תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שלי התחיל היום להיכבות ללא שום הודעה, דקה או שתיים אחרי שה-windows עולה. אני מריץ כרגע Memtest כדי לשלול בעיה בזכרון. חוץ מזה, יכול להיות שיש בכל זאת בעיה בספק? (כי נכון לעכשיו ה-Memtest רץ בלי בעיה). יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות, ומה אני יכול לבדוק? תודה. (אם צריך, אני יכול להשיג את המפרט של המחשב ולהעלות אותו לכאן)
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
גם וייס סיטי וגם קונטר רצים לי כאילו אני עם ספיד האק....
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבעיה שלי היא כזאת, מדי פעם במחשב שלי, לא משנה מה אני עושה באותו הרגע, יש את ה*בום* הזה שהמחשב עושה כשיש בעיה, למשל אם אתם מנסים להעתיק משהו מ-CD בזמן שאתם מפעילים אותו, אז שומעים את הצליל הזה, הבעיה היא שהוא מושמע מדי פעם, בלי קשר לכלום, אין שום הודעה או משהו כזה, רק הבום הזה וזהו, זה מפריע בגלל שהמחשב עף לי החוצה בזמן משחקים, מישהו יודע איך אני מפסיק את זה?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה הנ"ל ממיקרוסופט ישראל,אמרו לי שיש לי גרסה שלא תומכת בעברית. אז הבנתי שיש לי גרסה אנגלית עם סקין עברית. הורדתי ממיקרוסופט ארה"ב באנגלית והוא אומר שאין אפשרות משהו.. מה הבעייה לדעתכם? מחקתי כבר את שני הגרסאות
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שיחקתי לפני מס' דקות Medal of Honor Allied Assault ברשת. (אחרי שמחשב עבד רצוף מאתמול בבוקר עד עכשיו) ובמהלך המשחק היו תקיעות כאלה של איזה 10 שניות ואז המשחק חזר בלי קשר לפינגים. בפעם השלישית או הרביעית שזה קרה זה נמך איזה 15 שניות ואז פתאום המחשב עשה ריסט!! מה זה יכול להיות? אני לא חושב שזה טמפ' כי המזגן דולק כבר כמה שעות והמשחק לא עם גרפיקה מי יודע מה ויש לי בו 70-200 FPS. בבקשה אני חייב עזרה.. באוורסט אני לא רואה את הטמפ' של הכרטיס מסך. יש לי רק של הלוח ושל הדיסק קשיח ומשהו בשם Aux. תודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 11.08.2007 בשעה 09:39:42 מישהו יכול לעזור?מה הסיבה לריסט הפיתאומי הזה?.. אולי לאיזה חלק נישארו כמה שעות. :-\[br]פורסם בתאריך: 11.08.2007 בשעה 10:13:49 טוב תשמעו א…
-
- 13 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זו בעיה חומרה אבל כראה היא לא בכרטיס מסך כי החלפתי פעמיים אז חשבתי שהאשכול מתאים לכאן,אני מקווה שאני צודק,תודה לכל מי שיעזור. יש לי בעיה שאני משחק במשחקים כמו סטלקר אני רואה כל מיני קירות שלא אמורים להיות שם,פירמטתי כמה פעמים עם גרסאות שונות של וינדואס החלפתי כרטיס(אחריות) ובדקתי,זו לא בעיה במסך,לא עשיתי אובר קלוקינג,לכל הידוע לי,אני יכול לבדוק אם מישהו יסביר לי איך ויש לי דרייברים מעודכנים, אם מישהו יכול לעזור תודה. יש לי 7600gt 256vram 128bit gygabite עם מערכת קירור silent heat pipe 2 הנה תמונות של מה שקורה: http://i206.photobucket.com/albums/bb64/bar_the_gayver/ss__08-05-07_17-01-27_l01_escape.jpg http://i206.photobucket.com/albums/bb64/bar_the_gayver/ss…
-
- 13 תגובות
- 928 צפיות
-
-
הספק הוא 350PN שמספק 34AMP על ה12, עם כרטיס 1950XT חדש, שאר המפרט בצד. בעומס, כשאני מריץ משחק הספק מתחיל להשמיע רעשים צורמים כמו של זרם חשמלי, מה זה אומר ???
