עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by עידן גולן,

שלום קיבלתי במתנה מדפסת canon mx 495 ואני חייב עזרה בלחבר אותי למחשב מההתחלה ועד הסוף כי איני מצליח לעשות זאת לבד אגב יש לי מחשב אם ווינדווס 10 בעברית

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. שלום, היום שיחקתי ב-COD6. לאחר שעה, המסך קפא עם במצב ששיחקתי והקול חזר בלופים קטנים. יותר מאוחר, שיחקתי TF2 כ-10 דקות. צצה אותה בעיה. יש לכם אולי מושג מה יכול לגרום לבעיה? אני יודע שהכרטיס מסך שלי בעייתי ואני הולך להחליף אותו בקרוב, אך יש לי תחושה שגם המעבד קשור לבעיה. תודה, דור.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by yellow devil,

שלום... יש לי בעיה כבר יומיים, אתמול שמעתי שיר במדיה פלייר ופתאום נתקע לי השיר (כמו שנתקע שיר במערכת סטריאו), עשיתי הפעלה מחדש למחשב מהמחשב עצמו. ומאז כל פעם שאני מדליק את המחשב אחרי 2-3 שניות הוא נתקע למשך חצי דקה בערך ואז שוב אפשר להזיז את העכבר אבל רק ל 2-3 שניות. בנוסף שמעתי אתמול מהמחשב רעשים כמו תק תק וזה הפסיק לתקתק. אי אפשר לעבוד עם המחשב בכלל ! מה עושים ? מה יכולה להיות הבעיה ? אודה לכם על פיתרון.

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  4. Started by Ohad Ohad Banay,

היי אני חדש כאן יש לי בעיה בהפעלה של המחשב שאני מדליק אני נתקל בהודעה הזאת אין לי כל כך ידע במחשבים אשמח אם תעזרו או שצריך טכנאי

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  5. Started by Rrafi,

יש לי בעיה אחרי איזה 5 6 שעות פפעולה עם המחשב אינטרנט בדרך כלל המחשב קורס... עד שאני לא מוציא את הכבל של הספק ומכניס בחזרה המחשב לא נדלק... ממה הבעיה .? אני חושב שהספק הלך..! תודה על העוזרים.!

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  6. שלום. ישבתי על המחשב בלילה. הוא התחיל לעשות רעשים מוזרים. עד שפתאום כבה. הדלקתי. לא קורה כלום. עלה תפריט (כנראה של HP) שמאפשר לעשות דיאגנוסטיקה. עשיתי. תוצאה: "לא נמצא כונן קשיח". ההארדיסק מת. מה עלי לעשות כעת? האם יש לי סיכוי להציל משהו?

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  7. Started by Hagar Cohen,

שלום יש לי שאלה האם אפשר לשדרג מחשב כזה למחשב לגרפיקה חזק בעיקר אילוסטרייטור ואינדיזיין פוטושופ פרימייר או שכבר עדיף לרכוש חדש

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. קניתי מחשב חדש עם כונן S-ATA ומעבד AMD 64 bit. כשהכנסתי את הדיסק של הווינדוס 64 הוא בכלל לא זיהה את הדיסק, וכשניסיתי להכניס את הדיסק של ווינדוס אקס פי רגיל לקח לו 2 ניסיונות עד שהוא זיהה אותו והתחיל בהתקנה. כשהתחילה ההתקנה, המחשב זיהה שיש לי כונן של 80 ג'יגה, אז פיצלתי את זה ל3 כוננים, 10 ג'יגה ל-C ,ל-D הבאתי 33 וגם לE. כשרציתי להתחיל את ההתקנה בחרתי לפרמט את זה בשיטת הFAT, אבל אחרי כמה שניות זה הביא לי שגיאה שכנראה יש בעיה בכונן (והוא חדש). חשבתי שהבנתי מה הבעיה כי בביקורת של הכונן שלי בפנדה הזכירו את זה "ברגע שמתחילה התקנת ה WIN בפעם הראשונה יש ללחוץ F6 (התקנה חומרה צד ג). ואז להכניס דיסקט שמגיע עם הלוח אם. שם בוחרים בהתקן SATA וזהו ממשיכים בהתקנה כרגיל." ניסיתי את זה…

• 13 תגובות
    • 858 צפיות
  9. שלום, האם יש דרך לראות יס / כבלים / שירות טלויזיה אחר על מחשב נייד (אין לי כרגע טלויזיה בכלל)? והאם זה אפשרי על מחשב נייד ישן יחסית (יותר משש שנים)?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by neo690,

האלן אחים.. כל פעם שאני מכניס דיסקט לפלופי..אני מקבל הודעה שאני צריך לפרמט אותו.. שאני מפרמט אז בסוף הפירמוט זה כותב לי שחלונות לא יכל לפרמט.. מה זה צריך להיות לפי דעתכם? ואיך פותרים? הכונן דיסקטים הוא של SONY ונראה לי מנק' מבט אישית שיתכן שהכבלים שבתוך המחשב לא מחוזקים מספיק.. הכונן עצמו נראה גם קצת יותר בפנים.. הגיוני?

