תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. ברשותי צורב DVD של LG מדגם GSA-4081B. אני צרבתי כבר המון משחקים עם צורב זה (משחקים מקבצי תמונה מסוג ISO) ועכשיו שאני מנסה לצרוב אני פשוט לא מצליח ואני ממש לא יודע למה! אני משתמש בתוכנה NERO כדי לצרוב את הקבצים. הוצאתי כמה תמונות מהתוכנה, אולי זה יעזור במשהו... בדיקה אם התוכנה מזהה את הדיסק/כונן: שאני מנסה לצרוב את הדיסק מופיעה לי ישר ההודעה הבאה: אני משתמש בדיסקים חדשים לגמרי מסוג SILVERLINE PRO. בדקתי בביוס והכונן מזוהה, כמו כן בדקתי בלוח בקרה וגם שם הוא מזוהה. אני ממש לא מבין מה הבעיה ולמה זה לא מצליח לצרוב לי. אשמח לקבל עזרה! נ.ב גם בדקתי בתוכנה EVEREST והיא גם מזהה את הכונן :s05:
-
- 12 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום קניתי צורב DVDRW LG 4167. התקנתי אותו פיזית (אין צורך בדריבר לפי היצרן) הבעיה היא שכאני מדליק את המחשב יש לי גם צורב DVD וגם כונן תקליטורים ב"מחשב שלי". גם במנהל ההתקנים יש לי גם צורב וגם כונן תקליטורים. כשאני מעביר קבצים לצורב אני מקבל שגיאה שזה כונן ללא צורב. ניסיתי לעשות disable לכונן אבל זה לא עזר. הורדתי את הדריבר של הצורב והוא הותקן מחדש ללא בעיה. אני מעונין לעבוד עם וינדוס. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
מקווה שלא יהיו תלונות על הכותרת :-) העניין הוא כזה, יש לי Plextor 40x12x40A כפי שמצויין במפרט שלי, ותמיד צריבות של דיסקים שלמים (680~MB) לוקחות כ 4-5~ דקות.. עכשיו במקרה יצא לי לעבוד עם CloneCD כבר איזה שבע שמונה פעמים.. ואני שם לב, כל פעם אני בוחר במהירות צריבה של 40X ואני רואה שהוא כותב "מהירות נוכחית: 2816KB, 16X, עכשיו.. הוא אמור לצרוב בסביבות ה 6מגה לשניה.. שזה הבדל -עצום-.. יש לכם רעיונות ?... הוא מחובר לכבל ATA33 אני חושב.. או 100, ביחד עם הASUS 50X שלי.. אם זה עוזר בכלל תודה מראש, ערן ינאי.
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
יש לי צורב של LG SATA DUAL LAYER (הדגם במפרט) ויש לי בעיה איתו שהמחשב לא עולה איתו כמעט אף פעם כשהוא מחובר,וגם נתקע ללא הרף כאשר הוא כן מסכים לעלות... בעליה הוא גם הרבה פעמים לא מזהה את הצורב בכלל. לפי דעתכם הצורב תקול או בעיה בלוח או משהו?
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
יש לי צורב YAMAHA CRW2100E ולפעמים הוא לא פותח לי את המגש אז אני צריך להפעיל מהתחלה את המחשב ואז לפתוח משיהו יודע למה ???
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, ה- DVD שלי במחשב מסרב להיפתח לאחר שאני לוחץ לו על הכפתור.הוא מתאמץ אבל לא מצליח להפיתח (משמיע רעשים ומשנה את צבע האור במחשב). הדרך היחידה לפתוח אותו זה דרך הפקודה "פהוצאאת הדיסק" דרך "המחשב שלי". גם אז הוא עושה מאמצים ורעשיםשל "מתאמץ" ונפתח רק לאחר מס' שניות ארוכות. וחוץ מזה הוא עובד תקין בהחלט. אין לי עליו כבר אחריות. מה לעשות? האם יש דרך לשפר?
