תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מסה לצרוב דיסקים של אודיו וכל פעם הצריבה נכשלת. אני משתמש בתוכנה נרו והנה הלוג של הצריבה: בבקשה תנסו לעזור ליי
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD חדש מתוצרת LG כאשר אני צורב דיסק לרכב אז....למרבה הפלא לא מצליח לשמוע את הדיסק ברכב בכל המערכות האחרות כגון DVD או מחשב או מערכות ביתיות שומע את הדיסק בצורה מעולה אולם כאשר מכניס את הדיסק לרכב זה פשוט לא עובד הפורמט שצורב הוא CDA זו לא הפעם הראשונה שמכין דיסק לרכב אבל... זו הפעם הראשונה מהצורב החדש ולא מצליח לקרוא זאת ברכב בתחילה חשדתי שזוהי בעיה של הדיסק אבל... ניסיתי את אותה צריבה כבר 4 פעמים וזה עדיין לא עובד במקביל אני גם צורב סרטים מאותו צורב וזה עובד מצוין מה הבעיה עם הצריבה לרכב? תודה
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי בעייה בצריבה עם הצורב הנ"ל. כאשר צורבים על 24 דיסק מלא של 700 מגה הצריבה אמורה לקחת בערך 3 וחצי דקות. כשאני צורב אותו דיסק באותה מהירות זה לוקח לי 7 דקות שלמות !!! אני משתמש בתוכנה נירו הכי חדשה (תסמכו עלי) יש לי p3 1000mhz 256 sd-ram הארד דיסק: 20 ג'יגה כ-10 פנויים winXP PRO 8) יש לציין שקניתי את הצורב לא מזמן ולא "התעסקתי" איתו בביוס יותר מדי מה קורה כאן? ??? ??? בברכה,
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הצורב שלי מתחיל לצרוב פעם כן (מצליח) , פעמיים לא (נכשל) , שלוש פעמים כן , פעם לא. לפני שאני מגיע למסקנה שהצורב פשוט גמר את הסוס (שנתיים וחצי) , אני רוצה לדעת אם יש דרך לדעת את זה בודאות שאכן מדובר בתקלה הקשורה אך ורק לצורב , אני לא רוצה להגיע למצב שאני קונה צורב חדש , ומגלה שהבעיה נמשכת גם עם הצורב החדש. השגיאה מתרחשת בשלב ה fixation תוכנת הצריבה היא נרו. אני מצרף את הלוג של הצריבה שנכשלה אולי זה ישפוך אור לוג: 1:32:03 AM #9 Text 0 File DlgWaitCD.cpp, Line 2137 Recorder: HL-DT-ST CD-RW GCE-8320B; CDR code: 00 97 15 17; OSJ entry from: Ritek Co. ATIP Data: Special Info [hex] 1: C0 00 90, 2: 61 0F 11 (LI 97:15.17), 3: 4F 3B 46 (LO 79:59.70) Additional Info […
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
מצאתי את הגירסאת BIOS הנכונה וביצעתי את הפלאש, אבל אחרי שהמחשב עלה מחדש לא הייתה לי מקלדת ולא עכבר... שמרתי את הגירסא הישנה אבל אין לי איך לקבל גישה כדי לצרוב אותה מחדש, אני לא יכול אפילו להיכנס לביוס כי אין לי מקלדת. יש למישהו הצעות? תודה..
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי וינדוס 10 הורדתי קובץ ISO מה ההסבר הכי פשוט לצרוב אותו על דיסק עם אפשרות לבצע BOOT ממנו אם אני לוחץ על הקובץ קליק ימין אני מקבל בשתי האפשרויות הראשונות: MOUNT burn disk image אם אני לא טועה במשהו אז צרבתי בעזרת burn disk image והמחשב לא עלה מהדיסק למרות שהגדרתי לעלות מ CD בביוס
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
איך צורבים שירים כדי שהנגן יקרא אותם? עשיתי צריבת AUDIO בNERO ושהוספתי שירים זה עבר את הגודל של הדיסק אפילו שגודל כל שיר כ-4 מגה בייט, אז צרבתי DATA והנגן לא קלט את זה. צריך לעשות המרה או משהו לפני שצורבים אודיו?
