תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
תרחיש: בדיקה של 3dmark2003 רצה. לפתע לפני עליית מבחן אחד זה עוצר באמצע הטעינה שאיזושהיא סיבה (אולי חום).. מעשה: לחיצה על כפתור ריסט במחשב כי שום דבר לא הגיב. תוצאה: הדיסק הקשיח אתחיל להיות יותר רועש.. מה זה יכול להיות להיות? האם אני צריך לדאוג?
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
PCI Communitcations COntroller מחפש שעות לא מוצא . תודה אני ישמח אם תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
שלום!!! יש לי לוח אם ועליו 3 חריצים להכנסת זכרונות 2 מתוך שלוש הזכרונות תפוסים עם זכרונות של כל אחד 64MB sdram סך הכל יש לי 128sdram.... השאלה היא: אני יכול לשים בחריץ האחרון שנותר לי זכרון שלם של 128sdram וזה יהיה בסדר אם בשני החריצים האחרים יש לי 64sdram ??? תודה על הערזה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בקשר לכרטיס קול. חיפשתי בגוגל ובאתרים ולא מצאתי כלום.. =\ השם של הכרטיס קול הוא : analog devices ad1888 @ sis 7012 audio device ויש לי וינדוס אקספי פרו תודה!
-
- 11 תגובות
- 685 צפיות
-
-
הי, יש לי לוח אם מסוג Leadtek K7NCR18D, הוא עבד בסדר, עד שפעם אחת התחלתי התקנה של משהו (משחק), והוא נתקע. עשיתי לו ריסטרט. אבל אז רק המאוררים התחילו לפעול, אבל שום דבר לא קרה. כאילו אין שום דבר שמקשר בין החלקים. ניסיתי להחליף לוח אם וזה עזר. זה כבר פעם קרה לי עם הלוח אם Epox 8RDA3+ אבל אז הייתה לי אחריות ועכשיו אין לי. השאלה שלי היא אם זה אומר שהלוח הלך? דרף אגב - ניסיתי כבר לאפס את הביוס.
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה.יש לי מחשב חדש עם לוח אם GA-K8NXP-SLI של gigabyte. אבל ללוח אם אי אפשר היה להרכיב את הצ'יפ של ה-K8DPS (Dual power system) בגלל שהחלק התנגש עם המאוורר של ה cpu. השאלה שלי האם החלק נחוץ מאד? כי בחנות שקניתי אמרו לי שזה יעבוד מצויין גם בלי זה. המחשב כבר נתקע לי כמה פעמים כשהיה עליו עומס דיי גבוה, עומס כמו משחק מסויים ודברים כבדים אחרים. כל עזרה תתקבל בברכה. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם היה לי בעיה במשחק מייקרוספוט פלייט סימולטור 2004 שחלק מקבצי סאונד לא שמעו כי היה חסר לי מקודד בשם: adpcm (0x0002) Microsoft Corporation קודק זה בא עם ווינדוס אקס פי וקובץ אצלי כנראה נדפק אז קראתי מדריך באינטרנט ששם מסבירים איך לשחזר את הקודק הזה אז פעלתי לפי המדריך והכנסתי את הדיסק הפעלה של ווינדוס אקס פי והתקנתי את המקודד מחדש ועשיתי הפעלה מחדש לאחר ההפעלה מחדש ניכנסתי למנהל התקנים וראיתי שמופיע שם פעמיים AUDIO CODECS ולפניי ששיחזרתי את הקובץ זה לא היה מישהו יודע למה נוצר עוד אחד? האם זה משפיע על משהו? האם אפשר להסיר אחד מהם? תודה רבה לעזורים צירפתי תמונה למטה שמראה את הבעיה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
חברה אני צריך עזרה יש לי לוח אם של MSI K8N Neo4 Platinum nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 ורציתי לעדכן את bios למעבד כפול הליבה,כאשר התקנתי את העידכון בוינדוס באמצע ההתקנה ביקש ממני לשמור איזה קובץ על דיסקט ושמרתי אותו על המחשב כי אין לי פלופי. כאשר הפעלתי את המחשב הוא לא נותן למערכת לעלות. אני חושב שצריך את הקובץ. ההודעה שרשם לי זה: windows could not start because the foollowing file is missing or corrupt: windows root:\system32\hal.dll please re-install a copy of the a bove file תודה לכול העוזרים. הסתדתי כבר,לקחתי את הארדיסק שלי לחבר והחלפנו את הקובץ HAL.DLL.
