תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי שאלה: קרתה תקלה במחשב (החדש, 10 חודשים) שלי. הבעיה היתה בעיית חומרה (לוח אם דפוק). עד עכשיו עברו חודש וחצי מהיום בו הכנסתי אותו לתיקון במעבדה. כנראה שיקח זמן של כחודשיים עד התיקון. האם זה זמן סביר לתיקון של מחשב באחריות, כאשר אנו יודעים כי הבעיה היא בעית חומרה בלבד? (הכונן הקשיח מפורמט). האם חודשיים זה זמן הגיוני? אני מבקש, אם אפשר שמי שעונה לי גם יציין מה ההשכלה הפורמלית שלו בענין (טכנאי מחשבים, עובד בחנות מחשבים וכו'...). אני רוצה לצטט את זה אם אחליט לתבוע אותם בעתיד... תודה מראש לכולם! מוטי.
-
שלום רב, יש לי נייד ללא שם (נקנה בזמנו ביאמ-סאן) תוכנת everest אומרת שיש לי לוח clevo 650 ותוכנות אחרות אומרות שיש לי לוח sis 650 כך או כך לא מצאתי מפרט תכני חד משמעי שיכול להגיד לי בודאות: באיזה סוג זכרון הלוח תומך, עד איזה גודל ובאיזה מהירות? (את סוג הזכרון שמותקן כרגע אפשר לראות בתמונות) אשמח לכל עזרה בנושא.... תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 כוננים. אחד 3 טרה, הגדרתי אותו על GPT והמרתי לדינאמי, במטרה לאחד אותו דרך 'ניהול דיסקים' עם הכונן הנוסף, גם הוא 3 טרה. הבעיה היא כזו: כונן 3 טרה, עליו 100 גיגה לכונן C - מערכת הפעלה, והוא נותן לי רק 2.5 טרה לפתוח ולהגדיר. עוד 700 ג'יגה הוא בכלל לא נותן לי. כמובן שאת ה2.5 טרה הוא לא נותן לי לאחד עם הכונן של ה3 טרה.. זה מחשב ריק לגמרי, בלי חומר, כך שאין לי בעיה למחוק כוננים ולהגדיר מחדש... מצורף תמונה עם הכוננים. מה עושים?
-
- 13 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! עד היום גלשתי דרך חייגן וכעת אני רוצה לעבור לגלוש דרך ראוטר. האפשרות הראשונה היא לקנות ראוטר באופן פרטי והאפשרות השנייה היא להחליף את המודם אצל ספק התשתית בראוטר. מצד אחד אם אקנה ראוטר באופן פרטי אני חושש שבמידה שבמידה ותהיה לי תקלה בגלישה ספק התשתית יסרב לתת לי תמיכה טכנית בטענה שהראוטר נקנה באופן פרטי והוא לא מחוייב לתקן בעיות שנובעות מציוד שלא שלו .מצד שני אם אני אקח את הראוטר מספק התשתית הוא רוצה תוספת תשלום חודשי נוסף עבור הראוטר (הוא טוען שהתעריף עבור אינטרנט עם ראוטר גבוה מהתעריף של אינטרנט עם מודם. מה אתם ממליצים?
-
- 13 תגובות
- 13.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, המחשב התחיל להיות ממש איטי, הרצתי כבר פעמיים את תוכנת האנטי וירוס NOD 7 וגם את CCLEANER עשיתי ריסטרט ושום דבר לא עוזר, ה iexplorer כמו שאפשר לראות בתמונה נפתח כמה פעמים ויש עוד כל מיני קבצי רוגלות שמשום מה לא נמחקים בהפעלת ה CCLEANER וכל אלה כנראה גורמים לאיטיות של המחשב. יש למישהו אולי פתרון?? http://up402.siz.co.il/up2/mqmzznmdguxy.png' alt='mqmzznmdguxy.png'>
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה : הייתי צורב (LITEON 52X32X52) להנאתי בסבבה בנירו 6 ULTRA EDITION עד שיום אחד התוכנה התחילה לדפוק דיסקים ....סתם ככה , בלי שום סיבה מוחשית , לפחות לא כזו שיכולתי לראות אותה ... אז הוא דופק לי דיסקים (BENQ 48X) ב-40% לפעמים , ב-30% לפעמים , ב-60% לפעמים אבל הוא תמיד דופק בשלב מסויים . הוא עושה לי את השגיאה : WRITE ERROR INVAILD WRITE STATE COULD NOT PERFORM ENDTRACK אני במצב ממש רע....המקום הפנוי בהרדיסק שלי נע בין 0 קילובייט ל-300 מגהבייט (WD 40 GB) . עזרה , בבקשה .
