עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. מה קורה ! לא התקנתי שום דבר חדש וככה סתם אני מפעיל את המחשב והמסך לא מזהה אפילו את המחשב. ושומעים בוידאו את ה3 צפצופים. (אחד ו2 מהירים) שומעים את זה ב0:30 מה לעשות ?? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by RAZIEL98,

שלום הופסתי את המדפסת להתקנים ומדפסות אבל משום מה לא ל=ניתן לקבוע אותה במדפסת ברירת מחדל מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לסדר את הבעיה ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. שלום אתמול התקנתי לחבר שלי כרטיס זיכרון חדש שהוא הזמין אשר דורש יותר מטח מהכרטיס זיכרון הקודם . כמו כן יש לו ספק ג'נרי , עכשיו כאשר חיברתי וכמו כן הרחנו ריח שלו משהו שרוף וזה הגיע מהכרטיס מסך אז השאלה שלי היא האם בגלל העומס על הספק (אם בכלל זה יכול ליצור עומס על הספק הג'נרי ) אז יכול היה הכרטיס מסך להישרף ?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  4. Started by aviram1002,

המחשב פועל באופן תקין אבל המסך שלו לא נדלק, ניסיתי להחליף כרטיס מסך לאחד שעובד וגם לא עובד החלפתי סלוטים לזיכרון עשיתי איפוס ביוס ועדיין אין כלום ואפילו אין רמז לבעיה הזאת המחשב עושה רעש שהוא עובד והכול תקין והמסך פשוט לא נדלק כמובן שניסיתי על כמה מסכים את זה ולא עובד אשמח אם למישו יש עוד אופציה שיכולה לעזור לי לפתור את התקלה תודה..

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  5. Started by masterseeker,

אני מחפש המלצה לתוכנה שבודקת לוח אם יש למישהו המלצות?

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  6. Started by itzikl84,

שלום לכולם .. אז ככה, הרכבתי מחשב חדש (לוח אם 925XE NEO של MSI, מעבד P-4 3.0GHZ 64bit, 512MB DDR-2. הבעיה היא שאחרי שהוא מעלה הכל, שאני מגיע להתקנה של ה WINDOWS, אני מקבל שגיאה שההארדיסקים לא טובים .. מצורפת תמונה, המצב הזה מגיע אחרי השלב הראשוני בהתקנה שהוא בודק איזה חומרה יש למחשב .. יש למישהו איזשהוא רעיון איך אני יכול לפתור את זה ? ההארדיסקים מחוברים היטב, והכל יושב במקום .. המערכת הפעלה היא WINDOWS XP PRO, הגירסה הרגילה וגירסת ה-64ביט, בשניהם אותו ה ERROR. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  7. Started by z1l,

שלום נתקעתי בבעיה מוזרה.. כשאני לוחץ במקלדת על אחד מהמקשים כמו: ר' ק' ו' נ'.. למשל ב-" ר' " נפתח חלון הפעלה.. ולמשל כשאני לוחץ על " כ' " נפתח החיפוש . ניסיתי להחליף מקלדת וזה לא עזר.. עדיין הבעיה נמשכה, ניסיתי לפתוח את לוח המקשים הוירטואלי וזה לא עזר, ניסיתי להתקין את ה windows מחדש וזה עדיין לא עזר. אני נואש! אני לא יודע מה לעשות!! אני לא יכול ככה לרשום ולא לשחק ולא לעשות כלום במחשב !!! דרך אגב, הודעה זו נכתבה ממחשב אחר .. תודה מראש לעוזרים!! :-)

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  8. כבר כמעט שנה יש לי בעיה במחשב, בכל פעם שאני מדליקה אותו יש רעש חזק של מגרסה במשך 5 דקות ואז זה מפסיק לגמרי. זה לא הפריע לי כי בכל מקרה המחשב נשאר דולק כמעט כל הזמן ככה שדי שכחתי מזה עד שבלילה שמעתי רעש מוזר של שריטות אז כיביתי את המחשב ושניסיתי להדליק אותו שוב בבוקר בנוסף לרעש המגרסה הרחתי טיפה ריח שרוף. ממש קצת. כיביתי מייד את המחשב אפילו לא חיכיתי שהווינדוס יעלה השאלה שלי היא מה יכולה להיות הבעיה? משום מה שזה המאוורר אבל יכול להיות שגם הספק התקלקל? ואם כן, יהיה נזק להארד דיסק? תודה לכל מי שיכול לעזור !!!

• 9 תגובות
    • 943 צפיות
  9. Started by NIR40,

ה OCCT מראה 20 מעלות יותר בCPU ביחס לBIOS (הטמפרטורה נבדקה בביוס עצמו למרות שמוצגת כאן ב PCPROBE. לא יכול לעשות בדיקת מאמץ כתוצאה מכך נא עזרתכם תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  10. Started by rafi100,

ברצוני לחבר בין שני מחשבים שולחנים בעזרת שני כרטיסיי רשת אלחוטים ללא ראוטר. האים זה אפשרי בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  11. בעיה שאני מנסה לפתור כבר הרבה זמן, המחשב לא מזהה את הטלוויזיה למרות שהחיבורים טובים (בדקתי על כרטיס מסך אחר) עידכנתי את הכרטיס עם הדרייברים הכי עדכנים, סימנתי באפשרויות אילוץ זיהוי של הטלוויזיה אבל עדיין לא רואים. הכרטיס שלי הוא : ati radeon 9550 mb נואש לעזרה...... אם למישהו קרה ופתר את הבעיה בבקשה שיגיב.

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  12. שלום, פרסמתי הודעה דומה בפורום כ.מסך בגלל שאני כבר חושב על הצעד הבא של החלפת הכרטיס. אבל אני אשמח לעזרתכם שכן אני לא יודע בוודאות איפה הבעיה. יש לי מחשב די וותיק (כמעט בן 5). שכבר כמה זמן שהוא לא מתפקד קשורה. מה שמתבטא בזה שהוא יכול להתקע בלי אזהרה מוקדמת. הנקודה היחידה עד כה שאפשר לציין זה שהמסך נתקע. המקלדת לא מגיבה. הסאונד ממשיך לנגן לעוד דקה או שתיים עד שגם הוא נתקע. אני מניח שזה לא אומר יותר מידי. לא פעם פתחתי את המחשב ובדקתי שהכל מחובר כמו שצריך. אתמול כבר המחשב הראה סימני גסיסות. אני מעדיף להחליף את הרכיב התקול (כמובן שלוח אם חדש יגרור החלפה של מספר רכיבים נוסף). ולא לקנות מחשב חדש. אתמול המחשב נתקע מספר פעמים ברציפות. שפעמיים הוא גם מוסיף מסך כחול לשניה שכתוב משהו…

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  13. שלום לכולם, יש לנו בעבודה מחשב ישן שברצוני לחבר לרשת, ישנה יציאת רשת מובנית על הלוח, במנהל ההתקנים היא מופיעה ומותקנת, אך בחיבורי רשת אין לי שום חיבור (Local Area Connection). ניסיתי להתקין כרטיס רשת חדש (PCI), הכרטיס הותקן ומופיע במנהל ההתקנים כפעיל ותקין אך בחיבורי רשת עדיין לא מופיע כלום, מישהו יודע איך פותרים את הבעיה? אציין רק שפירמוט לא בא בחשבון מכיוון שזה מחשב ששולט על בקר של מכונת CNC ישנה ויישנה בעיה לשחזר ולכוון את התוכנה ששולטת על הבקר הישן הזה. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 12.7k צפיות
  14. Started by Black_eagle,

שלום.. יש לי כרטיס TV FLY VIDEO 98 עכשיו הדריברים שהיו לי במחשב הישן עבדו עם XP במחשב החדש שאני מתקין את הדריברים הוא מתקין ואחרי זה הוא קרוס.. הלוח אם הוא EPOX 8RDA3+ מה יכולה ליהיות הבעיה? מישהו אולי יודע איפה אפשר למצוא דריברים עדכניים?

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  15. Started by D.A.Y.C,

שלום. אתמול הורדתי אפקט בשם element לאפטר אפקט שמוסיף והופך דברים לתלת מימדיים אחרי שהתקנתי לחצתי על האפקט וזה עשה לי חלון כזה לחצתי על OK לחצתי על scene setup וזה פתח לי חלון כזה מה אפשר לעשות? זה דחוף!

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  16. Started by KiDi,

חבר שלי קנה מחשב חדש עם GEFORCE 7300SE.. יש בו בעיה שהמחשב לא מזהה את הדרייבר... הורדתי את הדרייברים החדשים ביותר מהאתר של nvidia שמתאימים לכרטיס הזה ואחרי שהתקנתי המערכת לא זיהתה את הדרייברים אוטומטית, כשניסיתי להתקין ידנית היא כן זיהתה שיש דרייבר של GEFORCE 7300SE אבל בסוף ההתקנה היה כתוב שאי אפשר להשתמש בהתקן זה... ניסתי למחוק ולהתקין ולהחזיר והכל ושום דבר לא עובד... מה אפשר לעשות? תודה.

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  17. Started by יניב51,

אהלן, בשביל להפעיל את באטלפילד 4 נדרשתי לעדכן את הכרטיס. עשיתי כך, וכתוצאה מכך בהתקנת הדרייבר הוא פשוט "דילג" על התקנת הדרייבר לכרטיס מסך, התקין את כל השאר רגיל אבל גם לאחר התקנת הדרייבר המחשב לא זיהה את הכרטיס מסך והרזולציה הייתה נמוכה ולא על כל המסך. לאחר כמה נסיות של הסרה והתקנה ( כמובן שביצעתי הסרה מלאה + ריסט ורק לאחר מכן התקנה ) שום דבר לא עזר. התקנתי את הבטא שיותר חדשה, ואותו דבר. רק אחרי שיחזור מערכת חזרתי למקורות. עוד מישהו מכיר את הבעיה? ווינדוס 7 64 ביט, כרטיס 4790 תודה ושבוע טוב... אני אציין שאף פעם לא הייתה לי בעיה דומה, כרגע הגירסה של הדרייבר 12.6

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם. כבר הרבה זמן שיש לי בעיה מעצבנת. המחשב פשוט עושה מתי שבא לו ריסטארט, בלי להודיע מראש, פשוט עושה ריסטארט, ואחר כך שהוא עולה הוא רושם "המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה" הבאתי לכם את הדו"ח והפרטים שלו, אולי זה יעזור לכם. אני שואל - למה זה קורה? זה ממש מעצבן. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  19. Started by marlboro,

רעש מוזר שאפר להגדיר כתקתוקים שמגיע מספק כח, (ספק 520W לא ג'נרי) זה לא מגיע מהמאוורר שלו, הספק נקנה לפני שנה בערך, מוזר, אולי ישנו עוד מאוורר פנימי יותר בספק ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. השאלה בכותרת תודה

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  21. שלום לכולם, יש לי מחשב בן 4-5 שנים (מעבד Q6600, כ. מסך 8800GTX), שמסרב פקודה. הוא נדלק, ומצפצף כרגיל, כונן הדיסקים נפתח, אך הוא לא מציג כלום במסכים. המסך כן מזהה שמשהו חובר אליו (זה מסך טלויזיה שמציג בין כל החיבורים השונים רק את כל מה שפועל), אבל מציג no signal. בדקתי דרך מחשב אחר כדי לראות אם יש רשת וכך לדעת עם הוינדוז עולה. אין רשת. גם פירקתי את המחשב לבדוק אם אחד הראמים (1X4 ג'יגה) או כל כרטיס אחר השתחרר, והכל תקין. ביום שלפני הבעיה המחשב הציג blue screen of death, והפעיל את עצמו מחדש 3-4 פעמים במשך מס' השעות שפעל. מע' ההפעלה היא וינדוז 7 64 ביט. אנא עזרתכם בבקשה, ליאור

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by 6kwar,

שלום קניתי לוח אם GA 7VRXP ושמעתי שיש לו בעיות אם הRADEON 8500 אבל אם עושים שידרוג לביוס הכל מסתדר! עכשיו השאלה שלי פה זה העידכון של הביוס ורציתי לדעת ב100% שאני עושה את זה כמו שצריך! מה שצריך לעשות זה: 1.להוריד את 7vrxp_f6e.zip 2.לפתוח אותו על ההרד דיסק(זה משנה אם אני מפעיל את העידכון מהH.D או מהתקליטון?). 3.לגשת לDOS (דרך תקליטון איתחול 98) 4.להפעיל את הקובץ EXE 5.המחשב יכבה את עצמו לבד ולהפעיל מחדש ככה עושים? תודה (קניתי מחשב חדש ואני מפחד לדפוק את הלוח).

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by aavichai,

שלום יש לי בעיה במחשב כשאני מדליק אותו הוא עולה וכמעט מצליח להגיע לוינדוז אבל אז יש NO Signal וריסטרט מה זה אומר? חשבתי ש No Signal בדר"כ זה כרטיס מסך אבל אם זה היה כרטיס מסך אז המחשב לא היה עולה בכלל, לא? יש לכם עצה? תודה.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  24. OK לפני שנתחיל פרטי חומרה רלוונטים: A64 3000 CPU EPOX EP-8KDA3J A-DATA 512 DDR 400MHZ W.D 80 GIGA S-ATA HD אחרי שאני מעלה את הההתקנה של XP PRO SP1 (נוסה גם על Win 2K With SP4) בשלב שאחרי זיהוי החומרה והכל נפתח המסך עם שלושת האופציות: 1. Enter כדי להמשיך בהתקנה 2. R כדיי לתקן התקנה 3. F3 על מנת לצאת מההתקנה אחרי שאני לוחץ Enter (ניסית גם Repair ואני מקבל אותה תגובה) ההתקנה בועטת אותי החוצה עם ההודעה הבאה ואין לי מה לעשות: האם יש קשר לשורה שבמסך הביוס? IDE Channel 1 no 80 Conducator cable installed ואם לא אז מה זאת השורה הזאת? יש מצב שזה קשור לדרייבר של ה- S-ATA? תודה לעוזרים ושנה טובה אנשים!

• 13 תגובות
    • 861 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.