עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Acrios,

יש לי מסך hitachi קצת ישן (3 שנים ) הבעיה היא שהתצוגה בו מאוד כהה. הבהירות על הרמה הגבוהה ביותר ועדיין הוא כהה מאוד. כרטיס המסך הוא voodoo 3 3500 (מחשב לעבודה בלבד). אינני יודע איך לעשות אותו בהיר יותר, למיטב זכרוני לכרטיסי המסך של voodoo יש כלי שנקרא voodoo tools שאולי מאפשר הבהרה אבל אני לא יודע איפה אפשר להשיג אותו . כל עצה תתקבל בברכה .... תודה מראש גיא

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  2. Started by T-R,

יש לי מחשב Athlon 2000XP Windows Xp Pro קיצר בדקתי את כל החיבורים במחשב הכל אחלה בחלה, עשיתי uninstall והwindows התקין את אותו מחדש נדה, כלום לא עובד! הדיסק לא קורא שום דבר ונמאס לי לעבוד עם הצורב שלי כל הזמן במקום הסמסונג שלי... אגב הוא דיי חדש בערך בן שנה לא זוכר מתי הוא הפסיק לקורא את הדיסקים. תודה לכל מי שיעזור ;D

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  3. טוב.. אני מבין שהכותרת שלי קצת מוזרה, אבל הבעיה שלי היא כזאת: יש לי לוח אם via kt333-8235... אשר איתו קניתי זכרונות ddr 2700 333mhz הכל עבד טוב עד שיום התחילו קריסות.. שיחקתי קצת בסלוטים ובסוף שמתי אותם בראשון ובשלישי [השני נשאר ריק]... עד שעברו כמה חודשים, ולפני כמה ימים קניתי עוד ddr pc 2700 333mhz... כמובן שלא היו לי סלוטים פנויים יותר אז שמתי אותו באמצעי שעשה לי בעיות. בהתחלה זה לא זיהה שיש לי 768 ראם... אז שיחקתי בסלוטים עד שהגעתי לזה... בסדר, עבד כמה שעות הלכתי לישון אני קם והמחשב תקוע... התחלתי לשחק בסלוטים ונכנסתי למשחק [ניד פור ספיד אנדרגראונד]... הכל היה טוב עד שפתאום.... נתקע.. [או שעשה ריסט] חשבתי.. אולי זה רק במשחק הזה ? הורדתי 3D MARK 2003 ונתקע בטסט הראשון.…

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  4. שלום לכולם, יש לי מסך של חברת PHILIPS דגם 107 T, מסך רגיל 17" (לא LCD) ולאחרונה הוא מדי פעם הצדדים של התמונה מתכווצים לכוון מרכז המסך. ממה זה נובע? האם זהו סופו של עידן ויש להתכונן לקניית מסך חדש? תודה ושבת שלום לכולם, ובפרט לכם העונים שכל כך עוזרים.

• 8 תגובות
    • 967 צפיות
  5. Started by noambaum,

שלום לכולם ניגש יישר לבעיה! לפעמים המסך שלי מתחיל להתעמעם קצת או למשל הכרטיס קול נותן לי פחות וליום וחשבתי שזה יכול להיות מ-2 הסיבות הנ"ל: 1-ספק-יש לי 400W 2-חום-המעבד על 51 מעלות במצב מנוחה והזכרונות על 37 מעלות אז מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  6. יש לי לוח abit nf7-s דיסק wd sata 160gb ודיסק maxtor ide 40gb אני לא מצליח לזהות את הסריאל דיסק בביוס או בכלל שאני מנסה להתקין ווינדוס הוא מזהה לי רק את המקסטור.איך אני מגדיר כ primary את הסיריאל ו secondery את ה ide.ואיפה בכלל בביוס אני יכול לראות את הסיריאל?.כרגע אני לא מצלחיח לזהות את הסיריאל בכלל

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Or_s,

יש לי בעיה בצורב שהוא הפסיק לזהות דיסקים של 900 מגה הוא מזהה אותם כ- 702 מגה ניסיתי להתקין גירסה ישנה יותר של נרו וזה לא עזר מה אני אמור לעשות?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. זה ממש מוזר תיראו : אנשים בבקשה בבקשה !!! אני מכניס את ה-DRIVER של הכרטיס טלוויזיה והוא לא נותן לי צריך מין קובץ שרשום שם !! אז בבקשה תעזרו לי !!! אולי להביא לי את הדריוזר הזה משהוא !!! :-[ תעזזרו לי בבקשה !!!

