עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Nokku,

לאחרונה הספק כח שלי מרעיש יותר מכרגיל, יש מעין קול של זמזום או חריקה ממנו. אין בעיות אחרות ששמתי לב אליהן, המחשב לא כובה ומתפקד נורמאלי גם תחת עומס. כששאלתי את מי שממנו קניתי את המחשב על החלפה של הספק במסגרת האחריות הוא אמר שאין אחריות על בעיה כזאת (שסביר להניח שהיא המאוורר של הספק) ואני אוכל לנצל את האחריות רק במידה ויש בעיה חשמלית ממשית איתו או שהוא נשרף. נשמע לי קצת תמוה שהאחריות של הספק לא כוללת חלקים מסויימים בתוך הספק. זה הגיוני או שמורחים אותי? נ"ב - גם המאוורר של כרטיס המסך מתחיל קצת לזייף, האם אותו עניין של האחריות נכון גם לגבי כרטיס המסך?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by el perro,

שלום, אני חדש פה.. אני כבר סובל יותר משנה מרעש מעצבן ביותר מאחד המאוררים (רוב הסיכויים שזה של המעבד), הרעש מתגבר כאשר יש עומס על הזכרון, המחשב מתחמם בצורה מטורפת (עד 69 מעלות)... אני פשוט לא יכול לסבול את זה יותר. הייתי בבאג הם ניקו לי אותו וזה חוזר על עצמו אחרי יום יומיים. צריך עזרה, כנראה שאני אצטרך להחליף מאוורר, הבעיה היא שאני לא יודע לאיזה?

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  3. היי קניתי מחשב חדש לפני כשלושה חודשים לאחר המלצות שונות מן האתר קניתי לוח אם של ASUS A8N-E נראה לי שהמאוור הקטן שעל ה CHIPSET מרעיש יותר מידי בצורה מעצבן (מאוור שמגי עם הלוח ) המאוור הקטן מסתובב במהירות של 6500 RPM האם המהירות הגבוהה אמורה להיות ? האם יש דרך לשלוט על מהירות המאוור ולהוריד את הרעש ? האם ניתן להחליף את המאוור המעצבן ? אם כן איך מפרקים אותו ? הלוח חדש האם נראה לכם שאפשר לפנות לחברה כחלק מהאחריות על הלוח ? בנוסף קניתי כרטיס מסך X800GTO שהוא PCI-E של shappire ATI על הכרטיס יש חיבור של ארבע פינים שאני לא יודע למה הם משמשים , יש למישהו מוסג מה השימוש בהם ? חוץ מזה יש לי חיבור מתח ל PCI-E שיוצא מן הספק ואינו מחובר לשום מקום האם יש צורך לחברו לאנשהו ? ואם כבר אני…

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  4. שלום לכולם, לא מזמן החלפתי את המארז של המחשב שלי ואת הספק כוח במטרה שהמחשב יהיה שקט יותר ואכן המארז החדש (של זלמן) גורם למאוררים להיות יותר שקטים כי גם אפשר לשלוט בעוצמה שלהם. אך ישנו רעש מתכתי שאפילו יותר מעצבן מהמאווררים והוא מאזור המעבד אם למישהו יש מושג ממה הוא נובע ומה יש לעשות בשביל למנוע אותו יותר מאשמח.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. ערב טוב. יש לי מחשב נייד של דל. בחודשים האחרונים רמקול המחשב משמיע מדי פעם קול נקישה בזמן שאני מבצע פעולות מסוימות במחשב, לדוגמה: פתיחה או סגירה של דפדפן, פתיחת אפליקציות, סגירת מחשב וכו'. הרעש לא נעים, במיוחד כשאני עם אזניות. למשהו יש רעיון היכן הבעיה/תקלה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום לכולם, יש לי בעיה מסויימת מספר ימים: כאשר אני מזיז את העכבר יוצא לי רעש בעוצמה בינונית מהרמקולים/אוזניות. הבעיה מתבצעת אך ורק כאשר אני מזיז את העכבר, כאשר אני מפסיק להזיז את העכבר הבעיה נפסקת. האם מישהו יודע במה מדובר? תודה, דניאל.