-
- 13 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה רצינית אתמול בלילה כיבית את המחשב והיום אני מנסה להדליק אותו והוא לא נדלק. כשאני מדליק אותו אני שומע שהמאווררים מתחילים לפעול לשנייה בדיוק ואז הוא נכבה . מה זה יכול להיות? הדבר האחרון שהתקנתי אתמול זה עדכון בעדיפות גבוהה של ווינדוס. (יש לי XP PRO) והיה משהו מוזר בו הוא סיים להתקין את עצמו ונתן רק אפשרות "סגור" ולא נגיד "הפעלה מחדש" ומיד אחרי זה הופיע עוד פעם העדכון שצריך להוריד אותו . ביצעתי את אותו עדכון מס' פעמים (גם דרך האתר של מיקרוסופט) וכל פעם הוא הופיע עוד פעם. ובגלל שהיה כבר מאוחר כיביתי את המחשב (הופיע במסך שצריך לבחור כיבוי , הפעלה מחדש או ניתוק סמל שצריך לעשות כיבוי כדי שהעדכונים שירדו יפעלו) ויום למחרת המחשב לא נדלק. המחשב בן שנה והמפרט שלו: ל…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבאתי קירור לכרטיס מסך והרכבתי אותו באתי להפעיל את המחשב הוא נדלק כמה שניות וישר נפל מאז הוא לא נדלק לי.. פתחתי את המחשב חיברתי רק את החוט של הספק כוח ויש מנורה דלוקה על הלוח אם מנורה בצבע צהוב כזאתי בקצה הלוח P5VD2-MX ולא יודע הייתי בטוח שזה הספק שהלך לי כי הוא לא משהו בכלל אבל נדלקה המנורה מבינים אז לא יודע מה הבעיה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצבי דיי נואש אני צריך עזרה חברים. יש לי מסכים כחולים פעם ביום בערך אוליי פעמיים אפילו שאני נמצא בשולחן עבודה. כבר עשיתי בדיקה ב-MEMTEST 86 ואין לי שום שגיאה. פירמטתי את המחשב כבר 3 פעמים והתקנתי דרייברים הכי עדכניים וחדשים שיש. אפילו ניתחתי קבצי MINIDUMP על ידי התוכנה שיש בסטיקי לבדיקה, WINDBG . היום שהיה לי MINIDUMP מסך כחול, אז בניתוח קבצי MINI DUMP הוא אמר לי CAUSED BY NTFS.SYS. כבר הרבה פעמים היה לי מיני דאמפ בחודש האחרון, ולא הצלחתי לפתור את הבעיה מה לעשות? אני דיי חושד שיש לי בעיה בחומרה. שקיבלתי את הלוח אם קצת משהו היה עקום והזרתי אותו למקום, אחד החיבורים ב-IO PANEL . תעזרו לי PLZ. האם לשלוח את המחשב לבדיקה במעבדה?
-
- 13 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אז ככה.. באמצע העבודה במחשב.. המחשב פתאום עושה ריסט לעצמו.. אני חושב שהגורם הוא הארדיסק ישן של WD 40GB שהמערכת הפעלה נמצאת עליו.. זה כבר קרה לפני פירמוט אז הבעיה היא לא במערכת הפעלה.. הגיוני שזה ההארדיסק? אני לא סתם ילך לקנות הארדיסק אם יש סיכוי שזה הלוח אם.. (gigabyte k8ns..)
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב: e6750 p36-ds3 albatron 8800gts 320 2gb corsair 800mhz gigabyte aurora 3d כשאני מפעיל את המחשב המאווררים מתחילים לעבוד ואחרי כמה שניות המחשב נכבה. אחרי כמה שניות הוא מופעל שוב אבל שום דבר לא עולה... המסך שחור והלוח אפילו לא משמיע ביפ כשהו עולה... מה לעשות?? דחוף!
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב שמתאים למה שאני עושה בו משחק לפעמים cs שזה משחק קל יחסית וקצת אינטרנט אבל הבעיה שלו שהוא נורא איטי,גם כשמפעילים אקספלורר הוא עולה תוך שנייה אבל אז נתקע כאילו לאיזה דקה ואז חוזר (ואני לא מפעיל שום דבר כבד,בדקתי הכל גם באמצעות Tune Up) אחרי פירמוט המחשב עובד סביר,אבל כמה ימים אחרי זה הוא חוזר להיות איטי כמו שהוא היה עכשיו זה מוזר כי בTask manager מופיע לי שיש פחות או יותר 8-10% שימוש בCPU והCommit Charge הוא 475m / 1246m הרצתי סריקות של אנטיוירוס מעודכן, ccleaner , וAd Aware וזה עדיין לא עזר המפרט של המחשב שלי : Field Value CPU Type AMD Sempron, 1600 MHz (8 x 200) 2800+ Field Value Motherboard Name Gigabyte GA-K8NS (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, LA…
-
- 13 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
היי המחשב מבצע לאחרונה יותר מדי ריסטרטים. דבר מעצבן נוסף - אחרי שני תקיעות וריסטרטים ידניים הפעלתי את הצריבה - כביכול הלכה חלק אך בסוף בבדיקת המידע הכל יצא דפוק... מה שמוזר זה שאני מצליח לקרוא את הדיסק בכונן השני. הצורב הוא OPTIARC 7170A והכונן השני הוא DVD ASUS E616. עם זאת, כאשר אני מפעיל את NERO CD DVD SPEED SCANDISK יוצא הרוב צהוב (פגוע). הדיסקים שניסיתי לצרוב הם TEAC X12-X52 וניסיתי לצרוב על X24. העליתי את הMINIDUMP, בתקווה שתוכלו לעזור לי לאתר את הבעיה ולפתור אותה. תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלי התכבה מעצמו וצילמתי תתמונה של השגיאה http://img219.imageshack.us/img219/5985/18qc1.jpg מה אני עושה?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. היום כשחזרתי מבצפר גיליתי לחרדתי שכונן F,בו אני מאחסן בו את קבצי המוזיקה שלי,נעלם מהמחשב.לאחר מכן גיליתי שגם כונן D נעלם. כרגע אני על סף התמוטטות עצבים.הסיוט הכי נורא שתמיד שחשבתי שלעולם לא אחווה אותו,מתרחש ברגעים אלו.מעולם לא התמודדתי עם סיטאוציה כזו וקשה לי מאד לעכל אובדן של מעל 80 ג'יגה של מוזיקה שנאספה במשך שנים. השאלה שלי היא האם יש פתח לתקווה?האם יש מצב כלשהו בו אני אוכל לשחזר את המידע שנעלם? יש לציין שההיעלמות הכוננים לא נובעת מפירמוט.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לוח אם מסוג Intel 845G. עכשיו הכול טוב ויפה, רק שאין גיליתי שפלופי דיסק (Floppy 1.44) והUSB 2.0 הקדמי לא מחוברים. מישהו יכול לעזור לי בחיבור של הפריטים הנ"ל?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש להוסיף למחשב שלי בשעה טובה כונן קשיח שלישי לאיחסון וגם מאוורר נוסף שיספק אוויר לשלושת הכוננים בכל מקרה הסתכלתי בזאפ וראית קטגוריה של: western digital 250 gb 7200 3.5אינץ' ועכשיו מגיעה הבעיה של לבחור בין IDE,SATA,SATA2 מה זה sata2? יכול להיות שזה קשור ללוח אם? חוץ מזה.....מישהו מכיר מאוורר טוב לכוננים קשיחים? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
הבעיות לא מפסיקות לצוץ כנראה... כאשר אני מנסה לצרוב (במקרה הזה את הMEMTEST V1.70) אין לי אפשרות כזו. שמתי לב שגם כאשר אני מכניס דיסק כדי שהצורב יקרא אותו אני לא מקבל אפשרות לשמוע את השירים אם מדובר בשירים לדוגמא. בכונן השני (יש לי 2, זה כונן CD) אני הכנסתי את אותו דיסק והצלחתי לשמוע. ניסיתי ללחוץ בשני הכוננים דרך קליק ימני על "הוצא". בכונן CD אין שום בעיה. בכונן הבעייתי (הצורב DVD) בהתחלה הוא לא הגיב. עשיתי הפעלה מחדש וכעת הוא מגיב ויוצא. אגב נכנסתי לביוס ובביוס הוא מזהה את שני הכוננים האופטיים. אני חושב שמדובר בעינית אבל לא בטוח. כי הצורב הזה חדש מן הכונן CD הרגיל בשנתיים +- ודווקא הוא עושה בעיות? אם יעזור מדובר בצורב DVD של LG. הדגם הוא GSA-4082B. מישהו מכיר את הבעיה? י…
