תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
שלום, לאחרונה התחילה לי בעיה מוזרה, יש לי WIN 8 ואני משתמש בכרום כי הוא זז יותר מהר מהאקספלורר, ויש בו פחות באגים מבפיירפוקס, אבל פתאום הוא לא מציג הרבה עמודים כמו שצריך, לפחות בפעם הראשונה בהם אני פותח אותם, הבעיה נפתרת רק כאשר אני עושה פעם או מספר פעמים REFRESH. ניסיתי לרוקן את ה CACHE של הכרום, אבל אין קשר וזה לא עוזר. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
האם אפשרי לחבר רצועת יד כחולה לסורג החלון בבית וליד בכדי להתפרק מחשמל סטטי בגוף האדם.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הצורב : SONY DVD RW DW-D23A הוא לא מזהה שופ דיסק, כלום מה עליי לעשות מה הבעיה מה לבדוק. תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
היי חבר'ה, הבעיה הזו התחילה לא מזמן וזה קורה מתי שאני מכבה את המחשב לגמרי "כיבוי". כשאני עושה כיבוי ללילה ומדליק אותו בבוקר על הפעם הראשונה הוא נתקע לגמרי כל סרגל הכלים כל המחשב נתקע והפיתרון היחיד הוא פשוט לעשות ריסטארט דרך המחשב עצמו ליד כפתור ההפעלה בכפתור הריסט. עכשיו זה לא טוב וזה לא הפיתרון לעשות ככה כל פעם! מה אפשר לעשות בבקשה שזה יתוקן? יש לי WINDOWS 7 64BIT מקורי הום פירמיום. היו לי בעיות עם הווינדוס מההתחלה כבר למרות שפרמטו לי כמה פעמים ואחרי כמה פעמים הכל יסתדר. עשיתי סריקת וירוסים.
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
בניתי מחשב חדש הכל עבד טוב חוץ מהראם שהמהירות שלו הייתה על 2133 במקום 3600 בקיצור שיניתי הגדרה בביוס לא נכון וזה עשה מסך שחור רציתי לאפס את הביוס בלוח אם ושכחתי לנתק את הכבל חשמל שהוצאתי את הבטריה ושהחזרתי קלטתי את זה ורק הrgb של הראם פעל וחוץ מזה שום מאוורר לא הסתובב וכלום לא פעל מה יכול להיות שקרה. רוצה לשלוח לטכנאי אבל אפשר רק אחרי החג
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אהלן אני מנסה לשנות את המנוע חיפוש שלי לגוגל בדפדפן כרום, אבל הוא לא נותן לי משום מה הנה תמונת מצב איך אני משנה את הברירת מחדל הזאת של tasearch? מה לעשות? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מסך GEFORCE 2 64MB ואף פעם לא הצלחתי להוציא לטלויזיה יציאה. איך אני עושה את זה אם אפשר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מקרה מצער של ישיבה על הארד דיסק חיצוני נגמר בשבירה של חיבור ה-USB. ניסיון נואש בחיבור למחשב נתן את ההודעה שההתקן לא מזוהה... האם ניתן במעבדה לתקן? ואם כן מישהו מכיר מעבדה באיזור רחובות? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב לא מתכבה דרך תפריט התחל (Start- Shut down - Shut down). המחשב מגיע למצב שכל התוכניות ניסגרות, צליל ההתנתקות הזה של Windows נשמע ברקע, ואז המסך הופך חלק וכלום לא קורה. חבר אמר לי שזה יכול להיות בעיה עם העידכונים של SP2 אבל בדקתי את זה לעומק והבעיה לא שם. אם למישהו יש איזה שהוא רעיון שיעלה אותו פה. (כן, המחשב מתכבה בלי בעיה אם לוחצים על הכפתור כיבוי). תודה שי אלמועלם.
