תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ! לאחרונה בוקעים קולות "תיקתוק" מהמארז של המחשב, פתחתי את המארז והצלחתי לזהות שהרעש הינו מהכונן הקשיח WD800JD בן השנתיים (SATA). הצליל נשמע כמו תיקתוק של שעון מחוגים לפרק זמן קצר מאד (כמה שניות). והחזרה איננה קבועה, יכולה לחזור אחרי שעות או לפעמים דקות. קורה גם שהמחשב פתוח ולא עובדים איתו, רק הeMule פתוח קבוע. פירמטתי את המחשב והתקנתי XP PRO SP2 התופעה עדיין קיימת. רציתי לציין שהתופעה התחילה לאחר שהתקנתי צורב DVD חדש של חברת LG. אולי יש אפשרות לבדוק את הכונן בעזרת תוכנה מסויימת ? מצורף תצלום מסך של תוכנת AID32 עם פרטי המערכת . אשמח להוסיף מידע נוסף בכדי לפתור את הבעיה. בתודה מראש לכל עוזר, עומר. [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני איזה שלושה ארבעה חודשים , מפרט בצד.. יש לי את המארז Compucase CI-69U6 והמאוורר האחורי של המארז עושה קולות מוזרים , עכשיו מה ששמתי לב זה שאני לוחץ על זה הרעשים מפסיקים , אז שמתי איזה עט או משהו לבנתיים שיתפוס בין המארז לבין הקיר והרעשים הפסיקו , אבל לעיתים זה ממשיך .. משהו יודע מה הבעיה???
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
בכל פעם שהמחשב כביכול צריך לחשוב ולהתאמץ למשל פתיחת תוכנות אקספלורר או להריץ משחק הוא עושה רעשים מוזרים כמו אזעקה של מכונית וזה מחרפן את השכל ומפריע לכולם בבית. תעזרו לי בבקשה
-
- 7 תגובות
- 830 צפיות
-
-
נשמע כמו רעשי רקע בעיקר בעבודה מאד מפריע לא יודע מה לעשות איפה להתחיל?? פשוט שומעים את החלקים של המחשב עובדים דרך הרמקולים ודרך האוזניות עזרה ... תודה שבת שלום
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הדלקתי את המחשב לפני כמה דקות ואני רואה שהספר עושה רעש מאוד מוזר ועוד שמתי לב שהמאוורר זז בקושי...
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
יש לי צורב LG חדש מחובר ללוח אסוס כולל כבל קול לכרטיס הקול של המחשב למרות שלא ברור לי במה מסייע הכבל הנ"ל. בכל אופן הבעיה היא שבזמן שאני שומע מוסיקה באמצעות הצורב נכנס זמזום לא בריא לשמע או אם למקד את הבעיה בכל מקרה בו ה- MASTER VOLUME של רכיב ה- CD PLAYER פתוח (כלומר פתוח על מינימום או שאינו מושתק הרעש הנ"ל נכנס בלי קשר למקור ההשמעה - בין אם הקבצים מושמעים מהמחשב ובין אם מהCD PLAYER הרעש הוא זמזום רקע ובהפעלת הCD PLAYER נכנסים רעשים של המראת מטוס סילון - כאילו היתה אמורה להיות הארקה איפושהו שלא קיימת . האם מישהו מכיר את התופעה ובעיקר את הפתרון? בעיה 2. הלוח שלי כולל יציאות דיגיטאליות. ברצוני לעשות בהן שמוש לחיבור כרטיס הקול של המחשב לכניסה דיגיטאלית של המגבר. אלא שהיציא…
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. בזמן האחרון בוקעים מהמארז שלי רעשים מוזרים שהחמירו ביומיים האחרונים. הרעשים נשמעים כמו חרחור של מאוור והם ממש ממש חזקים,לפעמים כשהמחשב מקבל מכה או תזוזה חזקה זה משתתק אבל אחר כך חוזר...מה הבעיה ומה ניתן לעשות?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
