תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,296 דיונים בפורום זה
-
אהלן. יש ברשותי Asus vivobook מחשב נייד, אשר נקנה לפני מספר חודשים באחת מחנויות בארץ. מאתמול יש לי את ההודעה הבאה: intel anti theft technology system lock due to disable timer expired רשום מתחת שכרטיס הרשת לא נמצא. כשאני מחבר אותו לכבל רשת, נעשת בדיקה שנמשכת מספר דקות, ואז שוב הודעה "רשת לא נמצאה". הבנתי שאני צריך ליצור קשר עם אינטרל. חיפשתי באתר שלהם, גם בבינלאומי וגם בישראלי, גם בגוגל, אך איני מוצא את הטלפון שלהם. אשמח להכוונה ממי שכבר נתקל בבעיה זו. תודה!
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
המחשב נידלק אבל המסך ממשיך להיות שחור...ניסיתי כבר איתחול ביוס לחליף מקומות של כ.הזיכרון *היתה לי כבר את הבעיה הזאת רק שלפני זה המחשב היה מתכבה בלחיצה קצרה (לוחצים והוא נכבה) ועכשיו כדי לכבות אותו (המצב שהוא תקוע נידרשת לחיצה ארוכה. מפרט: 1GB P2.4 NVIDIA 6200 NEO 865P (משהוא כזה הלוח אם אני לא זוכר בדיוק) כמובן כל זהקרה כי ניסיתי לחבר עוד HD למחשב... תודה מראש סידרתי הכל המחשב עובד. סתם המשכתי לשחק עם הזיכרונות והכבלים והוא נידלק. אני חייב לציין שהמחשב שלי דפוק זה הכל
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
כל פעם שאני פותח את המחשב הוא ניתקע במסך הראשון שהוא מראה אבל שאני מנתק את כל הusb הוא נידלק רגיל מישיהו יודע מה לאסות?
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
היי. אתמול בערב המסך של המחשב נכבה לי והמחשב נתקע, הוצאתי אותו מהחשמל, חיכיתי כשעתיים והחזרתי אותו, הוא פעל לדקות ספורות ואז שוב המסך נכבה והמחשב נתקע, אבל הופיע לי מסך עם משהו Frequency. הוצאתי את המחשב מהחשמל למשך הלילה והדלקתי בבוקר, שוב המסך נכבה והמחשב נתקע. חזרתי מבית ספר והפעלתי את המחשב, התקלה שהזכרתי קרתה אבל גם היו מקרים שהמסך נשאר דולק אבל המחשב עצמו היה קפוא. מה אפשר לעשות? טל.
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שולם אני צריך עזרה לגבי כונן דיסקטים שלא מופיע ב"מחשב שלי". הכונן מזוהה במנהל ההתקנים, ואפילו ניתן לקרוא מהכונן דרך RUN אבל משום מה הכונן לא מופיע בשום מקום. יש לכם רעיונות? אגב, WIN XP כונן של TEAC
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המערכת עושה שבא לה ריסטרט עם XP PRO והוא מודיע לי שהמערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה ובדו"ח שגיאות אלה הקבצים שהוא מראה D:\WINDOWS\Minidump\Mini100402-02.dmp D:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\WER9.tmp.dir00\sysdata.xml מה הם עושים? איך אני מתקן?