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
הצילו :'( :'( במחשב השני (לא זה שעובד לאאאט) יש לי כונן קשח עם צורב רגיל על Primary וצורב DVD על Secondary, ככה זה עובד כבר כמה חודשים, ופתאום נעלמו לי הכוננים של הצורבים - הם מופיעים כרגיל ב-BIOS ויש דרייברים מותקנים ב-Windows, אבל הוא מודיע לי ב-Device Manager ככה: Windows successfully loaded the device driver for this hardware but cannot find the hardware device. (Code 41) מה לעזאזל קורה פה ? הרצתי אנטיוירוס אבל לא מצאתי כלום, מה זה יכול להיות ? תודה מראש לכל מי שיכול להעלות רעיון למה שקרה פה . בנואשות :-[ m.c
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש שעלה 3500 שקל בלי מסך והוא עובד לאט וזה מוזר וממש מבאס..ציפיתי שהוא יעבוד ממש מהר והו לא עובד יותר מהר ממחשב שקניתי לפני 4 שנים ב3000 שקל אולי אפילו יותר לאט !! נגיד אני מפעיל סרט ב-bs player ומעביר לאמצע זה נתקע לכמה שניות עד שזה עובד מה שלא היה קורה הרבה במחשב הקודם ופה זה קורה כמעט כול פעם.. תגידו לי אם זה אמור לקרות עם מפרט כזה : ספק כוח: ezcool led 12cmf500w real דיסק קשיח 500 gb seagate 32mb sata 2 כרטיס מסך:dvi hdcp/hdmi 9500gt 512mb pcie זכרון: 1g ddr2 800mhz mushkin *2 לוח אם : p5q pro p45 מעבד : q9400 core 2 quad גם הצורב שקבלתי עובד לאט: lg gh22ns dl sata שחור עד שהוא מוציא את הדיסק אני לא מגזים לפחות 10-15 שניות.. יש איזה תוכנה שיכולה לבדוק מה ה…
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם צורב DVD של LG, הוא בן פחות משנה, ולפני שלושה חודשים בערך התחיל לצרוב ממש לאט ( קצב של 40 דקות ל - DVD ). החלפתי את תוכנת הצריבה, עבדתי עם שתי תוכנות, מהטובות יותר שיש, בגרסאות חדשות, וזה לא עזר. האם המשמעות שהלך הצורב ? או אולי יש בעיה בזיכרון או משהו כזה ?
-
- 7 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום המפרט שלי הוא: מעבד אינטל 2.4 לוח אם ASUS p4s533 זכרון פנימי ddr sdram kingston 1024 MB בכרטיס אחד כרטיס מסך geforce 6200 le הארד דיסק western digital 80 gb המחשב אחרי פירמוט. כשמעפילים משחקים, מופיעות צורות ומשולשים מוזרים על המסך, במקום הגראפיקה של המשחק, בערך כמו בתמונה הזו, רק הרבה יותר גרוע, ברוב המשחקים כמעט כל המסך מלא בהם: http://i9.photobucket.com/albums/a76/PirateTom500/pc2.jpg התקנתי מחדש את הדרייברים של הכרטיס מסך, התקנתי גם גרסאות ישנות יותר ניקיתי את כל המאווררים של המחשב החלפתי כרטיס זכרון וגם ניסיתי להעביר אותו לסלוט אחר החלפתי ספק כוח החלפתי כרטיס מסך פירמטתי את המחשב והתקנתי הכל מחדש שום דבר לא פותר את הבעיה הזאת. זה נראה לי איכשהו קשור לחימום, כי כ…
-
- 9 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אני מקווה שזה קשור לפה אם לא תעבירו בבקשה דבר ראשון הנה מפרט המחשב שלי: Abit IL9 pro 945P 3GB RAM 667MHZ DDR2 8500GT 512MB E4300 1.8 GHZ והנה המפרט של אחי שבהרבה יותר טוב: MSI CHIPSET P45 2GB DDR2 800MHZ E7200 2.53 8500GT 512MB איך זה הגיוני שבמחשב שלי קיבלתי ציון 4910 ובמחשב של אחי הוא קיבל את הציון 4700 והמחשב שלו בהרבה יותר טוב חח איך זה?(אולי חוץ מהכרטיס מסך והם אותו דבר) :kopfpatsch: :kopfpatsch:
