תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
שלום ברשותי מחשב נייד של lenovo דגם IdeaPad Gaming 3 81Y4009FIV ברצוני לברר האם ניתן להטעין את המחשב הנייד דרך חיבור usb type c ניסיתי לברר לבד בגוגל אך ללא תוצאה קונקרטית. אשמח לעזרתכם תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי עכבר IntelliMouse Optical 1.1 ומאז שפירמטתי מידי פעם שאני לוחץ לחיצה אחת הוא עושה אותה כמו דאבל קילק ולפעמים טריפל קליק... מה זה יכול להיות ? (לא דרייברים, יש לי את הכי חדשים)
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
המחשב הנייח ביומייים האחרונים התחיל לעבוד פחות טוב הורדות משרתי הורדה לא מתחילות.. הוא לא מצליח לי להריץ סרטונים באתר ערוץ 10.. והיום בערב התחיל להשמיעה צליל של חריקה. אבל ממש מדי פעם .זהתי שזה מהדיסק הקשיח החריקה. כעבור כמה זמן במהלך הערב ,זה התחיל להתגבר והתחילו להיות קפיאות של המחשב.. כעבור עוד קצת זמן המחשב קרס והפעיל את עצמו מחדש. ולאחר מכן היה קורס הכל עוד כמה פעמים , עד שהגעתי כבר לכל מיני הודעות של מסך שחור .. אני מניח שהדיסק קשיח נהרס.. תקנו אותי אם אני טועה .. רציתי לדעת אני יכול לקנות דיסק קשיח חדש ולהתקין ווינדוס ? או שיש צורך בלהגדיר את הביוס (לא מבין בזה) מה שאני יודע שהתקנתי כבר פעמיים את מערכת ההפעלה .על אותו דיסק קשיח.. ולחיצה על מקש מסויים מעלה לי את ד…
-
- 25 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש במחשב של אבא שלי בעיה... כל כמה שניות בערך [בעיקר במשחקים \ מתקין משהו] המסך במקום תמונה יש מסך שחור ואז התמונה חוזרת... המסך דיי חדש אז אני לא חושב שזה ממנו... והמפרט הוא כזה: מעבד 2.66 [אינטל ישן] לוח אם [ניראה לי asrock לא זוכר] חצי ג'יגה זיכרון ]DDR 1] כרטיס מסך geforce fx 5500 הארדיסק wd 80gb ספק ג'נרי לדעתי זה הספק שכל פעם שיש עומס אז המחשב עושה את זה... למישהו יש כיוון? תודה
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מישהו/י יכול/ה להמליץ על אתר אמין וזול יחסית להזמנת חומרה שהמשלוח מגיעים באופן נח ומהיר? כלומר, לא עלי אקספרס או איביי, ולא דואר ישראל משהו שמקביל לIHERB ששולחים תוך שבוע, רק למחשבים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
מוגדרים לי שתי שפות שאני יכול להקליד עימן : אנגלית ועברית אבל קורה לי הרבה שפתאום צץ לי סינית וכל מיני שפות זרות וכדי לחזור מאנגלית לעברית לוקח לי שעה אני מוחק אותן בSETTINGS אבל הם שוב חוזרות !! מה נסגר ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא יודע מה קרה, פתאום המחשב התחיל להתקע ולהוציא לי מסכים כחולים במשך כל היום. אחרי כל פעם שזה קורה אני צריך לנתק את הכבל של ההרדיסק (SATA) מהלוח אם ולחבר בחזרה, אם לא אז כשאני מנסה להפעיל את Windows הוא ואמר לי שחסר איזה קובץ חשוב (זאת בעיה ישנה שיש לי אותה כבר הרבה זמן והופיעה לפעמים באקראיות אחרי שהיו לי הרבה קצרים בבית) הנה הקובץ MiniDump תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום האתר mast.co.il (אתר של עיריות וכדו', למי שלא מכיר), לא עולה לי בדפדפן, דהיינו הדפדפן מנסה להעלות את האתר שוב ושוב ללא הצלחה. אני גולש דרך סטיק סלולרי, וכשהעברתי את הסים לטאבלט, האתר עלה. (חוץ מאזהרת אבטחה) דיברתי עם מפעיל הרשת הסלולרית (פרטנר) וכנראה הבעיה לא אצלם. ניסיתי ברשת של הוט במחשב נייח, והאתר עלה מצויין. אני משתמש בדפדפן כרום באופן קבוע, ניסיתי בדפדפן מייקרוסופט אדג', והאתר עובד כרגיל. מה יכול להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב פתאום עשה ריסטרט לעצמו, כתוב שיש שגיאה ב-system/system32/config ואני צריך לנסות לשחזר, הבעיה שזאת לא פעם ראשונה שחסר קובץ זה או אחר ובכל פעם אני נאלץ לפרמט, יש למישהו פתרון? (זה פורסם פה,כי אני מניח שזאת בעית חומרה) תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 985 צפיות
-
-
