עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. קניתי מחשב חדש לפני פחות משבוע בKSP... ויש לי בעיה עם הזכרונות: קניתי 2 סטיקים של 1 גיגה של חברת TWINMOS כשאני מחבר את שניהם יחד ב DUAL CHANEL המחשב לא מפעיל לי כלום ! (לא את המערכת וגם תמיד נתקע בהתקנה של WIN XP...) כאשר הוצאתי אחד מהם ופעלתי עם 1 גיגה הכל פעל חלק ... מה שכן שחיברתי את הסטיק השני באותו מקום המחשב לא עולה בכלל ומפעיל את עצמו מחדש כל פעם... שאני מפעיל את שניהם יחד אבל לא ב DUEL CHANEL (יענו בצבעים שונים לפי החוברת של הלוח אם ...) אז המחשב עולה כרגיל ומראה שיש לי 2 גיגה זיכרון (אבל ככל הנראה הזיכרונות לא פועלות בDUEL CHANEL) בגלל הבעיה שדי הפחידה אותי שאחד מהסטיקים של הזכרונות פועל כשהוא לבד אבל השני לא פועל בכלל ורק שאני מחבר את שניהם יחד ולא בDUEL CHAN…

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  2. יש לי 2.6c 9800np 256 זיכרון של גייל 3200 שיוחלף בקרוב מאוד wd 80 gb עכשיו ב3dmark 2001 קיבלתי 12800 ובaquamark 3 קיבלתי רק 17000 שהשוויתי עם אנשים אחרים ראיתי אנשים עם מערכות דומות מקבלים בכיף 30 ו40 אלף. התקנתי 3.9 וdirectx 9.0b בכל זאת עדין אותו דבר מה לעשות? :'(

• 9 תגובות
    • 898 צפיות
  3. אהלן קניתי יום חמישי מחשב מסקי פי סי הגעתי הביתה הכל עובד מצוין חלק פתאום אתמול התקנתי CRYSIS התחלתי לשחק ובום נכבה המחשב והתחיל לעלות עשן מבפנים, הייתי בטוח שזה הכרטיס מסך ... חיכיתי הפעלתי שוב.. ואז ראיתי שהלוח אם מתחיל לבעוררר איך שאני מדליק את המחשב מישהו יודע למה זה בגלל הספק או לוח אם מקולקל.....? ועוד משהו הלוח אם אומנם נשרף קצת בצד שלו אבל זה לא פגע בשום רכיב יש סיכוי שאם אני יפעיל את המחשב הוא יעלה או שלא כדאי לי לנסות לפני שאני לוקח אותו למעבדה? הנה המפרט לוח אם GIGABYTE GA-M57SLI-S4 כרטיס מסך Evga nVIDIA GeForce 8800GT SuperClocked 512MB PCIe מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W מעבד AMD Athlon 64 X2 500+ Socket AM2 BOX זיכרון TwinMOS DDR2 1024MB 667Mhz CL5 …

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  4. מה עושים במצב כזה ?? היום קניתי את החלקים של המחשב וחיברתי אותו. אני רק אגיד שהמחשב הוא פנטיום D 2.80GHZ ו80 ג'יגה SATA2 וזיכרון 512DDR2. חיברתי כמו שצריך את הכל ובדקתי כמה פעמים שהכל מחובר כראוי . הוצאתי חלק חלק לראות אם הוא זה שמפריע ולא עזר עדיין שאני מדליק את המחשב הוא עובר את המסך של ה BIOS בלי שום בעיה מגיע למצב שהוא אומר שאין קבצים על הארדיסק (ההודעה הרגילה שמתקינים מחשב חדש כמו שצריך) ואז מתכבה פתאום ישר כמה שניות אחרי שהוא מראה את ההודעה הזאת. ולפעמים הוא לא מספיק להגיע להודעה הזאת וכבר מתכבה... מה עושים חבר'ה ?? בבקשה אני נואש..:-(

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  5. שלום רב, קניתי מחשב חדש לפני כמה שבועות. אני משחק ב-CRYSIS ויש לי מין תקיעות ואיטיות במשחק מידי פעם. כמו כן העבודה במחשב MS OFFICE לא נראה לי שזה מה שאני צריך לקבל ממחשב כזה. איך אני יכול לבדוק את ביצועי המחשב כגון:עבודה של ההרדדיסק,מעבד,זיכרון וכו... המפרט של המחשב שלי הוא: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM Arctic Cooling Freezer 7 Pro Gigabyte GA-EP45-DS3R ANTEC SONATA III 500W Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1600RPM 63.7CFM / 28dBA Seagate 500GB Sata II 32MB Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail Kingston 1X2GB 1033MHZ

