עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הורדתי את הדרייבר של הac97 אבל אני לא מצליח להפעיל את המיקרופון ...למישהוא יש מושג ?

• 11 תגובות
    • 893 צפיות
  2. Started by sahargt,

מה המצב חברים בקיצור קניתי מחשב של HP ze 5460 USA יש לי בעייה עם התאורה של המסך שאני משתמש בסוללה האור חלש שאני מחבר לחשמל האור עובד כמו שצריך משהו אמר לי שיש בעייה עם האור האחורי אני לא יודע מה לעשות אני מקווה שתוכלו לעזור לי

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  3. Started by no43189,

אני לא יכול להיכנס ל-BIOS בגלל שיש סיסמה שחוסמת ממני להיכנס לBIOS ואני לא יודע אותה~ בכל מקרה איך אני מבטל את הסיסמה !!??????? :-* :-* :-*

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  4. קראתי פה תסטיקי, ואת איך לנתח את קבצי ה dump עם הסימנים ועם התוכנה WinDbg . אבל יש לי בעיה והיא... למה אני לא מצליח לטעון תסמנים לתוכנה, לפני שאני פותח את קובץ ה Dump בWinDbg ? אפשר ללחוץ RELOAD לטעינת הסימנים, רק אחרי שפתחתי תקובץ Dump , ולפי מה שאני רואה במדריך שם אני אמור לטעון אותם לפני פתיחת קובץ ה Dump . דבר שני, איזה קובץ של סימנים אני אמור להוריד מהאתר שם יש שם הרבה גירסאות יש X64 ויש 64bit לא ממש הבנתי מה ההבדל, אם אפשר קישור מדויק או הסבר בדיוק את מה להוריד (במקום שאני אטען מהאתר ישירות) זה נורא יעזור לי... תודה מראש =)

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  5. נכנסתי לראות משהו בYOUTUBE .. פתאום המסך נהיה שחור לשניה ושהוא חזר למצב הרגיל כתוב למטה ליד השעון במשולש צהוב NVIDIA Windows kernel mode driver version 258.96 מנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שחזור בהצלחה עכשיו למרות שהוא אומר שזה "בהצלחה" אני רואה את הסרטו ביוטיוב כמסך ירוק.. זה קורה על כל סרטון שאני נכנס אני רואה שניה ממנו ואז זה הופך להיות ירוק תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  6. Started by X-Style,

יש לי בעיה עם כרטיס המסך ATI X1300 512MB, המחשב מזהה אותו כאילו זה 256MB זיכרון ולא 512MB... למישהו יש מושג איך אני מסדר את זה? (מעבד AMD אגב..)

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  7. Started by nirrabi,

הממ סתכלו אני צריך עזרה עם משחק... CS.... אני משחק במפות של AIM ויורד לי ה FPS ל 20... במפות רגילות יש לי 100 FPS .... יש לי כרטיס מסך RADEON 9800SEries 256 mb agp עם דרייברים מעודכנים.... היה לי RADEON 9550 והיה לי 100 FPS קבוע בכל מפה זה משונה... תודה רבהה

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  8. יש לי בעיה עם הלפטופ, בדרך כלל אחרי זמן ממושך שלא משתמשים בו הוא עובד בסדר למשך כמה שעות, ואחרי כמה זמן פתאום הוא חוטף קריזה ובמקום להציג פיקסל "ריק" (כאשר יש נקודה שהיא שחורה לגמרי, ולא גוון של שחור) אז הוא מציג אותו כאדום במקום לכבות אותו/להציג שחור. בנוסף על כך, הוא נוטה להתכבות לאחר שימוש ממושך. העניין הוא שהוא מתכבה בדרך כלל רק כשאני משתמש בו... אם אני לא נוגע בו הוא יכול להמשיך לעבוד כמה יממות בלי להתכבות, אבל אם אני עובד באינטנסיביות (ביחוד כשאני מדבר עם כוסיות באייסיקיו, או אני אשכרה מוצא משהו מעניין לעשות) הוא מתכבה! לא הצלחתי לאמוד על הסיבות שגורמות לתקלה, אבל אני מקווה שנתקלתם במשהו דומה ואתם מכירים את העניין. תודה רבה לכולכם עריכה: יש מידע על הדגם של הלפ…

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  9. Started by hadash,

קניתי מחשב חדש ואני רוצה להתקין בו vista השאלה היא אם אני אמור לפרמט את ההרדיסק בפירמוט מלא? או שלא צריך בכלל לפרמט? ואיך אני מפצל את ההרדיסק שלי לשניים יש לי 250GB ואני רוצה 125 כל כונן...עשיתי את זה בעבר אבל שחכתי מישהו מוכן להזכיר לי?

