תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,295 דיונים בפורום זה
-
-
לכול מי שיודע ויכול לעזור... יש לי כרטיס VIBRA 128 4D ו XP PRO עם כול העידכונים האפשרים. משום מה הVolume Control של הכרטיס קול לא עולה, כאשר אני מנסה להעלות אותו הוא זורק את המיקסר לצד שמאל, החוצה מהמסך ורק רושם למטה Volume Control . לכול מי שנתקל או יכול לעזור אשמח לדעת איך לפתור את הבעיה. בתודה מראש לכול עזרה ונסיון לעזרה. ORANUM ??? ??? ???
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. כל פעם שאני מעלה את המחשב בזמן האחרון קופצת לי הערה, Kdbsync.exe הפסיק לפעול. מה זה אומר, זה משפיע על משהו והאם זה בר תיקון ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה בגלגל של הרמקולים. מאיזושהי סיבה הייתי צריך לפתוח אותו. עכשיו הוא ההשתבש, כלומר העוצמה הכי נמוכה בינונית. אני מעלה טיפה זה משתתק ואז בום בכל הכוח. למישהו יש מושג איך אפשר לתקן את זה?
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דפדפן אינטרנט נורא איטי לוקח זמן עד שניפתח דף הדפדפן Google Chrome הבעיה התחילה לפני כמה ימים מה עושים דרך הגב נסתי שיחזור מערכת אבל הוינדוס נותן לי לשחזר רק לפני שבוע והבעיה התחילה לפני יש לי וינדוס 7 תודה
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
נראה לי הכרטיס קול שלי שווק חיים! פתאום! הייתה למחשב איזו תקיעה בCSS (קורה כשאני מעמיס עליו יותר מדי, אחרי הכל, זה מנוע הסורס), ואחרי זה נכנסתי שוב לCSS ולא היו קולות! חשבתי שזו אולי בעיה באוזניות, אז העברתי לרמקולים, ועדיין לא היו קולות. עשיתי Audio Test דרך המשחק עצמו, ולא שמעתי כלום. עשיתי אותו דבר גם דרך AbitEQ, וגם לא שמעתי כלום! יכול להיות שהכרטיס קול נהרס? ואם כן - יכול להיות שגם דברים אחרים נפגעו (הכרטיס הוא OB)? וכמה עולה כרטיס סביר? שיתאים לשמיעת מוסיקה (בערך 24/7)?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש לי מחשב ככהHD6870AMD ATHLON X4 4 GB RAMוספק כוח לא זוכר SEASONIC 600 נראליהמשחקים עובדים לי פשוט מעפן!@BF3 אני משחק על LOWה FPS לפעמים יורד ל 30-40 !! בזמן פיצוץ וזה פשוט משגע שזה חלק חלק חלק פתאום ירידה ממש..הייתי מבין ULTA אבל זה פאקינג LOW זה לא מחשב עעד כדי כך מעפןהינא הטמפ במשחק ...זה בערך כמו שבמאמץ רק שבמאמץ זה הגיע ל 67 מעלות בכרטיס מסך!!המחשב אחרי ניקוי !! ניקיתי כל אבק שהיה אפשר לנקות ..דרייבר הכי עדכני
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום! המחשב הנייד שלי מת ביום שישי. כלומר, הלוח אם מת. כבר הזמנתי חדש באיביי, והשגתי מחשב חלופי לבינתיים. אבל עד שהוא יגיע, יש לי קבצים שדחופים לי. בעיקרון לקחתי את ההארד דיסק, שיניתי בעלים ולקחתי את מה שהייתי צריך לתקופה הקרובה, אבל עדיין יש לי בעיה קשה: יש קבצים שהיו פתוחים ולא נשמרו (חלקם לא נשמרו בכלל, וחלקם קבצים קיימים שהעבודה האחרונה בהם לא נשמרה). המחשב כובה ב'מצב שינה'. והבעיה היא שחלקם דחופים לי, ולא יוכלו לחכות. עכשיו, יתכן גם שמה שהלך זה רק כרטיס מסך, ואז זה אומר שהמחשב כן עלה, וכובה שוב באופן מוחלט, כך שהקבצים כבר לא נמצאים במצב שינה, אלא במצב שחזור. אשמח שתעזרו לי למצוא את הקבצים וגם לדעת איך אפשר לפתוח אותם. תודה!