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  6. שלום רב לכולם . קניתי לפני שבועיים מחשב חדש עם windows 7 home 64 bit/ המפרט שלו הוא: מעבד אינטל i5-650 3.2 GHZ 4 mb לוח אם Ga-h55m usb 3 GIGABYTE כ.מסך nvidia geforce 250GTs 1g-3 דיסך קשיח 500 Gb Sata 32 mb WD זיכרון פנימי kingston 2 Gb DDr3 1333 mhz ספק כוח 600 w Silverstone ומארז על הנייר אני מבסוט עליו ממש השאלה הנשאלת היא למה כשאני מחלץ קובץ של נגיד 6 גי'גה ומנסה לעשות עוד משו נגיד להיכנס לwinamp לשמוע מוזיקה לוקח זמן לעלות לwinamp יש מצב שאני צריך להגדיל תזיכרון הפנימי שלי לעוד 2 ?(גם בגלל שזה windows 7 64 bit ?) אשמח לתשובות בבקשה [br]פורסם בתאריך: 21.10.2010 בשעה 14:21:07 בבקשה עזרה מכם

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by rtuci,

קניתי מחשב חדש ואני לא יודע מה לעשות מישהו יכול לעזור לי ? יש לי רק את הדיסק של הווינדוס וזהו ואני לא יודע איך להתקין אותו (כי זה מחשב חדש וזו פעם ראשונה זה שונה) אז בבקשה שמישהו יעזור לי

8. ??? ראשית שלום לכל חברי הפורום אני חדש ואני מקווה שאוכל לתרום לכם (למרות שאני יודע לאחר בירור מקיף ובדיקה ,שאתם הטובים ביותר ) מערכת הפעלה XP PRO sp2 ככה המעבד שלי אינטל E 6700 לוח גיגהבייט GA-965P-DQ6 (rev. 3.3 כרטיס מסך NVIDIA 8800 GTX זכרונות קינגסטון DDR2 800 MHz 1024*2 ספק HEC 450W של שרתים הארד דיסק Western Digital 500KS 16MB הארד דיסק נוסף אותו דבר רק 320MB ואפילו מארז מהודר של GIGABYTE 3D Aurora 570 ועוד כל מיני אביזרים נלוים כולל כוננים וכ"ו הבעייה היא כזו כשאני מעתיק קבצים מהארד דיסק אחד לשני את ה 7 גיגה הראשונים הוא מעתיק לי מהר ,ואח"כ קובץ נוסף לוקח לו שעות ,והמחשב בכלל נהיה איטי,כולל אינטרנט ויש לי 5 מגה. כשאני מבצע ריסטרט למחשב התהליך חוז…

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  9. Started by owen10,

קיבלתי היום את המחשב החדש,התקנתי הכל לבד ווינדוס דייברים של הכל ואני לא יודע למה אני מרגיש שהמחשב איטי איך אני יכול לבדוק את המהירות של המחשב? וגם רציתי לדעת איך אני יכול לבדוק את המהירות הדיסק קשיח?

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  10. אני וחברה שלי קנינו מחשב לא מזמן מחשב בערך ב 5300 ש"ח , המחשב יחסית חזק ולפי הידע המועט שלי והלא מעודכן אני חושב שהוא אמור להריץ משחקים היום בלי הרבה בעיות וכמובן להטיס דברים כשזה לא קשור למשחקים , ובאמת המחשב לא ממש מהיר , נתקע ועושה ריסטרטס לא מעט פעמים , התקנתי לדוגמא את המשחק סימס 2 ותוספות ,שלכאורה כל מחשב בסיסי אמור להריץ , והמחשב פשוט לא מריץ את זה חלק ! לא כמו שצריך, ויותר מזה הוא פשוט נתקע ועושה ריסטרט, ולעיתים גם סתם ככה כשאני עובד בשולחן עבודה. המפרט הוא ככה: intel core2 quad 6600 2.4g לוח אם של אינטל , לא סגור על הדגם כרטיס מסך nvidia gforce 8500 512mb שמסונכן למסך דק לצפייה ב hd (לפי מה שרשום לי בהגדרות של הגרפיקה) 2 g ram 250gb דיסק קשיח וזהו אני חושב הנחת…

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  11. קניתי מחשב חדש עם חיבור SATA2, חיברתי אליו הארד דיסק SATA2, עובד. ניסיתי לחבר הארד דיסק רגיל, לא עובד, הוא לא מזהה את ההארד דיסק בכלל :\

