עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ziv123,

צריך עזרה פתחתי את המקלדת בכדי להוסיף לדים אבל החוטים של המקלדת שנכנסים ל usb התנתקו לי משהוא יודע איזה צבעים נכנסים ל d+ d_

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  2. אני כרגע על גרסא 1.2. לפי זה חייבים לעדכן BIOS כדי לעבוד עם הכרטיס. אממה, עדכון ה- BIOS לא מומלץ עבור sandy bridge על פי MSI . דיווחי משתמשים עבור MOBOS דומים (לא זהים) נעים בין אפשרויות OC מוגבלות (לא בעייתי מבחינתי), ל- bricking. (מקור: חיפוש בגוגל "msi me8 sandy bridge"). במידה שמישהו מכיר את הנושא - האם אכן מסוכן לעדכן את ה- BIOS במקרה שלי? נ.ב. ניסיתי להתקין את הכרטיס עם ה- BIOS הנוכחי ונראה שאכן לא עובד - המחשב לא נכנס ל- POST עד שלא הסרתי את הכרטיס ושחזרתי את ה- BIOS על ידי ג'ימפור. ---- עדכון: ה BIOS עודכן והכרטיס הותקן בהצלחה. (יש לשים לב לפרמט את ה- DoK כ- FAT32)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אוקיי סידרתי את זה , לא להתייחס תודה

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  4. Started by assaf990,

כאשר המחשב מגיע ל"ברוכים הבאים" של xp, המסך נכבה והמקלדת קופאת. ואין מה לעשות אלא לכבות את המחשב מהמארז. זה קורה גם במצב בטוח מתי זה לא קורה? כאשר אני נכנס לביוס טמפ' 53 מעלות [code]motherboard: Epox EP-8RDA3(I)/8RDAE(I) Motherboard: CPU Type AMD Athlon XP, 1833 MHz 2500+ Motherboard Name nVidia-nForce Motherboard Chipset nVIDIA nForce2 Ultra 400 System Memory 256 MB

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  5. שלום, נתקלתי בבעיה שהארד דיסק במחשב שלי הפסיק לתפקד ולהגיב, ישר התקשרתי למספר טכנאי מחשבים בכדי לקבל עזרה, רוב הטכנאים דרשו ממני מחירים מופרזים ומוגזמים של מעל ל1000 ש"ח. עד שהגעתי לטכנאי ישי שפתר את התקלה בהחלפת הארד דיסק והעתקת החומר לדיסק החדש במחיר סביר ומשתלם! אני ממליץ עליו בחום : ישי טכנאי מחשבים בירושלים 058-5557711 www.pcn4u.com

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  6. Started by pakariel,

שלום, יש לי מחשב עם windows7 64bit ויש לי מקלדת microsoft wireless keyboard 3000 v2 ועכבר microsoft wireless mouse 5000. העכבר עובד תקין לגמרי בלי בעיה, המקלדת עובדת חלקית כלומר ניתן להעלות ולהוריד את הווליום דרך הלחצנים והכפתור של F נדלק ונכבה אבל כל האותיות והמספרים והלחצנים של alt,ctrl, del, enter וכ"ו לא עובדים בכלל * חיברתי את הסטיק למחשב אחר ואז המקלדת עבדה תקין לגמרי (ככה שאין בעיה במקלדת) וכמו שאמרתי כשהסטיק מחובר למחשב הזה העכבר עובד תקין (אין בעיה בסטיק) * לפני כחודש כבר קרתה לי התופעה הנ"ל ואז פירמטתי את המחשב ואחרי התקנה מחדש עבד תקין עד היום שהתופעה חזרה על עצמה * כשהיתה לי את התופעה בפעם הקודמת חיברתי מקלדת אלחוטית אחרת והיתה בדיוק א…

• 0 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. Started by lital1,

היי, יש לי ממיר כבלים של הוט בבית (רגיל לא HD) אני רוצה לחבר אותו למסך מחשב שיש לי - מסך של סמסונג עם יציאת VGA. מצאתי כמה ממירים באיביי אבל אני לא בטוחה שאף אחד מה יעבוד.. אם למישהו יש עצה אשמח לשמוע..אני זקוקה לזה בדחיפות תודה ליטל

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  8. Started by trxman,

יש לי בעיה הדומה לבעיית הריסטרטים הפתאומיים אך זה קורה בזמן כיבוי המחשב ולא בפתאומיות. קיבצתי את קבצי ה- minidump http://Www.Rar.Co.iL/files/eMule-1130696705.rar (אין לי מושג למה רשום שם emule , שלא תחשבו שזה עבודה בעיניים) בבקשה עזרה, תודה מראש. (העלתי את כל קבצי המינידאמפ, שמונה עשר קבצים...אז.., תבדקו רק את האחרונים).

