עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Yosi123,

ככה קניתי מחשב חדש core i5 3570 gigabyte b75 8gb זיכרון כרטיס מסך: gf 8600 gt 1gb כרטיס ישן בקיצור מחובר לי יציאה אחת לכרטיס מסך DVI ויש לי בלוח אם יציאה של HDMI היציאה של ה DVI עובדת והיציאה של ה HDMI לא עובד מה עושים ? יש דרך להפעיל אותה ?

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  2. שאלה:האם הלוח Asus P4GD1 Intel 915P Socket 478 Motherboard יתאים למעבדהעובד על 400MHZ פס צדדי והאם הוא יתאים למארז מידי ATX?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  3. לפני שלושה שבועות הזמנתי לוח אם ומעבד דרך עובד אינטל שזה בא מארצות הברית שהרכבתי אותו הלוח אם היה תקול ויכול להיות שהוא שרף את המעבד ביצעתי את כל הבדיקות לוח אם מעבד אחר מעבד אחר עם הלוח שלי ושום דבר לא עוזר מעבד I7 לוח אם DH77DF מישהו יכול אולי לעזור לי ולהדריך אותי למי לפנות יש אחריות בין לאומית תודה מראש

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  4. Started by roihanouka,

יש לי בעיה כבר כחודש בכרום, מסיבה לא מובנת הכרום השתבש לי לגמרי, מציג לי אתרים לא ברורים כתוביות שעולות אחד על השני מצ"ב תמונה לדגומה מאתר MAKO בקיצור זה אני לא רוצה אפילו לחשוב לעבור לדפדפן אחר אבל עושה לי מלא בעיות אשמח לעזרה שלכם תודה

5. אני משתמש בתוסף הרבה זמן ולא היה בעיות אבל בזמן האחרון הוא נותן לי את השגיאה הבא מישהוא יכול להגיד לי איך אני מתקן את זה ומה הם רוצים בדיוק שאני יעשה A cookie associated with a cross-site resource at https://api.pinterest.com/ was set without the `SameSite` attribute. A future release of Chrome will only deliver cookies with cross-site requests if they are set with `SameSite=None` and `Secure`. You can review cookies in developer tools under Application>Storage>Cookies and see more details at https://www.chromestatus.com/feature/5088147346030592 and https://www.chromestatus.com/feature/5633521622188032.

6. Started by anorex,

מה קורה מקווה שהכל טוב בכל אופן יש לי מחשב נייד...של קומפם למי שיודע זה המחשבים הניידים שמכרו בקוסמוס. לא אני קניתי אותו הוא של חבר שלי והוא הביא לי אותו, שהוא הביא לי אותו היה עליו אקס פי והכרטיס קול היהמותקן הייתי חייב לפרמט בגלל מצבו העגום והתקנתי 2000. עכשיו אין לי קול במחשב אני יודע שיש התקנים של SIS במחשב כמו לוח מודם וכל מני דברים נכנסתי לאתר שלהם והורדתי את הדרייברים של הכרטיס קול ולא עובד ניסיתי את מזלי בעוד כמה דרייברים ולא עובד....אי אפשר מחשב בלי קול אז בבקשה תעזרו. תודה.

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  7. שלום לכולם שיחקתי במשחק NFS SHIFT בערך 4 שעות (דרך אגב יש לי X1950 PRO)אחריי ששיחקתי הרבה זמן המסך ניכבה שמעתי רק סאונד מקוטע כזה והייתי חייב לעשות ריסט ואיך שהמחשב עולה כל המסך ניהיה בהיר כזה ושהאייקון של הכרטיס מסך עולה הוא חזר לצבע המקורי שלו ולפניי זה לא היה לי את זה מישהו יודע ממה זה ואיך פותרים את זה?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  8. יש לי לוח של MSI דגם Combo 915p השאלה שלי האם דיסק SATA ו IDE יכולים לעבוד יחד ואם כן איזה הגדרות אני צריך להגדיר בביוס אשמח אם תוכלו לעזור תודה

9. יש לי כאן מחשב נייד Compaq evo n600c עם מעבד mobile intel pentium 3 1200mhz המכפלה אמורה להיות 133*9 אבל הcpu-z ו -everest אומרים שהמהירות הוא 797 והמכפלה רק 6 *133 רציתי להכנס לביוס לשנות אבל זה ביוס כזה מסכן שאין כמעט אפשריות לכלום מה עושים? תודה

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  10. Started by omer2704,

שלום לכולם. אני מנסה לכתוב במחשב וזה כותב לי Hi, Please Check this new facebook hacker here >>> http://www.onrakish.ru/ico/o.exeH האנטי וירוס שלי לא מזהה את הוירוס מה אני עושה?????