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Asus P5KC וכרטיס מסך Asus EN8500GT Silent graphics card בממשק PCI-E לאחרונה התחיל המסך לוגו של Asus שמופיע עם הדלקת המחשב להיות "מחורר" כלומר שיש נקודות בתמונה שנהיו שחורות, בנוסף הכתובת שמופיעה לפני תחילת טעינת הוינדוס של חברת J-Micro (שלפי מה שכתוב שם היא זאת שיצרה את הבקר שאחראי על ה PCI-E) נהייתה משולבת באותיות קטנות וגדולות ללא חוקיות ובחלק מהכתובת גם בג'יבריש. לאחר מכן הוינדוס מתחיל לעלות ומופיע Blue Screen שמדבר על קבצי Dump ועל כך שחומרה כלשהיא גורמת לוינדוס לא להצליח להעלות. גם לאחר פרמוט והתקנה מחדש של הוינדוס זה לא הועיל והוינדוס מצליח לעלות רק במצב של Safe Mode אני חושד שמדובר בבעיה בכרטיס מסך או בלוח האם בחלק שאחראי על יציאת PCI-E פעם אחת התקנתי …
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי קופא מאי שימוש, בדרך כלל כשאני מתעורר בבוקר ומנסה להכנס אל המשתמש שלי הוא קופא וחייב ריסטארט כדי שיעבוד. וגם אני לא משתמש במחשב יותר משעתיים. אני מפעיל יוטורנט וקיבלתי שגיאה שבחיים לא ראיתי כאשר הוא קפא, insufficient quota to complete the requested service כמובן שהבעיה לא קשורה בטורנט אבל היא אולי מרמזת למה זה קורה.. אשמח לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אז ככה אני לא ממש בטוח שזה הפורום הנכון .. אם לא תעבירו בקשה עשיתי עכשיו את שני הבנצ'ים של קרייסיס וגיליתי בעיה מאוד מטרידה שלא שמתי לב אילה במהלך המשחק עצמו כי הייתי עסוק בלירות לכל כיוון כל הזמן מופיעים לי אוביקטים מול הפנים בבנץ' של ה GPU כשהמצלמה מטיילת בכל האי כל שניה צץ אוביקט חדש שיחים עצים אבנים והמון דברים מה יכולה להיות הבעיה .. לא נראה לי שזה אמור להיות ככה עוד שאלה מאחר אני לא ממש מבין בזה .. איך ה FPS והכל ? GPU ============================================================== TimeDemo Play Started , (Total Frames: 2000, Recorded Time: 111.86s) !TimeDemo Run 0 Finished. Play Time: 123.28s, Average FPS: 16.22 Min FPS: 11.89 at frame 1953, Max FPS: 19.23…
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
התקנתי על לפטופ של דל כרטיס רשת אלחוט Senao EUB-362 על גבי USB Extender שזה מוצר בעל שני רכיבים כאשר אחד מתחבר לכרטיס רשת ב USB, הצד השני מתחבר למחשב ב USB, וביניהם יש עד 40 מטר CAT5. המוצר הוא של Minicom: http://www.minicom.com/kvm_usb.htm על אף שלדעתי יש לו הרבה וריאציות OEM. בהתקנה הראשונית הווינדוס הציג הודעה כמה פעמים ש USB device not recognized אבל לאחר כמה הוצאות והכנסות של ה CAT5 למתאם, זה עבד מצויין. עכשיו הכרטיס פשוט מתנתק בלי שום סיבה ובזמנים לא קבועים... פשוט נעלם מהמחשב בלי שום הודעה או שגיאה. ואז כמובן שאני רוצה לחבר בחזרה אז זה לוקח כמה נסיונות עם ההודעת שגיאה של not recognized עד שלבסוף זה מתחבר עד הפעם הבאה שזה מפסיק לעבוד... כמה פעמים ביום. בעיקרון ה CAT…
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם, הרכבתי מחשב חדש לפני כשבוע ויש לי פה איזו בעיה קצת מוזרה... בכל פעם שאני עושה איזה שינוי מהותי במחשב שקשור למשל לעדכון הדרייבר של המעבד שלי (4800+) או לשינוי שאני עושה בstartup בmsconfig אז אני עושה אחרי השינוי reset ומשום מה כשהווינדוז מתחיל לעלות המחשב עושה לעצמו מיד reset בלי שום יכולת ממני לעשות משהו בסביבתה ווינדוז, וככה זה חוזר על עצמו שוב ושוב התהליך הזה... כדי "לתקן" את הבעיה הזאת כל פעם שאני נתקל בה אני צריך לכבות פיזית את המחשב ע"י לחיצת הכפתור במארז, ולהדליק אותו מחדש, ורק אז הווינדוז עולה כמו שצריך. מקווה שנתתי מספיק פרטים על הבעיה שיש לי...אם יש לכם עוד שאלות תרגישו חופשי לשאול מקווה שתעזרו לי לפתור איכשהו את הבעיה תודה
