תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
יש לי את ה-Enermax CSL-006TR2 Black Multifunction Panel http://www.pchardware.co.il/docs/pd1588436731.htm איך אני בדיוק מרכיב אותו?(יש לי לוח אם ג'יגבייט VAX)
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם הנני משתמש במע׳ הפעלה linux kali, הזמנתי מהאיביי 4 כרטיסי רשת אלחוטיים (לינק), נתקלתי בבעיה שהkali לא מזהה אף אחד מהם, אך ב windows יש זיהויי והם עובדים כהלכה, חשוב לי לציין שבעבר רכשתי כרטיס רשת כזה זהה מאותו דגם והלינוקס כן מזהה אותו [+] lsusb עליו [LEFT]root@kali:~# lsusb Bus 001 Device 005: ID 148f:5370 Ralink Technology, Corp. RT5370 Wireless Adapter Bus 001 Device 007: ID 148f:7601 Ralink Technology, Corp. Bus 001 Device 003: ID 0424:ec00 Standard Microsystems Corp. Bus 001 Device 002: ID 0424:9514 Standard Microsystems Corp. Bus 001 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub root@kali:~# [/LEFT] לא השקעתי דקה אחת על התקנת דרייבר שה …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לפני כמה זמן פרסמתי הודעה שהמחשב שלי נהיה איטי ניסיתי לעשות הסרת וינדואוס ומחיקה מחדש וזה עבד אהל ברגע שהמחשב נדלק ואמר לי לעשות התאמה אישית ( וינדואוס 8) הוא נכבה בפתאומיות יש מצב שזה בעיה בספק ( יש לי ספק גנרי בן שנתיים בערך) ? ניקיתי את המחשב ולא חסר משחה תרמית או לקחת לתיקון וזהו
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שעה אחר ההדלקה המחשב נתקע מסך כחול ,מאתחל את עצמו לא מזהה את דיסק ההתקנה ומבקש דיסק איתחול. מכבה את המחשב כולל המתג הראשי בגבו מחכה כמה שניות מדליק את המחשב הוא עולה בצורה תקינה למשך שעה בדיוק ושוב התקלה וחוזר חלילה. ההודעה שאני מקבל לגבי הבעיה problem-blue screen- os version-6.1.7601.2.1.0.256.1 local id-1037 bccode-f4 bcp1-00000003 bc2-0887DCD28 BCP3-887DCE94 BCP4-83C5E3B0 OS VERSION-6-1-7601 SERVICE PACK-1_0 PRODUCT-256_1 עזרה בבקשה
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. הסמן של העכבר שלי קופא מדי פעם וזה מטריף אותי, מה זה יכול להיות הפעם? כבר היתה לי הבעיה הזו בעבר ואחרי שניתקתי דונגל של בלוטות שהיה מחובר לי במחשב זה נפתר. זו לא בעיה של מחסור בזכרון או שמשהו פתוח, כאשר אני מזיז את העכבר על אתר פתוח זה קופא לרוב כאשר הסמן נפגש עם משהו כתוב או משהו שניתן ללחיצה אבל לא תמיד.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני שואל את השאלה לגבי שני ניידים שונים אחד שלי והשני של החברה קטע מוזר לשניהם יש בעיה במסך הראשון שלי הוא דיי חדש 3 חודשים מחשב של HP ופתאום הופיע לי בחלק התחתון של המסך כמו כתם של כלור על בגד זה התיאור הכי מוצלח של הבעיה אשמח לדעת מה קרה לו פניתי לHP והם רוצים את המחשב לבדיקה של כשבוע אז אני מתלבט למרות שזה מציק בעין אין שום בעיה בתפעול המחשב. השני של החברה הוא גם נייד של HP בן שנתיים לערך ומסך שללו התחיל לרצד בתדירות מאוד גבוהה ופתאום הוא משחיר ואז צריך לעשות איתחול ורק אז המצב חוזר לקדמותו אודם לכם על תשובה או המלצה בנושא שי
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן DVD של LG דגם GH22NS30 . אתמול שמתי לב שב"מחשב שלי" לא רואים את כונן הDVD . נכנסתי למנהל ההתקנים ולחצתי על uninstall ולאחר מכן הפעלתי מחדש את המחשב. עם עליית הווינדואס התבצעה התקנה אוטומטית של ההתקן והיה כתוב שההתקן לא הותקן טוב. יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה? *ערוך: הצלחתי לסדר את זה. למקרה שלמישהו יש את אותה הבעיה הפתרון הוא להיכנס לרג'יסטרי ל HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318} ולמחוק את UpperFilters ו LowerFilters
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה כל פעם שאני נכנס למשחק לא לכל משחק המחשב נופל. שמרתי ובדקתי את קבצי ה DUMP והבעיה הכתובה היא ככה: Probably caused by : ntoskrnl.exe ( nt!KiUnlinkThread+c . למישהו יש מושג מה תפקיד הקובץ ntoskrnl.exe ? אני משער שכמו כל קבצי המערכת יש לו מיליון תפקידים אבל יש כיוון מסויים שאפשר ללכת אליו? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
הכרטיס לא נותן סיגנל, יבשתי הכל ושמתי בצל במרפסת. יש סיכוי שיחזור לעבוד?
