עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by winner,

מקווה שאני בפורום הנכון. בלוח אם GigaByte K8N Ultra9 בן כשנה וחצי התחילה סדרה של בעיות שלא הצלחתי לפתור ואני מקווה שיש פיתרון DIY - הלוח לא באחריות. דבר ראשון, בלוח היה מוגדר RAID1 על הבקר של Nvidia ויום אחד ה-RAID "התפרק" לשני דיסקים לוגיים ולא הצלחתי להפעיל אותו מחדש. לאחר הנסיונות להפעיל את ה-RAID המחשב נתקע ונאלצתי לשים את אחד הדיסקים ב-DISABLE כדי לאפשר עלייה של המחשב כך שכרגע אני עובד עם דיסק יחיד ללא MIRROR. במהלך הנסיונות לטפל בבעיית ה-RAID ניסיתי לשדרג את ה-BIOS מגרסה F3 ל-F8 אבל גם דרך @BIOS וגם דרך Q-FLASH לא הצלחתי לעדכן - התוכנה הודיעה שה-BIOS עודכן אבל לא הצליחה לבצע RESTART (המסך נכבה אבל ה-POWER LED והמאווררים המשיכו לעבוד) ולאחר כיבוי והדלקה מחדש, עלה שוב…

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  2. היי, מותקנים אצלי בדפדפן של כרום מספר תוספים, ביניהם adblock, pdf viewer , acrobat reader ועוד. הבעיה היא שכל יום התוספים האלה נעלמים לי, ואני נאלץ לבצע עליהם תיקון תוסף. אציין כי לפעמים התיקון תוסף עובד ולפעמים לא. רציתי לשאול ולהתייעץ לגבי מספר דברים: 1. האם יש לי בעיה בדפדפן האינטרנט, או בהתקנת תוספים? 2. האם זה קשור לגרסה של הגוגל כרום (מותקנת אצלי הגרסה העדכנית ביותר)? בנוסף, אני מחפש תוכנות הגנה חינמיות כדי שיעזרו לי להסיר בעיות במחשב.. איזו תוכנת אנטי וירוס, רגיסטרי ו -antispyware חינמיות הכי מומלצות, ומהיכן ניתן להוריד? אודה מאוד לעזרתכם.

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  3. Started by smtm,

הכוונונים התאפסו לי במסגרת הברדק שקורה למחשב שלי. על כל פנים, יש לי מעבד AMD 1.9 והוא מציג אותו כ-1200 (במקום 1600). מה אני צריך לקבוע תחת Frequency/Voltage Control ב- Spread Spectrum CPU FSB Clock CPU Ratio CPU VCore ??? ישנם עוד Setting קריטים שצריך לשנות ? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by henz12345,

בכל התמונות שאני רואה באתר בקטוגוריה של הOC על מעבדי Intel Pentium D 820 2.8 רשום להם בCode Name : Presler ולי יש אותו מעבד ורשום : Code Name : SmithField עכשיו: 1) מה ההבדל? 2) מה יותר טוב? 3) למה שלי שונה? - זהו מפרט שקניתי : Intel Pentium D 2.8 2MB 800FSB (820) 2X256 DDR2 ASRock 775Dual-VSTA עכבר,מקלדת,רמקולים מתנה 80GB SATA HD 7200RPM W/D מארז... מאורר סטוק [sTOCK] של אינטל. בלי מסך בלי כרטיס מסך (הGF6600GT זה מהמחשב הישן שלי) ב1887 ש"ח. יצאתי בזול \ ביקר? איך המחשב הזה והחלקים שלו? תודה רבה על העזרה. henz12345 כמה תמונות : Everest: Tempetrue : http://img461.imageshack.us/img461/3412/tempsy5.jpg OverClock: http://img461.imageshack.us/img461…

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  5. יש לי בעיה מוזרה.. יש לי פאנל קדמי עם כניסה אדומה של מיקרופון וירוקה לשמיעה (אוזניות\רמקולים) וגם מיקרופון מאחורה, ירוקה וכל מיני הבעיה היא שאם אני מחבר משהו לכניסה של המיקרופון (לא משנה מקדימה, מאחורה) הוא לא עובד. כשאני מנתק את הכבל של הפאנל מקדימה אז זה כן עובד האם זה בעיה בלוח? כי הלוח הוחלף פעם אחת במסגרת האחריות בגלל בעיה אחרת אבל אותו דבר היה גם בלוח הקודם. אני משתמש כרגע ב Line In אבל זה ממש מעצבן שאי אפשר להשתמש בכניסה מקדימה כי אין שם Line In וד"א, האם הכרטיס המובנה שלי SS יותר טוב מ Creative 128bit? למה הכרטיס שלי בעיקרון משתווה? כי הוא 5.1 לפי מה שאני יודע

