תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
איך מגדיר מיקרופון במחשב יעני שאני ידבר איתו דרך המסנג'ר וכל זה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כנראה לחצתי על משהו ופתאום העכבר והמקלדת לא עובדים לי. מחוברים לי שני עכברים אלחוטיים למחשב ומקלדת אלחוטית. אף אחד מנם לא עובד כרגע. יש לי גם עכבר דרך wifi מהסמארטפון. הוא עובד אבל לא רואים בכלל את החץ. אבל אפשר להבין איפה הוא כי כשעוברים ליד משהו הוא מדגיש את זה. Windows 8.1 64 bit יש למישהו מושג מה לעזאזל קרה? ניסיתי להפעיל מחדש ולחבר מחדש את העכברים והמקלדת וכלום. יש לי שליטה מלאה על המחשב דרך אפליקציה של שליטה מרחוק אז אם צריך לשנות משהו בהגדרות או משהו כזה אני אוכל להגיע לזה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, הבעיה התחילה כאשר במהלך הבוט, המחשב נתקע במסך של יצרנית לוח האם (גיגהבייט) ולאחר מכן פרמטתי. עכשיו אני נתקל בבעיה שלפתע המחשב מבצע אתחול על דעת עצמו. בדקתי טמפ' והכל נראה תקין, לפי manage event הבעיה היא יותר מדי גנרית: + System - Provider [ Name] Microsoft-Windows-Kernel-Power …
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד , ניסיתי להכניס דיסק לכונן הדיסקים(כונן דיסקים פנימי) , ולהפתעתי אני רואה שהמחשב בכלל לא מזהה את הדיסק. נכנסתי ל"מחשב שלי" ושם אני שם לב שהכונן D בכלל לא מופיע. מיותר לציין שהכל עבד כשורה עד ש..(אולי ביצעתי עדכוני מערכת וזה קרה?). אשמח לקבל את עזרתכם.
-
- 10 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי בבית מחשב ישן מאוד שאין לי עליו מערכת הפעלה כי פירמטו אותו יש לו הרדיסק, כונן דיסקטים גדולים ודיסקטים קטנים. עכשיו הבעיה: אין לי בבית דיסקטים ישנים גדולים ואני רוצה להפעיל את המחשב ולשחק איתו קצת הבנתי שאני צריך להשיג דיסקט boot אבל אם אין לי כזה והכונן לא כ"כ קורא דיסקטים קטנים אז מה אני יכול לעשות? יש איזשהי דרך שאני יוכל להשתמש בו בלי דיסקט בוט? אם כן איך? אולי איזשהי מערכת הפעלה שונה מדוס? דרך אגב יש למחשב הרדיסק של 50 מגה תודה לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כנראה שזה לא היום שלי פירמטתי את המחשב עברתי ל WIN 7 במקום XP לאחר איזה 2-3 כיבויים המחשב עושה טובה שהוא עולה שום דבר לא עוזר ניתוק מחשמל ומחכים רבע שעה ואז הוא מגיב כנראה לקראת גסיסה יש למישהוא רעיון מה הולך להדפק HHD, POWER SUPPLY התופעה קרתה פעם פעמיים ב XP לא יותר קצת לפני הפירמוט אך לא נאלצתי לחכות רבע שעה פה אפילו RESET לא עוזר אני לא אתפלא אם זו שירת הברבור האחרונה שלו נא עזרתכם תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! מחשב פתאום התחיל להפיץ מסך כחולץ זה קורא קשה המחשב עולה ונכנס לחלונות, לאחר קמה שניות מופיע מסך כחול ואז מחשב מתחובה ונדלק מחדש. מה זה יכול להיות? מפרט המחשבלוח אם: AUSU P6TD DELUXE מעבד: INTEL CORE I7 920 2.6GHZ זיכרון: MUSHKIN DDR3 12GB מערכת הפעלה: WINDOWS 7 PROFESSIONAL [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 894 צפיות
-
-
כונן ה CD/DVD שלי, של חברת AOPEN (X16) פשוט לא קורא שום דיסק פתאום. שמתי די וי די, מוזיקה, משחק... והכונן פשוט לא קורא (אני מנסה להיכנס למחשב שלי ואז ללחוץ דאבל קליק על הכונן, והוא כותב לי שאין דיסק בכונן). כנ"ל לגבי הצורב שלי, PLEXTOR 24/10/40... פשוט לא קורא כלום! כשאני לוחץ על הכונן הוא פותח לי אותו ומראה לי שהוא ריק. בשני המקרים הכונן לא מנסה לגקרוא את הדיסק, ולפעמים בחלק מהדיסקים הדי וי די עושה רעש מוזר. פעם הייתה לי בעיה דומה שהכונן לא קרא צרובים ומשום מה זה הסתדר לבד (כבר לא זוכר איך). מה עושים, ממה זה נובע? ???