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי מעבד 1700 ו 384 mb זיכרון וכרטיס מסך ראדון 8500 מקורי... והרצתי בדיקה וכל האפשריות היו על הכי נמוכות ויצא לי 5500 ומשהו.... זה ציון טוב?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הציון הוא: 2886 המעבד P4 1700MHZ הכ.מסך GEFORCE 2 MX 400 32MB זכרון 256RDRAM WIN98SE לוח intel
-
- 25 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הי, היום הורדתי את 3D Mark 06 Basic Ed, והפעלתי את התוכנה. ב Graphic Tests הוא מראה לי איזה 20fps ממוצע, וב CPU בין 0 ל 1 :-X תראו את המפרט שלי! זה לא אמור להיות ככה! למרות שנגיד במשחקים כמו Quake 4 אני יכול לשים הכל עם HIGH 1280X1024, חוץ מ AA שהוא X4 ולא X16 וזז חלק. כנ"ל לגבי BF2. הנה: http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/Other/3DMark06_SCORE.jpg משהו לא בסדר?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המעבד חדש, הוא מקבל רק 8500 ב cpu ב aquamark. למי שמכיר את התוכנה, מה יכול להשפיע על תוצאת ה cpu חוץ מהמעבד?
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
טוב אז ככה : יש לי מעבד ATHLON XP 1700+ 256 MB-RAM וכרטיס מסך GE-FORCE 2 GTS V770 32MB. וזה מה שאני לא מבין : כל משחק אצלי במחשב פועל חלק, שום תקלה גראפית. הפעלתי את התוכנה 3DMARK 2001 (לא SE), ברזולוציה 800X600X32 (הרזולוציה שאני משתמש כמעט תמיד), ואיזה ציון אני מקבל? 2800-2900 !!! מה לא בסדר אצלי? יש לי לוח אם GIGABYTE של מעבדי AMD יש לכם איזה רעיון? אהה ודרך אגב יש לי 2 מערכות הפעלה : XP PRO, WIN 98 הכל אצלי פועל מהר יותר בחלונות 98 אבל הציון שלו בתוכנה נמוך יותר מבחלונות אקס פי!
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עשיתי בדיקה ב2 מחשבים אצלי המחשב הראשון שהוא: 2800 mhz, 512DDr 400mhz radeon 9800pro asusboard המחשב השני: 1700 mhz 512ddr 266mhz radeon9800pro asusboard dual DDR הציונים של המחשב הראשון היו: cpu: 2140 memory: 4632 hdd: 1659 הציונים של המחשב השני היו: cpu: 4200 memory: 4152 hdd: 1098 איך יכול להיות שהציונים של המחשב הראשון מאוד נמוכים יחסית בזיכרות וב CPU??? זה לא הגיוני.. מה יכולה להיות הבעייה??? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
לאחר צילום מסך איך ניתן להגיע ולראות את הצילום , מבקש את עזרתכם תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 396 צפיות
- 1 follower
-
-
פעם ראשונה שזה קורה לי המחשב עולה בהתחלה יש צילצול מהלוח המחשב קופא לא זז ואחרי שכל התוכנות עולות מהזיכרון הכול ניהיה רגיל פעם אחת קרה לי שהיה ציפצוף מהלוח המחשב קפא ואחרי זה כל המחשב זז כבד רצח עשיתי RESET וזה התסדר יכול להיות שיש בעיה בספק ? אבל אם יש איך זה שאחרי הציפצוף הכול זז מצויין ?