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם של פי סי פרטנר אפולו פרו 133 מגה הרץ מעבד פנטיום 3 733 מגה הרץ זיכרון 512 זיכרון SDRAM עם צי'פסט של VIA ויש לי כרטיס מסך ATI RADEON 9250 והורדתי מזמן את העידכון לצי'פסט דרך את האתר של VIA עכישו הורדתי את הקובץ שנקרא Retro chipset VIA 4in1 drivers והמחשב עבד סבבה אז ראיתי שהם הכניסו לא מזמן את החבילה VIA HyperionPro Driver Package והתקנתי אותה מאז משחקים עובדים לי קצת פחות טוב אני לא יודע אם זה קשור לפעמים הכרטיס מסך מתנתק והמסך עובר למצב המתנה האם זה קשור? השאלה שלי האם החבילה של הפרו מתאימה לי או שכדאי להסיר אותה ולהתקין מחדש את ה4IN1 הפשוטה? הנה הלינק לאתר http://www.viaarena.com/default.aspx?PageID=420&OSID=1&CatID=1070 איזה גירסה לדעתכם…
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום היום קניתי עכבר חדש (של TEAC) חיברתי אותו אבל הוא לא פועל! בהוראות כתוב שצריך להשתמש בדרייבר אבל לא קיבלתי שום דרייבר. אני חייב עזרה זה דחוף!!
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום מקווה שתעזרו לי במציאת פתרון, לפני כשנתיים וחצי מכרתי אייפון 4, והורדתי את כל התמונות והסרטים טיולים משפחתיים וכד' והיו המון לדיסק קשיח משני במחשב ששימש לגיבוי ואיחסון ושם גם שמרתי וגיביתי את התמונות מהמצלמה הרגילה שלי, ותמיד יכולתי לראות אותם ולפתוח את הקבצים, לפני כחודש המחשב שבק חיים הוצאתי את הדיסק הקשיח שמתי אותו המחשב השני (עם וינדוס שמונה) הכל תקין מצליח לפתוח את כל הקבצים חוץ מהתקייה של התמונות שהורדתי מהאייפון, אני יכול להיכנס לתקיות אבל רושם לי שצריך לקבל אישור בעלים או הרשאת מנהל לא מצליח לפתוח שום קובץ או להעביר, ויש לי שם תמונות של הילדים ממתי שנולדו, תעזרו לי בבקשה, אם זה עוזר שם התקייה וכל הקבצים בתוכה רשומים בירוק, אין לי מושג למה תודה מר…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב pentium 4 1.7ghz זיכרון 256 sdram 133mhz כרטיס מסך gforce440mx לוח אם : jw-I405 pentium 4 (intel 845 מרכיב קירור מהלוח אם התפרק ולכן עליי לקנות לוח אם חדש רציתי לקבל המלצות ללוח אם חדש לחבר למחשב אין צורך בלוח אם יקר או מתקדם יותר מדיי כי בכל מקרה אני חושב לקנות מחשב חדש בקרוב תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 780 צפיות
-
-
היי... יש לחבר שלי בעיה עם המחשב והיא הולכת ככה: 1. כשהוא מנסה להפעיל משחקים-ברגע שהוא נכנס למשחק המסך הופך לשחור והמקלדת לא מגיבה והוא חייב לעשות ריסט למחשב על מנת להשתמש בו שוב... 2. כששני נגני מדיה פועלים ביחד (סרטים או מוזיקה), כתוב שהמסך נכנס למצב שינה והמקלדת לא מגיבה וקורה אותו הדבר. אז השאלה שלי - האם מישהו יודע מה הגורם לבעיה? למישהו זה קרה פעם? אני חושב שזה קשור לכרטיס מסך אבל הדרייברים של הכרטיס מסך מעודכנים והכל בסדר... הכרטיס מסך הוא 5600FX של NVIDIA 1GB זיכרון מערכת הפעלה WINDOWS XP PRO תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס ובטעות מחקתי את המחיצה בכונן G שהיה בו 160GB , הורדתי את get data back for ntfs וזה הביא לי רשימה של כל מה שהיה לי בכונן לפני הפרמוט, מה אני עושה עכשיו? אני לא יכול להעביר את זה לכונן אחר כי יש לי רק עוד אחד של 60GB ומה שאני משחזר הוא 160GB ) 151GB בשימוש), מה אני עושה עכשיו ? עריכה: המצב השתנה, אז אל תשימו לב להודעה הראשונה (כי היא לא קשורה למקרה)
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
שלום לכם, אז אני משתמש חדש - כן מגיע לי מזל טוב ;D קרה לי דבר מוזר... לפני מספר ימים חזרתי למחשב אחרי כמה שעות שלא נגעתי בו והמחשב היה תקוע ולא השתחרר. לאחר בדיקה גיליתי כי הרד דיסק אחד תוקע לי באופן קבוע (מאותו רגע) את המחשב וניתקתי אותו. אבל על עוד שתי הרד דיסקים אחרים נימחקו לי המחיצות שלהם. אני מקווה רק שלא נימחק החומר או שאני יוכל לשחזר אותו אחרי שאני ישחזר תמחיצות. בעקרון לא אמור להיות הרבה בעיה כי היה לי רק פרטישן אחד אבל הוא נימחק ואני לא רוצה ליצור חדש אלה לשחזר את מה שהיה כדי שיהיה לי יותר קל לשחזר תתוכן שהיה לי על ה HD תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
