עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Cartman,

שלום, לאחרונה התחילה לי בעייה באפליקציית הטלויזייה של ALL IN WONDER128. כאשר אני סוגר את הישום, התמונה נשארת על המסך והישום לא נסגר ("not responding"). לא ניתן גם לסגור את היישום תחת task manager. ניסיתי להסיר ולהתקין את התוכנה מחדש אבל היא נתקלת בבעייה בהסרה (קובץ בשם "ctor.dll" חסר ומונע את המשך ההסרה). העתקתי את הקובץ מתיקיית ה SYSTEM לתיקייה של ATI ואז ההסרה פשוט נתקעת (גם ב SAFE MODE). כאשר פונים ל ATI הם חוזרים בדוא"ל קבוע שאומר "תתקין מחדש והכל יסתדר". מערכת ההפעלה היא WIN XP עם SP1. הדרייברים של ATI הם העדכניים ביותר 6.13.3279.0. תוכנת המולטימדייה היא גירסה 7.2 (MMC). מישהו יודע אם יש UNINSTALLER ל MMC או לחילופין איך מסירים ידנית?

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  2. אני מכייל את המסך דרך ההגדרות הרגילות של תאימות מסך, הכל באמת משתפר באמת ברמה גבוהה . אבל אין אפשרות לשמור את הכיול כל פעם שהמחשב עובר למצב שיינה או שאני מכבה המסך חוזר לקדמותו ואני כל פעם צריך לחזור על הכיול. מה אפשר לעשות ? תודה לעוזרים !!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אני לא רוצה להעביר כל פעם בין המחשב לטלוויזיה שמחוברת ב HDMI אלא שהסאונד יהיה פשוט משניהם במקביל. האם יש אופציה כזאת?

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  4. אהלן יש לי בעיה מוזרה באתחול המחשב: החומרה עם לוח 945 של אינטל ומעבד 820D זיכרון 4GB מע הפעלה XP ושרת 2003 X64-אתחול כפול. הצרה היא שמערכת ההפעלה עולה רק אם אני מחליט על אתחול. ברגע שאני מכבה את המחשב המחשב תקוע ולא עולה.התפריט ב BOOT נשאר תקוע ולא מגיב. איך אני פותר את הבעיה? מכניס CD BOOT או לחילופין משחזר את אחת ממערכות ההפעלה ע"י GHOST. ה BIOS מעודכן,הג'מפר בלוח מאופס,את הסוללה הוצאתי והכנסתי,כרטיס מסך הוחלף PCI EX בקיצור מחשב מתוחזק. תודה!

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  5. Started by DANIELK27,

שלום לכולם, יש לי טלוויזה של פנסוניק והיא מחוברת למערכת מדגם pioneer vsx-824 והמחשב מחובר אליה באמצעות כבל HD מכרטיס מסך NVIDIA GeForce GTX 960, מתי שאני צופה ביוטיוב בקליפים באיכות 1080 המסך משחיר השיר ממשיך לנגן ואז חוזרת התמונה , נגמר השיר או שהקליפ אחריו במידה וזה פלייליסט באיכות נמוכה המסך משחיר ושוב חוזר על עצמו.. אותו דבר קורא לי בפייסבוק בלי להפעיל סרטונים מתיי שאני עובר על הפייסבוק. העלתי סרטון ליוטיוב להמכיש את הבעיה:

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Impreza,

לאחרונה רוב המשחקים שהתקנתי נסגרים עקב התוכנה Drwtson32, זה מזהה לי את זה ב ZONE ALARM וזה סוגר את המשחק מה ניתן לעשות? ולמה זה קורה?

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  7. Started by Lilach Shperling,

שלום, אח שלי נעדר מזה 3 וחצי שבועות בחו"ל ומוגדר כנעדר במשטרה פה ובהולנד. ידוע לנו כי יש בידיו ipad ויש לנו את ה-serial number (לא התחבר לחשבון האפל שלו) כמובן שאפל לא ישתפו איתנו פעולה. אך האם יש מישהו שיודע לאתר מיקום לפי ה-sn? בנוסף, חושדים כי יצר יוזר פיקטיבי בטוויטר שגם אותו רוצים לבחון. האם אפשר לאתר את מיקום ההתחברות של היוזר? למי שיש רעיון אשמח לשמוע, תודה, לילך

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אוקיי , הבעיה התעוררה לאחר שהתקנתי מחדש את הווינדוס (לא פורמט) ומאז כול פעם שאני מחבר את הנגן לusb הוא לא מראה שיש שום כוננים חדשים , ניסיתי לעשות add new hardwere אבל לא עזר. הנגן הוא Sandisk , model e130 512 מכיוון שזה לא היה פורמט שום דבר מההגדרות לא היה צריך להמחק. בדקתי שהחיבור usb עובד , זה בטוח. למקרה שצריך , מערכת ההפעלה היא windows xp home edition , SP 2 לפני ההתקנה מחדש של הווינדוס הכול עבד כמו שצריך. בדקתי באתר היצרן ולא צריך שום דרייוורים אז הבעיה היא כמוון במחשב \: תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Guarding angel,

