עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. קניתי כרטיס מסך חדש Geforce 7200 gs וחיברתי אותו למחשב, הפעלתי את המחשב הכל פעל כרגיל, התקנתי את הדרייברים, הוא סיים את ההתקנה הפעיל מחדש את המחשב ומאז המחשב אינו עולה הלד על הלוח דולק, המחשב נדלק, העכבר הכונן תקליטורים והמקלדת נדלקים אבל אין תצוגה במסך ואין צפצוף בביוס בכלל חוץ מהרעש של ההארד דיסק ויש להדגיש שמרוב טמטומי ניסיתי את הכרטיס על המחשב השני שלי והוא השבית גם אותו עם בדיוק אותה בעיה, תצילו אותי בבקשה! זה שני מחשבים ממש חשובים וממש יקרים.

2. Started by lior007,

אני מחפש כבל שמקשר בין הלוח להארדיסק. אפשר תמונה שלו?

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  3. Started by iziksas,

קניתי מחשב חדש לפני כחצי שנה, הכרטיס מסך שלי הוא NVIDIA geforce GTX560 Ti חברתי אותו דרך כבל HDMI לטלויזיה הבעיה היא כזאת: ברגע שאני מחבר את הכבל למחשב יש רעש כזה (כמו הרעש שמחברים USB למחשב) ואז אני יכול לראות את המחשב על המסך של הטלויזיה. למחשב כנראה יש איזה משהו שאחרי שאני לא נוגע בו מספיק זמן הוא כאילו נכבה אבל לא נכבה... איזשהו מצב שינה כזה שברגע שאני נוגע בכל מקש או בעכבר הוא חוזר לחיים המסך נדלק והכל חזר לאותו מקום שבו הפסקתי... אבל על המסך של הטלויזיה אני כבר לא רואה כלום (כאילו אין חיבור בין המחשב לטלויזיה למרות שיש) ובשביל שגם זה יחזור לקדמותו אני צריך להגיע אל מאחורי המחשב לנתק את הכבל HDMI שמחובר למחשב ולחבר אותו מחדש ואז אני שוב יכול לראות את המחשב על הטלויזי…

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  4. Started by XDude,

הצורב המדובר הוא - GSA-H42N של lg הצורב מזהה דיסקים של dvd, מלאים וגם ריקים הבעיה היא בדיסקים רגילים cd-r.. עדכנתי קושחה ואין לי עליו אחריות כי אין לי קבלה, אני מקווה שמישהו נתקל בזה ויודע מה הבעיה, גם אם הבעיה היא עינית. תודה!

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  5. Started by serialmaster,

שלום , יש לי בעיה מוזרה במחשב , כשאני מנסה לרשום משהו מופיע לי המספר-6 הרבה פעמים ולפני זה כשאני מדליק את המחשב אני שומע נקישות מוזרות. ניסתי לפרמט וזה לא עזר.

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  6. אהלן, מי שזוכר או לא, פתחתי לא מזמן נושא על העניין הזה אבל מאז דברים השתנו וגיליתי דברים חדשים ולכן אני פותח נושא חדש כי הישן מסורבל ויותר מידי לקרוא. אובחן , הבעיה היא כזו - המחשב בד"כ לא עולה - נתקע כמה שניות אחרי שהוא נדלק בכלל לפני שהגיע ל טעינת ה WINDOWS. אם הוא עולה - הוא בד"כ קופא אחרי חצי שעה - שעתיים של עבודה. עשיתי כמה דברים פשוטים - דבר ראשון לפעמים שהוא לא עולה אני מקבל צפצוף ארוך ואחריו שלושה - מה שמעיד על בעיית כרטיס מסך ב AWARD BIOS. אז על מנת לבדוק את שאר הבעיות - אחרי שכבר הסקתי ש כרטיס המסך הרוס - הוצאתי אותו והמשכתי להשתמש במחשב. חשבתי ש ה SYSTEM BOOT FAILURE נגרמת בעקבות בעייה כלשהי בהארד דיסק ( כי זה מה שלרוב קורה ) אבל ניקתי לגמריי את ההארד דיסק ועד…

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  7. Started by devek,

שלום, המחשב שלי דלוק והמסך פשוט לא מגיב . יש שתי יציאות pxi express וניסיתי לחבר בשתיהן, לא עובד. עם מסך אחר גם לא עובד . יש רעיון כלשהו?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  8. Started by joniar,

