עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by crovei,

כבר כמה זמן יש לי בעיה די מעיקה עם המחשב. כמה שניות אחרי שווינדוס עולה, אני מקבל מסך כחול שאומר שיש בעיה בקובץ http.sys. והוא אומר שאם זו פעם ראשונה שאני ארסט ואם לא אז שאני אפנה למנהל המערכת שלי ובלה בלה. הדרך היחידה שלי למנוע ממנו להתקע ככה זה מיד איך שהמחשב עולה אני מתחיל להכנס לסתם תיקיות ולעבוד איתו.. כנראה שאם הוא לא עושה כלום איך שהוא עולה הוא מקבל איזה ארור ונתקע.. זה די מוזר. עכשיו גם התקנתי דריוורים חדשים לכ. מסך שלי, ושוב קיבלתי מסך כחול אחרי שהמחשב עלה, אבל שם היה כתוב שיש בעיה באיזה דרייור. עשיתי ריסט ואני מקווה שזה הסתדר. צירפתי פה 2 קבצי מינידאמפ, הראשון של ה-HTTP.SYS הזה והשני של הבעיית דריוור. אם מישהו יוכל לפענח אותם ולעזור אני מאוד אודה לו.. תודה! [atta…

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  2. Started by SEangel,

מדובר בלוח הזה: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3010&ProductName=GA-MA790XT-UD4P עם הזכרונות האלה: http://www.patriotmemory.com/products/detailp.jsp?prodline=5&catid=18&prodgroupid=107&id=669&type=1 המחשב היה קורס. בבדיקה עם MEMTEST86+ התקלה כי הזכרונות (שפעלו במהירות 1600MHZ) תקולים. הורדנו את מהירותם ל1066 והם עבדו טוב. בדקנו כ"א מהם כ3 שעות על סלוט זכרון אחר (בנפרד) במהירות 1600 והם עבדו, כ"א בתורו (כ3 שעות לכל אחד) ללא תקלות. למערכת ספק כח של Silver Power המספק 500W (מיוצר ע"י סיסוניק ובעל תג +80 לבן) וכרטיס מסך רדאון 4870. לדעתי הבעיה היא בלוח. האם הבעיה המתוארת לעיל היא עילה …

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  3. שלום לכולם, אני סוחב כבר זמן רב את התקלות הבאות: - מחשב נתקע לגמרי (קופא) + לפעמים ג'ליצ'ים של סאונד - BSOD עם הודעות memory management וכד' - קריסות וריסטרטים וכו'. חשדתי שמדובר בכרטיס מסך ובדרייברים שלו, אבל ליתר ביטחון החלטתי לפרמט הכל ולבודד את הבעיה. אחרי הפרמוט וההתקנה מחדש של הכל - כולל דרייברים חדשים מאתר היצרן - הבעיות ממשיכות להופיע. דבר נוסף שגיליתי הוא שהדרייברים שמומלצים ע"י היצרן מתקינים את הכרטיס הלא נכון על המחשב שלי. כלומר על המחשב מותקן הכרטיס AMD radeon R7 200 series. שזה כרטיס שונה לגמרי ממה שיש לי (sapphire HD 7770) מה עלי לעשות? היכן אוכל למצוא דרייברים עדכניים שלא מקריסים לי את המחשב כל הזמן? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by malcolmx9,

מפרט בצד. היו מותקנים במחשב הדרייברים הרגילים של NVIDIA, מחקתי אותם והתקנתי את הדרייברים האחרונים של OMEGA. ההתקנה עברה בהצלחה, כמו שאתם יכולים לראות בתמונה המצורפת, אבל כשהמחשב עולה הוא עדיין מודיע לי על חומרה חדשה לא מותקנת (VGA CARD) וגם הכרטיס מסך לא מזוהה בהגדרות (תמונה מצורפת). מה יכולה להיות הסיבה לזה? אני לא מעוניין לחזור לדרייברים של NVIDIA, כי מנסיון כל כמה שנים עם כרטיסי מסך אחרים, הדרייברים של OMEGA מראים ביצועים ואיכות הרבה יותר טובה. XP PRO. עריכה: קראתי את קובץ העזרה של הדרייברים, ושם מצאתי את ההוראות האלה: פעלתי לפי השלבים האלה בדיוק, במחשבה שהדרייברים הותקנו בצורה לא טובה למרות זאת, אבל קיבלתי הודעה שההתקנה נכשלה :-\ (מצורפת תמונה) [attachmen…