יש לי הארדיסק חיצוני USB ואין בעיה איתו במחשב יחסית חדש. במחשב הישן שמותקן עליו XP חדש חדש המחשב לא מזהה אותו.. איך אני פותר את הבעיה תודה[br]פורסם בתאריך: 1.12.2007 בשעה 12:33:00 המחשב הישן זה DELL LATITUDE CPX-J ולא עזר גם ששידרגתי לו את הביוס
-
- 12 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שהמחשב עולה אניח רואה כמה ראם יש לי ... אחרי שהמחשב מראה כמה Ram יש לי בד"כ הייתי רואה מתחת את ההארד דיסק שלי, ואת הכונן תקליטורים (התקני ה - IDE כגון: Master, Slave) עכשיו אחראי שאני רואה כמה ראם יש לי .. זה ישר קופץ הלאה לטבלה בלי להראות את ההארד דיסק דיסק ואת הכונן תקליטורים. אין איתם שום בעיה ... בטבלה הוא מזהה אותם, וגם בדוס, וגם בווינדוס. כך שאני בטוח שזה משהו שעשיתי בביוס ... איך אני מתקן את זה ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בניתי מחשב עם 4 מסכים. 2 כרטיסי מסך כמו שמופיע במפרט המחוברים כל אחד ל-2 מסכים. הבעיה היא שהמחשב זז נורא לאט, למרות שלפי מנהל המשימות אין עומס על רכיב מסוים (CPU, זיכרון פנימי, GPU). זיכרון פנימי 4*8GB. מה אני צריך לשפר כדי להגביר את הביצועים? השימוש הוא מסחר בבורסה. אני לא חושב שזו דרישה יותר מדי גבוהה כמו משחקים. תודה מראש אלופים, בן
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם, כרגע אני בלי קול במחשב...יש לי WINDOWS 7. אז בואו אני יספר לכם את הסיפור.. כמו שאתם יודעים ווינדוס 7 בדרכ לא צורך התקנת דריברים, והוא מתקין אותם אוטומטית יש לי את המחשב הזה עם WINDOWS 7 כמה חודשים והקול עבד מצויין. עד שיום אחד בגלל שאני מפגר ראיתי שיש את הכרטיס קול של חברת IDT פועל כל הזמן ברקע אז אמרתי אני ללוח בקרה למחוק אותו.(רציתי למחוק אותו בגלל שWINDOWS 7 לא צריך שום דריבר) בקיצור לא מצאתי אותו שם ומחקתי אותו מ ה DEVICE MANAGER... אחרי זה זה מחק ושמעו נפלא אך הבעיה הייתה שמקידה במחשב לא שמעו כלום!רק מאחורה. בקיצור שום דבר לא עבד אז אמרתי אני יוציא ויחזיר את שהיה מחובר ללוח (זה הקבל של הקול ו USB הדקמי) אז עשיתי ריסטרט וזה.. ומה אני רואה אין כרטיס קול במחש…
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
בעיה ממש מוזרה עם המחשב המאוורר של המעבד מפסיק לעבוד בפתאומיות וחוזר לעבוד אחרי קצת זמן או אחרי שאני נותן מכה למארז בנוסף הוא עושה מעיין רעש של הפעלה מחדש (ביפ בדיקה כשהמערכת עולה). למישהו יש רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי משחק ואני רוצה לשנות את הרזולוציה וזה לא מתאפשר לי .. הוא רושם לי "שצריך לגעת בהגדרות של הכרטיס שייתן אפשרות לגעת בהגדרות הרזלוציה / איכות התצוגה". עזרה בבקשה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי לוח אם של gygabyte מדגם 8iexp וזיכרון DDR של 400Mhz. לאחר הורדת הגירסה החדשה של ה- bios הוא מכיר את גודל הזיכרון (256 ) אבל מגדיר אותו כ- 266Mhz. האם מישהו יודע כיצד אני יכול לגרום לו לזהות אותו כ- 400Mhz?
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
טוב, זה לא עד כדי כך נורא, אבל די מעצבן. לפעמים, בדר"כ אחרי שאני משחק במשחק כלשהו, לוקח הרבה זמן(כ 3 שניות) לסגור/לפתוח חלון מסוים(לעשות minimize) יש הרגשה של lag כזה. לדוגמא: IRC או אתר או explorer. כאילו מרגישים שהמשחק עדיין פועל למרות שסגרתי אותו. אם אני מפעיל את המשחק שוב וסוגר אותו מיד זה מפסיק לרוב. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 3 800 MHZ (לא לי בדיוק לחבר) עככשיו כאשר הוא עולה הוא מסיים לעשות תבדיקה הזהות של המיספרים ואז ניפתח לי הביוס בלי שאני ילחץ על כלום ומופיעה לי חלון אם הודעה: The system intruded,chassis opened or tempered before plaese chech the system טוב אז זה מה שהוא רושם לי וחלון קטן של אוקי אני לוחץ ואז הוא נון לי תביוס עשייתי לו כבר תהגדרות הבבסיסיות אלף פעם הוא לא עושה כלום תמיד אותו דבר..... אולי מישהו יודע מה אני צריך לעשות......