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אחרי יום עבודה ארוך ישבתי על המחשב כדי להירגע קצת,אבל באמצע שעבדתי עליו הוא נכבה בפתאומיות!! הוא אפילו לא כתב לי "מערכת WINDOWS מבצעת כיבוי..." אלא ישר הוא התכבה. עשיתי בדיקת זיכרונות ולא מצאתי שגיאות יש מצב שהספק כח נדפק? תודה לכולם.
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב שלי עושה בעיות בזמן האחרון, כשאני משחק משחקים לא כבדים במיוחד, כמו קוד4 וL4D בהתחלה יש לי כמה דקות של משחק, ואחרי משהו כמו 10 דקות המשחק מתחיל לזוז בתקיעות עד שהוא לא קופא לחלוטין ואני צריך לעשות ריסטרט. גם אם אני מספיק להכנס למנהל משימות ולסגור את המשחק, כל המחשב ממשיך להיות תקוע ואני צריך לעשות ריסטרט. חשבתי אולי שזה קשור לעובדה שהמחשב מלא אבק, אבל גם אחרי שניקיתי את האבק והמחשב נקי לחלוטין עדיין יש לי את הבעיה.. המפרט שלי הוא: E8400 - בלי OC 4GB RAM HD4870 - חשבתי שזה קשור לטמפ' של הכרטיס, הוא על 55-60 במאמץ, אז זה לא קשור. CM Elite 334 550W PSU לא ג'נרי שמתי לב שהטמפרטורה של המעבד במנוחה היא 47 מעלות, זה לא יותר מדי? אני עם ווינדוס XP ועם 32ביט. צילמת…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. ברשותי צורב אסוס מדגם crw-4824A במהירויות 52*24*48 . הבנתי שבמהירות כזאת אני אמור לצרוב דיסק של 700 מגה בערך ב 3 דקות,בפועל אני צורב דיסק כזה ב 6 וחצי דקות . יש לציין כי ניסיתי דיסקים שונים ועדיין לוקח לי כ 6 דקות לצרוב דיסק . רציתי לשאול מה הבעיה ואיך לתקנה,והאם עידכון קושחה יעזור? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש ברשותי כרטיס מסך בדגם 9600GT ובזמן האחרון כשאני מדליק את המחשב המחשב עולה שומעים את הוינדוס פועל אבל אין שום צג על המשך, לאחר שאני עושה ריסט במחשב (כפתור קטן הזה של הריסט) כן נידלק המסך והכרטיס עובד. יש גם בעיה עם סרטונים מהאינטרנט הכל קטוע ואי אפשר לראות ככה כלום. בדקתי את הדריור, מחקתי והורדתי מחדש, במקרה גם עשיתי פרמוט למחשב לא מזמן לאחר שהייתה הבעיה. שום דבר לא עזר אני חייב עזרה!! יכול להיות דיי הוא כבר מתחיל למות להתחיל לחסוך לקנות חדש? מה עלי לעשות?? תודה מראש לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש. הרכבתי הכל כמו שצריך, בדקתי כמה פעמים שהכל נכון. אבל כאשר אני מדליק את המחשב הוא נדלק המאווררים עובדים התאורה בלוח אם נדלקת אבל כלום לא קורה אין צפצופים אין כלום המסך לא נדלק, האורות במקלדת לא נדלקים. בדקתי הכל שוב ניסיתי להחליף בין הזכרונות לא עזר. סתם למען הבדיקה אפילו הוצאתי את הזכרונות לגמרי וגם אותו דבר אין צפצופים. מה יכולה להיות הבעיה? המפרט: core i7 920 , asus p6t deluxe, ocz 3g 1600ghz ocz3p1600lv3gk, enermax 82pro 525w, כרטיס מסך ישן של ati 2350. מארז של antec p182.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מציג טמפרטורות! מציג רק הארדיסק ומעבד!!! ניסיתי והתקנתי גם SPEEDFAN וגם תכנה של INTEL ושניהם לא מציגים! SPEEDFAN בכלל מציג לי רק את ההארדיסק. אין אפילו הצגה של מהירות המאווררים! בBIOS אני כן רואה את כל הנתונים הללו. יש למישהו רעיון? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 997 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני מנסה לחבר את המדפסת שלי(HP 5700)שחיברתי אותה פעמים רבות והיא עבדה והיא יחסית חדשה (חצי שנה) ופתאום אני מחבר ורשום התקן USB לא זוהה ניסתי לעשות ריסט לנתק ולחבר לא עוזר גם ניסיתי לחבר בחיבור USB אחר גם לא עובד מה לעשות???