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
:yelclap: אני משתמש במערכת הפעלה ויסטה וכאשר אני מעלה סרט ולאחר מכן מנסה לפתוח כתוביות,המחשב אני לא מצליח והסרט ממשיך ללא כתוביות. ניסיתי להעלות סרטים שונים וכתוביות מסוגים שונים אך עד כה ללא הצלחה,יש לציין שבמערכת הפעלה xp הישנה שהייתה לי לא נתקלתי מעולם בבעיה זו. אני משתמש בנגן bsplayer . אשמח לפתרונות ולחוות דעת בנושא. :xyxthumbs:
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח של גיגהבייט שתומך בזיכרון 400MHZ ויש לי פיסית זיכרון של 333MHZ אבל שאני עושה ריסט הוא רושם לי שהזיכרון רץ ב-200MHZ איך אני מגדיר את מהירות הזיכרון? יש לי ביוס של AWARD
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קניתי DOCKING STATION לדיסקים קשיחים וגם לכרטיסי זיכרון. המכשיר יכול להתחבר גם ב-SATA וגם ב-ESATA. חיברתי אותו לחשמל, וחיברתי את ה-SATA והכל תקין, אבל עם ה-ESATA הוא לא מזהה אותו. ניסיתי לשנות ב-BIOS את הסוגי כונן מ-IDE ל-AHCI, ואז רק אם אני מכבה ומדליק את המחשב, הוא עולה עם זיהוי של הכונן, אבל לא של הכרטיסי זיכרון. אני עובד עם WINDOWS VISTA ULTIMATE 64 bit. מקווה שתוכלו לעזור...
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב ישן פנטיום 3 xp sp2 256 ram וusb1.1 הארד דיסק הנייד שלי לא מזוהה על המחשב ואם הוא מזוהה אז המחשב כותב שיא אפשר לקרוא ממנו. אך אצל חברים עם מחשבים חזקים יותר אין בעיה. הוא מזהה אצלי חומרה אך לא מצליח לקרוא והבעיה מופיעה רק כאשר אני מנתק אותו (אם אני מפרמט ולא מנתק אז אין בעיה ) תודה אלירן
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בקיצור, אני צריך עזרה... יש לי לוח אם של gigabyte מדגם GA-8I915G-MF עשיתי איתו משו שהייתי חייב לנתק אותו מהמארז, מה שאומר גם מכל החיבורים... עכשיו, כשאני בא לחבר חזרה, חיברתי הכל, והכל טוב ויפה.. אבל מה, שכחתי תדרך שבה אני מחבר את נורות ה LED וכפתור הריסט וכפתור ההתחלה.. אם מישהו יש לו לוח אם כזה או דומה, ויכול לעזור בדרך כלשהי, זה יהיה נחמד... תודה מראש לעזורים
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי נייד של Dell Latitude E6420. I5 2540M 4GB RAM 500GB HD הוא היה מעולה ואני עדיין חושב שהוא טוב לדרישות שלי. יש לו כמה בעיות ואני מתלבט אם שווה להשקיע בו את הכסף של התיקונים (אני אתקן הכל בעצמי). יש לו רמקול אחד שלא עובד - עלות באיביי כ-120 ש"ח סוללה גמורה - יכול להתחבר רק לחשמל מטען גמור ולא עובד. אני רוצה להוסיפ לו SSD של 128GB - אשמח להמלצות מתאם ל-HD במקום ה-CDROM - כ-20ש"ח לא בדקתי מחירים להכל, אבל הניידים בשוק עם נתונים בערך כמו הDell שלי יכולים להגיע ל2500 ש"ח תודה מראש לממליצים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב. המחשב שאני מנסה להפעיל עבד היום בצורה מושלמת. ניתקתי את כל הרכיבים והעברתי את הכל (מסך, מחשב, מקלדת, עכבר, חוט את'רנט וחשמל) לעיר אחרת. חיברתי את הכל מחדש ושום דבר לא עובד. העכבר, המקלדת והמסך לא מגיבים. חיברתי את העכבר למחשב אחר. המחשב האחר איתר את העכבר והפעיל אותו. חיברתי את המסך למחשב אחר וגם הוא עבד. יש למישהו מושג מה עלול לגרום למחשב להפסיק להגיב ככה? תודה מראש. עריכה: הבעיה נפתרה!!! בעצתו של מישהו מפורום אחר, פתחנו את המחשב, ניתקנו את כרטיס המסך, נשפנו עליו קצת וזה עובד! כשזה נדלק הופיעה הודעת "overclocking failed". עשינו ריסט ל Bios settings והווינדוס עלה.