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  9. Started by RaffiB,

לא בטוח שפה המקום לפרסם , אל ננסה בכל זאת. רכשתי את הלפטופ הנ''ל http://ksp.co.il/?uin=18189 אתמול בהמלצה של משתמש באתר , והייתי מרוצה מאוד . עד שניסיתי להריץ את המשחק bully וראית שמשהו שם לא הולך חלק ... זה אולי לא הנינג'ה הכי חזק בתעשייה אבל בכל זאת AMD HD 8750 gDDR3 2GB אמור להעביר את רוב מה שיש היום בשוק בקלות . נכנסתי להגדרות של הDISPALY וראיתי שם intel graphic 4000 בלי אופציה לבחירה בכרטיס שהיה אמור להיות מובנה . למישהו יש עצה איך אני מגדיר את הנ''ל להיות הכרטיס מסך שלי ? הCATLYST של AMD מותקן אצלי אבל זה לא ברור לי איך אני ממשיך מפה

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  10. Started by avikadosh91,

קניתי לפטופ חדש של LENOVO אני לא מצליח לייצר מצב של TVOUT יש כרטיס מסך של INTEL ,מישהו מכיר דרייבר מתאים?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  11. Started by משה...,

מישהו יודע מה יכול להיות סיבה שבמחשב די חדש כשאני כותב בוורד הוא נכתב לי רגע אחרי הלחיצה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by ezio.aditora,

המחשב נייד שלי התחיל לא לזהות את הרשת שלי מדובר במחשב נייד ASUS X5500LA עם מערכת הפעלה WIN 7 המחשב מזהה רשתות רק לא את של הבית גם כשהוא צמוד לראוטר מכשירים אחרים כן מזהים את הרשת (סמארטפונים וניידים אחרים) הבעיה התחילה רק לפני קצת זמן כלומר בעבר הוא זיהה יש רעיונות?? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by shirNoshe,

המחשב עובד 7/24/365. שמתי לב ששומר המסך לא נכנס לפעולה,וכיבוי הצג בזמן שהוקצב לא פועל. מה עשיתי? גוגל,אתרים,ניסיונות ומסקנה אחת: אם השומר מסך על דקה זה עובד. אם כיבוי צג עד 3 דקות זה עובד. כל ניסיון לשחק בפרמטרים ללמעלה(בזמנים) לא מפעיל את שני הדברים,כלומר את השומר ואת הכיבוי. מע' ההפעלה היא WINXP/SP2 מקורית עם כל העידכונים האחרונים.אגב,אם זה חשוב זה קרה רק בשבוע עשרה ימים אחרונים נראה לי מאז התקנת ה-ERGO או מאחד העידכונים האחרונים שירדו.

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  14. Started by elad-k1,

שלום.. יש לי בעיה אני מעלה ת'מחשב ואז שהוא רושם בהתחלה כמה מגה הרץ במחשב וזה.. אז רשום system ram 12 המספרים עולים בקפיצות של 4 ואז המחשב אחרי זה לא עולה.. אני מגיע לביוס וזה לא מזהה תארד דיסק! ואם זה מזהה תארד דיסק אז בבוט אין לי אפשרות שיעלה הוינדוס מארד דיסק ! יכול ליהות שהלוח אם דפוק!? ואיך אני יכול לדעת אם כן או לא? תודה

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  15. Started by FARKASH7,

החלטתי לנצל מחשב ישן ולעשות ממנו מחשב טלויזיה. הכול עובד בסדר חוץ מכרטיס הקול. כרטיס הקול המובנה פשוט לא עובד לא משנה איזה דריוורים התקנתי, וניסיתי כמה. השגתי כרטיס קול של קראייטיב מסוג סאונדבלאסטר לייב, אך כאשר אני מחבר אותו המחשב אפילו לא עושה בוט. השאלה בטוח תעלה אז כן ניתקתי בביוס את כרטיס הקול המובנה ועדיין הבעיה נותרה כשהייתה. היה נראה לי מוזר שמשהו התקלקל בכרטיס הקול המובנה כי זה דבר שלא קרה לי מעולם וגם לא שמעתי שקרה למישהו. מוזרה מאוד גם הבעיה עם כרטיס הקול החיצוני. אני כבר עובד עצות ולא יודע מה לעשות זקוק לעזרה.