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחשב נייד: IBM ThinkPad A21p 2629-HTG נתוני מחשב: PIII 850MHz (256KB) 384MB RAM 32.0 GB-HS 15.0 TFT 1600x1200 8X-DVD מערכת הפעלה מקורית : Windows 2000 לפני כחודש או חודשיים לערך החלו בעיות בעת גלישה באינטרנט פתאום באופן מפתיע המחשב היה כבה. המחשב יכול לעבוד שעות ללא בעיה גם כאשר משחקים במשחקי רשת (BATTLENET וכו) אך כאשר מתחילים לגלוש באקספלורר לאחר מס' דקות המחשב כבה לפתע ללא מסך כחול או הודעת שגיאה (גם לא בבדיקת אירועי המערכת דרך ניהול המחשב לאחר שהמחשב כבה). כדי לגרום לבעיה לצוץ באופן מידי כל שעלי לעשות הוא להיכנס ל- add remove program ב-control panal ואז שתי שניות לאחר שנפתח חלון הסרת התוכניות המחשב כבה לאחר בדיקות רבות של חומרה ותוכנה כולל עידכוני דרייבירים וביוס גיל…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, קניתי מחשב חדש לפני שבוע בערך ומאז יש לי מסכים כחולים עם ה שגיאה DRIVER_IRQL_NOT LESS OR EQUAL משהו כזה... והקוד 0x000000d1 סטופ... הייתה לי כזאת בעיה במחשב הישן גם, שבו התברר שהזכרון פגום, במחשב הזה הרצתי memtest86+ ולא היו תקלות, גם מחקתי ועדכנתי את כל הדרייברים וגם את הביוס. הלוח אם הוא EP35-DS3L וגרסאת ביוס F5 שזאת הכי חדשה ללוח.. ומערכת הפעלה ויסטה אולטימייט 32 ביט, וספק כוח Enermax ModU82+.. שמתי לב שבזמן שאני שיחקתי Hitman blood money לא קרה כלום והכול היה בסדר אבל ברגע שאני נכנס ל counter strike ומשחק אונליין אז נהיה מסך כחול מהר מאוד, אבל באייסיקיו ובמירק בו זמנית אני יכול להיות מבלי להתקל במסך כחול. גם שאני גולש באתרים כמו יוטוב או וואלה לא קורה כלו…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן כבר מזה כמה שבועות שהמחשב שלי מחליט לקפוא באופן אקראי (בגלישה סטנדרטית באינטרנט ללא מאמץ) אין מסך כחול או התרעה מוקדמת, פשוט הצג קופא והמקלדת והעכבר לא מגיבים ורק ריסט עוזר.. הבעיה שזה גם קורה כשאני מעלה את המחשב, פתאום קופא. בנוסף, לפעמים כשאני מדליק את המחשב הוא דולק אבל אני לא רואה כלום על המסך. הטכנאי מחשבים שלי ניסה לנקות אותו היטב אך זה עדיין קורה... מה עושים?? תודה מראש, רועי כרטיס מסך club 3d hd4870 512mb
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי עברתי לחברת תקשורת אחרת, חיברנו ראוטר חדש וקראנו לרשת בשם של הרשת הקודמת, ניסינו להתחבר לראוטר, מאז המחשב שלי לא מוכן אפילו למצוא את הרשת שלו. גם שהכנסתי את הפרטים ידנית וגם כששיננו את שם הרשת, זה לא שיכנע את המחשב והוא לא מוכן להסתכל עליו. לראוטר הישן הוא מתחבר כמובן… וגם לראוטר החדש הוא מתחבר עם כבל רשת, רק את הוויפי הוא לא מוצא… כל שאר המחשבים כן מתחברים. הראוטר הוא של הוט מובייל (hot box 5 (2)). איפסתי במחשב הגדרות רשת ואיפסתי את הראוטר העברתי לכאן מרשתות ואנטרנט, מקוה שכאן המקום הנכון.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום!! בזמן האחרון המחשב שלי קורס (מסך כחול). אשמח לעזרה, תקשיבו! 1. המחשב קורס במהלך משחקי רשת וסתם משחקים.. 2. ארטיפקטים (?) - מדי פעם מופיעות נקודות אדומות וכחולות על כל המסך. לא קשור למשחק או לתוכנה! 3. צירפתי תמונה של המסך הכחול מפרט: 1. מעבד Intel Core i5 2500 2. כרטיס מסך Sparkle nVidia Geforce GTX 560 Ti 3. RAM 8GB
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! בזמן האחרון בכל פעם שהפעלתי את המחשב/ניסיתי לעדכן או להפעיל את האייטונס קפצה לי הודעה שחסר לי הקובץ MSVCR80.DLL לאחר שהורדתי את הקובץ והעתקתי אותו לתיקיה SYS32 קופצות לי ההודעות הבאות כשהמחשב נדלק או כשאני מנסה להפעיל את האייטונס יש למישהו רעיון איך אני פותר את הבעיה? תודה!