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. כמצויין בכותרת - יש לי מחשב AMD Athlon 1333mhz עם 512 RAM DDR-266 וכרטיס מסך מהתקופה שלו MSI StarForce 915 GeForce2 GTS PRO 64MB . אם מישהו יודע מה הם הדרייברים המומלצים לכרטיס מהדור הנ"ל ? ביוצעים\גרפיקה דרך אגב - הכרטיס מריץ לי על המערכת הזו ET בגרפיקה מלאה ב 800x600 בלי FSAA חלק לגמרי - חוץ מהקטעים של ההרבה פיצוצים שזה קופץ ךשניה. תודה מראש, ויטלי.

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  12. יש לי 8800GT ואני מנסה להתקין את הדרייבר שNVIDIA מציעה: 190.62_desktop_win7_winvista_32bit_international_whql אחרי ההתקנה לפי האתר של NVIDIA אני נשאר עם אותה גרסא ישנה ושום דבר לא מתעדכן. מישהו יכול לעזור לי? תודה רבה

13. Started by hotghost gaming,

מישהו יכול להמליץ לי מפרט למחשב גיימינג עם תקצוב 6500 שקל תודה למי שעוזר

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  14. נכון יש את הסרטונים שבאתר ynet? בחדשות שם נו.. הקיצר יש לי ראוטר edimax br 6104K יש לי רשת של שני מחשבים במחשב הבעייתי שהוא די חדש (פנטיום 4 3 ג'יגההרץ) מותקן אקס פי סרביס פק 2 אני לא חושב שהפיירוול של הווינדואז חוסם וגם לא של הראוטר כי במחשב השני הסרטונים עובדים ובמחשב השני גם מותקן סרביס פק 1 והוא מחשב יותר ישן פנטיום 3 600 כל אופן יש גם ווינדואז מדיה פלייר 9 במחשב הבעייתי וזה לא בעיה של קודקים לפחות כך נראה לי כי הוא נותן לי תתמונה הראשונה של הסרטון ואני מנסה לעשות "פלאיי" אבל הוא מנסה להתחבר רושם לי מתחבר ופשוט קופא לא זז בכלל כאילו. למישהו יש שמץ של מושג מה זה יכול להיות? דרך אגב ניסיתי להוריד תוכנה פרוצה של אינטרנט אקספלורר 7 על מנת לא לעשות עידכון כי אין לי תוכנה…

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  15. יש לי מחשב נייד של פוג'יטסו סימנס וקניתי אותו לפני חצי שנה בגרמניה ועכשיו הוא התקלקל לי המחשב עצמו עובד פיקססס אבל המסךך נהיה שחור כאילו הנורה נשרפה בתוך המסך אממ לא יודע איך להסביר את זה רואים ת'וינדוס חלשששש מאודד פליזזזזזז שמישו יעזור לי מהר כי דוד שלי מחר חוזר לגרמניה ואני יכול לתת לו אותה איתו והוא יתקן בחברה או שאני יתקן אותו פה בארץ אולי למישו הייתה הבעיה או מוכרת לו ויודע כמה תעלה התיקון בארץץץ

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  16. אחים שלי! אני כבר נואש! אני לא מצליח למצוא שום דריבר בשום מקום ל- Pinnacle MovieBox USB שלי. בדקתי את כל האתרים שיש בסטיקי אבל גם שם אין! בבקשה תמצאו לי כי אני כבר נואש הדיסק שלי פשוט הלך לאיבוד!

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  17. עשיתי פלאש לביוס עם הקובת awdflash.exe ועכשיו זה רושם לי תוך כדי העדכון image file is not original bios bios image file checksum not zero מה הבעיה ???

