תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,294 דיונים בפורום זה
-
הבעיה שלי היא שאני מגביר את הרמקולים אז שומעים רעשים של חריקות חזקים שמגיעות מהמיקרופון המובנה שבמצלמה. שהרמקולים על עוצמה נמוכה לא שומעים את החריקות המוזרים האלה. שדיברתי עם איש מיקצוע הוא אמר לי שצריך לבטל שהמיקרופון יעביר צליל לרמקולים. השאלה שלי איך עושים את זה ? יש לי realtk ועשיתי "השתקת רעשים, וביטול הד אקוסטי "והרעשים עדיין מופיעים לי בעת הגברת עוצמת הרמקולים למישהו יש פיתרון?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב שלי התחיל לעשות מין תקתוקים כאלו בזמן שהוא עולה, אני חושב לפי השמיעה שזה מהספק כח אבל לא בטוח ב100%. התקתוקים האלו מפסיקים אחרי שהמחשב מסיים לגמריי לעלות. (יכול להיות שזה בא ממקור אחר, לא מהספק כח) מישהו יודע מה זה ומה אפשר לעשות? זה בעייתי בכלל? :s05: זה הספק כח http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2202
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, לחבר של אבא שלי יש בעיה עם כרטיס הקול- כשמנגנים צלילים/מוזיקה יש רעשים מהרמקולים. הוא החליף רמקולים כדי לבדוק, ככה שהבעיה לא בהם. גם דרייבר מעודכן ניסינו, לאחר שלפני כן הסרנו את הקודם. המחשב עצמו חדש, עובד על מערכת XP 32bit. הוא ניסה לממש אחריות וכשלקח אותו למעבדה, הוא אומר שברגע שחיברו כונן קשיח משלהם עם מערכת הפעלה- הבעיה לא הייתה. ככה שאני מניח שיש לנו כאן איזה עניין שקשור לתוכנה ולא לחומרה?
-
- 7 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי רמקולים פשוטים 128 וואט. בזמן האחרון נשמעים רעשי רקע של "זזזזזז" ומתגברים ככל שאני מגביר את הווליום מהרמקולים עצמם. הרמקולים עובדים טוב בסה"כ וניתן לשמוע מהם שירים/ צלילים. האם למישהו מושג מה הבעיה? מפרט המחשב המלא בצד. תודה מראש, גיא.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אין לימושג מזה, יכול להיות שזה בכלל לא המעבד, אבל ניחא. יש לי רעשים ממש מממששש מוזרים מהמחשב... זה לא המאווררים החיצוניים, בדקתי אותם. יכול להיות שזה המעבד/הכרטיס מסך/הHDD? זה מעין חריקות קטנות שבאות באורכים דומים ובזמנים כמעט קבועים (משהו כמו שניה הפרש בין אחד לשני). יכול להיות שהמאורר של הכ"מ או מעבד לא מצליח לפעול?
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
הבעיה הזאת עוד התחילה לפני שהרכבתי את המחשב החדש והתגברה יחד איתו... פשוט כמעט כל הזמן יש מן רעש מוזר כזה של ZZZZZZZ או משהו כזה מההארד דיסק וכל פעם אני מוצא את עצמי מזיז טיפה את המארז כדי שזה יעלם לדקה שתיים... לפעמים זה חזק יותר ולפעמים חזק פחות. לפני איזה שעה-שעתיים הוצאתי את המחשב מהעמדה והרמתי אותו לספרייה (כדי לנסות מהבין מאיזה הארד דיסק מגיע הרעש לעזאזל...) ובינתיים הכל שקט לחלוטין. ניסיתי להריץ משחקים,תוכנות, לכתוב ולקרוא המון קבצים להארד דיסקים והכל די שקט בינתיים. ככה שזה מאוד מוזר. היש מצב להפרעה כשהוא למטה? משהו מגנטי? :s05:
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
שבת שלום, יש ברשותי דיסק קשיח HITACHI DESKSTAR 80GB - 7200 יש לי אותו כשנה וקצת. עכשיו בזמן האחרון, הוא מתחיל להרעיש קצת, כל פעם שמתבצעת ממנו קריאה / כתיבה הוא משמיע טקטוקים קטנים. ראיתי בפורום אחר, אדם אחר עם אותו דגם דיסק ואותה הבעיה בדיוק, ולפי בדיקות שהוא עשה, הכל בסדר. בכל זאת, אני עדיין מודאג קצת, אני יודע שדיסקים של היטאצ'י מרעישים קצת יותר מאחרים. שאלתי היא, מה ניתן לעשות בכדי לפתור את הבעיה ? ומה הם בכלל הרעשים האלה. (בנוגע להחלפה בחנות בו קניתי, זה קצת בעיה כי היא פשטה את הרגל או משהו, ואין לי בעצצם למי לפנות, יש איזה יבואן, משווק שאפשר לפנות אליו ?). תודה רבה,