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי צורב LG 52X24X52X. במערכת ההפעלה הקודמת שהייתה לי (ME)הוא היה צורב כמו תותח,אבל מאז שהחלפתי לXP הוא פשוט צורב באיטיות!!! במקום X40(לפי מה שכתוב על המדיה) הוא מגיע למהירות של מקסימום X16 (וגם זה במאמצים מרובים). גם שמתי לב שבמהלך הצריבה ההארד דיסק לא מפסיק לעבוד!! ניסיתי לבדוק אם האולטרה DMA מופעל והוא כן. (ד"א התוכנות שניסיתי הן גם נרו וגם איזי סידי) אם למישהו יש מושג איך פותרים את הבעיה אשמח לדעת. ???
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
, במסך יש לי כניסת DVI ובממיר יש כניסת HDMI אם אני יקנה מתאם שמתחבר גם ל HDMI וגם ל DVI אני יוכל לראות טלוויזיה מהמחשב? המסך שלי הוא MAG S22A
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אשמח לקבל עיצה לגבי המחשב שלי שבעת ריסטרט הוא פשוט נתקע. הדבר בא לידי ביטוי גם בביוס, כאשר אני לוחץ על SAVE &EXIT הוא פשוט נתקע בתמונת המסך של הביוס. מאז התחילה הבעיה, המחשב עבר פירמוטים, פלש לביוס כולל עדכון גרסא, פלש לביוס של הכרטיס מסך. מלוח האם לאחר הרסטרט הכושל אני מקבל חיווי קולי של SYSTEM FAILED VGA TEST ולפעמים גם OVERCLOCKING FAILED. כמובן שלא עשיתי שום אובר קלוקינג וגם הפלש אמור היה להחזיר את הערכים הדיפולטיבים. חומרה: לוח אם אסוס P5AD2-E PREMIUM וכרטיס מסך GIGABYTE 6600GT 128VP. כשמערכת ההפעלה כבר עולה אז הכרטיס מסך מתפקד היטב. יש עוד בעיה שחלק מעידכונים של מערכת ההפעלה נכשלים בעת ההתקנה. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כמה ימים הבאתי מחשב מחבר עבור אחותי, שישמש בעיקר לגלישה באנטרנט ולשמיעת מוזיקה. המחשב אצלו לא עבד הרבה זמן (אני גיליתי שפשוט לא היה שם זיכרון... אוקי) זה לוח של אינטל D845BG, 256DDR, P4 1,8 אירגנתי את המחשב, התקנתי XP. את הדיבר של הכרטיס קול המובנה בלוח הוא התקין באופן אוטומטי. ניסיתי להתקין כרטיס רשת רגיל - הוא לא מצליח. הוא מזהה שהתחבר וכותב שהתחבר כרטיס רשת, אך שאני מנסה להתקין את הדריבר הוא לא נותן לי ואומר שישנה שגיאה, ושה"מידע שגוי". ומשאיר את ההתקן קיים רק בלי דריבר שלו. ניסיתי להתקין גם כרטיס רשת אלחוטי - אותו סיפור. ניסתי עם הדיסק המקורי של הדריבר, ניסיתי עם דריבר שהורדתי מהאנטרנט, לא הולך. דיסק און קי לעומת זאת, הוא מזהה. מצלמת רשת לא. גם הכרט…
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה בכרטיס מסך,לפני בערך שבוע פירמטו לי את המחשב לגירסא XP SP3 ואז הכרטיס מסך לא עבד כראוי,התנקתי דרייברים מהדיסק שקיבלתי עם הכרטיס מסך,וזה עדיין לא עזר,המשחקים לא עלו וכולי. אז פירטתי שוב את המחשב לגרסא XP SP2 PRO ועכשיו אני מנסה להוריד דרייברים מאתרים שמתאימים לגרסא שלי וזה כל הזמן אומר את אותה השגיאה: http://www.siz.co.il/up.php?i=yymrmjyzwizy.jpg ניסיתי שוב להתקין מהדיסק,וזה לא עזר.המשחקים עדיין מוצגים לא טוב. מה אני עושה?תודה מראש. ד"א הגרסא של הכרטיס מסך היא: ATI Sapphire HD 3850 radeon