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
החלפתי ביוס ל 14.. הכל טוב ויפה. רק המעלות עשו בעיות.. אחרי זה, העלתי שוב מ 215 ל 220 , ואז הכל התחיל.. בהתחלה המחשב לא עלה בכלל, אז ריסטרטי תביוס וזה הסתדר, החזרתי להגדרות של ה215 והמחשב עלה.. הוא היגיע לשלב של הלהעלות תווינדס הוא רושם שיש איזו שהיא בעיה בקובץ win/sys32/config קרה לי כבר פעם אחת.. סידרתי בזה שפרמטתי, טוב , הכנסתי תדיסק של הווינדוס.. ההתקנה מתחילה להעלות DLLים, ואז גם ההתקנה נתקעה.. ניסיתי שוב , פעל . פרמטתי תכונן , התקנתי תקבצים של הווינדוס והוא עשה ריסט, כשהוא עלה מחדש... שוב אותה שגיאה, ניסיתי למחוק תפרטיטון, לא עזר.. כלום לא עזר.. אני לא רוצה לעשות על D כי אז הוא ימחוק לי שם הכל.. עכשיו, החזרתי חזרה לביוס 18 ורוב הבעיות נפתרו , חוץ מהבעיה העיקרית שב…
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אהלן ניסתי להקין חלונות 7, ולא משנה מה עשיתי, ההתקנה של חלונות 7 לא זיתה את הדיסק קשיח שלי. מה עשיתי: הגדרתי את הכונן גם כ SATA ןניסיתי גם כ IDE. (ככה הביוס בעצם מכבה כנראה את ה ACHI ) בכל אוםן הכונן *כן* מזוהה ע"י הביוס בשני האופנים. ניסתי גם לטעון את הדריברים שהגיעו עם הדיסק - עדיין אין זיהוי של הדיסק במערכת ההפעלה. יש לכם? רעיונות? אני די בטוח שמדובר בכונן לא תקין, והציפסט של G41 הוא די ישן, אמור להיות דריברים שלו בחלונות 7.
-
- 7 תגובות
- 983 צפיות
-
-
-
שלום לכולם ! ברשותי מחשב חדש(בן חודש) לוח של gigabita : p-35 ds3l כרטיס :sparkle 8800gts calibre זכרון: ocz gold xtc 2giga byte 800mhz מעבד:intel dual 2.66 ghz conroe לאחרונה בזמן הדלקת המחשב נשמע צפצוף ארוך וצורם למשך כ 10 שניות לערך ניסיתי לעדכן ביוס אולם הבעייה נמשכת,הקטע המעניין: זה קורה רק לאחר מספר שעות לפחות שהמחשב כבוי. כלומר אם אכבה ואדליק ללא המתנה של מספר שעות לא יהיה צפצוף כמובן שיש אחריות אבל לפני שאני לוקח המחשב למעבדה אני מעוניין לנסות לפתור הבעייה בעצמי (פתחתי המארז בדקתי תושבות וחיבורים הכל נראה תקין-המחשב עולה רגיל) ושוב הציפצוף מופיע רק כשהמחשב קר !!!! למישהוא רעיונות?
-
- 6 תגובות
- 527 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב של חבר שהמחשב לא עולה בכלל. שהוא מנסה לעלות הוא מנסה לטעון את האר דיסק אבל הוא בכלל לא מוצא אותו. חשבתי לעצמי אולי זה בעיה באר דיסק וצדקתי..החלפתי אר דיסק והמחשב עלה מצויין. הבעיה היתה ונשארה שהיה גם ציפצוף כזה. חשבתי אולי זה הזכרון RAM בדרך למות..החלפתי לזכרון אחר וגם הוא לא עזר והציפצופים עדיין קיימים... כרגע המחשב עולה כמו גדול, השאלה מה זה הציפצופים האלה?? צירפתי קישור ליוטיוב שלשם העלתי את הצליל של הציפצוף אורך של 3 שנים בערך.. חשוב להדגיש הלוח אם של MSI. יש למישהו רעיון מה זה הציפצוף הזה? תודה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-