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  10. שלום לכולם , המחשב שלי התחיל להתקע פעם בכמה ימים בשבועות האחרונים... לוח האם מדגם p55-us3L של GIGABYTE . המחשב בן 9 חודשים. פתחתי היום את המחשב ופירקתי אותו לגורמים וניקיתי כל גרגר אבק ועדיין המחשב ממשיך להשמיע את האזעקה. העלתי את ה"אזעקה" ליוטיוב : http://www.youtube.com/watch?v=apDTopeKvAE מה הבעיה? תודה על העזרה!

• 9 תגובות
    • 949 צפיות
  11. Started by oded900,

יש לי בעיה במחשב שבערך כל שעה המחשב מפעיל את עצמו מחדש אחרי מסך כחול שבכל פעם אני רואה שגיאה אחרת בפעם האחרונה זה היה בMEMORY MANAGMENT השגיאה הקריטית היא תמיד: The system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly. בKERNEL POWER חוץ מזה שגיאות רגילות באותו הזמן :בBUGCHECK The computer has rebooted from a bugcheck. The bugcheck was: 0x0000001a (0x00000031, 0x866ca950, 0x8a039000, 0x931c44ba). A dump was saved in: C:\Windows\MEMORY.DMP. Report Id: 112910-15927-01. ולפני כן 3 שגיאות שונות: The BITS service failed to start. Error 0x8007045B The Background Intelligent Tran…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by IlanF,

אני צריך עזרה למצוא פיתרון למסך כחול. unmountable_boot_volume קוד 0x000000ed (ox81ad5d98,0xc0000006,0x00000000,0x00000000) תמונה אני יעלה כשאני יוכל

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  13. כמו שאתם יכולים ליראות תמערכת שלי בצד לא צריכה להיות כל בעיה, אבל המחשב ליפעמים ניתקע המסך פשוט קופא ללא כל סיבה, גם בOC וגם ללא מישהו יכול לכוון אותי לכיוון מסויים מה יכול ליגרום לזה ?

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  14. Started by shahar07,

יש לי לוח אם של asus p5w delux הגרסא שלו היא 1901 אני מריץ אותו עם וינדווס ויסטא 32 ואין לי מושג אין אני מעדכן את הביוס, הורדתי את הקובץ עדכוןת לפי הגרסא שלי אך אני לא יודע איך עןשים זאת

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  15. Started by naknir,

אהלן חברים, יש לי עכבר Logitech MX500 והגלגלת שלו עושה בעיות עוד מכשרק התחלתי להשתמש בו: כשמזיזים את הגלגלת נניח באיטיות או צעד אחד בלבד, לרוב היא פשוט לא מזיזה את העמוד ... ואז כשמזיזים את הגלגלת יותר מהר וכמה צעדים אז העמוד זז יותר מדי וזה מעצבן לאללה... אני לא יודע למה זה קורה - בהתחלה חשבתי שאולי זה בגלל שחיברתי את העכבר לכניסה של העכבר ולא ל-USB אבל אז גיליתי שאני טועה כשחיברתי את העכבר ל-USB. הדרייברים והתוכנה של העכבר מותקנים כהלכה. מה עושים??? אני מקווה מאוד שתוכלו לעזור, המון תודה מראש, ניר.

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  16. סופ"ש מעולה לכולם. אז ככה המפרט שלי הוא כזה: מעבד- i7 3820 3.8MHZ סנדי בריג' לוח אם- asrock x79 extreme4 זיכרון- G.SKIL 1600MHZ 16GB DDR3 ספק- HCE 1200 דגם קוגר קירור- קרוסיאר H100 מארז- nzxt switch 810 כרטיסי מסך- זוג 6950 2GB פתוחים ל 6970+ כרטיס פיזיקה 460GTX 1GB אם שכחתי משהו תגידו לי. בקיצור ולעניין היום הגיעו אלי כל החלקים והתחלתי מהרכבה בהתחלה נתקלתי בבעיה שהמאווררים לא עבדו ופטרתי את זה. לאחר מכן לא הצלחתי לחבר את ה POWER LED וכל אלה, גם את זה פטרתי (אני חושב) המחשב נדלק ומגבי ללחיצה על הכפרות הפעלה, מה שמוזר לי אולי אני סתם אוכל סרט זה שצריך לחיצה רצופה של כמה שניות על הכפתור בכדי שהמחשב יכבה. עכשיו לבעיה הרצינית שלי, סיימתי לחבר הכל חיברתי את המחשב לחשמל ולמסך …

