמט, דרייברים נוידיה מעודכנים. המסך על רזולוציה אופטימלית. Win7 64bit העצות שמצאתי היו להעביר בבקר נוידיה את Vsync לאדאפטיב, אף אחת מהאופציות לא פותרת את הבעיה. גם בתוכניות העברתי את כרום Vsync לOn - לא עוזר. מישהו מכיר מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
פירמטי את המחשב בשלב אחרון לוקח לו הרבה זמן תיראו לפי התמונה תודה לעוזרים שבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
היי אני חדש פה מקווה שאני נמצא בפורום הנכון לפני שבועים בערך קניתי מחשב מksp חדש אני יעלה תמונה של המפרט משום מה רוב המשחקים שאני שם עולים ולפעמים נתקעים או אחרי כמה זמן של משחק נתקעים ואי אפשר לחזור לשחק אני מדבר על קול אוף דיוטי החדש והגולס מקווה שתוכלו לעזור לי עשיתי את כל העידכונים של הווינדוס (10) והכרטיס מסך
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס קול מסוג avermedia 009 חיברתי ממיר של חברת HOT התמונה לא הכי איכותית אבל עם זה אפשר להתמודד.., יש רעש רקע קבוע כל הזמן, למה זה? האם ניתן לפתור את הבעיה? תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
קניתי דרך סטים את המשחק פורטל 2, בכל הפעלה המשחק קורס לשולחן העבודה בלי שום הודעת שגיאה ממש כשאמור להגיע התפריט הראשי של המשחק. גם חבר סובל מאותה הבעיה ושנינו משתמשים בכרטיס מסך של ATI, אחרי הרבה שיטוט באינטרנט הבנתי שזו בעיה ידועה אך שום פיתרון לא עבד (עדכון דרייברים, לנסות להיכנס ללא אינטרנט וכו'...) אשמח לעזרתכם!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב עובד ללא כל בעיה עד שלאחר כ30 דקות משחק, הוא נכבה ולא מאפשר הדלקה מחודשת (מת) למשך מספר דקות. אני משחק ברזולוציה מקסימלית של 2560*1440 (נא ראה פרופיל). האם הכרטיס מסך מתחמם מידי?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי אסוס XONAR ESSENCE STX שהמחשב עולה הוא עובד כמו שצריך והכל בסדר אחרי כמה שעות שהמחשב עובד הוא פתאום לא מוציא סאונד בכלל וגם דרך התוכנה של הכרטיס קול שמנסים להחליף בין היציאה של הרמקולים לאוזניות הוא לא עושה צליל כמו בדרך כלל זה צליל כמו של מתג שעושים לו ON\OFF מי שמכיר בקיצור הכרטיס לא מגיב שמפעילים את המחשב מחדש הכל רגיל מה יכול להיות הבעיה? יש לציין שאם מעבירים את הקול לכרטיס קול של הלוח למשל הוא עובד רגיל, כך שזה כנראה משהו בתוכנה של הכרטיס או משהו מישהו שמע על בעיה כזו? תודה
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
מחשב חדש לחלוטין, הורדתי את כל העדכונים, והוא מופיע בחנות אלא שכל פעם הוא אומר אחרי דקה שהוא לא הצליח להוריד. אין בעיה באינטרנט, ולא בחומרה.
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
היי, אני משתמש באתר של פנדורה, ניתן להיכנס לאתר רק מארצות הברית. אני משתמש בתוכנת ultrasurf והאתר עובד חלק. האתר עובד אצלי בכול מחשב שאני משתמש בו בלי בעיות למעט הלאפ טופ שלי. איזה הגדרות אני צריך לשנות במחשב? זה קשור לפרוקסי? יש לציין שבשאר המחשבים לא נאלצתי לשנות שום דבר. אני אשמח לעזרה כי אני צריך את זה דחוף, תודה לכולם !!
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום רב אני מנסה להעביר קבצים מהפלאפון למחשב נייד, אך כנראה תוכנת ה bluetooth במחשב לא מוגדרת טוב ולא מצליחה להגדיר טוב את ההתקן. ניסיתי להעביר דרך שתי פלאפונים שונים ולא עזר. אם זה עוזר המחשב של טושיבה. תודה
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב: i7 3770 לוח אם ג'יגהביט ga-z77x-ud5h ספק כוח קורסאייר 850W ויש לי שני כרטיסי מסך ATI Radeon HD7850, אחד של SAPPHIRE, והשני של ASUS. לכל אחד מהכרטיסים 4 יציאות למסכים. אני מעוניין לחבר 5-8 צגים למחשב, כרגע יש לי 3 צגים, אבל עוד שניים בדרך ה EBAY, שניים מהצגים הינם עם חיבור VGA דרך מתאמים אקטיביים, ואחד HDMI. כאשר כל הצגים (3 כרגע) מחוברים לכרטיס SAPPHIRE, שלושתם עובדים, אבל אם אני מחבר אחד מהם לכרטיס ASUS הוא לא עובד (השניים האחרים המחוברים ל SAPPHIRE עובדים). ניסיתי כם ובלי CROSSFIRE בין הכרטיסים וכן עדכנתי את הדרייברים החדשים. מישהו יודע מה הבעיה, והאם היא ניתנת לפתרון? תודה.
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל מדייה פלייר בתקייה מסוימת במחשב שלי, אחרי מספר דקות לא קבוע המסך קופא ויש צבע רנדומלי (זה יכול להיות כחול, אדום , ירוק וכ'ו) יש לי win 7 ואין רוגלות/וירוסים אני חושב שזה התחיל ברגע שפתחתי קובץ מסויים יש דרך לפתור בלי פרמוט? ניסיתי לעדכן/לשנות דרייברים של כ.מסך , זה לא עזר הכ.מסך HD6850 תודה
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
בעיה מוזרה. מחשב AMD, לוח אם GA-MA780GM-UD2H מעודכן לביוס אחרון F8. מערכת הפעלה מעודכנת. כשמדליקים מחשב רואים שהרכיבים מקבלים מתח, כרטיס מסך, מאוררים, דיסקים (שומעים). אבל המעבד לא מאתחל - מאורר שלו נשאר כבוי, אין תמונה במוניטור. לאחר איפוס ביוס - CLR CMOS, הכל נדלק תקין. עולה מערכת הפעלה. מחשב עובד אפשר לעשות restart. כאשר מכבים מחשב, הוא לא עולה שוב. רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ראשית אציין כי עברתי וחיפשתי פתרון ברשת ובפורום בפרט וזאת ללא הצלחה, המחשב שברשותי הוא: לוח אם: msi X58 pro e מעבד: i7 920 2.67 זיכרון: GB 6 כרטיס מסך: ati HD 6990 * כאשר המשחק רץ אין שום תוכנית שפועלת ברקע גם לא דפדפן. * אין מגבלה של נפח דיסק, * אין בעיה של התחממות יתר, * כל הדריברים עודכנו (כולל כרטיס מסך שעודכן מחדש לאחר הסרה של עדכון קודם) גם כאשר אני מוריד את הדרישות בהגדרת המשחק ל- LOW עדיין המשחק לא רץ וכאשר אני מזיז את העכבר מצד ימין לשמאל המסך נתקע.. אשמח לעזרה תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-