תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום! חיברתי את המחשב לטלוויזיה כך שיציגו את אותה תמונה, אך התמונה בטלוויזיה מוצגת בשחור לבן (או יותר נכון באפור לבן). חיברתי דרך מתאם שקיבלתי עם כרטיס המסך (מתאם מSVIDEO ל3RCA+SVIDOUT). חיברתי את המתאם לכרטיס המסך(GEFORCE 6600) וחיברתי כבל מיציאת Y במתאם לכניסת הוידאו בTV. הטלוויזיה מציגה את מה שקורה על מסך המחשב באפור. חשוב לציין, שבאתחול המחשב, לפני שמופיע מסך ברוך הבא לווינדוס, התמונה מוצגת בצבע (וכך גם כשאני מנסה דרך לינוקס), אך ברגע שהווינדוס עולה, התמונה מאבדת את הצבעים והתצוגה הופכת לשחור לבן. במסך הגדרות NVIDIA בחרתי שהTV תעבוד במצב PAL, וניסיתי לשנות את הגדרות הצבע אך זה לא עזר. למישהו יש רעיון איך לפתור את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש לי ןינדוס XP מותקן ואני רוצה לשדרג אותו ל SERVICE PACK 2 מה אני צריך לעשות?
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אחים שלי אני חייב עזרה סעעמק הכרטיס קול שלי אחי מחק לי אותו והתקנתי חדש realtek Ac97 Audio עכשיו הוא מראה שהכול מותקן לי ואני מנסה להפעיל שיר הוא רץ השיר אבל אני לא שומע כלום אולי יש משהו שלא עשיתי מי שיכול לעזור לי אני יישמח למה אני מתשתג בלי מוזיקה בתודה לכול העוזרין ואחלה פורום שבעולם
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
היי קיבלתי נייד ישן Compaq presario 1685. זה כנראה דגם שלא נמכר בארץ כי הוא מבוסס על מעבד AMD K6-2 ובאותה תקופה AMD נחשב אצל החנויות בארץ כ"חיקוי אינטל שמתחמם ונשרף" (ברור שהם לא הבינו כלום מהחיים שלהם). בקיצור, הנייד עובד ושווה שידרוג קטן כדי לשפר אותו קצת. הוספתי לו 512Mb זיכרון בנוסף ל 64 שכבר היה מותקן בו, וכאן מתחילה הבעיה המוזרה. קודם כל, הזיכרון מזוהה על יד המחשב, גם ב POST וגם ב BIOS. במקור היה מותקן במחשב windows 98SE וגם המערכת הפעלה זיהתה נכון את הוספת הזיכרון והמחשב באמת עבד יותר מהר. במקום ה 98 התקנתי XP ובמאפיינים אני רואה שהמערכת הפעלה רואה רק 64 מגה זיכרון (הסטיק המקורי שהיה מותקן במחשב). הוצאתי אותו לבדיקה והמחשב לא עלה בכלל (קיבלתי הודעה ש NT חייב זיכרון…
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
תשמעו את הבעיה שלי נגיד אני צורב על הדיסק מישחקים או סרטים וכשה בסוף הצריבה אני מנסה להתקין את המישחקים הם עושים לי error אבל כשה הם היו במחשב הצלחתי להתקין אותם וגם עוד בעייה כשה אני מנסה להעתיק קבצים מהדיסק הוא לא נותן לי גם כותב איזה error תודה לכל העוזרים ;D
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אחרי שנדפק לי הארדיסק קניתי הארדיסק חדש 250 גיגה בהתקנה של הווינדוס אחרי ששאני לוחץ F6 ומתקין את הדרייבר עדיין הוא לא מזהה לי את ההארדיסק ההארדיסק הוא SATA2 אז חשבתי אולי צריך דרייבר חדש יותר כי הדרייבר שלי הוא מה שקיבלתי עם הלוח אולי אתם יודעים מה הבעיה ואם אתם יכולים למצוא לי דרייבר מתאים בשביל שהוא יזהה לי את ההארדיסק פרטי המחשב מופיעים למטה תודה...