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי כרטיס מסך חדש דרך הקניה הקבוצתית הפעלתי crysis 1 לפני הקניה עם הכרטיס GPU של אינטל ה3000 וזה עבד (על הגדרות נמוכות) בלי בעיות היום התקנתי את הכרטיס החדש (חובר לספק 520W של אנטק NEO ECO שמגיע עם 2 חיבורים לכרטיס מסך) הכל הותקן המחשב עלה הותקנו דריברים 13.1 הכל עובד יפה (הפעלתי NFSMW עובד מדהים) שאני מפעיל CRYSIS אני שומע רעשים מכיוון הכרטיס מסך (בדקתי שזה לא מאווררים) רעשים שאני יכול להגיד שהם לא מכנים אך תלויים במה שמוצג בזמן טעינת מסך אין רעש בתפריטים יש ישמח לקבל עזרה
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
המחשב התחיל להשמיע רעשים מוזרים בסאונד. כאילו שומעים רגיל אבל מקורטע ממש כמו בעיית מגעים כזאת.. עכשיו מה שעשיתי זה דבר ראשון בדקתי את 2 הסלוטים של האודיו במחשב. (מקדימה ומאחורה), לא השתנה כלום, אותה בעיה. ניסיתי גם לחבר אוזניות בשביל לבדוק שהבעיה היא לא ברמקולים עצמם ואכן הבעיה היא במחשב ולא ברמקולים כי גם באוזניות היו את הרעשים. בסופו של דבר ניסיתי לעשות Uninstall לדריברים של הכרטיס קול והתקנתי מחדש, אך עדיין - אותה בעיה. הכרטיס קול מובנה על הלוח אם. הלוח: P5L-MX s775 Conroe, 945G, DDRII 667, VGA, PCI של ASUS. מערכת הפעלה Win XP Pro. מה זה עוד יכול להיות? חומרה או תוכנה? חשוב לציין שהמחשב חדש (בן חודש) ולא הותקן עליו כמעט כלום מלבד כמה משחקים ותוכנות.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בזמן האחרון כשאני שומע מוזיקה ישנם רעשים מוזרים ביותר משהו כמו שיש במכשירי קשר כמו צליל מתכתי מיד אחרי כמה שניות הרעש מתחיל ולא שומעים כלום רק רעש זה קורה גם בצפיה בחלק מהסרטים (לא דיוידי) זה לא קורה בכל הדיסקים אלא בחלק מהם אותם דיסקים נבדקו במחשב אחר ואין בעיה הדיסקים חדשים ומקוריים האם כרטיס הקול מזייף? (אבל בחלק מהדיסקים שומעים היטב ובאותו פורמט) או שזה בעיה במערכת ההפעלה? חלונות 95 או שהמחשב ישן מדי? פנטיום 1
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ! לאחרונה בוקעים קולות "תיקתוק" מהמארז של המחשב, פתחתי את המארז והצלחתי לזהות שהרעש הינו מהכונן הקשיח WD800JD בן השנתיים (SATA). הצליל נשמע כמו תיקתוק של שעון מחוגים לפרק זמן קצר מאד (כמה שניות). והחזרה איננה קבועה, יכולה לחזור אחרי שעות או לפעמים דקות. קורה גם שהמחשב פתוח ולא עובדים איתו, רק הeMule פתוח קבוע. פירמטתי את המחשב והתקנתי XP PRO SP2 התופעה עדיין קיימת. רציתי לציין שהתופעה התחילה לאחר שהתקנתי צורב DVD חדש של חברת LG. אולי יש אפשרות לבדוק את הכונן בעזרת תוכנה מסויימת ? מצורף תצלום מסך של תוכנת AID32 עם פרטי המערכת . אשמח להוסיף מידע נוסף בכדי לפתור את הבעיה. בתודה מראש לכל עוזר, עומר. [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני איזה שלושה ארבעה חודשים , מפרט בצד.. יש לי את המארז Compucase CI-69U6 והמאוורר האחורי של המארז עושה קולות מוזרים , עכשיו מה ששמתי לב זה שאני לוחץ על זה הרעשים מפסיקים , אז שמתי איזה עט או משהו לבנתיים שיתפוס בין המארז לבין הקיר והרעשים הפסיקו , אבל לעיתים זה ממשיך .. משהו יודע מה הבעיה???