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  18. שלום לכולם יש לי עכבר של מיקרוסופט אופטי ויש לו שני אופציות לחיבור אחת USB ואחת ps/2 על ידי מתאם היה לי איזה בעיה במחשב הסרתי את הדרייבר של העכבר ואחר כך שהווינדוס עלה הוא רשם לי שהוא זיהה את העכבר של מיקרוסופט יש להתחיל את המחשב מחדש ואחריי זה הפעלתי את המחשב מחדש ובמנהל התקנים רשום שיש עכבר אבל הוא לא עובד ניסיתי לחבר אותו בUSB ושם הוא כן עובד מישהו יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  19. Started by n00kie,

לאחרונה אני מקבל BSOD לאחר זמן מסוים שאני משחק במשחקים (רנדומלית) בו כתוב - stop: 0x0000008e(oxc0000047,0x804fcef0, 0xb84cfa0c, 0x0000000) חיפוש בגוגל העלה רק ניחושים ולא תשובות. אשמח לעזרה ותודה מראש.

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  20. Started by Zeev86,

היי. ניסיתי לחפש פיתרון בגוגל אבל BCP2 עד BCP4 גוגל פשוט לא מוצא. אז אשמח אם אנשים יעזרו לי כאן. זאת ההודעה שקיבלתי במערכת ההפעלה: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: 1000007e BCP1: FFFFFFFFC0000005 BCP2: FFFFF800032C5615 BCP3: FFFFF880033BD698 BCP4: FFFFF880033BCEF0 OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\052511-21075-01.dmp C:\Users\Zeev\AppData\Local\Temp\WER-43009-0.sysdata.xml Read our privacy statement online: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Liran3331,

שלום, יש לי דיסק און קי שיש עליו תוכנה בשם 'DTE Launcher' שמגנה עליו עם סיסמא, כשאני יודע מה הסיסמא עכשיו כנראה שנכנס לדיסק און קי הזה סוס טרויאני כלשהו (ככה AVG טוען), ואני מעוניין לפרמט את הדיסק און קי הזה לגמרי כדי שגם התוכנה הזאת שמצפינה תימחק לגמרי... איך אני עושה את זה? :s05: מצורפת תמונה של המסך שאני מקבל כשאני מנסה להכנס ל-DOK

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  22. זה קצת דחוף. לפני כמה ימים שמרתי על דיסקט מסמכים חשובים של סבא שלי כי פירמטתי את המחשב שלו. עכשיו אני מכניס את הדיסקט וכשאני מנסה לפתוח אותו הוא אומר שהוא לא מאותחל ואם אני רוצה לאתחל אותו. אז כמובן שאני לא רוצה לאתחל כי הכל ימחק. מה אני יכול לעשות כדי לסדר? (זה לא פעם ראשונה שזה קורה לי) מה יכולה להיות הסיבה לבעיה זו? ואם אני אשים אותו נגיד במחשב שלי או אחר זה יפעל? בכל מקרה אם מישהו מכיר פתרון לבעיה הזו כתבו פה.. חשוב לציין שהדיסקט פעל בסדר כששמרתי את המסמכים וגם חשוב לציין שהוא לא היה חדש. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  23. אהלן. שמתי לב לאיטיות רבה במחשב והפירמוט המהיר לא כל כך עזר. החלטתי לעשות low level format. תוך כשעה המד הגיע ל18 אחוז וכך זה כבר עומד כשש שעות. האם יש דרך נוספת לתקן את הבעיה או שהפיתרון היחיד זה החלפת הדיסק הקשיח?

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  24. Started by rp,

שהתקנתי תווינדווס הוא הגביל לי את ההארדיסק ל-137 GB , יש לי הארדיסק של 160 GB הבנתי תזה משהו שהוא חייב לעשות כדי שלא יהיה בעיות ואחרי זה אפשר לשחרר את זה דרך הווינדווס איכשהו...אם מישהו יודע איך עושים את זה אני אשמח אם הוא יעזור לי... תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  25. Started by Xgil,

שלום, קניתי מחשב חדש amd 64bit 3000+ venice s-939 gigabyte GA-K8NSC-939 nForce3 ATI RADEON 9800PRO 128mb 256bit 2 כרטיסים של 256 בעצם שפועלים ב- DUAL עכשיו הבעיה שלי היא ככה: יש לי כרטיס זיכרון מיותר.. של 256 מחברה שונה. אני לא יודע אם כדאי לי להוסיף אותו למחשב ולהגדיל את הזיכרון ולהוריד את ה- DUAL או להשאיר אותו בחוץ... עכשיו עוד בעיה , אני לא יודע אם זה בכלל אפשרי להוסיף כרטיס של חברה שונה למחשב או אם זה בכלל ישתלם מבחינת הביצועים. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 475 צפיות

דיונים חדשים בפורומים