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  7. Started by zvkel,

לא כל כך ידעתי לאן לשייך את הבעיה הזו מקווה שזה הפורום הנכון כל פעם שאני מחבר אוזניות אני שומע רעש סטטי (אווומממממממחחחחחחח ) רצוף (כל הזמן) (האוזניות תקינות מאה אחוז) הדבר מפסיק כשאני מנתק את העכבר (עכבר usb אופטי הכי פשוט) כרגע יש לי nf7 (בלי הסאונד סטורם) והבעיה היתה קימת גם בלוח הקודם שלי (nforce של leadteak) הפעמים היחידות שאין לי את הרעש הזה זה כשהמחשב אחרי ריסטרט ואז הרעש מתחיל ברגע שאני מפעיל את הגלילה חוץ מזה הרעש נעלם ברגע שאני שומע מוזיקה או משחק משהו (ברגע שתוכנה אחרת שולחת משהו לכרטיס קול כנראה) והרעש לא קיים אם אני מחבר את המחשב למערכת איך אני נפטר מהרעש המעצבן הזה?

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  8. Started by House M.D.,

יש לי בעיה מוזרה במחשב, כאשר מתבצעת העברת קבצים , התקנת תוכנה, הורדת קובץ - בקיצור כל פעולה הקשורה להעברת קבצים, נשמע רעש סטטי מהרמקולים\אוזניות. הרעש נפסק מייד עם סיום ההעברה\הורדה. האם מישהו נתקל פעם בבעיה כזו? הדרייברים של הכרטיס קול מותקנים והוא עובד כראוי, אבל גם באמצע השמעת שיר הרעש קיים אם יש העברת קבצים ברקע.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. (הנחתי שזה המקום המתאים מאשר תת פורום אודיו...) בכל מקרה, הבעיה היא כמו שתיארתי בכותרת, ובהרחבה: אם נגיד אני מנסה לדבר במשחקי מחשב דרך המיקרופון, הוא נותן לי רעש סטטי מטורף. מה שמוזר זה שזה קורה לי גם כשאין מיקרופון מחובר בכלל! וגם בבדיקה של ווינדוס זה עושה את זה, ומ-2 הפורטים שיש לי (קדמי ואחורי). אם נגיד אני כן מחבר מיקרופון, אז אני יכול לשמוע את עצמי והוא עובד וההקלטה של ווינדוס עובדת, אבל ברגע שמנסים "לשדר" משהו דרך משחק או כמו בבדיקה של ווינדוס לעשות גם פידבק, הוא נותן כאילו "הד" חוזר אינסופי כזה. ניסיתי 3 מיקרופונים. לפני שאני קונה אוזניות+מיקרופון חדשות (בUSB כמובן, כי כנראה הפורט שלי דפוק), רציתי לדעת אם למישהו יש מושג מה הולך פה. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 5.6k צפיות
  10. Started by House M.D.,

אשמח אם תקראו את הנושא הבא : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=518045.0 לצערי עכשיו יש לי בדיוק אותה בעיה במחשב החדש שקניתי מאז, הבעיה התחילה מאז שניקיתי אותו. הבנתי שזה פשוט רעש סטטי שקורה כשמשהו משתנה בתצוגה של המסך. למשל עכשיו אני בחלון כתיבת הודעה של הפורום ויש פה סמיילים עם אנימציה אז הרעש קבוע. זה קורה בגלילה, הזזת חלונות, מזעור, ובזמן צפייה בסרט למשל ששם התצוגה במסך משתנה כל הזמן, הרעש קבוע. באותו אשכול המליצו לי להחליף לוח אם. אבל חשבתי שמאז נמצא פיתרון אחר לבעיה או שיש מישהו אחר שיכול לעזור לי, מכיוון שאני לא בטוח שאם אכן הבעיה היא בלוח, החנות תסכים להחליף לי אותו רק בגלל הרעש הזה. מפרט: AMD 955 X4 @ 4.0GHz 2x GTX 560 Gigabyte 990xa-ud3 FSP Everest 7…

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by onetwo,

שלום, רכשתי מחשב עם המפרט הזה - https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=24109 עשיתי את כל העדכוני תוכנה, דרייברים, ביוס. מתישהו שמתי לב שכל הזמן יש כזה "רעש סטטי" מהמחשב עצמו (לא מהרמקולים), יוצא בערך ממרכז המקלדת. כמו כן, לפעמים יש כמו רעש כמו של הצפירה (אבל חלש, שומעים את זה רק אם מתקרבים עם הראש למקלדת). שני הרעשים האלו חלשים ואפשר לשמוע אותם רק אם אין עוד רעשי רקע. התקשרתי לתמיכה של דל לשאול האם זה נורמלי והבחור אמר לי שהכי טוב לי להחליף את המחשב (אבל - השקעתי בו כבר איזה יום - יומיים בעדכונים, התקנת תוכנות וכו'). השאלה היא האם זה משהו שלא אמור להיות בכלל ובאמת זה תקלה או ש"זה בסדר" ופשוט אחיה ע…