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
נשמע כמו רעשי רקע בעיקר בעבודה מאד מפריע לא יודע מה לעשות איפה להתחיל?? פשוט שומעים את החלקים של המחשב עובדים דרך הרמקולים ודרך האוזניות עזרה ... תודה שבת שלום
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בכל פעם שהמחשב כביכול צריך לחשוב ולהתאמץ למשל פתיחת תוכנות אקספלורר או להריץ משחק הוא עושה רעשים מוזרים כמו אזעקה של מכונית וזה מחרפן את השכל ומפריע לכולם בבית. תעזרו לי בבקשה
-
- 7 תגובות
- 837 צפיות
-
-
הדלקתי את המחשב לפני כמה דקות ואני רואה שהספר עושה רעש מאוד מוזר ועוד שמתי לב שהמאוורר זז בקושי...
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
יש לי צורב LG חדש מחובר ללוח אסוס כולל כבל קול לכרטיס הקול של המחשב למרות שלא ברור לי במה מסייע הכבל הנ"ל. בכל אופן הבעיה היא שבזמן שאני שומע מוסיקה באמצעות הצורב נכנס זמזום לא בריא לשמע או אם למקד את הבעיה בכל מקרה בו ה- MASTER VOLUME של רכיב ה- CD PLAYER פתוח (כלומר פתוח על מינימום או שאינו מושתק הרעש הנ"ל נכנס בלי קשר למקור ההשמעה - בין אם הקבצים מושמעים מהמחשב ובין אם מהCD PLAYER הרעש הוא זמזום רקע ובהפעלת הCD PLAYER נכנסים רעשים של המראת מטוס סילון - כאילו היתה אמורה להיות הארקה איפושהו שלא קיימת . האם מישהו מכיר את התופעה ובעיקר את הפתרון? בעיה 2. הלוח שלי כולל יציאות דיגיטאליות. ברצוני לעשות בהן שמוש לחיבור כרטיס הקול של המחשב לכניסה דיגיטאלית של המגבר. אלא שהיציא…
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. בזמן האחרון בוקעים מהמארז שלי רעשים מוזרים שהחמירו ביומיים האחרונים. הרעשים נשמעים כמו חרחור של מאוור והם ממש ממש חזקים,לפעמים כשהמחשב מקבל מכה או תזוזה חזקה זה משתתק אבל אחר כך חוזר...מה הבעיה ומה ניתן לעשות?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
רעשים מחרפנים ומוזרים שיוצאים לי מהרמקולים וגם מהאוזניות בזמן שהמחשב "מתאמץ" שלום בזמן שאני מפעיל משחק מחשב או מזיז את העכבר, סתם גולל דף איטרנט או כל פעם שאני מפעיל סרט 1080 אייץדי. יש רעשים סטטים שיוצאים מהרמקולים - אלו רמקולים מוגברים ( מוניטירים אולפניים*) - זה רעשים מעצבנים מעצבנים מעצבנייייייים !! מחרפנים אותי!!! העניין הוא שהרמקולים מחוברים לכרטיס קול שיושב על סלוט פי סי אי רגיל ובהתחלה חשבתי שהבעיה היא בגלל הכרטיס, אבל שחיברתי אוזניות לכרטיס הקול המובנה של הלוח אם עדיין שמעתי את אותם רעשים. זאת אומרת שאין קשר בין הכרטיס הקול והרמקולים לבין הרעשים שיוצאים: דברים שניסיתי לעשות ולא עזרו : *עדכנתי ביוס ללוח אם *עדכנתי את כל הדרייבים והעדכנתי את הוינדוס מחדש…
-
- 16 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
שלום keypad מחובר לכניסת USB קדמית, הכבל נמשך ואז היה צליל ניתוק בוינדוס, למרות שהוא בערך נשאר מחובר. מאז למרות שהוא היה מחובר הוא התנתק והתחבר כל כמה זמן (אני חושב שזה הסתדר,יכול להיות שהבעיה דווקא בכבל) התחילו לאחר שהכבל נמשך רעשים בקול, כמו רעש סטטי שחוזר כל פעם הכרטיס קול הוא בלוח אם ומחובר ביציאה אחורית. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לישאול מדוע ליפעמים כאשר המחשב כבוי הרבה זמן ואני מדליק אותו אני שומע רעש של המאוורר או משהו כזה? המחשב עצמו הוא בן חצי שנה לערך Q6600 לוח אם P-35 הארד דיסק WD 500GB . האם יכול להיות שהמאוורר של המעבד דפוק או של הכרטיס מסך? (GEFORCE 8600 512MB) ד"א ליפעמים גם ההארד דיסק למשל הגדרתי חשבונות מישתמש בויסטא ולאחר שעשיתי איתחול הוא העלה את השולחן עבודה ופשוט ניתקע כאלו הוא טוען משהו אבל שלש שעות? וגם עשה לי רעשים חזקים.. שאלתי האם יכול להיות שהדיסק קשיח שלי לא תקין? אשמח לקצת טיפים ועזרה לבדיקה של בעיות אלו תודה. נ.ב מיצטער על ההודעה הקודמת.