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  11. כשמדליקים אותו נשמע צפצוף ארוך (בערך 10 שניות) ואחריו עוד כאלה. יש לו מעבד Celeron (הוא לא יודע להגיד לי איזה) לוח אם של Abit 256 MB Ram DDR 333Mhz מה לדעתכם הבעיה? (זה קצת דחוף) תודה! עריכה: שיט! לא יודע מה קרה לי ששמתי את זה פה, מישהו יכול להעביר את זה?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. כבעל הכרטיס הזה שיש לו עדיין בעיה עם תסמינים של תקיעת המחשב מדי פעם אשמח אם כל מי שיש לו הכרטיס הנ"ל יוכל ליצור אתי קשר לברר כמה נקודות. בתודה מראש, RH ICQ-115600486

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by erantheking21,

אהלן השארתי את המחשב דלוק היום והלכתי, שחזרתי האינטרנט היה דלוק, באתי לגלוש ולפתע בשניה קיבלתי מסך כחול KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED צורף צילום מסך עם הפרמטרים מה מקור הבעיה? יש לי מחשב עם 4 ליבות, לפני כמעט שנה קניתי זכרונות חדשים של 4 ג'יגה.........יש לי XP [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  14. Started by alex15,

יש לי בעיה בבלוטוט הוא לא מזהה לי את הפלאפון עם הבלאוטוט וגם כל מה שאני מקרב אליו מוצרים של בלוטוט יש אפשרות שאני חייב להחליפ אותחו ? דרך אגב התקנתי את הדריברים שלו לפני יומיים הןא עבד עכשיו לא ... :s05:

• 7 תגובות
    • 596 צפיות
  15. Started by adirnasri,

אני רוצה לבטל תוכנות שעולות לי בעליית המחשב שכחתי איך קוראים לזה mcfing או משהו כזה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by שי לי,

הכבל טעינה שיוצא מהמקלדת זה לא אותו חור כניסה של הטאבלט איזה סוג חיבור שיתיאם ביניהם אני צריך

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. Started by MaxZ,

אז ככה, לפני חודש נשרף לי הספק כוח, הדגם הוא ‏500TD-TF 500W של HEC. הלכתי לKSP, החליפו לי לאותו דגם, ספק חדש. בזמן האחרון (שבוע+) הספק מתחיל לעשות צפצופים כל הזמן, בהתחלה לא ידעתי מאיפה זה, בעיקרון כרטיס מסך זה לא יכול להיות, זכרונות גם לא (מחוברים כמו שצריך, לוח אם - אפילו שאני מוציא את החיבור של הAUDIO יש את זה) והספק זה הדבר היחיד שאפשר לחשוב עליו. ולפני כמה דק' שהיה את הצפצוף הזה, נתתי מכה לספק כוח והוא נפסק, והוא חוזר כל כמה זמן. אז מה לדעתכם אפשר לעשות פה? האם זה אומר משהו הצפצוף הזה?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by DJ-ARIK,

בימים אלו אני מתכוון לפרט את המחשב יש לי WIN:ME ואין לי גישה לדוס חיצוני יש לי רק את הדוס של הוינדוס אני לא יודע אם יש דברים לפירמוט אבל איך כדאי לעשות את הפורמאט בהתחשב בעובדה שאין לי דוס או שאולי יש לי דוס ואני לא יודע?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by nik55,

הי שבוע טוב אני לא מצליח לעשות בוט מדי וי די..כשאני נכנס לבוט מניו (F12) המניו נפתח אבל קפוא אי אפשר להזיז חיצים וגם אי אפשר לצאת מממנו תקוע וקפוא מה עושים? (חלונות XP PRO)