• 2 תגובות
    • 4.9k צפיות
  12. Started by FastJack,

שלום. אני קניתי מסך E228WFP של DELL לפני כ3 חודשים. בחודש האחרון אני התחלתי לשמוע רעש סטטי שיוצא מהמסך, בעיקר כשהוא כבוי. מישהו נתקל בדבר הזה? יש למישהו מושג מה עושים? עוד דבר, אני ניסיתי ליצור קשר עם המעבדת שירות של DELL בארץ. נראה לי קוראים להם CPM אך לא עונים לי שם בטלפון. מישהו יודע איך אני יכול ליצור איתם קשר? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכל ותודה מראש, יש ברשותו מחשב AMD Athlon dual 4600+ בן כחודש המבוסס על לוח ASUS M2N-E. אני משתמש בכרטיס הקול המובנה של הלוח ויש לי בעיה נורא מוזרה: לאחר שאני מתקין את הדרייברים ומרגע זה ואליך, בתוך סביבת הווינדוס (Service Pack2() אני מקבל רעש סטטי שבעיקר תואם לזמני "מחשבה" של הכונן הקשיח. הרעש לא נוראי אך מטריד והוא מתגבר כשאני מגביר את העוצמה של השמע, הן דרך בקרת הווינדוס והן דרך הרמקולים עצמם. ניסיתי: -להחליף רמקולים/להשתמש באוזניות -לעדכן את הווינדוס - להתקין מחדש את הדרייברים/להוריד דרייברים חדשים -לפרמט את המחשב. פעמיים! הבעיה לא מראה שום רצון להיעלם, ורק כשאני מסיר את הדרייברים הרעשים נפסקים לחלוטין. האם לוח האם/כ.הקול המובנה פגומים? האם זו בעיית תונכה כלשהי…

14. Started by House M.D.,

היי. יש לי מחשב HTPC שכרגע אני משתמש בו כמחשב ראשי זמני (היה לי נייד שנשרף לו לוח אם). ועכשיו גיליתי, שמהמחשב בוקע רעש סטטי מוזר. הרעש לא מגיע מהדיסק הקשיח, אלא מכיוון הספק כוח (או משהו שנמצא לידו). הרעש קורה כאשר : מזיזים את סמן העכבר. הרעש נפסק ברגע שמשחררים את הסמן כאשר אני גולל עם הגלגלת של העכבר, יש רעש מסוג קצת שונה (צליל גבוה יותר) בקצב של הגלילה, כמובן נפסק כאשר הגלילה נפסקת פעילות דיסק קשיח, ואני שומע הבדל ברור בין הרעש שהדיסק קשיח עושה לרעש הסטטי הזה. הרעש הסטטי קיים גם כאשר הדיסק קשיח מנותק. מכייון שהרעש נשמע מכיוון ספק הכוח, והיה לי ספק ג'נרי, החלפתי אותו עם Hiper 425W ששכב לי בארון. זה ממש לא שיפר את המצב, להפך הרעש הסטטי החמיר. זה גם לא בא מהרמקולים מכיוון ש…

15. החלפתי שלש מיקרופונים ועדיין אנשים שאני מדבר איתם שומעים רעש סטטי כאשר אני מדבר איתם. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by LAKOTA,

צער לי אין לי מושג אם האשכול הה כן שייך לכאן או לא, פשוט אין לי את הידע לאבחן זאת בעצמי. סוג מערכת ההפעלה : professional XP 2002 SERVICE PCK3 סוג הדפדפן : Opera סוג כרטיס המסך : NVIDIA AMD ATHLON )TM( 64X2 DUAL +CORE PROCSS 6400 RAM 2.00GB 3.21GHZ הלוח אם- M2N-X של ASUS מחשב נייח סוג מערכת הפעלה XP, כמה ביטים? RAM 2 GB תאור התקלה: כאשר אני שומעת דרך היוטיוב ו/או דרך המחשב שירים, אחרי דקותיים לערך מתחיל להיות לי כרעש סטטי (עיוות הצליל של השיר) והאייקונים שליד סרגל האתחל מקבלים צבעים כאילו הרזולוציה שונתה וכך גם מערך הצבעים. מסך כחול: TECHNICAL INFORMATION: ***STOP:0X00000050 (0XE39574A4, 0XXXXXXXXX, 0X80637344, 0X00000001) ממתי התקלה? כשבוע לערך האם בוצ…

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  17. Started by NUUBZOOR30,

שאני פותח את המחשב לפעמיים שהוא קר אז יש רעש של חריטה חזק וניקיתי את המאווררים מישהו יודע מה זה?