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום! היום שיחקתי BF3 (לפחות כך רציתי..) וכשנכנסתי למשחק הופתעתי לגלות שהמשחק מקרטע ואפילו לא עובר את שלב טעינת השרת וכמו כן לא מצליח להכנס לSingalplayer או שהוא פשוט טוען ומהר מאוד נתקע ולבסוף יוצא. אתמול שיחקתי והכל רץ חלק על הגדרות גבוהות ואם אני לא טועה על הכי גבוהות. מחקתי והתקנתי מחדש וזה לא פתר את הבעיה. כשאני בתוך המשחק אני רואה בתוכנה של AMD שהנתונים כאילו הכרטיס במצב מנוחה והוא לא בשימוש. לעומת זאת, בBF HARDLINE המשחק רץ חלק ללא תקיעות הכרטיס מסך מנוצל 90%+ טמפרטורה 66º אך המחשב עדיין קריר כשבBF3 הוא כבר היה מוציא אוויר חם. כמן כן, Titanfall שכרגע חינם באוריגין רץ חלק ללא בעיות על ההגדרות הכי גבוהות. הכרטיס מסך: Gigabite R9 280X דרייבר: 14.4 רזולוציית מסך:FHD. א…
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
אוקיי חברים , אז ככה אני אנסה בקצרה לתאר את הבעיה שלי בפשטות ככל האפשר * בכל פעם שאני מתחיל לשחק(ראה-1) במשחק כלשהו(ראה-2) המחשב נתקע(ראה-3) ומצריך ריסטרט (ידני יש לציין)... 1. הכוונה היא כאשר אני מסיים את הסרטון של המשחק ללא בעיה , עובר את כל התפריטים ואני מדגיש ללא שום שינוי בהגדרות הוידאו 2. בחודשיים האחרונים זה תקע לי את : קולין מקיי 2004 ו 2005 , באטלפילד 2 ,אריה 51 , מטאל גיר סוליד , פאלקון (סימולטור טיסה) * אני מאמין שיהיה מיותר לנסות עוד דוגמאות. 3. התמונה קופאת כאשר הנורות במקלדת מגיבות(קאפס לוק וכדומה) , ולאחר מספר שניות אני מקבל ארטפקטים על כל המסך עד לקפיאה טוטאלית של המחשב אני יכול לומר שלאחר הריסטרט מגיע לי הודעת שגיאה שמקורה הוא בקובץ atidvag.dll דברי…
-
- 13 תגובות
- 991 צפיות
-
-
יש לי תופעה זמן רב . לאחר כמה ימי עבודה (רנדומלי) המחשב מחליט לסגור את עצמו . אם הייתי משאיר אותו סגור לחצי שעה הוא היה עובד טוב אבל אם הייתי מנסה להפעילו ללא התקררות הוא היה עושה בוטים כל הזמן גם תוך כדי התנעה ראשונית (עוד לפני שהחלונות עולים) יכול לעשות בוטים לפני שהחלונות עולים או שהחלונות היו עובדים קצת. החלפתי זיכרונות והחלפתי לוח, הוצאתי כרטיס מודם והתופעות קרו שוב המאוורים של הכרטיס מסך, ספק, מעבד תקינים הרצתי תוכנות לבדיקת כונן קשיח, חלונוץ, זכרונות כרטיס מסך , זיכרונות והכל תקין התופעה מאניינת כי אם יש בעיה עם התחממות אז למה יש ימים שעובד רצוף וךפתע זה קורה. ההתחממות מספיקה כבר אחרי שעתיים זה לר קורה בהפעלות תוכנה קשות. זה יכול להיות בגלישה באינטרנט אם יש בעיה בח…
-
- 13 תגובות
- 747 צפיות
-
-
חבר שלי פנה אליי לעזרה.הוא קיבל מחשב Toshiba Tecra A4 והוא לא מפסיק לעשות לו בעית. הבעיה היא שהמחשב נכבה לאחר שהוא נכנס לווינדוס,לפעמים לאחר שניות,ולפעמים לאחר כמה דקות. שמתי לב שבדוס הוא לא נכבה בכלל,אלא רק כשהווינדוס עולה. כמובן שפירמטתי את המחשב פירמוט מלא,והתקנתי ווינדוס XP שוב,אבל הבעיה חוזרת על עצמה. שדרגתי את הביוס של הנייד לביוס האחרון , ועדיין לא עוזר. בדקתי עם memtest את הזכרונות-והכל תקין איתם. כל מה שנשאר לבדוק זה כרטיס מסך,הרד דיסק ולוח אם... מישהו יכול לעלות השערות אחרות,או אולי למקד את הבעיה ?
-
- 13 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
שלום,לפני כחודשיים הייתה לי תופעה של ריסטרטים פתאומיים במשחק פרו 11,לקחתי את המחשב למעבדה והם אמרו שהכרטיס מסך מתחמם וצריך להחליפו..החלפתי את הכרטיס הישן זה עבד בסדר עד שהיום התחילה שוב הבעיה אני אובד עצות מה יכולה להיות הבעייה ?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-