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח אחד שמחולק ל3 מחיצות C/D/E פתחתי את המחשב היום וכונן D לא מופיע ויש לי עליו המון קבצים נכנסתי למנהל דיסקים וראיתי שרשום השטח לא מוקצה אז אתחלתי את הכונן ולאחר מכן עשתי אמצעי אחסון חדש וזה עבד ואחרי כמה זמן שוב הכונן נעלם השאלה שלי היא כזאת מה עושים גם בקשר לזה וגם בקשר לכל הקבצים שנמחקו לי ניסתי לשחזר עם כמה תוכנות אבל הם לא מוצאות את הקבצים בתוכנה Recuva הוא רושם לא ניתן ל3בוע את מערכת הקבצים בכונן
-
- 11 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
הבעיה יחסית למחשב חדש לא כל כך סוחב יש קצת תקיעות וקצת קשה לו לפעמים מה לדעתכם מהחומרה אני צריך לשדרג ולהוסיף(במשחקים עובד חלק) המפרט: E6300 GEIL 512*2 800MHZ GIGABYTE X1950PRO 256MB WD 250KS 16MB ASUS P5B DLX מארז רגיל וספק שבא איתו ומאוור סטוק אהה כן ועוד שאלה רצית לקנות עוד דיסק קשיח של 320 מה כדאי 2.וגם דיסק קשיח חיצוני של 500GB האם המחשב יתמוך בכזה עומס של 3 דיסקים קשיחים
-
- 4 תגובות
- 511 צפיות
-
-
לפני כמה דקות נכנסתי לPlanetside וקיבלתי בערך 400 fps.... הבנתי שמשהו דפוק, ושמתי לב שכל הגרפיקה ירדה בצורה נוראית. נכנסתי לCCC וגיליתי שכל החלק של ה 3d פשוט נעלם... אי אפשר לקבוע aa ו af... בבקשה נסו לעזור לי.. בתודה מראש, נעם. כרטיס מסך: radeon 9800pro דרייבר:Catylist 4.10 (לא מצליח לעדכן ל4.12, זאת כבר בעיה עם הרג'יסטרי שזה סיפור אחר לגמרי...)
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי מחשב נייד של Gigabyte דגם W566N מקרוב משפחה הבעיה עם המחשב - הוא לא נדלק. ניסיתי כל מה שאני יודע, עד שפשוט פתחתי אותו כשפתחתי ראיתי דבר כזה : לחצו כאן לתמונה 2 החצים מתארים את 2 החלקים החסרים במחשב. חיפשתי בכל מקום באינטרנט ולא הצלחתי למצוא כלום. אני אשמח אם מישהו מכם יוכל להגיד לי איזה חלקים חסרים פה בדיוק, כי לי פשוט אין מושג. תודה,
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה רשומה בכותרת ניסיתי להריץ תוכנות ומשחקים והם רצים מהר מידי כמו כן גם השעון של הווינדוס רץ מהר מידי ומסתנכרן בחזרה כל כמה שניות...
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שידרגתי תמחשב ועכשיו כשאני מחבר תכבל מהכרטיס מסך מובנה (החיבור הכחול) למסך בחיבור DVI, המסך נידלק אבל עושה שגיאה כזאת "INPUT VIDEO" משהו כזה. המחשב הוא: Intel 5300E GIGABYTE G41M-ES2L (קישור לפרטים על הלוח אם: http://skypc.co.il/sg_product~950030~10~0.htm) 160GB HITACHI מי שיכול לעזור לי בבקשה אני צריך עזרה ממש דחוף!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש שלבים שפשוט באמצע התעינה יוצאים לוינדאוס וזה קבועה ככה באותם השלבים ... למישהו יש רעיון ? לאח שלי הכל פועל מצוין באותם שלבים שאצלי לא פועלים.
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום.. יכול ליהות שאין תקינות של הבטריה שבלוח אם המחשב יקרוס פתאום?!