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  6. שלום המחשב שלי נקלע לצרה שכזאתי לא ראיתי מיימי. אתאר את זה בפשטות - המחשב עולה, וכאשר הוא מגיע לווינדוס, מייד לאחר שינוי הרזולוציה, לאחר שניה, מתבצע אתחול קשה של המערכת. ככה המערכת נתונה בלולאה. אפילו ניסיון להעלות אותה בסייף מוד מוביל לאותו המצב - ככה שאפילו להכנס לווינדוס כדי לפתור את הבעיה זה אינו מצב ריאלי. ידוע לכם משהו על הבעיה? האם זו בעיית חומרה אולי? מישהו נתקל בה כבר? אשמח לכל תשובה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  7. שלום. עדכנתי ביוס בלנובו idealpad, קיבלתי מסך ברקע שחור שאומר לא לנתק מהזרם, ואומר שהביוס עודכן, ונמצא על 100%. לאחר כשעתיים נתקתי. מאז אפילו נורית הטעינה לא נדלקת. נסיתי להכין usb שהתקנתי עליו את הbios.fd על פי ההוראות בלנובו, ושום דבר לא קורה. נסיתי בusb אחר ואותה תוצאה. מברש עזרה דחופה. תודנ

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  8. היי אחת - DBI Output for AGP trans שתיים - PCI Delay Transaction על שתיהם עשיתי חיפוש ואני יודע בדיוק מה הם עושים, אבל אין לי מושג האם כדי מבחינת ביצועים... שתיהם זה או Enable או Disable האפשרות הראשונה אמורה להיות Enable בשביל יותר יציבות ופחות צריכת חשמל, השאלה שלי זה האם זה פוגע בביצועים ובקשר לשניה זה פחות חשוב, כי זה על כרטיסי PCI, אבל בכל זאת תודה

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  9. Started by law89,

היי האן יש פתרון לתופעה המעצבנת שבתמונה? החלונית נשארה במסך השמאלי אבל על המסך הימני שלי מופיעה מן שקופית. זה גורם לי הרבה פעמים לפספס את ההעברה של חלוניות ממסך אחד לשני.

10. Started by a_halachmi,

היום סאן אנדרס קרס לי והיה מסך כחול אבל לא היתה כתובה בו הבעיה. אני מצרץ קובץ minidump אשמח אם תוכלו לפענח אותו ולעזור לי לפתור את הבעיה... תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  11. Started by DS,

רציתי לדעת למה כשהמחשב שלי עולה יש הודעה שכתוב שהוא מחפש ide וכתוב משהו על Fasttrack לא הספקתי לקרוא ובסוף כתוב The Bios is not installed למרות זאת המחשב עולה בנורמליות מפעיל משחקים ותוכנות אבל ההודעה הזו מטרידה אותי זה יכול להאט את ביצועי המחשב?

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  12. Started by +plus+,

על איזה טמפ' )בערך לפחות)הכרטיס leadtek winfast 8800gts tdh 320mb אמור לעבוד במצב רגיל כשרק ווינדוס ויסטה פועל? המפרט: DualCore Intel Core 2 Duo E6420, 2133 MHz asus P5B socket LGA775 kingston 2G 667mhz WDC 2500 sweex 650v מארז עם מאוורר אחד של 12 אניץ' windows vista 32bit ניסיתי להוריד את הn tune של נוידיה והוא לא עובד .וגם התוכנה שבאה עם הכרטיס לא פועלת בויסטה. תודה לעוזרים. הטמפ' הנוכחית שלו : GPU:73 GPU diode:83 GPU ambient:64 GPU memory:73 GPU cooling fan 1678 RPM 63%

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  13. Started by galitt23,

שלום לכולם. ב Windows 7 המנוח היה לי את המדיה סנטר ששימש אותי לצפות / להקליט שידורי טלויזיה דרך העידן+. מאז שהמחשב עודכן ל 10, התוכנה הזו נעלמה. יש דרך להתקין אותה? ניסיתי את הדרך שמציעים פה אבל זה לא באמת עובד, אני לא רואה שאחרי התהליך התוכנה נמצאת. אם יש למישהו שיטה שבאמת עובדת, יעזור לי מאוד. נ.ב. אני יודע שיש אפשרות להשתמש ב"קודי" אבל אני מחפש את המדיה סנטר דווקא.