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  9. שלום,חיברתי צורב בנוסף לסידירום שהיה כבר במחשב..וראיתי שמחובר לסידירום כבל אודיו כזה בצד שמאל של החיבורים עכשיו השאלה שלי האם צריך לחבר גם לצורב כבל אודיו כזה ואז ללוח??

• 8 תגובות
    • 785 צפיות
  10. Started by a55af,

תיאור מחשב: פנטיום 2.6 נורטווד. זכרון 512 ELIXIR. לוח אסוס P4P800. למחשב שלי יש בעיה של קפיאה ותקיעות מוזרות עם פסים צבעוניים באורך 1 ס"מ במסך למעלה (3-5 פעמים ביום). במיוחד במשחקים ובEMULE. הדבר קורה רק כאשר הFSB של המחשב נמצא על הגדרות הסטנדרטיות כלומר בס 200 ואפילו בס 201. כאשר אני מעלה את הבס ל205 ואפילו 210 המחשב יציב כמו סלע.(המחשב עובד רציף 24 שעות ביום וכבר לפחות חודשיים לא קפא או הוציא מסך כחול). למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה, והאם מישהו נתקל בדבר כזה?

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  11. אני גיימר ולכן אני משתמש במיקרופון לדיבור בזמן המשחק בתוכנה שנקראת וונטרילו, המיקרופון פעל לי מצויין עד שתקנתי את כרטיס הטלוויזיה שלי ועכשיו פתאום המחשב לא קולט אותו, יעני אני יכל לעשות ככה שאני ידבר וישמע את עצמי ואפילו לשלוט בעוצמה של המיקרופון דרך הווינדוס אבל שום תוכנה לא קולטת את הקול שלי, בכאילו זה לא עובד אפילו הרשמקול של ווינדוס לא קולט אותי, אני יכל רק לשמוע את עצמי אם אני יבחר? יש למישהו מושג מה הבעיה אני חושב בכרטיס הטלויזיה התחמן הזה? ???

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  12. Started by Sick Freak,

חי אני משתמש בכרטיס מסך של nvidia geforce4 MX 440 מה שקורה שפעם הכל עבד טוב ויפה, אבל יום אחד פשוט נכבה לי המסך. הוא עשה כך כל פעם כשעלה ה-וינדואוס(אקס-פי פרופסיונל) הבעיה הייתה כנראה בדרייבר, כי אחרי שמחקתי אותו המסך התחיל לעבוד... אחרי כמה זמן אני הורדתי את הדרייבר האחרון והוא אחרי כמה נסיונות כן התחיל לעבוד.(חודשיים חכיתי לה כי שאר הגירסאות לא עבדו...) לרגע הזה אני פירמטתי את המחשב. על ההתחלה התקנתי את הדריבר החדש - ןהוא פתאום לא עובד! אני נסיתי כבר כל מה שאפשר.... - התקנתי אפילו גירסאות ישנות...המסך פשוט נכבה וזהו אולי למישהו הייתה אותה בעיה והוא יודע מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  13. אני מנסה לעזור לחבר. כאשר המחשב שלו עולה מייד עם האתחול (לפני הופעת Windows) מופיעה ההודעה Disk Read Erro, press ctrl+alt+delete to restart computer. הרעיון הכמעט טרויואלי אומר שמהו בדיסק לא תקין. מדובר בדיסק של Western Digital 200Gb מסדרת ה-JB (עם ה-cache המוגדל). מערכת הפעלה - Windows XP Prof. הורדתי והפעלתי את תוכנת הדיאגנוסטיקה של WD ולאחר בדיקה מקיפה, לא נמצאה אף שגיאה. בדקתי גם עם chkdsk אך גם כאן שום שגיאה לא הופיעה. ניסיתי עם תוכנות אחרות לגשת לדיסק, כאשר אני מאתחל מ-CD או דיסקט ובמקרה זה אין כל בעיה לגשת לדיסק ולקרוא ממנו כל חומר. כבר מחקתי מחיצות, פרמטתי, התקנתי הכל מחדש והתקלה חזרה. נקודה רלוונטית. חבר שלי אמר לי שהתקלה חזרה כאשר הוא ניסה לעדכן את האנטי וירוס ש…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. קיבלתי את המחשב שלי חזרה. P4 2.6C IC7 512DDR 333 R9800P (חדש ) התעקם אחד הפינים של המעבד והיו צריכים לסדר, אז סידרו והוא פה! חיברתי הכל כמו שצריך, הפעלתי את המחשב והמאווררים נתנו קפיצה כאילו הכל עובד, אבל הוא נכבה. פשוט נדלק ונכבה, המסך אפילו לא מספיק להידלק והמחשב נכבה. STINGER אומר שזה הלוח אם... HELP!!

