תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
כל הזמן כשהמחשב עובד מלא שעות..אז כשאני מכבה אותו הוא תמיד נתקע ואז אני צריכה לכבות אותו ידנית ב מסך "שומר את ההגדרות שלך" וככה זה תמיד ויש לי מחשב חדש לגמרי, 512 MB RAM RADEON 9600 AMD ATHLON 64 וספק ג'נרי..
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
המחשב שלי קורס כל יומיים מתחילת השבוע מעבד I3 530 זכרון 4GB בדקתי טמפ' בדקתי זכרון הנה קישור לקבצי הDUMP http://www.f2h.co.il/8636072105728
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
שלום שלום, נתקלתי בבעיה קלה. רכשתי זה עתה מערכת קירור למעבד מדגם evercool buffalo, אך למאוורר זה מחבר בעל שלושה פינים בעוד שחיבור ה- cpu cooler בלוח האם שלי, gigabyte ga-ep43-ds3l, הוא בעל ארבעה פינים ולכן אינו מתאים. האם אפשר, רצוי וכדאי לחבר את המאוורר לחיבור שלושה פינים אחר על לוח האם ולא לחיבור המיועד לקירור המעבד? ומהו חיבור ה-power fan שיש על לוח האם? ההאם הוא מתאים לחיבור מאוורר למעבד?
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
ביקרתי היום באתר של Nvidia בשביל לבדוק עם יש דרייברים חדשים, ואכן יש דרייברים, הורדתי את הדרייבר לכונן והסרתי את הדרייבר הישן, הווינדוס כתב שאני צריך להתחיל מחדש את המחשב, לחצתי או קיי, כאשר המחשב נדלק הווינדוס התקין את הדרייברים שלו בלי לשאול אותי, ובגלל זה אני לא יכול (או לפחות לא מומלץ) להתקין את הדרייבר החדש, מה לעשות? Windows XP Proffesional MSI Geforce 4 Ti 4200
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח 250 ג'יגה sata 2 של western digital ג'ימפרתי אותו בפינים 5-6 כי הלוח שלי לא תומך בsata2 חיברתי הקצתי והגדרתי מחיצות. עכשיו אני בא להעביר קבצים מדיסק הישן לחדש ולקח לי המון זמן ההעברה. בדקתי את ההגרות של הdma ובאמת זה היה על pio הסרתי את הprimary ide channel והתקנתי מחדש לא עזר. התקנתי מחדש את הדרייברים של הלוח וזה הסתדר(כתוב ultra dma 5) אבל עדיין המהירות איטית ביותר. איפה הבעיה (בדקתי עם systool בנצ'מרק של הדיסק וקבלתי 65 . זה בסדר?) תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שוב שלום, עכשיו יש לי בעייה קטנה עם כרטיס המסך שלי: יש לי Geforce 4 NX 440 64MB DDR וכפי שציינתי בשאלה הקודמת אליכם, קיבלתי יחד עם הדיסק הקשיח גם הרבה משחקים (בדרך כלל אני לא משחקת אלא משתמשת במחשב לצורכי עבודה) אבל מכיוון שקיבלתי משחקים "מתנה" החלטתי לנסות לשחק. אחד המשחקים (MidTown medness) מצא חן בעיניי מאוד, אבל אחרי מספר משחקים התחלתי לקבל תמונה מרוחה ובנוסף מהירות תגובה מאוד איטית למהלכים שלי. כיביתי את המחשב והדלקתי חזרה, אבל שום דבר לא עוזר. שיחקתי קצת עם ההגדרות (בתפריט המשחק, לא בהגדרות של כרטיס המסך) - אבל גם זה לא עזר. יש לכם רעיון למה זה קורה???? חשבתי שכרטיס המסך הזה אמור להספיק בהחלט למשחק כזה. מה גם שבהתחלה המשחק עבד יופי. תודה, הדר נ.ב. - אני לא יודעת עד …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס זיכרון שעשיתי לו מחיצות בפלאפון שלי,בוינדוס אני לא רואה את המחיצה השניה שאותה בעצם חציתי...עכשיו אני רוצה לפרמט את הכרטיס במחשב ולמחוק את המחיצה איך עושים זאת? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן יש לי Win XP SP2, לוח אם ASUS P5B-E. היה לי 2GB RAM. הוספתי עוד 2, מערכת ההפעלה זיהתה רק 3 במקום 4. עשיתי בביוס מה שרשום פה http://support.asus.com/faq/faq.aspx?no=B9922316-424F-0FE5-FE68-78EE8F963F7F&SLanguage=en-us "Hardware wise, please simply enter BIOS setup screen, and set "Advanced-->Chipset-->Northbridge Configuration-->Memory Remap Feature" to "Enabled"." ובמקום לזהות 4 זה חזר לזהות רק 2GB. מה אפשר לעשות כדי שזה יזהה את כל ה4? תודה
-
- 46 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
כמעט כל תוכנה שניסתי להתקין בזמן האחרון אני לא מצליח להתקין. כל הזמן קופצת לי הודעה משהו שקשר לC:\Windows\System32/mscoree.dll זה למשל שניסתי להתקין אימולטור bluestacks אז זה הראה לי את ההודעה הזאת כל תוכנה זה מראה את ההודעה הזאת רק בכותרת השם משתנה לפי איך שקוראים לתוכנה.. חייב עזרה דחוף בבקשה זה כבר כמה חודשים שאני לא יכול להתקין הרבה תוכנות וחלק מהם אני חייב
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני קניתי צורב סמסונג 48x24x48 אין לי מושג למה כשאני בוחר מהירות, ניתן לי לבחור רק עד 24X הנני משתמש בנרו 5.5 ! בבקשה בבקשה עזרה! בדיוק קניתי חבילה של דיסקים שכתוב עליהם שהם מסוגלים לצרוב על 40X.... מה קורה? איך אני מתקן את זה? :saint:
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב שלי כל הזמן נתקע, הוא התחיל להיתקע מלפני שבועיים בערך . זה קורה בעיקר שאני משחק במשחקים ומעט מאוד גם שאני לא משחק . אבל אי אפשר לעשות ctrl alt delete הוא פשוט נתקע לגמרי וחייבים לעשות ריסטרט. אם מישהו יודע מה הבעיה שיגיד.