ערב טוב... יש לי בעיה עם הפלאפון MOTOROLA V150 כשמתקשרים אלי כמעט ולא שומעים כלום וצריך שמי שמדבר מהצ השני צריך לצעוק בשביל שאבין משהו ולא,אין לי בעית שמיעה

10. קורה לפעמים שיש מן רעש שמתגבר במחשב, ובסופו יש קול של תקתוק יחיד... כשזה קורה, המחשב קופא לכמה שניות, ולאחר קול התקתוק הוא ממשיך הלאה... לפעמים זה קורה כשאני פותח תיקיה, והפתיחה מתעכבת כמה שניות בגלל זה ולאחר התקתוק היא נפתחת... זה קורה גם באמצע הסרטים... לפעמים הם מפסיקים לכמה שניות בגלל זה ולאחר מכן ממשיכים הלאה... כשאני מחזיר את הסרט לאחור כדי לבדוק אם התקיעה היא חלק ממנו, הוא לא נתקע שוב באותו הקטע... בהתחלה חשבתי שהבעיה היא בהארדיסק מסוים, אבל זה קרה לי גם כאשר פתיחת תיקיה התעכבה בהארדיסק השני, וגם בצפייה ישירה באינטרנט... גם חשוב להדגיש שוב שזה לא כמה תקתוקים - כפי שקורה כאשר ההארדיסק מתקלקל לחלוטין, אלא קול אחד של תקתוק, לאחר שרעש מסוים במחשב הולך ומתגבר... אני לא …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by yifrap,

שלום. אני סיימתי הסמכות MCSE ואני צריך עזרה ושיעורים פרטיים . למי שמעונין נא ליצור קשר במייל ofer018@gmail.com. תודה.

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  12. שלום לכולם. בהמשך ל http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=153710.0 כעת, המחשב גם עושה Restart מדי פעם ללא שום התראה. ממה זה יכול לנבוע, וכיצב אפשר לטפל בזה? האם יש קשר בין הבעיות? תודה מראש על ההקשבה וההתיחסות, קובי.

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  13. Started by zxcv12,

היי, אני מנסה להתקין את WINDOWS 7 64 BIT במחשב הנייד אבל אני מקבל הודעה : windows cannot found drivers משהו כזה הבנתי שזה קשור לדרייברים לכונן SATA במחשב אבל לא הצלחתי למצוא משהו מתאים. אגב המחשב מסוג VOSTRO 3350. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  14. Started by dovk,

היי מרכיב מחשב , על לוח X570 AORUS XTREME על הלוח יש שלוש SLOT PCIE 16 - PCIE8- PCIE4 למעשה הרכבתי אותו בSLOT האמצעי ז"א PCIE8 האם יש מניעה שלא להרכיב אותם באחד הSLOT האחרים , או בכלל טעיתי והייתי אמור להרכיב ב SLOT PCIE4 שאלה נוספת אם מורידים עדכונים של דריבר ובמדיה שישנם גרסה קודמת לחדשה לדוגמא בלוח האם עדכון לשמע או ביוס וכו צריך להוריד גם אותה? תודה

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  15. שלום, אני מבצע RDP מהמחשב הנייח, אליו מחוברים ארבעה מסכים, ללפטופ כאשר האופציה של שימוש במספר מוניטורים מסומנת כך שוירטואלית מחוברים ללפטופ ארבעה מסכים. הבעיה שהלפטופ מאד מאד איטי בשל כך. מחובר ברשת של 1GB (שני המחשבים על אותו הSwitch) הנייח הוא מחשב חזק שגם משמש כפלטפורמת גיימינג, הלפטופ הוא לפטופLenovo X1 חדש לחלוטין (i7). האם קניית כרטיס מסך חיצוני ללפטופ יכול להיות הפתרון ? לעזרתכם אודה

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  16. Started by yatirbenari,

שלום, נמחקו לי מהמחשב כמה קבצים, השתמשתי בתוכנה לשחזור קבצים (RECUVA), אבל שחזרתי אותם לאותו כונן שהם נמחקו ממנו, ואי אפשר לפתוח אותם, יש רעיון מה לעשות הלאה? כשאני מנסה להפעיל שוב את התוכנה למצוא קבצים שנמחקו, הוא לא מראה לי את הקבצים שכבר שחזרתי תודה

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  17. Started by THE FOX,

כיצד ניתן לאפשר פעולה רצופה של היציאה האופטית מן הכרטיס קול המובנה? מדובר בלוח GIGABYTE ‏EP43-DS3L

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  18. שלום לכולם! אני מעוניין לבנות מחשב(רוב החלקים יש לי ) החלקים שאני רוצה לקנות זה: לוח אם :Gigabyte GA-H55M-S http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4893&CatCode=601 מעבד: intel core i3 530 box זכרונות:X2 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3731&CatCode=619 השאלה היא האם ספק כוח מדגם:FSP http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5041&CatCode=409 יחזיק מעמד? נ.ב אני מוסיף כרטיס מסך HD4650 +1GB תודה לכם!