• 11 תגובות
    • 819 צפיות
  15. שלום חבר'ה.. יש לי כאן מחשב עם החומרה הבאה: AXP1800 + TT V11 Gigabyte nForce2 board - GA-7N400-L1 http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7N400-L1.htm 256mb OCZ PC2700 WD 40JB Liteon 52x32x52 Sapphire R9100 Compucase 6A19 מסך Hyundai Q17 מחובר ב-DVI מערכת הפעלה WinXP Home מקורית + Service PK1 יש לי שני מחשבים כאלה, סה"כ דיי זהים (לאחד כונן קשיח של Seagate וכונן CD של LG). בזמן האחרון שניהם משום מה התחילו להציג את הלוגו של Windows בצורה מעוותת כאשר המחשב עולה (אי אפשר לזהות את הלוגו - רק את הצבעים) לאחר שפרמטתי אחד מהם התופעה נשארה כשהיתה.. ולכן אני מניח שזו אינה בעיית תוכנה, אלא חומרה. האם נתקלתם בזה בעבר? מה עלי לעשות כדי לבדוק את הגורם לבעיה? אם אחד מ…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by nim901,

שלום יש לי כרטיס מסך מדגם ATi Radeon 9200 Series ומאז ששמתי אותו יש לי בעייה יש לי כרטיס TV עם תוכנה (כמובן) כשאני הפעלתי את התוכנה עם כרטיסי מסך של nvida לא היו בעיות אך כשאני מפעיל עם הכרטיס מסך הזה ברגע שהתוכנה מופעלת המסך משתגע ז"א הוא כזה יורד למטה ובא מלמעלה כמו ב טלויזיות שהם לא מוגדרות טוב ובעיות זאת נגרמת כשקצב רענון המסך יורד ל 60 מ 75 איך שהתוכנה מופעלת (פעם זה לא היה) ופשוט נמאס לי כל הזמן להחזיר את קצב רענון המסך ל 75 למישהו יש פתרון ? מי שרוצה לדעת הכרטיס TV שלי הוא life video 200 משהו כזה ואם כבר אני פה למישהו יש דרייברים בשבילו ? נאבד לי הדיסק עם התוכנה :\

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  17. Started by kikkler,

היום בבוקר, בזמן שהמחשב עבד בשלווה, הייתה פה קפיצת זרם. המחשב נכבה, וכאשר הוא הודלק, התברר שאחד ההארדיסקים פשוט נעלם (הווה אומר לא מזוהה). האם קיימות שיטות החייאה שונות שאפשר לנקוט בהן?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by dotans75,

כבר כמה התקנות של WINDOWS XP במחשבים שונים שאני לא מצליח להגדיר מודם חיוג 56K (קצת נוסטלגי אומנם) יש למערכת משהו נגד מודמים כאלה???? מישהו הצליח להתקין פעם? דותן

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by nim901,

שלום, לפני כמה דקות ניקיתי את העכבר עם אציטון בטעות ועכשיו כנראה האציטון הגיע מתחת ללחצן של העכבר ונורא קשה ללחוץ על הלחצן מישהו יודע איך אני יכול להסיר את זה? תודה

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  20. Started by Bah_gots_pIII_450,

יש לי אל-פסק מתוצרת Advice ששירת אותי נאמנות 3 שנים בערך, ולאחרונה הוא התחיל להרעיש בזמן שהוא מחובר לשקע, בין אם הוא דלוק או לא. הרעש הוא מן רעש שבדרך כלל שומעים מקווי מתח גבוה. 1. האם הדבר מסוכן? 2. האם בידוד של רגלי גומי יעזור? תודה.