-
- 9 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם.כשאני מעלה סרטונים מהפלאפון למחשב.המחשב לא מפעיל אותם בכלל.ואם זה מהמצלמה זה מעלה בלי סרטון בלי קול.האם אתם מכירים איזה תוכנה פשוטה שיכולה לעזור לי?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעיה מוזרה לאללה ב Z77 MPOWER שלי. רק בהדלקה שנייה השקעי USB3 מתחילים לתפקד.. לפני זה כאילו מת. במנהל התקנים לא מופיעים אייקונים צהובים. ההשערה שלי למה שקורה: בהדלקה הראשונה, הקבלים של הלוח נטענים, אבל לא מספיק בשביל שהלוח יזהה אותם ב initialize שהוא עושה להתקנים. מישהו נתקל בבעיה הזו או בבעיה דומה? אני יודע שיש לנו בפורום חבר'ה מומחים באלקטרוניקה ושיכולים לתת השערה יותר מושכלת. אני פשוט רוצה לוודא שאני ממצה את כל האפשרויות שעומדות בפניי לפני שאני מתקשר עם היבואן לטפל בבעיה במסגרת האחריות. התמיכה של MSI היו אדיבים, אבל לא הצליחו לפתור את הבעיה, שהיא כנראה ברמת החומרה. מבחינת ביוס וכאלה, אני מעודכן לאחרון ביותר. הערה: שמתי את האשכול בטעות בפורום לוחות אם.. נראה לי שזה י…
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אז ככה, כל פעם שאני מפעיל משחק (יש שתי משחקים מהסוג הזה, אחד כבד ואחד סתם משחק של 5 מגה כזה) המסך נכבה, כיאילו לא נכבה זה כמו שאתם שמים תמחשב חצי שעה ככה ובאיזשהו שלב אחרי השומר מסך הוא ניהיה שחור אבל כשאתם מזיזים את העכבר זה חוזר להיות בסדר, רק שאני לוחץ על כל דבר ולא קורה כלום, בנוסף גם זה כיאילו מכבה לי את המחשב רק שהוא דלוק, אני צריך לעשות ריסטרט כדי שהמחשב יחזור לתפקד.. עכשיו זה לא בעיה של דרישות מערכת כי המחשב שלי פי 100 ממה שהדרישות מערכת שהוא מבקש... מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור? תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי AMD 64 3000+ 939S GeIL 256X2 2.5-4-4-8 Gigabyte K8NS 939 Leadtek 6800NU 128MB חוץ מזה יש לי גם HD ישן מאוד (MAXTOR 40GB ATA) אבל זה לא זה עכשיו פשוט אני רוצה לעשות Shortcut וזה פשוט נתקע אני חייב לסגור את הprocces של הShortcut וגם שאני משתמש בFLASHFXP חוץ מזה אני גם יוצא מאיזה משחק (סימס 2 ) וזה פשוט לוקח למחשב להתנקות מכל זה עד שהוא חוזר להיות נורמלי אני משתמש בעיצובים שונים לWINDOWS אבל זה לא קשור לזה כי זה התחיל לקרות רק אחרי הפעם האחרונה שפירמטתי :-\ אז מה אני יעשה *אני עוד מעט אמור לקבל HD חדש
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
איך אני יכול לבדוק אם המחשב עובד תחת עומס ללא ריסטים ובאופן יציב. איזה תוכנות להריץ ולמשך כמה זמן ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי שני מחשבי 486SX שהיו פעילים אבל עם חלקים שונים וניסיתי להרכיב מהם אחד משופר אבל משהו השתבש אז החזרתי הכל חזרה והתחלתי הכל מההתחלה שלב אחרי שלב עכשיו אני תקוע יש לי כרגע 486SX 8mb ram cd rom hd 1.2gb - הביוס לא מזהה אותו (והוא זיהה אותו בעבר) כונן 1.44 - יש לי 3 כוננים כאלה 2 של ה486 ואחד מפנטיום 3 ולכולם הביוס אומר שיש שגיאה כלשהי עם הקונטרולר כרטיס רשת\מסך\טלויזיה אז אני צריך עזרה עם הפלופי ולהגדיר את ההארד דיסק כדי שאני יוכל להתקין מערכת הפעלה אני לא מתכוון לנסות עכשיו הכל במחשב השני למה הלוח אם שלו ישן יותר 1992 וזה שעכשיו הוא מ1993 גם אני לא בטוח שהוא עבד כשורה כי קבלתי אותו בלי הארד דיסק וראיתי רק שהוא נדלק בעוד בזה שאני מנסה לשפר השתמשתי לפני שנ…
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