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
שלום, לפני כשבוע קיבלתי את הלוח שלי, A7V333 בנוסף ל Xp 1800 ו Mushkin Pc 3000 256 MB ברוב טיפשותי עידכנתי את הביוס מגירסה 1006 ל 1007 אך עשיתי את זה דרך התוכנה של ASUS ה Live update וכמו שאתם יודעים התוכנה לא יודעת לצרוב את הביוס כמו שצריך... אז ככה, שמעתי שיש דרך לצרוב את הביוס דרך לוח אחר או משהו כזה... אבל אני לא נתקלתי בזה אישית, כרגי אני לא יכול לצרוב את הביוס חיצונית עם צורב מתאים מסיבה של העדר ציוד מתאים, יקח איזה שבועיים עד שאני יכול לקבל גישה לציוד מתאים, עד אז יש רעיונות לגבי השיטה הזאת ? 27990580-ICQ
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכל התותחים, יש לי דיסק מוזיקה, שנצרב עם איזשהו טריק שמונע מווינדוס לזהות את הדיסק וכתוצאה מכך לא ניתן לצריבה ניסית את כל תוכנות ה-CLONE למיניהן אך הווינדוס תוקע את התהליך!!! אשמח לשלל פתרונות ואם מישהו מכיר מערכת הפעלה לינוקסית או אפילו דוס קלילה שניתן להתקינה בקלות ולהפעיל ממנה בקלות תוכנת צריבה תרגישו חופשי לספר. דרך אגב נכון לעכשיו על מחשבי יש רק כונן אחד שהוא צורב DVD אם זה מסייע במציאת פתרון... יום טוב, נדב
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
ניסיתי עם כמה תוכנות לצרוב דיסק שנפחו 800 מגה בייט אך כל פעם שניסיתי לצרוב עלתה לי הודעה שאין מספיק מקום בדיסק... השתמשתי לצורך הצריבה בנירו ואף ניסיתי גם באיזי סידי קרייטור ... למישהו יש רעיון עם איזה תוכנה יש אפשרות של צריבת 800 מגה בייט ?? תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום רב! יש לי צורב שתומך בצריבת דיסקים דו צדדי. עכשיו אני רוצה לצרוב דיסק די וי די דו צדדי מקורי, ואני לא יודע איך. האם צריך תוכנה מיוחדת? או שצורבים כל צד בנפרד? דברים שאני צריך לדעת? תודה מראש! בר!
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
במסגרת העבודה שלי אני נדרש לצרוב קטעי וידאו על דיסקים עבור לקוחות חיצוניים. הצריבה היא MUST ולא ניתן להחליף לצורת מדיה אחרת. אנחנו צורבים כ-5-10 דיסקים ליום. גודל הקובץ לצריבה נע בין מאות מגה עד ל-5-8 ג'יגה. המחשב שעליו נמצא הקובץ לצריבה נמצא בחדר שרתים ואני רוצה לצרוב את הדיסק בעמדה שלי. המרחק מחדר השרתים לעמדה שלי הוא כ-800 מטר (כבל). האם זה אפשרי לצרוב ממחשב מרוחק ואם כן, כמה זמן לדעתכם תיקח הצריבה ?