שלום מחבר את המחשב לרסיבר בHDMI וינדוס 10 סוגר את המסך או אפילו כשפתוח אחרי 10-15 דקות המוזיקה חוזרת לרמקולים של המחשב מה צריך להגדיר לו ואיפה כדי שלא יעשה את המעבר? תודה

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  9. Started by foxil,

שלום, רכשתי את המחשב נייד לנובו LEGION 5P שמתאים למשחק גיימינג, יש לי שאלות: 1. סוללה, הנני אשתמש הרבה בחשמל מאשר עם סוללה, יש איזשהו אפשרויות שמחשב תוזן רק בחשמל ללא טעינת סוללה מבלי לפגוע באיכות סוללה? כיצד? 2. ממה שהבנתי בכדי לקבל ביצועיים מירביים צריך להיות 100% סוללה במצב חשמל, מצאתי את המאמר שאפשר לשנות באמצעות Maximum processor state דרך Power Option (ראה תמונה) ואני רוצה שמצב חשמל תהיה על 90% סוללה בזמן שסוללה מזין עד 100% ואז תפסיק להזין סוללה , מה דעתכם? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  10. Started by NI4NI,

שלום במחשבים נייחים אני יודע שמקובל לשים סטיקים של זיכרון בזוגות כדי לנצל את ה-DDR. האם במחשבים ניידים זה אותו דבר ? האם תמיד עדיף למשל, לשים שני סטיקים של 8GB במקום אחד של 16GB ? תודה

11. חברי הפורום שלום, רכשתי כונן קשיח מסוג Caviar Green WD30EZRX 3TB. הכונן מוגדר כ-GPT ועובד מצוין ככונן פנימי ומזוהה ע"י מערכת ההפעלה ללא כל בעיה windows 8 64 bit. כאשר אני מחבר אותו לתחנת עגינה התומכת 3TB הביוס מזהה את הכונן וכך גם ה-device manager אך הוא מופיע כ- Unallocated. הדיסק מיועד לשמש כדיסק פנימי בסטרימר ולכן חשוב לשאוכל עדכן אותו, לשם כך עליו לשמש כדיסק חיצוני. אשמח לקבל עזרה תודה טל [h=3][/h]

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  12. C:\WINDOWS\system32\directx.exe is infected with W32.Spybot.Worm C:\WINDOWS\system\smss.exe is infected with Trojan.Webus.H C:\Program Files\Alcohol Soft\Alcohol 120\-FFF.exe is infected with Hacktool C:\Documents and Settings\Asaf\Application Data\Sun\Java\Deployment\cache\javapi\v1.0\jar\count.jar-7d443d2d-2836be38.zip is infected with Trojan.ByteVerify C:\Documents and Settings\Asaf\Application Data\Sun\Java\Deployment\cache\javapi\v1.0\jar\javainstaller.jar-5aa0b436-34741c30.zip is infected with Download.Adware זה מה שמצאתי שיש לי במחשב כשעשיתי SCAN ONLINE מה זמעצבן עוד יותר ש ZA לא מוצא את זה ולא רואה את זה בכלל ואני לא מבין למה זה קורה ?? אנשים יש לכם רעיון איך…

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  13. Started by ilanb0,

אני משתמש בסטרימר של ני"ע זרים. הסטרימר פועל בטכנולוגיית ג'אווה. הג'אווה שלי מעודכן אבל הסטרימר לא פועל אצלי באופן תקין, למרות שמהתמיכה של הבנק מסרו לי שאין כל בעייה אצלהם במוצר. השאלה שלי היא האם יש הגדרות כלשהן במחשב שיכולות להקל על זרימת הנתונים של הג'אווה כך שהסטרימר יפעל כהלכה? במאמר מוסגר אציין כי אם אני מנסה לפתוח את חלום המידע של הג'אווה (או הקלקה על הסמל שלהם או לחצן ימני עליו ופתיחה של אחד מהתפריטים), החלון עולה בלי הלשוניות וכשאני סוגר אותו ע"י לחיצה על ה - X של החלון, המחשב נופל לי עם מסך כחול. זה מטמטם אותי!!