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש (Intel Cpu 6320, 4CoreDual-SATA2 s775 Conroe, Twinmos 2GB 667mhz Ram, WD HD SataII 250GB). התקנתי את הרכיבים (כרטיס מסך קצת ישן של ATi שהיה לי) הפעלתי את המחשב והכל עלה טוב. עשיתי מחיצות וניסיתי להתקין WINDOWN XP והמחשב זורק מלא הודעות שגיאה במהלך ההתקנה! ניסיתי להתקין גרסת בטא של ויסטה וגם מלא הודעות שגיאה והכל מתוכנות שאצל כל החברים. פעם אחת ההתקנה של חלונות אקס-פי הסתיימה ללא שגיאות ומסכים כחולים (וזה נדיר) אבל אז כל פעם המחשב מנסה להעלות חלונות המחשב עושה ריבוט. ניסיתי לשים הארד דיסק של חבר (עם מערכת הפעלה עליו) והמחשב גם לא הצליח להעלות את מערכת ההפעלה. שמתי דיוידי חדש וגם אותה הבעיה. ניסיתי להחליף מיקומים בחיבורי הסאטא ולא עזר. מה דעתכם? חומרה …
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות הארד דיסק חדש למחשב הנייד שלי. כרגע יש לי הארד דיסק ssd שעליו מערכת הפעלה של windows 10, מערכת ההפעלה עדיין מתעדכנת על המחשב שלי כל כמה זמן ואני לא יודעת איך להעביר את מערכת ההפעלה להארד דיסק החדש בלי לגרום למערכת ההפעלה להפסיק להתעדכן... אני עוד לא קניתי הארד דיסק חדש, אני רוצה לוודא שיש פתרונות לכל הבעיות שלי לפני שאני קונה אחד חדש. תודה מראש ? (אני אשמח להסבר מפורט כי אני לא כל כך מבינה בזה ?)
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן. יש ברשותי Asus vivobook מחשב נייד, אשר נקנה לפני מספר חודשים באחת מחנויות בארץ. מאתמול יש לי את ההודעה הבאה: intel anti theft technology system lock due to disable timer expired רשום מתחת שכרטיס הרשת לא נמצא. כשאני מחבר אותו לכבל רשת, נעשת בדיקה שנמשכת מספר דקות, ואז שוב הודעה "רשת לא נמצאה". הבנתי שאני צריך ליצור קשר עם אינטרל. חיפשתי באתר שלהם, גם בבינלאומי וגם בישראלי, גם בגוגל, אך איני מוצא את הטלפון שלהם. אשמח להכוונה ממי שכבר נתקל בבעיה זו. תודה!