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום, קצת קשה לנסח כותרת נורמאלית, אז אפרט כאן בתקווה שאשפי הפורום יבינו את הבעיה. בעבר צרבתי דיסק MP3 , ושמרתי את הצריבה , כלומר כל פעם הייתי מוסיף שירים, הדיסק אבד, והשירים מהמחשב נמחקו, אבל יש לי את הקובץ השמור בתוכנת בצריבה NERO בווינדוס 98 אבל הגרסה המשודרגת (SECOND EDITION) כבוד!!! אני רוצה לצרוב את השירים בדיסק חדש, אבל הוא דורש ממני את הדיסק המקורי שהשירים נצרבו בו, איך אני יכול לצרוב את אותה צריבה בדיוק לדיסק חדש, או לחילופין, להוריד את השירים מהתוכנת צריבה למחשב?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשעה טובה קניתי בחו"ל אץ הiMac החדש, 24" 4GB 3.06GHZ ו-500GB דיסק קשיח עכשיו אני רק צריך לצרוב את המקלדת ורציתי לדעת מי עושה את זה בצורה טובה ומקצועית ושיש לו נסיון בצריבת המקלדת הדקה הכסופה של האיי מקים תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
צרבתי סרט עם נרו בפורמט SVCD אבל הוא יצא באיכות נמוכה מאוד אני רואה ריבועים כאילו עשיתי זום לתמונה . איך אני יכול לשמור על האיכות של הסרט בצריבה? ב PROPERTIES כתוב שהתוכנה לא משתמשת ב hardware Acceleration יש קשר? אני משתמש ב asusdvd2000 (כאשר אני רואה את הסרט ישירות מהקובץ האיכות טובה)
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
אז הורדתי סרט 1080P בפורמט MP4, צרבתי לו כתוביות עם התוכנה MKV Converter והמרתי אותו לפורמט AVI HD, צרבתי על דיסק DVD וכשאני מכניס לDVD בסלון שומעים רק את הסאונג אבל בלי תמונה (יש את הלוגו של הDVD על המסך זה לא שלא רואים כלום). אולי מהתחלה עשיתי משהו לא בסדר? באיזה פורמט צריך לצרוב סרטי DVD ואיך? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי , ניסיתי לצרוב אתמול את הבורר באיכות .avi ועוד סרט על דיסק dvd 4.7 gb בכדי לראות.בדיוידי , אחרי שצרבתי כשאני מכניס תדיסק למחשב הוא מזהה ואפשר לראות את הפרקים ואת הסרט . אבל כשאני מכניס לדיוידי זה לא עוסד הוא לא קורא את זה ובפלסטיישן 3 הוא רושם שהדיסק ריק . ניסיתי בשני דיוידי וזה אותה הבעיה . צרבתי דרך נרו גירסא אחרונה כדיסק קבצים דיוידי... בעבר הצלחתי לצרוב אבל mkv ואם.תוכנה אחרת שאני לא זוכר את שמה. אשמח לעזרה , תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, בידי קובץ קול mp3 שארכו שעה וחצי. רציתי לצרוב לתקלטור dvd (והצלחתי) אך הנגן במכונית אינו קורא dvd. רציתי לצרוב לתקליטור cd אך הקובץ גדול מדי. חתכתי את הקובץ לחצי באמצעות audacity ו premier pro (ב 2 נסיונות שונים כי אף נסיון לא הצליח. ב 2 התןכנות ביצעתי export למחצית ה mp3) הכנסתי תקליטור ריק, ב windows10 העליתי windows media player, פתחתי חוצץ burn ב windows media player, סימנתי אפשרות blank disk ולחצתי start burn. windows media player העלה פס התקדמות, ה cd הסתובב והשמיע קולות וכאשר פס ההתקדמות הגיע לסוף סרגל ההתקדמות נפתח הכונן והדיסק יצא. הכנסתי את הדיסק בחזרה לכונן, ניסיתי לקרוא מה בדיסק ומערכת ההפעלה התיחסה לדיסק כאל ריק ונשא…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אשמח אם תוכלו לעזור לי בבעיה מסויימת! מחר אני הולך למקום בו יש נגן DVD, ואני צריך להשמיע דרכו שירים. איך עליי לצרוב שירים ע"מ שיתנגנו