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  12. המפרט: e6300 ga-945p-s3 2 ג'יגה 667 של spectek. his x1950 pro wd 2500ks compucase **** +hec 400w. אז ככה אני מרגיש שהמחשב קצת איטי.. למחשב לוקח זמן לעלות את המערכת הפעלה, כשאני מפעיל את המסנג'ר לוקח לו איזה 7 6-7 שניות להיפתח. אז בדקתי אם קיבלתי באמת את כל מה שהזמנתי וגיליתי שזה נכון, וגם בדקתי עם תוכנות כמו everest. קיצר השאלה שלי היא: האם ככה אמור להיות המחשב בגלל התדר שעון של המעבד(אני חושב שלא כי שמעתי שבקונרו התדר הוא לא הדבר הקובע) או שפשוט המערכת הפעלה שלי פגומה?? תודה לעוזרים. ד"א: התוצאה שלי ב pcmark05 היא 5450.- אם זה חשוב בכלל.

• 8 תגובות
    • 769 צפיות
  13. קניתי מחשב נייד גיימינג מNEWEEG. לאחר הקנייה עלה איזשהו נושא שהכבל חשמל שיגיע הוא כבל של חו"ל ויכולה להיות גם בעיה של הרצים ו-וולטים לא תואמים לחשמל של הארץ מלבד החלפת הכבל מישהו יכול יותר להסביר לי על הנושא? ולהביא לי פתרונות? זה המחשב BTW https://www.newegg.com/global/il-en/Product/Product.aspx?Item=N82E16834234950

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. כנראה יש לי בעיה בלוח אם שעדיין יש עליו אחריות ויש לי תעודת אחריות וחשבונית מחנות שקניתי ועכשיו הם סגרו את החנות. יש משהו לעשות בנידון? ד"א החנות היא פיסי דיסקונט מהרצליה היה לםה חנות וירטואלית שעכשיו גם נסגרה : http://www.pcdiscount.co.il

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. חיברתי את המסך בכניסת DVI ושמתי לב שלעומת המסך הישן שהחלפתי הטקסט שבתוך "תיבות הטקסט" גדול ומובלט, גם עוד טקסטים מסויימים בדפדפן מובלטים וגדולים (רוב הטקסט רגיל), למשל באתר HWZONE אני רואה ב חיפוש "הקלד מילים לחיפוש" בעבר הטקס היה רגיל קטן ולא מובלט, ככה גם בBabylon (המתרגם) הטקסט גדול ומובלט. ניסיתי ב Viwe של דף האינטרנט לשנות את גודל הטקסט אבל זה לא עזר. עוד בעיה: קיבלתי עם המסך גם תוכנה בשם Natural color שלפי מה שהבנתי משפרת את איכות התמונה, שאני נכנס לפוטושופ יש לי הודעה שהתוכנה לא מתפקדת כראוי ומשום מה שאני הצבעים בפוטושופ מעובתים, רק שאני שומר את מה שהכנתי לשלוחן עבודה אני רואה את הצבעים האמיתיים. למישהו יש פיתרון? תודה אנשים!

• 8 תגובות
    • 761 צפיות
  16. שלום לכולם, קניתי מסך חדש - U2312HM של דל, 23 אינץ'. הבעיה היא שמאז שחיברתי את המסך, כל ביצועי המחשב נעשו איטיים להחריד. הייתי מעוניין לדעת אם זה יכול לנבוע מהמסך החדש, שכן המפרט שלו די עשיר, ולעומת זאת המחשב שלי די ישן ובסיסי (pentium 4, 512 MB). יכול להיות שזאת הסיבה לזה שהמחשב נהיה כבד? בנוסף, שיניתי את רזולוציית המסך בלוח הבקרה ל: 1080*1920 כדי שיתאים לרזולוציה של המסך החדש. (לפני זה עבדתי על 768*1024). אודה על תשבות, כי אם האיטיות נוצרה מהמסך אצטרך לגשת כבר מחר לחנות כדי שיחליפו לי מסך בלי יותר מדי בעיות (ksp, שכידוע לא ממש שמעו על מדיניות החזרת מוצרים...). תודה רבה.