17. Started by dorratz,

שלום יש לי צורב 52X32X52 של לייטאון. עד היום הוא עבד בסדר גמור, אבל היום שניסיתי לצרוב משהו הוא פשוט לא זיהה את הדיסק. ניסיתי כמה מדיות, אבל זה פשוט לא זיהה כלום והתוכנת צריכה אומרת לי שוב ושוב להכניס מדיה. ניסיתי להכניס גם דיסקים רגילים של משחקים ותוכנות(כלומר לא מדיות ולא דברים צרובים) וגם אותם הצורב לא זיהה. הנורה הירוקה שלו סתם מהבהבת כמה רגעים ואז היא מפסיקה להבהב ושום דבר לא נטען, כלומר הכונן לא מזהה שום דיסק. מה אני עושה?

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  18. היי, לפני איזה יומיים נתקע לי המחשב אז לחצתי על כפתור הריסט ( הוא עושה לי לא מעט בעיות בזמן האחרון אז כבר תכננתי לפרמט אותו עוד השבוע ). בקיצור, אחרי הריסט רואים שה-WINDOWS עולה ואז יש מסך שחור וקו תחתון מהבהב ( כמו ב-WORD במהלך כתיבה ). מה בדיוק עלי לעשות??? והאם אני יכול להסתדר לבד או שאני צריך להזמין טכנאי??? תודה מראש, יובלץ

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. כל פעם שאני מפעיל סרט קליפ סרטון באינטרנט המחשב פשוט נתקע ממש והאפשרות היחידה היא לעשות רסטרט אם הכפתור שעל המארז, התקנתי תדריברים הכי חדשים של נוידיה ודרך אגב יש לי כרטיס מסך Geforce 6600 series . אני מתקין את המקודדים הכי חדשים ועדיין נתקע, ומה שמוזר זה שאם אני מוריד את הדריברים של נוידיה זה עובד אני יכול לראות סרטים אז ניסיתי להתקין דריברים ישנים וזה גם עדיין אותה בעיה ואפילו פירמטתי מחדש ועדיין לא יכול לראות אני כבר מתחרפן מזה בבקשה שמישהו יעזור לי..תודה מראש בבקשה עזרו לי !!!! תודה...........

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  20. Started by eurostar,

שלום, יש לי בעיה עם הארדיסק שלי ואני מקווה שתוכלו לייעץ לי איך ניתן לפתור תתקלה ותתנו לי קצת תקווה יש לי בעיה כלשהי בארדיק שאני לא מצליח לתקן אותה אז בעיקרון, המחשב לא מזהה את הארדיסק כלל ברגע המחשב נדלק הוא חושב ואומר תכניס ארדיסק ותסרט עכשיו בדקתי בביוסים והארדיסק לא מופיע שם אני חושב שהבעיה בסרט הנחושת שמתחבר למתכת שהוא עקום קצת, יכול להיות שהוא קיבל מכה קטנה :\ האם זה אומר שהארדיסק מת לגמרי? או שיש אופציות לחלץ את הקבצים משם? ? חשוב מאוד בבקשה תעזרו :-[

