עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. רצית דריברים ללוח הזה GA-K8N Pro-SLI בשביל visat

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  2. Started by barlevi321,

שלום לכם !!! רציתי לדעת איך אני מפרק את המאוורר שעל המעבד ? עם יש מאמר +תמונות בנושא הזה? ועוד שאלה קטנה עם אני מפרק את המאוורר שעל המעבד האם אני צריך לשים משחה טרמית אחרי זה?? בתודה מראש בר לוי!!!

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  3. רציתי לדעת אם 4GB של זיכרון ינוצל היטב ב WIN XP כמו ב VISTA או שאין הבדל???

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  4. יש לי מעבד I7 6700K & Z170 מה רמת העיבוד שלי מול דור 8 ואיזה I5 כבר מתחיל לעבור

• 2 תגובות
    • 988 צפיות
  5. שלום המפרט של המחשב שלי הוא: לוח אם: asus M2NPV-VM מעבד: AMD athlon 64 x2 3800+ 2000MHz זכרון: 2048MB DDR2 כרטיס מסך : NVIDIA Geforce 7300GT הארדיסק : WD 160GB קיים ספק 500HZ וגם צורב DVD רציתי לשאול מה אני צריך כדי להפוך את המחשב ל media center והאם כדאי? איזה חלקים כדאי לקנות מיד שניה או חדש והאם כדאי? נדב

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  6. Started by lipact,

מה ההבדלים בין 8600GT 256MB ל 8600GT 512MB אני יראה שיפור בביצועים רציני?

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  7. יש לי כבלים האינטרנט פשוט איטי בזמן האחרון אני לא יודע למה ועם תוכלו לומר לי עם ADSL יותר טוב !?!?!?

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  8. קרה אסונצי'ק. המאוורר שלי המחובר ללוח האם רועש ולכן רציתי להחליפו. כשהוצאתי אותו היתה מחוברת אליו מאחור חתיכת מתכת קטנה ומרובעת עם פינים (זה החלק עליו כתוב PENTIUM 4 וכו - האם זה המעבד???). הוצאתי אותו כדי להדביק למאורר האחר (שבכלל לא מתאים!) וכשהחזרתי המתכת נפלה ולא נתן לי להחזיר למקום וכך וגם השיניים התעקמו. המחשב נדלק אבל לא עובד ולא עולה הווינדוס. החלפתי הארדיסק וזה לא שינה מאום. מה עושים???? האם זה עניין הגריז התרמי? האם בלי חלק מהפינים המחשב אבוד? האם אכלתי אותה על טיפשותי והרצון שלי ליצור שקט? פנטיום 4 P 800 DLX DDR 400 512MB 80GIGA 7200 1 כרטיס קול AUDIOWERK XP PRO אורגינל איני יכול לספק יותר מדע כי המחשב לא עולה...

• 8 תגובות
    • 845 צפיות
  9. הייי! אז קודם כל בוא נתחיל כך שלפני רבע שעה עבד לי המחשב, החלטתי להוריד ולחבר אותו לטלויזיה שבסלון כמובן הצטיידתי בכבל HDMI וכבל שיתחבר לספק.. עכשיו אני חושב שעשיתי משהו לא טוב בהתחלה שגרמתי לזה.. ד"א קיבלנו לפני כמה זמן את המלבן הלבן הזה חדש שמחברים אליו את כל הכבלים נגיד של הטליוזיה ושל הממיר והוא מאחורי טלויזיה אז חיברתי גם את הכבל של הספק, כנראה חיברתי אותו לא טוב וכשנגעתי במחשב קיבלתי זרם.. סידרתי את הכבל חיברתי אותו בצורה הנכונה וכשאני מנסה להדליק את המחשב הוא לא נדלק.. ניסיתי גם עם כבל של ספק ממחשב אחר לא עבד, ניסיתי בחור אחר לא עבד.. עליתי בחזרה לחדר שלי וגם זה לא הפעיל את המחשב.. יכול להיות שעשיתי קצר למשהו..? ואם כן איך אני מטפל בזה אני רוצה לדעת לפני שאני הולך …

10. Started by barlevi321,

שלום לכם!!! שלום רציתי לדעת איך אני צורב דיסק ב nero כך שאחרי זה הוא יעלה באתחול המחשב. (כמו שדיסק של win xp עולה זה הכוונה שלי) בתודה מראש בר לוי!!!

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  11. שלום לכם!!! לפני שאני שואל את השאלה אני לא בטוח עם זה הקטגורייה המתאימה בפורום הזה , אם צריך אז תעבירו את ההודעה שלי לקטגורייה אחרת אני מאוד מצטער. הייתי רוצה לדעת מה הכלים הדרושים לטכנאי מחשבים מ- א עד ת.(מדובר פה גם בטכנאי שהולך לבתים, וגם בכללי הכוונה ). זה מאוד חשוב לי השאלה הזאת, ומי שיכול לפרט לי כמה שיותר זה יהיה מצויין. בתודה מראש בר לוי!!!

