תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,296 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, המייל של מקום עבודתי די מאובטח, שרת OWA, אני כן מצליח לסכרן את תיבת הדואר בטלפון אבל בתוכת המייל של המקבוק אני לא מצליח וניסיתי את כל האופציות מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום לכולם, עד לאתמול המסך עבד רגיל הלכתי לישון בבוקר אני מנסה להדליק את המסך לא נידלק . ניסיתי לבדוק אם זה מהכבל החלפתי כבלים לא נידלק ,ולפעמים שאני מחבר לחשמל אני רואה שהנורה של המסך נדלקת פעם אחת ומתכבה ,שלוחצים להדליק את המסך לא נידלק ולא כלום. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום, יש מחשב נייד לנובו u550, לפני כמה ימים החלפתי לו סוללה לאחר שהסוללה הישנה התרוקנה במהירות. הסוללה החדשה נטענה עד ל100 אחוז , אך לאחר שניתקתי מהמטען לא הצלחתי להטעין שוב והבוללה התרוקנה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
יש לי אסוס XONAR ESSENCE STX שהמחשב עולה הוא עובד כמו שצריך והכל בסדר אחרי כמה שעות שהמחשב עובד הוא פתאום לא מוציא סאונד בכלל וגם דרך התוכנה של הכרטיס קול שמנסים להחליף בין היציאה של הרמקולים לאוזניות הוא לא עושה צליל כמו בדרך כלל זה צליל כמו של מתג שעושים לו ON\OFF מי שמכיר בקיצור הכרטיס לא מגיב שמפעילים את המחשב מחדש הכל רגיל מה יכול להיות הבעיה? יש לציין שאם מעבירים את הקול לכרטיס קול של הלוח למשל הוא עובד רגיל, כך שזה כנראה משהו בתוכנה של הכרטיס או משהו מישהו שמע על בעיה כזו? תודה
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי בעיה ממש מוזרה, אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי. קניתי כרטיס מסך כזה: http://www.asus.com/Graphics_Cards/EN210_SILENTDI1GD3V2LP/ התקנתי אותו, התקנתי דרייברים, חיברתי את מסך המחשב שלי ל VGA ואת הטלוויזיה של ל HDMI. הכל עבד טוב ויפה. לפני שבוע הכנסתי DOK למחשב והוא תקע לי את המחשב - מחשב קפא למשך 4 דקות, אז כבר לא חיכיתי וניתקתי אותו מהחשמל. הפעלתי שוב את המחשב - ואין לי תמונה = NO SIGNAL על מסך המחשב שלי. אבל ב HDMI כן רואים תמונה. אם אני מנתק את ה HDMI רואים תמונה ב VGA. אם אני מחבר HDMI + VGA - רואים רק ב HDMI. כאשר WINDOWS עולה רואים בשניהם. הבעיה שלי היא כאשר אני מפעיל את המחשב > אני רוצה להיכנס לביוס ואין לי אפשרות - כי אני לא רואה את מסך המחשב…
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב די משוגע. הספק שלי ג'נרי (300W) ומחזיק 3 דיסקים, 3 CDROM 5 כרטיסים 4 דימים של זכרונות, מלא USB DEVICES וכו' וכו' (אה...כן ושכחתי....5 מאווררים. בקיצר השאלה היא כזו: ברור לי שאני צריך איזה ANTEC TRUE POWER דחוף אבל יש לי אל פסק שתומך ב 300W, מה קורה אם אני מחבר אותו לספק שנותן, נגיד 450W, הרם אני צריך לשדרג גם את ה UPS ומה ההשפעה של ה UPS על הספק וכמות הוואט שהורא נותן למחשב ? חשמלאים יתקבלו בברכה.
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
הסרתי תוכנה של סינון לאינטרנט של חברת אתרוג ע"י תוכנת ריבו למרות שבעיקרון חייבים קוד כדי להסיר אותה ועד עכשיו אין לי אינטרנט בגלל זה אשמח אם משהו יוכל לעזור לי בזה וכן אם מישהו יודע איך עושים איפוס מחשב עם התקן usb חיצוני כי המחשב גם לא נותן לי לעשות איפוס צרפתי תמונות
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
אם יש למישהו ידע וניסיון בהרככבת סונטה - צרו איתי קשר בפרטי . זקוק לעיצה !