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  5. Started by SssnakE,

אהלן אנשים... יש לי בעיה לא ברורה, כל פעם שאני לוחץ על הכפתור להדליק את המחשב הוא לא נדלק מייד אלא לאחר חצי דקה עד דקה או שלא נדלק בכלל ואני נאלץ ללחוץ כמה פעמים על הכפתור. בכיבוי הכל עובד פיקס אני לוחץ על הכפתור והוא מייד מגיב. יש לי את הבעיה הזאת כבר כמה חודשים אבל עד עכשיו התעצלתי לרדת לשורש העניין... (המחשב רוב הזמן דלוק) בדקתי חיבורים ומגעים והכל נראה תקין. אני שובר את הראש כבר כמה ימים ולא מצליח לעלות על הבעיה!! אודה לכם אם תעזרו לי במציאת פיתרון. תודה מראש!!!

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  6. Started by מאור247,

אני מחפש תוכנה לעריכת תמונות אבל משהו יותר פשוט מפוטושופ.... יש לי ת'תוכנה אבל היא מסובכת מאוד למתחילים.

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  7. Started by YINON110,

בע''ה, אני צריך את עזרתכם באבחון התקלה - האם זה בכלל קשור לחומרה? E7500 G31 DDR 800 2 GB GEFROCE 9400GT בהדלקת המחשב לא עולה מסך הטעינה של הווינדוס (מופיע מסך שחור שחור וכלום) כשאני נכנס למצב בטוח זה מגיע לקטע שבו יש מסך שחור והמון כתובות שרצות - שם זה נותן שגיאה ונתקע כמו כן המחשב לא מתכבה, ניסיון כיבוי שלו דרך הלחצן הראשי לא עוזר והמחשב מדליק עצמו מחדש. אין לי מושג מה פשר התקלה - אם זאת לא בעית חומרה אבקש להעביר לפורום המתאים. תודה.

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  8. Started by יניב51,

שלום לכולם. המחשב שלי בן פחות משנה ( מפרט בצד ) ובחצי שנה האחרונה אנחנו בשיפוצים, ככה שהמחשב יושב בצד בשקט בלי לעבוד. פעם בכמה זמן אני מחבר אותו לחשמל ומשתמש בו, אולי 7 פעמים במשך החצי שנה הזו. היום ניסיתי להדליק את המחשב כרגיל, אבל להפתעתי הוא לא נדלק. המחשב לא מקבל מתח כלל, שום מאורר לא פועל ואין שום רעש. 2 ההשערות שלי הן: או שכפתור ההדלקה של המארז נפגם או שספק הכוח החליט לבגוד בי. לפני שאני רץ ל SKYPC ללא תעודת אחריות ( בגלל שהבית בשיפוצים אין לי שמץ של מושג איפה הקבלה של המחשב, חיפשתי בכל הארגזים שיש בבית שלי ולא מצאתי כלום ), יש משהו לנסות לעשות לבד? תודה רבה! ------ חשדתי יותר בכפתור הדלקה ואכן זה היה הכפתור הדלקה. דבר ראשון זה ששמתי לב שאין את ה"קליק" הזה…

9. פתאום משום מה המחשב שלי החליט לצאת לשביתה, ולא להידלק. פתחתי וניקיתי אותו- עכשיו הוא נדלק, אבל המסך נשאר בסטנד ביי. כשאני מנתק אותו מהמחשב הוא מציג הודעה שהוא תקין. פתרונות? עריכה: הבעיה הסתדרה לבד, אבל עכשיו הוא מבקש דיסק boot, אפילו אם ב BIOS אני שם BOOT מדיסק קשיח בלבד. צריך להתקין מחדש את ווינדוס?