רעשים מחרפנים ומוזרים שיוצאים לי מהרמקולים וגם מהאוזניות בזמן שהמחשב "מתאמץ" שלום בזמן שאני מפעיל משחק מחשב או מזיז את העכבר, סתם גולל דף איטרנט או כל פעם שאני מפעיל סרט 1080 אייץדי. יש רעשים סטטים שיוצאים מהרמקולים - אלו רמקולים מוגברים ( מוניטירים אולפניים*) - זה רעשים מעצבנים מעצבנים מעצבנייייייים !! מחרפנים אותי!!! העניין הוא שהרמקולים מחוברים לכרטיס קול שיושב על סלוט פי סי אי רגיל ובהתחלה חשבתי שהבעיה היא בגלל הכרטיס, אבל שחיברתי אוזניות לכרטיס הקול המובנה של הלוח אם עדיין שמעתי את אותם רעשים. זאת אומרת שאין קשר בין הכרטיס הקול והרמקולים לבין הרעשים שיוצאים: דברים שניסיתי לעשות ולא עזרו : *עדכנתי ביוס ללוח אם *עדכנתי את כל הדרייבים והעדכנתי את הוינדוס מחדש…
-
- 16 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
שלום keypad מחובר לכניסת USB קדמית, הכבל נמשך ואז היה צליל ניתוק בוינדוס, למרות שהוא בערך נשאר מחובר. מאז למרות שהוא היה מחובר הוא התנתק והתחבר כל כמה זמן (אני חושב שזה הסתדר,יכול להיות שהבעיה דווקא בכבל) התחילו לאחר שהכבל נמשך רעשים בקול, כמו רעש סטטי שחוזר כל פעם הכרטיס קול הוא בלוח אם ומחובר ביציאה אחורית. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לישאול מדוע ליפעמים כאשר המחשב כבוי הרבה זמן ואני מדליק אותו אני שומע רעש של המאוורר או משהו כזה? המחשב עצמו הוא בן חצי שנה לערך Q6600 לוח אם P-35 הארד דיסק WD 500GB . האם יכול להיות שהמאוורר של המעבד דפוק או של הכרטיס מסך? (GEFORCE 8600 512MB) ד"א ליפעמים גם ההארד דיסק למשל הגדרתי חשבונות מישתמש בויסטא ולאחר שעשיתי איתחול הוא העלה את השולחן עבודה ופשוט ניתקע כאלו הוא טוען משהו אבל שלש שעות? וגם עשה לי רעשים חזקים.. שאלתי האם יכול להיות שהדיסק קשיח שלי לא תקין? אשמח לקצת טיפים ועזרה לבדיקה של בעיות אלו תודה. נ.ב מיצטער על ההודעה הקודמת.
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
זה ממש מפחיד אותי. ... לא הייתה לי את הבעיה הזאת עד לפני יום העצמאות אבל בערב יום העצמאות הלכתי למסיבת רשת ולקחתי את המחשב החזרתי את המחשב הביתה ואז יצאתי שוב שחזרתי אמנם הייתי קצת שיכור אבל הרכבתי את המחשב וברגע שהדלקתי אותו שמעתי קולות מוזרים בוקעים מן המארז.. הזזתי אותו קצת הקולות נחלשו, כיביתי את המחשב הזזתי אותו קצת שמאלה והקולות נפסקו. אז הייתה איזה הפסקה של שבוע בקולות הם הופיעו פה ושם אבל נפסקו או לבד או ע"י הזזה קטנה של המארז. ביומיים האחרונים הם חוזרים יותר on & off כזה.. וה ממש מדאיג אותי ואני חושש שההארדיסק שלי הולך להתפגר זה או הארדיסק או אחד מן המאווררים נכון?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, היום כאשר פתחתי את המחשב, התחילו לצאת מן המארז רעשים כמו של אופנוע.......... ??? ניסתי לבדוק אם הבעיה היא מן המאווררים, אז הפסקתי אותם, ועדיין יש את הרעש המעצבן הזה... :-\ מישהו יכול להציע לי פתרון ?
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
היי. יש לי חבר שמתי שאנחנו משחקים אצלו בזוג במשחקים כמו: NBA live, Street Fighter, Need for speed וכו', יש רעש כזה מהמחשב. כלומר כאילו אם לוחצים על שני מקשים ביחד זה יוצר "עומס" או משהו כזה ואז נשמע רישרוש/טיק כזה מהמחשב (מהספיקר). איך אפשר לפתור את זה? זה ממש מעצבן (אי אפשר לשחק בזוג)? אם יש לכם פיתרון אני אשמח לשמוע. המפרט: P4 1500Mhz לוח אם של אינטל, אני לא זוכר ובטוח בדגם. מקלדת של מייקרוסופט.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן המחשב שלי ( לא הרמקולים , המחשב עצמו ) עושה רשים של טה טו טה טו .. ככה כמה שעות ברציפות והוא לא מפסיק זה לא שקרה משהו הוא סתם עושה את זה האם יש דרך להשתיק את זה?! intel P4 2600 אגב.. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
היי חבריה, מחשב אינטל ליבה כפולה,לוח אם אינטל,כרטיס קול מובנה הבעיה, 1. ישנו קול עמום באופן קבוע בזמן פעולת המחשב,נקיתי,החלפתי מאווררים,זה ממשיך(להוציא מאוורר המעבד) 2.כאשר אני משוחח ב מסנגר ,סקפיי,הצדש השני שומע אותי עם זמזום קבוע של רעש, הוספתי כ.קול וזה לא עזר הרעש ממשיך,כמו כן עדכנתי את דרייבר האודיו וגם לא עזר. מה הבעיה?מה הפתרון? שאלה :אני רוצה לבדוק אפשרות אוליי זה מאורר המעבד,אני רוצה לנתק אותו ל10 15 שניות זה אפשרי מבלי שיגרם נזק? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי לשמוע רעש מאוד מעצבן בכל פעם שאני מריץ משחקים כבדים(מה שכנראה יכול להיות בכרטיס מסך..)אני מחזיק ברכיבים דיי ישנים HD5850 ומעבד Q6600..אפשר לעשות משהו כדי להשתיק את זה? אני משתגע מהרעש הזה :\
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבעיה אינה ברמקולים כיוון שחיברתי את הרמקולים לאייפד ואין שום רעשים , ועל המחשב יש כל הזמן רעשים מעצבנים שמתנגנת מוסיקה. תעזרו לי בבקשה
-
- 13 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
תראו מצד אחד אני חושד בספק, מצד שני יש לי מאוורר שמחובר למחשב, שפועל טוב, אבל ברגע שהוא היה מחובר לאחד מכוננים והייתי נוגע בחוט הייתי מקבל את אותו רעש, וכשאני שם אותו לבד, כלומר שהוא לא מחובר לכלום, הרעש נעלם [ז"א עכשיו יש רעש, אבל אני לא יודע אם זה מזה] אז נראה לי זה יותר המאוורר. נעיף אותו, זה מסוכן? מה אתם אומרים? זה הקול: http://members.lycos.co.uk/idanhidan/sound.wav שמירות יעד בשם, תגביהו קצת תרמקול אם לא שומעים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
מאז שקניתי את המחשב יש לי רעשים סטטיים באוזניות (ניסיתי שתיים שונות ככה שהן לא הבעיה אני חושב), הם קורים כשאני עושה כל מני פעולות במחשב. לדוגמא כשאני מגלגל דף באינטרנט, או משחק COD - לא משהו ספציפי. שומעים את הרעשים גם כשהווליום על MUTE אז אני מניח שזה בעיית חומרה ולא תוכנה. מה זה יכול להיות? תודה זה המפרט שלי: Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪189 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 Elixir 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪303 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2180 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪100 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 HIS Radeon 6850 Fan 1GB GDDR5 , יחידות 1 ₪982 http://www.rsm.co.i…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שדרגתי מרמקולים של קריאטיב (SBS120) לJBL CREATURE 2 והתחילה לי תופעה מוזרה, בלילה אני מעביר את המחשב (win 7 ultimate מפרט בפרופיל) לsleep והרמקולים מתחילים להוציא מעין פצפוצים סטטים כאלו, וזה ממש מפריע, השתקה של הרמקולים משתיקה גם את הרעשים. (רק השתקה פיזית, לא השתקה של הצליל במחשב) הדבר לא קרה לי מעולם עם הקראייטיב. למישהו יש מושג מה יכול לגרום לתופעה, או יותר חשוב איך אפשר לטפל בה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קנינו מחשב לפני כשנה וחצי. לאחר כחצי שנה המוור התחיל להרעיש, אז החלפנו אותו (במסגרת האחריות) לפני כמה חודשים התחיל המאוורר החדש להרעיש, בסוגים שונים של רעשים, שמופיעים ונעלמים. מה לעשות? האם יש סכנה לספק? (הספק פשוט, לא יודע מי היצרן)
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני שומע קולות מתוך המחשב בתכיפות. הרעשים דומים לרעשים של הכנסת דיסק לתוך הכונן והתחלת הפרוצדורה של הסיבוב שלו, או של הפעלת הארדיסק. למרות שהרעשים מזכירים רעשים של Cd-Rom כשמכניסים דיסק אני חושד שזה בא מההארדיסק. כשזה קורה, המחשב מתחיל קצת לקרטע, הסמן של העכבר משתנה לסמן עם דיסק שמסתובב (כאילו נכנס דיסק לכונן), וזה נפסק תוך כמה שניות. יש לציין שזה קורה גם אם הצורב פתוח. יש מצב שזה הספק שלא סוחב עם החשמל, וגורם 'למיני ניתוקים' של ההארדיסק והסידירום? יש דרך לעשות לספק בדיקת מאמץ? (Antec 350SL בן שנתיים+) זה קורה, בכל המצבים, כשגולשים באינטרנט, רואים סרטים, שומעים מוזיקה, ומשחקים. תודה!
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש שבוע שעבר, ואחרי יום בערך שהוא עובד כמו שצריך (מעולה!) הספק כוח התחיל לעשות רעשי קליקים בתדירות די מהירה. פתחתי את המחשב, ובדקתי - זה לא המאוורר. זה משהו חשמלי. חיפשתי קצת באינטרנט ואמרו שזה יכול להיות רעשים של זאפים חשמלים. זה לא היה נשמע לי הגיוני, עד ש...כן...זה הזוי, אבל תהיו איתי פה... המקרר התחיל לעשות את אותם רעשים! ואני לא ממציא את זה, Trust me, I'm an engineer. האם מישהו מכיר מקרה שספק כוח משפיע על רשת החשמל בבית?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ובכן, אתמול בבוקר, לפני היציאה לבית הספר, ישבתי מול המחשב - כשלפתע הוא התחיל לעשות רעשים של כונס אוויר ככה בפתאומיות. תיארתי לעצמי שזה סתם אבק מצטבר באחד המאווררים (ספק\מעבד) שגורם לרעש. כשחזרתי, הוצאתי את המחשב החוצה, ישבתי עם שואב אבק, ניקיתי את כל המאווררים, פירקתי את הספק, את המאוורר שלו, ושוב ניקיתי. אח"כ השתמשתי בפן (לשיער) כדי להעיף עוד דברים שהשואב לא הגיע אליהם. ניקיתי יסודי, אפשר היה לאכול מהלוח אם שלי. חיברתי שוב - ורעש של ג'קסו. עכשיו,לאחר בדיקה מעמיקה, המאורר שעל המעבד תקין ולא מרעיש. השאלה מה אני עושה כדי להפסיק את הרעש הבלתי נסבל הזה. החלפה של המאורר בספק? החלפה של כל הספק? אולי משהו בצירים של המאורר חורק וזקוק לשימון? הרעש כבר מתחיל לשגע אותי לגמריי, ואודה…
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום, בדיוק עכשיו כונן הדיסקים שלי החליט שהוא נפתח ונסגר לבד, כמה פעמים ברצף... ולא פתחתי אותו או משהו כזה. אני מאוד רציני.. למה זה קורה?? לפני כמה ימים התקנתי WIN8.1 אם זה קשור והוא היה עם פריצה מובנית.. אולי יש להם שליטה על המחשב שלי?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-