עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by amirn,

המחשב שלי (בן 4 שנים בערך, P4 2.4 1GB) התחיל בשבועות האחרונים לאתחל את עצמו מדי פעם (בממוצע פעם ביומיים). האיתחול קורה גם שאני לא ליד המחשב, והמחשב לא עובד שונה מהרגיל הטמפרטורות נמוכות - אז זו לא הבעייה. יש לי ספק כוח של HEC 300W שמחובר לUPS - בלוג של ה UPS אין כלום מיוחד ה XP לא מגיע למסך כחול ולא רושם כלום ל EVENT LOG למרות שהוא אמור בדקתי וירוסים וSPYWARE - נראה נקי יש לי הרגשה שזה איכשהו קשור לHARD DISK או לצורב DVD.... אבל אין לי רעיון למה רעיונות? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 825 צפיות
  2. Started by heho15,

שלום, יש לי בעיה, המחשב שלי די חדש (3 חודשים) ומאז שאני זוכר שקניתי אותו.. לפעמים במשחקים הוא פשוט נתקע, עושה לופ של הסאונד שעכשיו הושמע (בדרך זה נשמע כמו טררררררררררררררררררררררררר) ואז יש קול כזה של מתג בתוך המחשב והוא עושה ריסט.. אה וגם רואים לחצי שניה מסך כחול שרשום בו משהו בלבן, אם אני לא טועה משהו memory... מה יכולה להיות הבעיה? חייב לציין שזה לא קורה תמיד אבל מתי שזה קורה זה מעצבן ת'תחת.. ד"א: המעבד לא עובר את ה43 מעלות אף פעם. הכרטיס מסך נמצא על 39 בלי משחקים שפועלים.. אבל הוא גם לא כל כך מתחמם..

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  3. Started by Balance,

הבעיה התחילה כלפני חודש בכמה משחקים (פעם ב), ועכשיו זה קורה בכל משחק כל הזמן ברגע שאני נכנס למשחק עצמו (לא main menu) המחשב עושה ריסט דוגמה למשחקים שזה קורה בהם l4d2 dragon age just cause 2 זה קורה גם בwindows rating test של win7 ברגע שהתוכנה עושה את הD3D9 Aero Test המחשב עושה ריסט (כשדרייברים של כרטיס מסך לא מותקנים התוכנה מסיימת כרגיל) המחשב שלי: c2d E8400 3.0ghz gigabyte 965p-s3 nvidia 260gtx 2hdd 250/500 antec 500w smartpower v12@19/17 (dual rail) זה לא וירוס/spyware הרצתי 3 תוכנות לכל אחד זה לא בעיה של הארדיסק/זיכרון גם הרצתי בדיקות כל הדריירבים מעודכנים זה קורה רק בכניסה למשחק, כשקורה מצב שהמחשב לא עושה ריסט ממש בכניסה למשחק, אני יכול לשחק שעות ולא קורה כלום יש לציי…

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  4. Started by thebenjamin,

שלום חיפשתי בדביק ולא מצאתי... אני משאיר את המחשב שלי דלוק 24/7 ביום הוא עובד פיקס אבל בזמן האחרון אני לא יודע למה אני קם בבוקר ומגלה שהמחשב שלי עשה ריסט... וזה אף פעם לא קורה ביום... ועוד משהו... יש לי לוח אם שבא עם REALTECK קראתי את זה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=305362.10 ועדיין לא עובד למישהו יש פתרון?

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  5. Started by Mactural,

לא מזמן אח שלי קנה מחשב. עניין של כמה חודשים בודדים. מחשב די חדש. המפרט, אם זה משנה: Intel Core 2 Duo E6600 2.4Ghz DFI Infinity 975X XFX 7900GT 2x1024MB G.Skill DDR2 800Mhz אני מקווה שכל החלקים הרלוונטיים הוזכרו. בכל מקרה, יש בעיה של תקיעות כשמשחקים חלק מהמשחקים. באמצע המשחק המחשב פשוט נתקע, נותן צרור כזה של רעש ועושה ריסט. כשהווינדוס עולה אח"כ, הוא מציע לבצע עידכון ביוס. עידכנו את הביוס וזה לא ממש עזר. בקשר לתדירות של התקיעות, פעם ב 4-5 שעות של משחק בערך, כדי לתת קנה מידה. - די בעייתי. תודה רבה רבה מראש. מקווה שיש לזה פיתרון =\

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  6. Started by asaf556,

שלום יש לי מחשב ישן AMD ATLON XP2660 ולוח אביט כלשהו ובמשח הרבה זמן הוא סתם בלי מסך כחול או משהו עושה ריסט זה קורה אם אני סתם פותח תיקיה נכנס לאינטרנט או משחק אז חשבתי שהוא מתחמם ניקיתי אותו הוא היה די מלוכלך אבל זה לא עזר מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  7. Started by ggg123,