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
Jedi Knight 2 נכנס יוצא ונותן לי הודעה GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem ממה זה יכול לקרות איך מתקנים? תודה דוח מפורט יותר: Initializing OpenGL subsystem ...initializing QGL ...calling LoadLibrary( 'C:\WINNT\System32\opengl32.dll' ): succeeded ...setting mode 6: 1024 768 FS ...using colorsbits of 32 ...calling CDS: ok ...registered window class ...created window@0,0 (1024x768) Initializing OpenGL driver ...getting DC: succeeded ...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 8 ) ...35 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 0 ) ...35 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...failed to find an appropriate PIXELFORMAT ...restoring display settings ...WARNING: …
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במחשב יש לי וינדוס ויסטה ושאני מדליק תמחשב הוינדוס טוען את עצמו ואז ניתקע ומפעיל את עצמו מהתחלה לפי מה שאני יודע זה מהכרטיס מסך לפני שהפעלתי את המחשב מהתחלה התקנתי את הדרייברים של הכרטיס ידנית ועכשיו זה לא עולה בשום דרך. גם דרך מצב בטוח. ופירקתי את הכרטיס מסך ניקיתי אותו ואת החיבוריםם מה אפשר לעשותת ?? תודה מראש,מור.
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה ממש מעצבנת ב פיפא 12 אני מתחיל וכל הזמן זה יוצא לי לתפריט הראשי כאילו לחצתי על Esc ניסיתי לנתק את המקלדת גם אותו דבר כאילו המקש נלחץ גם שאין מקלדת ניסיתי לחבר את הגוסטק ולנתק את המקלדת זה גם יוצא לתפריט כל הזמן כאילו לוחצים על esc
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שזה הפורום הנכון. אם לא אנא תעבירו אותי בהתאם. אני משתמשת באקספלורר 8 (מטעמי התאמה לתוכנת בבילון ישנה) ונוהגת לפתוח כמה כרטיסיות (קבוע יש 5 כרטיסיות ולפעמים יותר). לאחר כמה זמן עולה הודעה: הודעה מדף אינטרנט out of memory line : 7 ואני מתבקשת לתת אישור. לפעמים זה מסדר את הבעיה אבל בד"כ אני נאלצת לסגור כרטיסיה אחת או את כל האקספולרר ולהפעיל מחדש. מה אומרת הודעת השגיאה וכיצד ניתן לפתור זאת. תודה
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אהלן כשאני מנסה להעביר שיר דרך המחשב אז הוא אומר לי שווינדוס נתקל בבעיה משהו fsquirt ועליו להסגר וכו וכו זה לא רק בשיר מסוים וכבר העברתי שירים
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום, הופיעה לי בעיה מואד מוזרה במחשב(וינדוס 10, 64 ביט). כשאני צופה ביוטיוב ובחלק גדול ממשחקי המחשב הכל עובד פיקס. לאחרונה שמתי לב שכשאני מריץ סרטים או סדרות מסוימות, יש לי מוזיקת רקע והכל..אבל אני לא שומע דיאלוג, וזה נכון לגביי משחק אחד ספציפי(Far Cry Primal). הקטע העוד יותר מוזר הוא שכשאומרים בסדרות למשל 'בפרקים הקודמים', אני שומע את כל הסאונד והכל..אבל כשמתחיל הפרק, פוף הוא נעלם. למישהו יש רעיונות? נ.ב. הבעיה מופיעה אך ורק דרך החיבור הישיר למחשב(רמקולים). כשאני משתמש באוזניות ובDAC חיצוני הכל עובד.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
חיברתי את הHDD לראוטר אבל כשאני מנסה לעשות MAP NETWORK DRIVE הוא כותב לי שהמערכת דורשת SMB2 ומעלה ידוע לי שאפשר להפעיל את הSMB1 ולגרום לזה לעבוד אבל האם יש דרך יותר בטוחה? מה עושים במצב כזה?