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  10. אני עם הבעיה הזאת כבר בערך חודשיים. הצלחתי לסבול אותה, אבל ביומיים האחרונים זה גובר עד ל10 פעמים ביום, וזה בלתי אפשרי. ניסיתי כבר לבדוק הכל. זה החל כשקניתי דיסק קשיח ומסך חדש למחשב. הקטע הוא שבדקתי את הדיסק החדש לבעיות סקטורים פגומים וכד' ואין כלום. ולא נראה לי שהמסך הוא הבעיה... בדקתי את הזכירון עם MEMTEST וגם שם אין בעיות. בדקתי את הטמפ' במצבי לחץ והכל נורמלי. ההשערה המופרעת שלי כרגע היא שזה אולי המעבד הישן שלי INTEL CORE 2 DOU E6300 1.8GHZ יש לי לוח אם של ASROCK - CONROE SATAXFIRE יכול גם להיות שהבעיה שם. יש למישהו הצעות??

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. כשאני מנסה להיכנס ללוח בקרה של nvidia, קופץ חלון שבו כתוב "אינך משתמש בהתקן תצוגה המחובר אל יחידה לעיבוד גרפי" מישהו יכול לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  12. Started by Hochdorf,

הי, יש לי בעיות לבצע שיחת וידאו בתוכנה הנ"ל, ובעיות עם השיתוף מסך שם. אשמח אם מישהו גם משתמש בתוכנה ויכול לעשות איתי שיחות נסיון ולעזור לי לפתור את הבעיות שם.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Cartman,

שלום, לאחרונה התחילה לי בעייה באפליקציית הטלויזייה של ALL IN WONDER128. כאשר אני סוגר את הישום, התמונה נשארת על המסך והישום לא נסגר ("not responding"). לא ניתן גם לסגור את היישום תחת task manager. ניסיתי להסיר ולהתקין את התוכנה מחדש אבל היא נתקלת בבעייה בהסרה (קובץ בשם "ctor.dll" חסר ומונע את המשך ההסרה). העתקתי את הקובץ מתיקיית ה SYSTEM לתיקייה של ATI ואז ההסרה פשוט נתקעת (גם ב SAFE MODE). כאשר פונים ל ATI הם חוזרים בדוא"ל קבוע שאומר "תתקין מחדש והכל יסתדר". מערכת ההפעלה היא WIN XP עם SP1. הדרייברים של ATI הם העדכניים ביותר 6.13.3279.0. תוכנת המולטימדייה היא גירסה 7.2 (MMC). מישהו יודע אם יש UNINSTALLER ל MMC או לחילופין איך מסירים ידנית?

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  14. אני מכייל את המסך דרך ההגדרות הרגילות של תאימות מסך, הכל באמת משתפר באמת ברמה גבוהה . אבל אין אפשרות לשמור את הכיול כל פעם שהמחשב עובר למצב שיינה או שאני מכבה המסך חוזר לקדמותו ואני כל פעם צריך לחזור על הכיול. מה אפשר לעשות ? תודה לעוזרים !!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אני לא רוצה להעביר כל פעם בין המחשב לטלוויזיה שמחוברת ב HDMI אלא שהסאונד יהיה פשוט משניהם במקביל. האם יש אופציה כזאת?

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  16. אהלן יש לי בעיה מוזרה באתחול המחשב: החומרה עם לוח 945 של אינטל ומעבד 820D זיכרון 4GB מע הפעלה XP ושרת 2003 X64-אתחול כפול. הצרה היא שמערכת ההפעלה עולה רק אם אני מחליט על אתחול. ברגע שאני מכבה את המחשב המחשב תקוע ולא עולה.התפריט ב BOOT נשאר תקוע ולא מגיב. איך אני פותר את הבעיה? מכניס CD BOOT או לחילופין משחזר את אחת ממערכות ההפעלה ע"י GHOST. ה BIOS מעודכן,הג'מפר בלוח מאופס,את הסוללה הוצאתי והכנסתי,כרטיס מסך הוחלף PCI EX בקיצור מחשב מתוחזק. תודה!

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  17. Started by DANIELK27,

שלום לכולם, יש לי טלוויזה של פנסוניק והיא מחוברת למערכת מדגם pioneer vsx-824 והמחשב מחובר אליה באמצעות כבל HD מכרטיס מסך NVIDIA GeForce GTX 960, מתי שאני צופה ביוטיוב בקליפים באיכות 1080 המסך משחיר השיר ממשיך לנגן ואז חוזרת התמונה , נגמר השיר או שהקליפ אחריו במידה וזה פלייליסט באיכות נמוכה המסך משחיר ושוב חוזר על עצמו.. אותו דבר קורא לי בפייסבוק בלי להפעיל סרטונים מתיי שאני עובר על הפייסבוק. העלתי סרטון ליוטיוב להמכיש את הבעיה:

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Impreza,

לאחרונה רוב המשחקים שהתקנתי נסגרים עקב התוכנה Drwtson32, זה מזהה לי את זה ב ZONE ALARM וזה סוגר את המשחק מה ניתן לעשות? ולמה זה קורה?