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום, לעיתים דיי קרובות לא משנה מתי, משחקים שזה במצב שומר מסך , סתם ככה. המחשב כזה ב FREEZE ולפעמים המסך מתכבה. מה יכולה להיות הבעיה? במשחקים זה מראה לי הודעה של VPU RECORVER, ביטלתי את זה עדיין ממשיך. אני חושד בזיכרון או בלוח אם. אולי הזיכרון לא נתמך טוב לוח אם? משהו יודע אולי? בבקשה זה דיי דחוף,אני לא יכול לעבוד שהמסך נתקע ככה סתם
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב. הוא כל הזמן מכבה את עצמו כאשר הוא במאמץ...!... ניראה לי שהבעיה היא במאוורר של המעבד אבל אני לא סגור על זה... עכשיו, במנוחה לגמרי, הבעבד באיזה 60 מעלות... מקודם, שיחקתי במשחק כבד יחסית, ואז המחשב פשוט כיבא את עצמו אחרי רבע שעה... כשהדלקתי אותו אחר"כ ועלה הווינדוווז, הטמפרטורה של המעבד הייתה איזה 70..אוליי אפילו יותר... ככה שכנראה במאמץ הוא הגיע לי ליותר... (דרך אגב, את הטמפרטורה אני בדקתי בתוכנת אברסט...) אז מה ניראה לכם? איפה הבעיה? אם אחליף מאוורר המחשב יעבוד טוב? ? ? ? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם... רכשתי אתמול ספק כוח חדש של חברת HEC אז ככה.. חיברתי את הספק כוח לחשמל ואת היציאות שלו (DC) חיברתי לשני מאווררים וראיתי שאף לא אחד מהם עובד! יכול ליהיות שיש בעיה בספק?? או שהספק מוציא מתח ביציאה רק כאשר הוא מחובר ללוח אם ?? תודה רבה לעוזרים...
-
- 5 תגובות
- 559 צפיות
-
-
לאחר חיפושים ואני יודע שדובר על כך. איזה חוטים יש לחבר בפלג ה 20 או 24 פינים לצורך הפעלת הספק מחוץ למחשב ? תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
כשאני מתחבר לאינטרנט ומקליק על דף הבית פשוט אני מגיע למקום אחר שלא אני בקשתי ובנוסף לכך התוסף לי סרגל כלים שלא אני התקנתי אותו אני מבקש לדעת איך מסירים את הדבר הזה ותודה מראש
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
חברה איך אני צורב צריבה כפולה 8.5 gb בדיסק דיוידי? בתודה לידור..!
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את Vantec Stealth 80MM Case Fan או ZALMAN FAN ZM-1 80MM אני מאוד רוצה מאווררים שקטים כאלה שלא עוברים את ה-20DB אני יודע שכמה שפחות שקט ככה פחות מקרר אבל זה לא משנה לי כי המארז שלי הוא Sunbeam Transformer יש לו 3 מאווררים של 80MM ואחד 120MM והוא רועש בטירוף. אמרו לי ש Vantec Stealth מאוד שקט אבל רק Pandas מוכרים אותו וסתם רשום שיש אותו במלאי, התקשרתי ואמרו שניגמר ובזמן הקרוב לא יהיה... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_631&products_id=2658 אני גם רוצה להחליף את הקירור של המעבד למאוורר הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2596 יש לכם מושג אם הוא שקט ומקרר טוב? יש לכם מושג אם ZALMAN שקט כמו הVantec ? באיזה חנויות מוכ…
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
רואה תמונה יש סימן אדום מה זה אומרת? דיסק קשיח 1TB לא טוב או מה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ועכשיו יש לי windows 7 32 bit הכל עבד חלק עד שהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך שהורדתי מהאתר של החברה, היה צריך לעשות ריסטרט, עשיתי, ועכשיו זה נתקע כל פעם על הרקע של השולחן עבודה, אבל אין אייקונים או את החלק של ה"התחל" פשוט נתקע על המסך פתיחה, ואני לא מצליח למחוק בסייף מוד קופצת לי שגיאה שאי אפשר לפתוח את הווינדוס אינסטולר בסייף מוד אז אי אפשר למחוק... *הייתה לי אותה בעיה עם windows 7 64 bit שניסיתי להתקין. *זה נראה לי יותר בעיית חומרה ולכן לא פירסמתי בפורום תוכנה... הורדתי דרייברים ממקורות שונים ומסתבר שהבעיה היא לא בדרייבר! מישהו יכול להציל אותי? אני נואש.