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  16. היי, 9 מחשב נייד של לנובו נקנה לפני כשבועיים. במרבית המקרים כשצופים בוידאו אונליין (יוטיוב,YNET וכד') במסך מלא גם במחשב וגם בטלויזיה המחוברת בכבל HDMI המחשב יוצא למסך הכניסה של WINDOWS והתצוגה בטלויזיה מתנתקת. כאשר זה קורה אי אפשר להכנס לnvidia control panel ומקבלים הודעת שגיאה (מצורפת). לאחר ריסוט הבעיה נפתרת עד הפעם הבאה. ניסתי לעדכן לדרייבר הכי חדש אך לא עזר. מערכת ההפעלה הינה WINDOWS 10 כרטיס המסך הינו geforce 920mx רעיונות? או בעיית חומרה ולשלוח לאחריות?

17. :s05:שלום חברים צריך עזרה דחופה בהפעלה של כל משחק רציני ,אחרי דקה המשחק נתקע (העכבר זז)..והדרך לצאת מזה זה RESET בלחצן... עידכנתי BIOS של הלוח הראשי למעודכן ביותר..כנ"ל לכרטיס מסך.... 3DMARK (כנראה גרסה ישנה) הראתה שהכרטיס תקין וציינה לו 8k............ הכרטיס נקנה אתמול ונתקבל בקופסה גדולה רק עם כבל מתאם ודיסק... Gigabyte GeForce AGP 7600GS N76G256D-RH Gigabyte K8NS-Ultra 939 AMD +3000 1 Gbyte זכרון

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  18. שלום לכולם. אחרי הכיבוי האחרון, המחשב עושה הרבה צרות. בהתחלה היה רעש מהספיקר (הצפצוף הרגיל הזה שמדליקים את המחשב) שארך כ-3 שניות עם עליות וירידות. והמחשב לא נדלק. עשיתי איפוס ביוס, וזה זה הפסיק. אבל מאז המערכת לא עושה BOOT. זה פשוט נתקע בחלק שהווינדוס נטען. בהתחלה כדי לא לאבד נתונים פשוט התקנתי עוד ווינדוס על מחיצה אחרת. התקנה חדשה. אותה בעייה. התעצבנתי, עשיתי פרמוט לכל הכוננים, ואותה בעייה. זה נתקע בטעינה של הווינדוס. אני אובד עצות. ניסיתי להכנס לדיסק הקשיח דרך דוס, והכל שם. יש גישה מלאה להכל אבל אין BOOT לווינדוס. אפילו פירמוטים לא עזרו. איזה פתרון יש?

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  19. אני קניתי כונן ssd חדש למחשב שלי והחלפתי אותו עם הכונן הישן שלי והתקנתי את הווינדוס מהתחלה עכשיו כשאני מחבר את הכונן למחשב בחיבור חיצוני יש קבצים שהם מסומנים עם מפתח קטן בצד שאני לא מצליח לפתוח אותם ניסיתי לשחרר אותם ע"י לחיצה על מאפיינים \מתקדם\ הצפן תוכן כדי לאבטח נתונים ולהוריד שם את הוי שמסומן שם וללחוץ החל אבל זה לא נותן לי זה כותב לי שאני צריך הרשאה הממחשב הקודם כמו"כ ניסיתי להדליק את הווינדוס הישן מהכונן הישן אבל מופיע לי מסך תכלת וזה כותב לי שיש לי בעיה בווינדוס אשמח לעזרה כי יש שם קבצים שחשובים לי