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  18. Started by dintsur,

הפעלתי היום את המחשב ופתאום הוא התחיל לנהום. זה משהו חדש, ונראה לי שזה לא בא מהמאווררים. מה זה יכול להיות? ודרכים לפתרון. בתודה, דין.

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  19. Started by elad-k1,

שלום יש לי בעיה אני שומע רעש צורב כזה מהמארז ממה יכול ליהות הרעש הזה?

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  20. Started by naor926,

שלום! יש לי בעיה כבר תקופה....הבעיה היא רעש צורם מאיזור הלוח אם. הכל הוחלף ספק, מעבד,זיכרונות, מאווררים, מארז ,כרטיס מסך וכל הציוד ההקיפי וזה עדיין נשאר וזה בטוח מאיזור המחשב בלוח אם הרעש מושמע כאשר יש תזוזה של העכבר או פעולה כלשהי במחשב. ניסיתי כבר הכל אולי יש למשהו פתרון. אשמח לעזתכם תודה רבה

21. Started by Chaos,

כבר יותר מחודש שמהמחשב שלי מפיק רעש חזק, רצוף, קבוע ומאוד מעצבן. פתחתי את המארז, ניקיתי את המאוורים הקדמי והאחורי, בדקתי שאין חוטים שמפריעים לתזוזתם ואין עוזר. יש למישהו רעיון להציע לי לפתרון הבעייה? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  22. שלום לכולם, יש בעית סאונד שאני נתקל בה כבר כמה חודשים ואשמח מאוד לעזרה. יש לי בבית הרבה כבלים, קצרים וארוכים, שהחיבור הקצת מורכב שלהם מתואר בתמונה המצורפת. בעיה שמציקה לי היא רעשי רקע בטלוויזיה. זמזום מציק שממש מפריע לצפות בסרטים. כמו שאפשר לראות, הטלוויזיה מחוברת למחשב בחיבור VGA באורך 10 מטרים, ובחיבור AUX באורך 10 מטרים שיוצא ממפצל קטן שמחובר ללוח האם. כשהטלוויזה במצב PC, יש באופן קבוע רעש לבן שמזמזם, כזה שנעלם אם למשל עושים Mute לטלויזיה וכנראה מקורו בכבל AUX. כאשר אני מחבר מכשיר אחר לכבל הארוך, כגון נגן MP3 או מחשב נייד, אין רעש רקע בטלוויזיה והכל בסדר. ניסיתי להחליף ספק כוח, זה לא עזר. יש לכם המלצות איך לפתור את הרעש הזה? אין לי בעיה להחליף כמעט כל …

• 18 תגובות
    • 4.4k צפיות
  23. קניתי היום מצלמת רשת USB עם מיקרופון, המיקרופון מחובר לאותו USB, אין לו חיבור לשקע הורוד שאני מנסה לדבר יש בהקלטה רעשי רקע חזקים שלא מאפשרים דיבור. החזרתי את המצלמה, קיבלתי אחרת ועדייו יש רעשים. איפה הבעיה

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  24. מידי פעם יש לי רעש מוזר מהמחשב של דיסק שחותכים איתו ברזל וזה בא והולך בתקופות לפעמים זה נשמע ואז לא שומעים את זה שבוע שבועיים ואז זה חוזר... יש לכם מושג מה זה? יכול להיות שזה מהארד דיסק? (אבל לא נראה לי כי אם זה היה אז היה רעש תמידי לא?)

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. בדקתי את המחשב עם תוכנות מאמץ S&M prime95 super pi והתוכנה של WD לבדיקה של ה-HD ולא היה רעש רק שאני גולל תקייה של תמונות ה-250GB עושה רעש של חריקות (ב-80GB הישנים שלי מעולם לא שמעתי רעש כזה) MHDD מזהה לי רק אחד מה-80GB שמג'ומפר כמאסטר, אני רוצה לסרוק את ה-250 והוא לא מופיע שם צריך לשים אותו על מאסטר ? באיזה פינים צריך לשים את הג'פמר ?

• 12 תגובות
    • 805 צפיות

דיונים חדשים בפורומים