לחבר שלי יש מחשב חדש (שבוע בערך) עם ויסטה ויש לו הרבה פעמים ריסטים גם בזמן משחקים וגם סתם כשהמחשב עובד.. לאחר שהמחשב עולה מופיעה השגיאה: מפרט המחשב: E6300 לוח אם INTEL 965 זכרון 1GB 800MHZ של קינג סטון כ. מסך gefoce 7600GT במה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  8. Started by jorgito,

משום מה לפעמים בסרטים (WINAMP\MEDIA PLAYER 11) המחשב עושה ריסט איך שאני מריץ את הסרט... הכ. מסך זה 1900GT עם CATALYST 6.11 והחבילת קודקים K-LITE CODEC PACK 2.80 יש למישהו רעיונות?

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  9. Started by e-d-a,

יש לי מידי פעם (רחוקים) את המסך הכחול ומיד אחריו ריסט ככה שאני לא מספיק לקרוא מה הבעיה. אז השאלה שלי איך לבטל את הריסט? זאת אומרת שישאר על המסך הכחול בשביל שאני יספיק לקרוא את הבעיה.

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  10. Started by LCD,

שלום לפני כמה ימים קיבלתי את המחשב החדש והרכבתי הכל והתקנתי הכל ומאז אני מידי פעם מקבל מסכים כחולים או שסתם נתקע המחשב... העלתי כמה קבצים מה-Minidump: http://www.mytempdir.com/406331 מישהו יכול להגיד לי מה הם אומרים ומה הבעיה? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  11. Started by gbakshi,

שלום לכולם.לפני חודש הרכבתי מחשב חדש (קניתי חלקים והרכבתי לבד).בשבועיים הראשונים הכל היה מצויין.לאחרונה כשמדליקים את המחשב (רק לאחר כיבוי ארוך של יותר מכמה שעות) לאחר שניות עד דקות (לא אחיד-לפעמים לפני עליית הוינדוס ולפעמים אחרי 3 דקות ותוך כדי משחק) המחשב "קורס" לגמרי (לא מבצע "ריסטרט" אלא כבה לגמרי לשניה ונדלק שוב.זה קורה מספר פעמים ברציפות (לפעמים שלוש-ארבע ולפעמים גם חמש ושש פעמים).לאחר מכן המחשב תקין לגמרי.(אני מעוניין לפתור את זה לבד ולא בעזרת אייבור/קי אס פי ששם נרכשו החלקים.)יש לי וידאו אבל אי אפשר להעלות לכאן MP4 מפרט: מעבד:i7 8700k לוח:asus maximus hero x evo 860 1TB*3 SSD:samsung זכרון:קורסיאר 32G rgb ספק:קורסיאר AX860I כ.מסך…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by עינב,

הייי . יש לי בעיה במחשב שאני לא מצליח לפתור .. המחשב שלי עושה ריסטים כל כמה שעות . מבחינת התחממות אין מה לדאוג ב סרק 28 מעלות במעבד , ובעומס מלא 42 מעלות . בדקתי את המערכת שלי עם התוכנות שלכם שהצעתם באתר , כולל את ההרד דסיק וכל החומרה , והכל יצא בסדר . נכנסתי לניהול מחשב וליומני שגיאות , אבל אין לי מושג מה כל הקודים האלה שמה . עשיתי לפני חודש בדיקת MEMTEST הוא הראה לי בעיה בזכרון , אבל לפני שבוע הרצתי עוד בדיקה ולא הראה לי שום טעות . מבחינת קירור למארז יש לי מספיק אפילו בניתי FANBUS . אני חייב עזרה לפתור את הדבר המעצבן הזה והלא נסבל ... יש לי את המפרט של המחשב באתר .

• 5 תגובות
    • 990 צפיות
  13. Started by Ram-,

ערב טוב לכם :] דבר ראשון אני מקווה שזה המקום הנכון לדיון זה ... הבעיה היא : כאשר אני סוגר את המחק Prince of persiea :sands of time המחשב שלי ישר עושה ריסט ללא סיבה , וכך גם כאשר אני ממזער את UT2004 וחוזר אליו ... מקווה שתוכלו לעזור\לפתור את בעייתי :\ מפרטי : Win Xp pro sp2 Enable AMD 3000+ 64 1024 DDR 400 G-Force 6600GT 128 DDR Mb : Gigabyte K8NSpro F9 מקווה שיעזור ... בתודה רם . :]