• 41 תגובות
    • 4.6k צפיות
  17. קנית את המסך Samsung SyncMaster 910V http://product.samsung.com/cgi-bin/nabc/product/b2c_product_detail.jsp?prod_id=GS19VSSB ואני מרגיש שבמשחקים הוא קצת עושה "סלו-מושן" ולא זזה חלק אני אומר את זה על פי כך שפעם היה לי את המסך הזה LG L1710S http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?actType=search&page=8&modelCategoryId=CTG1000499&categoryId=CTG1000496&parentId=CTG1000439&modelPrefix=40IL17&globalCode=L1710SL&globalSuffix=000000&unit=NOTHING&model=20# ובו ראיתי מעולה את המשחקים, הייתי שמח אם תסבירו לי אם אני צודק או טועה או שאני פשוט לא רואה טוב ;D תודה מראש אלון

18. החומר שקיבלתי בקופסה יחד עם המעבד. דהיינו קיבלתי 2 מזרקים עם חומר בפנים ואין לי מוסג עם מערבבים את זה ואך מורחים... אשמח לעזרה.... ואם אפשר להפנות אותי לאתר או לתת לי קישור לאיזה קובץ של סירטון התקנה אני אשמח..... תודה מראש. נ.ב זה אמור להיות דבק או שמן או מה? כי אם זה דבק אז אך אני יחליף את המאוורר בעתיד במידת הצורך? כי זה ידבק הרי למעבד!!

• 45 תגובות
    • 4.6k צפיות
  19. Started by iyehuda,

ואני לא מצליח להפעיל את תוכנת הסנדרה

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  20. Started by morx,

היום קניתי E8400 על הלוח P5K3 ואני מפעיל את המחשב זה מגיע למסך הראשון (לפני שאפשר להיכנס לביוס) זה נתקע שמה אין אפשרויות אין כלום!! מה עושים D:

21. קניתי מפצל יואסבי, למחשב יש אומנת USB 2 אבל המפצל USB 3.יש תאימות לאחור הריי. המפצל עצמו עובד, אך אם אני מחבר את הספק כוח: כשהמחשב מכובה הנורה של המחשב עובדת, אני מדליק את המחשב המאווררים נדלקים ונכבים ככה ברוטינה , אאפשר להדליק אותו עד לא שמוציאים את הספק מהמפצל. http://www.orico.cc/goods.php?id=4768

• 16 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. Started by pele180,

היי,קניתי משחק פיפא 2023 ואני לא מצליח להפעיל אותו הבנתי שצריך לעשות שינויים בBIOS אז השאלה שלי אם צריך לדבר עם טכנאי והוא בשליטה מרחוק ישנה או שאפשר לשנות לבד בלי להזיק למחשב

23. Started by BoRIS,

יותר נכון לא אני, אלא חבר שעצלן מידי להרשם... בכל אופן... הספקס של המחשב: windows xp amd k7 700 hp scanjet 3530c בכל אופן הסורק הותקן וכן זוהה ע"י המערכת, אבל מתי שמנסים להפעיל אותו, מקבלים כל מיני שגיעות כמתואר בתמונות: http://forums.ort.org.il/files/30/1618076/5921155.jpg http://forums.ort.org.il/files/30/1618078/5390927.jpg http://forums.ort.org.il/files/30/1618079/2736081.jpg מה אתם מציעים לעשות?

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  24. קניתי היום סטיק 512 PC3200 טווינמוס, שמתי אותו (יש לי לוח a7v333) פועל, המחשב עולה בכל בסדר, הוא מגיע לויינדוז ואז מתחילות הצרות, כל תוכנה (או משחק)שאני מפעיל מתרסקת עד שהאקפלורר מתרסק. שאני מנסה לכבות את המחשב מופיע לי מסך כחול שWINDOWS HAS SHUT DOWN TO PREVENT DAMAGE FOR YOUR SYSTEM יש לי סטיק של samsung 2700 256Mb והוא עובד טוב, אין שום בעיה שאני מחזיר אותו. איפה הבעיה ומה לעשות עדכנתי ביוס לגרסה האחרונה והתקנתי דרייברים אחרונים של ויה שיצאו למחשב שלי וזה לא עזר. מה לעשות? לחבר שלי יש אותו זיכרון ואותו לוח ועובר לו בסדר גמור...

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. קניתי את הספק הבא: http://www.thermaltake.com/purepower/W003536.htm חשבתי שיהיו לי מתחים יציבים אבל.... הנה הנתונים: (מתוך תוכנת הניטור של הביוס) VCore מכוון בביוס ל 1.75: בפועל נע בין1.712 ל 1.728 ל 1.744 V AGP: יציב על 1.6 V5+ : 4.972 - 4.945 V12+ : 12.220 - 12.160 - 12.099 Vio : 3.312 - 3.328 VDimm מכוון בביוס על 2.7: בפועל 2.688 V5SB: 4.921 מישהו יכול להסביר לי מה קורה כאן? משהו לא קשורה נכון? מפרט: AMD AXP 2400+ EpoX 8K9AI KT400 512MB DDR 333 BFG OC 6800 GT Please help :'(

• 8 תגובות
    • 777 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.