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
המחשב נידלק אבל המסך ממשיך להיות שחור...ניסיתי כבר איתחול ביוס לחליף מקומות של כ.הזיכרון *היתה לי כבר את הבעיה הזאת רק שלפני זה המחשב היה מתכבה בלחיצה קצרה (לוחצים והוא נכבה) ועכשיו כדי לכבות אותו (המצב שהוא תקוע נידרשת לחיצה ארוכה. מפרט: 1GB P2.4 NVIDIA 6200 NEO 865P (משהוא כזה הלוח אם אני לא זוכר בדיוק) כמובן כל זהקרה כי ניסיתי לחבר עוד HD למחשב... תודה מראש סידרתי הכל המחשב עובד. סתם המשכתי לשחק עם הזיכרונות והכבלים והוא נידלק. אני חייב לציין שהמחשב שלי דפוק זה הכל
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
כל פעם שאני פותח את המחשב הוא ניתקע במסך הראשון שהוא מראה אבל שאני מנתק את כל הusb הוא נידלק רגיל מישיהו יודע מה לאסות?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
היי. אתמול בערב המסך של המחשב נכבה לי והמחשב נתקע, הוצאתי אותו מהחשמל, חיכיתי כשעתיים והחזרתי אותו, הוא פעל לדקות ספורות ואז שוב המסך נכבה והמחשב נתקע, אבל הופיע לי מסך עם משהו Frequency. הוצאתי את המחשב מהחשמל למשך הלילה והדלקתי בבוקר, שוב המסך נכבה והמחשב נתקע. חזרתי מבית ספר והפעלתי את המחשב, התקלה שהזכרתי קרתה אבל גם היו מקרים שהמסך נשאר דולק אבל המחשב עצמו היה קפוא. מה אפשר לעשות? טל.
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שולם אני צריך עזרה לגבי כונן דיסקטים שלא מופיע ב"מחשב שלי". הכונן מזוהה במנהל ההתקנים, ואפילו ניתן לקרוא מהכונן דרך RUN אבל משום מה הכונן לא מופיע בשום מקום. יש לכם רעיונות? אגב, WIN XP כונן של TEAC
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המערכת עושה שבא לה ריסטרט עם XP PRO והוא מודיע לי שהמערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה ובדו"ח שגיאות אלה הקבצים שהוא מראה D:\WINDOWS\Minidump\Mini100402-02.dmp D:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\WER9.tmp.dir00\sysdata.xml מה הם עושים? איך אני מתקן?
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Asus P5KC וכרטיס מסך Asus EN8500GT Silent graphics card בממשק PCI-E לאחרונה התחיל המסך לוגו של Asus שמופיע עם הדלקת המחשב להיות "מחורר" כלומר שיש נקודות בתמונה שנהיו שחורות, בנוסף הכתובת שמופיעה לפני תחילת טעינת הוינדוס של חברת J-Micro (שלפי מה שכתוב שם היא זאת שיצרה את הבקר שאחראי על ה PCI-E) נהייתה משולבת באותיות קטנות וגדולות ללא חוקיות ובחלק מהכתובת גם בג'יבריש. לאחר מכן הוינדוס מתחיל לעלות ומופיע Blue Screen שמדבר על קבצי Dump ועל כך שחומרה כלשהיא גורמת לוינדוס לא להצליח להעלות. גם לאחר פרמוט והתקנה מחדש של הוינדוס זה לא הועיל והוינדוס מצליח לעלות רק במצב של Safe Mode אני חושד שמדובר בבעיה בכרטיס מסך או בלוח האם בחלק שאחראי על יציאת PCI-E פעם אחת התקנתי …
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי קופא מאי שימוש, בדרך כלל כשאני מתעורר בבוקר ומנסה להכנס אל המשתמש שלי הוא קופא וחייב ריסטארט כדי שיעבוד. וגם אני לא משתמש במחשב יותר משעתיים. אני מפעיל יוטורנט וקיבלתי שגיאה שבחיים לא ראיתי כאשר הוא קפא, insufficient quota to complete the requested service כמובן שהבעיה לא קשורה בטורנט אבל היא אולי מרמזת למה זה קורה.. אשמח לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אז ככה אני לא ממש בטוח שזה הפורום הנכון .. אם לא תעבירו בקשה עשיתי עכשיו את שני הבנצ'ים של קרייסיס וגיליתי בעיה מאוד מטרידה שלא שמתי לב אילה במהלך המשחק עצמו כי הייתי עסוק בלירות לכל כיוון כל הזמן מופיעים לי אוביקטים מול הפנים בבנץ' של ה GPU כשהמצלמה מטיילת בכל האי כל שניה צץ אוביקט חדש שיחים עצים אבנים והמון דברים מה יכולה להיות הבעיה .. לא נראה לי שזה אמור להיות ככה עוד שאלה מאחר אני לא ממש מבין בזה .. איך ה FPS והכל ? GPU ============================================================== TimeDemo Play Started , (Total Frames: 2000, Recorded Time: 111.86s) !TimeDemo Run 0 Finished. Play Time: 123.28s, Average FPS: 16.22 Min FPS: 11.89 at frame 1953, Max FPS: 19.23…