• 10 תגובות
    • 884 צפיות
  12. Started by barlevi321,

שלום לכם!!! רציתי לשאול עם יש איזה תוכנה שבודקת לי את hard disk במחשב. מה שם התוכנה ? ומאיפה אני יכול להוריד אותה? אני רוצה תוכנה שתבדוק לי את ה- hard disk במחשב, כמו התוכנה memtest שבודקת את הזיכרון . בתודה מראש בר לוי!!!

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  13. שלום לכולם עריכה: טוב אחרי פירמוט ושיחזור גוסט הכל עובד תקין. תודה למי שניסה לעזור. (מצטער שההודעה קצת ארוכה) משהו מוזר עובר על המחשב שלי היום. היום החלפתי ספקית אינטרנט לבזק בינלאומי - ניתקתי את החיבור לספקית הישנה בראוטר והגדרתי את השם משתמש + סיסמא החדשים. התחלתי לגלוש באינטרנט דרך בזק בינלאומי ובערך 5 דקות אחרי קפץ לי חלון של Shutdown in 60 seconds. נשלט על ידי איזשהו remote service ממה שאני זוכר (לא הצלחתי לשמור תמונה עם פרינט סקרין בגלל החלון הזה). כמה שניות אחרי שעלה החלון זה עלה חלון של האנטי וירוס NOD32 (תוכנת ההגנה היחידה שמותקנת במחשב שלי). האנטי וירוס הודיע לי שחדר לי וירוס בשם Win32/Rbot trojan ושמקורו בקובץ tftp.exe שבספרייה c:\windows\system32\tftp3404. הפע…

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  14. אהלן חבר'ה, בשבוע האחרון התחילו לי כמה בעיות במחשב..הכל התחיל כששיחקתי מיינקראפט(!!) עם כמה חברים, המחשב קפא(הסאונד ממשיך לעבוד ברקע, לדוגמא שמעתי אותם מדברים/מוזיקה ברקע), נהיו צבעים סגולים על המסך, אחרי זה לפעמים מסך שחור והייתי צריך לעשות ריסטרט כדי לצאת מהמצב הזה ולחזור לשחק. הייתי בטוח שזאת בעיה עם מיינקראפט, אז לא ייחסתי לזה יותר מדי חשיבות. לאחר כמה ימים שיחקתי בHOI4 וגם שם זה קרה. בדקתי בCoD4, וגם שם זה קרה מהר מאוד אבל בפעם הזאת צילמתי את זה: *חשוב לציין שזה קרה רק במשחקים. ניסיתי לחפש קצת בגוגל, אבל לא ממש הבנתי מה הגורם לבעיה הזאת ואיך אפשר לפתור אותה. בעיה נוספת שקרתה לי(לא בטוח אם היא קשור…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by Roeebaeloha,

שלום אתמול החלפתי לוח אם ללוח שכתוב במפרט-gigabyte g1 sniper 5 אחרי שהתקנתי את הלוח הוא לא קיבל אינטרנט מהפורט על הלוח- הנחתי לעצמי שזה בגלל שאין דרייברים אז לקחתי את הדיסק דרייברים למחשב הנייד שלי שיש בו קורא דיסקים והעתקתי את כל תכולתו לדיסק און קי כשחיברתי את הדיסק און קי למחשב, המחשב החליט לחלק אותו לשתי מחיצות אחת של 15.8 גיגה ואחת של 200 שרק אותה הוא מזהה ככה שאין לי גישה משום מה לדרייברים שעל הדיסק און קי כשחיברתי אותו למחשב הנייד שלי-mac ראיתי שיש שתי מחיצות אחת של 200 מגה ואחת עם כל התוכן שהיה עליו לאחר מכן החלטתי לנסות להתקין את הדרייברים דרך הדיסק וקיבלתי את השגיאה שיש בעיה עם הדיסק או שהמחשב שלי לא עומד בדרישות המינימום כרגע אני תקוע עם מחשב אמנם עולה אבל אין…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. היי כולם, יש לי בעיה מוזרה, שמתי לב פתאום במקרה שהמחשב שלי כותב לי שהוא מזהה 4GB RAM אך הוא כותב כי 1.99 ניתנים לשימוש. זה לא היה ככה קודם ולא שיניתי שום דבר שקשור לזיכרון שאני מודע אליו. יכול להיות שזה ככה מספר חודשים ורק עכשיו שמתי לב. למישהו יש מושג מה עושים עם זה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by soldier,

יש לי בעיה מערכת הפעלה שלי מראה לי שרק 3.39gb שמיש "8gb(3.39usable מפרת בצד

• 8 תגובות
    • 857 צפיות
  18. החלפתי כבלים ide עגולים המחשב נהיה איטי במיוחד שמדליקים אותו הוא נישאר עם המסך של xp השחור בערך דקה ליפני הוא היה עולה בכמה שניות חשבתי אולי הכבלים לא טובים החזרתי את הרגילים אותו הדבר .מה אני יכול לעשות שיחזור כמו שהיה זה מעצבן לאלה .