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  19. Started by omry8728,

אני צריך שתעזרו לי למצוא זכרון למחשב.. בכל האתרים אני רואה שרשום זכרון למחשב נייד \: מישו יכול לעזור לי? יש לי במחשב ceon ddr2 1gb (667)333 mhz ואני רוצה להוסיף עוד ג'יגה אחד.. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  20. נכנסתי לראות משהו בYOUTUBE .. פתאום המסך נהיה שחור לשניה ושהוא חזר למצב הרגיל כתוב למטה ליד השעון במשולש צהוב NVIDIA Windows kernel mode driver version 258.96 מנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שחזור בהצלחה עכשיו למרות שהוא אומר שזה "בהצלחה" אני רואה את הסרטו ביוטיוב כמסך ירוק.. זה קורה על כל סרטון שאני נכנס אני רואה שניה ממנו ואז זה הופך להיות ירוק תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  21. שלום רב My Computer/Properties/System Properties/Performance Drive A is using MS-DOS compatibility mode file system איך לתקן זאת ? מערכת הפעלה windows 98 se P III MIS 6 בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  22. Started by rafi01,

היי חברים ברשותי מערכת creative inspire t7900 7.1 וכרטיס Sound Blaster X-FI elite pro הורדתי את כל הדרייברים הנדרשים. כאשר אני מפעיל את ההגדרות דרך תוכנה של הכרטיס קול וגם של המחשב ואני עושה בדיקה האם יוצא קול מכל ה 7.1 רמקולים אז הכל עובד מצויין. כאשר אני שם מוזיקה מיוטיוב, סרט וכל דבר אחר, יוצא קול רק מהרמקולים הקידמיים. מה לדעתכם הבעיה ואיך ניתן לשמוע את הקול יוצר בסראונד מכל ה 7 רמקולים? נ.ב בעבר הכרטיס כל והרמקולים היו מחוברים למחשב אחר והכל עבד כרגיל.

23. Started by nirh216,

שלום לכולם, הרכב המחשב שלי הוא כזה: מעבד: Intet Quad 8200 2.33MHZ לוח: Gigabyte GA-EP45-UD3R זיכרון: Corssair 2x2GB 1066 5-5-5-15 1066MHZ כרטיס מסך: Gainward GTX260 896MB 448bit ספק כוח: Corssair 550W VX HD: WesternDigital 500GB sATA II 16MB Buffer מסך: Samsung T260HD TV 26" 2xHDMI, מחובר עם כבל DVI->HDMI, על הכרטיס מסך יש יציאת SPDIF פנימית שמחובר עם כבל 2 גידים ללוח-אם. נתונים מקדימים: 1. החלפתי לוח 3 פעמים תוך שבועיים בערך. 2. החלפתי הארדיסק. 3. החלפתי כרטיס מסך. 4. החלפתי זיכרונות. מה עשיתי: 1. בדיקת זכרונות עם MemTest 86+ 2.11 - עשיתי 10 בדיקות (PASS) - נמצא תקין ללא שגיאות! 2. בדיקת דיסק קשיח עם Hiren's Boot CD 9.2 SegateTools Desktop, עשיתי Full Test + Quick Te…

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  24. Started by VEREDM12,

המחשב שלי הפסיק לזהות את התקני ה- USB הקבועים ( מדפסת, דיסק נייד...) וכותב unknown device וכן one of your USB is mulfanction הוא לא מזהה אף התקן אך מזהה את ה- USB . נא עזרתכם.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  25. Started by Infection,

שלום רציתי להתקין ווינדוס 7 אז נכנסתי בביוןס לבוט והגדרתי את כונן הדיסקים שיהיה הראשון, וכשאני מפעיל ת'מחשב הוא מראה שהוא מחפש אם יש משהו בדיסק ואז רושם לי את זה: cannot boot from CD: Code 5" error הנה גם מישהו שיש לו בעיה כזו http://www.daniweb.com/forums/thread25755.html# משהו דפוק אצלי בביוס? אם זה משנה יש לי לוח אם של MSI

• 0 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.