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
התקנתי על לפטופ של דל כרטיס רשת אלחוט Senao EUB-362 על גבי USB Extender שזה מוצר בעל שני רכיבים כאשר אחד מתחבר לכרטיס רשת ב USB, הצד השני מתחבר למחשב ב USB, וביניהם יש עד 40 מטר CAT5. המוצר הוא של Minicom: http://www.minicom.com/kvm_usb.htm על אף שלדעתי יש לו הרבה וריאציות OEM. בהתקנה הראשונית הווינדוס הציג הודעה כמה פעמים ש USB device not recognized אבל לאחר כמה הוצאות והכנסות של ה CAT5 למתאם, זה עבד מצויין. עכשיו הכרטיס פשוט מתנתק בלי שום סיבה ובזמנים לא קבועים... פשוט נעלם מהמחשב בלי שום הודעה או שגיאה. ואז כמובן שאני רוצה לחבר בחזרה אז זה לוקח כמה נסיונות עם ההודעת שגיאה של not recognized עד שלבסוף זה מתחבר עד הפעם הבאה שזה מפסיק לעבוד... כמה פעמים ביום. בעיקרון ה CAT…
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום לכולם, הרכבתי מחשב חדש לפני כשבוע ויש לי פה איזו בעיה קצת מוזרה... בכל פעם שאני עושה איזה שינוי מהותי במחשב שקשור למשל לעדכון הדרייבר של המעבד שלי (4800+) או לשינוי שאני עושה בstartup בmsconfig אז אני עושה אחרי השינוי reset ומשום מה כשהווינדוז מתחיל לעלות המחשב עושה לעצמו מיד reset בלי שום יכולת ממני לעשות משהו בסביבתה ווינדוז, וככה זה חוזר על עצמו שוב ושוב התהליך הזה... כדי "לתקן" את הבעיה הזאת כל פעם שאני נתקל בה אני צריך לכבות פיזית את המחשב ע"י לחיצת הכפתור במארז, ולהדליק אותו מחדש, ורק אז הווינדוז עולה כמו שצריך. מקווה שנתתי מספיק פרטים על הבעיה שיש לי...אם יש לכם עוד שאלות תרגישו חופשי לשאול מקווה שתעזרו לי לפתור איכשהו את הבעיה תודה
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
Jedi Knight 2 נכנס יוצא ונותן לי הודעה GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem ממה זה יכול לקרות איך מתקנים? תודה דוח מפורט יותר: Initializing OpenGL subsystem ...initializing QGL ...calling LoadLibrary( 'C:\WINNT\System32\opengl32.dll' ): succeeded ...setting mode 6: 1024 768 FS ...using colorsbits of 32 ...calling CDS: ok ...registered window class ...created window@0,0 (1024x768) Initializing OpenGL driver ...getting DC: succeeded ...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 8 ) ...35 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 0 ) ...35 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...failed to find an appropriate PIXELFORMAT ...restoring display settings ...WARNING: …
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במחשב יש לי וינדוס ויסטה ושאני מדליק תמחשב הוינדוס טוען את עצמו ואז ניתקע ומפעיל את עצמו מהתחלה לפי מה שאני יודע זה מהכרטיס מסך לפני שהפעלתי את המחשב מהתחלה התקנתי את הדרייברים של הכרטיס ידנית ועכשיו זה לא עולה בשום דרך. גם דרך מצב בטוח. ופירקתי את הכרטיס מסך ניקיתי אותו ואת החיבוריםם מה אפשר לעשותת ?? תודה מראש,מור.
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה ממש מעצבנת ב פיפא 12 אני מתחיל וכל הזמן זה יוצא לי לתפריט הראשי כאילו לחצתי על Esc ניסיתי לנתק את המקלדת גם אותו דבר כאילו המקש נלחץ גם שאין מקלדת ניסיתי לחבר את הגוסטק ולנתק את המקלדת זה גם יוצא לתפריט כל הזמן כאילו לוחצים על esc
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-