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
הווינדוס לא עולה לי וזה ההודעה שמופיע והמצב בכללי שצילמתי: http://img25.imageshack.us/img25/8403/67892344.mp4 http://img256.imageshack.us/img256/5788/41573733.mp4 מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לעזרה. יש לי מחשב חדש DELL 7347 ניקנה משניידר מחשבים התקנתי עליו SpeedFan בTEMP הוא מגיע ל50-53 מעלות, התייעצתי עם שניידר הם אומרים שזה תקין. האם זה באמת נורמלי? אגב אני עובד עם משטח קרור. עוד שאלה, שיושבים עם המחשב בחוץ ממש קשה לעבוד עם המסך (המבריק) יש פתרונות לזה? בתודה רבה שי
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
כל הסמלים של הסרטים והשירים שלי הם מוזרים כאלה כמו דף לבן עם תוכניות עליו זאת אומרת שהמחשב לא יודע עם איזה תוכנה לפתוח אותו ....... אבל כשאני לוחץ על הקובץ המחשב כן נכנס לתוכנה אז מה שאני רוצה בעצם זה שנגיד קובץ של שיר יהיה לו צורה של ווינאמפ וקובץ של סרט נגיד יהיה מדיה פלייר איך עושים את זה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום המאוור של המחשב נייד התחיל להרעיש אז פירקתי אותו וקניתי מאיביי את אותו הדגם על המאוור הישן רשום 5V 0.4A על החדש רשום 5V 0.5A זה בסדר לשים את המאוור החדש? מה זה אומר 0.5 לעומת 0.4? כדאי לשים לא כדאי? אשמח להסבר על ההבדל בנוסף לתשובה.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה. לפני חמש דקות ניסיתי את האפשרות clock במסך הLCD ואז הבנתי שזה מזיז את המסך מצד אחד לשני. אך כאשר החזרתי את המסך למצבו המקורי הבחנתי שבחלק הימני ביותר של המסך כל הדברים פחות חדים והם נראים יותר מטושטשים. כאשר הזזזתי את המכוון של אפשרות הclock עוד הפעם שמתי לב שהאזור שבו לא רואים טוב זז הצידה כמה סנטימטרים. עכשו עיתי את זה עוד הפעם והוא נעלם. מה קורה פה?,אני יודע שהמסך שלי ממש ממש דפוק ושדופקים על הפלסטיק הוא נכבה ושהכפתורים שלו ממש דפוקים וכאשר מביאים את המערכת חזרה ממצב שינה הוא עושה צורות מוזרות אבל זה כבר ממש מוזר. האם כדי לי לקחת את המסך לתיקון?,ואם כן מה להגיד להם?. תודה.
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים פנטיום 3 ומחשב חדש שקניתי לא מזמן AMD 3200 . התקנתי במחשב החדש מערכת הפעלה XP הום בעברית , שהיתה גם מותקנת בפנטיום 3 . עד לקבלת המודם מבזק המשכתי לגלוש עם הפנטיום הישן , שעליו מותקנת גם מערכת ההפעלה XP הום . תוך כדי גלישה פתאום המסך קפא ולא עזר כלום כדי לצאת מהמצב , בלית ברירה כביתי את המחשב . כשחזרתי והדלקתי שוב את המחשב , לא הצלחתי לעלות שוב את מערכת ההפעלה כלל , זה מבצע אתחול ולאחר מכן נראה כאילו מערכת ההפעלה XP עולה אבל באיזה שלב שוב מעצמו חוזר לאיתחול . נסיתי את כל האפשריות גם איתחול במצב בטוח גם לא עולה לי . גם התקנה מחדש של מערכת ההפעלה לא ניתן . ומופיע כתוב בזה הלשון : critical error:abort,retry,ignore,fail? נסיתי להתקין מערכת הפעלה מלניום גם לא …
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
