עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Croopy,

אוקיי אז ככה בשבוע האחרון נתקלתי בבעיה.. בזמן שימוש מינימלי במשב (גלישה באינרטנט, אייסיקיו וכול') אני נתקל ברגעים בטמפרטורת המעבד קופצת פתאום מ39-40 מעלות ל50-53 ללא הפעלת משהו אשר אמור להכביד על המחשב אחרי ניקיון אבק יסודי הבעיה ממשיכה להופיע מה עוד זה יכול להיות? נ.ב בדיקת הטמפ' נעשתה ע"י Sensors View

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  2. Started by EXTREAM,

היי חברה יש לי בעיה מציקה הסרטים קופצים (סאונד ממשיך והתמונה מטאיטה) לי כל 10-20 דקות וכך גם במשחקים UT2004 ןUNDERGROUND וכ' יש לי AMD 2500 GF5700U 512MB GIGABYTE 7N400PRO2 מאוורר היטב עם VOLCANO12 טמפ 50 בלי OC ו56-58 עם OC ל2185MHZ עידכנתי לדריברים האחרונים וגם CODEC וזה לא עוזר!!!! יש לציין שהמחשב מסודר מוגן היטב ולא עמוס ובכלל אני מעלה סרטים ומשחקים כששום דבר אחר לא פועל. יש לכם רעיון איך אני פוטר את זה???? (היה לי OC ל 2185MH עבד בלי קריסות עכשיו החזרתי למהירות הרגילה והבעיה ממשיכה)

• 9 תגובות
    • 648 צפיות
  3. לא כל כך יודע איך לתאר את הבעיה אבל המסך קופץ ומרצד אם זאת המילה, בזמן שאני גולש בדפדפן וצופה בסרטים כל זה קורה רק שהדרייבר מותקן. כשאין דרייבר התופעה לא קיימת. מדובר ב HD 5870

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  4. Started by Tomer Cohavi,

ברשותי מחשב מסוג HP SPECTRA 360, המחשב מדהים ועובד מצויין, אך לפעמים נוצרת תופעה של קפיצות בטאץ וחלונות נסגרים ונפתחים עצמאית. זה קורה בתדירות משתנה. לעיתים חצי יום זה לא קורה. לאחר ריסטארט זה מסתדר. האם מישהו נתקל בתופעה כזאת במחשבי 360? האם הבעיה היא בחומרה או בתוכנה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by yosizach,

אני לא משחק משחקים כבדים...הבנתי המערכת שלי לא הכי חזקה אבל במשחקים בנונים יש לי קפיצות...fps כל המשחק עובד חלק ומדיי כמה שניות יש תקיעה ואז הוא ממשיך תקיעה ואז שוב המשחק ממשיך לעבוד חלק . ממה זה יכל להיגרם ? כרטיס מסך ראידון 9700 פרו דרייברים הכי חדשים .

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  6. שלום לכולם ! אז ככה , יש לי מוניטורים של DYNAUDIO BM6A וכרטיס קול מגדם FIREFACE 400 כמו שאתם מכירים . הבעיה שלי היא , שאני מנסה להפעיל שיר כולשהוא יש לי קפיצות מהמוניטורים אני שומע כמו פלאקים כאלה , טאק טאק טאק טאק משהו כזה ושאני נותן למחשב שלי להתאמץ טיפה זה משמיע קפיצות קצת יותר חזקות , עכשיו האפשריות שניסתי כדי למנוע את הבעיה הם : *ביטלתי את הכרטיס קול המובנה בביוס - לא נפתרה הבעיה *ניתקתי זכרונות חיברתי + כול המחשב פירקתי חיברתי - לא נפתרה הבעיה *פירמטתי את המחשב והתקנתי ישירות את ההתקנה של ה FIREFACE הכרטיס קול - לא נפתרה הבעיה *ניתקתי את כרטיס ה FIRE WIRE שאליו מחברים את הכרטיס קול FIRE FACE , ניתקתי אותו ושמתי אותו בסלוט אחר במחשב - לא נפתרה הבעיה אבל איך …

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. הי חיפשתי ולא מצאתי בפורום בעיה דומה לשלי- בזמן השמעת שירים דרך נגני מדיה שונים במחשב, יש לפעמים קפיצות בשיר, כאילו השיר נתקע לשניה ואז ממשיך זה קורה בעיקר כשאני גולש באינטרנט במקביל, בדקתי את ה-CPU Usage והוא לא ממש גבוה כשזה קורה- אפילו בפחות מ-10% כמו כן הבעיה לא ברמקולים המחוברים, זה קורה גם עם אוזניות יש מצב שזו בעיה בכרטיס קול? או אולי משהו דפוק במעבד והוא לא יודע לנהל בוזמנית גם השעמת שירים וגם תהליכים אחרים? אודה לכם על העזרה המעבד הוא pentium 4 3.00 GHz זיכרון 2 Gb מהירות 667MHZ כרטיס קול מובנה של Realtek הכי פשוט שיש... לוח אם של MSI נרא ה לי די ישן דגם RC410M-FI X300 1GL FW ספק כוח 400 WATT של THERMALTAKE עוד משהו- גם החיבור USB איטי מאוד, אחרי פירמוט למחשב הו…