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by THELAD,

שלום, בשבוע האחרון המחשב החל לקרוס באופן ספונטני, לא במאמץ. המסך עובר לסטנדביי, כל מה שמחובר ל-USB מפסיק לפעול ואין תגובה של המחשב ממש כאילו הוא נכנס למצב שינה. זה יכול לקרות פעם או פעמיים במהלך היום. הבעיה היא שבמצב שינה רגיל, לחיצה על כפתור ההדלקה מעירה את המחשב, ויש חיווי של נורה מהבהבת כאשר הוא במצב שינה. במקרה שאני מתאר, אין חיווי של הנורה על מצב שינה ולחיצה על כפתור ההדלקה לא עושה דבר. הדרך היחידה להתגבר על הבעיה היא לעשות ריסטרט ואז המחשב נדלק ועובד כאילו לא קרה כלום. (המחשב מגיב ללחיצה על כפתור הריסטרט במארז) מדובר במחשב בן חצי שנה, עד כה עבד ללא תקלות. מפרט: עם כרטיס מסך מובנה במעבד RYZEN 3400G MSI B450M PRO M-2 …

• 19 תגובות
    • 4.6k צפיות
  21. Started by Ymac,

אז הכל התחיל כשפירקתי את המחשב כדי לעשות את ההכנות לקירור מים. המחשב (יותר נכון החלקים שלו) ישבו מושבתים בערך יום שלם עד שחזרו למארזם המחורר. אז אני מדליק את המחשב, אין סאונד. המחשב גם קורס ואז לא עולה. זה נפתר כי כבל הסאטה של ה-SSD היה רופף (אפשר לסמן V). אוקיי עדיין אין סאונד. מתקין מחדש דרייבר - אופס יש סאונד (לפחות ככה זה נראה) שומע את הסקייפ, שומע את הצלילי מערכת, הכל דבש אין בעית חומרה (ככה חשבתי) גולש לי להנאתי באינטרנט בסיפוק, נכנס ליוטיוב, פותח סרטון רנדומלי ו...כלום. עכשיו שום קול לא עובד, לא הסקייפ ולא בטיח. הרמקולים מזוהים בדרייבר, הם עובדים בחיבור לפלאפון, אין בהם פגם. ריסטרטים לא עוזרים. כל התקנה מחדש נראה כאילו מחרבת את המצב עוד יותר. אחרי ריסט מתוך ייאוש, …

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  22. Started by Budicort,

אחרי הפסקת חשמל שהיתה לי המחשב נדלק לכמה שניות ונכבה. ואחרי יום שניסיתי הוא נדלק והכל היה בסדר גמור ועכשיו שוב נדלק כמה שניות ונכבה זה לא בעיה של ספק כי החלפתי מה נראה לכם שהבעיה ?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. הינה כמה דברים ששהמחשב יעבוד יותר מהר א) ככל שזמן השימוש במחשב מתארך, כך מצטבר עוד ועוד "זבל" בזיכרון המחשב שלכם. את התוצאות אתם בטח מכירים: הכל זז לאט יותר, נתקע ובסופו של דבר - מתרסק. אם יש לכם זמן ואתם לא עובדים על שום דבר חשוב, תמיד תוכלו לאתחל את המחשב. אבל מה אפשר לעשות כשאין לכם אפילו שנייה לבזבז והמחשב מתמוטט מעומס הזיכרון? בשביל זה בדיוק ישנן תוכנות שתפקידן לשחרר עוד משאבים במחשב. הן לא ישפיעו על המחשב לאורך זמן, אבל יאפשרו לכם להחזיק עוד קצת לפני האתחול הבלתי-נמנע. הנה המומלצות שבהן: BySoft FreeRAM - הבסיסית והקלה תוכנה זו היא נקודת פתיחה טובה למשתמשים חדשים או מתחילים, מאחר והממשק שלה פשוט, נאה ונוח, וכל שתמצאו בו הוא גרף סטטיסטי, כפתור להתחלת פעולת שחרור ה…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by Bar93,

שלום לכולם! רכשתי מחשב חדש לאחרונה וביצעתי התקנה של מערכת הפעלה חדשה עצמאית (Windows 10 pro). נאמר לי שאצטרך דבר ראשון בסיום ההתקנה להוריד דרייבים לכל רכיבי החומרה במחשב, אך המחשב אינו מצליח להתחבר לאינטרנט. כרגע הוא דורש ממני Ethernet Cable. בדירה שלי ישנה האפשרות לWIFI בלבד ואין לי כבל אינטרנט לחבר. האם יש עידכון מסויים שצריך להוריד או שמדובר ברכיב שחסר לי במחשב עצמו (PCIe wifi לדוגמא). יש לי לוח אם מסוג TUF-GAMING-B550-PLUS AMD B550 (Ryzen AM4) ATX gaming motherboard with PCIe 4.0 יש לציין כי כבר ניסיתי להוריד דרייבר Lan של לוח האם מכאן דרך מחשב אח…

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  25. Started by dolev16,

אני מחבר רמקולים של CREATIVE למחשב נייד של דל דגם D610 והרמקולים פשוט לא עובדים.. מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.