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
Hey guys, I bought a new dell e248wfp. and I have a problem, my windows vista(64 ultimate) refuses to boot. Im using the built in express gate feature in my mobo to access the net (thank god for that feature) anyways, anytime i try to load vista either on safe mode or normal, i see my mouse pointer on a black background for a bout a min and the pc restarts itself. i cant install the display drivers that came with the cd becuase i cant load vista, any suggestions on how to fix this? ps, the old display does the same thing as well.
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
הי כולם, מעניין אותי לדעת אם רק אני חווה מלא דברים מציקים ומעצבנים לאחר התקנה של גרסה 1909. יש כמה דברים הזויים שהחלו לקרות רק בגרסה זו: 1. כשמתקבלת הודעה בוואטסטפ, מופיע פופאפ שקופץ ממרכז ההתראות שליד השעון, אבל כשלוחצים על ההתראה כלום לא קורה. בגרסה הקודמת זה פתח את האפליקציה והשיחה הרלוונטית. 2. פונטים בעברית מופיעים לי פתאום כמלבנים ריקים. זה קורה ב- Premiere pro עם כל פונט שהוא לא פונט עברי. זו לא היתה ההתנהגות בעבר (אז הופיע הטקסט בעברית באיזה פונט גנרי). גם foxit reader מחליף לי באופן שרירותי אותיות מסויימות במלבנים (גם בהדפסה במדפסת וגם בהדפסה כ- PDF), למרות שעל המסך הטקסט נראה תקין. לא ברור בכלל וגם התופעה מסתדרת לאחר restart למחשב. נראה כאילו י…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בחלונות כול הכוננים מופיעים סהכ 3 כוננים SSD וכונן M.2 העתקתי את מערכת הפעלה לכונן M.2 בביוס ב BOOT מופיע WINDOWS BOOT MANGER ומתחת כונן עם מערכת הפעלה SSD כיצד ניתן לראות את שאר הכוננים בכדאי שאוכל לעלות מכונן M.2 תודה
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
הורדתי את המשחק ניד פור ספיד ראן ושאני מפעיל אותו יש לי הודעת שגיאה של קובץ KERNEL32.DLL והבנתי שהקובץ הזה זה בעיה נפוצה. עכשיו השאלה שלי זה האם יכול להיות שהשגיאה של המשחק זה בגלל שיש לי וינדוס XP והדרישות של המשחק זה ויסטה ומעלה או שזה לא קשור
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום, המחשב בבעלותי זמן מה והוא הריץ את כל המשחקים החדשים באיכות גבוהה ובמהירות ( גיטי אי 5 פיפא 15 2k15 לדוגמא) . פתאום כל המשחקים התחילו לעבוד בצורה לא חלקה גם אם אני מוריד את איכות הרזולציה. פירוט: Mainboard : Gigabyte B75M-D3H Chipset : Intel Ivy Bridge Processor : Intel Core i5 3550 @ 3300 MHz (max : 3700) Physical Memory : 8192 MB DDR3-SDRAM Video Card : NVIDIA GeForce GTX 460 הטמפ' של הכרטיס מסך : 73 אשמח אם משיהו יוכל לכוון אותי לתוכנות שיכולות לעזור לי למצוא את מקור הבעיה . תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש דרייברים למצלמה דיגיטלית ג'נרית (אלה שבאות עם התוכנה smartcam) לצערי לא מצאתי אותם ברשת, מישהו אולי יכול להעלות לי אותם לאינטרנט ?