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אולי מישהו מתעסק עים הקיט הזה בארץ 8086K Delidhttps://www.youtube.com/watch?v=9EEV9kLVqbw ?? הייתי רוצה לנסות.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם כרטיס מסך Geforce GTX 460. אחרי שהתקנתי את הדריבר העדכני של NVIDIA, החל מגרסה 320, המחשב התחיל לקפוא, כאשר רק ריסט על המארז עזר. זה קרה במהלך גלישה שגרתית באינטרנט, ולאו דווקא במשחקים. אחרי שהחזרתי גרסה ל314.22, כל הבעיות נעלמו.
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ויש לי בו מספר כניסות USB. כניסה אחת USB 3.1, ועוד 3.1 של USB TYPE C(אדום) שתי כניסות USB 3 כחולות מאחורה. שתיי כניסות USB 3 צהובות(לא סגור מה זה). עוד כמה כניסות USB 2 מאחורה ומקדימה ועוד שתי כניסות USB 3 כחולות מקדימה. הבעיה היא שאני לא מצליח לגרום לשני הסנסורים להתחבר, רק אחד מתחבר השני מראה בעיה. נסיתי לחבר בכל מיני קונפגורציה, כדי שלא ישבו על אותו הקונטרולר. שום דבר לא עזר. רק אחד מתחבר. איך אוכל לחבר את שניהם? בנוסף, איך למקם את שני הסנסורים אם אני מתכוון לשחק בישיבה מול המחשב(אבל קצת רחוק מהשולחן כדי שאוכל להגיע קדימה). נראה שאם אני קרוב מדי לסנסורים אז הם לא יכולים לקלוט את הידיים שלי?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מריץ על מחשב נייד ווינדוס 7. לאחרונה, אני נוטה לקבל מסכים כחולים עם השגיאה bad pool loader לאחר מכן מתבצע ריסט. הדבר התרחש ב-100% מהמקרים כאשר הייתה הורדה כלשהי ברקע. ברובן קצב ההורדה היה גבוה למדי - בין 700-1200 ק"ב לשנייה. המחשב כולו חדש יחסית ובן פחות משנה, אולם ההרדיסק מסוג פוג'יסטו בן 3 שנים. כיצד אני יכול למקד את התקלה ולאבחן מהיכן היא מגיעה? אשמח לעזרתכם, תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
-
אני לא מצליחה למצוא תוכנה למצלמה במחשב שלי. קניתי אותו ללא תוכנה למצלמה (למחשב עצמו יש מצלמה) ולא מצליחה למצוא תוכנה בהרבה אתרים וכו'. מישהו יוכל לשלוח קישור למשו טוב??
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום המחשב חדש ספק כח fsp raider 650 לוח h97 מערכת הפעלה win 8.1 קרה לי פעמיים עד עכשיו, שלאחר ביצוע shutdown, המסך נכבה ונראה שגם מערכת ההפעלה כבתה, אבל המחשב עצמו נשאר דולק (נורה, מאווררים,שקעי USB) פעם אחת כיביתי ע"י לחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה בפעם השניה עשיתי eject לכונן DVD וכשסגרתי את הכונן בחזרה המחשב נכבה. ראיתי דיונים בנושאים דומים באינטרנט (tomshardware) אבל לא מצאתי שם תשובה טובה מספיק. חושב לציין שהמחשב חדש (בערך בן 6 שבועות) ושזה קרה רק פעמיים עד עכשיו תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-