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי לוח אם של Nvidia מדגם GA-M56S-S3 F1. הבנתי שיש גרסת ביוס הכי מתקדמת עבורו 4FE. אני יכול למצוא את הקובץ של הביוס הוא משהו כמו 500 קילובייט אם אני לא טועה, אבל איך אני מעדכן אותו ?? תודה לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שיש לי בעיה או בכרטיס מסך או בחיבור PCIE שלו על הלוח אם. איך אני יודע מי מהם עושה את הבעיה מבלי שיהיה לי כרטיס מסך נוסף לבדיקה או לוח אם נוסף לבדיקה? אשמח לרעיון...
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
היי, לא ידעתי איפה לפרסם את השאלה אז פה נראה לי הכי מתאים... יש לי מחשב טלויזיה שמחובר כבר הרבה זמן, המפרט שלו הוא : pentium D 3000mhz 1gb ram ddr2 radeon 5450 green edition 1gb כל שאר הדברים זה די סטנדרט, כרטיס קול און בורד והארדיסק של טרה. השאלה שלי היא כזאת, כאשר אני מפעיל סרטים באיכות סבבה אין שום בעיה, אבר לפעמים בסרטים באיכות מאד גבוה (FULL HD) שיש בהם המון פעילות על המסך התצוגה מתחילה להאט והסרט מקוטע. אני לא שואל האם זו בעיה, אלה אני שואל את מה אני צריך לשדרג כדי שזה יעבוד כמו שצריך ??? אני יכול להוסיף זכרון עד ל2gb, אפשר לקנות כרטיס מסך יותר חזק ואני אפילו יכול להחליף מעבד עם משהו מאיביי עם צריך אבל אני צריך לעשות אחד מהם בלבד, כי ידי אינה משגת מספיק כסף לשלוש…
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-
-
חבר'ה צריך את עזרתכם בדחיפות.\ חברי בעל אולפן הקלטות פירמט את ההארד דיסק החיצוני שלו בטעות במקום את ההארד דיסק הפנימי. השאלה המרכזית היא מה עושים?? בפרוטרוט השאלות הם ככה: 1- האם ניתן לשחזר את כל החומר? 2-איך בדיוק עושים את זה? 3-האם ההמלצה שלכם לעשות זאת באופן עצאי או להזמין אחד שמתמחה בתחום זה? יש לציין שמדובר בחומר יקר המכיל עבודות של אומנים ואנשי מוזיקה.חברי בלחץ אטומי!! בתודה מראש שי נ.ב-אם יש מישהו מקצועי פה מחברי הפורום והדגש הוא על מקצועי בלבד,שמומחה בשחזור הדברים אשמח אם הוא יצור איתי קשר במסר פרטי.אני כמובן מתכוון לתשלום כספי.האולפן הינו ברמת גן.
-
- 7 תגובות
- 713 צפיות
-
-
חייב עזרה רכשתי rtx 3090 במטרה לחדש תמחשב זה היה החלק הראשון i5 4660 ddr3 10 ram ספק כוח seasonic gold 620w בן 5-7 שנים r9 290 הוצאתי אותו gigabyte ga-z97x sli רציתי רק לחבר תכרטיס לראות שהוא עובד...המחשב לא נלדק בדקתי שהכול מחובר במקום ולא כלום לא נדלק אחרי שהוצאתי את הכרטיס המחשב נדלק עם הכרטיס הישן יש למישהו רעיון? חשבתי לכיון ספק כוח לא מספיק חזק? איפלו סתם כדי להדליק תמחשב
-
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי תופעה מוזרה במחשב. זה קורה לי דווקא במשחק מסויים אחד, למרות שאני משחק רק בו בקביעות, בכל מקרה הנה הבעיה שלי: אני משחק ולפתע במשחק, המסך נהיה שחור, אחרי כמה שניות הוא נמרח בצבעים, זאת אומרת כל מיני פסים של צבעים מסויימים (באותו גוון בערך), בעובי שונה (כמו הפסים האלו שיש בטלוויזיה..), אני לא יכול לקחת מזה סקרין שוט לצערי. כשזה קורה, אין סיכוי שאני אשתחרר מהמצב, ואני חייב להפעיל את המחשב מחדש דרך הכפתור של RESTART. זה לא קורה לי תמיד, אבל זה קורה לי מדי פעם ובדיוק עכשיו זה קרה לי שוב. יש לי Radeon 9800 Pro 128MB, והתקנתי את הדרייבר החדש לפני יומיים. גם כן קרה לי פעמיים ממזמן שהמחשב נתקע בלי סיבה! שיחקתי במשחק אחר ממש לא כבד, פשוט ביותר למחשב שלי, אבל לפתע המחשב נתקע, ו…
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
i have a problem i cant write hebrew only in site her look י??? ????? ?י ??‗ ?ג?? now i try to write hebrew but its whats i get in other places there is no such problem
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-