היי השבוע רכשתי כרטיס מסך חדש מסוג HD 4580 , בד"כ אני לא גיימר רציני , אבל רציתי "לחנוך" אותו עם משחק נחמד, והפעלתי את המשחק הנ"ל, כעבור מספר דקות של משחק המשחק נתקע ולא זז, ובעצם צריךלעשות ריסט למחשב..... יש מצב שזה מכרטיס המסך שהוא תקול, ויש מצב שזה בגלל הספק שלי ? , ויש מצב שזה בעיית תוכנה בכלל.... לציין שניסיתי להוריד רזולוציה של המשחק, וזה עדיין קורה. למישהו יש איזו תוכנת בדיקה/המלצה למשחק אחר, להעמסת הכרטיס ולבדיקה שמדובר בבעיית חומרה לפני שאני מתקשר לחנות בקשר לאחריות... או לחילופין קונה ספק חדש.. וכן אשמח להערות בונות, החשד העיקרי שלי שמדובר בספק, האם אני צודק מניסיונכם ? פשוט לא רוצה לקנות ספק חדש ולגלות שלא זו הבעייה... אגב בשימוש רגיל ולא המשחק המחשב עובד מצויי…
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. לנובו מציינים במפרט של E480 ו 580 שפורט ה USB C הוא 3.2 Gen מה שמהווה יתרון לעומת המתחרים במחיר זה, אך קראתי היכנשהו מישהו שטוען שזהו שקר ובפועל מדובר ב 3.1, ורק הסדרות היקרות יותר L\T מצויידות ב 3.2, מה שמתאים למקובל ברמות מחירים אלו. כיצד ניתן לבדוק זאת מתוך המחשב? עריכה: lsusb -t בלינוקס מחזיר רק התקן 5000M ולא 10000, כלומר 3.1 ולא 3.2... לנובו פשוט שיקרו במפרטים כולל ליבואנים. לא יאומן.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם של פי סי פרטנר אפולו פרו 133 מגה הרץ מעבד פנטיום 3 733 מגה הרץ זיכרון 512 זיכרון SDRAM עם צי'פסט של VIA ויש לי כרטיס מסך ATI RADEON 9250 והורדתי מזמן את העידכון לצי'פסט דרך את האתר של VIA עכישו הורדתי את הקובץ שנקרא Retro chipset VIA 4in1 drivers והמחשב עבד סבבה אז ראיתי שהם הכניסו לא מזמן את החבילה VIA HyperionPro Driver Package והתקנתי אותה מאז משחקים עובדים לי קצת פחות טוב אני לא יודע אם זה קשור לפעמים הכרטיס מסך מתנתק והמסך עובר למצב המתנה האם זה קשור? השאלה שלי האם החבילה של הפרו מתאימה לי או שכדאי להסיר אותה ולהתקין מחדש את ה4IN1 הפשוטה? הנה הלינק לאתר http://www.viaarena.com/default.aspx?PageID=420&OSID=1&CatID=1070 איזה גירסה לדעתכם…
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה שהדלקתי את המחשב המאווררים החלו לפעול, הנורה של הכרטיס רשת בלוח אם מהבהבת, הצורב נפתח/נסגר אך המחשב לא עולה. לא רואים כלום במסך (מאוורר בכרטיס מסך עובד, אין כרטיס מסך על הלוח אם) ונסיון להפעיל את caps/num lock גם לא מצליח. זה נשאר כך עד שאני מכבה את המחשב (לחיצה ארוכה על הכפתור). בדרך כלל זה קרה לעיתים רחוקות ואחרי 3-4 ניסיונות להדליק את המחשב הוא עבד בסדר. היום הייתי צריך יותר מ 10 ניסיונות של הדלקה-כיבוי-הדלקה כדי לגרום לו לפעול, לאחר 10 דקות הוא נתקע לגמרי. עשיתי Reset, נהיה מסך שחור וזהו פחות או יותר. ניסיתי לכבות ולהדליק מחדש והבעיה חזרה, אחרי עוד 10 ניסיונות פשוט ויתרתי. המחשב ישן - מעל 5 שנים, מעבד AMD 940, כרטיס מסך Radeon X1800, לוח אם של גיגהביי…
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק WD שישים גיגה הביוס מזהה אותו איזה שיש את הרשימה של הIDE אבל איפה שבוחרים את הBOOT הוא לא מופיע מה לעשות? אני חייב לעשות BOOT מההארדיסק הזה