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
זה ממש מפחיד אותי. ... לא הייתה לי את הבעיה הזאת עד לפני יום העצמאות אבל בערב יום העצמאות הלכתי למסיבת רשת ולקחתי את המחשב החזרתי את המחשב הביתה ואז יצאתי שוב שחזרתי אמנם הייתי קצת שיכור אבל הרכבתי את המחשב וברגע שהדלקתי אותו שמעתי קולות מוזרים בוקעים מן המארז.. הזזתי אותו קצת הקולות נחלשו, כיביתי את המחשב הזזתי אותו קצת שמאלה והקולות נפסקו. אז הייתה איזה הפסקה של שבוע בקולות הם הופיעו פה ושם אבל נפסקו או לבד או ע"י הזזה קטנה של המארז. ביומיים האחרונים הם חוזרים יותר on & off כזה.. וה ממש מדאיג אותי ואני חושש שההארדיסק שלי הולך להתפגר זה או הארדיסק או אחד מן המאווררים נכון?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, היום כאשר פתחתי את המחשב, התחילו לצאת מן המארז רעשים כמו של אופנוע.......... ??? ניסתי לבדוק אם הבעיה היא מן המאווררים, אז הפסקתי אותם, ועדיין יש את הרעש המעצבן הזה... :-\ מישהו יכול להציע לי פתרון ?
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
היי. יש לי חבר שמתי שאנחנו משחקים אצלו בזוג במשחקים כמו: NBA live, Street Fighter, Need for speed וכו', יש רעש כזה מהמחשב. כלומר כאילו אם לוחצים על שני מקשים ביחד זה יוצר "עומס" או משהו כזה ואז נשמע רישרוש/טיק כזה מהמחשב (מהספיקר). איך אפשר לפתור את זה? זה ממש מעצבן (אי אפשר לשחק בזוג)? אם יש לכם פיתרון אני אשמח לשמוע. המפרט: P4 1500Mhz לוח אם של אינטל, אני לא זוכר ובטוח בדגם. מקלדת של מייקרוסופט.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן המחשב שלי ( לא הרמקולים , המחשב עצמו ) עושה רשים של טה טו טה טו .. ככה כמה שעות ברציפות והוא לא מפסיק זה לא שקרה משהו הוא סתם עושה את זה האם יש דרך להשתיק את זה?! intel P4 2600 אגב.. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
היי חבריה, מחשב אינטל ליבה כפולה,לוח אם אינטל,כרטיס קול מובנה הבעיה, 1. ישנו קול עמום באופן קבוע בזמן פעולת המחשב,נקיתי,החלפתי מאווררים,זה ממשיך(להוציא מאוורר המעבד) 2.כאשר אני משוחח ב מסנגר ,סקפיי,הצדש השני שומע אותי עם זמזום קבוע של רעש, הוספתי כ.קול וזה לא עזר הרעש ממשיך,כמו כן עדכנתי את דרייבר האודיו וגם לא עזר. מה הבעיה?מה הפתרון? שאלה :אני רוצה לבדוק אפשרות אוליי זה מאורר המעבד,אני רוצה לנתק אותו ל10 15 שניות זה אפשרי מבלי שיגרם נזק? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-