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. שלום רב, מחוברים לי 2 מסכים למחשב, אחד המסך הראשי DELL23 שמחובר ב DVI, השני הטלוויזיה 32 של סוני שמחוברת בHDMI כל פעם שאני מפעיל סרט HD ומעביר אותו לטלוויזיה יש קיטועים קטנים ונפילות FPS קטנות בזמן ההצגה. בדקתי משאבי מערכת לא נראה שיש עומס על המעבד או הזיכרון בזמן ההרצה, בנוסף כאשר אני מחזיר את הסרט ל DELL הוא עובד בסדר. המפרט מצורף פה בצד ימין, לעזרתם או ייעוצכם אודה. אני על CATALYST 12.3 כי החדשים עשו קצת בעיות (מחשב פתאום לא מחזיר תצוגה אחרי כמה שעות שהוא בIDLE)

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  9. Started by arake,

יש לי צורב חדש כאילו כמה חודשים ושאני צורב דיסקים הם קופצים אני לא יודע למה זה לא רק שיר אחד וזה לא רק פעם אחת מה לעשות?? יש אחריות לזה או מה ?? זה הדיסקים? ובדקתי זה קשור למהירות צריבה כי הורדתי את זה עד הסוף

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  10. שלום שמי אדוארד מליקין. מה שקורה גם כשאני מדפיס מדפדפן פיירפוקס הסמן קופץ כל הזמן לאן שלא צריך וזה לא קורה במחשבים אחרים. פעם התקשרתי לתמיכה לנובו והם אמרו להתקין מחדש את מערכת. עשיתי את זה ובכ"ז זה לא עזר האם יש משהו בהגדרות מקלדת שאולי בגלל זה לא עובד כמו שצריך? ועוד שאלה : יש לי גם מחשב נייד DELL ישן עם 1 GB זיכרון RAM. האם הוספת דיסק קשיח נייד יכול להאיץ את המערכת לפחות טיפה. תודה רבה מראש ושבוע טוב, אדוארד.

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by Cyb3r,

טוב, עכשיו זה כבר רשמי, זה לא קשור בכלל למשחק מסויים. אני תמיד מקבל ב(כמעט)כל משחקי התלת מימד BURSTים ואנימציות חלקות כמו נייר שיוף. זה פשוט בלתי נסבל, ולא פוסק. האם למישהו יש פיתרון, לפני שאני מעיף את כל C: לקיבינימאט ומפרמט? (אני לא מדבר על ארטיפקטים, אלא על אנימציות לא חלקות בגרוש) אני כרגע נמצא על דרייברים 78.01 כי סדרת 8 גרמה ל-PoP:WW ו-PoP-T2T ל-BSOD. המפרט מימין. Help, please! עריכה: תופעה מוזרה היא שכשאני מנסה לצלם את ה-BURSTS ב-FRAPS האנימציות שוב חלקות לגמרי עד שנגמרת ההקלטה.

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  12. Started by davidkeren,

כל כמה דקות מופיע הודעה של עליית מתח ביציאת רכזת לא יודע מה זה אומר כך זה ניראה מצורף קובץ תמונה

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. קפיצת חלונות בצד ימין תחתון אל המסך כנראה מהחדשות של ואלה איך עוצרים זאת?

14. אני ממשחק במחשב לתומי פתאום קופץ לי מסך כחול עם ההודעה הבאה: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQURL מה זה יכול להיות?