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  14. Started by shaybery,

שלום רב אני משתמש ב ghost כדי לשמור גיבויים על דיסק מערכת ההפעלה שלי(win2k), ככה שמדי פעם כשקורה משהו למחשב אני מוריד את ה Image התקין ל partition C. אתמול בטעות גמורה שפכתי את ה Image לתוך קונן G, שהכיל מידע קריטי ביותר!!! כמה עובדות : 1.ה Image היה בגודל של 3GB., והוא נוצר על קונן C שנפחו הכולל הוא 20GB. 2.קונן G(הקונן שדפקתי) הוא בגודל של 45GB. 3. אני חושב שהדריסה של הקונן היא לא ביט ביט על כול הקונן אלא רק 3GB הראשונים בדיסק.(לדעתי) האם יש דרך כול שהי לשחזר את המידע שהיה בקונן G???? תודה רבה לכם.

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  15. שלום, יש לי את המסך LG F700P שכידוע נחשב מסך על רמה, בן חצי שנה. לפעמים קורה שכאשר אני מדליק אותו לאחר שהיה יום-יומיים מכובה, המסך מזייף בתצוגה שלו, כל המערכת נראית במטושטש, וממש בקושי ניתן לקרוא משהו דרכו. עד היום בשלושת הפעמים שזה קרה המסך חזר לעצמו לאחר כמה שעות, ועכשיו בפעם הרביעית המסך נשאר באותו המצב כבר כמה ימים, ולא ניתן להשתמש איתו. השאלה האם יש משהו לעשות בנידון, או פשוט לרוץ ולהחליף אותו תחת אחריות?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  16. קודם כל מדובר במפרט הבא... DFI INFINITY NF4 Ultra Motherboard מעבד ??AMD Athlon 64 3200 Socket 939 Tray + Cooler? Venice 2XKINGSTON 512 400MHZ CL3 כרטיס מסך - POWERCOLOR X800GT 256MB PCI-E המחשב כל הזמן עושה בעיות נתקע מרסטט את עצמו ומה לא.... עכשיו כמה תמונות שמעלות חשדות ראשית כל ביצעוים עם התוכנה AquaMark3 עכשיו תמונות כלליות בקשר למעבד...

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  17. Started by mastercod,

יש לי מחשב טוב יחסית יש לי תוכנה VEGAS וכשאני הופך את מה שעשיתי לWMV או משהו אחר זה מתחיל להפוך.... פתאום (זה לא סיים) קופא המחשב לא זז ואזז אני צריך לעשות ריסטרט לפני כמה חודשים זה היה קורה אבל לא כל הזמן זה היה מסיים ופעמים לא אני כמעט בטוח שזה הכרטיס מסך מתחמם יותר מדי בלעביר.... אתם יכולים להציע עוד משהו שזה יכול להיות (וינדוס זה לא!!!!) אני מקווה שהבנתם..

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  18. אוקיי יום אחד התקנתי תוכנה שמשנה תעיצוב לגמרה תוכנה מותקנת משנה את כל הערכה והמבנה של הdeskop עכשיו שאני מסיר אותה אין לי שולחן עבודה אין לי כלום הכל ריק חשבתי בהתחלה להכנס למנהל משימות > הפעלה > explorer.exe לא עובד לי זה פותח לי רק תמסמכים שלי והתוכנה הזאת שינתה לי תעיצוב וגם תשפה מעברית לאנגלית [רק בחלק של השולחן עבודה אני מזכיר] עכשיו איך אני גורם לסרגל של הXP הקודם שהיה לי לחזור ? אני ימחוק תתוכנה ומה עליי לעשות! בבקשה זה דחוווף

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  19. Started by bluz,

שלום, יש לי 2 סלוטים של DDR2: אחד של 512MB 667Mhz ועוד אחד זהה מחברה אחרת. עד שהוספתי את השני הכל פעל מצויין (על SINGLE). עכשיו מתחילות להיות לי שגיאות מערכת של משאבי זיכרון. יש דרך להיפטר מזה?? אני רוצה לעבור לשימוש בDUAL LAYER, אני יכול בעזרת 2 סלוטים זהים?

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  20. Started by the red dragon,

:pissed: כול הזמן זה עושה לי ריסטרט ומופיע מסך כחול עם שגיאות ניסיתי הכול נעזרתי בפורום עשיתי כול מה שאמרו לא עוהד מה לעשות???