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  19. Started by Lilach Shperling,

שלום, אח שלי נעדר מזה 3 וחצי שבועות בחו"ל ומוגדר כנעדר במשטרה פה ובהולנד. ידוע לנו כי יש בידיו ipad ויש לנו את ה-serial number (לא התחבר לחשבון האפל שלו) כמובן שאפל לא ישתפו איתנו פעולה. אך האם יש מישהו שיודע לאתר מיקום לפי ה-sn? בנוסף, חושדים כי יצר יוזר פיקטיבי בטוויטר שגם אותו רוצים לבחון. האם אפשר לאתר את מיקום ההתחברות של היוזר? למי שיש רעיון אשמח לשמוע, תודה, לילך

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אוקיי , הבעיה התעוררה לאחר שהתקנתי מחדש את הווינדוס (לא פורמט) ומאז כול פעם שאני מחבר את הנגן לusb הוא לא מראה שיש שום כוננים חדשים , ניסיתי לעשות add new hardwere אבל לא עזר. הנגן הוא Sandisk , model e130 512 מכיוון שזה לא היה פורמט שום דבר מההגדרות לא היה צריך להמחק. בדקתי שהחיבור usb עובד , זה בטוח. למקרה שצריך , מערכת ההפעלה היא windows xp home edition , SP 2 לפני ההתקנה מחדש של הווינדוס הכול עבד כמו שצריך. בדקתי באתר היצרן ולא צריך שום דרייוורים אז הבעיה היא כמוון במחשב \: תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Guarding angel,

ערב טוב... יש לי בעיה עם הפלאפון MOTOROLA V150 כשמתקשרים אלי כמעט ולא שומעים כלום וצריך שמי שמדבר מהצ השני צריך לצעוק בשביל שאבין משהו ולא,אין לי בעית שמיעה

22. קורה לפעמים שיש מן רעש שמתגבר במחשב, ובסופו יש קול של תקתוק יחיד... כשזה קורה, המחשב קופא לכמה שניות, ולאחר קול התקתוק הוא ממשיך הלאה... לפעמים זה קורה כשאני פותח תיקיה, והפתיחה מתעכבת כמה שניות בגלל זה ולאחר התקתוק היא נפתחת... זה קורה גם באמצע הסרטים... לפעמים הם מפסיקים לכמה שניות בגלל זה ולאחר מכן ממשיכים הלאה... כשאני מחזיר את הסרט לאחור כדי לבדוק אם התקיעה היא חלק ממנו, הוא לא נתקע שוב באותו הקטע... בהתחלה חשבתי שהבעיה היא בהארדיסק מסוים, אבל זה קרה לי גם כאשר פתיחת תיקיה התעכבה בהארדיסק השני, וגם בצפייה ישירה באינטרנט... גם חשוב להדגיש שוב שזה לא כמה תקתוקים - כפי שקורה כאשר ההארדיסק מתקלקל לחלוטין, אלא קול אחד של תקתוק, לאחר שרעש מסוים במחשב הולך ומתגבר... אני לא …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by yifrap,

שלום. אני סיימתי הסמכות MCSE ואני צריך עזרה ושיעורים פרטיים . למי שמעונין נא ליצור קשר במייל ofer018@gmail.com. תודה.

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  24. שלום לכולם. בהמשך ל http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=153710.0 כעת, המחשב גם עושה Restart מדי פעם ללא שום התראה. ממה זה יכול לנבוע, וכיצב אפשר לטפל בזה? האם יש קשר בין הבעיות? תודה מראש על ההקשבה וההתיחסות, קובי.

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  25. Started by zxcv12,

היי, אני מנסה להתקין את WINDOWS 7 64 BIT במחשב הנייד אבל אני מקבל הודעה : windows cannot found drivers משהו כזה הבנתי שזה קשור לדרייברים לכונן SATA במחשב אבל לא הצלחתי למצוא משהו מתאים. אגב המחשב מסוג VOSTRO 3350. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.