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  14. שלום רב לאחר התקנת כרטיס מסך פשוט חדש . Pci express דגם 5450hd עלייה ראשונית של תצוגת המסך קרוב לדקה ויותר. בהתחלה מתקבל על מסך מיתוג של analog digital לאחר כדקה המחשב מתחיל להראות תצוגה של עליה ראשונית. טיפלתי בנוושא הביוס והדרייבר ועדיין התופעה לא נעלמת. חשוב לציין לאחר שהמחשב עולה עם מערכת ההפעלה אין בעיה . מדובר במחשב שנקנה לפני 4 שנים מערכת הפעלה ווינדוס 7 מעבד dual core e2160 Mother board asus p5gc-mx ספק כוח 300 וואט נקי. אודה לעזרתכם המקצועית

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  15. Started by ranzz1,

שלום לכולם, לאחרונה קניתי מתאם USB 802.11B/G של 3COM מסוג 3CRUSB10075 וכשראיתי שהוא מסוגל לעבוד ב54MBPS רק על USB 2.0 (ובמחשב הפנטיום 3 הישן שלי יש רק USB 1.1), החלטתי לקנות כרטיס PCI USB 2.0 כדי להוציא את המיטב מהכרטיס ולא לעבוד רק ב 11MBPS... הבעיה היא שעכשיו התקנתי את מתאם ה WiFi מחדש על כרטיס ה USB 2.0, אבל התוכנה של 3COM שנקראת WLAN (כמה מקורי) לא מסכימה להעלות את המהירות ל54MBPS. השאלה היא כזו - האם ייתכן שכרטיס ה USB שקניתי בעצמו לא עובד על USB 2.0 כי לוח האם לא תומך או משהו כזה? לא הצלחתי לקבל תשובה חד משמעית מ Everest או שפשוט לא חיפשתי נכון, אז אם למישהו יש רעיון כלשהו אשמח לשמוע. תודה!

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  16. כשאני מדליק את המחשב, מופיע מסך שחור והווינדוס לא עולה (מסך שחור, לא כתוב כלום). אני גם לא יכול להגיע למצב של safe mode. מה עלי לעשות ?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Asaf Yitzhak,

היי, יש לי בעיה מהבוקר במחשב. רוב הכפתורים במקלדת לא עובדים (למעט מקשי הקיצור דרך ומקש המחשבון שכן עובדים). הפעלה מחדש לא פותרת את הבעיה וגם לא החלפת מקלדת. מדובר במקלדת אלחוטית מייקרוסופט 3000. ווינדוס 10. כתבתי כאן עם המקלדת שבווי

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. היי, לאחרונה אני מרגיש שהמחשב שלי נעשה מאוד איטי אחרי שאני מתקין עליו משהו או שאני עושה פעולת העתקה. בנוסף המחשב מעתיק קבצים מאוד לאט מכונן לכונן (יש לציין שזהו אותו הארד דיסק עם כוננים נפרדים). כמו כן גם במשחקים, לאחר שאני משחק רבע שעה בערך , מתחילים להיות יותר קרטועים ותקיעות. בדקתי קצב העתקה מכונן C ל D , העברתי 2.5GB ב 6 דקות... האם זה סביר? יש אפשרות לבדוק אם יש בעייה כל שהיא בהארד דיסק? מבדיקה שעשיתי ההארד דיסק הוציא ציון של 1288 ב PCMARK 2002 מפרט מחשב: Athlon 3500+ 64bit Asus A8v-mx ddr 256X2 266mhz