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני מכניס דיסק לכונן, אבל לא קורה כלום, הוא לא קורא אותו. ניסיתי לפתוח את המארז אולי ברח שם איזה חיבור, אבל לא, כול החוטים היו מחוברים. ורשום לי גם שההתקן עובד טוב. מישהו יודע מה הבעיה?? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 590 צפיות
-
-
-
יש לי תקלה מאוד מעצבנת שחוזרת לסירוגין בשנתיים האחרונות ובחודשים האחרונים עוד יותר - הדרייבר nvlddmkm.sys של NVIDIA עושה לי BSOD (מסך כחול) בעליית המחשב (WINDOWS 7). לפעמים ה-WINDOWS פשוט עולה ברזולוציה נמוכה ומודיע שלא נמצא דרייבר לכרטיס המסך. כרטיס המסך שלי - TwinTech GeForce GT430 1GB GDDR3 128Bit כמובן שניסיתי את כל האופציות ה"רגילות" - עדכון הדרייברים לחדש ביותר, ושנמוך הדרייבר אחורה ואחורה ואחורה (הגעתי כבר עד דרייברים של 3 שנים אחורה) - כלום לא עוזר. מיד אחרי ההתקנה המחשב עולה כמו שצריך. לפעמים זה מחזיק - זה יכול להחזיר כמה שבועות אפילו - אבל בסוף אני חוטף את ה-BSOD או שהוא עולה ברזולוציה נמוכה. בשבוע האחרון זה קורה בכל הפעלה שניה (עליה ראשונה בסדר מיד אחרי התקנה, …
-
- 19 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום רב מפרט המחשב שלי: Pentium 4 2.00GHz GeForce 6200 256MB 1GB DDR RAM כאשר אני צופה עם מחשב זה בסרטי HD (לדוגמא: "Watch in HD" ב-YouTube), אני מקבל מהירות FPS נמוכה ביותר אשר איננה מאפשרת צפייה הגונה בסרט. לעומת זאת, במחשב נייד אחר בביתי, אשר לו מעבד Pentium M 1.7GHz, 1GB RAM וכרטיס מסך בעל 32MB, הצפייה אומנם אינה חלקה אך הרבה יותר טובה מאשר במחשבי השני. נראה לי מאוד לא הגיוני שזוהי לא בעיה ושהשילוב של רכיבי המחשב הנייד פשוט יותר טוב. אני גם לא בטוח כי זהו המקום המתאים ביותר לשאלתי, אך אני לא יודע איזה רכיב הוא הגורם לבעיה. אני יודע שישנה גם אפשרות כי הבעיה תיפתר בעקיפין על ידי שינויי הגדרות בתוכנה, אך לא בטוח בכך, ולכן אני מצטער מראש למקרה שזהו לא המקום המתאים. תודה …
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
לפני כשבוע וחצי לאחר עדכון דריבר לחדש, כל דריבר שאני מנסה להתקין גורם לי לBLACK SCREEN או בהתקנה או בהפעלת המחשב מחדש, ללא דריבר המערכת עובדת אני יכול להריץ משחקים (עולים ממש לאט) כמו כן לראות סרטים ולהשתמש במחשב, כך שנראה שה GPU תקין.... דברים שניסיתי: בדיקה על שתי מערכות win 7 ו win 8.1 (נקייה) מעודכנים (חוץ משני UPDATES הראשון KB3000850 שגורם ללולאת אתחול אין סופית על המחשב, והשני KB 3004394 שAMD ממליצה להסיר מכיוון שהוא גורם לבעיות גראפיות והתנגשויות עם דריברים) בדקתי את כל הדריברים של המערכות (ואני מתכוון כולם) בין דריבר לדריבר בוצעה הסרה מלאה של הקודם (SAFEMODE, מהריגסטרי ושאריות של תקיות) התקנה ישירה של הדריבר בלבד OLDSCHOOL ביטול אנטי וירוס (AVG) …
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני שואל בשביל חבר שלי: הוא פתח את המחשב רואה שהספק לא עובד אם כי המאוור שלו עובד. נראה כאילו חלק מהחשמל כן מגיע למחשב כי האור בCD למשל פועל, המחשב עצמו כמובן לא עובד. הוא חושד בהספקות חשמל שהיו לאחרונה בבניין שגרמו לבעיה הלא לגמרי ברורה. 1. יש לכם מושג מה הבעיה? 2. כמו כן ישמח להמלצות למעבדה אמינה באזור חיפה (עדיף באזור מרכז חורב). אפשר גם להשאיר לי הודעה פרטית אם אסור לפרסם בפורום. 3. במידה ואכן הספק הוא מקור הבעיה, מהן החברות המומלצות (נראה לי שהוא צריך ספק של 400W)
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי בעייה כנראה באחד מהמאווררים. כשאני מדליק פעם ראשונה את המחשב אבל רק בהפעלה הראשונה, אחד המאווררים עושה רעש אדיר פשוט כאילו זה מטחנת בשר ואני לא מגזים, אבל, כשאני נכנס לווינדוס הרעש נעלם ולא חוזר יותר. מה לפי דעתכם היא הבעייה? תודה על העזרה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן Acer Aspire V5 וזה הלפטופ הראשון שלי ואני לא מצליח להבין איך המצב שינה עובד פה. כשאני עושה מצב שינה(עם הקיצור במקלדת) ואז סוגר את המסך המחשב פשוט ניכבה לי אחרי. כשאני סתם סוגר תמסך אחרי כמה דקות הוא גם ניכבה לי. מישהו יכול להסביר לי האם זה בעיה אצלי או ככה שזה עובד אצל כולם?
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-