• 10 תגובות
    • 959 צפיות
  15. צילמתי מה שהיה רשום אני אשמח עם מישהו יוכל לעזור. תודה. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  16. שלום לכולם, קניתי מחשב נייד חדש עליו מותקן windows 10 הורדתי קובץ התקנה ששוקל 1.1GB כל פעם שההורדה מגיעה לסביבות ה 960MB קצב ההורדה יורד לאפס ומדי פעם יש קפיצות. ההורדה מתחדשת לכמה שניות ושוב הקצב יורד לאפס. יש לציין שהאינטרנט עובד תקין בכל שאר הדברים, זאת אומרת גם כשקצב ההורדה הוא 0 אני עדיין מסוגל לגלוש לאתרים ולהשתמש באינטרנט. אני מחובר דרך ווירלס. אשמח לעזרה לגבי הנושא. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  17. היי, לאחרונה אני מרגיש שהמחשב שלי נעשה מאוד איטי אחרי שאני מתקין עליו משהו או שאני עושה פעולת העתקה. בנוסף המחשב מעתיק קבצים מאוד לאט מכונן לכונן (יש לציין שזהו אותו הארד דיסק עם כוננים נפרדים). כמו כן גם במשחקים, לאחר שאני משחק רבע שעה בערך , מתחילים להיות יותר קרטועים ותקיעות. בדקתי קצב העתקה מכונן C ל D , העברתי 2.5GB ב 6 דקות... האם זה סביר? יש אפשרות לבדוק אם יש בעייה כל שהיא בהארד דיסק? מבדיקה שעשיתי ההארד דיסק הוציא ציון של 1288 ב PCMARK 2002 מפרט מחשב: Athlon 3500+ 64bit Asus A8v-mx ddr 256X2 266mhz

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  18. כי זה פשוט נראה הגיוני... כי זה מסך פשוט פצצה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Notter,

יש לי בעיה עם הקצב ריענון במשחקים יש לי רדיאון 8500 ומסך samsung 757nf בחלונות הקצב ריענון זה 100Hz וברזולוציה של 600*800 אבל כאשר אני משחק במשחקים (לדוגמא, סאם 2, הדמו של moh) ואני בודק מה הקצב ריענון במסך אז זה 59Hz! ויש לי כאבי ראש עצומים כשאני משחק במשחקים איזה 6 שעות רצוף... אז למישהו יש פיתרון?

• 21 תגובות
    • 3.8k צפיות
  20. Started by csohad,

יש לי MAG XJ700T על כרטיס מסך Prophet II Ti , מערכת הפעלה XP. בהגדרות תצוגה המחשב מוגדר כ-1024X768X32 וקצב רענון של 85Hz. והמחשב עובד בלי בעיה. הבעיה היא כאשר אני מפעיל משחקים (שמשנים את הרזולציה) ל800X600 למשל זה עובר ל-75HZ. איך אני פותר את הבעיה. הדרייברים מעודכנים. תודה.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by sorwo,

צריך עזרה בשינוי קצב הרענון בנייד הבא hp pavilion dv6630 הקצב עומד כרגע על 60 ואין באפשרותי ליותר מיזה כרטיס מובנה intel grapihics media accelerator x3100

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  22. שלום לכולם קניתי טולויזיה חדשה של סמסונג Q60R 55 אינץ שהחליפה ישנה יותר של סמסנג 40 אינץ חיברתי אותה למיני PC והעבר זז בלאגים קטנים ולא חלק ונראה שכל המחשב קצת יותר איטי. יש לציין שבטלויזיה הקודמת התנועה היתה חלקה עדכנתי דרייבר לכרטיס מסך, הגדרתי את הכניסה לטלויזיה שתהיה מחשב ואני כמעט בטוח שיש לי HDMI 2 מה ניתן לעשות??

23. יש לי שאלה לגבי המשחקים בוין XP. כאשר אני מריץ משחקים, הם לא עובדים בקצב הרענון האופטימלי של המסך. דוגמה: כאשר אני מריץ משחקים ב 1024X768, ב16 ו32 ביט, זה רץ ב60 Hz(במקום 85). במערכת ההפעלה (כלומר בדסקטופ) זה מוגדר על 85. שהיה לי Wim ME המשחקים עבדו על אותו קצב רענון כמו במצב הזהה בשולחן העבודה. איך אני יכול לעשות שהמשחקים (והשאר) ירוצו לי על ה Refresh Rate שאני רוצה ולא על נמוכים מאוד או גבוהים מאוד?

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  24. שלום. היה לי קצר במחשב (ניסיתי בטעות לחבר נורת LED אדומה לספק הכוח, אבל שכחתי לכבות את המחשב לאחר הקצר, הכל עבד רגיל, אבל המאוורר של המעבד החל לעבוד מאוד מהר. ועושה הרבה יותר רעש, כתוצאה. מישהו יכול לחשוב על סיבה? המון תודה

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  25. Started by ob,

שלום , אתמול בלילה בזמן שהייתי על המחשב , הוא נכבה בפתאומיות . כשניסיתי להדליק אותו , נדלק רק הלוח אם , ללא שום רעשים (ביפים/מאווררים) . הספק גם לא נדלק ועלה ריח של קצת שרוף . איך אני אדע אם זה המעבד או הספק או הלוח ?

• 7 תגובות
    • 3.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.