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  19. Started by rico,

שלום חברים, דגם: Razer ManO'War 7.1 Analog/Digital Gaming Headset Green Edition https://support.razer.com/gaming-headsets-and-audio/razer-manowar/ לצערי המיקרופון של האוזניות הנ"ל עושה בעיות, כשאני מדבר למיקרופון אפשר לשמוע את מה שאני שומע דרך האוזניות עצמם, ממש מוזר. הדריבר של Razer מותקן כראוי, ויש כול מיני אפשרויות של- Mic Volume Mic Monitor Mic Sensitivity Volume Normalization Ambient Noise Reduction ודרך הכבל 3.5mm של האוזניות יש סוג של הגברה והורדה של השמע ואיזה מפסק קטן כזה, למעלה רואים אדום בקטן ולמעטה לא רואים אותו (שחור). החיבור שלו הוא USB אשר מחובר U…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Trans_Europe_Express,

שלום לכולם. ברשותי מחשב די ישן, לוח אם של ג'יגהבייט ממודל GA-7N400, ומעבד AMD Athlon XP 2800+. לאחר שנברתי מעט בפורומי חומרה כאלו ואחרים כולל זה, גיליתי כי המעבד שלי לא מיצה את כוחו עד תום. התברר כי ה FSB היה קבוע כ 100 MHZ, ולכן שיניתי אותו ל166 MHZ. אני משתמש בוינדוס אקספי פרו עם סרוויס פאק 2, הוא עלה לי בסדר גמור. הדבר היחיד שהיה בעייתי היה הכרטיס מסך, Radeon 9800 pro עם 128 מגהבייט, היו לי ארטיפקטים בקבצי וידיאו, ואפליקציות הדורשות Direct3d לא עבדו כלל. גם תוכנת ה ATI tools. וגם הבדיקות שניסיתי לבצע בDxdiag העלו אוב. בשלב זה, יועצתי לעדכן את ה BIOS שלי, שגירסתו הייתה מ2003. את העדכון ביצעתי על-ידי תוכנה שהגיעה עם הדיסק של לוח האם שלי, שבאופן אוטומטי מוצאת את העדכון …

21. Started by mordydd91,

אם הטופס לא נכון וכתוב לא טוב בבקשה לא למחוק ... תגידו לי ואני אתקן את זה תקציב: מהו תקציב לשדרוג המחשב? 1000 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת?50 מטרות השדרוג: מהי מטרת השדרוג, מהם השימושים שלכם במחשב? (סמנו באדום): גיימינג כבד או קל במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק.- לא ממש יש לי זמן לשחק אני לא מכיר שמות של משחקים אבל כל החדשים שיוצאים מערכת הפעלה: באיזו מערכת הפעלה אתה משתמש64bit windows 8.1 pro מפרט נוכחי(בתוך התמונה): https://www.dropbox.com/s/vrrz20osjeknp82/2013-10-30%2023.57.03-2.jpg זיכרונות: הוספתי עוד 4 גיגה ככה שיש לי עכשיו 8 גיגה של ראם חומרה אופציונלית: לשדרג כרטיס מסך או להוסיף לקיים באמצעות crossfire ... אבל כד…

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  22. מספרים 456 צד ימין לא עובד איך מסדרים?

23. Started by oDanielZi3,

קניתי כרטיס מסך חדש אתמול 430 GT וגיליתי שהיום כל פעם שאני עובר ליד סמוק או זורק סמוק הFPS נופל ל60 40 ואפילו לפעמים 30. יש לציין כי הכרטיס עצמו לא עושה לי בעיות כי הFPS שלי לא נופל מה100 כאשר אין סמוק בסביבה. אז באתי לפה כדי לבקש עזרה. תודה מראש. נ.ב לפני ההחלפה היה לי את הכרטיס 9500GT שהוא פחות טוב מהחדש שלי, אני לא בטוח במאה אחוזים אם זה קרה איתו או לא כי אני לא תמיד מסתכל על מד הFPS כדי לראות אם יש ירידות או לא.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. חייב את עזרת אנשי המקצוע פה, לא מצליח להכנס חזרה לשנות את ההגדרה כי זה קובץ EXE לא מצליח לפתוח chrome ועוד מלא דברים שהם EXE..... מה אני יכול לעשות?

• 0 תגובות
    • 371 צפיות
  25. Started by blade2,

יש לי מסך Mag 786PFs, ושמתי לב לתופעה של מין רשת שחורה דקה שמפרידה בין הפיקסלים - כאילו הם לא מספיק צפופים. האם זה רק במסך שלי ככה? האם כל הדגם הזה ככה? האם יש דרך לפתור את זה? (אפילו ע"י קצת משחקים בחומרה) תודה.

• 0 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.