לי בנגן DVD? WAV? MP3? דיסק רגיל או דיסק DVD? יש צריבה מיוחדת דרך תוכנה (מדיה פלייר, נרו) או משהו כזה? תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, צרבתי ( Win 10) קבצים רבים (וחשובים) לתקליטו RW מסוג DVD. התקליטו התמלא במלוא התפוסה וב Properties) כל העיגול צבוע כחול, לא נותר מקום פנוי. בסייר אינני רואה קבצים על גבי התקליטור למרות שכאמור הוא מלא וגדוש בקבצים. קיימת דרך להציל את הקבצים ? מחקתי אותם מהדיסק אחר הצריבה. למי שמתפלא מדוע אני מוחק קבצים חשובים מהדיסק מבלי לוודא קודם שהצריבה עלתה יפה אענה שהעלאת הקבצים נעשתה בהדרגה במשך מספר ימים והדיסק הכיל את אותם ואף פרש אותם בסייר. רק אחרי שצרבתי את הקובץ האחרון שכפי הנראה לא הספיק לו המקום, הם נעלמו. אהיה אסיר תודה למי שיסייע בידי לאתר את הקבצים האבודים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני לא יודע אם זה שייך לפו או תוכנה אז אם לא תעבירו אז כך שידרגתי לסבא שלי את מערכת ההפעלה ל2000 ויש לו את הסורק הזה lgsc 5000 וכאשר אני מתקין את הדרייבר שבה אם הסורק שמותאם ל98 או 95 אני לא יודע אז הוא מתקין את התוכנה ומתי שאני מפעיל את התוכנה או עורך אחר שצריך את התוכנה הוינדווס אומר an error has been created או משהו כזה וסוגר את התוכנה למשהו יש אולי את הדריוור או דרך לתקן את זה?
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב נייד עם 4gb ram בכרטיס בודד ואני מעוניין להוסיף 8gb בכרטיס נוסף, השאלה היא האם אין בעיה בכך שנפח שני הכרטיסים לא זהה? (בשוק נמכרים מחשבים עם נפחי זיכרון של 6-12gb מה שמחייב קונפיגורצית כרטיסים לא סימטרית) תודה מראש וחנוכה שמח!
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
חבר הביא לי מחשב שהוא לא מצליח להעלות ווינדוס כל פעם שהוא מתקין מופיע לו לפני עליית הווינדוס שקובץ דפוק וצריך לעשות תיקון לווינדוס אז אני חשבתי ישר זיכרון ואז הוצאתי את הזיכרון ולב הפלא עבד (שמתי אחד משלי ) עכשיו רק כדי לבדוק משהו שמתי את שלי ואת שלו ביחד והמחשב עצמו לא עבד עשה ציפצופים שקשורים בדרך כלל לזיכרון או כרטיס מסך הוצאתי את שלו ועבד שוב אחר כך לקחתי את שלי ושמתי בסלוט השני (ללוח שני סלוטים של זיכרון ) ולא עבד יכול להיות שהסלוט דפוק או הלוח עצמו או שזה הזיכרון פשוט וזהו די בטוח שהזיכרון דפוק כי שמתי אצלי והמחשב לא עלה עשה את הציפצופים מה לדעתכם הבעיה
-
- 6 תגובות
- 567 צפיות
-
-
המסך שלי השתגע פתאום.. זה קורה כל פעם שאני מפעיל משחק או משהו שדורש עיבוד תלת מימדי.. יכול להיות שזה הכרטיס מסך גורם לכל הבעיות? מצרף תמונה של השולחן העבודה שלי . ניסיתי את כל הדברים האפשריים שנראו לי , ניסיתי להתקין מחדש את הדריוורים והתקנתי גם גרסאות יותר ישנות ופירמטתי לגמרי את המחשב ושום דבר לא עוזר עד שאני לא עושה למחשב ריסטרט. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מערכת הפעלה - ויסטה 32 ביט. כל הדרייברים הכי מעודכנים. ברגע שאני פותח איזה סרט עם Windows Media Player 11 המחשב כל הזמן עושה מסך כחול. צילמתי את המסך עם המצלמה הדיגיטלית ואני צריך לדעת מה גורם לבעיה הזאת. מפרט: (לא זה שבצד אלא אחר) AND 3800 DUAL CORE DFI NF4 ULTRA D KINGSTON 2G 400MHZ X1800GTO THERMALTAKE 460W המחשב לא ב-OC.
-
- 7 תגובות
- 704 צפיות
-