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by nitz12345,

אני כמעט בטוח שזאת אחת החומרות אצלי במחשב אבל אין לי מושג איזו חומרה פשוט לפני שהווינדווס עולה (בקטע שיש ריבועים ירוקים כאלו שעוברים בפס עם סמל של ווינדווס) אז הוא עושה ריסט ככה איזה 7 פעמים עד שבא לו והוא פשוט נכנס למחשב... עכשיו בזמן האחרון הוא גם לא נכנס למחשב אלא כשאני בא להיכנס למשתמש שלי אז הוא שוב עושה ריסט נראה לי שזאת בעיה באחד החיבורים שם או משהו... מישהו יכול לתת לי כיוון חשיבה או משהו לעשות בשביל לנסות לסדר את זה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  15. Started by nitz12345,

יש לי בעיה שכשאני מעלה את הווינדווס והוא מגיע לקטע לפני שבוחרים משתמש להיכנס אליו אז המחשב פשוט עושה לי ריסט... נראה לי שזה המגעים בלוח אם או בכרטיס מסך או שזה בעיה באחד מהם ולא במגעים.. מישהו יכול לתת לי כיוון חשיבה? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  16. Started by shloosh,

פתאום צצה לי בעיה של ריסטים מוזרים שמגיעים משום מקום... אני עובד עם ויסטה ,הכל פועל מצוין בלי שום בעיות(משחקים אינטרנט הכל) ופתאום אני רואה האיסקיו והאינטרנט מתנתקים ובום ריסטרט.... זה קרה לי כבר 3 פעמים היום.. למישהו יש מושג למה זה קורה? זה יכול לקרות בגלל קראק או אקטיבציה לא טובה של ויסטה?

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  17. Started by tamird66,

טוב אז ככה ... המחשב עבר פירמוט ולא 1..... אני עובד עם XP פרו.. מחובר דרך הכבלים .. הסיפור מתחיל עם החיבור לכבלים..המחשב פשוט נופל לא מביא לי חלון כחול או משהו כזה פתאום הוא מרסט את עצמו..... כאשר אני מפעיל תוכנות הורדה או שמאמץ אותו באינטרנט.. נופל!!! זה קורא לאחר זמן עבודה ממושך..ולפעמים על המקום.. החלפתי ספק..זיכרונות.. לוח בדקתי..אין בעיה בעיקרון... יש לי לוח אם של אסוס P4B 1.7 G אינטל דיי חדש.. אם למישהו יש רעיון.. מוזמן..

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  18. היי המחשב שלי רץ בדר"כ על 2 סטיקים של 1GB של OCZ בתזמונים 4-4-4-12 בבאס של 800. היום הוספתי עוד סטיק של 1GB של קינגסטון (667 מה"צ) ששימש אותי כזיכרון גיבוי בעבר לאחר שהזכרונות של OCZ נשלחו לחברה לתיקון. הקינגסטון הגיע באותה תקופה שהשתמשתי בו לבאס של כ 850-900 מה"צ בלי שגיאות וכמובן שיציב ב 800 בתזמונים האלה. הבעיה היא שכשאני משלב את שלושת הסטיקים - המערכת עובדת בסדר ו MEMTEST רץ במשך כ 6 שעות בלי שגיאות וגם OCCT מאשר שהמערכת יציבה, אבל כל פעם אני חוזר אחרי שעה שלא נגעתי במחשב ורואה שהוא עשה ריסט ספונטני ולא מוסבר. מה יכולה להיות הבעיה?? תודה

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  19. בחודש וחצי האחרונים המחשב עושה ריסטים פתאומיים לאחר כל כמה שעות.אין לי מושג למה? אך לאחר שהמחשב מפעיל את עצמו מחדש ועולה הוינדוס ,עולה הודעת שגיאה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  20. Started by CybeR_CoM,

מדי פעם, בעיקר כשאני מפעיל משחקים (יותר נכון counter strike) המחשב שלי עושה ריסט פתאומי. בדרתי מתחים, בMBM5 ה3.3 מופיע לי כ2.7 לכן הלכתי ובדקתי ישירות מהכבל של הספק שנכנס ללוח אם ושם המתח עומד יציב על 3.3V. עידכנתי דרייברים לכרטיס מסך + ללוח אם, כלומר לציפסט ושום דבר לא עוזר. אני עכשיו על אוברקלוק, לא משהו רציני 1800@2200 (לא מצליח יותר המערכת לא עושה BOOT) והרצתי PRIME95 במשך 4 וחצי שעות (נרדמתי באמצע ;D ) ו3DMARK בלופ של 10 פעמים והמערכת יציבה כמו סלע! אני פשוט משתגע ולא מוצא את המקור לבעיה. HELP PLZ :-\