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
לפני זמן מה ביקשתי מפרט למחשב גיימינג בת'רד הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/565040-%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98-%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%91-4200-%D7%A9-%D7%97?p=5063028&highlight=4200#post5063028 המחשב הגיע, והוא מצויין, אבל כשניסיתי לשחק בסקיירים, שמתי לב שכאשר דמות זזה מהר (ילדים שמתרוצצים בעיר, לדוגמה), נוצר מין אפקט שמציק בעין, אני לא ממש בטוח מהו או איך הוא נקרא אבל זה קצת נראה כאילו אני עדיין רואה את האאוטליינים של הדמות לשנייה. יכול להיות שזה בגלל זמן התגובה של המסך (6ms)? אני אדבר מחר עם TMS בעניין בכל מקרה, אבל אם מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור אני אשמח לכל עזרה שהיא. אם הדיון לא מתאים לפה או לא מנוסח לפי חוקי הפורום…
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלשלום רכשתי את המחשב והכל עבד מעולה.. השתמשתי במצלמה בתוכנת מסנג'ר לייב.. והכל הלך חלק.. למחרת ניסתי שוב לפתוח לחבר את המצלמה והוא לא אפשר לי.. הייתה הודעה שרשמה שהמצלמה בשימוש ברגע זה... אבל אין סיכוי כאילו... סגרתי פתחתי את המחשב שוב .. ושוב לה הצלחתי. ניסתי להוריד אולי דרייבר מהאתר של HP אבל שוב לא קרה דבר. אני ישמח מאוד אם תוכלו לעזור לי.. זאת בעיה ממש ממש מעצבנת.
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
wheneever i reboot i get a blue screen like 5 sec. after i log in. i'm havng some spyware problems [look in ''user last messges'' 2 C some detles] where can i upload the minidump files 2? 10X and sry 4 the english עריכה: עכשיו אני על המחשב שלי עם סייף מווד. הנה קישור לקבצים http://rapidshare.de/files/28456185/Minidump.rar.html בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מה לעשות...
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בזמן שאני מריץ את המשחק counter strike 1.6 ומנסה להתחבר לשרת המשחק יוצא לי ונפתח חלון שבו כתוב NET_Sendpacket error: WSAEINTR עשיתי מחקר וחיפשתי פיתרון אפשרי במשך כמה שעות טובות וניסיתי דרכים שונות לפתור את הבעיה..היא קוראת בעיקר לאנשים שמתחברים למשחקי רשת באמצעות ראוטר ורשת אל חוטית... מצאתי מספר פיתרונות שאנשים הציעו אבל אף אחד לא עזר.. אז חשבתי לעצמי שאולי בפורום הזה שמסתובבים בו כמה מהאנשים שהכי מבינים במחשבים בארץ אולי אתם תוכלו לעזור לי סוף סוף להבין איך אני יכול לפתור את הבעיה המעיקה הזאת!! אני חייב לציין שהיא קיימת במספר משחקים ולא רק בקאונטר סטרייק אבל הבעיה בעיקרון היא אותה בעיה. אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר צריבה של דיסק , והוצאת הדיסק מהכונן , הצורב בפעם הבאה שאני מכניס את הדיסק לא קורא אותו , לא ניתן לפתוח את הדיסק דרך המחשב שלי , התוכנה היחידה שניתן לפתוח דרכה את הסידי היא ISOBUSTER , כמו כן הדיוידי מריץ את כל הסרטים שנצרבו על הדיסק , למרות שדרך "המחשב שלי" אני לא מצליח לפתוח אותו .
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-