מצאתי היום מצלמה ישנה אבל לא מצאתי את הדיסק שלה... חיפשתי באתר לש החברה ולא מצאתי המצלמה היא 320s umax dc astra pix
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
קניתי צורב החיבורים שלו זה IDE עכשיו יש לי במחשב הארדיסק שמחובר על כבל נפרד וכוננן סידירום שמחובר על כבל נפרד. עכשיו איך אני אמור לחבר את הצורב כאילו איזה חוט לחבר אליו ואת הג'אמפרים איך לשים אותם? איפה לשים אותם? תודה רבה מראש תודה לכל העוזררר
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מחשב חדש, AMD 64 3000 היום שחזרתי הביתה המחשב לא נידלק ושהוא כן אז הוא ניתקע במסך הראשון (המסך של הכניסה ל BIOS) ליפעמים הוא לא קולט את המסך אנא עזרו לי, בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
טוב תקשיבו בניתי מחשב שאמור לעבוד בצורה מטורפת שילמתי הרבה על החלקים ומשהו לא זורם לי בגיימינג.... אם מישהו יוכל לעזור לי אני מאוד אודה לו... דרך אגב עשיתי רייד לשני כונני SSD של 60 ג'יגה, חבר שלי אמר לי שזאת יכולה להיות הבעיה.... אני ירשום את המפרט ואם מישהו יוכל לעזור לי אני מאוד אודה לו.... intel 'core i7 3820 gigabyte x79-ud5 ddr3 8 mbyts 2133 mhz 1000w high power שני כרטיסים עשיתי קרוספייר - 2hd 7970 ghz edittion
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
בעיה מוזרה יש לי מהירות 12 מגה בפועל מהירות גלישה 2.5 הורדה 0.5 העלאה הוינדוס xp לא נכנס לאתרים בסיסיים כמו גוגל יוטיוב וכדומה בהעלאת safe mode with networking קיבלתי שגיאת bad pool called יש למישהו רעיון ? בעית כרטיס רשת או בעיה בוינדוס ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם חברה יש לי שאלה! קניתי מאורר של ZALMAN דגם VF 2000 והחיבור שלו זה רק שלוש פינים ולא 4 מישהו יודע איפה אפשר למצוא מעביר מ3פין ל4 אם יש דבר כזה בכלל חייב עזרה דחוף בזה או שאולי יש פיתרון אחר יש לי כרטיס מסך 8800 GT מעבד 6750 6GB זיכרון 3 הר דיסק מערכת הפעלה וינדוס 7
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
הורדתי תוכנה שקוראים לה aflash זה תוכנה שאמורה לעדכן לי את הביוס בגלל שיש לי בעייה במתחים ובביוס שיש לי לא מצאתי שום דבר שקשור לזה עכשיו התוכנה אומרת לי לבדוק את ה גירסא של הלוח אם : " To determine the BIOS version of your motherboard, check the last four numbers of the code displayed on the upper left-hand corner of your screen during bootup " ויש לי את התוכנה cpu - z אז רציתי לדעת איפה אני בודק את זה בתוכנה אם אני יכול בכלל .. אם אפשר תמונה זה יהיה טוב למה מה זה לא בא לי להרוס תמחשב .. תודה
-
- 7 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של 975X GIGABYTE עם 1GB DDR2 וקניתי עוד גיגה שתי סטיקים כל אחד 512MB DDR2 זה זיכרון ECC לא כמו מה שיש לי עכשיו עכשיו אני בא להתקין אדום לאדום בלוח אם והסטיק ה1GB בצהוב בדיוק כמו שצריך להיות עכשיו אני מפעיל את המחשב הוא נדלק אבל המסך לא. ומקודם לפני שהמסך היה נדלק המחשב היה עושה קול של ביפ (לפני התקנת הזיכרונות החדשים) אז בקיצור תעזרו לי איך להתקין את הזכרונות תודה רבה לעוזרים ובבקשה אם אתם יודעים את תגיבו זה חשוב מאוד תודה!
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
היתה לי סיסמה בbios ושככתי אותה אז הוצאתי את הבטריה והסיסמה נעלמה אבל ברגע שאני מפעיל את המחשב הוא רושם לי את ההודעה הבעה system hardware abnorl,press any key to continuw עכשיו זה מצפצף כמה שניות ואני לוחץ אנטר ו win עולה לי אבל לו מגלה את הcdrom אני לו יודע אם הבעיה הזו כשורה לבעיה שרשמתי מקודם
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
ניסיתי הכל הכונן עצמו הוא כבר מכיווץ לשני כוננים ל-D וגם ל-E. נכנסתי לניהול דיסק לא נמצא. אבל אני נכנס למחשב שלי בצד מופיעה לי סמן קטן שבעבר הוא היה, ניסיתי עם תוכנות כמו TogetherShare Data Recovery 7.1 וכדומה... עדין אין..... לא מה לעשות??????
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-