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  19. Started by Shasoosh,

מדובר בפנטיום 4 1500 Ghz לוח : D845HV נשרף לי הספק כוח אז קניתי ספק ג'נרי (המחשב הוא יחסית ישן ולא התחשק לי להשקיע) זאת היתה הטעות הראשונה. המחשב עבד למשך שעה ואחרי שכיביתי אותו הוא לא נדלק יותר, זאת אומרת אחרי לחיצה על ה ON הלוח אם מקבל חשמל, המאוורר של ה CPU מסתובב אבל חוץ מזה שום כונן קשיח או CDROM לא מקבלים חשמל, כלום לא מסתובב חוץ מה CPU ואי אפשר לפתוח את המגשים של ה CD כמו כן אין לי SIGNAL במסך. ניסיתי להחליף סלוטים עם הזכרונות, החלפתי כמה סוגים של זכרונות עד שהבנתי שהבעיה לא קשורה לשם. ניסיתי לנתק את כל מה שמחובר ללוח אך הבעיה עדיין קיימת, חששתי אולי שהספק שקניתי תקול או לא מזרים מספיק וולט אז החלפתי אותו לספק איכותי של HEC אבל הבעיה עדיין שם. ניסיתי להוציא את הסו…

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  20. Started by SMAZ,

יש לי בעיה שהתחילה פתאום כשהמחשב פשוט נתקע על כול דבר:משחקים,סרטים,תוכנות,איטנרט ופעולות שונות במחשב. יש לי ווינדוס 7 64 ביט ובוא יש זיכרון 6 גיגה אחרי כמה זמן מצאתי כי המחשב רואה שיש 6 גיגה אבל רק גיגה ניתנים לשימוש בדיקת זכורונות לא העלתה שום בעיה עשיתי גם להוריד ולהגדיר את Maximum Memory configured אבל זה לא עזר לי חוץ מי זה אני לא יודע מה לעשות כדאי לסדר את הבעיה למישהו יש פיתרון לזה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by HoBGoblin,

שלום לכולם, יש ברשותי מחשב משנת 2011 אני חושב. לאחרונה ממש במקרה הרצתי גוגל על המעבד שלי, וגיליתי שהוא מרובע-ליבות, אך מאז ומתמיד אני יודע שהוא פועל על 2 ליבות בלבד. לאחר שהתחלתי להיכנס לפרטים גיליתי כמה דברים מעניינים. 1. כאשר אני נכנס לביוס, אני רואה את כל ארבעת הליבות, לכל אחת טמפ' ומהירות משתנה בהתאם. 2. כאשר אני נכנס ל Device Manager, אני רואה תחת המעבדים שיש 4 מעבדים "מותקנים". 3. בכל תוכנה ובכל מקום אחר שאני נכנס, אני רואה (שזה גם מה שקורה בפועל) שיש לי רק 2 ליבות פועלות. כולל ב Task Manager ובתוכנות כמו CPU-Z, CoreTemp. כמובן שחשבתי שקודם כל מדובר בבעיה בלוח אם, לכן נכנסתי לאתר ולפרטים של מוצר, וכמובן שהמעבד נתמך, אך מגרסאת ביוס F4 ומעלה, ובפועל היה לי גרסה F…

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. וגם..האם יש דרך לדעת איזה משני הסטיקים פגום, או שעכשיו אני צריך להריץ שוב את התוכנה 12 שעות רק על אחד מהם כדי לבדוק?

23. Started by Vent,

אוקיי רק עכשיו שמתי לב שהמעבד שלי משתמש רק בליבה אחת מכל הליבות.(ארבע ליבות כיש לי-I5) ראיתי שהוא משתמש רק בליבה אחת דרך ה-task manager,וה-msconfig שראיתי שבבוט אני יכול להשתמש רק בליבה אחת מקסימום. תודה מראש! Intel Core i5 4570 Gigabyte GTX 770 OC (8GB Ram 1600mhz(4x2 - - - תגובה אוחדה: - - - לא משנה,פתרתי את הבעיה בעצמי.(אחרי כמה ימים קשים)

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  24. היי לכולם , לאחרונה המחשב שלי מרבה להיתקע וההרגשה הכללית שהוא עובד לאט ,החלטתי להריץ עליו spy & bot . תוך כדי שהתוכנה סורקת נכנסתי ל everest ושמתי לב כי רק ליבה אחת עובדת . האם זה ניתן לתיקון? [br]פורסם בתאריך: 11.06.2010 בשעה 00:59:57 מישהו ?

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  25. Started by Yovel13,

היי כולם יש לי את הכ. מסך שכתבתי בכותרת (SAPPHIRE DUAL-X R9 270X 2GB GDDR5 OC WITH BOOST ) וכשפתחתי את המארז, שמתי לב שרק מאוורר אחד מסתובב, זה אמור להיות ככה? המאוורר השני הוא לOC?

• 27 תגובות
    • 3.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים