עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Boomer,

בן דוד שלי היה במחשב (הוא בן 7 אז קצת יותר מובן...) וכשחזרתי אני רואה שהמסך מרעיש (בזזזזזזזז) ומרצד (בעיקר בקצוות) כמו מטורף. כשיש רקע בהיר הרעש גובר וכשהרקע כהה הוא נחלש. מישהו יודע מה זה, איך זה נגרם, והאם יש דרך לתקן את זה...? תודה. דרך אגב, איזה חברה מובילה היום במסכים (למקרה שאני אצטרך חדש)?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. הספק הוא 350PN שמספק 34AMP על ה12, עם כרטיס 1950XT חדש, שאר המפרט בצד. בעומס, כשאני מריץ משחק הספק מתחיל להשמיע רעשים צורמים כמו של זרם חשמלי, מה זה אומר ???

• 13 תגובות
    • 892 צפיות
  3. זה המחשב : AMD am2 3800 Dualcore x64 Gigabyte GA-M57SLI-S4 nForce 570 AM2 Corsair 1GB Kit PC2-5400 DDR2-675 4-4-4-12 Twin2X1024-5400C4 WD250 Sata2 PNY Geforce 7900GT 256 HEC 400WATT Compucase tower Floppy המחשב הזה נקנה לפני כ3 וחצי חודשים, זמן רנדומאלי לאחר שאני נכנס למשחק הוא או נתקע או עושה REBOOT על דעת עצמו, המחשב עלה לי הרבה ועד כה אין לאף אחד תשובה מספפקת בשבילי... חבל לי על הכסף אשמח לקבל עזרה ממישהו תודה, איל.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by biggie,

יש לי צורב דיוידי pioneer dvd-rw dvr 111d הוא דולק פותח את הכונן וסוגר אך כהוא צריך לקרוא דיסק הוא פשוט תוקע את המסך שמראה את הכונן עד שאני מוציא את הדיסק. אני משתמש ב7 ultimate. כיצד ניתן לפתור את הבעיה?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. אני פשוט לא יכול... הבעיה הזאת מתסכלת אותי ואני הולך לשבור למחשב את הצורה עוד מעט... הבעיה היא - כשאני מנסה לכבות את המחשב, לגמרי, לא לאתחל, לכבות ואז להדליק, אני פשוט לא מצליח הוא ת-מ-י-ד מתכבה אוטומטית... אני לוחץ על כפתור ההדלקה, לפעמים המחשב נטען עד לביוס ומתכבה ישר, לפעמים המסך רק נדלק והוא מתכבה... לפעמים הוינדוס עולה והוא מתכבה שוב , ויש גם שהוא טוען את המסך ששואל אותך אם לטעון וינדוס ב "SAFE MODE" או לטעון בצורה נורמלית.. כשאני לוחץ על לטעון בצורת ה " NORMAL" הוא עושה איתחול,וחוזר חלילה... אבל מה שמוזר הוא שכאשר אני מצליח כן לטעון את המחשב עד לוינדוס, בפעם הבאה שהוא יעשה איתחול או שאני אעשה אתחול הוא ייטען בלי שום בעיה, רק אם אני מכבה אותו לגמרי ומנסה להדליק ה…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. טוב אז ככה- אני לא ממש יודע איך לתאר את הבעיה שלי כי היא משונה ואני גם לא בטוח לגבי הפתרון (אם זה בחומרה או משהו אחר) בכל אופן אני לוקח לדוגמא את המשחק Call Of Duty MW2 שבו אני משחק וכל הזמן יש לי מריכות של הרקע כלומר סתם דוגמא אני רואה כל מיני קוים שממשיכים שלא צריך או סתם קווים כאלה שקופצים במסך וכל זה עינין של שניות אבל יש כל הזמן את המריכות האלה וזה מרגיז.. לפעמים גם פתאום המשחק נתקע לכמה שניות וניהיה מסך שחור ולשניה לבן ואז יוצא לי מהשרת. אני לא יודע אם אלו תופעות של אותו בעיה ואני גם לא יודע מה הבעיה אז אם מישהו יודע איזה שהוא כיוון שאני צריך לבדוק אותו זה מאוד יעזור! הינה תמונה שהעלתי שתיראו איך הקו ממשיך שם מעבר למה שצריך (אני נעמדתי כדי לצלם כי אם הייתי ממשיך…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by maccabeast,

אז ככה. לפני כמה ימים המחשב סירב לעלות, כלומר הוא לא נותן למסך אות לעלות. יש לציין שלפני זה הוא עשה בעיות בתצוגה, כלומר היו טישטושים וכאלה. לקחתי את המחשב לבדיקה אצל טכנאי, קצת חאפר, אבל עדיין,והוא בדק הכל ולפי דעתו הכל בסדר , הוא לא מצא בעיה בשום דבר, ואת המעבד הוא לא בדק. אז לפי דעתו זה או המעבד או הלוח אם, שלפי דעתו זה יותר נוטה לכיוון המעבד כי הלוח אם "סופר" את הזכרונות או משהו כזה. עכשיו, אם באמת הבעיה במעבד, ויש לי אחריות לכל החיים על המעבד, עד כמה אפשר להסתמך על זה? חבל לי על המחשב ואני רוצה לתקן אותו. כמה אמור לעלות דבר כזה, בערך? תודה. אה, המעבד הוא Intel Pentium 4 1.4 GHZ והלוח אם הוא GARIBALDI850.

• 13 תגובות
    • 886 צפיות
  8. Started by MaDaR,

ערב טוב... אוקי הבעיה שלי מתחילה בזה... הלכתי לחנות מחשבים להחליף (לא להגדיל) זיכרון פנימי = Ram. עכשיו מה שקורה שלאחר ההחלפה המחשב שלי התחיל להשתגע בצורה מאוד מוזרה... זה מתבטא בהתקנות נכשלות חוסר יציבות מהמערכת וכד... הבעיה נפתרה (כך חשבתי) שהגעתי למוכר ושאלתי לבעייתי, המוכר אמר לי שהבעיה היא בביוס וכי הזיכרון לא הוגדר... = הגדיר לי. ולאחר תקופה של כ חודש עם עבודה על המחשב מבלי כל הבעיות שקראו לי נשארה בעיה אחת בולטת! שהיא התקנות נכשלות חוזרות... הכוונה היא שאני מכניס דיסק למחשב שצורך התקנה משחק/תוכנה... בחלק לא קטן! מן המקרים מופיעה לי שגיאה שאומרת כי ההתקנה לא מצליחה בביצוע התקנה של קובץ X. וכן ההתקנה נכשלת ונמחקת. הדבר לא היה ברור לי, היות שלמחרת בבוקר ההתקנה עבדה כמ…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by oppxp,

שלום לכולם יש לי מסך 17" אני עובד איתו למעלה מ-4 שנים אתמול אחרי שעשתי RESTART כל הסיכרון של המסך הלך לעזאזל והרוחב של המסך ניהיה קטן ב-50% אפי' לפני הכניסה ל-WIN אני לא יכול להגדיל אותו ב-MENU של המסך (H-SIZE) לעומת זאת כשאני נכנס לWINDOWS הרוחב נהיה גדול פי 2 וכאשר אני מנסה להקטין אותו בתפריט של המסך, הוא אומר לי שאני נמצא על 0% ומה שאני יכול זה רק להגדיל אותו יש לי RADEON 9800 PRO נסתי להחליף כ.מסך וגם נסתי את המסך על מחשב אחר ואותו דבר בכולם! מי שמכיר איזו תוכנה או איזו שיטה לסדר את המסך יעזור לי מאוד בתודה מראש!

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אני משחק ברשת ולפעמים אני משחק שעות ועובד תקין, לפעמים אחרי חצי שעה נותן מסך כחול. בדקתי זיכרון, פעם נופל אחרי 6 דקות ופעם רץ לילה שלם תקין (זכרונות כבר הוחלפו ואותה תופעה נשארה) דרייברים עדכניים של החומרה, ביוס עודכן. אין אוברקלוקינג כרטיס מסך 560GTX עבר בדיקות מאמץ שעות על גבי שעות בלי בעיה (FURMARK, OCCT, PRIME95 וכו...) יש לכם רעיון?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by oren22,

אז ככה, לי לוח אם (לא על המחשב שממנו אני כותב, מחשב אחר) של חברת GigaByte מדגם GA-7N400 Pro2 שהגרסת ביוס שלו הייתה F1. ניסיתי לשדרג את הגרסה עם קובץ מתאים שהורדתי מהאתר של החברה, ואז אחרי שאיתחלתי אותו הוא נשאר עם מסך כבוי (מצב המתנה), מחשב דולק ולא מתפקד. אין הרצה של כרטיס מסך, זיכרון, כלום. איך אפשר לעשות ריסט לביוס? עשיתי גיבוי לביוס הישן על דיסקט, ככה שלפי מיטב הבנתי המצב שפיר. אם מישהו יוכל לעזור לי, זה יהיה ממממממששששש טוב ) ותודה מראש. אורן.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכולם לפני כשבועיים נשרף לי הלוח אם של esc [ניסיתי לשנות בלוח אם שהמחשב יעבור על כרטיס המסך המובנה ולא על החיצוני, משום מה לאחר מכן הלוח אם נשרף] באותו יום הלכתי עם המחשב לחנות מחשבים וקניתי לוח אם חדש + כרטיס מסך חדש הלוח אם : Gigabyte - GA-MA74GM-S2H והרטיס מסך: palit geforce 9500gt 1GB המחשב מבוסס מעבד AMD לאחר השדירוג שביצעה החנות שקניתי ממנה את הרכיבים [התקנתי וינדוס חדש והכל] וכאשר הייתי שומע מוזיקה וכותב או משתמש בעכבר המוזיקה הייתה קופצת,היו שומעים כאילו טאקים כאלה בקול,בנוסף המחשב לא יכל לעמוד במשחקים עם FPS גבוה. לאחר שהחזרתי את המחשב לחנות מחשבים עם הבעיה הזאת שם אמרו לי שהבעיה היא בהארד דיסק ,ואז הם החילפו לי הארד דיסק והתקינו שוב וינדוס[משלהם…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by nogi85,

הי לכולם. רציתי לשאול שאלה שממש אין לה הגדרה... יש לי מחשב (דווקא די סבבה מפרט מעבד ליבה כפולה המחשב בן שנתיים ומשהו) שהיה מותקן עליו windows xp תקופה ארוכה. הגיע היום שנמאס לי מה xp ורציתי לעבור לווינדוס 7 פרמטתי אותו לגמרי (כולל מחיצות והגדרתי הכל מחדש) והתקנתי עליו windows 7 כמובן עם אנטי ווירוס וכו' (אציין שבמחשב יש רק סרטים גישה לאינטרנט זה הכל) אחרי כמה ימים קרתה התקלה מתי שהדלקתי את המחשב בזמן הוא הגיע לרגע שהוא אמור לקרוא מהדיסק קשיח המחשב פשוט נכבה ונדלק מחדש וכל זה מתי שהווינדוס 7 היה מותקן (אציין שהתקנתי אותו כמו שצריך, במחשב אין ווירוסים בקושי יש עליו משהו) עשיתי בדיקה להארד דיסק דרך הביוס והוא נמצא תקין בלי שום בעיות החלפתי ספק כח וגם לא עזר, ניסתי לתקן בעיות…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. כמו שאמרתי- המחשב פתאום קופא, בזמנים שונים (באמצע עבודה בווינדוס, בעליה של המחשב ואפילו לפני POST. פתחתי את המחשב ושמתי לב שכאשר המחשב קופא המאוורר של הכ. מסך מפסיק להסתובב, ושבחיבור של החשמל מהספק ללוח יש סימנים חומים על הפלסטיק כאילו הוא נשרף\ התחמם יותר מדי. יש ארבעה סימנים כאלה, כולם בשקעים של חוטים אדומים ???. בביוס יש טמפרטורת POWER (לא יודע איפה החיישן.. בספק? ) ואחרי הריסט שעשיתי באחת הפעמים הוא הראה 51 מעלות. יש לציין שכשמדליקים את המחשב אחרי הרבה זמן שהוא היה כבוי הוא עולה ודולק לכמה זמן בלי בעיות. פעם אחת כשהמחשב הצליח לעלות בדקתי אותו דרך פריים 95 ובמקביל הסתכלתי על הטמפ'. כשהתחילה הבדיקה טמפ' #3 (שתואמת עם הספק כנראה) התחילה לעלות מהר, אפילו בקצב של המעבד ואח…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. לפני כמה שנים קניתי מסך חדש. חיברתי אותו כמסך הראשי והשארתי את הישן כמסך המשני. שמתי לב לתופעה משונה: המסך המשני קיבל גוון ירקרק יחסית לראשי. חשבתי שזה כיול לא נכון או אולי המסך הישן מפגין את גילו או אולי זה היה ככה כל הזמן ורק עכשיו, כשהוא צמוד למסך חדש, אני רואה את זה. אבל עכשיו קניתי מסך חדש, המסך הישן-ישן הלך למחסן והמסך החדש-ישן הפך מהמסך הראשי למשני - וקיבל גוון ירקרק! מה לעז...? בדקתי את הגדרות המסך הישן, שום דבר לא השתנה. אני לא יכול להיפטר מהירקרקות. אפילו אם אני מוריד את רמת הירוק למינימום, המסך עדיין ירוק מידי! ניסיתי שני כבלי DVI, שתי יציאות DVI על כרטיס המסך, עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס לגרסה עדכנית (שנה שלא עשיתי את זה), שום דבר לא משתנה. מה זה יכול להיות? W…