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום, רציתי להתייעץ אתכם. יש לי מחשב שלא עולה, נורית הדיסק הקשיח דולקת באופן קבוע ( לא מהבהבת כרגיל ) וכלום לא קורה. מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי את האוזניות steelseries 5h v2 usb ופיתאום התחילה לי בעיה שהאוזניות מתנתקות לי ואני לא שומע כלום.. מתי שאני עושה ריסט למחשב או מנתק את האוזניות מאחורה מה USB ומחבר זה מסתדר לי.. ואז אחרי כמה דקות זה שוב מתנתק. התקנתי דרייברים לאוזניות מחדש וזה לא סידר. הייתי בטוח שהבעיה הזאת באוזניות, אז קניתי חדשות ועדיין יש את אותה הבעיה! אז מה שניראה לי שהבעיה היא או במחשב או שאני צריך להחליף דרייברים של הלוח אם. כי לא החלפתי מאז שקניתי אותו (שנתיים+) מישהו יכול אולי להביא לי דרייברים ללוח אם? כי לא הצלחתי למצוא משהו שניראה לי טוב.. וזה הלוח אם שלי: ASUS P5B DELUXE או שיש למישהו רעיון איך לסדר את זה? או שפשוט לקחת את המחשב לתיקון? =\ תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
טוב אז אני וחבר שלי בנינו מחשב ביחד ויש לנו כבר את כל החלקים כולל דיסק של וינדוס וכו'... אבל הכונן לא נפתח לנו! בהתחלה הוא היה מחובר ככה- כבל חוטים (שמעביר חשמל עם הראש הלבן, לא הרחב)שמחובר לספק כוח ולכונן דיסקטים ו(לא בטוח) להארד דיסק והכבל הרחב שמעביר נתונים היה מחובר לכונן, ללוח האם ולהארד דיסק(שמחובר גם הוא ללוח אם) אז כשזה היה ככה הכונן עבד פיקס בלי בעיות, אבל עכשיו שינינו שם משהו ועכשיו הוא לא נפתח. ניסנו לשחזר את החיבורים שלמעלה אבל זה לא עובד! עזרה בבקשה! תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שאני לא בטוח אפילו מה החלקים שלו.. הדלקתי אותו ועלתה הודעה שהווינדוס לא טוב.. הכנסתי דיסק עם ווינדוס וניסיתי לפרמט. תהליך הפרמוט מתחיל ואז כשהוא בא לטעון ממש את הinstaller המחשב קורס בדרך כלל עושה reboot ולפעמים פשוט נכבה.. מישהו יכול לעזור? הצעות כל שהן מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי לפניי שלושה שנים מחשב נייד msi לפניי שבוע הלך לי לוח אם תיקון 2600 כך שלא שווה לתקן האים ניתן להציל את הזיכרון בכונן d. לא הספקתי לגבות
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
טוב אני רואה שאתם סוסים :-* פה אז זו לא תהיה לכם בעיה בטח להגיד לי איפה להוריד מחדש את ה updater של ה noroton anti virus שלי אהה ועוד משהו, איך אני מעדכן כרטיס קול? ואני יודע איך קוראים לו והכל, פשוט אני צריך את הקישור..ואיך אני מעדכן כרטיס קול.. הכרטיס קול הוא Epox-EP-4pda כרטיס מסך: radeun9200 series איפה עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בכרטיס מסך הנ"ל, לפי כשבועיים נוצרה בעיה בכרטיס מסך ביציאת VGA עקב ריבוי כניסות ויציאות של המסך ואז המסך לא הגיב, לפני יומיים מימשתי את האחריות והחליפו לי את הכרטיס לאחד אחר. היום חיברתי את הכרטיס מסך והמסך לא הגיב אחר כך העברתי את המחשב ליד הטלויזיה וניסיתי לחבר אותו ושוב הטלויזיה לא הגיבה למסך, עכשיו פתחתי את המחשב וראיתי שהמאוורר מקבל חשמל אז אני לא מבין מה הבעיה. האם מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה רבה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
היי, יש לי מחשב נייד DELL PRECISION M4800 עד לפני כשבועיים המחשב עבד תקין אך לאחרונה הרגשתי באיטיות מעיקה. מפה לשם אחרי בדיקות מרובות שמתי לב שכאשר המטען מחובר לחשמל המחשב איטי מאוד, כשהוא עובד על סוללה הביצועים רגילים. כמו כן כשהמחשב מחובר לחשמל אז מהירות הגלישה עומדת על כ- 22MB וכאשר הוא לא מחובר לחשמל ועובד על סוללה המהירות היא מעל 150MB (הורדה). מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
היי תמיד היו לי כ 3 תאיריכי שחזור מערכת שיכולתי לעבור אליהם לפני מספר ימים נעלמו לי כל תאריכי השיחזור ונוסף בסוגרים המילה וינדוס 7 למרות שהמחשב שלי עובד על וינדוס 10 מעל שנה למה נעלמו לי תאריכי השחזור מערכת ?
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-