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  21. Started by itzik00,

שלום, הבעיה שלי כדלקמן : בני הקטן בן ה 5 הוא פריק מחשבים נכנס לאינטרנט מוריד משחקים ומפוצץ לי את המחשב בזבל. לפני מספר ימים הוא תקע את המחשב, אשתי שתחייה הורידה את המחשב בצורה ברוטאלית באמצעות לחיצה ארוכה על ה start כאשר חזרתי מהעבודה ניסיתי להדליק את המחשב אך המחשב ניכנס ל loop אני מקבל מסך כחול עם הלוגו של אינטל לאחר מכן מנסה לעשות אתחול וחוזר חלילה ניסיתי לעלות ב safe mode אותו סיפור, נכנסתי ל bios הדיסק מזוהה. פרקתי את הדיסק וחיברתי אותו באמצעות קבל מתח חיצוני ומחבר usb למחשב השני, הדיסק החדש מזוהה יש אפשרות לגשת לפרטישנים ולפתוח קבצים. למישהו יש רעיון מה הבעיה, ואיך לפתור אותה מבלי לפרמט את הדיסק ? תודה, איציק.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני צריך מישהו, שיעזור לי באופן פרטי, לפתור בעיה מאד מאד לא נורמאלית במחשב, בעיה שאני כבר סוחב שנה+, שמפריעה לבצע את העיסוקים שלי (אני מעצב - אתם יודעים איזה עוול זה לעצב בפוטושופ עם המחשב?), ואין.. אני נואש חבר'ה. מידע: "הסיפור המלא" - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=167576.0 אמרו לי להחליף מעבד, הבאסה שאחרי ההחלפה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=170743.0 אפשר גם להדריך כאן, אבל זה יהיה דבר קשה, כי אני מאמין שצריך לעשות כמה בדיקות. ד"א, אני מוכן להפעיל סיוע מרחוק.

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  23. שלום לכולם, קניתי מחשב חדש לפני כמה שבועות. שיחקתי משחק ופתאום הוא קרס, פשוט הראה לי את הסימן שיש כשאני מעלה את המחשב.. של gigabyte insist ultra durable. לא הבנתי מה הולך חשבתי שהמחשב משומה קרס ועושה ריסטארט והוא לא, לא נכבה פשוט נשאר במסך שחור.. חשבתי שזה ממש מוזר כי עכשיו קניתי אותו.. והוא פשוט לא העלה תמונה בפעמים הראשונות שניסיתי להדליק. אחר כך הוא עלה ונשאר על המסך שאמרתי בהתחלה, היה כתוב ללחוץ על f12 f9 בשביל להגיע לתפריטים שיש בהתחלה בהפעלה והוא לא הגיב.. העלתי תמונה של זה.. סליחה על האיכות אני עם פלאפון חלופי. עוד פעם כיביתי וזה עבר לי לחלון שווינדוס אמר לי שיש בעיה במחשב ושהם יעשו בשבילי ריסטארט. אחרי שזה עשה זה אמר שזה אוסף מידע ועשה ריסט שוב והגיע לתמונה שאני א…

• 15 תגובות
    • 4.2k צפיות
  24. Started by BandiT,

שלום, אתמול המחשב התחיל לעשות לי בעיות, מותקן עליו WINXP, כל פעם כאשר המחשב עולה עוד במסך של הלוגין, עוברות בערך 10 שניות והוא מאתחל את עצמו, וככה כל הזמן, ניסיתי לכנס לSAVE MODE, אך גם לשם הוא לא נכנס, בדיוק אותה תופעה, מתחיל לעלות ואז עושה אתחול. החלפתי זכרונות, כרטיס מסך, ספק כח. כל זה לא פתר את הבעיה. העלתי win mini מהדיסק של HIREN במקרה הזה לא היו אתחולים, הייתי שם קרוב לשעה, אבל כשניסיתי לעלות שוב את מערכת ההפעלה האתחולים לא חלפו. מה יכולה להיות הבעיה, מה עלי לעשות בשביל לפתור את הבעיה. תודה..

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. אהלן חבר'ה, אז זה הסיפור. ביום שלישי היתה נפילת מתח בבית, המחשב נכבה וכנראה משהו השתבש בהרד דיסק. כשניסיתי להפעיל את המחשב הוא עבר את הPOST אבל ברגע שהגיע לטעינת הXP הוא הראה את המסך טעינה לחצי שניה ואז מסך כחול לרבע שניה. מה שהבנתי זה שכנראה הנפילת מתח דפקה משהו או פיזית בהרד דיסק או בווינדוס. כשניסיתי לעשות התקנה מחדש לXP דרך BOOT עם הדיסק התקנה כתוב לי שההתקנה לא מצאה HD ולכן היא לא יכולה להמשיך. בקיצור היום אבא שלי לקח את ההרד דיסק לחנות שיתקנו אותו. האידיוט שם אמר שהHD בסדר..... ואז פירמט אותו!!! דביל מטומטם. טוב אז אבא שלי מביא לי את ההרד דיסק ואני לוקח את הדיסק של הXP ומעלה אותו בBOOT. בקיצור כשאני רוצה להתקין את הXP הוא אומר לי שהוא לא מזהה HD ולכן הוא לא יכול להת…

• 4 תגובות
    • 838 צפיות

דיונים חדשים בפורומים