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by Argo013,

שלום לכולם. מדובר במחשב Compaq 1515ea , P-4 2.4 Ghz עם 256 Mb זכרון ו - WinXP Pro עליו. הבעיה היא , שכל פעם , שהסריקה המלאה של Norton Antivirus 2004 מופעלת , המחשב בשלב מסוים של הסריקה נכבה (לא מופעל מחדש אלא נכבה לגמרי ).במקרה אחד הדבר קרה גם ללא האנטיוירוס אחרי כעשר שעות עבודה רצופה. החשד שלי נוטה לכיוון התחממות (שזה די מוזר , כיוון שהמחשב די חדש). תקנו אותי אם אני טועה , ובמידה ואני צודק , עם איזו תוכנה כדאי לחקור את הבעיה יותר לעומק? תודה מראש על העזרה...

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  22. Started by hilik,

פירמטתי את המחשב לוח אם asus a7n8x deluxe ויש לי בעיה בסאונד לפני הפירמוט לא היו לי בעיות כלל התקנתי את הדרייברים הכי חדשים שיש והם פעלו לי יפה מאוד לפני הפירמוט ועכשיו אני נתקל בבעיה אני לא מצליח להוציא סאונד מהרמקול האמצעי center זה לא מראה לי שהוא מוציא סאונד ב nvmixer אבל כשאני עושה speaker wizard הוא מוציא צליל מה לעשות?!!?

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  23. שלום ! מפרט המחשב שלי: P4 2.66Mhz זכרון 256MB ASUS - לא זוכר בדיוק איזה, אבל אני זוכר שיש לו חיבור AGP X4 RADEON 9600 Pro 256MB DDR כרטיס מסך ורשת מובנים. ושתי צורבים. עכשיו המחשב אצלי חצי שנה, ומאז שקניתי אותו, לא היה לי רגע אחד של שקט. הבעיה העיקרית: משחקים נתקעים (מסך קופא), עושים ריסט למחשב, מקרטעים (בחלק מהמשחקים). עכשיו בשביל לפתור את הבעיה החליפו לי במעבדה ספק, מעבד, כרטיס מסך, הארד דיסק, מה לא... תחילה היתה הבעיה קוראת אחרי דקות ספורות של משחק, אך היום במשחקים כמו קונטרסטריק לוקח מספר שעות (2-3) עד שהמשחק נתקע, ובמשחק STREET LEGAL RACING אני יכול לשחק רק כשעה עד שעה וחצי. עכשיו פתחתי את המחשב ועשיתי בדיקת חום: מסתבר שבמשחק קונטרסטריק, רזולוציה 1600X1200 גרפיקה על …

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by topgun,

בזמן האחרון יש לי בעיה שפשוט מטריפה אותי: הרבה (מאוד!) פעמים בעבודה שוטפת בווינדוס, למשל העברת קבצים מתיקיה לתיקיה וכאלה, יוצאת לי הודעה כזאת: ולפעמים מצורפת אליה גם הודעה נוספת (שכרגע אין לי תמונה שלה, אני אצרף בפעם הבאה שזה יקרה) עם משולש צהוב. עכשיו הקטע הוא, שלפעמים אני סוגר את ההודעה (בין אם בלחיצה על OK, ביטול או סגירת החלון) וזהו, הכל ממשיך כרגיל. ולפעמים מופיעה ההודעה השניה וכנ"ל. אבל לפעמים מופיעות שתי ההודעות או רק הראשונה, ואחרי שאני סוגר אותן האקספלורר כאילו עושה רפרש, השורה של ההתחל נעלמת, כל החלונות שקשורים לאקספלורר ("המחשב שלי", תיקיות למיניהן....) נסגרות. ומשהו ממש מעצבן זה שלפעמים זה קורה לא רק בהעברת/מחיקת קבצים אלא גם סתם בפעולות אחרות (למשל הה…

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by topgun,

יש לי MAG 786PF, ובזמן האחרון שמתי לב שאני לא יכול לעשות RESET אחרי שאני עושה שינויים ב-USER MENU שלו (למשל למתוח או לכווץ את התצוגה). המסך חדש יחסית, 8 חודשים בערך, ויכול להיות שהבעיה הייתה מהתחלה, פשוט לא ממש ניסיתי לעשות ריסט.... הנה מה שזה כותב לי: *מצטער על האיכות, אבל זו וובקם וזו המצלמה הדיגיטלית היחידה שיש לי..... למישהו יש רעיונות?

• 3 תגובות
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים