תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
יש לי הארד דיסק חדש. חיברתי אותו והמחשב מזהה חומרה חדשה אבל אני לא רואב אותו במחשב שלי. אני יודע שאני צריך ללכת למחשב שלי ואז ל-MANAGE אבל מה אני עושה אח"כ?
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
ראיתי את המכשיר הזה באיזה חנות... דרכו מנגנים מוסיקה (כנראה על ידי סטריימינג) מעניין אותי לדעת אם מישהו מכיר את המוצר ואם כן מה שמו ואיפה אפשר להשיג כזה..... תודה רבה לכל העוזרים....
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
קיבלתי ממישהו לוח ומעבד הלוח של ג'יגהביט והמעבד סלרון 1GB אני רוצה לדעת מה הדגם של הלוח איך אני יכול לדעת ויש לי בעיה קטנה בחיבור של הלדים והמפסקים כי אין לי את החוברת אבל יש איזה סרטוט על הלוח עצמו אבל לא הכי ברור מה אני יכול לעשות בכלל מהמחשב הזה אני יודע שהוא לא משהו יש לי גם כונן DVD, והראד דיסק של 8 גיגה מה שחסר לי זה רק זיכרון הכרטיס מסך OB
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי לפני כחודש זכרונות מסוג sumsung 2x512 registerd בשביל המערכת הדואלית שברשותי. אחרי שהגיעו הזכרונות לא היה כתוב עליהם שהם מסוג REGISTERD היה רק PC2100 . וכשהתקנתי אותם המערכת התחילה לצפצף כאילו לא מותקנים זכרונות,ואחרי כמה נסיונות המערכת אכן פעלה אבל ב ASUS PROB הראה שאלה לא זכרונות ECC . שלחתי אותם לחנות שקניתי מהם את הזכרונות בשביל שיחליפו אותם ,ואחרי שבועיים בהמתנה קיבלתי זכרונות מסוג GET ,וכשהתקנתי אותם המערכת התחילה לצפצף שוב . השאלה האם למישהו יש מידע לגבי זכרונות אלו ואיך אפשר לבדוק אותם דרך פורום זה ולדעת את האמת. אגב גם אלה דרך ASUS PROB הראו שהם לא ECC/ תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מצרף תמונות של החוטים ושל מפרט הלוח אם מישהו יוכל להגיד לי בדיוק איפה כל חוט אמור להתחבר אני מאוד יודה לו .כמו כן יש שם USB78 וUSB56 לאיזה מהם לחבר? ועוד שאלה :ה האם יכול להיות דבר כזה בעולם שכרטיס מסך שורף לוח אם ? נשרפו לי 2 לוחות לאחרונה והדבר היחיד המשותף שאני יכול לחשוב עליו זה הכרטיס מסך ... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי שני הארד דיסקים אחד עם מערכת הפעלה שהכל עובד בה טוב והשני עם מערכת הפעלה אבל יש איתה בעיות אני רוצה לחבר את שני ההארד דיסקים למחשב שלי אבל שתעלה מערכת ההפעלה מההארד דיסק שלי, שעובדת טוב. איך אני מחבר את זה? מה להגדיר כמאסטר וכ slave? והג'אמפר? לחבר את שני ההארד דיסקים על אותו כבל?
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. אם אני לא טועה הכבל serial ata הוא כבל שיכול להחליף את כבל IDE שמחובר להארד-דיסק. עכשיו יש לי את הכבל הזה והוא בא עם הקופסא של הלוח אם( abit IS-7) וגם בא עם דיסקט התקנה יש לי הארד דיסק: Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD ואני לא מוצא חיבור של serial ata כזה בדיסק קשיח.מישהו יכול לעזור לי ? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
הנה תמונה של הלוח: http://www.2send.us/uploads/69a2069a49.JPG הנה תמונה של הכבלים: http://www.2send.us/uploads/5863c85d50.JPG הבעיה כזאת: את הUSB האחרוי חיברתי כרגיל והול עובד טוב. עכשיו איך אני מחבר את הUSB הקדמי? בגוגל יש מדריך של הלוח שלי (אני לא יכול לעלות כי אי אפשר - יש פה הגבלה). החוטים מפוזרים וזה בעייתי מה אני צריך לחבר ולאן? בנוסף לכך רציתי לדעת מה זה ה SPEAKER הזה ומה הוא עושה?
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי במארז: 3 מאווררים, ניאון, פלופי, דיוי די , צורב, ראדון 9800 פרו, הארד דיסק, עכשיו אני צריך לחלק את החלקים הנ"ל לשתי קבוצות (יש 2 חוטים מהספק שמיועדים לדברים האלה) אז לאיזה 2 קבוצות לחלק על מנת שלא יהיה עומס וכדי שהכל יפעל ... ?? יש לי ספק 400 ומעבד 3 ג'יגה הרץ... בבקשה תעזרו לי...
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני רוצה להרכיס אותו לבד, עכשיו יש לי בעיה קטנה- לאן אני מחבר את החוטים של המארז (כפתור הדלקה, ריסטרט, נורה ירוקה ונורה אדומה) מצורפת תמונה של הלוח אם אודה לכם אם תגידו לי לאן לחבר כל חוט. תודה לעוזרים http://img225.imageshack.us/img225/962/asrockfi4.gif [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
לאן מחברים את החוטים של המארז (כיבוי הדלקה ריסט) POWER LED POWER SW RESET SW HDD LED http://img152.imageshack.us/img152/7650/systempanelheaderze6.jpg על ה-PS2_USB_PWR1 Jumper יש ג'מפר שנמצא במצב 5VSB+ זה בסדר ? ולאן צריך לחבר את ה-USB יש 2 יציאות על הלוח USB67 ו-USB45
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה של MSI ואין לי כל כך מושג איך מחברים את הכבלים. יש לי בכרטיס חיבור RCA (מין בננה כזאת) שאותה אני בטח מחבר לטלויזיה בשביל ה-VIDEO (יש לי גם בכרטיס יציאה SUPER VIDEO אבל אין לי בטלויזיה חיבור כזה) אבל אין לי מושג איך אני מחבר את ה-AUDIO כי בכרטיס איפה שה-AUDIO IN יש לי חיבור דק יותר כמו של אוזניות אז איך אני מחבר את זה לטלויזיה?
-
- 6 תגובות
- 599 צפיות
-
-
לאחרונה יש לי בעיה שברגע שאני מחבר התקני USB הוא מציג לי הודעת שגיאה ולפעמים גם כותב לי הודעת שגיאה משהו עם POWER....
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש לי סי.די.רום, צורב, פלופי וכונן קשיח. עכשיו הצורב מחובר עם כבל IDE ואז ללוח האם הסי.די.רום מחובר לכבל IDE שמחובר גם לכונן הקשיח ואז ללוח האם הפלופי מחובר לבד עם IDE משלו הסי.די.רום מוגדר בסלייב בחיבור עם הכונן קשיח עכשיו רציתי לדעת אם זה היה חכם לחבר בכבל IDE את הסי.די.רום ואת הכונן קשיח ביחד? לא היה עדיף לחבר את הצורב ואת הסי.די.רום ביחד והכונן הקשיח לבד? דרך אגב הסי.די.רום עושה מלא בעיות והוא לא יכול לקרוא דיסקים (כבר מהיום הראשון שקניתי את המחשב), אז יכול להיות שזאת הבעיה.
-
- 11 תגובות
- 829 צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש ואת רובו הגדול כבר הרכבתי. הדבר היחיד שלא הצלחתי לחבר עדיין זה את ספק הכוח למערכת הקירור של המארז. המארז שרכשתי - Antec GX500 Window: http://store.antec.com/gx-series/gx500-window.html הספק שרכשתי - FSP Hydro X 650W 80 Plus Gold: http://www.fsplifestyle.com/PROP163000633/ הבעיה היא כזאת: מערכת הקירור אמורה להתחבר לספק בחיבור MOLEX זכר. העניין הוא שגם בספק יש לי רק MOLEX זכר ואין לי בכלל חיבורי נקבה. משמע אני צריך לחבר שני MOLEX זכר אחד לשני, אז אני בעצם צריך מתאם מMOLEX נקבה - לMOLEX נקבה. חיפשתי בכל חנות אפשרית מתאם כזה אבל לא מצאתי. האם קיים דבר כזה ויש לי אפשרות לקנות אותו בארץ ולא לחכות חודש עד שיגיע מחו"ל? …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לכרטיס קול שלי (שהוא מולחם על הלוח NF7) מחוברת מערכת סטריאו רגילה 2 ערוצים שחיברתי אותה דרך כבל של שתי בננות ליציאה של אזניות. הבאתי היום סאבוופר של אוטו 300W ומגבר ביתי של 270W את סאב חיברתי למגבר ואת המגבר לחיבור של המיקרופון בכרטיס קול ובכרטיס קול הגדרתי עדיין לא שומעים דרך הסאבוופר לא מוזיקה לא סרטים ולא משחקים פשוט לא עובד. עשיתי את אשף הגדרה של כרטיס קול הגעתי לפה שמעתי את הצליל דרך הסאבוופר ולחצתי YES ואז הגעתי לפה ואני לא שומע כלום דרך הסאבוופר לחצתי NO בסוף הוא הגדיר לי את זה ככה ועדיין לא שומעים דרך הסאב שום דבר. הבעיה לדעתי היא רק עיניין של הגדרה נכונה.. בבקשה תעזרו לי !