16. היי קניתי לאח שלי מעבד משומש מ איביי - Athlon X2 5800+. התקנתי את המעבד על הלוח הזה: http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=2500#manual המחשב עולה - אך טמפרטורת המעבד גבוהה מייד עם הבוט. בעקרון השארתי שם את קירור הסטוק של המעבד הקודם (Athlon 3500+) ואני חושד שזה קשור. אבל האם מאורר סטוק חלש מדי יגרום לטמפרטורה כל כך גבוהה כל כך מהר? זה נשמע לי מוזר. רציתי להתקין שם GOLDEN ORB II - אבל אי אפשר להסיר את תושבת הקירור מלוח האם הזה. האם מישהו יודע איך אני יכול להסיר אותה בלי לשבור? תודה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום. הבעיה הזאת קיימת אצלי כבר חודש וחצי. אני פשוט לא יודע מה גרם לה. בזמן משחקים, לפעמים קורה מצב שהמסך שלי נכבה בפתאומיות ( הוא בעצם פועל, אבל אין שום אות) בלי שום אזהרה. המחשב נשאר פועל גם כן. כדי להחזיר את המסך לחיים, אני עושה ריסטרט למחשב ולוחץ פעמיים על כפתור ה AUTO שנמצא מתחת למסך. לרוב שהמחשב נדלק בחזרה, אני מקבל תוך דקות ספורות עוד פעם אותו הדבר- אפילו בלי להיכנס למשחק כלשהו. אני פשוט לא יודע מה מקור הבעיה. ניסיתי דברים שונים ואף אחד לא פתר את זה. בזמן האחרות אני מקבל אפילו הרבה BSODS (מסכים כחולים) עם הודעות שגיאה שונות. מפרט: i5 2500 GTX 770 8GB RAM Windows 10 64Bit אשמח לעזרה בנושא!

• 13 תגובות
    • 4.9k צפיות
  18. לפעמים דקות לפעמים שעות אבל הוא נתקע... זה לא בגלל החום כי המעלות של המעבד ממש אחרי שאני יוצא מהמשחק הן בסביבות ה 50.. בפעם האחרונה שעשיתי memtest הכל היה בסדר עם הזכרונות.. מה עוד זה יכול להיות? וזה מה שאני מקבל לאחר שהמשחק ניתקע זאת הודעת השגיאה הבאה:

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by benbalulu1,

גם וייס סיטי וגם קונטר רצים לי כאילו אני עם ספיד האק....

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום לכולם, אני יסביר מה התקלה, וממתי היא התחילה. מערכת ההפעלה שאני משתמש בה היא WINDOWS7 X64 קניתי הארדיסקים חדשים למחשב שלי, כי הישנים שלי התפוצצו בסקטורים פגומים. עד שהגיעו החדשים, המשכתי להשתמש במחשב, עד שפתאום המחשב לא הצליח להתחבר לרשת (הוא מנסה להתחבר, ונתקע אם האייקון של קישוריות מוגבלת או חסרה) אחרי כמה חודשים של שימוש. שמתי לב שביחד אם התקלה הזאת, התחילה גם תקלה אם הפיירוול של ווינדווס, הוא פשוט לא עולה, גם אם אני מנסה להפעיל את ה SERVICE שלו ידנית. פירמטתי את המחשב, כדי שיהיה לי לפחות אינטרנט עד שההארדיסקים יגיעו, ואחרי התקנה נקיה האינטרנט עבד, והפיירוול גם עבד. אבל אחרי איזה יום בערך, זה קרה שוב. :s05: אמרתי לעצמי "לא נורא, זה בטח בגלל כל הסקטורים הפגומי…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום לכולם, יש לי חיבור VGA שמתחבר ללוח אם, אין לי אפשרות להכניס כ.מסך כי אין לי מושג איזה כרטיס מסך מתאים לו יש לו חריצים מוזרים אם תוכלו להפנות אותי לאתר שמסביר על סוגי החריצים לכ.מסך אני אשמח. בכל אופן, כאשר אני מחבר אתץ הVGA למחשב המסך עובר למצב המתנה.. הוצאתי את הבטריה וזה גם לא עזר.. נסיתי להחליף כמה מסכים אבל המסך בסדר.. אשמח לפתרונות

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by WinnerLine,

אז ככה לא יודע למה אבל המחשב התחיל לקרוס לי המעבד פתאו במנוחה התחיל להיות על 31 ואז התחיל לעלות עד ל 40 והמחשב נכמה אוטומטית ניסיתי לעשות בדיקה של OCCT אבל כל פעם שאני מנסה לעשות בדיקה אחרי כמה שניות המחשב נכבה אוטומטית... מישהו אולי יודע מה הבעיה? (יאללה נשבר לי המחשב הזה :-[ ) ד"א המחשב קרס לי ככה לפני שבועיים אחרי שהוחלף הספק והתווספו 2 מאווררים משהו ממש מוזר =[ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- עריכה : 19:15 קרה לי משהו ממש מוזר עשיתי בדיקה ב OCCT והפסקתי באמצע הדבר המוזר שקרה שהמעלות עדיין נשארו על 46 למרות שסגרתי כבר תתוכנה תמונה :

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by seek,

שלום ! אני קניתי את משחק והמשחק אומר לי שהוא אינו מוצא קובץ dll כלשהו. הקובץ היה directx 9 אז נכנסת והתחלתי להתקין אותו וכמעט בסוף ההתקנה זה מופיע לי: directx did not copy a required file האם מישהו יכול להגיד לי מה לעשות בשביל שאני יוכל בכל זאת להתקין את ה: directx ? כותב: הנואש

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by dante123,

קיבלתי מחשב חדש אתמול ובמשך שעתיים היום הוא התכבה כבר פעמיים.למה זה קורה? אני לא שיחקתי בשום משחק (טוב,אולי serious sam 2,אבל זה היה במשך רבע שעה),רק גלשתי בפיירפוקס ודיברתי במסנג'ר. הבעיה לא נראית לי החום,כי אני לא שמעתי את המחשב במאמץ (וכמו שציינתי,כמעט ולא שיחקתי במשחקים),ויש לי ספק שיכול להחזיק מערכת פי 2 יותר טובה (מפרט בצד ימין). למה המחשב כל כך הזמן עושה ריסטרט??? תודה לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 749 צפיות
  25. אם כן - איזה כרטיס לרכוש? (יש לי PCI פנוי) האם מהירות הגלישה בWIRLESS ציבורית יורדת ככל שיש יותר גולשים?

• 13 תגובות
    • 883 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.