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום חברס. לאחרונה המחשב סבל מנפילות פתאומיות לא מוסברות , ואני מדגיש פתאומיות. בדקתי כל מה שאפשר, אפילו הטמפרטורות מצויינות. היה חשש זה הספק המעפן אבל אני עדיין לא חושבב שזה הוא. במחשב שלי יש שני סטיקים של 256MB PC3200 = ביחד 512MB. עכשיו מבדיקה אקראית של המחשב ראיתי בEVEREST שרק סטיק אחד של 256MB מזוהה. עדיין הסטיק השני מחובר ואני חושש שזה הוא ה"אשם". יש לציין שלאורך הבוטים שלאחר הנפילות היו לפעמים צפצופים ממושכים מהלוח אם שמעידים על בעיה מעין צפצוף ארוך שלא נפסק והמחשב לא עולה. אני שואל, האם הגיוני שזה הזכרון שגרם לנפילות? אני יכול לדעת איזה סטיק זה בהנחה שהסטיק שנמצא בDIMM 2 מתוך ה3 בEVEREST הוא זה שמזוהה ופועל וזה שהוא לא האמצעי הוא הבעייתי? בתודה ובברכת חג שמח, ניב…
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום חברים, במחשב שלי מותקן DVD של TOSHIBA ולפני מספר חודשים הוא הפסיק לקרוא דיסקים של DVD לא משנה אם יש עליהם DATA או סרט, הוא לא מצליח לקרוא בכלל. האם ניתן לתקן תקלה זו? תודה רבה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום, רציתי להתייעץ אתכם. יש לי מחשב שלא עולה, נורית הדיסק הקשיח דולקת באופן קבוע ( לא מהבהבת כרגיל ) וכלום לא קורה. מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אחי הביא לי את המחשב שלו כדי שאני יסדר לו אותו אני מתקין לו את הווידוס דרך הביוס והכל הולך חלק עד שמגיע הקטע שהמחשב עושה לבד ריסטרט (אחריי כל העתקת הקבצים וכל מה שקורה בחלון הכחול שכולל את איפה רוצים להתקין וכמה יהיה כל כונן ) מאז לפי מיטב הבנתי הוא צריך להעלות את ההתקנה עצמה מכאן והלאה ומשום מה הבעיה היא שהוא כל הזמן עושה ריסטרטים ולא מתחיל את שלביי ההתקנה עצמה חברה זה מאוד חשוב ואני יישמח לקבל הערות
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלפתי כרטיס מסך מ6600gt לhd 3850 ביצאת agp המיושנת שלי ברגע שהחלפתי הווינדוס 7 64ש לי על המחשב לא עולה כמו שצריך ,המסך מראה פסים לבנים וורודים סגולים כך שאי אפשר לראות את שולחן העבודה עםותו מחשב יש לי xp 32 ביט והוא עולה די רגיל רק שהדריברים של הכרטיס מסך כול הזמן נופלים וסרטים על המחשב ניראים בצבע ירוק ועם קול מחורבש המפרט שלי: amd 3500+ gigabyte k8nsc 939 ספק 450 וואט 3 גיגה זכרונות של ddr 400 סמסומג hd 3850 agp של club 3d אשמח לעזרה ותודה מראש. אפשר לנעול השתמשתי בדריבר קלינר והכול עבד
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
יש לי בעיה ... התקנתי כרטיס מסך GEFORCE 3 ?(על פנטיום3) יותר נכון חבר שלי התקין לי את הכרטיס מסך (אני לא מומחה גדול)וכאשר הוא התקין את הדרייבר הוא חיבר את המסך שלו למארז אצלי...בקצרה לאחר ההתקנה במסך אצלו הכל היה נראה מצויין והכרטיס עבר כמו שצריך... אבללללל..כאשר הגעתי הביתה וחיברתי את המארז למסך שלי(LG) מה שיכולתי לראות ריבוע של מה שמציג המחשב כאשר היא הופיעה לי בצד השמאלי לממעלה והחלק הימני והחלק התחתון הם חלל "מת" כלומר הכל צבע שחור...ניסיתי לסדר את התמונה בעזרת הכפתורים ולשנות גם את הזולוציה בהגדרות אבל זה לא עוזר...ועכשיו כל משחק תמונה או לא משנה מה אני עושה במחשב הכל מופיע לי בריבוע קטן והיתר רקע שחור... כיצד ייתכן הדבר??? איך פותרים זאת??? ולמה במסך אצל חבר שלי הכל…
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-