מדובר במחשב נייד HP pavilion בן כמה שנים. בעת האיתחול ויסטה מפסיקה לפעול באמצע מסך הטעינה, עוברת למסך שחור ואין שינוי. היישומים "תיקון האיתחול" ו"שיחזור המערכת לנקודה קודמת" לא פתרו את הבעיה. מצב בטוח (safe mode) גם הוא לא עולה - נתקע בעת טעינת crcdisk.sys. פרטי הטעות לפי הודעת השגיאה בתיקון האיתחול: StartupRepairV2 AutoFailover 6.0.6000.16386.6.0.6001.18000 6 917518 xfe0 xfe0 0 2 WrpRepair 2 גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6000.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 תודה מראש על כל עזרה שתינתן!
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
עקב בעיה, אני מנסה לפרמט את המחיצה שבה נמצאת מ"ה (כדי להתקין מחדש),ומקבל הודעה: unable to format the partition , make sure the drive is switch on and connected מה ניתן לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה של WIFI אחרי שחזור מערכת עם התוכנה שבאה עם המחשב ויש גם כפתור יעודי לזה על המחשב למי שמכיר. טוב אז אחרי השחזור אני לא רואה שום סימן לסמל של הWIFI או בלוטוס כלום כלום. וזה קצת מתסכל כי זה נראה כאילו המחשב עושה לך בכוונה ועשיתי שיחזור בעבר מהתוכנה הזאת והכל עבד כשורה אני לא יודע מה קפץ למחשב לעשות את זה? בבקשה מי שקרה לו מוזמן לעזור וגם מי שלא אני אודה מאד!
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
נגיד אני רוצה להפעיל איזה סרט, מוזיקה, מסמך טקסט וקובץ אחר אני לוחץ עליו ואז המחשב קופא לכ-10 שניות ואז מפעיל אותו. המחשב דיי חדש לפני שנה, מעבד e6600 לוח GB 965P וזיכרון 2 ג'יגה דואל ודיסק קשיח 320 ג'יגה WD. אחרי שעולה הקובץ אפשר להפעיל עוד קבצים אחרים שעולים במהירות טובה, זה נראה אין פעילות של הפעלת קבצים אחרי כמה זמן כאילו הדיסק קשיח או משהו נכנס למצב המתנה כזה וכשמפעילים זה מחפש ומפעיל את הקובץ. בבקשה תגידו לי מה אפשר לעשות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
זו מצלמת לוג'יטק פשוה שעולה 100 ש"ח אבל לא תארתי שעד כדי כך גרוע רואים (עוד אחרי שניסיתי שם את כל האופציות!!) זו המצלמה http://www.logitech-online.co.il/contents/media/l_qc_express_3qt_med_res.jpg
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
בהודעה הקודמת שלי פרסמתי שאני לא יכול להפעיל מחדש לאחר שהחלפתי אך ורק את הלוח האם ללא פרמוט והציעו לי כאן בפורום הזה לפרמט בכל זאת וכך עשיתי ועכשיו אני אחרי הפרמוט והבעיה עדיין חוזרת על עצמה ואני שואל אם למישו יש רעיון איך לפתור? אם מישו יודע מה הבעיה אני מאוד אודה לו
-
- 14 תגובות
- 904 צפיות
-
-
מדובר בוינדוס XP. במהלך תקופה ממשוכת של חצי שנה בערך, לפעמים המחשב קורס ומופיע מסך כחול שרשום בו כך: A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL if this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. if this screen appears again, follow these steps: check to make sure any new hardware or software is properly installed. if this is a new installation, ask your hardware or software manufacturer for any windows updates you might need. if problems continue, disable or remove any newly installed hardware or software. disable BIOS memory options such as caching o…
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחשב חזרה מתיקון, אבל הוא תקוע בשלב DMI Pool Data Verifying. למחשב מספר כוננים, חיברתי את כולם, אך זו עדיין התוצאה. איך מתקדמים מכאן ? תודה
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-