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by danny70,

שלום , יש לי במחשב ריסטים פתאומיים זה קורה שמריצים סורק דיסק , או שבמצב שהמחשב מכובה ואז איך שאני מדליק אותו מופיעה הודעת שגיאה בנוסח כזה 0x00000023 , בהתחלה חשבתי שאולי הזיכרון לא טוב , ובדקתי עם תוכנה לבדיקת זיכרון אך הזיכרון בסדר . חיפשתי במקרוסופט איפה שנמצא ידע בסיסי , וקיבלתי המון נושאים הקשורים להודעת השיאה הזאת . כך שזה יכול להיות כל דבר . משהו יכול למקד את הבעיה אודה לו מאוד על כך . תודה מראש דני

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by danny70,

שלום , המחשב סובל מריסטיים פתאומיים לעיתים תכופות , מחיפוש שעשיתי בפרום, משך את צומת ליבי בעיית זיכרון . בדקתי את הזיכרון עם סיסופט סנדרה ונתקלתי בשתי בעיות . 1 . IOQD IS SET TOO LOW PREFOMANCE WELL SUFFER 2 . LOW BANDWIDTH EFFICIENCY ADVANCED , CHECK MEMORY TIMINGS SETTINGS משהוא יכול לומר לי מה השגיאות האלו . ואיפה בביוס משנים ? תודה מראש דני

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  23. Started by ward,

יש לי מערכת כזאת !! מעבבד ATHLON 1600+ זכרון 128 DDR 266MHZ לוח אם 7VTXE של גיגה בייט הלוח כמובן תומך ב DDR עד 266 כל הזמן אני עובד מצוין אחלה מחשב עד שבא יום אחד והחלטתי שאין מספיק זיכרון למחשב ! הלכתי אל הטכנאי אמרתי לו שיוסיף 256 ! הוסיף לי סטיק אחד אבל מה היה עם 333MHZ כי לא מצא 266 ואמר שזה יתאים OK חזרתי הביתה הכל עובד חלק מצוווווין אבל סמתי לב שאחרי שסמתי את הסטיק של 256 המחשב (XP) התחיל לעשות ריסט לבד ב DEATH SCREEN מסך כחול ומופעל מחדש סבלתי כמה ימים ולבסוף החלטתי לסיר את ה 265 הסרתי אותה וחזרתי עם רק 128 הבעיה נשארה !! חשבתי שהבעיה מהמערכת ולא מהסטיק של הזיכרון !! 1- פירמתתי את המחשב 2-התקנתי XP PRO חדש 3- נסיתי עם\ובלי הסטיק והבעיה עדיין נמצאת 4- יש סיכוי שה…

• 10 תגובות
    • 895 צפיות
  24. Started by רועי כהן,

זה התחיל מלפני שבועיים או משהו כזה שהייתה הפסקת חשמל גדולה... זה עושה לי ריסטים/מסכים כחולים (לרוב ריסטים... מסכך כחול ממזמן לא היה לי חחח...)... לפני כמה זמן אחרי ריסט שהוא עשה לי, הוא העלה את הווינדוס, ואז כשעלה המסנג'ר וגררתי את זה טיפה או משהו כזה, כל המסך התחיל להתעוות... פעם אחרת אחרי ריסט, המחשב לא עלה אלה רק העלה מסך ירוק חחח... (כל הפיקסלים היו בצבע ירוק... לא היה כתוב משהו...) בהתחלה חשבתי שזה הכרטיס מסך, אז החלפתי כרטיס מסך עם המחשב השני (שתיהם 5200 =\... אבל במחשב השני יש 64 מגה ובזה 128 מגה חחח...) אבל שם הכל פעל בסדר גמור... זה גם לא הזכרונות (2X256)... הוצאתי כל סטיק בנפרד ופעל בסדר... (אבל לאט חחח...) עכשיו זה כן מעלה לי את המחשב נורמלי, אבל זה עדיין עושה …

25. Started by רועי כהן,

כבר די הרבה זמן, המחשב שלי עושה ריסטים באמצע משחק... יש ימים שזה עושה ממש מלא (כמן היום חחח), ויש ימים שזה לא עושה בכלל... היום אני לא מצליח להכנס לFAR CRY למשל... איך שאני נכנס לבחור שלב, המחשב מרסט... לפעמים הוא גם מביא מסך כחול... לא תמיד... כיביתי את הכיבוי האוטומטי, ועדיין הוא לפעמים מרסט ולפעמים שם מסך כחול... זה מוזר לא??... אחרי שאני מוריד תכיבוי האוטומטי הוא לא אמור לרסט את המחשב... =\ היום היה לי איזה מסך כחול אחד, והיה רשום שם smwdm.sys, שבדקתי וזה קשור לכרטיס קול... משום מה בכל זאת יש לי תחושה שזה לא קשור לכרטיס הזה... (איזה כרטיס OB... לא יודע איזה חחח... לוח אם חרא P4S533MX...)... אם הכרטיס היה פגום, היה בעיות בקול לא???... או שלפחות גם בהשמעת מוזיקה או משהו…

דיונים חדשים בפורומים