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ASUS P5B DELUXE וספק של ENERMAX LIBERTY 400W, גם בספק וגם בלוח יש אפשרות לחבר בחיבור ATX 4PIN או EATX 8PIN. איך אני צריך לחבר? ומה ההבדלים?
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בחילוץ קבצים ואני מקווה שזה פתיר. במחשב שלי מותקנת מערכת הפעלה WIN10 PRO 64BIT על SSD 128GB. מלבד הSSD יש לי 2 כונני HDD שאחד הוא 1TB והשני 3TB. בSSD (כונן C) נשאר לי 17GB פנוי וכאן מתחילה הבעיה. יש לי קבצי RAR בכונן של ה3TB בתוכם ישנו קובץ ששוקל כמעט 80GB. אם אני מנסה לחלץ את הקובץ לאחד מכונני הHDD (שכמובן יש בהם מקום פנוי) אני מקבל שגיאה שהכונן מלא מהסיבה שבכונן C אין מספיק מקום בכדי לספוג את החילוץ הזה. חשבתי שיעזור לי אם אתקין תוכנה לחילוץ קבצים באחד מכונני הHDD אך זה לא עזר. יש לכם איזו עצה טובה?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משתמש בשלושה רזולוציות עם המסך שלי: 1024X768 על תדר רענון 85 800X600 על תדר רענון 100 640X480 על תדר רענון 120 כשהמסך עובר לרזולוציה 640X480 אז התמונה לא מוצגת על כל המסך האם יש דרך לכוון שכשאני עובד בשלושת הרזולוציות האלה אז התמונה תהייה על כל המסך? וד"א אני משתמש בPower Strip
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
יש לי אוזניות שיש להן חיבור USB בלבד ורמקולים בעלי חיבור שמע, אני רוצה לאפשר שמע בשניהם ב-זמנתי. יש אפשרות כזאת? כרגע אני מצליח רק שאחד מהם יעבוד ברגע נתון.
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי תמיפרט בצד ושמתי לב שהכרטיס שלי מכוון על 4 ולא על 8 למרות שהלוח והכרטיס תומכים ב8 ואני לא רואה בביוס של הלוח אפשרות לכוון תAGP דרך אגב הביוס של הלוח והכרטיס מעודכנים בגירסה האחרונה וגם הDX והדריבר
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
טוב אז עזרתם לי עם הספיי וור שלי וגם לחבר שלי יש בעיה דומה ואולי בא לכם לעזור גם לו...... הספיי וור שמופיעים אצלו הם search bar,yupsearch,search miracle,search assistant אמרתי לו גם להריץ סריקה שאני זוכר שאמרתם לי להריץ ולצרף את הקובץ אז הוא מצורף להודעה..... תודה מראש לעוזרים...... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
קניתי htpc חדש עם לוח GA-73PVM-S2H http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=2691 עכשיו אני מעביר בביוס למצב AHCI ושם בBOOT את ה-CD ראשון, אבל זה עושה לי בוט ישר לדיסק השיח ולא לדיסק. כשאני במצב IDE רגיל בלי AHCI אז זה כן עושה בוט לCD, אז התקנתי ככה ואז התקנתי את הדרייור AHCI של Nvidia ידנית במערכת הפעלי כי זה לא מתקין אוטומטי ואז שאני מפעיל מחדש ומעביר ל AHCI הWINDOWS לא עולה וניתקע מה אפשר לעשות כדי לעבוד במצב AHCI כמו שצריך? ולמה שאני מפעיל AHCI הביוס לא פונה לCD בבוט? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
הי, אני מעוניין למזג את פרטישנים E עם D תודה : )
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
קודם שלום לכולם אני חדש פה בפורום =] אני רוצה לדעת איך אני עושה לאן (רשת) בבית בין שני מחשבים ובלי סיו'ץ ובלי ראוטר. ככה רגיל מחשב למחשב אני רוצה שרק מחשב אחד יהיה עליו המודם והשני פשוט יהיה לו אינטרנט דרך המחשב הראשי, איך אני עושה את זה, אולי יש פה מדריך באתר ,אני לא מצאתי ~תודה למי שעוזר~
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-