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  21. Started by baruch_555,

יש לי חיבורי אודיו במחשב 6 מאחורה ו-2 מקדימה (Front Panel). החיבורים מאחורה קולטים מצוין והכל טוב אבל החיבורים מקדימה לא קולטים בכלל, אוזניות מיקרופון...

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  22. Started by dino,

אהלן אנשים, שמתי לב שיש לי סימנים לבנים קטנים על השכבה העליונה של הזכוכית במסך, נגעתי בזה והשכבה העליונה המשיכה להתקלף ולכן לא היה מה לעשות ולהמשיך לקלף אותה בעצמי... השכבה היא בצבע שחור, רציתי לדעת האם השכבה הזאת חשובה (אולי מסננת קרינה? ??? ) והאם אפשר לפצות עליה? המסך הוא ViewSonic P95F+ אם זה משנה. תודה, מתן.

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  23. לחבר של יש את הכרטיס Radeon 9700pro ובחודשים האחרונים המחשב נתקע כל כמה דק' החלטנו לעשות מבצע וניקינו את כל המחשב החלפנו משחות טרמיות לכל הגופי קירור וכו'.. המחשב נראה כמו חדש (אחרי ש4 שנים לא ראה אור יום) כעת עדיין נתקע אך בתדירות הרבה הרבה פחות נמוכה, החלטנו להריץ מבחני ביצועים והרצנו super pi כמה פעמים (1M 2M 32M) ו3Dmark והמחשב קיבל ב3Dmark05 : 962 שזה נראה לי קצת נמוך מידי. המפרט הוא: intel p4 northwood 2.53GHz ASUS P4S8X ATI RADEON 9700PRO ENERMAX 380W WD HDD 80GB WD HDD 200GB וכל הטמפרטורות שרואים בEVEREST הן סבירות לגמרי (מתחת ל40 אבל לכרטיס מסך אין חישן) ועוד משהו מטריד זה שניתן לעשות לCPU המהרה של מגה הרץ בודד , אם מעלים ב2 אפילו המערכת לא עולה. אז האם התוצא…

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  24. Started by eb,

קניתי מחשב חדש: לוח אם GIGABYTE 945GZ GA-81945GZME-RH מעבד אינטל פנטיום 2.66Mz Dual Core כרטיס מסך וכרטיס קול On-Bord הבעיה היא שאחרי התקנת מערכת הפעלה windows XP Pro+ SP2 והתקנת הדרייברים שקיבלתי עם לוח האם כאשר אני עושה Restart למחשב אני מקבל מסך כחול וכתוב שיש בעיה עם הקובץ ialmrnt5 כאשר אני עושה UnInstall לכרטיס המסך הכל חוזר לשיגרה אבל אז הרזולוציה נמוכה. ניסיתי להוריד דרייבר עדכני מהאתר של אינטל, ניסיתי להתקין מחדש את מערכת ההפעלה, שום דבר לא עוזר. האם הבעיה היא בלוח האם ? בדרייברים? במערכת ההפעלה ?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  25. Started by חבובניק,

אני משערת שאין הרבה סיכויים שתוכלו לעזור לי, אבל אני מנסה בכל זאת כי אני נואשת. אני משחקת SWAT 4, ומריצה גם DEDICATED SERVER של המשחק. בחודש הראשון הכל עבד סבבה ובלי שום בעיות. יום בהיר אחד פתאום המחשב שלי החליט שהוא לא מוכן שהשניים יעבדו ביחד. אני מריצה את השרת, ואז מפעילה את המשחק ולאחר מספר דקות של משחק נורמלי פתאום המעבד שלי קופץ לגבהים (ולפעמים נתקע גם ב-100%), המשחק נתקע ומשתחרר כל הזמן והגרפיקה מתכערת. ניסיתי כל דבר שיכולתי לחשוב עליו, כולל (כן, כן) פרמוט מחדש של ההארד דרייב. הבעיה נותרה בעינה. פרטים טכניים: יש לי ג'יגה זיכרון ב dual channle, מעבד intel pentium D 2.8 וכרטיס מסך Radeon x800GTO ULTIMATE 256MB. אשמח לכל רעיון או אפילו ניחוש למה פתאום זה לא עובד. תודה.

דיונים חדשים בפורומים