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום לכולם.לפני חודש הרכבתי מחשב חדש (קניתי חלקים והרכבתי לבד).בשבועיים הראשונים הכל היה מצויין.לאחרונה כשמדליקים את המחשב (רק לאחר כיבוי ארוך של יותר מכמה שעות) לאחר שניות עד דקות (לא אחיד-לפעמים לפני עליית הוינדוס ולפעמים אחרי 3 דקות ותוך כדי משחק) המחשב "קורס" לגמרי (לא מבצע "ריסטרט" אלא כבה לגמרי לשניה ונדלק שוב.זה קורה מספר פעמים ברציפות (לפעמים שלוש-ארבע ולפעמים גם חמש ושש פעמים).לאחר מכן המחשב תקין לגמרי.(אני מעוניין לפתור את זה לבד ולא בעזרת אייבור/קי אס פי ששם נרכשו החלקים.)יש לי וידאו אבל אי אפשר להעלות לכאן MP4 מפרט: מעבד:i7 8700k לוח:asus maximus hero x evo 860 1TB*3 SSD:samsung זכרון:קורסיאר 32G rgb ספק:קורסיאר AX860I כ.מסך…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כאשר אני משחק במשחק Alone In The Dark אחריי רבע שעה אני מקבל את השגיאה הזאת זה המפרט של המחשב שלי intel core 2 duo processor E8400 3.0GHZ 1333MHz 6 MB ARctic Cooling Freezer 7 Pro GiGabyte Ga-P45-DS3 G.Skill DDR2 4096MB 800MHz Pi Cl4-4-4-12 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200RPM 16MB GeCube Radeon HD4850 512MB DDR3 NZXT Teampest SeaSonic S12II-500W עדכנתי את הגירסה 8.6 לכרטיס מסך
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
בזמן הדלקת המחשב עולה הודעת שגיאה על טמפרטורה חמה למעבד. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום... יש לי בעיה די חמורה ומאוד מאוד מאוד מרגיזה במחשב בעיה של תקיעות ראנדומאליות... ידוע לי שהתקיעות נובעות ברובן מהתחממות יתר של אחד מרכיבי המחשב [מכיוון שזה קורה בעיקר בזמן שאני משחק במשחקים,וכמעט ולא קורה אם יש קירור מאסיבי על המחשב] אבל פרט לתקיעות האלו,ישנן תקיעות ראנדומאליות נוספות,שאינן קשורות לשום דבר,הן פשוט קורות...וזה מאוד,אבל מאוד מרגיז... וזה קורה בעיקר בעת גלישה באינטרנט או אחרי התקנה של תוכנה חדשה על המחשב... כל התקיעות האלו מביאות לERRORS רציניים במחשב,ולתקלות די חמורות שלוקח זמן לסדר [FREEZE מוחלט של המחשב באמצע ביצוע תהליכים ממש דופק הכל] בכל מקרה,אני הולך להוסיף עוד קירור למחשב [עשיתי ניקוי יסודי לכל המאווררים והרכיבים וזה לא עזר],אבל אני רוצה לסדר א…
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה המחשב איטי וכאשר אני פונה לאתרים שונים אני מקבל הודעה "XXX.COM אינו מג" "שחזר דף אינטרנט", מה המשמעות,? האם התקלה קשורה למחשב או לתקשורת? מה מומלץ לעשות ? בתודה אברהם
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה, רכשתי מחשב חדש לפני כחודש ובכל פעם כמעט שאני צופה בסרט HD, בנגן, ביוטיוב וכו' המסך משחיר, לאחר כמה שניות אני רואה רק את סרגל החלונות למטה, העכבר תקוע ואין אפשרות לעשות כלום! לפי מעבדת המחשבים, נאמר לי שכרטיס המסך תקין, האם יכול להיות שזה רכיב אחר? אולי חלונות 7 הוא הבעיה? יש דרך לבדוק זאת? אני מיואש וזקוק לעזרה! תודה, שי.
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום מחשב הP4A שלי התמלא ספייווארים ואני חייב להתקין ווינדוס מחדש. אני לא מצליח לגרום לו לזהות שום CDROM. אני מחבר אותם במקומות שונים, עם ג'אמפרים מקונפגים אחרת כל פעם, החיבורים ההגיוניים לא פועלים וגם אחרים. כל פעם אני בודק בביוס ושם הוא מראה כאילו לא מחובר כלום. ניסיתי להחזיר את ההגדרות לדיפולט אבל לא פועל גם ככה. בבקשה תנו לי רעיונות אני נואש, חייב לגרום לCDROM לפעול כדי להתקין ווינדוס מחדש!
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
היי, אז ככה אני פשוט רוצה לחבר ישירות את הסטרימר ללפטופ כדי לצפות ב-YES+ בדרכים (לא רוצה לצפות דרך האייפון, ואין לי אייפד או משהו עם מסך גדול יותר משל האייפון). האם אפשרי לחבר את הסטרימר מצד אחד עם HDMI ומצד שני שיתחבר ללפטופ עם TYPE C? במידה וכן, צריך להוריד תוכנה כלשהי כדי שזה יראה את השידור? משהו? אני כבר שובר את הראש כל כך הרבה זמן ולא מוצא פתרון. אשמח לעזרתכם.
-
- 0 תגובות
- 3.7k צפיות
-