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  20. Started by uri paz,

יש ברשותי מחשב עם מעבד AMD 2200 לוח אם של ASUS AN7X-X וזכרון של סמסונג 512 - 400 DDR עם כרטיס מסך ASUS 9280 VS שיש לו אפשרויות CAPTURE מהיום הראשון שקניתי את המחשב אני לא מצליח לעשות CAPTURE ניצלתי את האחריות והחלפתי את כרטיס המסך (ליגד החליפו לי את הכרטיס ל 9520 VS ) ולפתע הCAPTURE עבד. ברגע שהתקנתי את תוכנת העריכה הראשונה הוא הפסיק לפעול וביקש שאתקין את הדרייברים שוב חשבתי שאולי הבעיה בלוח האם - החליפו לי את לוח האם והצלחתי להפעיל את ה CAPTURE בפעם הראשונה בפעמים הבאות שוב הדרייבר קרס , התקנתי אותו שוב ואחרי כמה הפעלות כושלות הוא התייצב ושוב פועל אבל לא דרך תוכנת העריכה. יש להדגיש כי תוכנת העריכה VEGAS VIDEO אינה פרוצה אני מנסה לגלות מהו הגורם שמונע מבעדי ל…

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  21. Started by eyalo,

יש לי WIN XP PRO ואני לא מצליח להפעיל את אופציות הרטט של העכבר, יכול להיות שבגלל שהעכבר מתחבר דרך ממשק ה-USB הוא לא עובד?

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  22. Started by sizipus,

זהו . אני מיואש . אני די בטוח שהבעיה היא לא בכונן עצמו אבל שם היא מתבטאת . הבעיה היא כזו : התקנתי צורב דיוידי חדש של LG , עם חיבור IDE . כשחיברתי את הצורב ואת ההארד דיסק כל אחד לסלוט אחר הוא לא זיהה את שניהם אלא רק אחד מהם בכל פעם . כשחיברתי אותם על אותו סלוט - המחשב זיהה את שניהם , אבל כאן מתחילה הבעיה... כשאני מכניס דיסק דיוידי (שמכיל קבצים רגילים ) , הוא לא מצליח להפעיל אותם וגורם להאטה כללית של המערכת שדורשת להפסיק את התהליך דרך ה task manager . ניסיתי להחליף כבל IDE , לא עוזר . ניסיתי להתקין את הצורב במחשב אחר - וזה עבד . ניסיתי להתקין צורב דיוידי אחר - הפעם של NEC - ND-1300A . הפעם -הוא זיהה את הקבצים , והוא מצליח להפעיל את רובם - אבל לא קבצי וידאו . קבצי וידאו או ש…

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  23. פרטים בתמונה המצורפת תודה על your input.

24. Started by FatUglyJo,

אהלן כולם, אם מישהו, אחרי שהוציא את הלוח אם מהמקום והחזיר, נתקל בתופעה הבאה: ברגע שמחברים את המחשב לחשמל כל המאוררים מתחילים לפעול מיד והנורת standby על הלוח אם מתחילה להבהב לא הפסקה (במצב תקין הנורה הזאת דולקת כשהמחשב מחובר לחשמל אבל לא דלוק). שום דבר אחר במחשב לא מתחיל לפעול והכפתור on/off לא עושה כלום. אז הפתרון הוא (או לפחות אצלי הוא היה): משהו מתכתי נוגע בלוח אם מאחורה ומקצר מגעים - תעיפו אותו והכל יחזור לעבוד (בשאיפה). אם אי פעם מישהו יתקל בבעיה הזאת, יחפש צרוף כמו "לוח אם" ו- "נורה מהבהבת" וימצא את ההודעה הזאת - וזאת באמת תהיה הבעיה שהיתה גם לו והוא לא היה צריך לעבור מה שאני עברתי כדי לפתור אותה (אל תשאלו) - אשרי.

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  25. אהלן, יש לי לוח אם Gigabyte K8NS לאחרונה קניתי כרטיס קול ג'נרי (sweex) עם חיבור gameport בשביל הג'ויסטיק שלי. אך קיימת בעיה - חיבור הגיימפורט על הכרטיס מראה: This device cannot find enough free resources that it can use. (Code 12) הוא משתמש בריסורס I/O 0201-0201 , שלכאורה גם הגיימפורט שעל לוח האם (הסבר בהמשך) משתמש בו. כתוצאה מכך, אני מניח, הג'ויסטיק לא עובד. ניסתי לעשות disable לגיימפורט שעל לוח האם, להחליף לו משאבים (לI/O 0209) אך ללא הועיל (Input/Output Range 0201 - 0201 not available.) החיבור שעל לוח האם זה מין פינים כאלה (כאילו "זכר") כך שאין לי מושג איך משתמשים בו, או מה צריך לחבר אליו. מה עושים? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 556 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.