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הצורב שלי הוא דיי חדש לא ממזמן קניתי אותו של LG רציתי ליצרוב כמה סרטים ומשחקים על דיסקי DVD והוא לא רוצה לעשות את זה CD הוא צורב מאוד יפה אבל DVD הוא לא רוצה כותב כל הזמן שגיעה לפני זה לא היה לי דבר כזה אההה ואגב אני גם לא מצליח להעתיק מדיסק לדיסק לא משנה אם זה מCD ל CD או מ DVD ל DVD הוא לא רוצה גם כותב הודעת שגיעה התוכנה שאני מתשתמש בא היא כמובן NERO 6 מאוד מקווה שתעזרו לי
-
- 13 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום כולם , יש לי בעיה רצינית במחשב , פעם ראשונה שזה קורה אז ככה , אני מדליק את המחשב , זה מגיע לשלב של הלוגו [תמונה] ואז מראה לחצי שניה מסך כחול ומתחיל מחדש ... ניסיתי כבר ככה , 1. להחליף הארד-דיסק (זה אותו דבר בשני הארד דיסקים S-ATA ) 2. לבדוק חיבורים ומגעים 3. לבדוק טמפ' ולנקות את המחשב 4. לאפס את הביוס ( גם דרך הביוס וגם דרך הג'אמפר CMOS ) וזה לא משנה שום דבר בבקשה תעזרו לי , מה עוד יכול להיות הבעיה ?? אני תקוע במעצר בית בלי מחשב !!! תודה, דור
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב חצי שנה די חדש המפרט בצד,אגב כרגע הכרטיס קול אונבורד פועל ולא הM-AUDIO. בימים האחרונים הכל עושה בעיות,הAVG עשה בעיות החלפתי לנוד32. הפיירפוקס קורסס,משחקים קורסים,אפילו האייסיקיו עושה בעיות.לפעמים מופיע בלו סקרין והמחשב עושה ריסטרט או שכמה תהליכי ווינדוס בבעיה וצריכים להיסגר. ישרר חשבתי שזה הטממפרטוורת,ניקיתי אבק מהמארז והמאווררים,בדקתי שהכל מחובר תקין ושהכל עובד והקריסות הממשיכו לקרות.להלן הטמפרטורות: מעבדים במנוחה בממוצע 30,לוח אם 40,כרטיס מסך 55 והארדיסק 42. במאמץ ההכרטיס עולה ל70 המעבדים לבערך 40 הלוח אם בכמה טמפרטרות שאני לא זוכר והאריסק נדמה לי ל47. לי נראה שהטמפרטורות תקינות אולי חוץ מהכרטיס מסך שגבולי קצת ואולי בגלל החמסין של היום. השאלה היא,אם באמת הבעי…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם יש לי בעיה רצינית במחשב ישן פנטיום 2 זיכרון 256 כרטיס מסך 64MB אז נטשתי אותו מאז שנה ומשהו שיצא מהשימוש ואז התחלתי להפעיל אותו ובאופן המפתיע באיתחול הוא החליט "לסרב" להמשיך לטעון ללא הודעת שגיאה(מצורף תמונה בההמשך) אז לא הבנתי מה לעשות ואז חיפשתי באינטרנט על הפתרונות ואז עשיתי איפוס בלוח האם ע"י הוצאת סוללה או גמפר וגם שקע חשמל ולהגדיר בביוס כברירת מחדל וריסט משום הפעם התחיל להביא הודעת שגיאה: cmos checksum error - default loaded ולפני זה גם עשיתי בדיקה הוצאת כבלים מהארדיסקים וכוננים והבעיה עדיין נשארת באיתחול הנ"ל. מה יכולה להיות הבעיה? איך אפשר לסדר את הבעיה? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, משום מה המחשב שלי נהיה איטי מהרגיל(מפרט המחשב מימין), לפעמים נתקע ולא מגיב, ואפילו מגיע למצבים שאני מקבל blue screens. ניסיתי לנתח את קובץ ה mindump אבל אני לא מצליח.. יש לי בעיה עם התוכנה של הניתוח. אודה למי שיוכל לנתח לי את קובץ ה minidump ולהגיד לי מה הבעיה הספציפית שלי. קובץ ה mindump: http://www.fileflyer.com/view/htRx9Bj
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-